לא הפסיקו את התשלום לפני.הלך המומנטום כתב: ↑19 ינואר 2023, 09:01 מעצבן, מזכיר את מכבי אבל עם כל הכבוד אנשים שבאים כי זה מצליח ולא רוצים להיתקע ארבעים דקות בחניון אז אני יכול מאוד להבין אותם.
לא מבין למה הפסיקו את התשלום לפני ואז פותחים את שלושת השערים ואנשים תוך רבע שעה בחוץ.
קהל בדקות האחרונות העונה
-
- קיבל.ה 1761 לייקים
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
זה לא ממש פתר את הבעיה.
מה שיכול לעזור זה בנוסף לתשלום מראש לגדר את מסלולי היציאה
מה שיכול לעזור זה בנוסף לתשלום מראש לגדר את מסלולי היציאה
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- הפועל
- קיבל.ה 1709 לייקים
- יצירת קשר:
אפשר גם לדרוש מהעיריה לתגבר אוטובוסים באיזור, או שפשוט שאנשים לא יתעצלו ויחנו במרחק כמה דקות הליכה...
בכל מקרה שאלו יהיו הבעיות שלנו.
בכל מקרה שאלו יהיו הבעיות שלנו.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
מול פאריס חניתי ברפידים אבל מול ירושלים ובמשחקים בתחילת העונה לא גבו תשלום בהתחלה אז הנחתי שזה ככה כל העונה.Nati כתב: ↑19 ינואר 2023, 09:22לא הפסיקו את התשלום לפני.הלך המומנטום כתב: ↑19 ינואר 2023, 09:01 מעצבן, מזכיר את מכבי אבל עם כל הכבוד אנשים שבאים כי זה מצליח ולא רוצים להיתקע ארבעים דקות בחניון אז אני יכול מאוד להבין אותם.
לא מבין למה הפסיקו את התשלום לפני ואז פותחים את שלושת השערים ואנשים תוך רבע שעה בחוץ.
מצטער אם טעיתי.
-
- קיבל.ה 1761 לייקים
נגד ירושלים שלמתי לפני.הלך המומנטום כתב: ↑19 ינואר 2023, 10:24מול פאריס חניתי ברפידים אבל מול ירושלים ובמשחקים בתחילת העונה לא גבו תשלום בהתחלה אז הנחתי שזה ככה כל העונה.Nati כתב: ↑19 ינואר 2023, 09:22לא הפסיקו את התשלום לפני.הלך המומנטום כתב: ↑19 ינואר 2023, 09:01 מעצבן, מזכיר את מכבי אבל עם כל הכבוד אנשים שבאים כי זה מצליח ולא רוצים להיתקע ארבעים דקות בחניון אז אני יכול מאוד להבין אותם.
מצטער אם טעיתי.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
לא היו שם אנשים שגבו כסף. בוודאות
-
- קיבל.ה 1761 לייקים
משלמים במכונות כרטיסי החניה.
יש אותם בכמה מקומות.
-
- קיבל.ה 411 לייקים
וואו אתה כזה מגניב וקוטל. אפשר להיות כמוך?
כי זה בדיוק מה שביקשתי, הודעה עם הסבר מכל מי שיוצא לפני סוף המשחק.
מי שעושה את זה, זכותו המלאה כמובן. סה"כ אמרתי שזה נראה רע מאוד ומזכיר את מה שקורה ביד אליהו.
לא לשלול מנוי ולא נעליים.
-
- קיבל.ה 411 לייקים
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
הכוונה לאנשים שגובים כסף עם הכניסה לחניה, ואז אחרי שכולם שילמו כבר בכניסה המחסומים פתוחים והיציאה הרבה יותר חלקה.
במצב שקורה היום כל אחד משלם במכונות / אפליקציות והמחסומים עולים ויורדים לפני הרכב הבא. וזה ממש מעכב את היציאה, מול ירושלים התעכבתי לדעתי 40-50 דקות.
- porthos
- קיבל.ה 111 לייקים
מאוד חרו לי התלונות של השדר בסוף המשחק נגד השירים של הקהל,
בפרט התלונן על השירים נגד הדון
עכשיו, אין פה שום דבר חדש, אבל אני תוהה, עד מתי תימשך הפארסה הזאת שאפשר לקלל את כולם חוץ מהדון?
עכשיו, אין פה שום דבר חדש, אבל אני תוהה, עד מתי תימשך הפארסה הזאת שאפשר לקלל את כולם חוץ מהדון?
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
מה אמרו?porthos כתב:מאוד חרו לי התלונות של השדר בסוף המשחק נגד השירים של הקהל,
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- 7even
- קיבל.ה 2655 לייקים
שיתלונן.
"אני שונא ת'אדומים" הוא לא שיר גם נגד רמי כהן למעשה?
לא זכור לי תלונות על כך בערוץ רקנאטי.
יחד, רק יחד! 

