יש להם פייסבוק?
עונת המלפפונים 25/26
- 7even
- קיבל.ה 2933 לייקים
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 230 לייקים
הציעו למוקאריו 400 אלף יורו לעונה לא?אנחנו בתהליך כתב: ↑30 יוני 2025, 11:23בנתיים תמשיכו לצייר תמונה ש"עובדים בשקט" והכל ורודטכנית לארז כתב: ↑30 יוני 2025, 11:20 שמתי לב לריטואל קבוע פה.
אומרים למקורב משהו שהוא פחות אוהב, ואז:
1. "אני לא מקורב ולא אומר שאני כזה"
2. "סבבה אני לא אספר יותר כלום"
קחו בקלות.
עובדים עליכם בעיניים
אבל נדבר עוד חודש בתחילת העונה
אתה זוכר עוד בעלים של הפועל שהציעו סכומים כאלה?
- 7even
- קיבל.ה 2933 לייקים
.האדום הצורר כתב: ↑30 יוני 2025, 10:20אם אתה לא רוצה למלם למה אתה רוצה את יונתן כהן? הוא היה ההגדרה של למלם בתקופה האחרונה שלו במכבי. מעבר לזה שסמרטוט פח זבל שרוצה להתחבב על מכבי ועושה את זה על הגב שלנו לא רצוי, עבורי לפחות.7even כתב: ↑30 יוני 2025, 09:54שיהיה כסחן ויהיה מכביסט. אתה תשכח לו הכל בגול הראשון בדרבי. באחריות.
היה שחקן העונה אמנם לפני לא מעט זמן אבל הוא בן 29, יש לו עוד לא מעט לתת.
למה ככה פוסלים פה שחקנים על ימין ועל שמאל כאילו עומדים מחוץ לחודורוב שורה של שחקנים שרק מחכים שיביאו להם עט לחתימה?
אני רוצה את דן גלזר ויונתן כהן ודיא סבע מצדי...יעלה כמה שיעלה.
די נו, בא לנו לראות כדורגל, לא חבורת למלמים שלא מבינים למה הם בפיגור 0-3 בדרבי בית אחרי רבע שעה.
נערך לאחרונה על ידי 7even ב 30 יוני 2025, 11:35, נערך 2 פעמים בסך הכל.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1028 לייקים
@אנחנו בתהליך כפרה עליך הכל בצחוק, אם בטעות אתה נקלע לאיזה מידע, במיוחד על זרים, אני ואחרים פה נשמח אם תשתף
- 7even
- קיבל.ה 2933 לייקים
הוא שחקן שכבר הוכיח יכולות בעברו, כלומר יש עם מה לעבוד.האדום הצורר כתב: ↑30 יוני 2025, 10:20אם אתה לא רוצה למלם למה אתה רוצה את יונתן כהן? הוא היה ההגדרה של למלם בתקופה האחרונה שלו במכבי. מעבר לזה שסמרטוט פח זבל שרוצה להתחבב על מכבי ועושה את זה על הגב שלנו לא רצוי, עבורי לפחות.7even כתב: ↑30 יוני 2025, 09:54שיהיה כסחן ויהיה מכביסט. אתה תשכח לו הכל בגול הראשון בדרבי. באחריות.
היה שחקן העונה אמנם לפני לא מעט זמן אבל הוא בן 29, יש לו עוד לא מעט לתת.
למה ככה פוסלים פה שחקנים על ימין ועל שמאל כאילו עומדים מחוץ לחודורוב שורה של שחקנים שרק מחכים שיביאו להם עט לחתימה?
אני רוצה את דן גלזר ויונתן כהן ודיא סבע מצדי...יעלה כמה שיעלה.
די נו, בא לנו לראות כדורגל, לא חבורת למלמים שלא מבינים למה הם בפיגור 0-3 בדרבי בית אחרי רבע שעה.
מי בקישור שכרגע בהפועל הוכיח יכולות בעברו?
ושוב - מה יש בגזרת הישראלים כרגע חוץ מהשמות האלו שעולים?
כי מספיק שניפול ב 2.5 זרים וכל העונה הזו תהפוך למשהו בין מקום 7 ל- 10 עם עוד ועוד תבוסות במשחקים גדולים. לא שלא התרגלנו....
לא אכפת לי שתהיה עונה רגועה אבל לראות קבוצה מפוחדת ומושפלת בכל פעם שפוגשים קבוצת טופ 4 זה כבר ממש מבאס.
יחד, רק יחד! 

- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 973 לייקים
עזבו שמות וספקולציות, על עמדות ואיכות השחקנים שמועמדים (זרים וישראלים כאחד)
מה עם הקטע הזה של זמן התאקלמות ואימון?
