מאיפה המידע הזה?
גמר גביע נגד בני הרצליה 17/2
-
- קיבל.ה 151 לייקים
-
- קיבל.ה 522 לייקים
שינו את שעת המכירה לשעה 14.00
פורסם בפייסבוק של הקבוצה
פורסם בפייסבוק של הקבוצה
אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים!
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
קבוצה של שני זרים מעל לליגה (באב ואונוואקו) ועוד שלושה זרים לא רעים.
אונוואקו זה הפוקוס העיקרי בקבוצה הזו. גבוה שעושה הכל על המגרש - פוסט אפ מצוין, הריבאונדר הטוב בליגה, איום חסימה ברמה גבוהה, מוסר טוב. אפילו מסוגל לתפור שלשה פה ושם (אם כי אנחנו בהחלט מעדיפים שיזרוק מבחוץ). הקושי העיקרי מולו זה העובדה שלא רק שהוא שחקן גב לסל מצוין, אלא גם מסוגל למסור כשמביאים עלו דאבל טים.
החסרונות שלו זה בעיקר נטייה להסתבך בעבירות, אחוזים נמוכים מהעונשין והתפשרות על כל מיני זריקות מחצי מרחק ושלוש שאותן הוא תופר באחוזים נמוכים. היכולת להביא לידי ביטוי את החסרונות האלו היא מפתח חשוב מאוד.
במחזור הראשון הוא די חגג על זלמנסון ונצטרך למצוא הפעם פתרונות יותר טובים.
שחקן שני שלא כל כך ברור לי איך נחת בהרצליה זה כריס באב. סקורר מוכשר מאוד (וגם חכם) בעמדות 2-3 שקולע באחוזים גבוהים לשתיים ומהעונשין. לאורך הקריירה הוא היה קלעי טוב גם מבחוץ מה שפחות בא העונה לידי ביטוי, אם כי לאחרונה גם זה במגמת שיפור. משימה לטוקוטו.
שאר הזרים שלהם לא רעים, אבל גם לא מדהימים.
הוקר שחקן זריז ונחמד שביום נתון יכול לעשות צרות, אבל אני מאמין שלגיל בני יש את היכולת להקשות עליו.
קמפ אתלט מצוין ומאוד אקטיבי, אבל שחקן די מפוזר ולא מאוד חכם בעיני.
ואן וליט גבוה מאוד ויש לו יד רכה, אבל הוא גם די רך באופן כללי וריבאונדר חלש מאוד.
הסגל הישראלי שלהם נחמד מאוד. דוסון, קרביץ וסנדי כהן הם שלישייה אתלטית עם סייז מצוין שמשחקת עם המון התלהבות. דוסון ביום נתון יכול להתפוצץ התקפית וקרביץ וכהן נותים הגנה טובה.
מן הסתם מדובר בקבוצה פחות מוכשרת ממכבי, אבל לתחושתי פחות צפויה. אצל מכבי (וגם אצל ירושלים) ברור מאוד מה הולך לקרות - זה השואו של ווילבקין מתובל בנסיונות להפעיל את זיזיץ'. זה כמובן לא קל להתמודד עם זה, אבל המשימה של להתכונן למשחק היא יותר פשוטה.
הרצליה משחקת בצורה הרבה יותר קבוצתית וביחד עם הביטחון העצמי הגבוה איתו הם מגיעים, קשה לדעת מה נקבל. מול חולון לדוגמה הם התפוצצו מחוץ לקשת, למרות שמדובר באחת מקבוצות הקליעה החלשות בליגה ואני מניח שחולון העדיפו שהם יזרקו מבחוץ.
בסך הכל אני מעריך שיהיה משחק לא קל, אבל אם פרנקו יעשה עבודת הכנה טובה ויצליח איכשהו להאט את אונוואקו, יש לנו סיכוי לא רע.
