על סגרים ונגיפים (אשכול קורונה)
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
תהיה עקבי.
פעם אחת אתה כותב שאני נורא בטוח שאני "חכם יותר מכולם", אחרי כמה דקות אתה כותב שאני לועג לך על כך שאתה "מבין יותר".
פעם אחת אני "מגלומן" (תודה על הניתוח) ופעם אחת "רגשי נחיתות".
תחליט.
איזה מין פרשן אתה?
בקיצור תמשיך לעשות את ההצגות של ה"אני נורא חכם" שלך פה לחברים שלך שיריעו לך.
לא כולם צריכים לאכול את ההצגות והפוזות האלה. תלמד לקבל את זה במקום לבכות שמכנים אותך חתן פרס נובל.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
אתה ואתה.
U&U
U&U
- teknoboy
- קיבל.ה 1824 לייקים
אתה ואתה ואתהטכנית לארז כתב: ↑14 ינואר 2022, 00:21
תהיה עקבי.
פעם אחת אתה כותב שאני נורא בטוח שאני "חכם יותר מכולם", אחרי כמה דקות אתה כותב שאני לועג לך על כך שאתה "מבין יותר".
תחליט.
איזה מין פרשן אתה?
לא כולם צריכים לאכול את ההצגות והפוזות האלה. תלמד לקבל את זה במקום לבכות שמכנים אותך חתן פרס נובל.
אם גמרת לדבר עליי, אולי כדאי שתעשה מאמץ עילאי ותתרום לדיון, כי בינתיים אתה בעיקר כותב פה עליי.
אני כבר מתחיל לחשוב שאני חשוב לך

הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 28 לייקים
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
הרגשתי צורך להבהיר אחרי זה
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
באופן נדיר, תודה על הציטוט. צחקתי.D&3 כתב: ↑14 ינואר 2022, 08:13הרגשתי צורך להבהיר אחרי זה
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
אני מניח (ומקווה) שהוא צחק.D&3 כתב: ↑14 ינואר 2022, 08:13הרגשתי צורך להבהיר אחרי זה
הוא פשוט לא טוב גם בזה.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
עכשיו עשית לי חשק לראות רונין שוב
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 673 לייקים
תמשיך לשקר ואחר כך להוסיף שאני טיפש/מפגר/אידיוט. תרומה חשובה מאוד לאשכול.פרימו לוי כתב: ↑13 ינואר 2022, 23:32 ד"ר טכנית לצורר בשבילך, מומחה למחקרים אמפיריים לבריאות הציבור (שם קוד לסטודנט תואר שני בפסיכולוגיה שמזין נתונים לאקסל באיזה מעבדה)
ביום וטרול אינטרנט מפגר בלילה. הייתי מצטט את ההודעה שלי מלפני 80 עמודים שאומרת משהו כמו "עתידות: בפעם הבאה הצורר שוב יזיז את השער ויצא מטומטם בנושא אחר לחלוטין" אבל זה כבר קרה כל כך הרבה פעמים מאז שזה קצת מביך.
אינתי עומרי, הפועל.
- teknoboy
- קיבל.ה 1824 לייקים
לא קשור ספציפית לקורונה (לא שמה שהולך באשכול הזה קשור לקורונה או למשהו בעולם הזה), אבל מעניין.
התגלו ראיות חזקות לקשר בין עוד וירוס רגיל ויום יומי לבין תופעות קשות וארוכות טווח, והפעם הווירוס הוא מחלת הנשיקה והתופעה ארוכת הטווח היא לא פחות מטרשת נפוצה.
(https://www.science.org/doi/10.1126/science.abj8222 מצאתי בטוויטר)
הוא מתווסף לרשימה של וירוסים שגורמים לתופעות ארוכות טווח בחולים (זאת שנמצאת ליד הרשימה *הריקה* של חיסונים שעושים את זה).
התגלו ראיות חזקות לקשר בין עוד וירוס רגיל ויום יומי לבין תופעות קשות וארוכות טווח, והפעם הווירוס הוא מחלת הנשיקה והתופעה ארוכת הטווח היא לא פחות מטרשת נפוצה.
הוא מתווסף לרשימה של וירוסים שגורמים לתופעות ארוכות טווח בחולים (זאת שנמצאת ליד הרשימה *הריקה* של חיסונים שעושים את זה).
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
הודעת "אתה" קלאסית ("אתה מגלומן") ואז כשעונים לך באותו אופן זה כמובן לא בסדר.teknoboy כתב: ↑14 ינואר 2022, 02:33אתה ואתה ואתהטכנית לארז כתב: ↑14 ינואר 2022, 00:21
תהיה עקבי.