6 ימים למחנה אימונים
מה המאמן הזה בדיוק מתכוון לתרגל? עם מי?
מה זה הדבר הזה?
הסתכלתי על הרשימה מהאימון, יש בה כ- 13 שחקני סגל ראויים
חסרים פה 5-6 שחקני הרכב
מסתבר שהרעיון של מחנה אימונים השנה הוא לא לתרגל את הסגל אלא להכשיר את כל השחקנים שבטוח נראה המון השנה, למשל:
גניס ארצ״ל למקין ארי כהן אל ים ישי ברוש ובן סהר
מה עשה הבולגרי בזמן שלו בתפקיד
מה עושה בוקסה
אנחנו עלינו מעשית לפני עשור, מה זה?
6 ימים למחנה אימונים
מה זה הדבר הזה?
חסרים פה 5-6 שחקני הרכב
מסתבר שהרעיון של מחנה אימונים השנה הוא לא לתרגל את הסגל אלא להכשיר את כל השחקנים שבטוח נראה המון השנה, למשל:
מה עושה בוקסה
-
- קיבל.ה 233 לייקים
אתם לא אמיתיים שאתם מעלים את הבררה של מכבי כל הזמן
מעניין לי תזין שהם גדלו בקרית שלום, מדובר בחרא שחקנים
צאו מזה שכל אפס שלבש צהוב יגיע לפה וישדרג אוטומטית בגלל הדם הארי שלו
מעניין לי תזין שהם גדלו בקרית שלום, מדובר בחרא שחקנים
צאו מזה שכל אפס שלבש צהוב יגיע לפה וישדרג אוטומטית בגלל הדם הארי שלו
-
- קיבל.ה 2132 לייקים
זה בעיקר משתמש אחד.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 371 לייקים
מה שמעניין בתקציב הוא שכר שחקנים ולא הכללי. עפ"י ה'מקורות', רוצים להוציא פחות על ישראלים ויותר על זרים ואם אכן מציעים לזרים בין 250-350K זה מכובד ויפה, וזה בגדול מה שטוענים גם הכתבים השונים ומה שראינו ושמענו על מה שחתם או סיכם, וגם מה שבאר שבע משלמת. ככה נהיה בגדול בין הבבוניאדה לבאר שבע, אולי סביבות ה30 מיליון שכר. אחרת אכן עבדו עלינו, וספק כמה עוד מנויים ימכרו.
אבל אם לא יילך עם חלק מהזרים ופציעות וכו, וחוץ מבוסקילה וקורין ( שגם הם פוטנציאל וצריכים להוכיח את עצמם ברמה הזו ) שאר הסגל יהיה ישראלים סטייל רוחנא, רן בנימין, ארי כהן ומחאמיד, אנחנו בבעיה. שחקנים ישראלים לא הושפעו מהמלחמה ואין תירוצים למה לא הגיעו עוד כמה בהינתן הסגל הלא מתאים, לראות את רשימת השחקנים שהתאמנו אתמול...ברררר
אבל אם לא יילך עם חלק מהזרים ופציעות וכו, וחוץ מבוסקילה וקורין ( שגם הם פוטנציאל וצריכים להוכיח את עצמם ברמה הזו ) שאר הסגל יהיה ישראלים סטייל רוחנא, רן בנימין, ארי כהן ומחאמיד, אנחנו בבעיה. שחקנים ישראלים לא הושפעו מהמלחמה ואין תירוצים למה לא הגיעו עוד כמה בהינתן הסגל הלא מתאים, לראות את רשימת השחקנים שהתאמנו אתמול...ברררר
-
- קיבל.ה 537 לייקים
החתימה של גורדנה באשדוד היא בשורה מדהימה.
מעולה.
זה אומר שהוא הבין שבהפועל לא ממש בונים עליו כשחקן הרכב וזו בשורה חשובה.
מעולה.
זה אומר שהוא הבין שבהפועל לא ממש בונים עליו כשחקן הרכב וזו בשורה חשובה.
-
- קיבל.ה 193 לייקים
זה לא שאני לא רוצה לראות שחקנים מדהימים נוחתים פה אתמול, אבל אי אפשר להעמיד פנים שלא הייתה פה מלחמה משוגעת במשך שבועיים שהפכה את כל העסק (ומקווה שרק עכבה, ולא שינתה מהותית). וכל זה כשאנחנו עדיין בחודש יוני, לא בשלהי אוגוסט. הליגה הסדירה מתחילה ב- 23/08, זה כמעט חודשיים, זה לא מעט זמן גם בשביל להתאקלם ולהתחיל להתחבר. ברור לכולם שהעונה הזאת תקום או תיפול על הזהות של ה- 5 זרים שנותרו לנו להביא (בהנחה שג'וקו לא יפתח איתנו את הליגה) ומייאמבו.
