הקבוצה האמריקאית

פורום אוהדי הפועל תל אביב
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  470 לייקים

האמריקאים שיצא לי לעבוד לצד היו תמיד סופר מקצוענים (חוץ מאלה שהוצנחו מלמעלה בגלל קשרים). זה היה ברור מהרגע הראשון שכל קשר בין ההתנהלות שלהם לזו של הניסנובים פשוט לא יכול להתקיים בגלל שהאחרונים הם הדבר הכי רחוק ממקצוענות שנתקלתי בו בהפועל ת״א חוץ מאולי שאול אייזנברג. אי אפשר לנתק שום דבר שקורה כרגע מהטרגדיה של 7 באוקטובר. דווקא בגלל שאנחנו קבוצה בבנייה והמאמן שלנו עזב במפתיע. קצת אורך רוח לא יזיק. אוסיף שלשמוע את הישראלים שואלים שאלות באנגלית מביכה (במקרה הטוב) ומעזים לטעון שמשהו שהאמריקאים עושים לא רציני זה האמאמא של הצביעות/עליבות.
נערך לאחרונה על ידי SickleCell ב 26 ינואר 2024, 08:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
קובי
קיבל.ה  219 לייקים

דיעה לא פופולרית
שתי סיבות למה להשאיר את לאמה

האחת, חל שינוי מהותי בסגל כתוצאה מהגעת השחקנים החדשים. זו אמורה להיות קבוצה משודרגת והתוצאות אמורות להשתדרג בהתאם.
תמיד אומרים יותר קל להחליף מאמן משחקני קבוצה. אבל פה הביאו לא מעט שחקנים חדשים למאמן מגיע לתת את הסיכוי להצליח איתם.
אחת מעקרונות הניהול הקבוצה הבסיסיים של האמריקאים וחן סול היא מאמן זר כפי שקורה במכבי ת"א. להביא מאמן ישראלי זה בראש ובראשונה כישלון ענק של האמריקאים וחן סול.
אם מביאים מאמן ישראלי אז הראשון שצריך ללכת הבייתה זה חן סול. אם מפטרים את לאמה ומשאירים את חן סול אז שום דבר לא ישתנה בטווח הרחוק בקבוצה.
לאמה הסכים לקבל את הקבוצה החלשה ובעיקר הלא מאוזנת הזו As is. עם איינבינדר, בלי צד ימין ועם שחקני התקפה שלא עושים הגנה בכלל. עכשיו כשהדברים הללו תוקנו מגיע לו לנסות להצליח.

השניה. בראיונות הפתיחה חן סול הצהיר בריש גלי שמדובר בתהליך ארוך וממושך ולכן פלייאוף תחתון בעונה הזו היא אפשרות מאוד סבירה ושהם לא נבהלים או נלחצים מזה.
אז מה לחץ ולמה לפטר את המאמן? שהאמריקאים וחן סול מנהל המועדון המהולל יעמדו מאחורי המילים שלהם, ושלא ילחצו ממה שהאוהדים אומרים, מאמן זר ופלייאוף תחתון.
או שיש להם חזון ארוך טווח ניהולי (Process) או שהם עלה נידף ברוח שזז לפי רוח האוהדים. Process זה אומר להביא מאמן צעיר חסר נסיון ותת לו את המושכות לכמה שנים.
פיטורים של המאמן מעיד עליהם, שהם לא ראויים להיות בעלים ומנהל קבוצה, יותר מאשר על המאמן.
יאללהפועלמלחמה
קיבל.ה  39 לייקים

קובי כתב: 25 ינואר 2024, 21:26 דיעה לא פופולרית
שתי סיבות למה להשאיר את לאמה

האחת, חל שינוי מהותי בסגל כתוצאה מהגעת השחקנים החדשים. זו אמורה להיות קבוצה משודרגת והתוצאות אמורות להשתדרג בהתאם.
תמיד אומרים יותר קל להחליף מאמן משחקני קבוצה. אבל פה הביאו לא מעט שחקנים חדשים למאמן מגיע לתת את הסיכוי להצליח איתם.
אחת מעקרונות הניהול הקבוצה הבסיסיים של האמריקאים וחן סול היא מאמן זר כפי שקורה במכבי ת"א. להביא מאמן ישראלי זה בראש ובראשונה כישלון ענק של האמריקאים וחן סול.
אם מביאים מאמן ישראלי אז הראשון שצריך ללכת הבייתה זה חן סול. אם מפטרים את לאמה ומשאירים את חן סול אז שום דבר לא ישתנה בטווח הרחוק בקבוצה.
לאמה הסכים לקבל את הקבוצה החלשה ובעיקר הלא מאוזנת הזו As is. עם איינבינדר, בלי צד ימין ועם שחקני התקפה שלא עושים הגנה בכלל. עכשיו כשהדברים הללו תוקנו מגיע לו לנסות להצליח.

