דרבי 25/4
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
3 בלמים היה די צפוי
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 674 לייקים
אם 3 בלמים זה אכן התכנון זה רע מאוד. במשחק כזה כשהיריבה תנסה ללחוץ גבוה ואיכותית היא לא נופלת מהפועל, זה מתכון בטוח לבונקר. עדיף איינבינדר באמצע כקשר אחורי סביר מלוותר על האמצע לגמרי ולשחק איתו כבלם.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 385 לייקים
יש כיוון? אשמח לעזרה בענייןbenaim כתב: ↑22 אפריל 2022, 12:22יש לי חבר שמחזיק כבר בשני כרטיסים לשבע, כך גם עוד הרבה אחרים. לא בעיה למצוא מכביסט טרמפיסט שימכור לאוהדי הפועללירון האדום כתב: ↑22 אפריל 2022, 11:28אתה בכל מקרה לא תראה, כי זה יהיה רק לאוהדי מכבי לפי היסטוריה וכוקוקאין ואלכוהול כתב:המגרש סולד-אאוט או שמכבי עוד לא התחילו את המכירה שלהם? ניסיתי לקנות כרטיס לחבר בשער 7 אבל בלאן לא מופיע כלום
Sent from my SM-G996B using Tapatalk![]()
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
מתאר לעצמי שבמידת הצורך אינבינדר יחזור לקישור.האדום הצורר כתב:אם 3 בלמים זה אכן התכנון זה רע מאוד. במשחק כזה כשהיריבה תנסה ללחוץ גבוה ואיכותית היא לא נופלת מהפועל, זה מתכון בטוח לבונקר. עדיף איינבינדר באמצע כקשר אחורי סביר מלוותר על האמצע לגמרי ולשחק איתו כבלם.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
לא בטוח שזה כזה רע בהתחשב במה החלופה.האדום הצורר כתב: ↑22 אפריל 2022, 15:29 אם 3 בלמים זה אכן התכנון זה רע מאוד. במשחק כזה כשהיריבה תנסה ללחוץ גבוה ואיכותית היא לא נופלת מהפועל, זה מתכון בטוח לבונקר. עדיף איינבינדר באמצע כקשר אחורי סביר מלוותר על האמצע לגמרי ולשחק איתו כבלם.
אני גם חושב שהוא לא ישחק לגמרי בלם אלא משהו בסגנון קשר אחורי מעט ממש לפני הבלמים כדי לעזור להם.
אני לא בטוח שאתה רוצה רק את למקין וישראלוב בעמדות הבלם, לא רק כי הם צעירים אלא כי הם לא ממש שיחקו יחד. וזה קריטי.
אני אישית בעד לפתוח עם שניהם אגב, ולא עם 3 בלמים, וללחוץ למעלה. עם רפואה הלחץ למעלה מצויין והביך את מכבי לפחות 4-5 פעמים בדרבי הקודם.
יחד, רק יחד! 

- Yalla Hapoel
- קיבל.ה 355 לייקים
הבעיה הכי גדולה שלנו זה יובאנוביץ' ופריצה, הבלמים שלנו לא מסוגלים להתמודד איתם.
בלי גוטליב (שהיה לו דרבי מזעזע דרבי קודם), יהיה עוד יותר קשה.
הם במומנטום על הפנים אבל הם עדיין פייבוריטים ברורים לדעתי, מקווה שקובי יבוא לשחק כדורגל כמו בדרבי הקודם.
בלי גוטליב (שהיה לו דרבי מזעזע דרבי קודם), יהיה עוד יותר קשה.
הם במומנטום על הפנים אבל הם עדיין פייבוריטים ברורים לדעתי, מקווה שקובי יבוא לשחק כדורגל כמו בדרבי הקודם.
