נגד הפועל חיפה
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
או שפשוט לא לשלוח 3 שחקנים על חדירות של היקי
- רדנקו
- קיבל.ה 1584 לייקים
מענין מתי הוא יזכר לחזור לחמישיה נורמלית. בשוויון או כשחיפה יובילו
Sent from my NE2215 using Tapatalk
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
טילמן עדיין מפלצת.
אולי טיפה פחות, אבל עדיין.
אולי טיפה פחות, אבל עדיין.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- רדנקו
- קיבל.ה 1584 לייקים
איזה כיף לאכול את הכובע סוף סוף
- עמית
- קיבל.ה 346 לייקים
אחלה בחלה של ניצחון אבל המצב אותו דבר וזה לא מספיק בשביל המאני טיים
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
-
- קיבל.ה 1959 לייקים
- עמית
- קיבל.ה 346 לייקים
אני לא מבין למה ומדוע כל הזמן אנחנו פותחים על הפנים
-
- קיבל.ה 1762 לייקים
ברור שאף אחד לא מרגיש טוב עם איך שאנחנו נראים ברבעים הראשונים של המשחקים.אבל דבר אחד אני לא מבין.כול המתלוננים לא למדו כבר העונה לחכות למחצית השניה עם התלונות?
-
- קיבל.ה 2398 לייקים
יופי מרוצה מהניצחון, המטרה העונה גמר לדעתי פחות מזה זה כישלון (ואם כבר גמר בבקשה ללכת עד הסוף)
- עמית
- קיבל.ה 346 לייקים
כן אני לא קונה את זה שבאורח פלא בפלייאוף אנחנו נהיה קבוצה יציבה פיזית ושלשות מטורפת
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
לגמרי נפילה.הוקיץ' כתב: ↑17 מרץ 2023, 12:48טילמן נפילה? כולה שיחק שלושה משחקים, באחד עשה 12+6, בשני עשה 20+6 והשלישי נגד אילת אכן היה חלש מאוד ושיחק רק 14 דקות.יובל כתב: ↑17 מרץ 2023, 02:07לא שאני מצפה שדווקא "נפרק אותם מתחת לסל", אבל אם אתה כותב את זה אני מניח שלא ראית אותם משחקים לאחרונה.
טילמן נפילה, שון ג'ונס חלש לאחרונה (אולי בגלל הפציעה שהוא סוחב) וריימן הוא סתם עוד ישראלי.
במשחק האחרון נגד אילת דרוקר התייאש מטילמן וג'ונס ושיחק כל הרבע האחרון בלעדיהם, כשריימן בעמדה 5 ושמחון בעמדה 4. גם זה לא עזר לו.
כרגע הם נראים מפורקים, דרוקר בראיון אחרי המשחק עשה הכל חוץ מלהתחנן שיפטרו אותו. לדעתי הם הולכים לרדת ליגה.
המשחק הכי קל שיהיה לנו עד סוף העונה.
באופן כללי הם אכן נראים מפורקים לגמרי. הם היו קבוצה לא רעה בכלל, אבל הכי קצרים בליגה, ואז קרה מה שקרה עם קאדים אלן וזה די הרג אותם. כרגע הם גם די גמורים מנטלית, אבל יש שם מספיק כישרון כדי שבמשחק נתון הם יוכלו להקשות עלינו.
אבל כן, בגדול זה אמור להיות משחק קל.