השניה. בראיונות הפתיחה חן סול הצהיר בריש גלי שמדובר בתהליך ארוך וממושך ולכן פלייאוף תחתון בעונה הזו היא אפשרות מאוד סבירה ושהם לא נבהלים או נלחצים מזה.
אז מה לחץ ולמה לפטר את המאמן? שהאמריקאים וחן סול מנהל המועדון המהולל יעמדו מאחורי המילים שלהם, ושלא ילחצו ממה שהאוהדים אומרים, מאמן זר ופלייאוף תחתון.
או שיש להם חזון ארוך טווח ניהולי (Process) או שהם עלה נידף ברוח שזז לפי רוח האוהדים. Process זה אומר להביא מאמן צעיר חסר נסיון ותת לו את המושכות לכמה שנים.
פיטורים של המאמן מעיד עליהם, שהם לא ראויים להיות בעלים ומנהל קבוצה, יותר מאשר על המאמן.
על פניו אתה צודק מבחינת העיקרון שאתה מדבר עליו.
אבל, וזה אבל גדול מאוד.. הסגל מספיק טוב גם לפני הבאת השחקנים בעיניי כדי להיות במיקום גבוה יותר בטבלה.
עזוב את זה שהיה רצף משחקים קשה מאוד בצד, עזוב את זה שבכלל כל הסיטואציה לא אידאלית בלשון המעטה.
הקבוצה לא מאומנת, לא מייצרים מצבים כמעט וזה נראה שכל הסיפור הזה גדול עליו.

זה ממש לא כישלון להגיד עשינו נסיון, אבל טעינו.. לפעמים (ממש לא תמיד) כן צריך לדעת להקשיב לצרכנים שלך, ובמקרה הזה מדובר בקהל. בלבול הרבה יותר מתאים לפרוסס הזה בעיניי, אם כי הייתי שמח אם היו לוקחים את רבש עוד לפני הכל באופן אישי.
לירון האדום
קיבל.ה  2312 לייקים

אם זה בלבול או אופיר חיים אז אני מעדיף את בלבול.
צריך מאמן עם ניסיון ולא עוד אחד שיבוא להתגלח על הפועל
joshsoos
קיבל.ה  329 לייקים

SickleCell כתב: 25 ינואר 2024, 19:16 האמריקאים שיצא לי לעבוד לצד היו תמיד סופר מקצוענים (חוץ מאלה שהוצנחו מלמעלה בגלל קשרים). זה היה ברור מהרגע הראשון שכל קשר בין ההתנהלות שלהם לזו של הניסנובים פשוט לא יכול להתקיים בגלל שהאחרונים הם הדבר הכי רחוק ממקצוענות שנתקלתי בו בהפועל ת״א חוץ מאולי שאול אייזנברג. אי אפשר לנתק שום דבר שקורה כרגע מהטרגדיה של 7 באוקטובר. דווקא בגלל שאנחנו קבוצה בבנייה והמאמן שלנו עזב במפתיע. קצת אורך רוח לא יזיק. אוסיף שלשמוע את הישראלים שואלים שאלות באנגלית מביכה במקרה הטוב ומעזים לטעון שמשהו שהאמריקאים עושים לא רציני זה האמאמא של הצביעות/עליבות.
כן אה, כי להצהיר על WORLD CLASS ולמנות מנהל מקצועי בלי שום נסיון שהרכיב סגל מלא בחורים ושחקנים לא משהו, מינה מאמן שלא אימן וכשהוא עזב החליף אותו בעציץ ואז לשמוע מאוהדים שהוא לא מתאים ולהגיד וואלה! זה מה זה מקצועני. כמובן גם לעשות 'עסקה' מול לגאנס, מנכלים מתחלפים ולתת לקבוצות יריבות מלא כרטיסים ואין לי כח להמשיך. אם ככה נראו האמריקאים שפגשת עלינו לא רוצה לחשוב מה הלך במקום שעבדת בו.

ההתנהלות שלהם ליצנית בערך כמו המגן הראשי שלהם פה.
הסבתא של הפועל
קיבל.ה  237 לייקים

אם כבר מביאים מאמן ישראלי לprocess ולהרבה זמן, רק זיו אריה מתאים לתפקיד.
א. הוא מאמן מצוין
ב. הוא יודע לשלב צעירים בקבוצה עם מחלקת נוער פחות טובה משלנו, יצאו תחתיו הרבה כשרונות צעירים משם (גוני נאור, אחמד סלמן, הראל שלום ועכשיו קאסה וגם פרדה נראה כשרון).
ג. הוא יצור מרגש, הוא מתאים כמו כפפה ליד לקהל שלנו.
Asafasraf
קיבל.ה  1397 לייקים

הסבתא של הפועל כתב:אם כבר מביאים מאמן ישראלי לprocess ולהרבה זמן, רק זיו אריה מתאים לתפקיד.
א. הוא מאמן מצוין
ב. הוא יודע לשלב צעירים בקבוצה עם מחלקת נוער פחות טובה משלנו, יצאו תחתיו הרבה כשרונות צעירים משם (גוני נאור, אחמד סלמן, הראל שלום ועכשיו קאסה וגם פרדה נראה כשרון).
ג. הוא יצור מרגש, הוא מתאים כמו כפפה ליד לקהל שלנו.
לא מבין את ההייפ סביבו.
מאמן בינוני עם הייפ וייצור של כותרות שבקבוצה כמו שלנו ייצרו באז ולחץ מכלום ושום דבר.
דוגמא קטנה להבדל בין קבוצת סגול לבין האמריקאים- קבוצת סגול הביאה את אלי כהן ואח״כ את קשטן ז״ל.
אם האמריקאים רוצים להגיע לרמה גבוהה כאן, יש מאמן אחד פנוי שמתאים כמו כפפה ליד ובסדר גודל של קשטן בזמנו- ברק בכר.
זה כמובן חלום שלי שלא יתממש, כי אין לנו את המשאבים לזה, ולהערכתי גם בכר לא ירצה לבוא.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Red_man
קיבל.ה  1185 לייקים

