אדמונד ספרא
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
זה לא שסתם יש לנו אחוז ניצול מצבים גרוע, זה פשוט כי השחקנים שמגיעים למצבים - לא טובים בלשים כדור ברשת.
מקאריץ' כמובן, רן בנימין.
לכן שחרור אלטמן היה טעות קשה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 1055 לייקים
אתה אומר את זה כאילו שזה מצב שמחר בבוקר יכול להשתנות.לירון האדום כתב: ↑17 ספטמבר 2024, 11:58אגיד שוב, אנחנו מגיעים להרבה מצבים, שולטים במשחקים ובכל זאת לא מצליחים לנצח.
אחוז ניצול המצבים שלנו מזעזע.
אבל עצם זה שמגיעים למצבים, שאנחנו שולטים ועם ההיכרות של הליגה הזאת אני לא לחוץ.
העובדה שמשני מצבים של היריב אנחנו סופגים בעייתית מאד.
המצב לא מושלם אבל גם לא מזעזע כמו שאתם עושים את זה.
שוב זאת ליגה שעולים בה גם עם 7 הפסדים
זה הסגל, אלו השחקנים שיהיו צריכים גם במשחק הבא וזה שאחריו לדחוף את הכדור פנימה.
אני לא רואה איך מקאריץ הופך להיות חלוץ של פחות מ1 ל5
אני לא רואה בטווח המיידי איך רן בנימין הופך לסקורר
ואני לא רואה איך לירן רוטמן הופך להיות פתאום שחקן של מספרים.
יש והיתה מתחילת הדרך בעיה קשה בבנית הסגל.
אין לנו קילרים על הדשא.
להוציא את טוריאל, גם אין לנו שחקנים שהם משמעותית טובים מאלו שמשחקים נגדנו
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
לגיטימי, אני רואה שמקאריץ יתאפס ויבקיע בהמשך וכך גם אחרים.L.S כתב: ↑17 ספטמבר 2024, 12:07אתה אומר את זה כאילו שזה מצב שמחר בבוקר יכול להשתנות.לירון האדום כתב: ↑17 ספטמבר 2024, 11:58אגיד שוב, אנחנו מגיעים להרבה מצבים, שולטים במשחקים ובכל זאת לא מצליחים לנצח.
אחוז ניצול המצבים שלנו מזעזע.
אבל עצם זה שמגיעים למצבים, שאנחנו שולטים ועם ההיכרות של הליגה הזאת אני לא לחוץ.
העובדה שמשני מצבים של היריב אנחנו סופגים בעייתית מאד.
המצב לא מושלם אבל גם לא מזעזע כמו שאתם עושים את זה.
שוב זאת ליגה שעולים בה גם עם 7 הפסדים
זה הסגל, אלו השחקנים שיהיו צריכים גם במשחק הבא וזה שאחריו לדחוף את הכדור פנימה.
אני לא רואה איך מקאריץ הופך להיות חלוץ של פחות מ1 ל5
אני לא רואה בטווח המיידי איך רן בנימין הופך לסקורר
ואני לא רואה איך לירן רוטמן הופך להיות פתאום שחקן של מספרים.
יש והיתה מתחילת הדרך בעיה קשה בבנית הסגל.
אין לנו קילרים על הדשא.
להוציא את טוריאל, גם אין לנו שחקנים שהם משמעותית טובים מאלו שמשחקים נגדנו
אני חושב שיש לנו סגל טוב ביחס לקבוצות האחרות, מקווה שגם ההגנה תתייצב ומקסימום מתקנים בינואר.
אבל אנחנו דנים מקצועי בזמן שהאשכול הוא על ספרא
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
מה עם ספונסר? יהיה לנו העונה?
-
- קיבל.ה 214 לייקים
זאת תאוריית תירוצים מעניינת שאני לא שולל אותההפועל כתב: ↑17 ספטמבר 2024, 08:11 אנחנו משלמים עכשיו על חוסר הניסיון שלו בספורט.