אונוואקו זה הפוקוס העיקרי בקבוצה הזו. גבוה שעושה הכל על המגרש - פוסט אפ מצוין, הריבאונדר הטוב בליגה, איום חסימה ברמה גבוהה, מוסר טוב. אפילו מסוגל לתפור שלשה פה ושם (אם כי אנחנו בהחלט מעדיפים שיזרוק מבחוץ). הקושי העיקרי מולו זה העובדה שלא רק שהוא שחקן גב לסל מצוין, אלא גם מסוגל למסור כשמביאים עלו דאבל טים.
החסרונות שלו זה בעיקר נטייה להסתבך בעבירות, אחוזים נמוכים מהעונשין והתפשרות על כל מיני זריקות מחצי מרחק ושלוש שאותן הוא תופר באחוזים נמוכים. היכולת להביא לידי ביטוי את החסרונות האלו היא מפתח חשוב מאוד.
שחקן שני שלא כל כך ברור לי איך נחת בהרצליה זה כריס באב. סקורר מוכשר מאוד (וגם חכם) בעמדות 2-3 שקולע באחוזים גבוהים לשתיים ומהעונשין. לאורך הקריירה הוא היה קלעי טוב גם מבחוץ מה שפחות בא העונה לידי ביטוי, אם כי לאחרונה גם זה במגמת שיפור. משימה לטוקוטו.
הוקר שחקן זריז ונחמד שביום נתון יכול לעשות צרות, אבל אני מאמין שלגיל בני יש את היכולת להקשות עליו.
ואן וליט גבוה מאוד ויש לו יד רכה, אבל הוא גם די רך באופן כללי וריבאונדר חלש מאוד.
הסגל הישראלי שלהם נחמד מאוד. דוסון, קרביץ וסנדי כהן הם שלישייה אתלטית עם סייז מצוין שמשחקת עם המון התלהבות. דוסון ביום נתון יכול להתפוצץ התקפית וקרביץ וכהן נותים הגנה טובה.
מן הסתם מדובר בקבוצה פחות מוכשרת ממכבי, אבל לתחושתי פחות צפויה. אצל מכבי (וגם אצל ירושלים) ברור מאוד מה הולך לקרות - זה השואו של ווילבקין מתובל בנסיונות להפעיל את זיזיץ'. זה כמובן לא קל להתמודד עם זה, אבל המשימה של להתכונן למשחק היא יותר פשוטה.
הרצליה משחקת בצורה הרבה יותר קבוצתית וביחד עם הביטחון העצמי הגבוה איתו הם מגיעים, קשה לדעת מה נקבל. מול חולון לדוגמה הם התפוצצו מחוץ לקשת, למרות שמדובר באחת מקבוצות הקליעה החלשות בליגה ואני מניח שחולון העדיפו שהם יזרקו מבחוץ.
בסך הכל אני מעריך שיהיה משחק לא קל, אבל אם פרנקו יעשה עבודת הכנה טובה ויצליח איכשהו להאט את אונוואקו, יש לנו סיכוי לא רע.
- Red Wolf
- קיבל.ה 801 לייקים
מה הסידורי הושבה לפי יציעים?
איפה האולטראס?
יש יציעים מסומנים ויש לא?
איפה האולטראס?
יש יציעים מסומנים ויש לא?
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
האולטראס צריכים לשבת באמצע למעלה, ולא מאחורי הסל.
זה מכפיל את האפקט פי כמה
זה מכפיל את האפקט פי כמה
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 768 לייקים
שאלה אמיתית שכנראה התשובה ברורה לי אבל אשאל בכל זאת
למה שהגוש לא יהיה מאחורה למטה כמו הגוש של מכבי אתמול?
אם מדברים על אפקט אז האפקט יהיה הרבה יותר חזק ומשמעותי עם גוש בתחתון
אני מניח שהסיבה היא כלכלית ותמחורי היציע לעומת האולם אבל עדיין בכל זאת, אני מקווה שלפחות יהיה תוף וגוש קטן גם למטה שידחוף
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
-
- קיבל.ה 530 לייקים
מחירים דומים לחצי גמר?
