בואצי עדיף עליו בכמה רמות
מרמנטיני !
-
- קיבל.ה 949 לייקים
long live the zapta
- בז'רנו
- קיבל.ה 708 לייקים
מה כולם מתלהבים מובאצ'י? כמה קבלות יש לו כבר? מרמנטיני עדיף בהרבה לנוכח ההוכחות שהוא נתן בליגה כבר.
-
- קיבל.ה 878 לייקים
לפי מה שאני הבנתי,
הוא היה אמור לעבור בסכום קטן מ600 אלף שקל פלוס 2 שחקנים צעירים של הפועל בהשאלה עם הבטחת דקות משחק(טוויזר וגניס). הפועל הסכימו להעביר חלק מהכסף עכשיו וחלק בקיץ. חדרה רצו עוד 50 אלף יורו עכשיו וזה היה מגדיל את התקציב של הפועל ובגלל התביעות אי אפשר.
הוא היה אמור לעבור בסכום קטן מ600 אלף שקל פלוס 2 שחקנים צעירים של הפועל בהשאלה עם הבטחת דקות משחק(טוויזר וגניס). הפועל הסכימו להעביר חלק מהכסף עכשיו וחלק בקיץ. חדרה רצו עוד 50 אלף יורו עכשיו וזה היה מגדיל את התקציב של הפועל ובגלל התביעות אי אפשר.
- Hapolo
- קיבל.ה 813 לייקים
באר שבע זה הגורם הכי מזיק לנו בליגה , תמשיכו לקוות שיקחו לחיפה את האליפות ושהפער שלנו מראש שרשרת המזון בהיררכיה פה רק יגדל
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 554 לייקים
לא מאמין שעסקה נופלת על 50 אלף יורו
-
- קיבל.ה 516 לייקים
מהמעט ששיחק בקבוצה המפורקת אפשר היה לראות חלוץ חזק ומסוכן.
בן 29 עם עוד כמה שנים לתת.
רזומה מצוין, נבחרת גאנה (6 שערים ב-16 הופעות), עם עונות טובות בכוכב האדום בלגרד, ליגה איטלקית ראשונה ושניה עם כמויות משחקים ושערים משמעותית.
נראה לי מספיק לנו.
-
- קיבל.ה 271 לייקים
מאיפה המידע הזה? נשמע כמו עסקה חלום וחבל שיצאנו אהבלים
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
לא נראה לי שבגלל זה נפל...
מאמין שנפל כי ב"ש נלחצו והגדילו את ההצעה.
מאמין שנפל כי ב"ש נלחצו והגדילו את ההצעה.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
ללכת ראש בראש עם ב״ש על שחקן זה הרבה אומץ.
לא הייתי מאמין להרבה סיפורים, אלונה זה כיסים עמוקים והיא ממש לא אוהבת להפסיד בדו קרב על שחקנים.
ניסיון יפה.
הנקודה היחידה פה זה שהיה אפשר וצריך לסגור את זה כבר לפני חודש.
לא הייתי מאמין להרבה סיפורים, אלונה זה כיסים עמוקים והיא ממש לא אוהבת להפסיד בדו קרב על שחקנים.
ניסיון יפה.
הנקודה היחידה פה זה שהיה אפשר וצריך לסגור את זה כבר לפני חודש.
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
על צנציפר ועל ב"ש עשו סיבוב זה הכל
-
- קיבל.ה 516 לייקים
אם נותרו באמת חצי מיליון שקלים שתכננו להשקיע עליו (ע״פ הפרסומים), אין שום סיבה שלא יגיע חלוץ משמעותי וזה מה שאנחנו צריכים באמת.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
אני גם נוטה להאמין שלא היה כלום.
הניסנובים בכל מקרה לא מסוגלים להעביר אותו בבקרה בלי להגדיל את התקציב מכיסם.
אבל מה רע להם שתעלה ידיעה כזאת? זה מאותת לאוהדים כאילו הם לא בעלים אפסים וחסרי מושג - תראו אנחנו נלחמים על שחקן שב״ש הגדולה רוצה, ניסינו ועכשיו נסגר החלון ולא נצליח להביא עוד רכש, אבל ניסינו !
לחדרה מה אכפת? ב״ש עכשיו תציע יותר כסף כדי לסגור את העסקה.
המפסידים פה הם רק אוהדי הפועל ת״א וב״ש.
אבל מה רע להם שתעלה ידיעה כזאת? זה מאותת לאוהדים כאילו הם לא בעלים אפסים וחסרי מושג - תראו אנחנו נלחמים על שחקן שב״ש הגדולה רוצה, ניסינו ועכשיו נסגר החלון ולא נצליח להביא עוד רכש, אבל ניסינו !
