ינואר בפתח
עכשיו ראיתי בוואן שניקו אולסק מועמד
שחקן לא רע בכלל
אבל האם מדובר בספין של האחים או משהו להתייחס אליו ברצינות?
שחקן לא רע בכלל
אבל האם מדובר בספין של האחים או משהו להתייחס אליו ברצינות?
כדור פוגע לפיבן בעקב
פרץ מרחיק
בואטנג בועט ומבקיע
עמנואל בואטנג מבקיע את שער הבכורה שלו בישראל
פרץ מרחיק
בואטנג בועט ומבקיע
עמנואל בואטנג מבקיע את שער הבכורה שלו בישראל
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
היו צריכים להביא את ממן ואזולאי איך שהם שוחררו מביטר לפני חודשיים.
את נגרבינדר אני לא חושב שאנחנו צריכים. הוא לא יזיק כמובן אבל אנחנו צריכים שחקנים שיש להם עניין ויכולת לבשל ולהבקיע שערים.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אם אייבנדר שחקן שיודע לתת מסירות עומק טובות לרחבה הוא יכול לעזור.הוא יודע?
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
זהו, לא נראה לי שהוא יודע. הוא יותר בקטע של הגנה נראה לי.
חבל על הכסף.
לדעתי עדיף ב7 שקל שהם רוצים לשים להביא שחקן ש90% ממה שמעניין אותו זה התקפה.
חנן ממן היה מאוד עוזר לנו.
חבל על הכסף.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 880 לייקים
שני שחקנים בתפקידים שונים. אני אישית לא אוהב את חנן ממן, למרות שבסיטואתיה שלנו הוא יכול לעזורטכנית לארז כתב: ↑15 דצמבר 2020, 11:20 זהו, לא נראה לי שהוא יודע. הוא יותר בקטע של הגנה נראה לי.
חבל על הכסף.
-
- קיבל.ה 517 לייקים
לדעתי לא ממש סוג השחקנים שאנחנו צריכים. יש לנו כבר אליאס ואייזן. אין צורך בעוד שחקן שמשחק לרוחב/אחורה ללא מספרים. זה לא יעזור לצאת מהצרות הצרורות בהתקפה.
מבט זריז על המספרים שלו ב-3 העונות האחרונות:
העונה - 7 הופעות, בישול אחד.
19/20 - 21 הופעות, 2 שערים, 2 בישולים.
18/19 - 34 הופעות, שער אחד, 4 בישולים.
זה דל מדי.
-
- קיבל.ה 517 לייקים
חנן ממן יושב בול על מה שצריך. אבל כבר כמובן לא יעזוב את הפועל חיפה העונה.טכנית לארז כתב: ↑15 דצמבר 2020, 11:20 זהו, לא נראה לי שהוא יודע. הוא יותר בקטע של הגנה נראה לי.
חבל על הכסף.
קאניוק יכל להתאים, אבל פספסנו.
שלומי אזולאי או אפילו גורדנה יכלו להתאים אבל כמובן פספסנו.
שוב, אי אפשר תמיד לתקן קיץ קטסטרופלי ששחקנים סבירים פלוס הגיעו על פנינו לקבוצות כמו אשדוד או הפועל חיפה. אנחנו כאילו במעמד של נס ציונה כרגע. בושה.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
להחזיר את ספירובסקי.
יודע למסור , לבשל , לכבוש.
יכול לשחק באמצע , וגם מאחורי החלוץ.
לא דורש התאקלמות.
יודע למסור , לבשל , לכבוש.
יכול לשחק באמצע , וגם מאחורי החלוץ.
לא דורש התאקלמות.
-
- קיבל.ה 517 לייקים
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
קפריסין לא שונה בהרבה מכאן.
לא בטוח שהמשפחה איתו בקפריסין.
אפשר לפחות לבדוק את האפשרות.
יש פגרת נבחרות במרץ.
אפשר להבטיח לו מידי פעם יציאות למולדת.
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
הבנתי , שהוא לא קבוע בהרכב.
בכמה משחקים פתח בהרכב?
-
- קיבל.ה 109 לייקים
- יצירת קשר:
-
- קיבל.ה 109 לייקים
- יצירת קשר:
אני הייתי משחרר את כל הנעבכים מההתקפה המביכה שלנו: הירש, הרשקוביץ, קוטליה, זיקרי. ובמקומם מביא שחקן *אחד* מוכח שיקבל כסף נורמלי וידע להכניס גול.
