יש לנו אוהדים, חלקם מקשטים אפילו את האשכול הזה, שהתאהבו בתדמית האנדרדוג ומוכנים לוותר בעבורה על מועדון מצליח, מסודר ורציני. כאילו שיש איזשהם ערכים נעלים באחים ניסנוב או בכל אלה שקדמו להם...De Niro כתב: ↑20 מאי 2022, 00:52אין לנו שום "יתרון" מהסוג הזה.D red imperia כתב:גם להיות מועדון עני שמנוהל רע באופן כרוני זה סוג של לוזריות. להפוך את הנחיתות הזאת לעאלק יתרון על פני העשירים חסרי הלב והערכים זה האמאמא של הלוזריות.De Niro כתב: ↑19 מאי 2022, 23:14 מה זה הויכוח המיותר הזה.
איך אפשר להיות לוזר בספורט אם אתה מועדון עני? הרי אין לך שום הזדמנות אמיתית להפסיד משחקים באמת חשובים.
בגמר הגביע הנדיר שאליו הגענו , השיפוט הכריע את המשחק על מהלך שבאנגליה וספרד ה-VAR אפילו לא בודק , ובטח שלא מתערב בהחלטת השופט.
מועדון עני מפסיד יותר.נקודה.אין קשר ללוזריות.אין סרט אחר.
לחזור למציאות.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
אנחנו נחותים מקצועית , כי אנחנו עניים וכך גם התוצאות , וככה זה בכל מועדון עני בעולם.
אין קשר לניהול.עני נשאר עני גם אם הוא מתנהל נכון.
המחשבה שניהול נכון היה מביא לנו תארים או הישגים משוללות כל יסוד במציאות של הכדורגל האירופאי והישראלי של ימינו.רק כסף פרטי משחק תפקיד.נקודה.
האשליות האלו נובעות מתסכול רב שנים , אבל אין להן שום אחיזה במציאות לטווח הארוך.
סוגרים עונה - דרבי בית. מוצ"ש 20:30
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
שער 5 זה הלב
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אני לא בטוח שיש בדיוק כאלו.זה אולי רושם מוטעה.D red imperia כתב:יש לנו אוהדים, חלקם מקשטים אפילו את האשכול הזה, שהתאהבו בתדמית האנדרדוג ומוכנים לוותר בעבורה על מועדון מצליח, מסודר ורציני. כאילו שיש איזשהם ערכים נעלים באחים ניסנוב או בכל אלה שקדמו להם...De Niro כתב: ↑20 מאי 2022, 00:52אין לנו שום "יתרון" מהסוג הזה.D red imperia כתב:
גם להיות מועדון עני שמנוהל רע באופן כרוני זה סוג של לוזריות. להפוך את הנחיתות הזאת לעאלק יתרון על פני העשירים חסרי הלב והערכים זה האמאמא של הלוזריות.
אנחנו נחותים מקצועית , כי אנחנו עניים וכך גם התוצאות , וככה זה בכל מועדון עני בעולם.
אין קשר לניהול.עני נשאר עני גם אם הוא מתנהל נכון.
המחשבה שניהול נכון היה מביא לנו תארים או הישגים משוללות כל יסוד במציאות של הכדורגל האירופאי והישראלי של ימינו.רק כסף פרטי משחק תפקיד.נקודה.
האשליות האלו נובעות מתסכול רב שנים , אבל אין להן שום אחיזה במציאות לטווח הארוך.
אבל כן יש כאלו (מעטים מאד) שחושבים שהמועדון שלנו הוא מעין מפלגה פוליטית או מועדון חברים פוליטי שאמור להיות דוגמא לערכים ומופת חברתי וייצוגי , אז לא הוא לא.
המועדון הזה שייך לכל מי שמצהיר שהוא אוהד , ולא רק למי שמייצג את הערכים המצומצמים שלהם.
המועדון הזה לא אמור לייצג שום דבר למעט הישגיות בספורט.
חלקם שכחו שהוא מועדון ספורט מקצועני בעולם ספורטיבי קפיטליסטי במיוחד , בו כסף ורק כסף הוא שם המשחק.
-
- קיבל.ה 673 לייקים
אתה אוהד הפועל כי כסף ורק כסף הוא שם המשחק? נו עשה לי טובה
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
ניצחון של חצי אפס, משער בנבדל ברור בזמן שהוואר התקלקל, ואני חוגג כמו משוגע.צ'ימבויקה כתב:משחק מרתק.
מעניין מי ינצח.
אגב, אם במקרה מנצחים בחוואה והשחקנים החדלי אישים האלה פוצחים עם הקהל בחגיגות אליפות אני אתבייש יותר מאשר הפסד 3-0
מבחינתי, הדרך היחידה לחייך בסוף המשחק הזה זה נצחון מהדהד בהפרש של יותר משני שערים או העפלה לאירופה
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אני אוהד , כי נולדתי ככה.האדום הצורר כתב:אתה אוהד הפועל כי כסף ורק כסף הוא שם המשחק? נו עשה לי טובה
לא מכיר שום דבר אחר.
הניסיון לייצר איזו זהות ערכית למועדון היא דבר שלא קיים , ולא רלוונטי לימינו. אנחנו לא עמותת צדקה ולא ארגון פוליטי חברתי.
המועדון הוא מועדון מקצועני בעולם ספורט מקצועני.וזהו.
כל ניסיון לייצר לנו איזו הילה ערכית הוא מגוחך.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
קוקאין ואלכוהול כתב: ↑19 מאי 2022, 20:03הוא לא אוהד הפועל
צודק, לך תחגוג עם ינקוביץ אליאס דוידה ועידן ורד.
אני מאוד כועס על ה-5 ומבחינתי לא ייקרה שום דבר אם ננצח במחזור הזה או בסיבוב השני בעונה הבאה שיש פרצופים קצת אחרים והדברים נרגעים.
זה ברור שהקצנתי, זה לא שאני לא רוצה שננצח, אני פשוט מרגיש שכרגע אי אפשר לכפר על מה שהיה בדרבי הקודם. זו התחושה שלי כאוהד, והיא לגיטימית לגמרי.
-
- קיבל.ה 673 לייקים
יש פה אי הבנה של פעולה פוליטית. כל קהילה שפועלת נגד ובעד כוחות מסוימים היא קהילה פוליטית. לשיר שירי שואה בישראל זה פוליטי, לא להניף דגלי ישראל זה פוליטי, להיות נגד מכבי באירופה זה פוליטי, בהקשר של החברה בה אנחנו חיים. זה לא עומד בסתירה לרצון שהפועל תצליח, אלא (לפחות לגבי חלק מהדברים שציינתי) כמנוע לכך. דרך אגב, להגיד שהפועל היא א פוליטית זה הכי פוליטי שיש:)
אינתי עומרי, הפועל.
- 7even
- קיבל.ה 2664 לייקים
לא מסכים איתך ידידי.האדום הצורר כתב: ↑20 מאי 2022, 09:51 יש פה אי הבנה של פעולה פוליטית. כל קהילה שפועלת נגד ובעד כוחות מסוימים היא קהילה פוליטית. לשיר שירי שואה בישראל זה פוליטי, לא להניף דגלי ישראל זה פוליטי, להיות נגד מכבי באירופה זה פוליטי, בהקשר של החברה בה אנחנו חיים. זה לא עומד בסתירה לרצון שהפועל תצליח, אלא (לפחות לגבי חלק מהדברים שציינתי) כמנוע לכך. דרך אגב, להגיד שהפועל היא א פוליטית זה הכי פוליטי שיש:)
- לשיר שירי שואה זה לא פוליטי זה סתם מכוער. השואה לא היתה אירוע פוליטי אלא על טהרת הגזע והטמטום. רק נזכיר שהיטלר יישם את ההשמדה המונית קודם כל על נכים, מצורעים, ומוגבלים. ורק אז על יהודים וצוענים.