-
- קיבל.ה 950 לייקים
לא יודע לגבי מידת הרצינות אבל אורן גולן בקולו אמר שהוא יצא מחודורוב מפגישה עם הפועל ששם הכל נפל.רדפוקס כתב: ↑03 פברואר 2022, 15:32 אני גם נוטה להאמין שלא היה כלום.
אבל מה רע להם שתעלה ידיעה כזאת? זה מאותת לאוהדים כאילו הם לא בעלים אפסים וחסרי מושג - תראו אנחנו נלחמים על שחקן שב״ש הגדולה רוצה.
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
לפי צנציפר אורן "חדרה תפתח את שערי הגיהנום להפועל ת"א" גולן כבר הגיע לוולפסון (לא שזה בהכרח אומר שזה היה באמת רציני).
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
וזה כמובן מוסיף לאמינות הסיפור שמנסים למכור לב״ש ולאוהדים של הפועל.יהלום14אדום כתב: ↑03 פברואר 2022, 15:34לא יודע לגבי מידת הרצינות אבל אורן גולן בקולו אמר שהוא יצא מחודורוב מפגישה עם הפועל ששם הכל נפל.רדפוקס כתב: ↑03 פברואר 2022, 15:32 אני גם נוטה להאמין שלא היה כלום.
אבל מה רע להם שתעלה ידיעה כזאת? זה מאותת לאוהדים כאילו הם לא בעלים אפסים וחסרי מושג - תראו אנחנו נלחמים על שחקן שב״ש הגדולה רוצה.
-
- קיבל.ה 753 לייקים
מדוע זה מריח לי כמו תרגיל בן סהר וחיפה, אבל הפעם עם באר שבע?רדפוקס כתב: ↑03 פברואר 2022, 15:32 אני גם נוטה להאמין שלא היה כלום.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- Gili
- קיבל.ה 437 לייקים
הפער של 50 אלף יורו זה לא באמת מה שאורן גולן אמר, זה פשוט מה שצנציפר הבין. מאמין שהפער היה גדול יותר מזה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
לפי ספורט 5 הפועל העלתה את ההצעה עכשיו.
מציע לחכות, הכל חארטה בינתיים.
מציע לחכות, הכל חארטה בינתיים.
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
אם חדרה דורשים 600 אלף ש"ח על מרמנטיני משמע 600 אלף ש"ח זה הפער בין חדרה לניסנובס
- Sin Queso
- קיבל.ה 460 לייקים
-
- קיבל.ה 1184 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
די נו, פתאום 3 שעות לסגירת החלון נזכרו שיש להם 600 אלף שקל להשכיב על חלוץ? איפה הם היו בחודש האחרון? רק לפני שבוע עוד היה צריך לשלם 50 אלף יורו לאודואנה סטארס על בואטנג שלא שילמו עליו 3 שנים כדי לעבור בבקרה.
עובדים עלינו בעיניים כדי להגיד ניסינו אבל שיט נסגר החלון ולא הצלחנו להתחזק.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
לפי ספורט1 הצענו עליו צ׳ק דחוי. מעניין למה הם לא רצו.
-
- קיבל.ה 220 לייקים
- בז'רנו
- קיבל.ה 708 לייקים
אבל הדרבי הכי חשוב!רדפוקס כתב: ↑03 פברואר 2022, 15:50די נו, פתאום 3 שעות לסגירת החלון נזכרו שיש להם 600 אלף שקל להשכיב על חלוץ? איפה הם היו בחודש האחרון? רק לפני שבוע עוד היה צריך לשלם 50 אלף יורו לאודואנה סטארס על בואטנג שלא שילמו עליו 3 שנים כדי לעבור בבקרה.
עד שלא יהיה בלומפילד שומם בלי אוהדים החלאות האלה לא ילכו לשום מקום.
לגרש אותם
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
מרגיש שחדרה הביאו את הסעיף להפועל בהתנהלות במשחק ועכשיו מזחירים להם, או שיש פה משהו מהלך גם מחול ב"ש שתביא אלינו שחקן משם.
או שזה סתם חרטטת של עיתונאים משועממים.
או שזה סתם חרטטת של עיתונאים משועממים.
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
אני לא חושב שהם מנסים לעשות ספין. אפשר לחשוב שאם לא היה הסיפור הזה עם מרמנטיני מישהו היה הולך להפגין להם ליד הבית כי לא התחזקנו. הפועל בעונה טובה ובעונה כזו הם יכולים לעשות מה שהם רוצים.רדפוקס כתב: ↑03 פברואר 2022, 15:50די נו, פתאום 3 שעות לסגירת החלון נזכרו שיש להם 600 אלף שקל להשכיב על חלוץ? איפה הם היו בחודש האחרון? רק לפני שבוע עוד היה צריך לשלם 50 אלף יורו לאודואנה סטארס על בואטנג שלא שילמו עליו 3 שנים כדי לעבור בבקרה.