אליפות לא ניקח, גם גביע לא. צריך מישהו אחד שירוץ חזק 10-11 משחקים, יתן כמה גולים, וישאיר אותנו ליגה. לא יותר ולא פחות.
אליפות לא ניקח, גם גביע לא. צריך מישהו אחד שירוץ חזק 10-11 משחקים, יתן כמה גולים, וישאיר אותנו ליגה. לא יותר ולא פחות.
לכו!
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אני חושב שזה לא נכון לחשוב , שאם יהיה חלוץ , אז הכדורים ייכנסו בכמות שאנחנו רוצים.
צריכה להיות אספקת כדורים שוטפת יותר לחלוצים ברחבה גם דרך האמצע.כרגע , זה לא קיים בכלל.
המגנים שלנו לא מספיק טובים ומדוייקים התקפית , וכך גם שחקני הכנף.
זה פשוט לא יספיק.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
תודה.הייתי מנסה לגשש בכל זאת.
אני פשוט לא רואה עוד שחקנים כמוהו פנויים בשוק , ושיירצו להגיע כרגע.
הלוואי , שימצאו שחקן דומה לו.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
מה לגבי גידי קאניוק? מה מצבו בתאילנד?
אל תשכח שמדובר בניסנובים, חלוץ וקשר התקפי ברמה טובה אתה לא תקבל, בטח שלא גם קשר אמצע.
אני לגמרי מסתפק בחלוץ ברמה טובה ושזה יהיה הרכש היחיד בינואר מאשר 3 בינוניים כרגיל, וגם זה יעלה לנו בשיחרור של שחקנים.
עם המצבים שהגענו אליהם ב3-4 משחקים האחרונים (להוציא את הפועל חיפה) חלוץ מוכח (בן שהר/לוסיו סטייל) ונישאר בליגה בלי הרבה בעיות.
-
- קיבל.ה 2476 לייקים
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
השאלה אם במועדון חושבים עליו.
ואם לא , איך מזכירים להם שהוא קיים?
- Yalla Hapoel
- קיבל.ה 355 לייקים
טעות לחשוב שרק חלוץ זאת הבעיה שלנו.
צריך שחקן כנף, צריך קשר התקפי יצירתי וצריך חלוץ.
לשחרר - קופר, קוטאליה, שלמה, אייזן , הירש, עובדיה, הרשוקביץ'
צריך שחקן כנף, צריך קשר התקפי יצירתי וצריך חלוץ.
לשחרר - קופר, קוטאליה, שלמה, אייזן , הירש, עובדיה, הרשוקביץ'
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 779 לייקים
הדבר הכי חשוב, לפני שמחתימים שחקנים זה שלא ישחררו מהבודדים שיודעים לשחק כדורגל בקבוצה הזאת
שטקוס אלטמן גוטליב אליאס אבו עביד - שחרור של כל אחד מהם יכול להיות יותר הרסני מאיזה רכש שלא תביא
בנוסף לא הייתי משחרר *בינואר* את:
אייזן בואטנג דוידה גרופר(14 לב אדום) קולו וליידנר, שחקנים שאומנם לא נותנים כרגע את התפוקה שמצופה משחקני קבוצה מקצוענית בליגת העל אבל אני כן חושב שיש להם מקום בסגל של הפועל העונה והם יכולים לתרום לנו בהמשך
זיקרי זאת תופעת טבע שבכוונה לא כללתי למעלה.. שחקן שעל הנייר עושה ומגיע למצבים יותר מכל הפועל העונה אבל ביבי לא יהיה ראש ממשלה לפני שהוא יעשה פעולה חכמה ברחבה של היריב. הייתי משאיר אותו נטו כי באמת רוב המהלכים המוצלחים שלנו העונה הגיעו דרכו וזה אומר הכל
שטקוס אלטמן גוטליב אליאס אבו עביד - שחרור של כל אחד מהם יכול להיות יותר הרסני מאיזה רכש שלא תביא
בנוסף לא הייתי משחרר *בינואר* את:
אייזן בואטנג דוידה גרופר(14 לב אדום) קולו וליידנר, שחקנים שאומנם לא נותנים כרגע את התפוקה שמצופה משחקני קבוצה מקצוענית בליגת העל אבל אני כן חושב שיש להם מקום בסגל של הפועל העונה והם יכולים לתרום לנו בהמשך
זיקרי זאת תופעת טבע שבכוונה לא כללתי למעלה.. שחקן שעל הנייר עושה ומגיע למצבים יותר מכל הפועל העונה אבל ביבי לא יהיה ראש ממשלה לפני שהוא יעשה פעולה חכמה ברחבה של היריב. הייתי משאיר אותו נטו כי באמת רוב המהלכים המוצלחים שלנו העונה הגיעו דרכו וזה אומר הכל
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
אלטמן בואטנג והירש יעזבו
יגיעו במקום עציץ, קונוס ותמרור
יגיעו במקום עציץ, קונוס ותמרור
"אני אוהב אותך
כל כך אוהב אותך"
כל כך אוהב אותך"
הליצנים רוצים את בן שהר אבל ספק גדול מאוד שזה יקרה.