כל הקיץ הלך כדי שישיג את הדיל הכי טוב מול המינצברגים. אבל הוא התעלם מזה שבינתים הקבוצה לא עשתה רכש ובנתה את עצמה כמו שצריך. בנשים זה ממש הגיע למצב שאין שחקניות בסגל כמו שגילינו לאחרונה כולנו, בברים זה סתם סגל לא מספיק טוב.
אז את המיליונים שחסך שם הוא פשוט יוציא על רכש במהלך העונה, או יפסיד באובדן הכנסות בגלל קבוצה לא מספיק טובה שאולי אפילו תיתקע עוד בלאומית.
טעות קלאסית של מתחילים.
עם זאת אתה יוצא מתוך קונספציה שספרא מילארדר שמתכוון להשקיע הרבה כסף בהפועל ובעצם אתה מסבר למה בינתיים זה לא קורה
סד האילוצים הכלכליים שמדי פעם מוזכר בתקשורת (וניכר בסגל ) קצת פחות מעודד מההסברים השונים שחברי הפורום מעלים
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
- הפועל
- קיבל.ה 1714 לייקים
- יצירת קשר:
אני לא יודע אם מתכוון להשקיע מיליונים או לא.ההוא מפעם כתב: ↑17 ספטמבר 2024, 12:14זאת תאוריית תירוצים מעניינת שאני לא שולל אותההפועל כתב: ↑17 ספטמבר 2024, 08:11 אנחנו משלמים עכשיו על חוסר הניסיון שלו בספורט.
כל הקיץ הלך כדי שישיג את הדיל הכי טוב מול המינצברגים. אבל הוא התעלם מזה שבינתים הקבוצה לא עשתה רכש ובנתה את עצמה כמו שצריך. בנשים זה ממש הגיע למצב שאין שחקניות בסגל כמו שגילינו לאחרונה כולנו, בברים זה סתם סגל לא מספיק טוב.
אז את המיליונים שחסך שם הוא פשוט יוציא על רכש במהלך העונה, או יפסיד באובדן הכנסות בגלל קבוצה לא מספיק טובה שאולי אפילו תיתקע עוד בלאומית.
טעות קלאסית של מתחילים.
עם זאת אתה יוצא מתוך קונספציה שספרא מילארדר שמתכוון להשקיע הרבה כסף בהפועל ובעצם אתה מסבר למה בינתיים זה לא קורה
סד האילוצים הכלכליים שמדי פעם מוזכר בתקשורת (וניכר בסגל ) קצת פחות מעודד מההסברים השונים שחברי הפורום מעלים
אני פשוט מסיק מסקנה תקציבית נטו פשוטה - זה לא סוד שכל העיכוב בקיץ היה בגלל מו"מ קשוח בשביל לחסוך כסף. ואת הכסף שנחסך הוא יפסיד בסוף בכל מקרה. בין אם במסגרת מקצה תיקונים מקצועי יקר, או באובדן הכנסות.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- Hapolo
- קיבל.ה 817 לייקים
חייב לעשות כל מה שהוא יכול כדי לחזק עכשיו, לא בינואר את הקבוצה גם אם צריך לפתוח את הכיס באופן שלא תכנן כרגע כי זה יעלה ביוקר שבעתיים אם לא נעלה ליגה
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
חוץ מהפתעת שוראנוב(שזה בסך הכל השתתפות בשכר) לא רואה ביום אחד איך יהפכו עולמות ויביאו תותחים.
הלאה לינוארי.
הלאה לינוארי.
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
זה לצערי נכון להבוקר
זה לא אומר שלא היו יכולים כמה ימים קודם להתארגן על זה
-
- קיבל.ה 214 לייקים
אני עדיין בטוח שנעלה ליגה
אבל אני חושב שההתנהגות שלו בכללי וגם בצד הכספי פגעה קשה במומנטום ומעידה שהוא לא מבין לאן הוא הגיע.
