ג'ורדן מקריי
-
- קיבל.ה 948 לייקים
כמעט הרג אותנו היום
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 530 לייקים
הראש בקיר שלו זה באמת מהמעצבנים בהיסטוריה
-
- קיבל.ה 221 לייקים
אישית שונא מאוד את איתי שגב אז נהנתי מההילוכים החוזרים, אבל... מה זה היה?? בנס לא הורחק, פשוט ראה שחור ולא עניין אותו לא ההתקפה ולא שום דבר
די עם ה-נו
-
- קיבל.ה 511 לייקים
ג'ורדן מקריי מלך.
חשוב להגיד את זה דווקא אחרי משחק לא טוב שלו.
הוא עוד ייתן לנו המון דיבידנדים.
לגבי העבירה על שגב זה נראה היה שאחרי שהוא נדבק לו לגופיה ולא נתן לו לנשום, מקריי דחף אותו בתנועה של "עוף ממני כבר קרציה!". זו תנועה טבעית במצב כזה, חבל רק שהיא לא מסתדרת עם חוקי הכדורסל. קרה. לא צריך לעשות מזה עניין יותר ממה שזה.
מקריי

לגבי העבירה על שגב זה נראה היה שאחרי שהוא נדבק לו לגופיה ולא נתן לו לנשום, מקריי דחף אותו בתנועה של "עוף ממני כבר קרציה!". זו תנועה טבעית במצב כזה, חבל רק שהיא לא מסתדרת עם חוקי הכדורסל. קרה. לא צריך לעשות מזה עניין יותר ממה שזה.
מקריי

אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
- 7even
- קיבל.ה 2655 לייקים
אגב גם נגד ורוצלאב הוא עשה פאול שהוא האמא של הבלתי ספורטיבית אחרי תסכול כשלא שרקו לו פאול. השופט ההזוי שרק לו רק חוץ.
כל משחק שהוא ינסה להכניס את עצמו בכוח למשחק, ככה זה ייראה. חייב ללמוד לתת למשחק לבוא אליו.
כל משחק שהוא ינסה להכניס את עצמו בכוח למשחק, ככה זה ייראה. חייב ללמוד לתת למשחק לבוא אליו.
יחד, רק יחד! 

- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
לפני העבירה של מקריי היו שתי עבירות תוקף של שגב, הראשונה בקטנה והשנייה היא ממש אותה תנועה שמקרין עשה כלפי שגב, רק פחות חזקה ומקריי לא צנח על הרצפה.ארבעת המופלאים כתב: ↑27 דצמבר 2022, 03:52 ג'ורדן מקריי מלך.
מקריי
![]()
![]()
![]()
בגדול מקריי יצא טמבל, אבל ברור לי שזה מסתכל שלא שורקים לך שתי עבירות בשנייה הפרש.
משחק לא מדהים שלן בכלל וצריך להתכונן לזה, קבוצות ילמדו אותנו תוך כדי תנועה וזה רק יהיה יותר ויותר קשה.
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
בדיוק, סיכוי טוב שקבוצות יצמידו אליו את הפניני שלהן כדי להוציא אותו מאיזוןהלך המומנטום כתב: ↑27 דצמבר 2022, 09:51לפני העבירה של מקריי היו שתי עבירות תוקף של שגב, הראשונה בקטנה והשנייה היא ממש אותה תנועה שמקרין עשה כלפי שגב, רק פחות חזקה ומקריי לא צנח על הרצפה.ארבעת המופלאים כתב: ↑27 דצמבר 2022, 03:52 ג'ורדן מקריי מלך.
מקריי
![]()
![]()
![]()
בגדול מקריי יצא טמבל, אבל ברור לי שזה מסתכל שלא שורקים לך שתי עבירות בשנייה הפרש.
משחק לא מדהים שלן בכלל וצריך להתכונן לזה, קבוצות ילמדו אותנו תוך כדי תנועה וזה רק יהיה יותר ויותר קשה.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
הזייה שהשופטים לא שרקו קודם חסימה נעה / עבירה לשגב על מה שהלך שם
- יובל
- קיבל.ה 1302 לייקים
מעצבן אותי ששחקנים כמוהו נופלים בפרובוקציות במקום לעשות כאלה בעצמם. דוחפים אותך בחסימה? תעשה הצגה ותיפול.