- Charmander
- קיבל.ה 432 לייקים
דווקא למקין וישראלוב שיחקו לא מעט ביחד בנוער אז אמור להיות להם תיאום לא רע.7even כתב: ↑22 אפריל 2022, 16:32לא בטוח שזה כזה רע בהתחשב במה החלופה.האדום הצורר כתב: ↑22 אפריל 2022, 15:29 אם 3 בלמים זה אכן התכנון זה רע מאוד. במשחק כזה כשהיריבה תנסה ללחוץ גבוה ואיכותית היא לא נופלת מהפועל, זה מתכון בטוח לבונקר. עדיף איינבינדר באמצע כקשר אחורי סביר מלוותר על האמצע לגמרי ולשחק איתו כבלם.
אני גם חושב שהוא לא ישחק לגמרי בלם אלא משהו בסגנון קשר אחורי מעט ממש לפני הבלמים כדי לעזור להם.
אני לא בטוח שאתה רוצה רק את למקין וישראלוב בעמדות הבלם, לא רק כי הם צעירים אלא כי הם לא ממש שיחקו יחד. וזה קריטי.
אני אישית בעד לפתוח עם שניהם אגב, ולא עם 3 בלמים, וללחוץ למעלה. עם רפואה הלחץ למעלה מצויין והביך את מכבי לפחות 4-5 פעמים בדרבי הקודם.
בכל מקרה הייתי מעדיף לעלות עם שני בלמים בעיקר כי למכבי יותר קל לשחק נגד שלושה בלמים והרבה יותר קשה להם לשחק נגד מערך עם שני בלמים ואמצע חזק שלוחץ אותם.
המצב בהפועל לא יכול להיות יותר גרוע מזה
מינצברג: "Hold my beer"
מינצברג: "Hold my beer"
-
- קיבל.ה 420 לייקים
אסור בונקר מולם. צריך משחק שיוויוני שיתפתח כמו הדרבי הקודם, שבו היה לכל קבוצה את הדקות והמומנטומים שלה. אם הפועל תבקיע שער יתרון לקראת הסיום, יהיה לה סיכוי לנצח.
רואה שחורות המקורי
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
אין ספק שהוא איטי כמו שחקן מהותיקים
אבל זה מה שאחד השחקנים אמר,שככה הם תירגלו
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
לפי ספורט 5:
שלומי אזולאי החלוץ ייעדר בעקבות פציעה.
בהתחשב באלטרנטיבה זאת מכה קשה
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
הייתי עם דוידה חלוץ לפני יאנקוביץ - אזולאי - פלומין .לירון האדום כתב: ↑23 אפריל 2022, 09:46 לפי ספורט 5:
ואז אפשר לפעמים להעביר את פלומין לחוד ואת דוידה לאגף.
-
- קיבל.ה 220 לייקים
לגמרי.El dudernio כתב: ↑23 אפריל 2022, 10:01הייתי עם דוידה חלוץ לפני יאנקוביץ - אזולאי - פלומין .לירון האדום כתב: ↑23 אפריל 2022, 09:46 לפי ספורט 5:
ואז אפשר לפעמים להעביר את פלומין לחוד ואת דוידה לאגף.
-
- קיבל.ה 940 לייקים
איך הוא כבר הפסיק להיפצע? הוא בכלל שיחק במשחק האחרון?
עשויים מנייר טואלט השחקנים האלה
עשויים מנייר טואלט השחקנים האלה
-
- קיבל.ה 674 לייקים
איזה זין. במצב העניינים הנתון ומול ההגנה האיטית של מכבי במיוחד, הייתי פותח כך:
ביטון, ליידנר, למקין וישראלוב. באמצע אייזן, אליאס ואיינבינדר. מקדימה ינקוביץ ופלומיין בצדדים, ודוידה באמצע. או פלומיין באמצע ודוידה בצד כאופציה שנייה.
עדיף גם עכשיו שורד ותומר לא יפתחו, בעיניי.
ביטון, ליידנר, למקין וישראלוב. באמצע אייזן, אליאס ואיינבינדר. מקדימה ינקוביץ ופלומיין בצדדים, ודוידה באמצע. או פלומיין באמצע ודוידה בצד כאופציה שנייה.