- דגל ישראל מניפים כי אוהבים את המדינה ומחוברים אליה. איך פוליטי?
- מכבי באירופה. איך פוליטי? אם אוהד מנצסטר רוצה שלסטר תקבל 7 באירופה זה פוליטי? זו יריבות ספורטיבית לגיטימית, שיש כאלו שמנסים לשייך אותה פוליטית בשביל הפיקנטיות. זה לא. מזמן לא.
יחד, רק יחד! 

- DJSavta
- קיבל.ה 338 לייקים
לפי וואן וספורט5, פלומיין עם מתיחה ובספק לדרבי.
מי שיחליף אותו זה או סניור או עידן ורד.
אפילו שהוא מזעזע לאחרונה, כמה כיף
מי שיחליף אותו זה או סניור או עידן ורד.
אפילו שהוא מזעזע לאחרונה, כמה כיף
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
היה משחק העונה שהגענו אליו עם סגל מלא?
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אפילו לא במאי 1986.אלטר נפצע והשאר היסטוריה יום טוב טליאס הצטיין.ההוא שאמרו לו כתב:היה משחק העונה שהגענו אליו עם סגל מלא?
-
- קיבל.ה 2307 לייקים
למה לא את יאנקוביץ?
-
- קיבל.ה 110 לייקים
מתיחה באזור המפשעה מהאימון המסכם.
אלוהים יודע מה קורה שם באימונים של הקבוצה הזאת.
הכי נפצעים מאז 1923
אלוהים יודע מה קורה שם באימונים של הקבוצה הזאת.
הכי נפצעים מאז 1923
- רדפוקס
- קיבל.ה 4731 לייקים
כי הוא לא רוצה לשחק פה ורואים את זה בכל רגע שהוא דורך על הדשא.
הייתי עולה עם גניס לפני סניור ועידן ורד.
שטקוס
ביטון גוטליב גוטליב Jr ליידנר
אייזן
שלומי אליאס
דוידה סניור
אזולאי
ביטון גוטליב גוטליב Jr ליידנר
אייזן
שלומי אליאס
דוידה סניור
אזולאי
ברוכים הבאים לאצטדיון בלומפילד שביפו
הרכבי הקבוצות, תחילה הקבוצה האורחת
הרכבי הקבוצות, תחילה הקבוצה האורחת
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
אם אני קובי, אני מעלה את גניס וסניור
במילא לא ננצח אז לפחות שדוידה יתאפס לפני המעבר לפולין או לשקר אחר..
גם במצב כזה הוא לא יצטרך להיות מוחלף בפיגור ולרדת מהמגרש כאילו הוא בחוף הילטון ניגש לקנות קרטיב
-
- קיבל.ה 2307 לייקים
מה אכפת לך?צ'ימבויקה כתב:
גם במצב כזה הוא לא יצטרך להיות מוחלף בפיגור ולרדת מהמגרש כאילו הוא בחוף הילטון ניגש לקנות קרטיב
גם ככה אם ננצח אתה הרי לא תחגוג
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
לירון האדום כתב: ↑20 מאי 2022, 23:49מה אכפת לך?צ'ימבויקה כתב:
גם ככה אם ננצח אתה הרי לא תחגוג
הטרלה יפה
ראשית, זה שלא אחגוג לא אומר שאני מעדיף להפסיד. אני אשמח לראות שחקנים מחויבים משחקים.