תחליט.
איזה מין פרשן אתה?
אם גמרת לדבר עליי, אולי כדאי שתעשה מאמץ עילאי ותתרום לדיון, כי בינתיים אתה בעיקר כותב פה עליי.
אני כבר מתחיל לחשוב שאני חשוב לך
![]()
כשתחדול מהעיסוק שלך בי אני לא אגיב לך.
רק לדייק, מחלת הנשיקה (mononucleosis) נגרמת בעיקר על ידי EBV, אבל גם על ידי וירוסים אחרים, למשל CMV.teknoboy כתב: ↑14 ינואר 2022, 11:58 לא קשור ספציפית לקורונה (לא שמה שהולך באשכול הזה קשור לקורונה או למשהו בעולם הזה), אבל מעניין.
ויש קשר לקורונה. יש מחקרים שמקשרים תופעות של long covid עם התפרצות חוזרת (reactivation) של EBV.
EBV הוא וירוס מטיפוס הרפס, לכן הוא נשאר בגוף בצורה רדומה לאחר השלב הראשוני של המחלה. זה ידוע, ולא מפתיע, שיש לו השפעות ארוכות טווח.
-
- קיבל.ה 673 לייקים
על פי נתוני משרד הבריאות, אחוז החולים קשה המחוסנים בישראל היום, מכלל החולים באוכלוסייה: 47.6. אחוז הלא מחוסנים כלל החולים קשה: 41.6.
אינתי עומרי, הפועל.
- teknoboy
- קיבל.ה 1824 לייקים
עוד פעם אותו חרא? אשכרה כמו לדבר אל קיר
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- teknoboy
- קיבל.ה 1824 לייקים
למי שרוצה לדעת למה השטות הזאת לא רלוונטית לכלום, שידפדף קצת אחורה לפעם הקודמת שאותו משתמש הביא את אותו נתון
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
ברצינות רגע, אתה סובל מאיזה תסמונת או פיגור?! לא טחנו איתך פה כבר אלף פעם את שיעור מס' אחד בסטטיסטיקה - נירמול?האדום הצורר כתב: ↑14 ינואר 2022, 15:26 על פי נתוני משרד הבריאות, אחוז החולים קשה המחוסנים בישראל היום, מכלל החולים באוכלוסייה: 47.6. אחוז הלא מחוסנים כלל החולים קשה: 41.6.
איך אתה רוצה שיתיחסו אליך ברצינות כשאתה מתנהג ככה?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 673 לייקים
יש ערך לנתונים עם נרמול וערך לנתונים המוחלטים. ממליץ גם לך להרגע עם האגרסיות, אפילו אם לא בא לך בטוב.
הנה נתוני תמותה מארצות הברית, כנראה גם שם יש בעיות של פיגור ונרמול:
https://cdn.substack.com/image/fetch/f_ ... x1756.jpeg
וגם, מסתבר שנעשה מחקר רחב בו התאימו נתונים בריאותיים פרה חיסון של קבוצת ביקורת עם קבוצה שקיבלה חיסוני קורונה, וזו אחת המסקנות:
Associations between prior vaccination and outcomes of SARS-CoV-2 infection were marked in those < 60 years-old, whereas no robust associations were observed in those ≥ 60 years-old.
https://www.medrxiv.org/content/10.1101 ... 21265508v3
זה עבור המשתמשים d3 ו-pelegs.
עכשיו, מר סומך, אם אין לך שום דבר אינטליגנטי להגיד חוץ מקילולים, אשמח אם לא תפנה אליי יותר. שוכראן
הנה נתוני תמותה מארצות הברית, כנראה גם שם יש בעיות של פיגור ונרמול:
https://cdn.substack.com/image/fetch/f_ ... x1756.jpeg
וגם, מסתבר שנעשה מחקר רחב בו התאימו נתונים בריאותיים פרה חיסון של קבוצת ביקורת עם קבוצה שקיבלה חיסוני קורונה, וזו אחת המסקנות:
Associations between prior vaccination and outcomes of SARS-CoV-2 infection were marked in those < 60 years-old, whereas no robust associations were observed in those ≥ 60 years-old.
עכשיו, מר סומך, אם אין לך שום דבר אינטליגנטי להגיד חוץ מקילולים, אשמח אם לא תפנה אליי יותר. שוכראן
נערך לאחרונה על ידי האדום הצורר ב 14 ינואר 2022, 16:26, נערך 3 פעמים בסך הכל.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 673 לייקים
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
אתה ממש גרוע בעבודה שלך #3.