זיו אריה נו באמת מחר עוד נראה אותו מקריא מכתב שילד אוהד הפועל כתב לו שהחלום שלו מאז שנולד זה שזיו אריה יבוא לאמן את הפועל
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  470 לייקים

joshsoos כתב: 25 ינואר 2024, 22:56
SickleCell כתב: 25 ינואר 2024, 19:16 האמריקאים שיצא לי לעבוד לצד היו תמיד סופר מקצוענים (חוץ מאלה שהוצנחו מלמעלה בגלל קשרים). זה היה ברור מהרגע הראשון שכל קשר בין ההתנהלות שלהם לזו של הניסנובים פשוט לא יכול להתקיים בגלל שהאחרונים הם הדבר הכי רחוק ממקצוענות שנתקלתי בו בהפועל ת״א חוץ מאולי שאול אייזנברג. אי אפשר לנתק שום דבר שקורה כרגע מהטרגדיה של 7 באוקטובר. דווקא בגלל שאנחנו קבוצה בבנייה והמאמן שלנו עזב במפתיע. קצת אורך רוח לא יזיק. אוסיף שלשמוע את הישראלים שואלים שאלות באנגלית מביכה במקרה הטוב ומעזים לטעון שמשהו שהאמריקאים עושים לא רציני זה האמאמא של הצביעות/עליבות.
כן אה, כי להצהיר על WORLD CLASS ולמנות מנהל מקצועי בלי שום נסיון שהרכיב סגל מלא בחורים ושחקנים לא משהו, מינה מאמן שלא אימן וכשהוא עזב החליף אותו בעציץ ואז לשמוע מאוהדים שהוא לא מתאים ולהגיד וואלה! זה מה זה מקצועני. כמובן גם לעשות 'עסקה' מול לגאנס, מנכלים מתחלפים ולתת לקבוצות יריבות מלא כרטיסים ואין לי כח להמשיך. אם ככה נראו האמריקאים שפגשת עלינו לא רוצה לחשוב מה הלך במקום שעבדת בו.

אנסה לקצר. דבר נוסף שלמדתי מעבודה איתם ביחס לעבודה עם ישראלים זה שהם טובים מאוד בתכניות ובעמידה בהן אבל אם משהו לא צפוי קורה לוקח להם הרבה יותר זמן ממה שהיה לוקח לישראלים לתקן את המצב. הישראלים מנגד טובים בחשיבה על פתרונות אבל גרועים בתכניות.

1. התכנית הייתה לתת לניק האמונד לנהל את הקבוצה מרחוק ולתת לחן סול ללמוד ממנו. הם מעריכים את יכולות האנליזה של סול ובסה״כ ציפו לקבל ממנו דיווח מהשטח. ברגע שהאמונד עזב הם לא מצאו פיתרון/מחליף בקליבר כזה.

2. תדמיין לרגע שאתה קונה מועדון בסין ולא דובר את השפה, אין לך ברירה אלא למצוא מישהו כמו חן סול בתוך המערכת. חוץ מנושא המאמן התפקוד שלו לא רע. השחקנים שהגיעו ובעיקר השחקנים שעזבו היו צעדים נכונים לרוב. הוא אמור היה להתרכז בללמוד, ויחסית מתמודד יפה עם אחריות שלא ציפה לה.

3. עסקאות מול לגאנס וכדומה זה חלק מניהול הכדורגל בימינו ובסה״כ עשו טובה ומצפים לתמורה עתידית. השחקן לא סיפק את הסחורה וצריכים היו להשאיל אותו הלאה. המשחק מולם יכול וצריך היה להיות מול קבוצה גדולה יותר עם זיקה להסטוריה של הפועל.

4. להתעלם ממהומות אוהדים זה דבר נכון כי כמו כשאתה מגדל ילד, אם תיכנע לבכי וצעקות תמצא את עצמך נותן לו דברים שלא התכוונת ולא טובים לו. אני מאמין שהם מחפשים מאמן זר ולא רוצים להתפשר על זה (כמו שקובי כתב כאן).

5. מנכ״לים מתחלפים קורה בהמון עסקים שבתקופת הרצה. היית מעדיף שיישאר מישהו שלא מסתדרת העבודה איתו? במנכ״לים הם מבינים יותר מאשר בכדורגל ישראלי.

6. לגבי כרטיסים לבית״ר וכו׳ זה כסף וכרגע השנה הזו מבחינה כלכלית זה מצב אין ברירה שאתה מנסה למקסם רווח. לי אישית אין בעיה לוגית עם זה וצריך לשים רגשות בצד.

