באקיץ׳
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
אפילו בתור סוכני נסיעות הם לא משהו
דאגו לתביעה אחרונה לא על חשבונם, רק שלא יפגע בעזיבה שלהם
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
מה הסיכוי שתביעה כזאת תשפיע על האמריקאים?
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 693 לייקים
קשה לי להאמין שתביעה כזו בכלל תהיה מהותית בסכומים לפני חתימה.
לטענת הסוכן הכל כבר היה חתום ואז הניסנוב חזרו בהם
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
אגב, אני תוהה למה הם אשכרה בחרו לרכוש שחקן מקבוצה ב-100 אלף יורו לא כולל שכר בשביל להחתים אותו על חוזה עד סוף העונה, במקום לעשות את הדבר ההגיוני ולהשאיל עם או בלי אופציה
אני אגיד לכם למה, כי מישהו גוזר קופון. וזה לא טובה לחבר, אין שום מצב שמקבלים החלטה כזו באופן רציונלי ואין איזה שיקול נסתר שמנחה אותך.
מעבר לחבלה המקצועית, יש בו התנהלות כלכלית מבישה שעשויה לפגוע במועדון מקצועית במידה והאמריקאים יסכימו משום מה להיות אחראיים על זה
אני אגיד לכם למה, כי מישהו גוזר קופון. וזה לא טובה לחבר, אין שום מצב שמקבלים החלטה כזו באופן רציונלי ואין איזה שיקול נסתר שמנחה אותך.
מעבר לחבלה המקצועית, יש בו התנהלות כלכלית מבישה שעשויה לפגוע במועדון מקצועית במידה והאמריקאים יסכימו משום מה להיות אחראיים על זה
- 7even
- קיבל.ה 2662 לייקים
אפשר להתעודד: על הנייר זו אמורה להיות האי החתמה המביכה האחרונה בעידן ניסנובס.
איזה גורעים הם אמאלה. פשוט הורסים את השם של הקבוצה גם אצל שחקנים וסוכנים.
איזה גורעים הם אמאלה. פשוט הורסים את השם של הקבוצה גם אצל שחקנים וסוכנים.
יחד, רק יחד! 

- רדפוקס
- קיבל.ה 4726 לייקים
בסכומים לא נראה שתהיה מהותית, יותר מ-150 אלף יורו זה לא יהיה.
מה שכן אני כמעט בטוח שהדבר משנה את המצגים שהיו בעסקה המקורית, זה ללא ספק התנהלות שהיא מעבר למצב העסקים הרגיל של מועדון כדורגל ואני מקווה מאוד שזה לא יגרום לאמריקאים לפוצץ את העסק.
-
- קיבל.ה 2299 לייקים
תחושה שבסוף יחתום
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 399 לייקים
-
- קיבל.ה 635 לייקים
אם אכן הדבר שניסמוב סיכמו עם הסוכן ואז חירטטו שהוא נחת זה פשוט תפור אליהם, הם חושבים שהפועל זה בסטה בשוק.
והדבר שהכי הזוי וכבר ציינו את זה פה (ציבוקה), זה התשלום של 150/100 אלף יורו עליו, זה מסריח מכל כיוון, ראשית הוא לא שווה את הסכום הזה בטח שאין לו שום רקורד ורזומה, שנית לחצי עונה לשלם כזה סכום על מישהו לא מוכר?
ושלישית, אני בטוח שמישהו גוזר פה קופון יפה מאוד, אם זה סוכן חבר או אם זה להעביר כסף דרך צד שלישי חזרה אליהם...
מי יודע... אני לא אופתע עד סוף השנה היו הוצאות מאוד תמוהות כפי שקורה כבר עכשיו
והדבר שהכי הזוי וכבר ציינו את זה פה (ציבוקה), זה התשלום של 150/100 אלף יורו עליו, זה מסריח מכל כיוון, ראשית הוא לא שווה את הסכום הזה בטח שאין לו שום רקורד ורזומה, שנית לחצי עונה לשלם כזה סכום על מישהו לא מוכר?
ושלישית, אני בטוח שמישהו גוזר פה קופון יפה מאוד, אם זה סוכן חבר או אם זה להעביר כסף דרך צד שלישי חזרה אליהם...
מי יודע... אני לא אופתע עד סוף השנה היו הוצאות מאוד תמוהות כפי שקורה כבר עכשיו
-
- קיבל.ה 1076 לייקים
ניסיון אחרון להוציא כספים מהקופה
אף אחד לא ישכנע אותי אחרת
אף אחד לא ישכנע אותי אחרת