הגרף שהבאת מארהב לא אומר כלום, עכשיו אני תוהה אם אתה יודע אתה זה או לא, ככה או ככה זה לא משנה את הנקודה.
הגרף שהבאת מארהב לא אומר כלום, עכשיו אני תוהה אם אתה יודע אתה זה או לא, ככה או ככה זה לא משנה את הנקודה.
- pelegs
- קיבל.ה 800 לייקים
זו אכן אחת מהמסקנות. רוצה לכתוב מהן שאר המסקנות ומה הן מעידות על החיסונים, או שאתה רק בקטע של ציטוטים מחוץ להקשר שכביכול מחזקים את העמדה שלך?האדום הצורר כתב: ↑14 ינואר 2022, 16:03 וגם, מסתבר שנעשה מחקר רחב בו התאימו נתונים בריאותיים פרה חיסון של קבוצת ביקורת עם קבוצה שקיבלה חיסוני קורונה, וזו אחת המסקנות:
(אגב, זה מאמר פרהפרינט, אז לא הייתי מהלל את תוצאותיו ומסקנותיו לכאן או לכאן לפני שהוא עובר ביקורת עמיתים)
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين
ضد الصهيونية, الرجعية العربية والإمبريالية
נגד הציונות, הריאקציה הערבית והאימפריאליזם

-
- קיבל.ה 673 לייקים
-
- קיבל.ה 673 לייקים
זה עיקר הדברים, שיש ערך לחיסונים מתחת לגיל 60, ואין להם ערך מוכח מעל גיל 60, על פי המאמר. מכיוון שהסיכוי לחלות במחלה קשה לאנשים לא מבוגרים הוא ממילא אפסי, בין אם יתחסנו ובין אם לא, זאת נראית לי המסקנה הכי חשובה.pelegs כתב: ↑14 ינואר 2022, 16:59זו אכן אחת מהמסקנות. רוצה לכתוב מהן שאר המסקנות ומה הן מעידות על החיסונים, או שאתה רק בקטע של ציטוטים מחוץ להקשר שכביכול מחזקים את העמדה שלך?האדום הצורר כתב: ↑14 ינואר 2022, 16:03 וגם, מסתבר שנעשה מחקר רחב בו התאימו נתונים בריאותיים פרה חיסון של קבוצת ביקורת עם קבוצה שקיבלה חיסוני קורונה, וזו אחת המסקנות:
(אגב, זה מאמר פרהפרינט, אז לא הייתי מהלל את תוצאותיו ומסקנותיו לכאן או לכאן לפני שהוא עובר ביקורת עמיתים)
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
אני יכול להסביר למה הוא לא אומר כלום, ולתת נתונים רלוונטים מארהב, אבל הוכחת כבר 500 פעם שאין לך את היכולת( ובעיקר את הרצון ) לנתח או להבין נתונים אמפיריים.
ובכנות בזבזתי עלייך הרבה הרבה יותר מידי זמן.
אם יש מישהו אחר שמתעניין למה הנתונים שהצורר הביא מארהב לא רלוונטים אשמח להסביר
ובכנות בזבזתי עלייך הרבה הרבה יותר מידי זמן.
אם יש מישהו אחר שמתעניין למה הנתונים שהצורר הביא מארהב לא רלוונטים אשמח להסביר
- pelegs
- קיבל.ה 800 לייקים
כל הדיון הזה נא במעגלים וזה מתחיל לשעמם.האדום הצורר כתב: ↑14 ינואר 2022, 17:16זה עיקר הדברים, שיש ערך לחיסונים מתחת לגיל 60, ואין להם ערך מוכח מעל גיל 60, על פי המאמר. מכיוון שהסיכוי לחלות במחלה קשה לאנשים לא מבוגרים הוא ממילא אפסי, בין אם יתחסנו ובין אם לא, זאת נראית לי המסקנה הכי חשובה.pelegs כתב: ↑14 ינואר 2022, 16:59זו אכן אחת מהמסקנות. רוצה לכתוב מהן שאר המסקנות ומה הן מעידות על החיסונים, או שאתה רק בקטע של ציטוטים מחוץ להקשר שכביכול מחזקים את העמדה שלך?האדום הצורר כתב: ↑14 ינואר 2022, 16:03 וגם, מסתבר שנעשה מחקר רחב בו התאימו נתונים בריאותיים פרה חיסון של קבוצת ביקורת עם קבוצה שקיבלה חיסוני קורונה, וזו אחת המסקנות:
המחלה כן מסוכנת לאנשים מתחת לגיל 60, הסיכוי לחלות במחלה קשה בגילאים האלו הוא רחוק מלהיות אפסי, וכמויות על גבי כמויות של מחקרים שדווקא עברו ביקורות עמיתים (בניגוד למאמר הזה שדגת מתוכו מסקנה בודדת) מראות שהחיסונים דווקא כן יעילים במניעת מחלה קשה בכל טווח הגילאים.