אני לא טוען שהם מושלמים אבל הם לא באו לעשות עלינו סיבוב והם עושים רושם של אנשים רציניים. ליצנים הם לא.
תעיף ליציע
קיבל.ה  172 לייקים

מצד שני בלבול זה חתיכת שעמום על הקווים מזכיר את
גרנט בימים הטובים.
קצת פלפל וראש צעיר לא יזיק ..
מעדיף את זיו על בלבול .
האמת מעדיף גם את בני לם על בלבול. לדעתי יכול להצליח
אצלנו בענק.
אבל הפייבוריט שלי - קרסטאיץ'.
ונרקומן
קיבל.ה  301 לייקים

SickleCell כתב: 26 ינואר 2024, 08:23

אנסה לקצר. דבר נוסף שלמדתי מעבודה איתם ביחס לעבודה עם ישראלים זה שהם טובים מאוד בתכניות ובעמידה בהן אבל אם משהו לא צפוי קורה לוקח להם הרבה יותר זמן ממה שהיה לוקח לישראלים לתקן את המצב. הישראלים מנגד טובים בחשיבה על פתרונות אבל גרועים בתכניות.

1. התכנית הייתה לתת לניק האמונד לנהל את הקבוצה מרחוק ולתת לחן סול ללמוד ממנו. הם מעריכים את יכולות האנליזה של סול ובסה״כ ציפו לקבל ממנו דיווח מהשטח. ברגע שהאמונד עזב הם לא מצאו פיתרון/מחליף בקליבר כזה.

2. תדמיין לרגע שאתה קונה מועדון בסין ולא דובר את השפה, אין לך ברירה אלא למצוא מישהו כמו חן סול בתוך המערכת. חוץ מנושא המאמן התפקוד שלו לא רע. השחקנים שהגיעו ובעיקר השחקנים שעזבו היו צעדים נכונים לרוב. הוא אמור היה להתרכז בללמוד, ויחסית מתמודד יפה עם אחריות שלא ציפה לה.

3. עסקאות מול לגאנס וכדומה זה חלק מניהול הכדורגל בימינו ובסה״כ עשו טובה ומצפים לתמורה עתידית. השחקן לא סיפק את הסחורה וצריכים היו להשאיל אותו הלאה. המשחק מולם יכול וצריך היה להיות מול קבוצה גדולה יותר עם זיקה להסטוריה של הפועל.

4. להתעלם ממהומות אוהדים זה דבר נכון כי כמו כשאתה מגדל ילד, אם תיכנע לבכי וצעקות תמצא את עצמך נותן לו דברים שלא התכוונת ולא טובים לו. אני מאמין שהם מחפשים מאמן זר ולא רוצים להתפשר על זה (כמו שקובי כתב כאן).

5. מנכ״לים מתחלפים קורה בהמון עסקים שבתקופת הרצה. היית מעדיף שיישאר מישהו שלא מסתדרת העבודה איתו? במנכ״לים הם מבינים יותר מאשר בכדורגל ישראלי.

6. לגבי כרטיסים לבית״ר וכו׳ זה כסף וכרגע השנה הזו מבחינה כלכלית זה מצב אין ברירה שאתה מנסה למקסם רווח. לי אישית אין בעיה לוגית עם זה וצריך לשים רגשות בצד.

אני לא טוען שהם מושלמים אבל הם לא באו לעשות עלינו סיבוב והם עושים רושם של אנשים רציניים. ליצנים הם לא.
מסכים עם רוב מה שרשמת פה ואני באמת בסדר איתם - אבל שלא תטעה, הם ללא ספק באו לעשות עלינו סיבוב. העניין זה שכנראה ווין ווין, אבל לך תדע מה ישאר מאיתנו בסוף והאם תהיה פה מכירת חיסול כדי לכסות את ההשקעה שלהם או מכירה של מועדון פשוט במצב טוב יותר כמו שהם הצהירו. הם לקחו מניה בזול למטרת רווח, שלרגע לא נחשוב אחרת.
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

אתה מנסה לדבר לראש למישהו שעסוק בלצעוק מהבטן...

כמו במקרה של האדס כל עוד לא נהיה מועמדים ראלים לאליפות ההנהלה גרועה הסגל פח וכולם בושה לחרלטורה... זאת הגישה.... וסליחה אתה מפריעה לו לעודד את יונייטד חוטפים עוד שישיה בדרבי..
dino
קיבל.ה  2451 לייקים

אני חושב שאין צורך לנתח הרבה
המתנגדים להם, או חלק מהביקורתיים כלפיהם, באים בדרישה שיהיה לבעלים הרבה כסף.
כל עוד אין לו הרבה כסף, בכל אופן, לא כמו לאלונה לפחות, אז כל עניין ועניין שצץ, הם ישפטו את אותו בעלים כאילו הוא אמור להיות אלונה והוא מסרב בתוקף.
אתה צריך להתחשב כלכלית באיזה עניין? אתה חרא בעלים
תביא תהוא, תחתוך תהוא, אל תתחשב בהכנסות ממשחקים כי אתה צריך להיות אלונה.

