אליאס בניגוד לזה זה רכש מושלם. הלוואי, בדיוק עיבוי הסגל שאנחנו צריכים
שולח את אל ים ליפו
חלון העברות 2026
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 191 לייקים
דווקא בסרטון ביצועים שלו יש לו כמה חטיפות כדור חכמות.ונרקומן כתב: ↑25 יולי 2026, 21:25קרא לו 8, קרא לו 10, קרא לו 79 - הגנה הוא לא יודע לעשות. הוא שחקן התקפה טוב, מסכים. אבל לא קשרמוצרלה כתב: ↑25 יולי 2026, 21:02הוא 8 ו 10 שחקן חכם עם טכניקה שיודע לתת גולים ולבשל ויודע גם להניע כדורונרקומן כתב: ↑25 יולי 2026, 18:20
סלח לי אחי, אבל אין סיכוי שראית את מאור לוי משחק. הוא הכי לא 8 שראיתי בחיים
שחקן כדורגל מעולה בעיניי אבל אפס יכולות הגנתיות. אל ים זה קאנטה לידו
הייתי מביא את מאור לוי בכיף אם לא היה לנו את העובי הנוכחי בסגל. הייתי מביא אותו אגב הרבה לפני פרבר
אבל הוא לא קשר אחורי בחיים
כמה משלמים עליו לא מעניין גם על דאפה שילמו 2m
-
ונרקומן
- קיבל.ה 659 לייקים
שמע, קשר אחורי זה תפקיד מאוד ספציפי. צריך לתת חיפוי לבלמים ולעצור התקפות של היריב ולייצר דומיננטיות במרכז המגרש. לא רואה אותו עומד כקשר אמצע לצד קרייב/פלקאו בחיים במשחק מול קבוצה חזקה
מאור לוי לא יודע לעשות את זה, מכיר אותו ועוקב אחריו שנים ואפילו יש לנו היכרות קטנה
-
ונרקומן
- קיבל.ה 659 לייקים
מחמוד קופה מצטרף למכבי יפו

מחמוד(בן 18, קשר ניגרי) יצטרף למכבי יפו בהשאלה מהפועל תל אביב.
מחמוד התאמן עם הקבוצה הבוגרת בשבועות האחרונים והרשים את הצוות המקצועי, ויעמוד העונה הן לרשות הבוגרים והן לרשות קבוצת הנוער.
שמחים בבואך מחמוד, היידה יפו

החתמנו שחקן זר לנוער? מישהו מכיר את המהלך המבורך הזה של ציד כישרונות צעירים זרים ויודע לשפוך אור על האסטרטגיה ועליו ספציפית?
אהבתי
מחמוד(בן 18, קשר ניגרי) יצטרף למכבי יפו בהשאלה מהפועל תל אביב.
מחמוד התאמן עם הקבוצה הבוגרת בשבועות האחרונים והרשים את הצוות המקצועי, ויעמוד העונה הן לרשות הבוגרים והן לרשות קבוצת הנוער.
שמחים בבואך מחמוד, היידה יפו
החתמנו שחקן זר לנוער? מישהו מכיר את המהלך המבורך הזה של ציד כישרונות צעירים זרים ויודע לשפוך אור על האסטרטגיה ועליו ספציפית?
אהבתי
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 979 לייקים
אולי במשחקים מול גדולות לא.ונרקומן כתב: ↑25 יולי 2026, 21:28שמע, קשר אחורי זה תפקיד מאוד ספציפי. צריך לתת חיפוי לבלמים ולעצור התקפות של היריב ולייצר דומיננטיות במרכז המגרש. לא רואה אותו עומד כקשר אמצע לצד קרייב/פלקאו בחיים במשחק מול קבוצה חזקה
מאור לוי לא יודע לעשות את זה, מכיר אותו ועוקב אחריו שנים ואפילו יש לנו היכרות קטנה
כמחליף לאחד מהם, כגיבוי, כעיבוי, כשאחד מהם פצוע, כעוד אפשרות לראות חוליית קישור קצת פחות אפורה לגמרי כן.