אלפי מנויים זה רק "לכבודו" במקום להפוך את השנה הזאת לקרנבל הוא הופך אותה לסיר לחץ לאוהדים. ( ולקבוצה )
אבל אני חושב שההתנהגות שלו בכללי וגם בצד הכספי פגעה קשה במומנטום ומעידה שהוא לא מבין לאן הוא הגיע.
אלפי מנויים זה רק "לכבודו" במקום להפוך את השנה הזאת לקרנבל הוא הופך אותה לסיר לחץ לאוהדים. ( ולקבוצה )
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 368 לייקים
בהסלמה בצפון, ספרא יוכל לבקש הקפאת יורדות
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
-
- קיבל.ה 1055 לייקים
תקשיב דינו אתה באובססיה
יש חיים מחוץ לפוליטיקה אח שלנו
יש חיים מחוץ לפוליטיקה אח שלנו
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
אלטמן גם לא טוב במיוחד בזה.טכנית לארז כתב: ↑17 ספטמבר 2024, 12:02 זה לא שסתם יש לנו אחוז ניצול מצבים גרוע, זה פשוט כי השחקנים שמגיעים למצבים - לא טובים בלשים כדור ברשת.
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
-
- קיבל.ה 1055 לייקים

תוציא את הראש מהמסכים ותגלה שההשפעה פתאום לא כזו גדולה. אבל נעצור פה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1775 לייקים
מתי תבינו שהוא לא חאפר?ההוא מפעם כתב:זאת תאוריית תירוצים מעניינת שאני לא שולל אותההפועל כתב: ↑17 ספטמבר 2024, 08:11 אנחנו משלמים עכשיו על חוסר הניסיון שלו בספורט.
טעות קלאסית של מתחילים.
קודם הוא בונה את השדרה המקצועית.ואז הוא ייתן להם את היד החופשית לבנות את הקבוצה.
-
- קיבל.ה 940 לייקים
חלון העברות עלוב, הם פה כבר חודש רשמית (ומאחורי הקלעים עוד יותר).
שיהיה בהצלחה לכולנו איתם
שיהיה בהצלחה לכולנו איתם
-
- קיבל.ה 1080 לייקים
מביאים שחקנים רמה ליגה לאומית כדי לעלות לליגת העל. סה"כ הגיוני
במה הם שונים מהניסנובס?
במה הם שונים מהניסנובס?
-
- קיבל.ה 110 לייקים
זה היה יכול להיות נחמד בתיאוריה, אם זה לא היה פרי דמיונך.Nati כתב: ↑18 ספטמבר 2024, 04:15מתי תבינו שהוא לא חאפר?ההוא מפעם כתב:זאת תאוריית תירוצים מעניינת שאני לא שולל אותההפועל כתב: ↑17 ספטמבר 2024, 08:11 אנחנו משלמים עכשיו על חוסר הניסיון שלו בספורט.
טעות קלאסית של מתחילים.
קודם הוא בונה את השדרה המקצועית.ואז הוא ייתן להם את היד החופשית לבנות את הקבוצה.
אם אתה רוצה שנבין את זה, היה כדאי שהוא יגיד לנו את זה. זה לא אמור להיות איזה סוג גדול.
בינתיים מה שהוא אמר זה להנמיך ציפיות מבחינה כלכלית, וזה תואם אתה מה שאנחנו רואים בפועל.
-
- קיבל.ה 274 לייקים
תראו רק בקטע של עובדתות שכן החתמנו הקיץ 14 שחקנים חדשים כולל הבלם הזר ששוחרר וחזוט, יש לנו התקציב הגבוה בלאומית והמאמן אחד היקרים ב2 הליגות הבכירות
אני חושב שנכשלנו ב2 דברים קריטיים האחד והראשי בבחירת המאמן כשבפועל מזה נכשל בבחירת השחקנים , יש לנו סגל של 26 שחקנים כולל חזוט ובלי למקין וגלדברד שכנראה ישחקו בנוער, הוא נכשל גם בזה שהוא מביא 2 שחקנים אחד מהם זר על חוזה לא נמוך ומשחרר אותם אחרי חודש כאילו אנחנו בשכונה והדבר הקריטי השני זה שלא השכלנו להביא מנהל מקצועי שיקבל את ההחלטות ויעצור את השכונה של דגו בההחתמות.