ווואלה וזה אחרי כל מה שעברנו עם הבעלים הקודמים. שזה נותן(לחלק, אמור לתת לפחות) מידה של פרופורציות
ונרקומן
קיבל.ה  301 לייקים

אני פשוט חושב שעברנו כל כך הרבה חרא שכבר אין לנו אמונה. אני פשוט חושב שהם מתנהלים בסדר, אבל להגיד לך שאני ב100% בטוח שעוד 3 שנים הם לא יעשו פה מכירת חיסול? לא בטוח.
האינטרס פה הוא עסקי חברים וצריך להבין את זה, לא לחשוב שהאוהדים פה מעניינים אותם או משהו כזה.
dino
קיבל.ה  2451 לייקים

ונרקומן כתב: 26 ינואר 2024, 09:28 אני פשוט חושב שעברנו כל כך הרבה חרא שכבר אין לנו אמונה. אני פשוט חושב שהם מתנהלים בסדר, אבל להגיד לך שאני ב100% בטוח שעוד 3 שנים הם לא יעשו פה מכירת חיסול? לא בטוח.
האינטרס פה הוא עסקי חברים וצריך להבין את זה, לא לחשוב שהאוהדים פה מעניינים אותם או משהו כזה.
יכול להיות שתהיה מכירת חיסול עוד 3 שנים
השאלה אם צריך כבר עכשיו להתנהג כאילו הם עוד יומיים מתחילים במכירת חיסול
L.S
קיבל.ה  1044 לייקים

ונרקומן כתב: 26 ינואר 2024, 09:28 אני פשוט חושב שעברנו כל כך הרבה חרא שכבר אין לנו אמונה. אני פשוט חושב שהם מתנהלים בסדר, אבל להגיד לך שאני ב100% בטוח שעוד 3 שנים הם לא יעשו פה מכירת חיסול? לא בטוח.
הגיע הזמן שאנשים כאן יתייחסו למעשים שלהם ולמה שהם אומרים. ולא למה שרז זהבים וצנתיפרים ומקורבי ניסנובים אומרים.

לא אכפת להם מהאוהדים? החצי שנה האחרונה הם עשו פה יותר פעילויות קהילתיות יותר מכל מועדון אחר.

רק בימים האחרונים הם נפגשו עם משפחות הנפגעים. למה הם עושים את זה?
לפני כחודש וחצי נם הריצו בבלומפילד אירוע הנצחה מושקע מאוד בבלומפילד עם המשפחות והשחקנים. למה?
זה עולה לא מעט כסף ומכניס 0 שקל לקופת המועדון.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

כי זה לא מביא נקודות בטבלה
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4734 לייקים

Red_man כתב: 26 ינואר 2024, 07:20 זיו אריה נו באמת מחר עוד נראה אותו מקריא מכתב שילד אוהד הפועל כתב לו שהחלום שלו מאז שנולד זה שזיו אריה יבוא לאמן את הפועל
אם זה מה שצריך לעשות כדי שבורחה לא יהיה על הקווים יותר אז אני מתחיל לכתוב:
״זין היקר,
שמי יוחאי פילוס, בן 7 ממודיעין, אוהד הפועל משנת 2005, רציתי ליידע אותך שהחלום הגדול בחיי הוא שתגיע לאמן את הפועל, אשמח מאוד אם תוכל להגשים לי אותו עוד העונה כי אני חולה במחלה סופנית ונותרו לי רק 70 שנה לחיות.
תודה מראש ותגיע כבר,
אוהב,
יוחאי״
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2675 לייקים

L.S כתב: 26 ינואר 2024, 09:52
הגיע הזמן שאנשים כאן יתייחסו למעשים שלהם ולמה שהם אומרים. ולא למה שרז זהבים וצנתיפרים ומקורבי ניסנובים אומרים.

לא אכפת להם מהאוהדים? החצי שנה האחרונה הם עשו פה יותר פעילויות קהילתיות יותר מכל מועדון אחר.

לפני כחודש וחצי נם הריצו בבלומפילד אירוע הנצחה מושקע מאוד בבלומפילד עם המשפחות והשחקנים. למה?
לעובדה שהם קשובים לקהל האוהדים יש איזה מיליון דוגמאות עד עכשיו האמת בזמן הקצר שהם פה
כל מי שחושב אחרת סתם נהנה להתעלם מעובדות. וכל השוואה ביניהם לבין הניסנובס היא נטו הטרלה שלא צריך לקחת ברצינות.
התנהלות שונה בתכלית. 180 מעלות ולא מעלה פחות.
יחד, רק יחד! :heart:
תא מרבוטא
קיבל.ה  573 לייקים

El dudernio כתב: 26 ינואר 2024, 09:56 כי זה לא מביא נקודות בטבלה
אתה חושב שהאינטרס שלהם זה לא להביא נקודות?
סמל אישי של משתמש
Carajo
קיבל.ה  330 לייקים

יכול להיות שלא מפטרים את לאמה כי סגרו את קלופ לעונה הבאה?
תעיף ליציע
קיבל.ה  172 לייקים

חחח
תן רק רגע להישאר בחלום..
קלופ vs פפ?
לוקח את קלופ בלי למצמץ.
לירון האדום
קיבל.ה  2312 לייקים

מעדיף את מוריניו
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

תא מרבוטא כתב: 26 ינואר 2024, 12:55
El dudernio כתב: 26 ינואר 2024, 09:56 כי זה לא מביא נקודות בטבלה
אתה חושב שהאינטרס שלהם זה לא להביא נקודות?
האינטרס זה לעשות כסף לא?
ונרקומן
קיבל.ה  301 לייקים

L.S כתב: 26 ינואר 2024, 09:52

לא הבנת אותי.

