הפועל - לונדון ליונס, מחזור 1, 11.10 שלישי 20:00
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 519 לייקים
משחק מפוזר, אבל מה שיפה הוא שהקבוצה גרמה לניצחון הזה להיראות קל, וגרמה ללונדון להיראות רע.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
- קיבל.ה 190 לייקים
ניצחון יפה מאוד מול קבוצה לא רעה בכלל. למרות המשחק החלש שלהם הם בכייף יכולים להגיע לרבע גמר במפעלים של ירושלים וחולון לדעתי. למרות משחק לא רע של הורד עדיף היה בעמדה הזאת שחקן שקולע מ 3 ומשלים את גינת. הורטון אמנם מצויין בריבאנוד אבל פחות התלהבתי ממנו. מתקשה מאוד לסיים מתחת לסל ודי נגר.. גייקובן אגדה, מתחיל להזכיר את הרוצח שהיה בעונת קורונה בירושלים.
-
- קיבל.ה 22 לייקים
יש איזו הקלטה שאפשר לראות איפשהו? מניח שהערוץ היוטיוב של המנהלת פחות רלוונטי כאן...
מישהו יודע למה מקריי היה כל כך עצבני בסוף?
-
- קיבל.ה 5888 לייקים
משחק לא משהו שלנו.
התקשינו מול הסייז שלהם, ההתקפה פחות שטפה ועושה רושם שגם פרנקו עוד לא ממש יודע איך לנהל את הרוטציה.
הפציעה של דקר והפתיחה הרצחנית של ג'ייקובן עשו לנו את המשחק די קל. גם למנפורד היו דקות טובות ברבע השלישי והורטון היה טוב מאוד.
משחק הבא מול פריז יהיה סיפור אחר לגמרי והיכולת הזו לא תספיק.
התקשינו מול הסייז שלהם, ההתקפה פחות שטפה ועושה רושם שגם פרנקו עוד לא ממש יודע איך לנהל את הרוטציה.
הפציעה של דקר והפתיחה הרצחנית של ג'ייקובן עשו לנו את המשחק די קל. גם למנפורד היו דקות טובות ברבע השלישי והורטון היה טוב מאוד.
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
משחק לא משהו של פרנקו אבל אחלה סגל יש לנו. הרבה יכולת אישית שהביאה לתוצאה של המשחק, מעט מאוד משחק מסודר שהוביל למהלכים טובים.הוקיץ' כתב: ↑11 אוקטובר 2022, 22:27 משחק לא משהו שלנו.
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
-
- קיבל.ה 522 לייקים
קבוצה מרגשת
עדוד אווירה וקהל מרגש
אין טענות ,רק שנמשיך כך
יאאאלה הפועל
Sent from my SM-A325F using Tapatalk
עדוד אווירה וקהל מרגש
אין טענות ,רק שנמשיך כך
יאאאלה הפועל
Sent from my SM-A325F using Tapatalk
אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים!
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
גייקובן זה 50% מהקבוצה הזאת, לטוב ולרע. הוא גם בערך היחיד שאין לו מחליף.
יום פושר של לא מעט שחקנים, ועדיין ניצחון משכנע, זה רק מראה על העומק של הקבוצה.
מקריי לא נכנס עדיין לשטף של הקבוצה והוא די מתעצבן מזה ומהקרדיט שהוא מקבל לדעתי.
גם הורטון היה די עצבני, וגם השחקנים וגם פרנקו ניסו להרגיע אותו. נראה שבעבודה הפסיכולוגית תהיה לא מעט עבודה עם הורטון ומקריי.
כל השאר מחוברים וזה כיף לראות
יום פושר של לא מעט שחקנים, ועדיין ניצחון משכנע, זה רק מראה על העומק של הקבוצה.
מקריי לא נכנס עדיין לשטף של הקבוצה והוא די מתעצבן מזה ומהקרדיט שהוא מקבל לדעתי.
גם הורטון היה די עצבני, וגם השחקנים וגם פרנקו ניסו להרגיע אותו. נראה שבעבודה הפסיכולוגית תהיה לא מעט עבודה עם הורטון ומקריי.
כל השאר מחוברים וזה כיף לראות
-
- קיבל.ה 100 לייקים
וואי חובה!רואה שחורות כתב: ↑11 אוקטובר 2022, 22:23 יש איזו הקלטה שאפשר לראות איפשהו? מניח שהערוץ היוטיוב של המנהלת פחות רלוונטי כאן...
מישהו יודע?
- 7even
- קיבל.ה 2655 לייקים
איזו אוירה מדהימה היתה היום בדרייב אין.
יש לנו את הקהל המדהים בעולם.
מבחינה מקצועית צריך עוד הרבה כדי להתחבר לגמרי.
מה שכן, מקריי עם פוטנציאל פסיכי הוא פשוט בנוי לתלפיות ומוכשר מאד התקפית.
הסגל עמוק ורחב וזה מאד חשוב כי זו עונה מאד ארוכה, ב 3 מפעלים ולא מעט טיסות .
חסרו לי עוד התקפות עם משחק קבוצתי, אבל לא דואג, זה יגיע.
להפועל יש כרגע פריבילגיה להשאיר את טוקוטו כל הרבע הרביעי על הספסל, מי היה מאמין...
יש לנו את הקהל המדהים בעולם.
מבחינה מקצועית צריך עוד הרבה כדי להתחבר לגמרי.
מה שכן, מקריי עם פוטנציאל פסיכי הוא פשוט בנוי לתלפיות ומוכשר מאד התקפית.
הסגל עמוק ורחב וזה מאד חשוב כי זו עונה מאד ארוכה, ב 3 מפעלים ולא מעט טיסות .
חסרו לי עוד התקפות עם משחק קבוצתי, אבל לא דואג, זה יגיע.
להפועל יש כרגע פריבילגיה להשאיר את טוקוטו כל הרבע הרביעי על הספסל, מי היה מאמין...
נערך לאחרונה על ידי 7even ב 12 אוקטובר 2022, 06:42, נערך 4 פעמים בסך הכל.
יחד, רק יחד! 