אני חושב שנכשלנו ב2 דברים קריטיים האחד והראשי בבחירת המאמן כשבפועל מזה נכשל בבחירת השחקנים , יש לנו סגל של 26 שחקנים כולל חזוט ובלי למקין וגלדברד שכנראה ישחקו בנוער, הוא נכשל גם בזה שהוא מביא 2 שחקנים אחד מהם זר על חוזה לא נמוך ומשחרר אותם אחרי חודש כאילו אנחנו בשכונה והדבר הקריטי השני זה שלא השכלנו להביא מנהל מקצועי שיקבל את ההחלטות ויעצור את השכונה של דגו בההחתמות.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
זה לא מעניין מה היה עד תחילת הליגה.
זה משנה מה יש כשמתחילים לשחק.
אם אתה רוצה לעלות ליגה, אתה צריך לעשות את ההתאמות גם אם זה אומר לשלם עוד כסף.
למה? כי אין לך את הפריבלגיה שיש לבני יהודה, הפועל פתח תקווה או ראשון לציון.
עוד עונה בלאומית? זה הסוף של המועדון הזה.
זה משנה מה יש כשמתחילים לשחק.
אם אתה רוצה לעלות ליגה, אתה צריך לעשות את ההתאמות גם אם זה אומר לשלם עוד כסף.
למה? כי אין לך את הפריבלגיה שיש לבני יהודה, הפועל פתח תקווה או ראשון לציון.
עוד עונה בלאומית? זה הסוף של המועדון הזה.
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
חלאס כבר להוציא את מסע ההלוויה ולהתחיל עם ההספדים.
בסופו של יום בוודאות יש לנו את התקציב הכי גבוה ביי פאר ומאמן שבתחילת העונה היה די קונצנזוס שהוא מתאים.
ברור שנעשו טעויות , חלק מהם גם בגלל לחץ בזמנים.
בואו נחכה שנייה עם המסקנות להמשך העונה ויש גם ינואר לעשות תיקונים.
תנשמו קצת...
בסופו של יום בוודאות יש לנו את התקציב הכי גבוה ביי פאר ומאמן שבתחילת העונה היה די קונצנזוס שהוא מתאים.
תנשמו קצת...
למה לעצור את פסטיבל הפאניקה? אנשים פה מאוד נהנים מזהשחר כתב: ↑18 ספטמבר 2024, 12:33 חלאס כבר להוציא את מסע ההלוויה ולהתחיל עם ההספדים.
תנשמו קצת...
-
- קיבל.ה 405 לייקים
אני רואה שאנשים פה די עצלנים. מעתיקים מה שכתבו בתחילת העונה הקודמת כאשר דברו שלא צריך להכנס לפאניקה והסגל די טוב והמאמן מוכשר.
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
-
- קיבל.ה 1080 לייקים
ניצחון אחד (בשיניים) מול 4 קבוצות שלא מנצחות את גולדסטאר (אולי פ״ת)שחר כתב: ↑18 ספטמבר 2024, 12:33 חלאס כבר להוציא את מסע ההלוויה ולהתחיל עם ההספדים.
תנשמו קצת...
אף אחד לא צעק לפטר או לזרוק את כולם אבל כן, צריך להודות שהמצב לא טוב בכלל
-
- קיבל.ה 1775 לייקים
נחיה ונראה אם זה פרי דמיוניNARKOTIKA כתב:זה היה יכול להיות נחמד בתיאוריה, אם זה לא היה פרי דמיונך.Nati כתב: ↑18 ספטמבר 2024, 04:15מתי תבינו שהוא לא חאפר?ההוא מפעם כתב: זאת תאוריית תירוצים מעניינת שאני לא שולל אותה
אם אתה רוצה שנבין את זה, היה כדאי שהוא יגיד לנו את זה. זה לא אמור להיות איזה סוג גדול.
