השאלה היא האם כל ההכנסות עולה על כל ההוצאות? ולא רק של אירופה אלא של העונה כולה. אני באמת מאמין שבשביל להתקדם אנחנו צריכים לשחק באירופה, גם להגדיל את מעגל האוהדים, שחקנים טובים יותר, חשיפה, ספונסרים גדולים יותר וכו׳555 כתב: ↑05 יוני 2022, 01:13באותה מידה אתה יכול להגיד שאתה מוציא יותר על שחקנים (5 זרים).Red_man כתב: ↑05 יוני 2022, 00:44אין עוד הכנסות למעט כרטיסים? אם הכרטיסים מכסים את כל העלויות ואפילו נשאר רווח קטן אז זהו? אין הכנסות נוספות? אין הכנסות מספונסרים? זכויות שידור? מענקים על ניצחונות מהמפעל? אגב אין איזה מענק מהמנהלת לקבוצה שמשתתפת באירופה?
בקשר לשאלה באיזה מפעל לשחק זה די פשוט. אם לפי המיקום שלנו מגיע לנו יורופקאפ אז לשם, אם יורוקאפ אז לשם ואם לשום מפעל אז לשום מפעל.
מפעל אירופי בשנה הבאה
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
-
- קיבל.ה 673 לייקים
השאלה הכי חשובה היא מה מאיים יותר כרגע על ההגמוניה של מכבי, וזה בלי ספק היורוקאפ.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
השאלה היא מה יקדם את הפועל לא מה יפגע במכביהאדום הצורר כתב: ↑05 יוני 2022, 14:51 השאלה הכי חשובה היא מה מאיים יותר כרגע על ההגמוניה של מכבי, וזה בלי ספק היורוקאפ.
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
-
- קיבל.ה 623 לייקים
גם לך יש תקלה שלוקח להודעה מלא זמן להגיע ובגלל זה שלחת פעמיים?
-
- קיבל.ה 673 לייקים
מה שיקדם את הפועל זה התחושה שאפשר להתחרות במכבי. כל דבר אחר לטווח ארוך הוא חסר משמעות. השריון שלהם כקבוצה יחידה ביורוליג חונק את הכדורסל בארץ (לא שהיורוקאפ נותן סיכוי גדול להגיע ליורוליג, אבל לפחות מבחינת תחושה ועניין סביב המועדון הוא נותן איזה פתח של תקווה).Red_man כתב: ↑05 יוני 2022, 17:58השאלה היא מה יקדם את הפועל לא מה יפגע במכביהאדום הצורר כתב: ↑05 יוני 2022, 14:51 השאלה הכי חשובה היא מה מאיים יותר כרגע על ההגמוניה של מכבי, וזה בלי ספק היורוקאפ.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 798 לייקים
אז למה ירושלים לא הלכו לשם כדי לאתגר בטווח הארוך את מכבי?!האדום הצורר כתב:מה שיקדם את הפועל זה התחושה שאפשר להתחרות במכבי. כל דבר אחר לטווח ארוך הוא חסר משמעות. השריון שלהם כקבוצה יחידה ביורוליג חונק את הכדורסל בארץ (לא שהיורוקאפ נותן סיכוי גדול להגיע ליורוליג, אבל לפחות מבחינת תחושה ועניין סביב המועדון הוא נותן איזה פתח של תקווה).Red_man כתב: ↑05 יוני 2022, 17:58השאלה היא מה יקדם את הפועל לא מה יפגע במכביהאדום הצורר כתב: ↑05 יוני 2022, 14:51 השאלה הכי חשובה היא מה מאיים יותר כרגע על ההגמוניה של מכבי, וזה בלי ספק היורוקאפ.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 798 לייקים
לא שאלת אותי, אבל אני "נדחף" ומציין שגם אצלי אותה הבעיה555 כתב:גם לך יש תקלה שלוקח להודעה מלא זמן להגיע ובגלל זה שלחת פעמיים?