- 7even
- קיבל.ה 2724 לייקים
מעניין אותי אם השמות שעולים הם שחקנים שבאמת רוצים להגיע לדבר הזה שהניסנובים השאירו ונקרא הפועל ת"א.
אם הייתי שחקן חופשי, ובהנחה ממילא אין כרגע קהל במגרש, למה שארצה להגיע להפועל ת"א ולא , נגיד, למכבי פ"ת, קרית שמונה, או אשדוד?
קהל אין, נשאר הכדורגל ואינטראציה עם ההנהלה. אני באמת רוצה את זה ?
הדבר הכי חיובי בהפועל מחוץ למגרש כרגע הוא ניר קלינגר. הייתי מחתים את קלינגר ל-15 שנה בתור התחלה. הוא ההחתמה הכי טובה כרגע.
אם הייתי שחקן חופשי, ובהנחה ממילא אין כרגע קהל במגרש, למה שארצה להגיע להפועל ת"א ולא , נגיד, למכבי פ"ת, קרית שמונה, או אשדוד?
הדבר הכי חיובי בהפועל מחוץ למגרש כרגע הוא ניר קלינגר. הייתי מחתים את קלינגר ל-15 שנה בתור התחלה. הוא ההחתמה הכי טובה כרגע.
יחד, רק יחד! 

- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
נכון , במצב הנוכחי , הווה אומר ללא קהל במגרש , תדמית ניהולית בעייתית לכאורה , מיקום בטבלה , אין לנו שום יתרון על אף מועדון אחר , שלא לדבר על חסרונות.7even כתב:מעניין אותי אם השמות שעולים הם שחקנים שבאמת רוצים להגיע לדבר הזה שהניסנובים השאירו ונקרא הפועל ת"א.
-
- קיבל.ה 2325 לייקים
פרסום ורזומה.7even כתב:מעניין אותי אם השמות שעולים הם שחקנים שבאמת רוצים להגיע לדבר הזה שהניסנובים השאירו ונקרא הפועל ת"א.
וקהל מתישהו יחזור, שחקן מסתכל גם לאורך טווח.
להצליח בהפועל מביא לך יותר פרסום והצעות מלהצליח בחדרה.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
השחקנים שהוזכרו כבר לא צריכים פרסום ורזומה.הם רוצים לשחק , ולהבטיח את שכרם במאה אחוז.לירון האדום כתב:פרסום ורזומה.7even כתב:מעניין אותי אם השמות שעולים הם שחקנים שבאמת רוצים להגיע לדבר הזה שהניסנובים השאירו ונקרא הפועל ת"א.
- 7even
- קיבל.ה 2724 לייקים
ידידי - אנחנו בדרך הבטוחה להיות הפועל פ"ת/הפועל ר"ג.לירון האדום כתב: ↑15 דצמבר 2020, 22:56פרסום ורזומה.7even כתב:מעניין אותי אם השמות שעולים הם שחקנים שבאמת רוצים להגיע לדבר הזה שהניסנובים השאירו ונקרא הפועל ת"א.
כלומר - שם גדול מהעבר שנשאר לו להתרפק על זכרונות מלפני 20 שנה, ועובר בין ליגות באופן תכוף, עם גרעין קהל יחסית(ממש יחסית) גדול בהשוואה למה שקורה מחוץ ל-3 הגדולות.
גם שם היה פעם פרסום ורזומה. לא ראיתי שזה עזר להם להביא שמות גדולים או מישהו אטרקטיבי כשהניהול החל לכרסם שם בכל חלקה טובה.