בהמשך לכך, לאור יכולתו החלשה והאישיות הלא קיימת של אושר, אני הייתי שמח לראות שחקן כמו שגיא גניס מחר משחק על חשבונו
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
כמו ב5-0 באפריל,כמו בדרבי בפברואר וכמו בדרבי חוץ בנובמבר וכמעט כמו בכל דרבי בשנים האחרונות-הפועל באה לדרבי ביכולת טובה + ומכבי ביכולת סבירה אנחנו עולים ומקבלים בראש. פעם זה חמש,פעם זה שער של יובאנוביץ דקה 90 ובמקרה הטוב זה לסחוט תיקו אחרי שהיינו הרבה יותר טובים. לא ננצח ולא נהיה באירופה כי יעקב רפואה לא ממש טרח לשחק התקפי נגד נתניה. עוד דרבי הפסד לאוסף,מי שחושב אחרת חי בלה לה לנד. מקווה שינצחו אותנו 1-0 קטן כדי לצמצם את הזוועה הזאת שנקראית דרבי תל אביב בתור אוהד הפועל למינימום.
שאלוהים יהיה איתנו כל השאר פחד אלוהים
שי אבוטבול לראשות הממשלה
-
- קיבל.ה 1761 לייקים
scorpio כתב: ↑21 מאי 2022, 09:19 כמו ב5-0 באפריל,כמו בדרבי בפברואר וכמו בדרבי חוץ בנובמבר וכמעט כמו בכל דרבי בשנים האחרונות-הפועל באה לדרבי ביכולת טובה + ומכבי ביכולת סבירה אנחנו עולים ומקבלים בראש. פעם זה חמש,פעם זה שער של יובאנוביץ דקה 90 ובמקרה הטוב זה לסחוט תיקו אחרי שהיינו הרבה יותר טובים. לא ננצח ולא נהיה באירופה כי יעקב רפואה לא ממש טרח לשחק התקפי נגד נתניה. עוד דרבי הפסד לאוסף,מי שחושב אחרת חי בלה לה לנד. מקווה שינצחו אותנו 1-0 קטן כדי לצמצם את הזוועה הזאת שנקראית דרבי תל אביב בתור אוהד הפועל למינימום.

-
- קיבל.ה 2442 לייקים
זה לא רק התיקו מול נתניה, היו כמה וכמה משחקים שהיינו צריכים ויכולים להוציא בהם יותר
אבל הפועל כמו הפועל, לאורך מיליוני שנות אבולוציה, אוהבת להגיע לאירועים כשהיא תלויה בקבוצות אחרות ולא רק בעצמה
הפעם זה בחיפה, פעם זה בבני יהודה מול חיפה וכו׳
אבל הפועל כמו הפועל, לאורך מיליוני שנות אבולוציה, אוהבת להגיע לאירועים כשהיא תלויה בקבוצות אחרות ולא רק בעצמה
הפעם זה בחיפה, פעם זה בבני יהודה מול חיפה וכו׳
- כרובית
- קיבל.ה 1009 לייקים
-
- קיבל.ה 550 לייקים
זה נכון.
היו הרבה פיספוסים העונה(כמו גם הרבה גולים דקה 90+)
הפספוס הכי גדול העונה לדעתי היה 2-0 בבית נגד נתניה עם 10 שחקנים!! ובסוף נגמר 2-2 מביך.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
Nati כתב: ↑21 מאי 2022, 09:32scorpio כתב: ↑21 מאי 2022, 09:19 כמו ב5-0 באפריל,כמו בדרבי בפברואר וכמו בדרבי חוץ בנובמבר וכמעט כמו בכל דרבי בשנים האחרונות-הפועל באה לדרבי ביכולת טובה + ומכבי ביכולת סבירה אנחנו עולים ומקבלים בראש. פעם זה חמש,פעם זה שער של יובאנוביץ דקה 90 ובמקרה הטוב זה לסחוט תיקו אחרי שהיינו הרבה יותר טובים. לא ננצח ולא נהיה באירופה כי יעקב רפואה לא ממש טרח לשחק התקפי נגד נתניה. עוד דרבי הפסד לאוסף,מי שחושב אחרת חי בלה לה לנד. מקווה שינצחו אותנו 1-0 קטן כדי לצמצם את הזוועה הזאת שנקראית דרבי תל אביב בתור אוהד הפועל למינימום.