עדיף גם עכשיו שורד ותומר לא יפתחו, בעיניי.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 674 לייקים
-
- קיבל.ה 420 לייקים
בוגדן
למקין אייבינדר
ליידנר ביטון
אזולאי יאנקוביץ אליאס אייזן
פלומיין דוידה
ה-11 הכי טובים צריכים לשחק לדעתי. העמדות פחות קריטיות. אפשר לצורך העניין שיאנקוביץ/אזולאי יצטרף לשלישייה קדמית במקום שניים. או שאליאס/אייזן ישחק כבלם שלישי ולא בקישור. ככל שנעלה עם יותר שחקנים לא מנוסים ומבוהלים, הסיכוי להחזיק בכדור יורד.
למקין אייבינדר
ליידנר ביטון
אזולאי יאנקוביץ אליאס אייזן
פלומיין דוידה
ה-11 הכי טובים צריכים לשחק לדעתי. העמדות פחות קריטיות. אפשר לצורך העניין שיאנקוביץ/אזולאי יצטרף לשלישייה קדמית במקום שניים. או שאליאס/אייזן ישחק כבלם שלישי ולא בקישור. ככל שנעלה עם יותר שחקנים לא מנוסים ומבוהלים, הסיכוי להחזיק בכדור יורד.
רואה שחורות המקורי
-
- קיבל.ה 674 לייקים
תכלס אזולאי במקום אייזן בהרכב שכתבתי זה גם אחלה בעיניי ואפילו מתבקש. צודק.
אינתי עומרי, הפועל.
- Shacham
- קיבל.ה 846 לייקים
סניור פתח היום בנוער, תמוה בהתחשב בזה שהאופציות מהספסל זה בגדול עידן ורד ורז טוויזר.
גניס פתח על הספסל בנוער ולכן מניח שיהיה בסגל לדרבי.
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
סניור במשחקים ששיחק לא הוכיח שיש לו מקום בבוגרת.Shacham כתב:סניור פתח היום בנוער, תמוה בהתחשב בזה שהאופציות מהספסל זה בגדול עידן ורד ורז טוויזר.
- Shacham
- קיבל.ה 846 לייקים
ועדיין מעדיף אותו על ורד וטוויזר.לירון האדום כתב: ↑23 אפריל 2022, 15:14סניור במשחקים ששיחק לא הוכיח שיש לו מקום בבוגרת.Shacham כתב:סניור פתח היום בנוער, תמוה בהתחשב בזה שהאופציות מהספסל זה בגדול עידן ורד ורז טוויזר.
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
המשחק גם בשני... ככה שיש זמןShacham כתב: ↑23 אפריל 2022, 15:33ועדיין מעדיף אותו על ורד וטוויזר.לירון האדום כתב: ↑23 אפריל 2022, 15:14סניור במשחקים ששיחק לא הוכיח שיש לו מקום בבוגרת.Shacham כתב:סניור פתח היום בנוער, תמוה בהתחשב בזה שהאופציות מהספסל זה בגדול עידן ורד ורז טוויזר.
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 521 לייקים
הצהבת מגיעה לדרבי הזה בתקופה מחורבנת - בדיוק נגמרה להם העונה, המאמן הליצן שלהם ייבעט בקשת, וגם חלק מהשחקנים הכושלים. לחץ ותסכול גם אצל האוהדים... זו הזדמנות פז מבחינתנו לייצר שינוי במגמת הדרבים של השנים האחרונות.
אבל היי, אנחנו מומחים בהחמצת הזדמנויות.
אבל היי, אנחנו מומחים בהחמצת הזדמנויות.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
- DJSavta
- קיבל.ה 340 לייקים
התכוונת הזדמנות פז להוציא אותם מהמשבר ולתת להם את הניצחון הראשון בפליאוף.
