עונת המלפפונים -הפועל 23/24
- Sin Queso
- קיבל.ה 460 לייקים
דה נירו על המשחקון : המשחק הכי חשוב שלנו העונה
@De Niro
@De Niro
- Carajo
- קיבל.ה 330 לייקים
-
- קיבל.ה 337 לייקים
הקהל של מלאגה זועם על מדיניות ההחתמות של הקבוצה(לא החתימו אף שחקן הקיץ) אז הם הגיעו לשדה התעופה ונפלו על תייר רנדומלי כאילו הוא ההחתמה שחיכו לה כל הקיץ
קצת יותר ביזאר מהקטע שמוריניו עשה להנהלה שלו על זה שלא החתימו חלוץ
https://news.italy24.press/sports/743012.html
קצת יותר ביזאר מהקטע שמוריניו עשה להנהלה שלו על זה שלא החתימו חלוץ
https://news.italy24.press/sports/743012.html
מצד אחד הוא הוריד מהביו שלו באינסטגרם את זה שהוא שייך לסוכנות של הבן של ג'קירדפוקס כתב: ↑21 אוגוסט 2023, 20:30אחד הבנים של ג'קי הוא הסוכן של זסנו? שמעתי נכון?oleg neduda כתב: ↑21 אוגוסט 2023, 19:12 זסנו לא היה במתחם ובכלל לא תוכנן להגיע
אין שום סיכום עם מ.ס כרגע
Banshee זה אותו משתמש שכתב מידיעה שלאיוס עוזב אם תגיע הצעה של מיליון אירו, ושחלוץ זה תותח בסכום גבוהה אוטוטו חותם.
מדהים איך משתמשים פה עוד קונים את מה שהוא מוכר
מצד שני הוא עוקב אחרי הדר יעקבי
מצד שלישי קשה לנו עם ספקולציות
-
- קיבל.ה 950 לייקים
רק שנקבל עדכון אם זסנו כבר יצא מהמתחם, הוא לא נראה מאז תחילת השבוע
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 237 לייקים
אין ספק שמכל הגדולות הוא יעדיף אלינו, כי גם ההרכב מובטח לו כמעט בודאות וגם מרגיש שהולכים לבנות פרויקט שיקח איזה שנתיים עד שנגיע להישגים, אבל הכיוון נכון ומבטיח, בטח לכישרון צעיר כמותו.לוסיאנו כתב: ↑25 אוגוסט 2023, 10:49מצד אחד הוא הוריד מהביו שלו באינסטגרם את זה שהוא שייך לסוכנות של הבן של ג'קירדפוקס כתב: ↑21 אוגוסט 2023, 20:30אחד הבנים של ג'קי הוא הסוכן של זסנו? שמעתי נכון?oleg neduda כתב: ↑21 אוגוסט 2023, 19:12 זסנו לא היה במתחם ובכלל לא תוכנן להגיע
אין שום סיכום עם מ.ס כרגע
Banshee זה אותו משתמש שכתב מידיעה שלאיוס עוזב אם תגיע הצעה של מיליון אירו, ושחלוץ זה תותח בסכום גבוהה אוטוטו חותם.
מדהים איך משתמשים פה עוד קונים את מה שהוא מוכר
מצד שני הוא עוקב אחרי הדר יעקבי
מצד שלישי קשה לנו עם ספקולציות
- רדפוקס
- קיבל.ה 4729 לייקים
גם המשתמש באנשי נעלם מאז אותו יום.יהלום14אדום כתב: ↑25 אוגוסט 2023, 11:50 רק שנקבל עדכון אם זסנו כבר יצא מהמתחם, הוא לא נראה מאז תחילת השבוע
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
חזר לזונה ה12רדפוקס כתב: ↑25 אוגוסט 2023, 12:17גם המשתמש באנשי נעלם מאז אותו יום.יהלום14אדום כתב: ↑25 אוגוסט 2023, 11:50 רק שנקבל עדכון אם זסנו כבר יצא מהמתחם, הוא לא נראה מאז תחילת השבוע
-
- קיבל.ה 2303 לייקים
גויאגון שוב לא בסגל של מכבי, יש סיכוי להביא אותו?