-
- קיבל.ה 530 לייקים
-
- קיבל.ה 5888 לייקים
גם מקריי וגם שאר השחקנים העדיפו לבכות שמרביצים להם במקום להרביץ חזרה. די נפלנו לפח שירושלים טמנו לנו.
רק באמצע הרבע האחרון, כשירושלים כבר במרחק נגיעה, העלנו את האגרסיביות.
-
- קיבל.ה 798 לייקים
דווקא מקריי דחף שם מישהו כך שהדוגמה לא בהכרח מתאימההוקיץ' כתב:גם מקריי וגם שאר השחקנים העדיפו לבכות שמרביצים להם במקום להרביץ חזרה. די נפלנו לפח שירושלים טמנו לנו.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 5888 לייקים
זה לא נקרא להיות אגרסיבי ולהרביץ (לפחות לא בקונטקסט של כדורסל), זה נקרא להיגרר לפרובוקציה בטיפשות.Charlie כתב: ↑27 דצמבר 2022, 18:09דווקא מקריי דחף שם מישהו כך שהדוגמה לא בהכרח מתאימההוקיץ' כתב:גם מקריי וגם שאר השחקנים העדיפו לבכות שמרביצים להם במקום להרביץ חזרה. די נפלנו לפח שירושלים טמנו לנו.
Sent from my iPhone using Tapatalk
עשו לך חסימה מלוכלכת? תחזיר בפוזשן הבא.
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
מה זה המפלצת הזאת? מעבר לסטטיסטיקה המטורפת היום, את רוב הנקודות שלו הוא עושה כשמיד אחרי סל הוא גם שומר מעולה. אחלה ג'ורדן
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
ג'ורדן 'שורש הבעיה' מקריי איז אין דה האוס!!!
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
קל לדבר על הדברים המטורפים שעושה בהתקפה אבל גם בהגנה הוא אדיר.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
בא היום חד ומפוקס, וכשהוא לא מתעסק בשטויות מסביב - אין הרבה שיכולים לעצור אותו
-
- קיבל.ה 511 לייקים
ת'רדקיל
אין אלוהים.
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 519 לייקים
הלו הלו... בוא נרגיע. ת'רדקיל או פרוויס שורט הוא לא.
מצד אחד יש לך סטייק אנטריקוט משובח, ומצד שני קציצת בשר של רידיפיין או משהו כזה. שזה טעים וחביב וטרנדי (ולא מזיק לסביבה), אבל...
כפי שאמרו חז"ל, בוא לא נערבב בשר עם חלב שאינו מינו.
נ.ב - סליחה ויגן פרינדלי על ההשוואה המקוממת
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
-
- קיבל.ה 1761 לייקים
ברור שיש אמצע.וכבר היו לו כמה כאלו.הלך המומנטום כתב: ↑05 ינואר 2023, 08:27בתחושה זה מרגיש שלמקריי יש או משחקים משוגעים כמו אתמול או משחקים שבהם הוא לא בכיוון. אין אמצע
-
- קיבל.ה 511 לייקים
חבל שאתה מערב פתגם בשאינו פתגמו...קפטן ג'ק כתב: ↑05 ינואר 2023, 08:22הלו הלו... בוא נרגיע. ת'רדקיל או פרוויס שורט הוא לא.
מצד אחד יש לך סטייק אנטריקוט משובח, ומצד שני קציצת בשר של רידיפיין או משהו כזה. שזה טעים וחביב וטרנדי (ולא מזיק לסביבה), אבל...
או לערבב בשר וחלב
או לערב מין בשאינו מינו
ולעצם העניין - תרדקיל!
גם הוא לא היה מבריק תמיד אבל הפך אצלנו לאגדה.
אני לא יודע בן כמה אתה וכה באמת ראית את ת'רדקיל. אני ראיתי אותו המון, בבגרותי ובעיניים פקוחות. אני יודע לעשות את ההשוואה ולא סתם עשיתי אותה.
מקריי שחקן ענק וצריך לקבל אותו ככזה.
אין אלוהים.