מה חלוקת היציעים?
מה חלוקת היציעים?
-
- קיבל.ה 878 לייקים
בני הרצליה זאת אחת הקבוצות בליגה כמו הפועל חיפה ולפעמים אני חושב גם באר שבע, שאני חושב שכל חיסרון שלנו אצלהם הוא היתרון הכי גדול. זה צריך להיות משחק עם משמעת טקטית הרבה יותר גדולה ממה שראינו אתמול.
לגבי מי שרשם שאונאקו מחטיא מהקו, הבן אדם לא מפסיק לקלוע, מכל טווח, בכל זמן, בכל אולם.
כריס באב וואן וליט זה שחקני על במונחי הליגה.
צריך מלחמה ביציעים כי על הפרקט(ביחד עם שילוב השופטים הצפוי) יהיה כמעט בלתי אפשרי
לגבי מי שרשם שאונאקו מחטיא מהקו, הבן אדם לא מפסיק לקלוע, מכל טווח, בכל זמן, בכל אולם.
צריך מלחמה ביציעים כי על הפרקט(ביחד עם שילוב השופטים הצפוי) יהיה כמעט בלתי אפשרי
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
אין קשר בין מה שכתבת פה למציאות.Money כתב: ↑15 פברואר 2022, 12:43 בני הרצליה זאת אחת הקבוצות בליגה כמו הפועל חיפה ולפעמים אני חושב גם באר שבע, שאני חושב שכל חיסרון שלנו אצלהם הוא היתרון הכי גדול. זה צריך להיות משחק עם משמעת טקטית הרבה יותר גדולה ממה שראינו אתמול.
אונוואקו שחקן של 60 אחוז מהקו ו-28 אחוז לשלוש. זה, למקרה שלא שמת לב, לא טוב. אגב, גם משתיים האחוזים שלו לא מדהימים (52 אחוז), אבל זה בגלל שמדובר בשחקן גב לסל שמייצר הרבה.
ואן וליט שחקן על בליגה שלנו? מה?
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
תודה על הסקירה, ראיתי קצת את אוונקו והוא מעולה!הוקיץ' כתב: ↑15 פברואר 2022, 11:54 קבוצה של שני זרים מעל לליגה (באב ואונוואקו) ועוד שלושה זרים לא רעים.
יש לו יכולת לתפוס מקום בצבע ולנעול את מי שמולו, שתקשה עלינו מאוד.
מקווה שנצליח להכניס אותו לבעיית עבירות מוקדמת
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 878 לייקים
נדבר בחמישי בלילההוקיץ' כתב: ↑15 פברואר 2022, 12:59אין קשר בין מה שכתבת פה למציאות.Money כתב: ↑15 פברואר 2022, 12:43 בני הרצליה זאת אחת הקבוצות בליגה כמו הפועל חיפה ולפעמים אני חושב גם באר שבע, שאני חושב שכל חיסרון שלנו אצלהם הוא היתרון הכי גדול. זה צריך להיות משחק עם משמעת טקטית הרבה יותר גדולה ממה שראינו אתמול.
אונוואקו שחקן של 60 אחוז מהקו ו-28 אחוז לשלוש. זה, למקרה שלא שמת לב, לא טוב. אגב, גם משתיים האחוזים שלו לא מדהימים (52 אחוז), אבל זה בגלל שמדובר בשחקן גב לסל שמייצר הרבה.
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
הוא גם יכל לתפור 80 נקודות בחמישי בלילה, מה הקשר בין זה לבין האחוזים העונתיים שלו?Money כתב: ↑15 פברואר 2022, 13:50נדבר בחמישי בלילההוקיץ' כתב: ↑15 פברואר 2022, 12:59אין קשר בין מה שכתבת פה למציאות.Money כתב: ↑15 פברואר 2022, 12:43 בני הרצליה זאת אחת הקבוצות בליגה כמו הפועל חיפה ולפעמים אני חושב גם באר שבע, שאני חושב שכל חיסרון שלנו אצלהם הוא היתרון הכי גדול. זה צריך להיות משחק עם משמעת טקטית הרבה יותר גדולה ממה שראינו אתמול.