שאלוהים יהיה איתנו כל השאר פחד אלוהים![]()
תגידו לא נמאס לכם לבוא לדרבי ולדון על המשחק הזה כאילו זה משחק כדורגל רגיל?! אתם בכוונה טומנים את הראש בחול?
ממה אתה נגעל בדיוק? מזה שיש פה משתמש שאומר את האמת?!
חלאס עם זה, כל דרבי באים לפה ופוצחים בדיונים פילוסופיים.
זה נהיה סבבה לקבל 4 שערים ב-12 דק, לאן הגענו. נושמים יום יומיים והפנים ל-״נקמה״ בדרבי הבא.
תבואו, תדונו תרימו להם ותעשו מה שבא לכם, רק אנא אל תבקרו את אלה שמבקשים לבחון את המציאות כפי שהיא.
כואב שזה המצב אבל זו דעתי, וכנראה גם דעתו של המשתמש לעיל.
-
- קיבל.ה 2307 לייקים
יש מציאות ויש להיות לוזר.צ'ימבויקה כתב:Nati כתב: ↑21 מאי 2022, 09:32scorpio כתב: ↑21 מאי 2022, 09:19 כמו ב5-0 באפריל,כמו בדרבי בפברואר וכמו בדרבי חוץ בנובמבר וכמעט כמו בכל דרבי בשנים האחרונות-הפועל באה לדרבי ביכולת טובה + ומכבי ביכולת סבירה אנחנו עולים ומקבלים בראש. פעם זה חמש,פעם זה שער של יובאנוביץ דקה 90 ובמקרה הטוב זה לסחוט תיקו אחרי שהיינו הרבה יותר טובים. לא ננצח ולא נהיה באירופה כי יעקב רפואה לא ממש טרח לשחק התקפי נגד נתניה. עוד דרבי הפסד לאוסף,מי שחושב אחרת חי בלה לה לנד. מקווה שינצחו אותנו 1-0 קטן כדי לצמצם את הזוועה הזאת שנקראית דרבי תל אביב בתור אוהד הפועל למינימום.
תגידו לא נמאס לכם לבוא לדרבי ולדון על המשחק הזה כאילו זה משחק כדורגל רגיל?! אתם בכוונה טומנים את הראש בחול?
זה נהיה סבבה לקבל 4 שערים ב-12 דק, לאן הגענו. נושמים יום יומיים והפנים ל-״נקמה״ בדרבי הבא.
תבואו, תדונו תרימו להם ותעשו מה שבא לכם, רק אנא אל תבקרו את אלה שמבקשים לבחון את המציאות כפי שהיא.
יש מציאות ויש להגיד אני לא אשמח אם ננצח פחות מ 3:0
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
לירון האדום כתב: ↑21 מאי 2022, 11:46יש מציאות ויש להיות לוזר.צ'ימבויקה כתב:
יש מציאות ויש להגיד אני לא אשמח אם ננצח פחות מ 3:0
אדוני, כבר נתת את דעתך על שכתבתי.
לא צריך להיות אובססיביים.
דעתי לא תשתנה. אצלי ההתנהלות של השחקנים וה-5 לא מתקבלת, שנה הבאה אולי אבוא באווירה אחרת, מקווה בשבילי.
אתה מוזמן להפנות אותי לטיפולי המרה ולסייע לי לחזור לתלם.