גויאגון + ביבראס ואני מרוצה
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 516 לייקים
בין אפס למאה? מינוס 400.לירון האדום כתב: ↑26 אוגוסט 2023, 23:06 גויאגון שוב לא בסגל של מכבי, יש סיכוי להביא אותו?
רחוק שנות אור מיכולתנו הכלכליות + מכבי בחיים לא תמכור אותו לקבוצה בארץ
ממליץ להתמקד איך נפרדים מקאיונדו וגונזאלס ומביאים משהו שיעזור לנו.
-
- קיבל.ה 940 לייקים
אם לא יגיע חיזוק עד לסוף חלון ההעברות זה כמו הודאה על כך שמכוונים למאבקי תחתית.
-
- קיבל.ה 419 לייקים
לגמרי חייבים חיזוק, ולא מעט.
אבל גם במסגרת הקיים עשו טעויות שידועות לכולם; זה שגונזאלס עוד בסביבה, ההבאה של קאיודה (ו/או סאלם), השחרור של גאנם ולדעתי גם ההישארות של זובאס.
בדיעבד, יכול להיות שאפילו להשאיר את רומארטו היה נכון.
בדיעבד 2, הייתי מוכר גם את אל ים או ישראלוב לטובת שניים שלושה שחקנים מנוסים נוספים (ברמה של מאוויס ואוזבולט).
אבל גם במסגרת הקיים עשו טעויות שידועות לכולם; זה שגונזאלס עוד בסביבה, ההבאה של קאיודה (ו/או סאלם), השחרור של גאנם ולדעתי גם ההישארות של זובאס.
בדיעבד 2, הייתי מוכר גם את אל ים או ישראלוב לטובת שניים שלושה שחקנים מנוסים נוספים (ברמה של מאוויס ואוזבולט).
רואה שחורות המקורי
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
אבל אין להם כוונה להפוך עורם כי לא הלך להם חודש אחד מתחילת המשחקים(אולי כולל אימונים וכו) ולשנות מדיניות של הצעירים הפרוספקטיםר.ש כתב: ↑27 אוגוסט 2023, 00:35 לגמרי חייבים חיזוק, ולא מעט.
בזה הם שונים מהניסנובים שהיו יותר קפריזים
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
-
- קיבל.ה 5891 לייקים
אני ממש לא חושב שיש לנו בעיה גדולה בסגל. ברור שאנחנו צריכים עוד קשר אמצע וגם מגן ימני יהיה נחמד, אבל אנחנו בעיקר צריכים שהמאמן שלנו יפסיק להיות חייזר.
אם אנחנו עולים היום עם רודריגז בקישור, רמות במקום איינבינדר ולוחצים גבוה את ההגנה של סכנין, אנחנו מסיימים את המשחק עוד במחצית הראשונה.
אם אנחנו עולים היום עם רודריגז בקישור, רמות במקום איינבינדר ולוחצים גבוה את ההגנה של סכנין, אנחנו מסיימים את המשחק עוד במחצית הראשונה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4729 לייקים
זה ברור לכל אחד שהוא לא העב״ם שיביאו לאמן את הפועל.הוקיץ' כתב: ↑27 אוגוסט 2023, 01:01 אני ממש לא חושב שיש לנו בעיה גדולה בסגל. ברור שאנחנו צריכים עוד קשר אמצע וגם מגן ימני יהיה נחמד, אבל אנחנו בעיקר צריכים שהמאמן שלנו יפסיק להיות חייזר.