כנ"ל ואן וליט.
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
3660 לפני בתור בלאן. וואו
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
לאן יא בני זונותתת
אני בתוך האתר מ 11 בבוקר ממש בתוך, מגיע 2 בצהרים נכנס לוחץ על המכירה מעבירים אותי לתור של יותר משעה.
מוות ללאן.
אני בתוך האתר מ 11 בבוקר ממש בתוך, מגיע 2 בצהרים נכנס לוחץ על המכירה מעבירים אותי לתור של יותר משעה.
מוות ללאן.

-
- קיבל.ה 530 לייקים
למה הפאנקיה, יש לכם יום שלם של קדימות לפני שיפתחו לכולם
- Red Wolf
- קיבל.ה 801 לייקים
איך לאן יודעים שאני חבר עמותה אבל לא מנוי?
-
- קיבל.ה 169 לייקים
אם לא הולך באתר, יש אפשרות פשוט לקפוץ לשם היום? מישהו יודע איפה הם יושבים ועד איזו שעה?
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
מעל חמשת אלפים לפני בתור.
הלוואי היה בהפועל באמת כל כך הרבה מנויים וחברי עמותה.
הלוואי היה בהפועל באמת כל כך הרבה מנויים וחברי עמותה.
-
- קיבל.ה 271 לייקים
מה היציעים שלנו? איזה יציעים של הרצליה קרובים לשלנו?
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
לכל אלה שכבר קנו, האם יש מקומות ב11 תחתון? חבר קנה לשם בלי להבין שאם אני לא מצליח לקנות לשם אנחנו לא יכולים לשבת יחד
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
מפת האולם:
https://sportpalace.co.il/wp-content/up ... 5/08/1.jpg
היציעים שלנו: 12,11,10,9,(3 עליון), 2,1
https://sportpalace.co.il/wp-content/up ... 5/08/1.jpg
היציעים שלנו: 12,11,10,9,(3 עליון), 2,1
נערך לאחרונה על ידי Kyahs ב 15 פברואר 2022, 14:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 426 לייקים
-
- קיבל.ה 1607 לייקים
אם הוא קנה לתחתון הוא עדיין יכול לשבת איתך בעליון (הפוך, בדרך כלל, לא כי הם בדרך כלל בודקים)ההוא שאמרו לו כתב: ↑15 פברואר 2022, 14:44 לכל אלה שכבר קנו, האם יש מקומות ב11 תחתון? חבר קנה לשם בלי להבין שאם אני לא מצליח לקנות לשם אנחנו לא יכולים לשבת יחד
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
כן זה מה שאני יודע, אם אני לא אצליח להשיג לשם זה מה שיקרה כנראהבני12 כתב: ↑15 פברואר 2022, 14:45אם הוא קנה לתחתון הוא עדיין יכול לשבת איתך בעליון (הפוך, בדרך כלל, לא כי הם בדרך כלל בודקים)ההוא שאמרו לו כתב: ↑15 פברואר 2022, 14:44 לכל אלה שכבר קנו, האם יש מקומות ב11 תחתון? חבר קנה לשם בלי להבין שאם אני לא מצליח לקנות לשם אנחנו לא יכולים לשבת יחד
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
איפה האולטראס? 1 עליון? 11 עליון?
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
-
- קיבל.ה 23 לייקים
-
- קיבל.ה 271 לייקים
'הכרטיסים אינם זמינים'.
מוות ללאן
לפי האתר נגמרו כל הכרטיסים ברמות מחיר של 55 ו-75 ש"ח.
-
- קיבל.ה 271 לייקים
יש סיבה שאי אפשר לגשת לקניית כרטיסים אחרי הכניסה לאתר?
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
היסטוריית רכישה מהכדורגל תספיק בשביל הכדורסל?
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!