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
אחרי שישלים 3 עונות ו-100 משחקים בהפועל נוכל להשוות לת'רדקיל. עיניים של מסומם כבר יש לו

- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 519 לייקים
ראיתי את ת'רדקיל חביבי, ראיתי והערצתי.ארבעת המופלאים כתב: ↑05 ינואר 2023, 10:20חבל שאתה מערב פתגם בשאינו פתגמו...קפטן ג'ק כתב: ↑05 ינואר 2023, 08:22הלו הלו... בוא נרגיע. ת'רדקיל או פרוויס שורט הוא לא.
או לערבב בשר וחלב
או לערב מין בשאינו מינו
ולעצם העניין - תרדקיל!
אני לא יודע בן כמה אתה וכה באמת ראית את ת'רדקיל. אני ראיתי אותו המון, בבגרותי ובעיניים פקוחות. אני יודע לעשות את ההשוואה ולא סתם עשיתי אותה.
הוא היה שחקן שמשנה קבוצה. שחקן שעשה הבדל מורגש בכל רגע שהוא על הפרקט. שחקן שהיריבים שקשקו ממנו, ושיכל היה להצית את אוסישקין ולהלהיב את כולם עם שלשה אחת או עבירה אחת, ופרצוף כועס ברגע הנכון.
ועם כל הכבוד - מקריי, שהוא שחקן באמת מצוין, מוקף בעוד כמה שחקנים מצוינים, ולדעתי הוא לא מרים את הקבוצה לרמה אחרת לגמרי וגם לא מנהיג אותה או מלהיב במיוחד את השאר.
הקבוצה משחקת העונה טוב מאד גם כשהוא לא על הפרקט.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
- קיבל.ה 511 לייקים
אוקיי, זו דעתך. אני חושב שתומר גינת לא יסכים איתך.
אין אלוהים.
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
מקריי מזכיר בחלק מתנועות הגוף את תרדקיל, וזאת מחמאה גדולה למקריי, כי תרדקיל היה אחד האתלטים עם הג'אמפ שוט הכי טוב וקשה לעצירה שהיו פה בהיסטוריה.
מקריי הוכיח אתמול שאם הברגים מסודרים טוב הוא גם יכול לעשות הגנה מעולה.
תמשיך ככה חבוב.
מקריי הוכיח אתמול שאם הברגים מסודרים טוב הוא גם יכול לעשות הגנה מעולה.
תמשיך ככה חבוב.
כנראה שלערוץ ספורטקנאטי יש חוש הומור.
ראיתי את תקציר המשחק אתמול באתר שלהם והפרסומת לפני הסרטון היתה ״מרידול מטפלת בשורש הבעיה״.
לא ייתכן שזה במקרה

ראיתי את תקציר המשחק אתמול באתר שלהם והפרסומת לפני הסרטון היתה ״מרידול מטפלת בשורש הבעיה״.
לא ייתכן שזה במקרה

- רדנקו
- קיבל.ה 1579 לייקים
נו באמת. אתה יכול להשוות את רמת הכישרון שהיתה בקבוצות שת'רדקיל שיחק בהן לכמות הכישרון שיש אצלנו? אני מגיע למשחקים של הפועל מאז ימי לינטון טאונס ומרסר ואני לא זוכר קבוצה עם רמת כשרון כמו שיש לנו השנה.קפטן ג'ק כתב:ראיתי את ת'רדקיל חביבי, ראיתי והערצתי.ארבעת המופלאים כתב: ↑05 ינואר 2023, 10:20חבל שאתה מערב פתגם בשאינו פתגמו...קפטן ג'ק כתב: ↑05 ינואר 2023, 08:22
הלו הלו... בוא נרגיע. ת'רדקיל או פרוויס שורט הוא לא.
או לערבב בשר וחלב
או לערב מין בשאינו מינו
ולעצם העניין - תרדקיל!
הוא היה שחקן שמשנה קבוצה. שחקן שעשה הבדל מורגש בכל רגע שהוא על הפרקט. שחקן שהיריבים שקשקו ממנו, ושיכל היה להצית את אוסישקין ולהלהיב את כולם עם שלשה אחת או עבירה אחת, ופרצוף כועס ברגע הנכון.