האם הם קשובים לאוהדים ומבינים שהם מקור ההכנסה המרכזי של הפועל? כן.
האם הם עושים דברים נכון ומתנהלים בצורה יפה מול האוהדים? כן.
האם הם מכניסים אפילו גרם של מקצוענות שלא הייתה פה שנים? כן.
האם הם ימשיכו לעשות את זה שכבר לא יהיה בעיניהם אינטרס כלכלי? זו השאלה, ואיך לומר בעדינות - אני חושש מהיום הזה.
fidel
קיבל.ה  105 לייקים

העיכוב הזה בפיטורים של למה, מעיד על גודל הניתוק. ציפיתי לניהול יותר מקצועי
dino
קיבל.ה  2451 לייקים

אני רוצה להודות לכל מי שקיבל את פני אחי מייקל ואני, בביקורנו בישראל. זה היה ביקור מאוד משמעותי עבור שנינו. נמשיך לתמוך במועדון מחו"ל ומקווים לחזור לישראל בקרוב מאוד.

אנו רוצים להביע שוב את תנחומינו למשפחות הקורבנות של מלחמת חרבות ברזל, לרבות בני המשפחות שפגשנו במהלך האימון הפתוח ביום חמישי. הסיפורים והזיכרונות ששיתפתם איתנו נגעו מאוד ללבנו. המועדון כאן למענכם וימשיך לתמוך בכם לעד.

כשהיינו בישראל שוחחנו עם אנשים אמיצים, אשר שירתו לאחרונה או משרתים כיום כחיילים. תודה על כל מה שאתם עושים כדי לשמור על הביטחון של כולם. אנחנו יודעים שבלעדיכם, הביקור שלנו, הכדורגל ודברים רבים אחרים, לא היו אפשריים.

לצערי הרב, ביום רביעי ושישי הגיעו קבוצות קטנות של אנשים למתקן האימונים ושיבשו את אימוני הקבוצה. זאת לאחר שגם נזרקו אבוקות על המגרש בשני המשחקים האחרונים שלנו.

המעשים הללו פוגעים במועדון.

הפגיעה במתקן האימונים שלנו - והכסף שאנו נאלצים להוציא כעת על חיזוק מערך אבטחה וחקירת המקרים, מוסיפים להתחייבויות הכספיות של המועדון ומאלצות אותנו לחסוך בהוצאות בתחומים אחרים.

זריקת אבוקות אל המגרש במהלך משחקים עלולה להוביל לעונשים כספיים, הרחקות ממשחקי חוץ, הרחקות/מעצרים, ואפילו הפחתת נקודות.

פעולות אלו אינן מספקות מוטיבציה, רק הסחת דעת והפרעה. הן לא עזרו למועדון להשיג הצלחה במהלך 10 השנים האחרונות, ואין סיבה לחשוב שהן יצליחו כעת. חשוב מכך, הפעולות מזיקות ולא מכבדות את השחקנים, המאמנים ואנשי הצוות, וגם את רוב האוהדים שאינם תומכים בהתנהגות זו.

אנחנו מבינים שזה עשוי להיות קשה לזכור תמיד את התמונה הגדולה, ואנחנו יודעים שאלו זמנים קשים ומלחיצים. לאור זאת, אנו מבקשים מהאנשים שביצעו את המעשים הללו לפנות לראש מערך קשרי האוהדים, שביט אלימלך - ולהזדהות, כדי שנוכל למצוא פתרון ביחד.

אם זה לא יקרה, ניאלץ להשקיע משאבים נוספים בזיהוי אותם אנשים והם יישאו באחריות. אם זה לא יצליח, ייתכן שנאלץ לנקוט בצעדים נוספים כדי למנוע תקריות נוספות שיסיטו משאבים מהמועדון ויפגעו בחוויית האוהדים.

לאחרונה ערכנו פורום אוהדים וגם מונה ראש מערך קשרי אוהדים (שביט אלימלך) במטרה לחזק את הקשר עם הקהל ולתת לאוהדים אפשרות לקשר ישיר עם המועדון. קיבלנו משוב נהדר דרך התוכניות הללו מאוהדים רבים וזה נותן לנו עוד מוטיבציה להמשיך בדרך הזו.

לתת פידבק, שלילי או חיובי; זה מקובל. ביקורת מקובלת. אלימות, הטרדה ו-ונדליזם, לא. כשזה קורה זה פוגע בקבוצה, פוגע בשחקנים ופוגע במשמעות ובערכים החשובים שהפועל תל אביב מושתתת עליהם, וזה חשוב עכשיו, יותר מתמיד
Xavi
קיבל.ה  1077 לייקים

אם הוא חושב שהוא במועדון שיעשה 2 נק ב7 משחקים והכל יהיה בסדר הוא טיפש יותר משחשבתי
dino
קיבל.ה  2451 לייקים

Xavi כתב: 26 ינואר 2024, 20:02 אם הוא חושב שהוא במועדון שיעשה 2 נק ב7 משחקים והכל יהיה בסדר הוא טיפש יותר משחשבתי

מינצברג: ״לתת פידבק, שלילי או חיובי; זה מקובל. ביקורת מקובלת. אלימות, הטרדה ו-ונדליזם, לא״
סמל אישי של משתמש
זיטו
קיבל.ה  328 לייקים

"הן לא עזרו למועדון להשיג הצלחה במהלך 10 השנים האחרונות, ואין סיבה לחשוב שהן יצליחו כעת".