- porthos
- קיבל.ה 111 לייקים
ממש בדקה האחרונה כשהיו בעיות עם השעון, אז הוא הדגיש כמה שהוא מנסה לדבר מעל שירת האוהדים (תתאבד כבר). אמר שהוא לא אוהב שירים כאלה ואפשר לוותר עליהם.
שמח כ"השירה דעכה" עם תיקון השעון. בקיצור, לא אמר משהו מיוחד חוץ מסתם לצקצק. בסוף סינן עוד כמה מילים
העניין שההתעמקות במילות שירי האוהדים שלנו היא ממש מאוסה. מרגיש לפעמים שישנה ציפייה מאיתנו להיות יותר קדושים מהאפיפיור
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
דלפ: אני יכול מעט להסכים עם זה.
בעיקרון יש יותר מדי שירים עליהם במקום על הפועל. אפילו לשירי שחקן הם נכנסו (אונוואקו) ויש רגעי מומנטום שבמקום לשיר ולעודד דוחפים לי איזה תאונת מטוס.
ברור שאתמול היה משחק מקדים לדרבי וזה יותר הגיוני, אבל עדיין נתנו ניצחון גדול בואו נחגוג במקום לשיר עליהם שירים.
בעיקרון יש יותר מדי שירים עליהם במקום על הפועל. אפילו לשירי שחקן הם נכנסו (אונוואקו) ויש רגעי מומנטום שבמקום לשיר ולעודד דוחפים לי איזה תאונת מטוס.
ברור שאתמול היה משחק מקדים לדרבי וזה יותר הגיוני, אבל עדיין נתנו ניצחון גדול בואו נחגוג במקום לשיר עליהם שירים.
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
שמע, מה אני אגיד לך… מסכים איתו לגמרי!
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
מה יש להסכים זה בנוהל ששרים את כל הרפרטואר עליהם במשחק לפני דרבי מה קרה
חופש לפורום שדים מPELEGES
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
אני לא בנאדם שלילי ומחפש לשנוא אבל אני באמת ותמים שונא אותם מכל ליבי ומאחל לכל הנוגעים שם בדבר רק רע אז כן אני אשיר עליהם את הדברים הכי גרועים שאפשר
מתי היה מומנטום ששרו בתאונת מטוס/כל שיר נאצה על מכבי?Chegi כתב: ↑19 ינואר 2023, 21:16 דלפ: אני יכול מעט להסכים עם זה.
שטויות.
בדרך כלל השירים האלה בין רבעים/לקראת סיום המשחק.
תפסיקו כבר לתת דלק לכל השונאים שלנו.
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
ולהגיד ״אני לא אוהב את השירים האלה , אפשר לוותר עליהם״ זה בסדר, סופר לגיטימי.
ותתפלא, אני ועוד רבים אחרים בקהל של הפועל לא אוהבים וחושבים שאפשר לוותר על השירים האלה.
באופן כללי אני בעד כמה שיותר שירי עידוד להפועל וכמה שפחות שירים שמדברים על מכבי ומזרחי.
ותתפלא, אני ועוד רבים אחרים בקהל של הפועל לא אוהבים וחושבים שאפשר לוותר על השירים האלה.
באופן כללי אני בעד כמה שיותר שירי עידוד להפועל וכמה שפחות שירים שמדברים על מכבי ומזרחי.
- הפועל
- קיבל.ה 1709 לייקים
- יצירת קשר:
היה איזה קטע במשחק מול ירושלים שאחרי שריקה גרועה של שופט התחילו לשיר "שתהיה שואה למכבי". שמעבר למיותרות הכללית של השיר, הוא היה לחלוטין לא קשור בשום צורה שהיא למהלך המשחק ולשום דבר בעולם.Chegi כתב: ↑19 ינואר 2023, 21:16 דלפ: אני יכול מעט להסכים עם זה.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
- porthos
- קיבל.ה 111 לייקים
הוא לא אמר שום דבר לא לגיטימי, זה פשוט הצקצוק האינסופי על כל שיר הכי קטן שיש.
וואלה, דקה אחרונה למשחק שהפועל ניצחו כמה ימים לפני דרבי אז שרו איזה כמה קללות נגד מזרחי או מכבי, מה קרה? זה דרבי.
לתחושתי, הצקצוק הזה שמור במיוחד אלינו וזה מעצבן.
לגבי שימוש מוגזם או לא, אני לא יודע, אבל לפני דרבי, לא נראה לי כזה דבר נורא.
וואלה, דקה אחרונה למשחק שהפועל ניצחו כמה ימים לפני דרבי אז שרו איזה כמה קללות נגד מזרחי או מכבי, מה קרה? זה דרבי.
לתחושתי, הצקצוק הזה שמור במיוחד אלינו וזה מעצבן.
לגבי שימוש מוגזם או לא, אני לא יודע, אבל לפני דרבי, לא נראה לי כזה דבר נורא.
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
לא יודע שמור רק לנו או לא, וגם לא מעניין אותי.
כל עוד השירים האלה קיימים, הציקצוקים יימשכו, ובצדק.
כל עוד השירים האלה קיימים, הציקצוקים יימשכו, ובצדק.