ועם כל הכבוד - מקריי, שהוא שחקן באמת מצוין, מוקף בעוד כמה שחקנים מצוינים, ולדעתי הוא לא מרים את הקבוצה לרמה אחרת לגמרי וגם לא מנהיג אותה או מלהיב במיוחד את השאר.
הקבוצה משחקת העונה טוב מאד גם כשהוא לא על הפרקט.
תרדקיל עם כל הכבוד היה שחקן סופר מוגבל. הוא היה שומר מדהים אבל התקפית היו לו שני מובים - חדירה עד הסוף וזריקה מהשלוש. זהו בערך. ברור שהיו פה ושם עוד דברים אבל זה בעיקר מה שהיה עושה.
רמת הכישרון ההתקפי שלו לא היתה קרובה לזו של מקריי.
הוא היה מרים את אוסישקין על הרגליים בגלל שזה היה אוסישקין.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
מוגבל?
תרדקיל היה קולע 25 נקודות בלי בעיה, ותמיד היה עליו השומר הכי טוב של היריב. (ממוצע של 21 נק למשחק בהפועל)
בפורום סגור שמעתי במו אוזניי את הנפלד אומר שתרדקיל היה השחקן שהיה הכי קשה לו לשמור עליו, והוא שמר פה ושם על שחקנים לא רעים.
תרדקיל היה קולע 25 נקודות בלי בעיה, ותמיד היה עליו השומר הכי טוב של היריב. (ממוצע של 21 נק למשחק בהפועל)
בפורום סגור שמעתי במו אוזניי את הנפלד אומר שתרדקיל היה השחקן שהיה הכי קשה לו לשמור עליו, והוא שמר פה ושם על שחקנים לא רעים.
- רדנקו
- קיבל.ה 1579 לייקים
זה היה אז. וכן. הוא היה שחקן מוגבל מאוד. והוא לא שיחק עם 5 זרים ועם ישראלים ברמה שמשחקים אצלנו היום.
אם תשים את מקרי או את מנפורד למשל בקבוצה כמו גליל או קבוצה אחרת בחצי השני של הטבלה, הוא יסיים את העונה עם ממוצעים של מעל 20-25 נקודות בקלות.
כנ"ל לגבי ג'קובן.
זה הבדל עצום.
אם תשים את מקרי או את מנפורד למשל בקבוצה כמו גליל או קבוצה אחרת בחצי השני של הטבלה, הוא יסיים את העונה עם ממוצעים של מעל 20-25 נקודות בקלות.
כנ"ל לגבי ג'קובן.
זה הבדל עצום.
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
זה שהיתה לו את ההגנה הכי טובה בארץ, לא אומר שהוא היה מוגבל התקפית.
שחקן אדיר התקפית ואחד הגדולים בהיסטוריה של הפועל
שחקן אדיר התקפית ואחד הגדולים בהיסטוריה של הפועל
- רדנקו
- קיבל.ה 1579 לייקים
אז נסכים שלא להסכים.
מציע לך להסתכל שוב על משחקים ולהזכר.
כמו שאמרתי - רוב הנקודות שלו היו מגיעות מחדירות עם הראש בקיר עד הסל או מזריקות שלוש. הכדרור שלו היה סופר מוגבל. אבל בזכות האתלטיות המדהימה והכוח שלו היה עושה הרבה נקודות.
אבל לא רק. כשמדברים על כמות נקודות ששחקן עשה כהוכחה לכך שהוא היה מדהים התקפית, צריך לשים את הדברים גם בקונטקסט הנכון.
הסטטיסטיקה שאפשר למצוא מאותן שנים מאוד מוגבלת, אבל אתגרתי את עצמי ועשיתי קצת חיטוט בעבר.
אם אני מסתכל על כמות הזריקות שתרדקיל לקח בכל משחק בעונה הכי טובה שלו (עם פרביס שורט), ומניח שעל כל 2 זריקות עונשין הוא לקח זריקה אחת מהשדה (לא הנחה שמבוססת על משהו מחקרי - רק כבסיס לחישוב), אני רואה שהוא לקח 20 זריקות לסל בכל משחק, שזה 27% (!!) מהזריקות שלקחה כל הקבוצה יחד!! ובעשרים הזריקות האלה הוא עשה 20 נקודות למשחק.