-
- קיבל.ה 673 לייקים
מה אני יודע ולמה זה רלוונטי? הפעם האחרונה שזה היה אולי אפשרי וירושלים ויתרה הייתה לפני יותר מ15 שנה.Charlie כתב: ↑06 יוני 2022, 00:08אז למה ירושלים לא הלכו לשם כדי לאתגר בטווח הארוך את מכבי?!האדום הצורר כתב:מה שיקדם את הפועל זה התחושה שאפשר להתחרות במכבי. כל דבר אחר לטווח ארוך הוא חסר משמעות. השריון שלהם כקבוצה יחידה ביורוליג חונק את הכדורסל בארץ (לא שהיורוקאפ נותן סיכוי גדול להגיע ליורוליג, אבל לפחות מבחינת תחושה ועניין סביב המועדון הוא נותן איזה פתח של תקווה).
אינתי עומרי, הפועל.
- 7even
- קיבל.ה 2655 לייקים
לוידע איזה מפעל יותר טוב אני רק יודע שאנחנו ממש צריכים את זה
יחד, רק יחד! 

- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
דחוף להכנס לכל מפעל שהוא כמה שיעלה
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
ירושלים לדעתי מאסו ביול"ב מסיבות אחרות.
הם אמנם לא השיגו את הכרטיס ל"יורוליג" דרך זכיה ב"יורוקאפ" אבל הם כן חשבו שהם לחלוטין "ראויים" להיכנס למפעל הפרטי בזכות ה"ארנה" והקהל ומקצועית כמובן.
הרגישו שם שלא משנה מה הם יעשו, כל עוד הם לא יזכו ב"יורוקאפ" - כרטיס "ויילד קארד" מושחת ל"יורוליג" הם לא יקבלו כי שימון ופדרמן. הם גם צדקו.
מצחיק שבהתחלה עוד היה מעטה של "פדרמן ושימון עושים מאמצים" עם גלדסטון התועמלן דאז עם כתבות כאלה
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=189870
כרטיס ויילד קארד מושחת לצ'מפיונס בעונה הקרובה אין להם בעיה לקחת אגב.
הם אמנם לא השיגו את הכרטיס ל"יורוליג" דרך זכיה ב"יורוקאפ" אבל הם כן חשבו שהם לחלוטין "ראויים" להיכנס למפעל הפרטי בזכות ה"ארנה" והקהל ומקצועית כמובן.
הרגישו שם שלא משנה מה הם יעשו, כל עוד הם לא יזכו ב"יורוקאפ" - כרטיס "ויילד קארד" מושחת ל"יורוליג" הם לא יקבלו כי שימון ופדרמן. הם גם צדקו.
מצחיק שבהתחלה עוד היה מעטה של "פדרמן ושימון עושים מאמצים" עם גלדסטון התועמלן דאז עם כתבות כאלה
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=189870
כרטיס ויילד קארד מושחת לצ'מפיונס בעונה הקרובה אין להם בעיה לקחת אגב.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 673 לייקים
דרך אגב, אפשר גם לחשוב על האדריאטית כאופציה. גם ליגה מאוד נחמדה וגם המנצחת מקבלת כרטיס למפעל של שימון בעונה אחרי. אם מורנר הבוסנית יכולה לסיים שם 4 ולהגיע לפלייאוף גם הפועל יכולה.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 878 לייקים
ההבדל בין היורוקאפ ליורופקאפ זה שמיים וארץ.
ביורוקאפ יש מועדונים ותקציבים הרבה יותר גדולים, בגלל שגם זכייה או סגנות במפעל שווה הרבה.
לא יודע אם ישר לקפוץ לשם זה רעיון טוב בשביל הפועל.
אם אני לא טועה(יכול מאוד להיות שאני מתבלבל) אז קבוצה ביורוקאפ חייבת לארח באולם של מעל מ5,000 מקומות שאת זה כידוע אין לנו.