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
יש את מה שסקורפיו כתב ויש את הקשקוש שאתה כתבת.צ'ימבויקה כתב: ↑21 מאי 2022, 11:29Nati כתב: ↑21 מאי 2022, 09:32scorpio כתב: ↑21 מאי 2022, 09:19 כמו ב5-0 באפריל,כמו בדרבי בפברואר וכמו בדרבי חוץ בנובמבר וכמעט כמו בכל דרבי בשנים האחרונות-הפועל באה לדרבי ביכולת טובה + ומכבי ביכולת סבירה אנחנו עולים ומקבלים בראש. פעם זה חמש,פעם זה שער של יובאנוביץ דקה 90 ובמקרה הטוב זה לסחוט תיקו אחרי שהיינו הרבה יותר טובים. לא ננצח ולא נהיה באירופה כי יעקב רפואה לא ממש טרח לשחק התקפי נגד נתניה. עוד דרבי הפסד לאוסף,מי שחושב אחרת חי בלה לה לנד. מקווה שינצחו אותנו 1-0 קטן כדי לצמצם את הזוועה הזאת שנקראית דרבי תל אביב בתור אוהד הפועל למינימום.
זה נחמד לנסות לשים את עצמך כאילו ששניכם הבעתם את אותה דיעה אבל זה לא נכון.
אתה בלבלת את המוח על זה שאם ננצח תהיה עצובי כי אתה כזה שארפ אדג' לעומתנו...
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
סומך כתב: ↑21 מאי 2022, 12:01יש את מה שקוראיו כתב ויש את הקשקוש שאתה כתבת.צ'ימבויקה כתב: ↑21 מאי 2022, 11:29
עוד גניבת דעת, אני אמרתי שאני לא אחגוג עם השחקנים האלה. לא אמרתי שאני אהיה עצובי. אולי הקריאה שלך סלקטיבית אבל גם כתבתי שאני כמובן מעדיף לנצח מתיקו או הפסד.
אמרתי בצורה בוטה את מה שרבים חושבים, נצחון בגרבז׳ טיים לא שווה הרבה למול החרפה שקרתה רק לפני חודש.
הלוואי שהייתי מרגיש כמוך, היה לי הרבה יותר נעים וקל.
-
- קיבל.ה 1761 לייקים
מה שהראשון כתב זה כל כך הרבה יותר גרוע.סומך כתב:יש את מה שסקורפיו כתב ויש את הקשקוש שאתה כתבת.צ'ימבויקה כתב: ↑21 מאי 2022, 11:29
ההוא אשכרה מקווה להפסיד
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
אני לא הבנתי אותו ככה, אלא שהוא קצת לוזר שבטוח שנפסיד ומקווה שזה *רק* אחד אפס קטן ולא הפסד כואבNati כתב: ↑21 מאי 2022, 12:33מה שהראשון כתב זה כל כך הרבה יותר גרוע.סומך כתב:יש את מה שסקורפיו כתב ויש את הקשקוש שאתה כתבת.צ'ימבויקה כתב: ↑21 מאי 2022, 11:29
ההוא אשכרה מקווה להפסיד
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 1761 לייקים
בדיוקסומך כתב:אני לא הבנתי אותו ככה, אלא שהוא קצת לוזר שבטוח שנפסיד ומקווה שזה *רק* אחד אפס קטן ולא הפסד כואבNati כתב: ↑21 מאי 2022, 12:33מה שהראשון כתב זה כל כך הרבה יותר גרוע.סומך כתב: יש את מה שסקורפיו כתב ויש את הקשקוש שאתה כתבת.
ההוא אשכרה מקווה להפסיד
הוא מקווה שנפסיד 0-1.
זה לא קצת לוזר.
זה הרבה הרבה לוזר.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
סומך כתב: ↑21 מאי 2022, 12:36אני לא הבנתי אותו ככה, אלא שהוא קצת לוזר שבטוח שנפסיד ומקווה שזה *רק* אחד אפס קטן ולא הפסד כואבNati כתב: ↑21 מאי 2022, 12:33מה שהראשון כתב זה כל כך הרבה יותר גרוע.סומך כתב: יש את מה שסקורפיו כתב ויש את הקשקוש שאתה כתבת.
ההוא אשכרה מקווה להפסיד
זה ממש מרגיש כאילו אתם מנסים לפרש תלמוד.
אז אחזור שוב, אני לא רוצה שנפסיד, אני לא רוצה שנעשה תיקו, אני רוצה שננצח ושנעפיל לאירופה. כל מה שאמרתי זה שלא אחגוג עם השחקנים, ושאם במקרה ננצח ואושר דוידה כזה ירוץ לקהל, יקבל אהבה וחיבוקים ואז יגיע לראיון פרידה חגיגי ויספר שהוא החזיר לנו, אז זה יעורר בי חלחלה יותר מאשר הפסד 3-0. לא ברמת התוצאה אלא ברמת הדרך.
בשום שלב, לא אמרתי שאני רוצה שנפסיד או אהיה עצוב אם ננצח.
אפשר להתקדם ?
- בז'רנו
- קיבל.ה 708 לייקים
לא בטוח שזו לוזריות.
המציאות היא שמכבי עדיפה עלינו בכל עמדה במגרש+העובדה שהם עולים בשיא המוטיבציה נגדנו.
לנו אין שחקנים שיש להם יכולת ומעט שחקנים שאשכרה אוכלים את הדשא.
בהינתן העובדות האלה-הפסד 1-0 הוא סביר{ובלי שאף אחד כאן רוצה שזה יקרה}.מה הציפיות שלך?
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
מנטלית הם שוברים אותנו בלי בעיה
הרבה לפני ההיתרונות הפיזים/טכנים אם בכלל יש בעמדות מסויימות
הפועל מנטלית, קבוצת לאומית
בואו השחקנים תוכיחו אחרת פעם אחת בדרבי
הרבה לפני ההיתרונות הפיזים/טכנים אם בכלל יש בעמדות מסויימות
הפועל מנטלית, קבוצת לאומית
בואו השחקנים תוכיחו אחרת פעם אחת בדרבי
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
ההתפלפלות שציטטת היא על דברי סקורפיו, מה אתה נדחף?צ'ימבויקה כתב: ↑21 מאי 2022, 12:45
זה ממש מרגיש כאילו אתם מנסים לפרש תלמוד.
אז אחזור שוב, אני לא רוצה שנפסיד, אני לא רוצה שנעשה תיקו, אני רוצה שננצח ושנעפיל לאירופה. כל מה שאמרתי זה שלא אחגוג עם השחקנים, ושאם במקרה ננצח ואושר דוידה כזה ירוץ לקהל, יקבל אהבה וחיבוקים ואז יגיע לראיון פרידה חגיגי ויספר שהוא החזיר לנו, אז זה יעורר בי חלחלה יותר מאשר הפסד 3-0. לא ברמת התוצאה אלא ברמת הדרך.
בשום שלב, לא אמרתי שאני רוצה שנפסיד או אהיה עצוב אם ננצח.
אפשר להתקדם ?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 1761 לייקים
גם אם היינו עולים הערב לשחק נגד סיטי הצפייה שלי לנצח.בז'רנו כתב:לא בטוח שזו לוזריות.
המציאות היא שמכבי עדיפה עלינו בכל עמדה במגרש+העובדה שהם עולים בשיא המוטיבציה נגדנו.
בהינתן העובדות האלה-הפסד 1-0 הוא סביר{ובלי שאף אחד כאן רוצה שזה יקרה}.מה הציפיות שלך?
אם אין למישהו צפיה לנצח לפני משחק,אז מה הטעם בכלל לשחק או להתחרות?
-
- קיבל.ה 2307 לייקים
הציפיות? לנצח !בז'רנו כתב:לא בטוח שזו לוזריות.
שום תוצאה אחרת, ניצחון !
מחזור אחרון, דרבי בית, מכבי כבר בים.
אז נמאס מהתרוצים, תביאו דרבי