אותו סיפור כמו שנה שעברה שדראפיץ העב״ם הזה העלה הרכבים הזויים כל שבוע מחדש, בזמן שכל משתמש ממוצע בפורום היה מעלה הרכבים טובים יותר ואז הגיע סילבס שהערך המוסף שלו על דראפיץ הוא בעיקר בזה שהוא הרכיב את השחקנים הכי פחות גרועים לשם שינוי ועשה חילופים שאינם הזויים.
אני מאמין שבאזור מחזור 6-7 האדון יבין שהמערך הזה לא מתפקד ויעבור לקו 4 אבל זה יהיה מאוחר מדי כי השחקנים יאבדו בו אמונה והביטחון שלהם יהיה בקרשים.
-
- קיבל.ה 370 לייקים
https://sports.walla.co.il/item/3604607
"הפועל תל אביב קרובה לפרידה מפאבלו גונסאלס ודוד קלטינס"
"גם אם יוחלט לצרף זר עד לסיום החלון, יהיה זה ככל הנראה על חשבון עזיז קאיונדו, שמתקשה למצוא את מקומו."
"שמו של זוהר זסנו עדיין חזק על הפרק מבחינת האדומים, אך כל עוד הוא לא חותם על חוזה חדש באשדוד האפשרות היחידה היא לרכוש אותו בסכום של לפחות 1.5 מיליון שקל."
קצת חדשות מעודדות והלוואי ויש כאן משהו נכון - להעיף את גונזלס, עזיז, קלטינס וטוויזר, להביא זסנו (1.5 מש"ח זה סכום לא בשמיים בכלל משהו באזור ה400 א"ד + קשר 8 זר וחלוץ לספסל, לעבור לשחק במערך הפשוט והבסיסי 4-3-3 ויש כאן אחלה של סגל להמשך העונה, בלי התחכמויות והמצאת הגלגל.
"הפועל תל אביב קרובה לפרידה מפאבלו גונסאלס ודוד קלטינס"
"גם אם יוחלט לצרף זר עד לסיום החלון, יהיה זה ככל הנראה על חשבון עזיז קאיונדו, שמתקשה למצוא את מקומו."
"שמו של זוהר זסנו עדיין חזק על הפרק מבחינת האדומים, אך כל עוד הוא לא חותם על חוזה חדש באשדוד האפשרות היחידה היא לרכוש אותו בסכום של לפחות 1.5 מיליון שקל."
קצת חדשות מעודדות והלוואי ויש כאן משהו נכון - להעיף את גונזלס, עזיז, קלטינס וטוויזר, להביא זסנו (1.5 מש"ח זה סכום לא בשמיים בכלל משהו באזור ה400 א"ד + קשר 8 זר וחלוץ לספסל, לעבור לשחק במערך הפשוט והבסיסי 4-3-3 ויש כאן אחלה של סגל להמשך העונה, בלי התחכמויות והמצאת הגלגל.
- Sin Queso
- קיבל.ה 460 לייקים
-
- קיבל.ה 1395 לייקים
לא מבין מה אנשים כאן כועסים, אנחנו סה״כ במרחק של שתי נקודות מהמקום הראשון.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
לא מצליח להבין את הרק ככה הזה? יש למאמן פילוסופיית משחק, הרק ככה שלכם לא תואם את האני מאמין של המאמן.
מהבחינה הזאת זסנו יושב בול והייתי משקיע בו את 400k $.
אם "מוותרים" על שני הזרים אז ברור שעמדות החשובות ביותר זה הקישור, רק תדמינו "תומא" כזה באמצע במקום אינבינדר / אל ים... עכשיו תדמינו 2 כאלו.
----------זובאס---------
---אור----חוסה----אור---
יהב----זר------זר----זסנו
----------אלטמן---------
----לאיוס------צ'יבוטה----
יש לך על הספסל את פאסי ואפשר את אוזבולט במקום אלטמן להרכב.
שני זרים "8" טובים ואתה פשוט קופץ 3 רמות קדימה.