לדעתי הסיפור הוא שיש להם מנטליות של מאכערים וזה מה שמנהל אותם. הם לא שילמו על בואטנג לא כי אין להם כסף, אלא כי הם מנסים כל תרגיל מלוכלך כדי להוציא כמה שפחות. את התביעות הם בסופו של דבר משלמים.
לדעתי זה גם מה שקורה פה. הם בנו על זה שב"ש ויתרה עליו והם יוכלו להשיג אותו בזול.
-
- קיבל.ה 2450 לייקים
חרטה ברטה
לא יחתום אצלנו
1.05 בווינר שהולך לחארות מבירת הנגב שלכם שאתם מחבבים
לא יחתום אצלנו
1.05 בווינר שהולך לחארות מבירת הנגב שלכם שאתם מחבבים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
אפשר היה למצוא שחקן חופשי במהלך החודש האחרון וזה היה הרבה יותר זול מלשלם על מרמנטיני עם או בלי ב״ש בתמונה.הוקיץ' כתב: ↑03 פברואר 2022, 16:03אני לא חושב שהם מנסים לעשות ספין. אפשר לחשוב שאם לא היה הסיפור הזה עם מרמנטיני מישהו היה הולך להפגין להם ליד הבית כי לא התחזקנו. הפועל בעונה טובה ובעונה כזו הם יכולים לעשות מה שהם רוצים.רדפוקס כתב: ↑03 פברואר 2022, 15:50די נו, פתאום 3 שעות לסגירת החלון נזכרו שיש להם 600 אלף שקל להשכיב על חלוץ? איפה הם היו בחודש האחרון? רק לפני שבוע עוד היה צריך לשלם 50 אלף יורו לאודואנה סטארס על בואטנג שלא שילמו עליו 3 שנים כדי לעבור בבקרה.
לדעתי הסיפור הוא שיש להם מנטליות של מאכערים וזה מה שמנהל אותם. הם לא שילמו על בואטנג לא כי אין להם כסף, אלא כי הם מנסים כל תרגיל מלוכלך כדי להוציא כמה שפחות. את התביעות הם בסופו של דבר משלמים.
לדעתי זה גם מה שקורה פה. הם בנו על זה שב"ש ויתרה עליו והם יוכלו להשיג אותו בזול.
אני כן חושב שיש פה עניין של ספין. הספין לא כדי למנוע הפגנות, אלא כדי להראות שאנחנו ״בעניין של הגדולות״ שלמעשה אנחנו ממש לא.
- Hapolo
- קיבל.ה 813 לייקים
מרמנטיני סגור בחדרה עד סוף העונה לא?
זה יהיה טמטום מבחינת חדרה לא לעשות עליו כמה מאות אלפי שקלים במיוחד לאור זה שהם לא באיזור של לרדת ליגה
זה יהיה טמטום מבחינת חדרה לא לעשות עליו כמה מאות אלפי שקלים במיוחד לאור זה שהם לא באיזור של לרדת ליגה
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
אני לא חושב שיש להם עניין להראות שאנחנו אחת מהגדולות. אני גם לא רואה איך זה מועיל להם במשהו.רדפוקס כתב: ↑03 פברואר 2022, 16:05אפשר היה למצוא שחקן חופשי במהלך החודש האחרון וזה היה הרבה יותר זול מלשלם על מרמנטיני עם או בלי ב״ש בתמונה.הוקיץ' כתב: ↑03 פברואר 2022, 16:03אני לא חושב שהם מנסים לעשות ספין. אפשר לחשוב שאם לא היה הסיפור הזה עם מרמנטיני מישהו היה הולך להפגין להם ליד הבית כי לא התחזקנו. הפועל בעונה טובה ובעונה כזו הם יכולים לעשות מה שהם רוצים.רדפוקס כתב: ↑03 פברואר 2022, 15:50
די נו, פתאום 3 שעות לסגירת החלון נזכרו שיש להם 600 אלף שקל להשכיב על חלוץ? איפה הם היו בחודש האחרון? רק לפני שבוע עוד היה צריך לשלם 50 אלף יורו לאודואנה סטארס על בואטנג שלא שילמו עליו 3 שנים כדי לעבור בבקרה.
אני כן חושב שיש פה עניין של ספין. הספין לא כדי למנוע הפגנות, אלא כדי להראות שאנחנו ״בעניין של הגדולות״ שלמעשה אנחנו ממש לא.
ושוב, יש להם מנטליות של מאכערים. יש מצב שהם בכלל לא תכננו להתחזק, אבל ברגע שראו שיש הזדמנות להביא את מרמנטיני הם עטו על המציאה. אולי הם בכלל חשבו שהם עוד יוכלו לעשות עליו כסף.
-
- קיבל.ה 170 לייקים