-
- קיבל.ה 1044 לייקים
-
- קיבל.ה 2398 לייקים
אכן יהיה פלייאוף קשה , מאמין שאם לא נידרדר יותר מדי בטבלה ( ונסיים במקום השני ) אנחנו נפגוש קבוצה בסדר גודל של הפועל חיפה , שכמובן חייבים לעבור בחצי אם אכן נגיע כנראה נתמודד נגד ירושלים וזה כבר חתיכת מבחן (כמובן שלהיות מודח בשלב הראשון זה כשלון עצום שאסור שיקרה , בטח בהנחה ולא נרד מהמקום השלישי )
-
- קיבל.ה 798 לייקים
חתול בשק, פלופ....הוקיץ' כתב:לגמרי נפילה.הוקיץ' כתב: ↑17 מרץ 2023, 12:48טילמן נפילה? כולה שיחק שלושה משחקים, באחד עשה 12+6, בשני עשה 20+6 והשלישי נגד אילת אכן היה חלש מאוד ושיחק רק 14 דקות.יובל כתב: ↑17 מרץ 2023, 02:07 לא שאני מצפה שדווקא "נפרק אותם מתחת לסל", אבל אם אתה כותב את זה אני מניח שלא ראית אותם משחקים לאחרונה.
טילמן נפילה, שון ג'ונס חלש לאחרונה (אולי בגלל הפציעה שהוא סוחב) וריימן הוא סתם עוד ישראלי.
במשחק האחרון נגד אילת דרוקר התייאש מטילמן וג'ונס ושיחק כל הרבע האחרון בלעדיהם, כשריימן בעמדה 5 ושמחון בעמדה 4. גם זה לא עזר לו.
כרגע הם נראים מפורקים, דרוקר בראיון אחרי המשחק עשה הכל חוץ מלהתחנן שיפטרו אותו. לדעתי הם הולכים לרדת ליגה.
באופן כללי הם אכן נראים מפורקים לגמרי. הם היו קבוצה לא רעה בכלל, אבל הכי קצרים בליגה, ואז קרה מה שקרה עם קאדים אלן וזה די הרג אותם. כרגע הם גם די גמורים מנטלית, אבל יש שם מספיק כישרון כדי שבמשחק נתון הם יוכלו להקשות עלינו.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- יובל
- קיבל.ה 1302 לייקים
כל הכבוד על העקיצה, אבל בכל המשחקים עד היום הוא היה חלש.הוקיץ' כתב: ↑17 מרץ 2023, 15:47לגמרי נפילה.הוקיץ' כתב: ↑17 מרץ 2023, 12:48טילמן נפילה? כולה שיחק שלושה משחקים, באחד עשה 12+6, בשני עשה 20+6 והשלישי נגד אילת אכן היה חלש מאוד ושיחק רק 14 דקות.יובל כתב: ↑17 מרץ 2023, 02:07
לא שאני מצפה שדווקא "נפרק אותם מתחת לסל", אבל אם אתה כותב את זה אני מניח שלא ראית אותם משחקים לאחרונה.
בגביע סיים עם מדד 3, נגד גליל עליון סיים עם מספרים בינוניים, נגד חולון הוא ניפח מספרים בגארבג' טיים במשחק שהיה תחרותי רבע אחד ונגד אילת סופסל רוב המשחק.
זה שחקן שצריך לתת מספרים מטורפים בשביל להצדיק את החור שהוא בהגנה, ועד עכשיו הוא לא עשה את זה.
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
-
- קיבל.ה 530 לייקים
כולכך מעצבן אותי שב4 האלה יש שני הפסדי בית
-
- קיבל.ה 256 לייקים
כשג'ייקובן בראון בא לשחק כדורסל יש פה קבוצה אחרת לגמרי
- רדנקו
- קיבל.ה 1584 לייקים
נכון. אבל במחצית השניה גם בלעדיו היינו בסדר גמור.
נתנו מחצית שלמה של כדורסל טוב מאוד גם בהתקפה וגם בהגנה למעט דקות בודדות של נפילה עם מחליפים פה ושם.
וסוף סוף ראינו תרגיל שאני מחכה לו חודשיים וחצי.
חסימה של גבוה לגבוה שהשאירה את הצ'יף לקבל כדור חצי מטר מהסל וזה כמובן נגמר, סלים קלים.
לא ברור לי למה כשזה עובד פעמיים ברצף אנחנו לא חוסרים עליו עוד עשר פעמים עד שזה לא יעבוד
נתנו מחצית שלמה של כדורסל טוב מאוד גם בהתקפה וגם בהגנה למעט דקות בודדות של נפילה עם מחליפים פה ושם.