ביורוקאפ יש מועדונים ותקציבים הרבה יותר גדולים, בגלל שגם זכייה או סגנות במפעל שווה הרבה.
אם אני לא טועה(יכול מאוד להיות שאני מתבלבל) אז קבוצה ביורוקאפ חייבת לארח באולם של מעל מ5,000 מקומות שאת זה כידוע אין לנו.
-
- קיבל.ה 798 לייקים
אם אתה צודק לגבי האולם אז זה בעיני דיל ברייקר. לארח משחקים של מפעל אירופי ביד אליהו?! תודה אבל לא תודה.Money כתב:ההבדל בין היורוקאפ ליורופקאפ זה שמיים וארץ.
-
- קיבל.ה 645 לייקים
זה לא נכון. ראשון אירחו ביורוקאפ בבית מכבי. כשהרצליה רצו להירשם לשם לפני כמה שבועות ביקשו מהם לשחק בדרייב אין
-
- קיבל.ה 673 לייקים
המינימום שם הוא 2500, לא 5000. ואפשר לחשוב מה זה "לקפוץ לשם". כאילו הרצליה או חולון לא יכלו להתמודד השנה סבבה ביורוליג וגם לנצח לא מעט משחקים.Money כתב: ↑06 יוני 2022, 14:42 ההבדל בין היורוקאפ ליורופקאפ זה שמיים וארץ.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 170 לייקים
ביורליג יש את מונאקו שמארחת אם אני לא טועה באולם שמכיל 3,000 מקומות אז אם ביורוליג יש קבוצה שיש להם אולם קטן משלנו אז הכול טוב…Money כתב: ↑06 יוני 2022, 14:42 ההבדל בין היורוקאפ ליורופקאפ זה שמיים וארץ.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
למומקן יש אולם קטן וגם אם זה היה החסם ניתן לארח בחולון, אחלה אולם וגם נמצא במרכז והכי חשוב - הוא לא יד אליהו.Charlie כתב: ↑06 יוני 2022, 15:24אם אתה צודק לגבי האולם אז זה בעיני דיל ברייקר. לארח משחקים של מפעל אירופי ביד אליהו?! תודה אבל לא תודה.Money כתב:ההבדל בין היורוקאפ ליורופקאפ זה שמיים וארץ.
-
- קיבל.ה 673 לייקים
אין בעיה של גודל אולם ביורוקאפ, הדיון לא רלוונטי. אפשר לארח שם בדרייב אין.
אינתי עומרי, הפועל.
- FearTheBid
- קיבל.ה 6 לייקים
יורוקאפ יכול להעיף את המועדון קדימה, מדובר במפעל עם מועדנים ברמה הכי גבוהה שיש , דבר שיכול למשוך גם שחקנים מצוינים. אך הבעיה היא שמדובר במסגרת סגורה ופרטית שנוגדת את הערכים של המועדון לטעמי. אך בסופו של יום זה המצב של הכדורסל באירופה, הטופ סגור למצטרפים חדשים. מנגד המפעלים של פיבא הם לא שיא הרמה ופחות אטרקטיבים
-
- קיבל.ה 878 לייקים
ראיתי שהמנהלת הודיעה שיש 2 מקומות מובטחים בבתים של ליגת האלופות,
מישהו יודע מה עם היורוקאפ/יורופקאפ?
מישהו יודע מה עם היורוקאפ/יורופקאפ?
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
איזה בדיחה הכדורסל באירופה.
יורוקאפ, יורופקאפ.
מעניין מתי החרא הזה יחלוף ולמפעל אירופי נגיע כי מגיע לנו ולא כי התקמבנו עם "להירשם".
הגיונית אגב ייתכן שספורטיבית כן מגיע לנו, כי אנחנו הפיינליסטים של גמר הגביע, והזוכה בגביע הגיעה לסדרת הגמר.
בכדורגל נותנים למקום 4 במצב כזה.