- Shacham
- קיבל.ה 843 לייקים
Maor כתב: ↑11 אוקטובר 2022, 22:52וואי חובה!רואה שחורות כתב: ↑11 אוקטובר 2022, 22:23 יש איזו הקלטה שאפשר לראות איפשהו? מניח שהערוץ היוטיוב של המנהלת פחות רלוונטי כאן...
מישהו יודע?
-
- קיבל.ה 1607 לייקים
הורטון היה מעולה בריבאונד בשני הצדדים
יותר מדי פעמים הגענו לסוף שעון גם אם חלק מהקליעות המשוגעות נכנסו
אנחנו קבוצה מאד מאוזנת וכל פעם מישהו אחר לוקח את הקליעה על עצמו
יותר מדי פעמים הגענו לסוף שעון גם אם חלק מהקליעות המשוגעות נכנסו
אנחנו קבוצה מאד מאוזנת וכל פעם מישהו אחר לוקח את הקליעה על עצמו
-
- קיבל.ה 156 לייקים
נראה שנצטרך לרשום 5 זרים כדי שהם לא יהיו מתוסכלים יותר מאשר בגלל חסרון מקצועי
- רדנקו
- קיבל.ה 1579 לייקים
הורטון במשחק פשוט מפלצתי בהגנה ובריבאונד. בעיקר במחצית השניה.
יש בקבוצה הזאת כל כך הרבה עומק שגם כשאנחנו ביום חלש התקפית שבו לא הצלחנו להסתדר בריבאונד הגנה ולא הצלחנו לרוץ בכלל עדיין שלטנו הצלחנו להחזיק את הקבוצה השניה על פחות מששים נקודות ולשלוט במשחק לכל אורכו.
מעודד מאוד לקראת ההמשך.
לדעתי היה מקום לשתף את זלמנסון יותר. דווקא בהגנה הוא היה היחיד שהצליח למנוע מהגבוה שלהם לקבל את הכדור כל כך קרוב לסל.
אבל נראה לי שהיה כל כך חשוב לפרנקו לפתוח את המפעל ברגל ימין שהוא פחד לקחת סיכון וצמצם את הרוטציה היום.
בכל מקרה נחמד לראות שבשום שלב לא שיחקנו בלי ישראלי אחד לפחות על המגרש.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
יש בקבוצה הזאת כל כך הרבה עומק שגם כשאנחנו ביום חלש התקפית שבו לא הצלחנו להסתדר בריבאונד הגנה ולא הצלחנו לרוץ בכלל עדיין שלטנו הצלחנו להחזיק את הקבוצה השניה על פחות מששים נקודות ולשלוט במשחק לכל אורכו.
מעודד מאוד לקראת ההמשך.
לדעתי היה מקום לשתף את זלמנסון יותר. דווקא בהגנה הוא היה היחיד שהצליח למנוע מהגבוה שלהם לקבל את הכדור כל כך קרוב לסל.
אבל נראה לי שהיה כל כך חשוב לפרנקו לפתוח את המפעל ברגל ימין שהוא פחד לקחת סיכון וצמצם את הרוטציה היום.
בכל מקרה נחמד לראות שבשום שלב לא שיחקנו בלי ישראלי אחד לפחות על המגרש.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 271 לייקים
המזל שיחק לנו היום עם האחוזים לשלוש. היה נראה כאילו זה הנשק הבלעדי שלנו.
ובלי קשר - כמו טוב שיש את הפועל סל
ובלי קשר - כמו טוב שיש את הפועל סל