יכול להיות שאני טועה, אבל להבנתי אתה עם תואר ראשון או שני בסוציולוגיה, פסיכולוגיה או משהו דומה. לא מלמדים אתכם שם על היררכית איכות המחקרים ופרסומם? על צ'רי פיקינג, פי האקינג וכו'?
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين

- pelegs
- קיבל.ה 800 לייקים
אני אשמח, מודה שהנתונים הנ"ל לא לגמרי ברורים לי.
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين

- teknoboy
- קיבל.ה 1824 לייקים
המספרים השתנו, אבל הנתון עצמו (מספר אבסולוטי של חולים מאוכלוסיות בגודל שונה מאוד) נשאר חסר כל משמעות.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- teknoboy
- קיבל.ה 1824 לייקים
אפילו כתבתי את ההסבר...
יש כאלה שהקונספט של שברים גדול עליהם, כנראה.
יש כאלה שהקונספט של שברים גדול עליהם, כנראה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
מנהל ראוי בהחלט.סומך כתב: ↑14 ינואר 2022, 15:55ברצינות רגע, אתה סובל מאיזה תסמונת או פיגור?! לא טחנו איתך פה כבר אלף פעם את שיעור מס' אחד בסטטיסטיקה - נירמול?האדום הצורר כתב: ↑14 ינואר 2022, 15:26 על פי נתוני משרד הבריאות, אחוז החולים קשה המחוסנים בישראל היום, מכלל החולים באוכלוסייה: 47.6. אחוז הלא מחוסנים כלל החולים קשה: 41.6.
אשכרה כמו לתת לשימון מזרחי לשפוט משחק של מכבי.
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
אתה מוזמן לפטר אותיטכנית לארז כתב:מנהל ראוי בהחלט.סומך כתב: ↑14 ינואר 2022, 15:55ברצינות רגע, אתה סובל מאיזה תסמונת או פיגור?! לא טחנו איתך פה כבר אלף פעם את שיעור מס' אחד בסטטיסטיקה - נירמול?האדום הצורר כתב: ↑14 ינואר 2022, 15:26 על פי נתוני משרד הבריאות, אחוז החולים קשה המחוסנים בישראל היום, מכלל החולים באוכלוסייה: 47.6. אחוז הלא מחוסנים כלל החולים קשה: 41.6.
אשכרה כמו לתת לשימון מזרחי לשפוט משחק של מכבי.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 28 לייקים
סומך שוב מגלה סימני הקצנה מדאיגים.
סאחי הוא אויב
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
תופעה עולמית.
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
כי מוצג שם שיעור שינוי.
המסקנה היחידה שאפשר להסיק מזה שגל האומיקרון הגיע למדינות היותר מחוסנות קודם( no Shit, כמו שהוא הגיע קודם ללונדון או אמסטרדם ככה הוא הגיע קודם לניו יורק או בוסטון בטח ובטח בהשוואה לפאקינג ויומינג, צפון דקוטה אלבמה מיסיסיפי ועוד ), לכן העלייה התלולה יותר בקווים הכחולים בתקופה האחרונה.
אין שום השוואה בין מחוסנים ללא מחוסנים, בפועל בכל המדינות שהסתכלתי עליהן הלא מחוסנים מהווים את רב התחלואה הקשה, וזה אפילו לא קרוב.
נניח לא רואים בגרף הזה שבגל הדלתא מתו הרבה יותר אנשים בלא מחוסנות מאשר ב מחוסנות, כי לדעתי גם ב baseline של שני הגרפים היו יותר מתים בלא מחוסנות( למעט הגל הראשון, המדינות הטראמפיסטיות חוטפות הרבה יותר חזק ).
ואם כבר אנחנו מדברים על ארה"ב וגל הדלתא, המדינות שחטפו הכי חזק הן הצעירות יותר, עד כדי כך החיסונים( והטמטום בצד השני ) עשו עבודה טובה.
-
- קיבל.ה 28 לייקים
D3, אל תתחסל שוב.
נקשרתי אליך.
ד"ש מנטאשה.
סאחי הוא אויב