יורוקאפ, יורופקאפ.
מעניין מתי החרא הזה יחלוף ולמפעל אירופי נגיע כי מגיע לנו ולא כי התקמבנו עם "להירשם".
הגיונית אגב ייתכן שספורטיבית כן מגיע לנו, כי אנחנו הפיינליסטים של גמר הגביע, והזוכה בגביע הגיעה לסדרת הגמר.
בכדורגל נותנים למקום 4 במצב כזה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 623 לייקים
אם קבוצה מוותרת, מה הבעיה?
חאלס לחשוב כאילו זה כמו מכבי, למכבי יש חוזה לכל החיים והיא רוצה להיות שם. יש קבוצות שלא רוצות לשחק באירופה, או לא באותו מפעל.
חאלס לחשוב כאילו זה כמו מכבי, למכבי יש חוזה לכל החיים והיא רוצה להיות שם. יש קבוצות שלא רוצות לשחק באירופה, או לא באותו מפעל.
-
- קיבל.ה 878 לייקים
-
- קיבל.ה 673 לייקים
אין מקומות מובטחים קבועים. זה תלוי השיקולים של פיבא והארגון של שימון לגבי כל קבוצה בנפרד, בתכלס, גם אם זה מוצג אחרת.
אינתי עומרי, הפועל.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
מתי נדע איפה משחקים?
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
הפועל ירושלים הגישו בקשה ליורוקאפ. ישיבת היורוליג שתיערך מחר (חמישי) תדון ברשימת הקבוצות שתיקח חלק במפעל, כאשר הסיטואציה שבה שתי הישראליות (הפועל וירושלים) יקבלו כרטיס אינה סבירה, האופציות הרלוונטיות הן למעשה אחת מהשתיים או אף אחת מהן.
Ynet
Ynet
-
- קיבל.ה 645 לייקים
הכתבה הזאת נמחקה. לא ברור מה הולך שם
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
אם צנצי פרסם אני רגוע.
אבל הוא לא כל כך מתעסק בכדורסל..
אבל הוא לא כל כך מתעסק בכדורסל..
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 140 לייקים
למה זה לגיטימי ללכת ליורוקאפ?
זה לא מפעל פרטי עם שריונים?
זה לא מפעל פרטי עם שריונים?
-
- קיבל.ה 623 לייקים
אור שקדי:
כחודש אחרי הידיעה על האפשרות של הפועל תל אביב ללכת ליורוקאפ, האדומים אופטימיים ומחכים להכרזה על ההליכה למפעל המשני של היורוליג.
כחודש אחרי הידיעה על האפשרות של הפועל תל אביב ללכת ליורוקאפ, האדומים אופטימיים ומחכים להכרזה על ההליכה למפעל המשני של היורוליג.
-
- קיבל.ה 623 לייקים
לא ראיתי שום התייחסות לגבי ירושלים חוץ מכתבה בוואן שהוסרה אחרי כמה דקות
-
- קיבל.ה 623 לייקים
אם לא הגישו אין סיבה שלא נהיה ביורוקאפ.
לא רק משמעות גינת חשובה - אלא הזרים שיגיעו אם נהיה ביורוקאפ.
לא רק משמעות גינת חשובה - אלא הזרים שיגיעו אם נהיה ביורוקאפ.
-
- קיבל.ה 511 לייקים
מישהו יודע באיזו שעה הדיון היום? אני מחכה מהבוקר להכרזה וכדאי שאהיה ריאלי מבחינת השעה היעודה.
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
-
- קיבל.ה 623 לייקים
לקראת אישור סופי: @HapoelTLVBC נכללת בין 20 הקבוצות המיועדות לשחק העונה ביורוקאפ
עוד ברשימה:
בורסאספור
בודוצ'נוסט
בדאלונה
צדביטה לובליאנה
לונדון ליונס
פאריס
פרומיטיי
גראן קנאריה
בורק
אולם
המבורג