-
- קיבל.ה 271 לייקים
-
- קיבל.ה 163 לייקים
היידה הפועל. הקהל היה עוצמתי.
כמה כיף שיש הפועל סל
כמה כיף שיש הפועל סל
הפועל, כמוך אין אף אחת
הפועל, את בשבילי מפלט
מכל החרא מסביב
אוהד
תל אביב!
הפועל, את בשבילי מפלט
מכל החרא מסביב
אוהד

- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
הכמה כסאות ריקים בצבע כחול שיש ביציע מול המצלמה של המשחק לא נמכרו? הם היו ריקים גם בליגה
-
- קיבל.ה 645 לייקים
-
- קיבל.ה 411 לייקים
היה ברור שיום טוב של הקו האחורי שלנו הוא נקודת מפתח בדרך לניצחון.
העבודה של הורטון על הגבוהים שלהם, ובהמשך גם של שלי, והפתיחה במפלצתית של בראון הבטיחה לנו את הניצחון.
אווירה מרגשת מאוד הייתה באולם היום. מן הרגשה כזו של "וואלאק, עשינו דרך".
יופי הפועל
העבודה של הורטון על הגבוהים שלהם, ובהמשך גם של שלי, והפתיחה במפלצתית של בראון הבטיחה לנו את הניצחון.
אווירה מרגשת מאוד הייתה באולם היום. מן הרגשה כזו של "וואלאק, עשינו דרך".
יופי הפועל

