רז אדם
-
- קיבל.ה 263 לייקים
עדיין, אחראי על 50% מהשלשות בשני המשחקים האחרונים 

- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
מלך העולם, מת עליך רז!
מרתיח מאוד מה שפרנקו עושה לו.
מרתיח מאוד מה שפרנקו עושה לו.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
חבל מאוד על הילד באמת אפילו אם זה רק ברמה האישית
חופש לפורום שדים מPELEGES
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים

"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
מלך אמיתי, שעה לפני המשחק הוא (יחיד) עולה לחימום זריקות של כרבע שעה.
כשדי ברור שיותר מ3 דקות הוא לא יקבל.
כשדי ברור שיותר מ3 דקות הוא לא יקבל.
-
- קיבל.ה 121 לייקים
יש סיבה מדוע אמסלם וגילינסקי עולים לפניו? אמסלם ברור שבגלל האבא, אבל גילינסקי למה?
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
-
- קיבל.ה 645 לייקים
-
- קיבל.ה 164 לייקים
כשאני רואה מאמן שמשפיל שחקן צעיר רק כי הוא יכול, הערכתי אליו כבן אדם שואפת לאפס וכמאמן אפילו מתחת לזה. בלי קשר לאיזה שחקן זה, במיוחד שלא להשפיל שחקן שעשה נבחרות וזכה פעמיים באליפות אירופה. מה עוד שלהבנתי הוא ביקש מאמצע העונה להיות מושאל לקבוצה אחרת שבקשה אותו ובסוף שיכנעו אותו להשאר ואף הבטיחו הבטחות והחתימו לשתי עונות. אבל אני לא מתפלא על פרנקו שלאורך כל הקריירה שלו לא ניתן לציין ישראלי אחד שמוכן ללכת אחריו.נייט רובינסון כתב: ↑08 מאי 2022, 22:38טוב שלא עלה עם גילינסקי וגול כי לא מגיע לו היחס של שחקן נוער שעולה לשחק בגארבץ.
פחות טוב ואפילו ביזיון זה שהוא לא משחק במהלך המשחק ושחקן כמו לוטן עולה ברבע השלישי והוא לא
-
- קיבל.ה 645 לייקים
מסכים אבל בקטע של ההשאלה זה ההפך. הציעו לרז להיות מושאל והוא העדיף להישאר ולהילחם על הדקות, לא סגור אם זה היה השנה או שנה שעברה.ADOM כתב: ↑08 מאי 2022, 22:49כשאני רואה מאמן שמשפיל שחקן צעיר רק כי הוא יכול, הערכתי אליו כבן אדם שואפת לאפס וכמאמן אפילו מתחת לזה. בלי קשר לאיזה שחקן זה, במיוחד שלא להשפיל שחקן שעשה נבחרות וזכה פעמיים באליפות אירופה. מה עוד שלהבנתי הוא ביקש מאמצע העונה להיות מושאל לקבוצה אחרת שבקשה אותו ובסוף שיכנעו אותו להשאר ואף הבטיחו הבטחות והחתימו לשתי עונות. אבל אני לא מתפלא על פרנקו שלאורך כל הקריירה שלו לא ניתן לציין ישראלי אחד שמוכן ללכת אחריו.נייט רובינסון כתב: ↑08 מאי 2022, 22:38טוב שלא עלה עם גילינסקי וגול כי לא מגיע לו היחס של שחקן נוער שעולה לשחק בגארבץ.
פחות טוב ואפילו ביזיון זה שהוא לא משחק במהלך המשחק ושחקן כמו לוטן עולה ברבע השלישי והוא לא
במשחקים חשובים וצמודים לגיטימי ואפילו רצוי שהוא לא ישחק כי הוא כרגע לא ברמה.
אבל רבאק במשחק כזה לא חשוב שנגמר 27 הפרש תן לו לשחק 15 דקות אפילו, ובכל המשחקים בבית התחתון ככה היה צריך להיות
-
- קיבל.ה 164 לייקים
אתה מדבר על שנה שעברה להבנתי הציעו להיות מושאל לנס ציונה, השנה הגלגל התהפך. בכל מקרה אני לא מבין את ההתנהלות, אם הוא לא חלק מהסגל למה להחתים לתקופה ארוכה לייצר תקוות ואחר להתייחס כאילו אתה שקוף.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
אני פשוט אוהב אותו, הלוואי והוא קורא פה וזה מגיע אליו.
אם הייתי מאמן זה בדיוק סוג השחקנים שהייתי רוצה אצלי, נטול אגו נותן את הדם באימונים ובחימום גם אם לא סופרים אותו, מחכה לרגע שיקראו לו, וכשקוראים עולה ונותן הכל.