אם אני עושה תחשיב דומה לגבי מנפורד, אז הוא לוקח 12 זריקות למשחק (16% מהזריקות של הקבוצה) ועושה 16.6 נקודות למשחק
מקריי לדוגמא עושה 16.5 נקודות בממוצע למשחק ב-13 זריקות בלבד לפי אותה שיטת חישוב (15% מהזריקות של הקבוצה).
תסתכל על השחקנים ששיחקו עם ת'רדקיל בעונה הכי טובה שלו - פרביס, תומר, עמוס, דלזל, שמעון, קמבל וריכליס. אתה יכול להשוות את כמות הכשרון שם לכמות הכשרון בקבוצה שלנו היום?
אז כשמדברים על כך שתרדקיל היה שחקן אדיר התקפית, צריך לזכור שאם תזרוק מספיק לסל ותהיה אפילו סביר (לא מדהים) התקפית, אתה תעשה בסוף מספיק נקודות.
אם מאנפורד או מקריי היו משחקים אז והיו לוקחים את כמות הזריקות שהשריף היה לוקח, הם היו עושים הרבה יותר נקודות. בזה אין לי שום ספק.
מציע לך להסתכל שוב על משחקים ולהזכר.
כמו שאמרתי - רוב הנקודות שלו היו מגיעות מחדירות עם הראש בקיר עד הסל או מזריקות שלוש. הכדרור שלו היה סופר מוגבל. אבל בזכות האתלטיות המדהימה והכוח שלו היה עושה הרבה נקודות.
אבל לא רק. כשמדברים על כמות נקודות ששחקן עשה כהוכחה לכך שהוא היה מדהים התקפית, צריך לשים את הדברים גם בקונטקסט הנכון.
הסטטיסטיקה שאפשר למצוא מאותן שנים מאוד מוגבלת, אבל אתגרתי את עצמי ועשיתי קצת חיטוט בעבר.
אם אני מסתכל על כמות הזריקות שתרדקיל לקח בכל משחק בעונה הכי טובה שלו (עם פרביס שורט), ומניח שעל כל 2 זריקות עונשין הוא לקח זריקה אחת מהשדה (לא הנחה שמבוססת על משהו מחקרי - רק כבסיס לחישוב), אני רואה שהוא לקח 20 זריקות לסל בכל משחק, שזה 27% (!!) מהזריקות שלקחה כל הקבוצה יחד!! ובעשרים הזריקות האלה הוא עשה 20 נקודות למשחק.
אם אני עושה תחשיב דומה לגבי מנפורד, אז הוא לוקח 12 זריקות למשחק (16% מהזריקות של הקבוצה) ועושה 16.6 נקודות למשחק
מקריי לדוגמא עושה 16.5 נקודות בממוצע למשחק ב-13 זריקות בלבד לפי אותה שיטת חישוב (15% מהזריקות של הקבוצה).
תסתכל על השחקנים ששיחקו עם ת'רדקיל בעונה הכי טובה שלו - פרביס, תומר, עמוס, דלזל, שמעון, קמבל וריכליס. אתה יכול להשוות את כמות הכשרון שם לכמות הכשרון בקבוצה שלנו היום?
אז כשמדברים על כך שתרדקיל היה שחקן אדיר התקפית, צריך לזכור שאם תזרוק מספיק לסל ותהיה אפילו סביר (לא מדהים) התקפית, אתה תעשה בסוף מספיק נקודות.
אם מאנפורד או מקריי היו משחקים אז והיו לוקחים את כמות הזריקות שהשריף היה לוקח, הם היו עושים הרבה יותר נקודות. בזה אין לי שום ספק.
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
ברור שאין מה להשוות כשרון התקפי בשתי הקבוצות, אבל זה דווקא מחזק את תרדקיל. ההגנות (שיותר חזקות מהיום עם שופטים שנתנו להרביץ) התרכזו רק בו ובשורט
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
מי מרים את הכפפה ופונה לסנדלי שורש שיעשו איתו קמפיין
חופש לפורום שדים מPELEGES
- גביזון
- קיבל.ה 3081 לייקים
LolHaunter כתב:מי מרים את הכפפה ופונה לסנדלי שורש שיעשו איתו קמפיין
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
- גביזון
- קיבל.ה 3081 לייקים