-
- קיבל.ה 100 לייקים
- רדנקו
- קיבל.ה 1579 לייקים
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
הם נמכרו כמובן. וזה מעצבן בטירוף.De Niro כתב:הכמה כסאות ריקים בצבע כחול שיש ביציע מול המצלמה של המשחק לא נמכרו? הם היו ריקים גם בליגה
מתחילת העונה אנחנו סרדינים עולים אחד על השני אנשים שקנו ליציע משפחות או ל3.
גם עם הגדר ששמו ראיתי המון אנשים שעברו בקלות ל2 ול1.
דבר ראשון מוחצים לך את החיים ואין מקום לזוז.
ודבר שני אתה רואה מולך יציע ריק, זה מוריד את האווירה לגמרי.
חייבים לעשות עם זה משהו, תמיד היה עומס במשחקים גדולים אבל זה כבר ממש מוגזם אנשים מזיעים וזה מטפטף עליך. ולא אין לאן לזוז ב2 וב1.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- גביזון
- קיבל.ה 3081 לייקים
גם אצלי הסרטון חסום
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
-
- קיבל.ה 271 לייקים
אגב, כמי שלא ממש מכיר את הכדורסל האנגלי, יש מישהו שיודע להגיד מה רמת הפופולריות שם? אולמות ריקים?
-
- קיבל.ה 113 לייקים
משחק טוב מאוד של הפועל. היה יחסית קל מול לונדון בלי דקר והיה לי ברור שהם בקושי יגיעו ל-60 נקודות. ועדיין, במשחק מול קבוצה עם סייז כזה, היה יפה לראות את המלחמה על הריבאונד. לדעתי גם מרבע ושלישי והלאה לקחנו יותר ריבאונדים.
ההתקפות הארוכות היו לדעתי מכוונות, והיה יפה לראות את ג'ייקובן מניע אותם. כמעט תמיד הגענו לזריקה סבירה פלוס.
הורטון היה מעולה היום. זה לא מובן מאליו ששחקן שכמעט לא מופעל בהתקפה יתרום כל כך הרבה בצד השני. הוא וגינת החטיאו היום המון זריקות קלות שבטוח יכנסו בהמשך
ההתקפות הארוכות היו לדעתי מכוונות, והיה יפה לראות את ג'ייקובן מניע אותם. כמעט תמיד הגענו לזריקה סבירה פלוס.
הורטון היה מעולה היום. זה לא מובן מאליו ששחקן שכמעט לא מופעל בהתקפה יתרום כל כך הרבה בצד השני. הוא וגינת החטיאו היום המון זריקות קלות שבטוח יכנסו בהמשך
- 7even
- קיבל.ה 2655 לייקים
הלונדונס שיחקו בצורה מאד מוזרה.סכין_בבטן_האומה כתב: ↑12 אוקטובר 2022, 02:10 משחק טוב מאוד של הפועל. היה יחסית קל מול לונדון בלי דקר והיה לי ברור שהם בקושי יגיעו ל-60 נקודות. ועדיין, במשחק מול קבוצה עם סייז כזה, היה יפה לראות את המלחמה על הריבאונד. לדעתי גם מרבע ושלישי והלאה לקחנו יותר ריבאונדים.
זה כאילו כל שחקן שם הרגיש שהוא סטף קרי, לא משנה מה האחוז הכללי שלו משלוש.
פאקינג 4 מ-26
יחד, רק יחד! 

- 7even
- קיבל.ה 2655 לייקים
סטאס מהמשחק...
בוקס:

נתונים בולטים

בוקס:

נתונים בולטים

יחד, רק יחד! 

אני יושב ביציע 4.Chegi כתב: ↑12 אוקטובר 2022, 00:38הם נמכרו כמובן. וזה מעצבן בטירוף.De Niro כתב:הכמה כסאות ריקים בצבע כחול שיש ביציע מול המצלמה של המשחק לא נמכרו? הם היו ריקים גם בליגה
חייבים לעשות עם זה משהו, תמיד היה עומס במשחקים גדולים אבל זה כבר ממש מוגזם אנשים מזיעים וזה מטפטף עליך. ולא אין לאן לזוז ב2 וב1.
יציעים 2 ו-1 שמולו פשוט מלאים עד 0 מקום.
די ברור שצופים שמגיעים ליציעים 4, 3 עוברים ליציעים 2 ו-1. כל אחד מסיבותיו.
זה נראה לא טוב אתמול, וזה נראה לא טוב במשחק נגד אילת.
קשה לוודא שכל אחד נכנס רק ליציע שאליו רכש כרטיס, בטח בפורמט של כרטיסים דיגיטליים.
מהצד נראה לי די פסיכי מה שהולך ביציעים האלה. שומר נפשו ירחק.
רק אל תשכחו להאשים את המשטרה כשיהיה אסון שם.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
נצחון מאוד חשוב, כי זה משחק ראשון ועוד בבית.
לדעתי חלקכם מורידים בערכה של לונדון ליונס, זאת קבוצה שעוד לא לגמרי מחוברת וצריכה לעשות פיין טיונינג ויותר תיאום ואז היא תהיה קבוצה מפחידה.
יש לה יתרון יחסי שאני לא בטוח כמה קבוצות יצליחו להתמודד איתו לאורך משחק שלם, הם בהוראה מסתערים על ריבאונדים הגנה והתקפה ועם הסייז והנסיון של השחקנים שלהם זה מאוד קשה להתמודד כנגד זה.
גם אם לא השנה, אני מניח שבשנים הבאות הם ידברו חזק, במיוחד כשיש שם השנה כסף ולשכנע שחקנים אמריקאים ואירופאים לגור בלונדון במקום בלטביה, אסטוניה או פולין זה קל.
לדעתי חלקכם מורידים בערכה של לונדון ליונס, זאת קבוצה שעוד לא לגמרי מחוברת וצריכה לעשות פיין טיונינג ויותר תיאום ואז היא תהיה קבוצה מפחידה.
יש לה יתרון יחסי שאני לא בטוח כמה קבוצות יצליחו להתמודד איתו לאורך משחק שלם, הם בהוראה מסתערים על ריבאונדים הגנה והתקפה ועם הסייז והנסיון של השחקנים שלהם זה מאוד קשה להתמודד כנגד זה.
גם אם לא השנה, אני מניח שבשנים הבאות הם ידברו חזק, במיוחד כשיש שם השנה כסף ולשכנע שחקנים אמריקאים ואירופאים לגור בלונדון במקום בלטביה, אסטוניה או פולין זה קל.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
זה לגמרי מצב שיכול להסתיים באסוןdanby כתב:אני יושב ביציע 4.Chegi כתב: ↑12 אוקטובר 2022, 00:38הם נמכרו כמובן. וזה מעצבן בטירוף.De Niro כתב:הכמה כסאות ריקים בצבע כחול שיש ביציע מול המצלמה של המשחק לא נמכרו? הם היו ריקים גם בליגה
יציעים 2 ו-1 שמולו פשוט מלאים עד 0 מקום.
די ברור שצופים שמגיעים ליציעים 4, 3 עוברים ליציעים 2 ו-1. כל אחד מסיבותיו.
זה נראה לא טוב אתמול, וזה נראה לא טוב במשחק נגד אילת.
קשה לוודא שכל אחד נכנס רק ליציע שאליו רכש כרטיס, בטח בפורמט של כרטיסים דיגיטליים.
מהצד נראה לי די פסיכי מה שהולך ביציעים האלה. שומר נפשו ירחק.
רק אל תשכחו להאשים את המשטרה כשיהיה אסון שם.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- 7even
- קיבל.ה 2655 לייקים
אולי בגלל שהם קבוצה מאד גבוהה (חוטפים פחות)
יחד, רק יחד! 