-
- קיבל.ה 385 לייקים
לא אמרת כלום, רק שני זרים 8 טוביםEl dudernio כתב: ↑27 אוגוסט 2023, 13:16לא מצליח להבין את הרק ככה הזה? יש למאמן פילוסופיית משחק, הרק ככה שלכם לא תואם את האני מאמין של המאמן.
אם "מוותרים" על שני הזרים אז ברור שעמדות החשובות ביותר זה הקישור, רק תדמינו "תומא" כזה באמצע במקום אינבינדר / אל ים... עכשיו תדמינו 2 כאלו.
----------זובאס---------
---אור----חוסה----אור---
----------אלטמן---------
- Sin Queso
- קיבל.ה 460 לייקים
סורו ונאתכוInFlames כתב: ↑27 אוגוסט 2023, 13:45לא אמרת כלום, רק שני זרים 8 טוביםEl dudernio כתב: ↑27 אוגוסט 2023, 13:16לא מצליח להבין את הרק ככה הזה? יש למאמן פילוסופיית משחק, הרק ככה שלכם לא תואם את האני מאמין של המאמן.
----------זובאס---------
---אור----חוסה----אור---
----------אלטמן---------

סורו ישדרג את הקבוצה מאוד. אבל אם הוא יגיע, רודריגס חייב לשחק לצידו ולהיות מעורב בבניית ההתקפות. אם יגיעו סורו וזסנו (שמייצר מצבים מצד ימין) אני אהפוך במכה מפסימי לאופטימי.
-
- קיבל.ה 371 לייקים
יש דיבור על סורו ואני לא מעודכן? או סתם פנטזיות?
-
- קיבל.ה 950 לייקים
פנטזיות
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 950 לייקים
פילוסופיה אמורה ללכת עם הסגל. הפילוסופיה שלו לא מתאימה אם אנחנו מוותרים על הקשר הכי טוב שלנו בכל מצב כדי שישחק בלם.El dudernio כתב: ↑27 אוגוסט 2023, 13:16לא מצליח להבין את הרק ככה הזה? יש למאמן פילוסופיית משחק, הרק ככה שלכם לא תואם את האני מאמין של המאמן.
----------זובאס---------
---אור----חוסה----אור---
----------אלטמן---------
וכרגע הוספת שני קשרים שלא קיימים ובספק אם יהיו
יאללה הביתה!!!
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
-
- קיבל.ה 170 לייקים
כי בשיטה שלך תמיד אלטמן או אוזבולט בספסל, וזה לא הגיוני.El dudernio כתב: ↑27 אוגוסט 2023, 13:16לא מצליח להבין את הרק ככה הזה? יש למאמן פילוסופיית משחק, הרק ככה שלכם לא תואם את האני מאמין של המאמן.
----------זובאס---------
---אור----חוסה----אור---
----------אלטמן---------
ב433 כל הרביעיה הקדמית הבכירה משחקת.
ולדעתי אתה לא צריך 2 זרים 8 טובים (וזה גם לא ממש ריאלי) אלא אחד טוב כמו סורו שישחק לצד רודריגז
לפעמים מה שהכי פשוט עובד ולא צריך לסבך, בטח בסגל כמו שלנו שצועק 433
- רדפוקס
- קיבל.ה 4729 לייקים
מהאנשים שהביאו לכם את "בקרוב קאיודה יחתום כחלוץ זר", "זסנו במתחם" וכו'.
אם כבר רכש ריאלי, יש למכבי חיפה איזה קשר 8 שסיים גיל נוער ורוצה לעבור אלינו בחינם עם 30% ממכירה עתידית לדון שחר?
-
- קיבל.ה 170 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4729 לייקים
דבר שולי כזה שנקרא כסף, שמעת על זה במקרה?בן לוז כתב: ↑27 אוגוסט 2023, 15:45כרגע זה בגדר פנטזיה, אבל אם ביתר יכולה ורוצה להביא אותו, מה מונע מאיתנו?