איזה עקיצה.
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
dino
קיבל.ה  2451 לייקים

בשורה התחתונה

לאור זאת, אנו מבקשים מהאנשים שביצעו את המעשים הללו לפנות לראש מערך קשרי האוהדים, שביט אלימלך - ולהזדהות, כדי שנוכל למצוא פתרון ביחד.

אם זה לא יקרה, ניאלץ להשקיע משאבים נוספים בזיהוי אותם אנשים והם יישאו באחריות. אם זה לא יצליח, ייתכן שנאלץ לנקוט בצעדים נוספים כדי למנוע תקריות נוספות שיסיטו משאבים מהמועדון ויפגעו בחוויית האוהדים.
שחר
קיבל.ה  1489 לייקים

זיטו כתב:"הן לא עזרו למועדון להשיג הצלחה במהלך 10 השנים האחרונות, ואין סיבה לחשוב שהן יצליחו כעת".

איזה עקיצה.
עקיצה או לא, זה נכון .

Sent from my iPhone using Tapatalk
joshsoos
קיבל.ה  329 לייקים

אם נתעלם מרעשי הרקע של הליצן עם האג'נדה המטורללת שהגיב לך ושוכח כבר כמה שנים את הכדורים שלו:

לקחת את האומה האמריקאית כמקשה אחת זו הכללה טיפהלה גדולה מדי, יש ויש. מה גם שסגנון ניהול לחוד ותוצאות לחוד. אני לא יודע אם התוכנית הייתה לתת לניק האמונד לנהל, זה לא משנה, השורה התחתונה היא שנתנו מושכות בידיים של בחור צעיר ללא נסיון, בשעה שלהם עצמם אין מנגנון בקרה כי הם זרים לענף הן בפן המקצועי והן הניהולי. זה נראה לך צעד סביר לעשות? אין ברירה אלא למנות אותו? למה בדיוק? ההגיון אומר הפוך, בגלל שאין לך מושג תחפש מישהו שיש לו + נסיון. לגבי לגאנס אתה צודק אם מדובר בסגנון הניהול של טביב, ג'קי ואברמוב, או בקיצור ההיפך ממקצוענות. לטעמי חילופי מנכ"לים תכופים מעידים שלבעלים אין שליטה, דרך ומושג בעסק אבל אולי זה רק אני. ואם אין לך בעיה לוגית עם לתת עוד כרטיסים לקבוצה אורחת אז אנחנו חלוקים ברמה גבוהה יותר, של מה בכלל מגדיר אוהד ואהדה, וזו ממש הדרך האמריקאית בנושא- מדובר בביזנס והאוהד הוא לקוח ומה אכפת להנהלה ביתית ש 90% מהקהל יהיה קהל אורח? אבל אני לא אמריקאי וזו לא תרבות הספורט שלי ואני לא לקוח אלא אוהד ובתרבות הספורט שלי זה לא תופס והנהלה/בעלים שעושים מעשים כאלה יכולה מבחינתי ללכת לאלף עזאזלים ולא לחזור משם ( ואפרופו אמריקאים: בסוף העונה הקליפרס עומדים לעבור לאולם חדש ול'היפרד' מהלייקרס, ודווקא אצלם שהם אפילו לא הפועל ירושלים/חיפה בעיר של בית"ר/מכבי אלא הרבה פחות מזה, החליט הבעלים שמאחורי הסל אסור יהיה להזדהות עם קבוצה אחרת- הכי נוגד את התרבות האמריקאית והאינטרס הכלכלי ).
אז מצטער, הם כל דבר חוץ מרציניים כי הם לא מודים שאין להם מושג בניהול ה'עסק' ורק מתעקשים להמשיך ולחפור בורות. הם ועוד איך באו לעשות סיבוב ודווקא עם זה אין בעיה אם אכן המטרה היא לקדם ואז למכור הלאה לבעלים עם יכולת כלכלית גדולה, אבל בעדינות נאמר שלא נראה שהם בכיוון הזה כי כאמור אין להם מושג מהחיים. מאחר ועושה רושם שהם איבדו בתוך זמן קצר את הקרדיט שאוהדים רבים נתנו להם, יידרשו שינויים מסיביים להחזיר את התוכנית המקורית לחיים.
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  470 לייקים

joshsoos כתב: 27 ינואר 2024, 13:28

אם נתעלם מרעשי הרקע של הליצן עם האג'נדה המטורללת שהגיב לך ושוכח כבר כמה שנים את הכדורים שלו:

לקחת את האומה האמריקאית כמקשה אחת זו הכללה טיפהלה גדולה מדי, יש ויש. מה גם שסגנון ניהול לחוד ותוצאות לחוד. אני לא יודע אם התוכנית הייתה לתת לניק האמונד לנהל, זה לא משנה, השורה התחתונה היא שנתנו מושכות בידיים של בחור צעיר ללא נסיון, בשעה שלהם עצמם אין מנגנון בקרה כי הם זרים לענף הן בפן המקצועי והן הניהולי. זה נראה לך צעד סביר לעשות? אין ברירה אלא למנות אותו? למה בדיוק? ההגיון אומר הפוך, בגלל שאין לך מושג תחפש מישהו שיש לו + נסיון. לגבי לגאנס אתה צודק אם מדובר בסגנון הניהול של טביב, ג'קי ואברמוב, או בקיצור ההיפך ממקצוענות. לטעמי חילופי מנכ"לים תכופים מעידים שלבעלים אין שליטה, דרך ומושג בעסק אבל אולי זה רק אני. ואם אין לך בעיה לוגית עם לתת עוד כרטיסים לקבוצה אורחת אז אנחנו חלוקים ברמה גבוהה יותר, של מה בכלל מגדיר אוהד ואהדה, וזו ממש הדרך האמריקאית בנושא- מדובר בביזנס והאוהד הוא לקוח ומה אכפת להנהלה ביתית ש 90% מהקהל יהיה קהל אורח? אבל אני לא אמריקאי וזו לא תרבות הספורט שלי ואני לא לקוח אלא אוהד ובתרבות הספורט שלי זה לא תופס והנהלה/בעלים שעושים מעשים כאלה יכולה מבחינתי ללכת לאלף עזאזלים ולא לחזור משם ( ואפרופו אמריקאים: בסוף העונה הקליפרס עומדים לעבור לאולם חדש ול'היפרד' מהלייקרס, ודווקא אצלם שהם אפילו לא הפועל ירושלים/חיפה בעיר של בית"ר/מכבי אלא הרבה פחות מזה, החליט הבעלים שמאחורי הסל אסור יהיה להזדהות עם קבוצה אחרת- הכי נוגד את התרבות האמריקאית והאינטרס הכלכלי ).
אז מצטער, הם כל דבר חוץ מרציניים כי הם לא מודים שאין להם מושג בניהול ה'עסק' ורק מתעקשים להמשיך ולחפור בורות. הם ועוד איך באו לעשות סיבוב ודווקא עם זה אין בעיה אם אכן המטרה היא לקדם ואז למכור הלאה לבעלים עם יכולת כלכלית גדולה, אבל בעדינות נאמר שלא נראה שהם בכיוון הזה כי כאמור אין להם מושג מהחיים. מאחר ועושה רושם שהם איבדו בתוך זמן קצר את הקרדיט שאוהדים רבים נתנו להם, יידרשו שינויים מסיביים להחזיר את התוכנית המקורית לחיים.
מתנצל על ההכללה (: אין מה להמשיך להתדיין בנושא כי רק הזמן יגיד אם הם הצלחה או כישלון. חשוב לי להסביר שמה שגורם לי להיות בעדם זה שהם הכניסו אנושיות למועדון שחסרה לי מאוד בשנות ניסנוב/טביב. אני מתרשם שהם אנשים טובים. דאגו להביא שחקנים באופי כזה גם. לי מספיק שהפועל מתנהלת בספורטיביות והגינות.
קובי
קיבל.ה  219 לייקים

SickleCell כתב: 27 ינואר 2024, 16:03 לי מספיק שהפועל מתנהלת בספורטיביות והגינות.
זוועה
אדום
קיבל.ה  940 לייקים

גם אם יחתימו עוד 15 שחקנים, כל עוד הוא והליצן מעליו עדיין פה, אנחנו בסכנת ירידה.
Xavi
קיבל.ה  1077 לייקים

אני מהשונאים הכי גדולים של הניסנובים אבל אפילו הם בחיים לא היו נותנים לנו להגיע לכזה גועל נפש
תא מרבוטא
קיבל.ה  573 לייקים

Xavi כתב: 27 ינואר 2024, 17:17 אני מהשונאים הכי גדולים של הניסנובים אבל אפילו הם בחיים לא היו נותנים לנו להגיע לכזה גועל נפש
כן הא? להפסיד שנה שעברה בגביע לעפולה מהלאומית, ולפני שנתיים בגביע לבני יהודה מהלאומית זה לא כזה גועל נפש? לסיים לפני שנה עם גירעון של 8 מיליון ולהנצל מירידה מחזור לפני אחרון זה לא גועל נפש?
Xavi
קיבל.ה  1077 לייקים

תא מרבוטא כתב: 27 ינואר 2024, 17:30
Xavi כתב: 27 ינואר 2024, 17:17 אני מהשונאים הכי גדולים של הניסנובים אבל אפילו הם בחיים לא היו נותנים לנו להגיע לכזה גועל נפש
כן הא? להפסיד שנה שעברה בגביע לעפולה מהלאומית, ולפני שנתיים בגביע לבני יהודה מהלאומית זה לא כזה גועל נפש? לסיים לפני שנה עם גירעון של 8 מיליון ולהנצל מירידה מחזור לפני אחרון זה לא גועל נפש?
הם לא היו נותנים למאמן מליגה א לעשות 2 תיקו ב8 משחקים ולהגיד זה תהליך
dino
קיבל.ה  2451 לייקים

תא מרבוטא כתב: 27 ינואר 2024, 17:30
תודה לך
אין לי מצב רוח להאבק בסדכ שלילי גדול מהרגיל הצפוי לפקוד את האשכול
אני גם ככה עוד בטראומה מה7 באוקטובר
שליחת תגובה