-
- קיבל.ה 1774 לייקים
ערוץ מכבי,סליחה ערוץ הספורט מציג,שיחה על הדרבי בלי מילה אחת על הפועל
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
למה אנשים עוד מופתעים שזה ככה בערוץ שהבעלים שלו (קרי: זה שמשלם את המשכורת לשדרים, לכתבים, ולשאר בעלי המקצוע בו...) הוא גם זה שמשלם את השכר לסקוטי ווילבקין, אבי אבן וחבריו...?
בעל המאה הוא בעל הדעה. מפתיע אותי שעוד מופתעים מזה.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 890 לייקים
הייתי פותח:
בוגדן
ליידנר ישראלוב אליאס למקין ביטון
אייבי יאנקו ואזולאי
דוידה פולמיין
שבהתקפה אליאס הופך להיות חלק משלישית אמצע עם אייבי ויאנקן ואזולאי מתחת לחלוצים
בוגדן
ליידנר ישראלוב אליאס למקין ביטון
אייבי יאנקו ואזולאי
דוידה פולמיין
שבהתקפה אליאס הופך להיות חלק משלישית אמצע עם אייבי ויאנקן ואזולאי מתחת לחלוצים
-
- קיבל.ה 1080 לייקים
-
- קיבל.ה 1963 לייקים
אי אפשר לעלות למשחק כזה עם מרכז שדה של אייבינדר, אזולאי וינקוביץ. זה אמצע רך שיפסיד כמעט בכל מאבק פיזי. אליאס חייב לשחק באמצע לטעמי ולכן הייתי עולה באותו הרכב בדיוק, רק עם אליאס בקישור במערך של יהלום, כשלפניו ישחקו אייבינדר, ינקוביץ ואזולאי, עם פלומיין ודוידה בחוד.
בהצלחה לנו עם הגנת הנוער.. רק שבן ביטון לא יעלם היום ואז בכלל יחגגו עלינו.
בכל אופן, אם נשחק לעומק ונתקוף אפשר להוציא משהו. אם ניכנס לשוק בתחילת המשחק זה לא יהיה נעים לצפייה..
בכל אופן, אם נשחק לעומק ונתקוף אפשר להוציא משהו. אם ניכנס לשוק בתחילת המשחק זה לא יהיה נעים לצפייה..
- בז'רנו
- קיבל.ה 712 לייקים
השאלה היא אם יהיה 3-0 או 3-1 לשרמוטות.
-
- קיבל.ה 405 לייקים
למכבי יש פתיחות יעילות . מובילה ואחרי זה באה הנפילה. ההגנה שלנו תשחק ביחד בפעם הראשונה. לשחק עם 3 בלמים כאשר אין תאום מוקדם, זה מסוכן ביותר. היה עדיף מערך של 4 אחרונה כדי לצמצם חוסר תאום. אם מכבי תנצל את ההגנה הניסיונית, עלולים לכבוש ולחסל את המשחק מוקדם.
-
- קיבל.ה 940 לייקים
זה לא משנה ארבעה או שלושה שחקנים בהגנה, כשאתה נאלץ לפתוח עם שלושה שחקני נוער. נקווה שייגמר מכובד.
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
שיעלה רגיל:
בוגדן
ליידנר ישראלוב למקין ביטון
אליאס אינבינדר
אזולאי
יאנקוביץ דידה
פלומה
לא לפחד, לעלות ללחוץ ולנסות לנצח !
בוגדן
ליידנר ישראלוב למקין ביטון
אליאס אינבינדר
אזולאי
יאנקוביץ דידה
פלומה
לא לפחד, לעלות ללחוץ ולנסות לנצח !
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
גם ניצחון מוחץ לא ירפא את הלוזריות הממאירה של חלק מהמשתמשים פה.
-
- קיבל.ה 271 לייקים
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
יש הרבה סיבות שלא ננצח ויש גם סיבות שכן ננצח, הרבה מזה תלוי בנו.
אם נבוא בגישה תבוסתנית אז בטוח שלא ננצח.
אם נבוא בגישה תבוסתנית אז בטוח שלא ננצח.
-
- קיבל.ה 674 לייקים