יחד, רק יחד! 

- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
הנזק התדמיתי , שנגרם לכאורה למועדון כמוקד משיכה לשחקנים בכירים , בקיץ הנוכחי ועוד לפניו , הוא נזק אדיר , שיהיה קשה מאד לתקן עד לשינוי בבעלות על המועדון.
-
- קיבל.ה 2325 לייקים
להפועל פ"ת ור"ג אין ולא היה את כמות הקהל של הפועל וגם מבחינת תארים אנחנו והם לא באותו לבל.7even כתב:ידידי - אנחנו בדרך הבטוחה להיות הפועל פ"ת/הפועל ר"ג.לירון האדום כתב: ↑15 דצמבר 2020, 22:56פרסום ורזומה.7even כתב:מעניין אותי אם השמות שעולים הם שחקנים שבאמת רוצים להגיע לדבר הזה שהניסנובים השאירו ונקרא הפועל ת"א.
כלומר - שם גדול מהעבר שנשאר לו להתרפק על זכרונות מלפני 20 שנה, ועובר בין ליגות באופן תכוף, עם גרעין קהל יחסית(ממש יחסית) גדול בהשוואה למה שקורה מחוץ ל-3 הגדולות.
גם שם היה פעם פרסום ורזומה. לא ראיתי שזה עזר להם להביא שמות גדולים או מישהו אטרקטיבי כשהניהול החל לכרסם שם בכל חלקה טובה.
-
- קיבל.ה 2325 לייקים
לכן הם לא יגיעו.De Niro כתב:השחקנים שהוזכרו כבר לא צריכים פרסום ורזומה.הם רוצים לשחק , ולהבטיח את שכרם במאה אחוז.לירון האדום כתב:פרסום ורזומה.7even כתב:מעניין אותי אם השמות שעולים הם שחקנים שבאמת רוצים להגיע לדבר הזה שהניסנובים השאירו ונקרא הפועל ת"א.
ועדיין שחקן כמו סהר יעדיף לשחק בהפועל ולא בחדרה אם מציעים לו את אותו שכר (לדעתי הוא פשוט לא יהיה לא פה ולא פה)
-
- קיבל.ה 2325 לייקים
בסוף יגידו לנו שמחתימים לגיונר וזה יהיה עבודי
קרא כתבה מעניינת ב-ONE:
עבודי ואוחיון עזבו את לורי בשל המצב הכלכלי
https://m.one.co.il/Mobile/Article/373423.html
קרא כתבה מעניינת ב-ONE:
עבודי ואוחיון עזבו את לורי בשל המצב הכלכלי
https://m.one.co.il/Mobile/Article/373423.html
-
- קיבל.ה 412 לייקים
קאניוק יעזוב את קבוצתו התאלינדית בימים הקרובים.
הייתי הולך עליו בכל הכוח.
https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... le/497340/
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
להביאאונישנקו כתב:קאניוק יעזוב את קבוצתו התאלינדית בימים הקרובים.
-
- קיבל.ה 5942 לייקים
אם יש אופציה, חייבים להביא. לא תהיה עוד הזדמנות להביא שחקן ברמתו.De Niro כתב: ↑16 דצמבר 2020, 10:54להביאאונישנקו כתב:קאניוק יעזוב את קבוצתו התאלינדית בימים הקרובים.
כמובן שאצל חבורת הליצנים אין סיכוי שזה יקרה.
-
- קיבל.ה 2325 לייקים
היום להחתים אותו.הוקיץ' כתב: ↑16 דצמבר 2020, 12:12אם יש אופציה, חייבים להביא. לא תהיה עוד הזדמנות להביא שחקן ברמתו.De Niro כתב: ↑16 דצמבר 2020, 10:54להביאאונישנקו כתב:קאניוק יעזוב את קבוצתו התאלינדית בימים הקרובים.
כמובן שאצל חבורת הליצנים אין סיכוי שזה יקרה.
גידי קאניוק במצב שלנו זאת תוספת כח משמעותית
-
- קיבל.ה 2476 לייקים
מצטרף לממליצים, להביא להביא
אם כי מניח שקבוצה קטנה תציע לו שכר גבוה יותר ונובך בפעם המי יודע כמה בעידן הניסנובים
אם כי מניח שקבוצה קטנה תציע לו שכר גבוה יותר ונובך בפעם המי יודע כמה בעידן הניסנובים