בינתיים מה שהוא אמר זה להנמיך ציפיות מבחינה כלכלית, וזה תואם אתה מה שאנחנו רואים בפועל.
-
- קיבל.ה 194 לייקים
זה פאניקה או ראייה מופכחת של המציאות?cholo כתב: ↑18 ספטמבר 2024, 12:39למה לעצור את פסטיבל הפאניקה? אנשים פה מאוד נהנים מזהשחר כתב: ↑18 ספטמבר 2024, 12:33 חלאס כבר להוציא את מסע ההלוויה ולהתחיל עם ההספדים.
תנשמו קצת...
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
התקציב הכי גבוה והמאמן שמרוויח הכי הרבה זה לא באמת אומר משהו , גם עם הניסנובים בלאומית זה היה ככה
-
- קיבל.ה 1156 לייקים
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
עלינו ליגה אבל איתם היה חרא , לא רוצה שנהיה במצב דומה
-
- קיבל.ה 1156 לייקים
כרגע המשימה לעלות ליגה.
אי אפשר באמת לבנות קבוצה בליגה לאומית
אי אפשר באמת לבנות קבוצה בליגה לאומית
לדבר על כשלון של בעלים חדש שקנה אותך בזמן מלחמה ואחרי שירדת ליגה,avivx2 כתב: ↑18 ספטמבר 2024, 20:42זה פאניקה או ראייה מופכחת של המציאות?cholo כתב: ↑18 ספטמבר 2024, 12:39למה לעצור את פסטיבל הפאניקה? אנשים פה מאוד נהנים מזהשחר כתב: ↑18 ספטמבר 2024, 12:33 חלאס כבר להוציא את מסע ההלוויה ולהתחיל עם ההספדים.
תנשמו קצת...
לדבר על פיטורי מאמן אחרי 4 מחזורים בלאומית, שכולם פה אוננו עליו כשחתם,
בעיניי - פאניקה (לא אומר שהמצב מושלם, אבל מאוד מאוד מוקדם לשפוט)
- עמית
- קיבל.ה 346 לייקים
הוא צריך לשים יותר זין כי המצב לא טוב, אבל הפאניקה לא בהתאם
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
-
- קיבל.ה 1050 לייקים
זה פוסט טראומה אחרי שנה שעברה, שנה שבה ראינו איך כל מה שיכול להשתבש אכן משתבש.avivx2 כתב: ↑18 ספטמבר 2024, 20:42זה פאניקה או ראייה מופכחת של המציאות?cholo כתב: ↑18 ספטמבר 2024, 12:39למה לעצור את פסטיבל הפאניקה? אנשים פה מאוד נהנים מזהשחר כתב: ↑18 ספטמבר 2024, 12:33 חלאס כבר להוציא את מסע ההלוויה ולהתחיל עם ההספדים.
תנשמו קצת...
-
- קיבל.ה 274 לייקים
קצת חדשות טובות מעדי רובינשטיין ביציע העיתונות(בתקווה שהוא צודק)
בשבוע שבועיים קרובים ימונה מנכל חדש
יוסי בניון ירד מהפרק
מקווים להישאר רלוונטים עד ינואר בתמונת העלייה ואז יעשו שינויים גדולים
גם אומר שלפי מקורבי ספרא, ספרא לא בנה את הקבוצה ואם הוא היה בעלים מתחילת הקיץ זה היה נראה אחרת.
יוסי בניון ירד מהפרק
גם אומר שלפי מקורבי ספרא, ספרא לא בנה את הקבוצה ואם הוא היה בעלים מתחילת הקיץ זה היה נראה אחרת.
-
- קיבל.ה 405 לייקים
איפה החדשות הטובות? שספרא מגלה עכשיו שהוא הבעלים וצריך למנות מנכ"ל ומנהל מקצועי? ואולי צריך חיזוק בינואר?Adom_Adom כתב: ↑23 ספטמבר 2024, 00:20 קצת חדשות טובות מעדי רובינשטיין ביציע העיתונות(בתקווה שהוא צודק)
יוסי בניון ירד מהפרק