וסוף סוף ראינו תרגיל שאני מחכה לו חודשיים וחצי.
חסימה של גבוה לגבוה שהשאירה את הצ'יף לקבל כדור חצי מטר מהסל וזה כמובן נגמר, סלים קלים.
לא ברור לי למה כשזה עובד פעמיים ברצף אנחנו לא חוסרים עליו עוד עשר פעמים עד שזה לא יעבוד
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
השחקנים עלו באנרגיות וגישה אחרת לגמרי לחצי השני.
הלוואי שזו תהיה התפנית להמשך שתרים שוב את הקבוצה.
הלוואי שזו תהיה התפנית להמשך שתרים שוב את הקבוצה.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 1470 לייקים
המחצית השנייה הראתה מה העוצמות של הקבוצה הזאת, בלי תומר ומנפורד, ויום חלש של בר ואדם אריאל.
הרבה תלוי ברמת ההגנה, הברגים של גייקובן ומקריי, ושמשחק ההתקפה ינוע בתיאום ולא יהיה תקוע בהתקפות אחד על אחד כמו ברוב המשחקים האחרונים
הרבה תלוי ברמת ההגנה, הברגים של גייקובן ומקריי, ושמשחק ההתקפה ינוע בתיאום ולא יהיה תקוע בהתקפות אחד על אחד כמו ברוב המשחקים האחרונים
-
- קיבל.ה 753 לייקים
[יובל,
זה לא היה המשחק הכי קל שלנו עד סוף העונה (בעיקר בחצי הראשון) אבל בסוף ניצחנו. וזה העיקר!
עונה מטורפת אין ספק!
שלא יגמר לעולם !
זה לא היה המשחק הכי קל שלנו עד סוף העונה (בעיקר בחצי הראשון) אבל בסוף ניצחנו. וזה העיקר!
עונה מטורפת אין ספק!
שלא יגמר לעולם !
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- יובל
- קיבל.ה 1302 לייקים
ב"המשחק הכי קל" הכוונה כמובן ליריבה וליחסי הכוחות לפני המשחק. ולא יהיה לנו משחק כזה עד סוף העונה.
אם המשחק עצמו ילך קל או לא אי אפשר לדעת.
אם המשחק עצמו ילך קל או לא אי אפשר לדעת.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1438 לייקים
כמה פעמים קרה העונה שנכנסנו לבורות כשהקבוצה שיחקה בצורה רפה מאוד וחזרנו כדי לנצח או לפחות למשחק צמוד בזכות שינוי הגישה?
הפועל חיפה חוץ
קרית אתא בית
מכבי בית
גלבוע חוץ
גליל חוץ
לונדון חוץ
בודוצ׳נוסט בית
המבורג חוץ
גראן קנריה חוץ
פרומיתיאס חוץ
טרנטו חוץ
המבורג בית
פאריס חוץ
והיום, הפועל חיפה בית
יש מצב ששכחתי משחק או שניים, אבל אני לא רואה איך פתאום זה מלמד את הקבוצה לקח והם פתאום יתחילו לשמור חזק מהרבע הראשון, או לפחות לא להיות כלכך אדישים בריבאונד.
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
חוץ מ-2 את כל המשחקים האלו בסופו של דבר ניצחנו...
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1438 לייקים
אני פשוט לא מצליח להבין למה זה חוזר על עצמו כל משחק מחדש, למה השחקנים לא עולים בטירוף למשחק ו״בוחרים״ להיכנס לבור ורק אחרי מחצית (לרוב) הם מתחילים לשמור.
הצוות המקצועי לומד את היריבה תוך כדי משחק או שאת המפתחות לעצירת היריבה מתכננים לפני ועובדים עליהם באימונים?
הצוות המקצועי לומד את היריבה תוך כדי משחק או שאת המפתחות לעצירת היריבה מתכננים לפני ועובדים עליהם באימונים?