- 7even
- קיבל.ה 2655 לייקים
הם מסתערים על הריבאונד אבל כל אחד שם מרגיש שהוא סטף קרי, בלי קשר לגובה שלו.הלך המומנטום כתב: ↑12 אוקטובר 2022, 08:56 נצחון מאוד חשוב, כי זה משחק ראשון ועוד בבית.
4 מ-26 לשלוש. איפה המאמן שייתן הוראה להפסיק עם זה?
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 2388 לייקים
משחק שני ברציפות של 59 נקודות ספיגה, נתון דיי הזוי בלי קשר להסתברות שדבר כזה יקרה חח
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
זאת גם הנקודה שאמרתי שהם לא מתואמים, כששחקנים לא מתואמים אז הם עושים מה שהם רואים לנכון, חלק מזה זה גם זריקות לשלוש.7even כתב: ↑12 אוקטובר 2022, 10:02הם מסתערים על הריבאונד אבל כל אחד שם מרגיש שהוא סטף קרי, בלי קשר לגובה שלו.הלך המומנטום כתב: ↑12 אוקטובר 2022, 08:56 נצחון מאוד חשוב, כי זה משחק ראשון ועוד בבית.
מסכים שהם לא שיחקו טוב וחכם בכלל, עם זאת הם קבוצה עם פוטנציאל גבוה לדעתי.
- 7even
- קיבל.ה 2655 לייקים
תרתי משמע.הלך המומנטום כתב: ↑12 אוקטובר 2022, 10:37זאת גם הנקודה שאמרתי שהם לא מתואמים, כששחקנים לא מתואמים אז הם עושים מה שהם רואים לנכון, חלק מזה זה גם זריקות לשלוש.7even כתב: ↑12 אוקטובר 2022, 10:02הם מסתערים על הריבאונד אבל כל אחד שם מרגיש שהוא סטף קרי, בלי קשר לגובה שלו.הלך המומנטום כתב: ↑12 אוקטובר 2022, 08:56 נצחון מאוד חשוב, כי זה משחק ראשון ועוד בבית.
מסכים שהם לא שיחקו טוב וחכם בכלל, עם זאת הם קבוצה עם פוטנציאל גבוה לדעתי.
גם עזרה העבודה שסם דקר נפצע.
צלף רציני הבחור.
יחד, רק יחד!