אפשר לומר על פרנקו הרבה דברים, אבל מה שהוא עושה לו זה גועל נפש.
ברור שזה לא מקצועי, שלוטם וגילינסקי עולים לפניו והוא לא נספר בכלל, עולה לדקה וחצי שתיים במקרה הטוב.
וגם אז יורד בלי לעשות רעש.
יש לו אופי מיוחד, אני פשוט אוהב אותו.
- DavidSheriff9
- קיבל.ה 190 לייקים
פרנקו - עזוב את הילד!
לא מגיע לו הזלזול והיחס הזה
לא מגיע לו הזלזול והיחס הזה
-
- קיבל.ה 522 לייקים
פרנקו יה בן זונה
וזה עוד מחמאה לפרנקו
וזה עוד מחמאה לפרנקו
אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים!
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
איך הוא אפילו לא ברוטציה? לא רק שהוא מסכן, גם אנחנו מסכנים. יכול בקלות לתת מנוחה לזרים, לקלוע שלשה-שתיים ולעשות 4 עבירות קשות בהגנה שיעצרו התקפות שלהם.
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
יש מצב שקולשוב (שקיבל 11 דקות) יותר טוב ממנו, לא ראינו את רז כבר תקופה לדעת, מה שבטוח שקולשוב חם הוא קולע שלשות מטורפות ואנחנו צריכים את זה.Frenzy כתב:איך הוא אפילו לא ברוטציה? לא רק שהוא מסכן, גם אנחנו מסכנים. יכול בקלות לתת מנוחה לזרים, לקלוע שלשה-שתיים ולעשות 4 עבירות קשות בהגנה שיעצרו התקפות שלהם.
אבל הוא בהחלט איום בהתקפה שחסר לנו והוא לא חייב לבוא בחילוף במקומו.
אנחנו מאוד צפויים, בגלל זה הם סיימו עם 9 חטיפות והרבה התקפות שלנו הלכו בסוף שעון.
גם קצת שמחתי על השלשה שקלע בגארבץ.
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
חבל שפרנקו המטומטם לא משתמש בו וב5 עבירות שהוא יכול לבצע מה כבררר יכול לקרות יא פרנקו
-
- קיבל.ה 948 לייקים
רחמני על שחקן שפרנקו מחליט לחסל.
שווה הרבה יותר ממה שהוא מקבל מהדביל
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 1761 לייקים
למה שפרנקו ירצה לחסל אותו?יהלום14אדום כתב:רחמני על שחקן שפרנקו מחליט לחסל.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
אני חושב שזה חידה עבור כולנו. כי הוא נותן הכל באימונים ובהכנה למשחק והיה אקסטרה חיובית שעלה מהספסל לפני שעלה לרשימת החיסול.Nati כתב:למה שפרנקו ירצה לחסל אותו?יהלום14אדום כתב:רחמני על שחקן שפרנקו מחליט לחסל.
-
- קיבל.ה 1761 לייקים
ואולי אין פה חידה?
אולי פרנקו פשוט מאמין(לא יודע אם בצדק)שרז לא מספיק טוב?
למה בפורום תמיד כל דבר כל כך קיצוני?
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
מה קיצוני בלרצות ששחקן שמאוד רוצה והוא גם סביר כנראה ישחק כמה דקות אולי יתן שלשה אולי פעולה טובה כמה עבירות וגם מנוחה לאחד הגארדים הזרים
- רדנקו
- קיבל.ה 1578 לייקים
למה שיחשוב שהוא לא מספיק טוב אם בשנה שעברה הוא נתן לו דקות משמעותיות ואז תמיד היה מצוין כששיחק?Nati כתב:ואולי אין פה חידה?
Sent from my IN2023 using Tapatalk
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
ראית מגילינסקי, קולושוב ו אמסלם משהו יותר טוב ממה שהוא נתן כשעוד ספרו אותו.?Nati כתב:ואולי אין פה חידה?
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
אני לא חושב שיש פה חידה. רז אדם לא שחקן טוב - הוא עם לב גדול, יש לו יד טובה לשלוש אבל זה בערך הכל. זה גם מרגיש שבהפועל הוא הגיע לתקרה שלו ומהמקום הזה אני יכול להבין למה אמסלם מקבל מקום לפניו - יש תחושה שאם אמסלם יתבגר אז הוא יוכל לתת יותר מאדם בעתיד.
חוץ מזה, זה בעיניי בעיקר עניין של תפקיד - גילינסקי עולה קודם כי הוא יותר טוב בהובלת כדור ואמסלם עולה קודם כי הוא יותר טוב מתחת לסל.
ולמרות כל זה אני חושב שפרנקו טועה. בעיניי אפשר וצריך לתת לאדם דקות במקום טוקוטו או יאנג ובטח אם צריך שלשות בסוף להכניס אותו כשעוד יש זמן לתקן ולא כדי לצמצם את ההפרש בשניה האחרונה
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
-
- קיבל.ה 1761 לייקים
בדיוק,אם הוא היה רוצה לחסל אותו,הוא יכל לחסל אותו כבר בעונה שעברה.רדנקו כתב:למה שיחשוב שהוא לא מספיק טוב אם בשנה שעברה הוא נתן לו דקות משמעותיות ואז תמיד היה מצוין כששיחק?Nati כתב:ואולי אין פה חידה?
Sent from my IN2023 using Tapatalk
לא יודע למה העונה הוא לא ממש סומך עליו.אבל מה שלא תהייה הסיבה.היא בטח לא בגלל שהוא רוצה לחסל אותו.
-
- קיבל.ה 121 לייקים
אני חושב שיש לו פוטנציאל להיות 2 טוב לא חייב לקטלג אותו ב3 לדעתי. יש קצת בעיה בהובלת הכדור אני מסכים אבל זה משהו שאפשר לעבוד איתו עליו בקיץ אחרי נניח מנוחה של שבועיים, לא יודע אם יישאר או לא אבל הוא בכל מקרה חתום לשנתיים אז אני יוצא מנקודת הנחה שכן. אולי גם לעבוד על להוריד כדור ולחדור לסל ראיתי ניצוצות של זה לפעמים אצלו אבל זה לא מלוטש. אם זה ילך נוכל להרוויח אחלה two way player
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
רז
אדם 
אתה מלך! מנסה לחשוב מה היה נותן היום אם לא היה עובר ייבוש קטלני.
תשכנעו את עצמכם שזה מקצועי. בדוק.

אתה מלך! מנסה לחשוב מה היה נותן היום אם לא היה עובר ייבוש קטלני.
תשכנעו את עצמכם שזה מקצועי. בדוק.
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
אולי פרנקו הכין אותו מנטלית ושחרר בפלייאוף את המפלצת
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
מלך אוהב אותך
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
התחיל לקחת כדור לסל.
מאוד חשוב עבורו.
מאוד חשוב עבורו.
-
- קיבל.ה 164 לייקים
אכן מעיז יותר, ראיתי כמה סרטונים שחיפשתי עליו ביו-טיוב, נראה שבגילאים הצעירים זה היה הלחם וחמאה שלו (אפילו שיחק הרבה כרכז), המעבר לבוגרים גרם לו כנראה להעיז פחות וכעת יתכן ולאט לאט רואה שהשד לא נורא כל כך. אופציית החדירה לסל נותנת מצבים נוחים יותר גם לקליעה מרחוק, צריך לעבוד איתו ואם יתר הצעירים (אמסלם, בני) בקיץ, כל אחד על נקודות שונות וזה סגל עזר טוב לעונה הבאה, בכלל אם נשווה את הצעירים של הפועל (אמסלם, רז, גיל) מול יתר הקבוצות בליגה אני חושב שיש במה להתגאות.
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
לא הוא עוד לא הושאל אבל בתור טכנופוב רק הרגע נחשפתי לסירטונים שלו ואני קצת בהלם מהדבר הזה מקווה שזה סתלבט
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
אני בטוח שזה פרודיה וזה די מצחיק.Haunter כתב:לא הוא עוד לא הושאל אבל בתור טכנופוב רק הרגע נחשפתי לסירטונים שלו ואני קצת בהלם מהדבר הזה מקווה שזה סתלבט
לגבי ההשאלה, הלוואי שיושאל ולא ימכר.
-
- קיבל.ה 164 לייקים
להבנתי בקשת ההשאלה היא שלו ולא של הקבוצה. גם בית הלחמי רצה אותו כששוכמן עזב לבאר שבע וגם אברהמי (מאמנים מהנבחרות שמכירים אותו).
לגבי השאלה או מכירה יש לי שאלה, כמה כאלו שהושאלו חזרו אחר כך באמת ?
כמו שאני מכיר אותו הוא די בטוח מגיב פה בפורום לעצמו באיזה שם בדוי ועושה צחוקים.
אחלה רז.
אחלה רז.
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
רז אדם הוא בולגרי במקרה ?
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
בהודעה הרשמית פורסם שיושאל על מנת לחזור לאחר שקיבל דקות משחק.
בהצלחה ילד! תחזור חזק יותר!
בהצלחה ילד! תחזור חזק יותר!

- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
בהצלחה רז אוהבים אותך
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
דרך אגב כבר ידוע לאן יושאל ?