-
ונרקומן
- קיבל.ה 659 לייקים
מגניב, אחרי זה ננסה שם את טוריאל ושאנדה, העיקר שיהיה קישור פחות אפורקפבלנקה כתב: ↑25 יולי 2026, 21:38אולי במשחקים מול גדולות לא.ונרקומן כתב: ↑25 יולי 2026, 21:28שמע, קשר אחורי זה תפקיד מאוד ספציפי. צריך לתת חיפוי לבלמים ולעצור התקפות של היריב ולייצר דומיננטיות במרכז המגרש. לא רואה אותו עומד כקשר אמצע לצד קרייב/פלקאו בחיים במשחק מול קבוצה חזקה
כמחליף לאחד מהם, כגיבוי, כעיבוי, כשאחד מהם פצוע, כעוד אפשרות לראות חוליית קישור קצת פחות אפורה לגמרי כן.
זה לא פוטבול מנגר פה חביבי. אי אפשר לשים שחקן שלא יודע לעשות הגנה כקשר אחורי
- RedDrifter
- קיבל.ה 1038 לייקים
הייתי שמח לשמוע עכשיו עדכון שיש שחקן שבמו״מ לקראת השבוע הקרוב כל כך חסר לי איזה וולקאם מפוצץ
אף לא צעד לאחור 
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 889 לייקים
מאור לוי לא יקרה
חבל על ההתעסקות שלכם
חבל על ההתעסקות שלכם
הוא קשר מרכזי. לא קשר אחורי. הוא עושה אחלה הגנה לקשר מרכזי, אבל הוא לא יחליף את פלקאו. את קריית אולי כן, תלוי במערך.
- לוסיאנו
- קיבל.ה 144 לייקים
מאור לוי לא מעניין אותנו
יש דברים יותר חשובים כמו 10, כנף שמאל (?) ומגן שמאל
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 889 לייקים
-
ספרא טבא
- קיבל.ה 482 לייקים
קודם שיטפלו בזרים
גם אני חשבתי שצריך להביא את אליאס אבל שילוב שלו עם השחקנים שכבר יש כרגע זה אוי ואבוי
דלפ אם חיפה משחררים את סדריק הייתי חושב להביא אותו בזול אם יש אופציה כזאת ביחד עם קשר אמצע ישראלי נוסף, חייב קצת כישרון מהאמצע
גם אני חשבתי שצריך להביא את אליאס אבל שילוב שלו עם השחקנים שכבר יש כרגע זה אוי ואבוי
דלפ אם חיפה משחררים את סדריק הייתי חושב להביא אותו בזול אם יש אופציה כזאת ביחד עם קשר אמצע ישראלי נוסף, חייב קצת כישרון מהאמצע
-
adom4
- קיבל.ה 927 לייקים
בלי קשר לזה שהם לא ישחררו אותו, מה ראית מסדריק דון שגורם לך לחשוב שהוא יכול לשדרג אותנו? שחקן בינוני בטירוף עוד מקטמון שמשום מה קיבל הייפ של זר תותח.
-
ספרא טבא
- קיבל.ה 482 לייקים
אני מאוד החזקתי ממנו בהפועל ירושלים
לגבי לא ישחררו, לא כל כך הבנתי איפה המקום שלו בחיפה הנוכחית, יש להם מיליון קשרי אמצע והוא לא טוב באגף
- רדפוקס
- קיבל.ה 6460 לייקים
אין שום סרט בעולם שאני מחליף את בואטנג ובטח שלא קרייב לפני שאנדה ומשניהם אני לא מחזיק במיוחד.אנחנו בתהליך כתב: ↑26 יולי 2026, 00:23בעיניי שחקן במקום קרייב, 10, וחלוץ במקום בואטנג
אם פגעת בשלושתם יש לך קבוצה לאליפות
אבל לא יקרה לצערי.