-
- קיבל.ה 948 לייקים
אני מאוד אופתע אם ישתחררו מעזיז וגונזאלס וינחיתו להו 2 שחקנים שאשכרה יחזקו אותנו
אני עוד יותר אופתע אם יצליחו להשיג חיזוק ישראלי
אני עוד יותר אופתע אם יצליחו להשיג חיזוק ישראלי
long live the zapta
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
נמתין לסגירת החלון.
נכון קשה להתאפק, אבל כל עוד הסגל לא הושלם, אין מה לבקר את הבנייה שלו.
עוד פחות מחודש
נכון קשה להתאפק, אבל כל עוד הסגל לא הושלם, אין מה לבקר את הבנייה שלו.
עוד פחות מחודש
-
- קיבל.ה 170 לייקים
לביתר יש יותר כסף ממך?
הוא בטוח לא יישב על משכורת יותר גבוהה מאלטמן, רודריגז, ציבוטה ושות'.
והדיבור שישתחרר בחינם כדי להגיע לביתר
אז שוב, אני חושב שאם הולכים עליו (או לפחות מישהו אחר בסגנון שלו) בתוספת זסנו, אנחנו עולים 7 רמות מעל הקיים
מבחינתי זה ההבדל בין פלייאוף עליון (בואך אירופה) לפלייאוף תחתון
- רדפוקס
- קיבל.ה 4729 לייקים
לא יודע אם יש להם יותר כסף או פחות, אבל כנראה שיש להם תקציב פנוי להביא את סורו ולך אין וזה מה שחשוב.בן לוז כתב: ↑27 אוגוסט 2023, 15:52לביתר יש יותר כסף ממך?
אז שוב, אני חושב שאם הולכים עליו (או לפחות מישהו אחר בסגנון שלו) בתוספת זסנו, אנחנו עולים 7 רמות מעל הקיים
-
- קיבל.ה 371 לייקים
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
רדפוקס כתב: ↑27 אוגוסט 2023, 15:55לא יודע אם יש להם יותר כסף או פחות, אבל כנראה שיש להם תקציב פנוי להביא את סורו ולך אין וזה מה שחשוב.בן לוז כתב: ↑27 אוגוסט 2023, 15:52לביתר יש יותר כסף ממך?
לכאורה אין, אבל כל עניין התקציב אצלנו מאוד מעורפל ולא ממש ברור
לא פורסם התקציב בדומה לאייל סגל ועיתונאי אחד אומר ככה(ולא ככותרת אלה כדרך אגב, שחלילה לא יתבעו אותו ויגידו שטעה) ואחד אחר אומר ככה(ולו פחות אכפת מטעויות)
גם אם באמת צריך להשתחרר מכמה גרושים על חוזים, יש אפשרויות.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
אתה מתאים את הסגל לפילוסופיה.יהלום14אדום כתב: ↑27 אוגוסט 2023, 14:22פילוסופיה אמורה ללכת עם הסגל. הפילוסופיה שלו לא מתאימה אם אנחנו מוותרים על הקשר הכי טוב שלנו בכל מצב כדי שישחק בלם.El dudernio כתב: ↑27 אוגוסט 2023, 13:16לא מצליח להבין את הרק ככה הזה? יש למאמן פילוסופיית משחק, הרק ככה שלכם לא תואם את האני מאמין של המאמן.
----------זובאס---------
---אור----חוסה----אור---
----------אלטמן---------
וכרגע הוספת שני קשרים שלא קיימים ובספק אם יהיו
ונראה שיש כוונה להביא מגן + קשר לאמצע.
אני מקווה שזה מה שיהיה. בלי קשר אתה קבוצה בבניה אחרי ריסוק והתפרקות מכל אני מאמין במשך כמה שנים והתנהלות של שליפה מהמותן... אני מקווה שהמהלכים שהתחילו השנה ימשיכו.
לכן דר"א אם אני צריך לבחור בין 8 אימתני ובין זסנו אני בוחר בזסנו כי לאורך זמן זה יהפוך אותנו לטובים יותר.