בגדול מסכים.
הייתי שוקל אולי ורד במקום איינבינדר אבל זה הכיוון.
שניהם לא זזים אז אני אפילו לא יודע על מי דיברתEl dudernio כתב: ↑11 פברואר 2022, 06:58שחקן שלא זז ועומד על המגרש. יהיה טרף קל לקישור של מכבי
מסתמן הרכב סביר. הייתי עולה עם אזולאי הקשר במקום החלוץ.
כבר אמרתי שהייתי עולה עם:gershon כתב: ↑11 פברואר 2022, 07:59שניהם לא זזים אז אני אפילו לא יודע על מי דיברת
מסכים...BRUNO CONTI כתב: ↑11 פברואר 2022, 09:29 כפי שאמרתי אתמול חייב אמצע חזק ולא מתרפס.
עכשיו זה לא שאליאס ואייזן הם שני עמודי תווך אבל ממה שיש זה נכון לפתוח ככה בקישור כשלפניהם שחקן התקפי.
נקווה ששייזן לא יעשה שטויות וישחק באחריות.
אזולאי הקשר שחקן גמור הוא לא שחקן לפתוח איתו כרגע בטח לא בדרבי.
להבא תשאל אשמח להסביר לך
מסתבר שהיתרון הגדול של קובי על קלינגר הוא שיש לו עיניים ושהוא מסוגל להשתמש בהם.
כמו שכתבתי, אני מעדיף הרכב עם שלישיית קישור של יאנקוביץ', אליאס ואייזן. העניין הוא שאם כבר החלטת ללכת על התקפה מהירה ואתה רוצה שחקן טכני שיוכל לשלוח כדורי עומק, אז בוודאי שאזולאי יותר איכותי מהבחינה הזו.El dudernio כתב: ↑11 פברואר 2022, 06:58שחקן שלא זז ועומד על המגרש. יהיה טרף קל לקישור של מכבי
א. לא.El dudernio כתב: ↑11 פברואר 2022, 16:37 לעומת אזולאי אינבינדר הוא גאטוסו.
ורד הרבה יותר אנטנסיבי משניהם.
אנשים פה לא נורמלים.
אל תהפוך את אינבינדר לורד.רדפוקס כתב:אנשים פה לא נורמלים.
כן בוא נשאיר אותו בהרכב כי הוא מדבר עם שופטים, אתה יודע מה? בוא נעלה עו"ד במקומו לקישור האחורי.
ורד עדיף עליו, כאילו לא אבל זה אותו שום דבר....לירון האדום כתב: ↑11 פברואר 2022, 22:27אל תהפוך את אינבינדר לורד.רדפוקס כתב:אנשים פה לא נורמלים.
כן בוא נשאיר אותו בהרכב כי הוא מדבר עם שופטים, אתה יודע מה? בוא נעלה עו"ד במקומו לקישור האחורי.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
לאינבינדר יש גם ערך מוסף במנהיגותו ובכבוד שהוא מקבל.El dudernio כתב:ורד עדיף עליו, כאילו לא אבל זה אותו שום דבר....לירון האדום כתב: ↑11 פברואר 2022, 22:27אל תהפוך את אינבינדר לורד.רדפוקס כתב: אנשים פה לא נורמלים.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk