חלון העברות 2026
-
אדום
- קיבל.ה 1214 לייקים
זוכר שברדה אמר שהוא רצה להביא אותו עוד מהימים בבאר שבערדפוקס כתב: ↑26 יולי 2026, 17:28L.S מהפורום, המידע הזה נרשם פה בפורום בתום הקיץ הקודם.Terry כתב: ↑26 יולי 2026, 17:23איזה אוהד מצא את לויזו ומאיפה המידע הזה?NARKOTIKA כתב: ↑26 יולי 2026, 16:30
לא מופרך.
בוא לא נשכח שהגענו לרגע האחרון עם לואיזו,
כשזה היה הרכש הכי משמעותי של הקבוצה, ומי שמצא אותו זה בכלל לא מחלקת הסקאוטינג שלנו, אלא אוהד.
בגדול הצוות שלנו כבר שנתיים לא מצליח למצוא 10.
למה לא סיימו את השנה עם 10 מועמדים לעמדה הזאת בטווח מחיר של 2 מיליון יורו, רק אלוהים יודע.
בחיי לא מבין, יש לנו סקאוט שזה התפקיד שלו במשרה מלאה לא?
מה הוא עושה 10 חודשים?
-
ספרא טבא
- קיבל.ה 483 לייקים
תסביר את המספר הזה, באיזה 6 זרים פגעוהאדום הצורר כתב: ↑26 יולי 2026, 18:11 מחלקת הסקאוטינג שלנו פגעה בלפחות 6 מ8 זרים, צריך להיות אדם מאוד מיוחד כדי לכתוב שהיא לא רצינית מספיק.
-
DarkCowMoo
- קיבל.ה 48 לייקים
זרים לענף לא עם דרכון זר.ספרא טבא כתב: ↑26 יולי 2026, 18:19תסביר את המספר הזה, באיזה 6 זרים פגעוהאדום הצורר כתב: ↑26 יולי 2026, 18:11 מחלקת הסקאוטינג שלנו פגעה בלפחות 6 מ8 זרים, צריך להיות אדם מאוד מיוחד כדי לכתוב שהיא לא רצינית מספיק.
-
שחר
- קיבל.ה 1889 לייקים
בכולם חוץ מבואטנג וסילבה?ספרא טבא כתב: ↑26 יולי 2026, 18:19תסביר את המספר הזה, באיזה 6 זרים פגעוהאדום הצורר כתב: ↑26 יולי 2026, 18:11 מחלקת הסקאוטינג שלנו פגעה בלפחות 6 מ8 זרים, צריך להיות אדם מאוד מיוחד כדי לכתוב שהיא לא רצינית מספיק.
שגם בוא, לא מדובר באיזה נפילות, הם שחקנים טובים, אבל אולי לא מספיק ולא ביחס לשאר.
פלקאו, צ'יקו, מאיימבו, קוקו, לויזו וקרייב (אפשר לדון על כל שחקן, אבל בטוח אף אחד מהם לא פלופ)ספרא טבא כתב: ↑26 יולי 2026, 18:19תסביר את המספר הזה, באיזה 6 זרים פגעוהאדום הצורר כתב: ↑26 יולי 2026, 18:11 מחלקת הסקאוטינג שלנו פגעה בלפחות 6 מ8 זרים, צריך להיות אדם מאוד מיוחד כדי לכתוב שהיא לא רצינית מספיק.
-
שחר
- קיבל.ה 1889 לייקים
כמו שאדום צורר כתב בעצמו..אחי , כנראה שיש לך בעיית זכרון קצרה מאוד ושכחת איזה זרים הגיעו הנה מאז 2001 ובערך. הביאו לפה 8 זרים וכמעט כולם פגיעות בול בפוני. אז לא רציניים מספיק? וואו..NARKOTIKA כתב: ↑26 יולי 2026, 17:54 הכוונה ב10 מועמדים היא כמובן כאלה שרלוונטים מבחינת ישראל, ובמצב חוזה כזה שהצעה של 2 מיליון יורו על השולחן תגרום בסבירות גבוהה לקבוצה שלהם לקבל את ההצעה.
אתם מבינים שיש בוודאות יותר משחקן אחד שניים שמתאימים לקריטריונים האלה נכון?
כנראה שיש גם 20 כאלה.
לא כולם אותו פרופיל, לא כולם בדיוק באותה רמה או שמאליים ברגל, אבל הם בוודאות קיימים.
עצם זה שבהפועל בכלל לא הכירו שחקן כמו לואיזו שמשחק מרחק של שעה טיסה מפה (ועוד ליטרלי ישב להם בול על המשבצת של שחקן שמאלי), לא ממש מרגיע אותי.
עד שלא יוכיחו לי אחרת, מבחינתי מחלקת הסקאוטינג שלנו לא רצינית מספיק.
יש להם איזה סוכן עם ידע בברזיל זה כבר הבנתי. מה חוץ מזה?
לגבי השורה הראשונה שלך, מצטער לבשר לך..אבל החיים הם לא משחק מנג'ר.
-
האדום הצורר
- קיבל.ה 798 לייקים
אין מה לדון, כולם פגיעות, ואפשר לחשוב שמישהו פה הכיר מישהו מהם חוץ מאת מאיימבו. העיקר מחלקת סקאוטינג לא רצינית.ShaniHTA כתב: ↑26 יולי 2026, 18:26פלקאו, צ'יקו, מאיימבו, קוקו, לויזו וקרייב (אפשר לדון על כל שחקן, אבל בטוח אף אחד מהם לא פלופ)ספרא טבא כתב: ↑26 יולי 2026, 18:19תסביר את המספר הזה, באיזה 6 זרים פגעוהאדום הצורר כתב: ↑26 יולי 2026, 18:11 מחלקת הסקאוטינג שלנו פגעה בלפחות 6 מ8 זרים, צריך להיות אדם מאוד מיוחד כדי לכתוב שהיא לא רצינית מספיק.
אינתי עומרי, הפועל.
גם שאנדה ובואטנג לא קיבלו פייר צ'אנס עד כה. בניגוד לרוב הקוטרים, אני סבור ששניהם יכולים לספק את הסחורה מול 9-10 קבוצות ישראליות לפחות.
הסיכוי שלנו להעפיל לשלב הבתים עדיין לא גבוה, ולכן לא הייתי מתאבד על החתמה מפוצצת בשלב זה.
הסיכוי שלנו להעפיל לשלב הבתים עדיין לא גבוה, ולכן לא הייתי מתאבד על החתמה מפוצצת בשלב זה.
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 896 לייקים
מה?
ועוד פעם
מה?
קיבלו יותר מידי צאנסים.
-
לירון האדום
- קיבל.ה 3009 לייקים
בואטנג הגיע בינואר והתחילה מלחמה, זר חדש בליגה חדשה עם מלחמה ברקע זה לא קל.
העונה נשפוט אותו.
לגבי שאנדה נראה שבכל מקרה הוא הזר השמיני
זה שלא יתלבש
-
D&3
- קיבל.ה 1837 לייקים
גם אם שופטים לחומרה זר זר, ההצלחה של הפועל עם הזרים שנה שעברה הייתה פנומנלית
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 981 לייקים
הבטחתי לעצמי לא להיות בפאניקה בעמוד 100.
אבל זה לא קל.
אבל זה לא קל.
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 1115 לייקים
אתם יודעים שהפועל צריכה להיות טובה גם בליגה, כן?
בוודאי שאם מעפילים לשלב הבתים חייבים חיזוק, אבל גם לליגה אנחנו לא מספיק עמוקים ואיכותיים.
בוודאי שאם מעפילים לשלב הבתים חייבים חיזוק, אבל גם לליגה אנחנו לא מספיק עמוקים ואיכותיים.
לא הבנתי אם משלמים על דאבו למה לא כבר לשלם על אוגריסה שהוא יותר טוב ממנו?
- RedDrifter
- קיבל.ה 1040 לייקים
- סימרוטיץ' סבסטיאן
- קיבל.ה 156 לייקים
איזה אל ים לא יוריד את המחיר של דאבו קצת?
אוהבים אותך כולם 
-
NARKOTIKA
- קיבל.ה 502 לייקים
אין מה לדון כלומר קבעת עובדה ואסור לנו להגיב?האדום הצורר כתב: ↑26 יולי 2026, 18:38אין מה לדון, כולם פגיעות, ואפשר לחשוב שמישהו פה הכיר מישהו מהם חוץ מאת מאיימבו. העיקר מחלקת סקאוטינג לא רצינית.
שאנדה ובואטנג רכש לא טוב.
פלקאו עם כמה שאני מאוהב - זה רכש עם חסרונות, עלה 300 אלף דולר, נותן לזה 6/10. כנ"ל קרייב.
צ'יקו וקוקו רכש טוב.
יש מה לדון.
ההשוואה לניסנוב לא רלוונטית. ברור שאני מעדיף את מה שיש היום, איזה מעייף זה, כמה שנים נצטרך להתנצל ולסיים כל הודעה בתודה לספרא?
אם אני אשים את התודה בחתימה, אתם תניחו לזה?
- רדפוקס
- קיבל.ה 6469 לייקים
עזוב, לא מציע לך להסתכל על ההודעות של המשתמש הזה ולהיכנס ל-rabbit hole הזה.
עוד פעם התירוץ של המלחמה לירן? דיברנו על זה כבר - סהיטי, קוקו ובנסון גם הגיע בינואר שנה שעברה להזכירך.לירון האדום כתב: ↑26 יולי 2026, 18:59בואטנג הגיע בינואר והתחילה מלחמה, זר חדש בליגה חדשה עם מלחמה ברקע זה לא קל.
העונה נשפוט אותו.
זה שלא יתלבש
תעזוב זה תירוץ חלש.
אני אסביר לך - כי לא משלמים על דאבו ואל תתייחס לכתבות של ניצן פלד או יגאל גולדשטיין.
-
D&3
- קיבל.ה 1837 לייקים
ההשוואה הרלוונטית זה שאר הגדולות, וביחס לשאר הגדולות ההצלחה שלנו עם הזרים שנה שעברה מדהימה
-
אדוםאדום
- קיבל.ה 306 לייקים
לפגוע 6/8 מהזרים זה מעולה בסיטואציה ובמצב שהיה. לא מבין בכלל מה הויכוח. קרייב? מסכים שהוא לא היה הכי יציב במהלך העונה והיו לו משחקים חלשים (כמו לכולם).
הבעיה היא לא בו (לדעתי שחקן טוב שמתאים לסגנון של ברדה)
הבעיה הייתה בכך שלא היה לו מחליף ובעיקר לא מחליף שהוא יותר התקפי (לא היה 8 אמיתי טוב שיחליף אותו) כנל על פלקאו.
מעבר ל10 ואולי כנף שמאל זר (נגיד) חייבים לחזק ולהעמיק את הספסל והרוטציה. אין שחקנים שלא נפצעים/מורחקים/יום חלש.
מגן שמאל/6/8/בוסקילה ושות. מעבר לאובדן לואיזו שהוא היה בלתי נמנע (ואולי שאנדה ובואטנג, לדעתי שאנדה חייב ללכת בואטנג לא בטוח) חייבים לחזק ולהעמיק את הספסל בלי קשר בכלל לקונפרנס.
בלי קשר, בואו ננסה ננהל שיח ענייני פה (אני גם משתדל ואשדתל יותר). לא לרדת לאישי ולא להתבטא בצורה לא מכבדת או להטריל יתר על המידה.
בסוף בסוף כולנו רוצים אותו דבר וכולנו אוהדים של אותה קבוצה!
בונוס: הידיעה של אופיר סער על מומ עם קשרים זרים נכונה אבל לא הבנתי מה הידיעה, הרי ברדה אמר את זה כבר לפני יותר משבוע שמחפשים ללואיזו ממחליף. לא ידוע לי (אני לא יודע הכל) שיש מישהו שאמור לחתום בטווח זמן מיידי. כן יש מומ רציני ואמיתי עם שחקן טוב מאוד לדעתי בקישור ההתקפי (מקווה שזה ייסגר בקרוב, קשה לי מאוד להאמין לפני הגומלין אבל never say never). מעבר לזה התבקשתי בצורה ברורה שלא להגיד מעבר לזה ולא לשתף עוד. מסיבות מובנות.
הבעיה היא לא בו (לדעתי שחקן טוב שמתאים לסגנון של ברדה)
הבעיה הייתה בכך שלא היה לו מחליף ובעיקר לא מחליף שהוא יותר התקפי (לא היה 8 אמיתי טוב שיחליף אותו) כנל על פלקאו.
מעבר ל10 ואולי כנף שמאל זר (נגיד) חייבים לחזק ולהעמיק את הספסל והרוטציה. אין שחקנים שלא נפצעים/מורחקים/יום חלש.
מגן שמאל/6/8/בוסקילה ושות. מעבר לאובדן לואיזו שהוא היה בלתי נמנע (ואולי שאנדה ובואטנג, לדעתי שאנדה חייב ללכת בואטנג לא בטוח) חייבים לחזק ולהעמיק את הספסל בלי קשר בכלל לקונפרנס.
בלי קשר, בואו ננסה ננהל שיח ענייני פה (אני גם משתדל ואשדתל יותר). לא לרדת לאישי ולא להתבטא בצורה לא מכבדת או להטריל יתר על המידה.
בסוף בסוף כולנו רוצים אותו דבר וכולנו אוהדים של אותה קבוצה!
בונוס: הידיעה של אופיר סער על מומ עם קשרים זרים נכונה אבל לא הבנתי מה הידיעה, הרי ברדה אמר את זה כבר לפני יותר משבוע שמחפשים ללואיזו ממחליף. לא ידוע לי (אני לא יודע הכל) שיש מישהו שאמור לחתום בטווח זמן מיידי. כן יש מומ רציני ואמיתי עם שחקן טוב מאוד לדעתי בקישור ההתקפי (מקווה שזה ייסגר בקרוב, קשה לי מאוד להאמין לפני הגומלין אבל never say never). מעבר לזה התבקשתי בצורה ברורה שלא להגיד מעבר לזה ולא לשתף עוד. מסיבות מובנות.
אז למה התייחס אחי? אין כלום ושום דבר אז מה הם ממציאים?רדפוקס כתב: ↑26 יולי 2026, 19:31עזוב, לא מציע לך להסתכל על ההודעות של המשתמש הזה ולהיכנס ל-rabbit hole הזה.
עוד פעם התירוץ של המלחמה לירן? דיברנו על זה כבר - סהיטי, קוקו ובנסון גם הגיע בינואר שנה שעברה להזכירך.לירון האדום כתב: ↑26 יולי 2026, 18:59בואטנג הגיע בינואר והתחילה מלחמה, זר חדש בליגה חדשה עם מלחמה ברקע זה לא קל.
העונה נשפוט אותו.
זה שלא יתלבש
תעזוב זה תירוץ חלש.
אני אסביר לך - כי לא משלמים על דאבו ואל תתייחס לכתבות של ניצן פלד או יגאל גולדשטיין.
- RedDrifter
- קיבל.ה 1040 לייקים
למה זה כזה מצחיק? לדעתי הוא צודק
פלקאו חצי שחקן מונטורה, הוא נשמה, הוא גבר, הוא לוחם, יש לו פעולות טובות מידי פעם ואפשר להתחבר אליו בקלות אבל הוא עצם דומם בהתקפה ובהנעת הכדור וזה בסוף מאוד משפיע על המשחק בין אם קרייב טוב יותר או פחות... אם היה לנו שחקן אחר במקומו שיודע לרדת למטה בין הבלמים לקחת את הכדור להניע ולשחרר את קרייב מהתפקיד הזה כנראה שגם היינו רואים שיפור בתפקוד של הקישור
מאוד מאוד מאוד קוויתי ורציתי שהפועל תשקיע בקשר ישראלי בכיר ככה שאפילו לא נצטרך להיפרד מאף אחד מהם ונוכל להשתרדג ברמה אחת מעל מה שיש ויהיה לנו יותר משחק עם הזרים בהתקפה אבל זה לא קרה
אף לא צעד לאחור 
-
אדוםאדום
- קיבל.ה 306 לייקים
משהו נוסף לגבי דאבו (האמת שאין לי מושג יותר מדי בנושא הזה, אני מודה).
אבל, ניצן פלד (לא אמינה בעליל עד כה, קליקבייטית) פרסמה שדאבו הוצע להפועל (עי מי? הסוכן? נתניה?)
הפועל הייתה מוכנה לשלם 2 מיליון (ממי שאני יודע זה די התקרה שהפועל תשים על מישהו ואני בספק שזה יהיה דאבו אבל נגיד)
ונתניה דרשה 3 (סכום הזוי אין ספק)
אפ הוא עצמו הוצע להפועל (אין סיכוי שנתניה הייתה מציעה להפועל אותו ועוד ב3 מיליון, הסוכן הציע אותו?) סיפור קצת פישי מה שהיא פרסמה.
יותר מסתדר לי מה שאנחנו בתהליך רשם וכתב פה בעבר.
שוב אני לא יודע מה באמת קרה*
אבל, ניצן פלד (לא אמינה בעליל עד כה, קליקבייטית) פרסמה שדאבו הוצע להפועל (עי מי? הסוכן? נתניה?)
הפועל הייתה מוכנה לשלם 2 מיליון (ממי שאני יודע זה די התקרה שהפועל תשים על מישהו ואני בספק שזה יהיה דאבו אבל נגיד)
אפ הוא עצמו הוצע להפועל (אין סיכוי שנתניה הייתה מציעה להפועל אותו ועוד ב3 מיליון, הסוכן הציע אותו?) סיפור קצת פישי מה שהיא פרסמה.
- RedDrifter
- קיבל.ה 1040 לייקים
יודע להגיד במקרה אם עדיין יש ניסיונות להביא את מאור לוי ? אופיר סער טען היום בפודקאסט שלו שכןאדוםאדום כתב: ↑26 יולי 2026, 20:17 משהו נוסף לגבי דאבו (האמת שאין לי מושג יותר מדי בנושא הזה, אני מודה).
אף לא צעד לאחור 
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 896 לייקים
כל מה שהיא דיווחה פשוט לא נכוןאדוםאדום כתב: ↑26 יולי 2026, 20:17 משהו נוסף לגבי דאבו (האמת שאין לי מושג יותר מדי בנושא הזה, אני מודה).
ירתה לכל הכיוונים ולא פגעה
אבל זה כל כך OLD NEWS.
-
adom4
- קיבל.ה 928 לייקים
ונטורה זה חמש רמות מעל כל קשר אחורי פה, פלקאו הוכיח שהוא שחקן מצוין גם אם הוא לא ונטורה והוא הבעיה האחרונה של הקבוצה הזאת.RedDrifter כתב: ↑26 יולי 2026, 20:11למה זה כזה מצחיק? לדעתי הוא צודק
פלקאו חצי שחקן מונטורה, הוא נשמה, הוא גבר, הוא לוחם, יש לו פעולות טובות מידי פעם ואפשר להתחבר אליו בקלות אבל הוא עצם דומם בהתקפה ובהנעת הכדור וזה בסוף מאוד משפיע על המשחק בין אם קרייב טוב יותר או פחות... אם היה לנו שחקן אחר במקומו שיודע לרדת למטה בין הבלמים לקחת את הכדור להניע ולשחרר את קרייב מהתפקיד הזה כנראה שגם היינו רואים שיפור בתפקוד של הקישור
מאוד מאוד מאוד קוויתי ורציתי שהפועל תשקיע בקשר ישראלי בכיר ככה שאפילו לא נצטרך להיפרד מאף אחד מהם ונוכל להשתרדג ברמה אחת מעל מה שיש ויהיה לנו יותר משחק עם הזרים בהתקפה אבל זה לא קרה
- RedDrifter
- קיבל.ה 1040 לייקים
כנראה לא נצליח להסכים על הנושא וזה בסדר, לדעתי אבל אם היה לך איזה עלי מוחמד במקום פלקאו כנראה שהקישור שלך היה מתפקד בצורה הרבה יותר טובה וזורמת.. בסוף קרייב מוגבל בגלל הגודל שלו והפעולות האיטיות שלו, הירידה הזאת לאחור בין הבלמים להתחיל משחק ולהניע לא הכי טובה לקבוצה ולקרייב בפרט בעיקר שמקדימה יש לו את פלקאו שלא יודע להניע כדור ולא מסוכן התקפית כך שרוב המשחק עובר בין המגינים שלנו\צ'יקו.adom4 כתב: ↑26 יולי 2026, 20:25ונטורה זה חמש רמות מעל כל קשר אחורי פה, פלקאו הוכיח שהוא שחקן מצוין גם אם הוא לא ונטורה והוא הבעיה האחרונה של הקבוצה הזאת.RedDrifter כתב: ↑26 יולי 2026, 20:11למה זה כזה מצחיק? לדעתי הוא צודק
אף לא צעד לאחור 
-
אדוםאדום
- קיבל.ה 306 לייקים
ברור לי שזה לא נכון אבל זה פשוט כלכך הזוי שזה לא נשמע אמיןאנחנו בתהליך כתב: ↑26 יולי 2026, 20:23כל מה שהיא דיווחה פשוט לא נכוןאדוםאדום כתב: ↑26 יולי 2026, 20:17 משהו נוסף לגבי דאבו (האמת שאין לי מושג יותר מדי בנושא הזה, אני מודה).
ירתה לכל הכיוונים ולא פגעה
אבל זה כל כך OLD NEWS.
-
אדוםאדום
- קיבל.ה 306 לייקים
יודע שבדקו לגביו בעבר בחלון הזה. לא יודע אם עדיין בתקופת הזמן הנוכחית.RedDrifter כתב: ↑26 יולי 2026, 20:21יודע להגיד במקרה אם עדיין יש ניסיונות להביא את מאור לוי ? אופיר סער טען היום בפודקאסט שלו שכןאדוםאדום כתב: ↑26 יולי 2026, 20:17 משהו נוסף לגבי דאבו (האמת שאין לי מושג יותר מדי בנושא הזה, אני מודה).
פחות מתעסק בשוק הישראלי ויותר בשוק הזר. רק אם נודע לי או עובר דרכי המידע. מתנצל.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1236 לייקים
גם בעלים יציב, גם מכרו את לויזו דקה וחצי אחרי שהחלון נפתח, גם מקבלים 18 אלף מנויים
גם עושים בסקאוטינג איכותי ועדיין מרגיש שהקבוצה הזו לא יודעת לסגור שחקנים בצורה אפקטיבית ויעילה.
אני מחכה למקורב שיבוא ויסביר למה רק בהפועל להחתים שחקן זה מרגיש כמו מדע טילים.
לא יכול להיות שהכל מושלם .
לא מקבל את הסבר הפינצטה.
גם קבוצות אחרות בוחרות בפינצטה ועדיין בוחרות.
ועדיין הסוגיה המטרידה ביותר היא לא מתי יבוא המחליף של לויזו אלא השאלה האם המחליף של לויזו יסגור את הפעילות שלנו בחלון ההעברות.
גם עושים בסקאוטינג איכותי ועדיין מרגיש שהקבוצה הזו לא יודעת לסגור שחקנים בצורה אפקטיבית ויעילה.
אני מחכה למקורב שיבוא ויסביר למה רק בהפועל להחתים שחקן זה מרגיש כמו מדע טילים.
לא יכול להיות שהכל מושלם .
לא מקבל את הסבר הפינצטה.
גם קבוצות אחרות בוחרות בפינצטה ועדיין בוחרות.
ועדיין הסוגיה המטרידה ביותר היא לא מתי יבוא המחליף של לויזו אלא השאלה האם המחליף של לויזו יסגור את הפעילות שלנו בחלון ההעברות.
נערך לאחרונה על ידי צ'ימבויקה ב 26 יולי 2026, 21:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Rak-Hapoel
- קיבל.ה 230 לייקים
אנחנו בדף מס' 100 ולדעתי ההחתמה היחידה היא פרבר 
אגב בלי לשים לב, ירדנו מחודש למשחק הליגה הראשון.
27 יום לפתיחת העונה, אלא אם נשחק בחמישי באותו שבוע (בתקווה).
אגב בלי לשים לב, ירדנו מחודש למשחק הליגה הראשון.
27 יום לפתיחת העונה, אלא אם נשחק בחמישי באותו שבוע (בתקווה).
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1236 לייקים
לא נכון.האדום הצורר כתב: ↑26 יולי 2026, 18:11 מחלקת הסקאוטינג שלנו פגעה בלפחות 6 מ8 זרים, צריך להיות אדם מאוד מיוחד כדי לכתוב שהיא לא רצינית מספיק.
אהבתי את הלפחות.
כאילו קרייב אצלך זה הבאנקר, ושאנדה ובואטנג שמקבלים פה מאות אלפי יורו ובקושי תורמים מקצועית הם ה״לפחות״.
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 896 לייקים
פוסטים על לאיוס ומוטי חביב
חשבתי הפורום חזר לעונת הירידה
חשבתי הפורום חזר לעונת הירידה
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 981 לייקים
שאיזה מקורב יגיד לנו חדשות טובות כבר.
די, אני כבר בפטה מורגנה.
די, אני כבר בפטה מורגנה.
- Rak-Hapoel
- קיבל.ה 230 לייקים
הפורום הזה ירד מהפסים
ואני לא מדבר על משתמשים כמו רדפוקס שמטפטפים פה רעל כבר 20 שנה, למסכנות שלהם שום דבר כבר לא יעזור
אלא על כל הלחוצים שנגררים לביקורת המוגזמת הזאת ומחכים בפינה לכישלון הראשון כדי להגיד שהם צדקו
הקופמניזם מת מזמן, אפילו קופמן האפס כבר הפסיק לטנף כמו פעם. הוא הגיע למסקנה שהוא מעורער בנפשו, אושפז ומאז הוא על כדורים. מציע לכם לשנות כיוון לפני שתגיעו גם אתם לאותו שפל המדרגה.
ואני לא מדבר על משתמשים כמו רדפוקס שמטפטפים פה רעל כבר 20 שנה, למסכנות שלהם שום דבר כבר לא יעזור
אלא על כל הלחוצים שנגררים לביקורת המוגזמת הזאת ומחכים בפינה לכישלון הראשון כדי להגיד שהם צדקו
הקופמניזם מת מזמן, אפילו קופמן האפס כבר הפסיק לטנף כמו פעם. הוא הגיע למסקנה שהוא מעורער בנפשו, אושפז ומאז הוא על כדורים. מציע לכם לשנות כיוון לפני שתגיעו גם אתם לאותו שפל המדרגה.
עצה טובה.רדפוקס כתב: ↑26 יולי 2026, 19:31עזוב, לא מציע לך להסתכל על ההודעות של המשתמש הזה ולהיכנס ל-rabbit hole הזה.
חבל שאבא שלך לא קיבל אותה בזמנו וחוסך מכולנו מכביסט במידה XXL.