יותר מזה - הייתי מתבאס אם בגלל העיכוב של השבועיים של מלחמה וכדי לרצות את האוהדים שצמאים לוולקאם היו מתפשרים על ההחתמות של הזרים.
יותר מזה - הייתי מתבאס אם בגלל העיכוב של השבועיים של מלחמה וכדי לרצות את האוהדים שצמאים לוולקאם היו מתפשרים על ההחתמות של הזרים.
אבישי כהן למגן ימני, לא יצא למחנה אימונים שלהם, יהיה החתמה טובה
-
- קיבל.ה 689 לייקים
-
- קיבל.ה 371 לייקים
13 שחקני סגל ראויים לקבוצה עם שאיפות למקום רביעי? אם אני אופטימי מאוד מאוד הגעתי ל10, וברור שלא כולם יהיו ברמה הזו במבחן התוצאה:צ'ימבויקה כתב: ↑30 יוני 2025, 11:43 עזבו שמות וספקולציות, על עמדות ואיכות השחקנים שמועמדים (זרים וישראלים כאחד)
6 ימים למחנה אימונים
מה זה הדבר הזה?
חסרים פה 5-6 שחקני הרכב
מה עושה בוקסה
צור
מאיימבו
פיבן
מורגן
ליידנר
נסאר
אלקוקין
טוריאל
קורין
בוסקילה
- רדפוקס
- קיבל.ה 4975 לייקים
ישראלוב ומחמיד גם שחקני סגל ראויים ורן בנימין יהיה שחקן סגל גם אם אנחנו לא אוהבים את זה, אז כן 13 נשמע מדויק.joshsoos כתב: ↑30 יוני 2025, 12:1013 שחקני סגל ראויים לקבוצה עם שאיפות למקום רביעי? אם אני אופטימי מאוד מאוד הגעתי ל10, וברור שלא כולם יהיו ברמה הזו במבחן התוצאה:צ'ימבויקה כתב: ↑30 יוני 2025, 11:43 עזבו שמות וספקולציות, על עמדות ואיכות השחקנים שמועמדים (זרים וישראלים כאחד)
6 ימים למחנה אימונים
מה זה הדבר הזה?
חסרים פה 5-6 שחקני הרכב
מה עושה בוקסה
צור
מאיימבו
פיבן
מורגן
ליידנר
נסאר
אלקוקין
טוריאל
קורין
בוסקילה
השאלה היותר חשובה כמה שחקני הרכב ראויים יש פה? לא יותר מ-6 בלחץ.
-
- קיבל.ה 1505 לייקים
יש לנו זר אחד כרגע..ברור לכולם שג'וקו או איך שלא קוראים לו, לא יהיה פה. ברור גם שיביאו זרים, ברור שהם מיועדים להרכב.רדפוקס כתב: ↑30 יוני 2025, 12:13ישראלוב ומחמיד גם שחקני סגל ראויים ורן בנימין יהיה שחקן סגל גם אם אנחנו לא אוהבים את זה, אז כן 13 נשמע מדויק.joshsoos כתב: ↑30 יוני 2025, 12:1013 שחקני סגל ראויים לקבוצה עם שאיפות למקום רביעי? אם אני אופטימי מאוד מאוד הגעתי ל10, וברור שלא כולם יהיו ברמה הזו במבחן התוצאה:צ'ימבויקה כתב: ↑30 יוני 2025, 11:43 עזבו שמות וספקולציות, על עמדות ואיכות השחקנים שמועמדים (זרים וישראלים כאחד)
6 ימים למחנה אימונים
מה זה הדבר הזה?
חסרים פה 5-6 שחקני הרכב
מה עושה בוקסה
צור
מאיימבו
פיבן
מורגן
ליידנר
נסאר
אלקוקין
טוריאל
קורין
בוסקילה
בואו שנייה נחכה עם זה, כבר היו 2 זרים חתומים שחתכו בגלל המלחמה שנגמרה לפני כמה ימים, לוקח זמן ליצור קשר שוב עם שחקנים, לשכנע אותם לבוא הנה, אבל הם יגיעו ויחד איתם יהיה פה כבר 11 שחקנים להרכב. קצת סבלנות....
-
- קיבל.ה 475 לייקים
מי השני חוץ ממוקאירו?שחר כתב: ↑30 יוני 2025, 12:17יש לנו זר אחד כרגע..ברור לכולם שג'וקו או איך שלא קוראים לו, לא יהיה פה. ברור גם שיביאו זרים, ברור שהם מיועדים להרכב.
בואו שנייה נחכה עם זה, כבר היו 2 זרים חתומים שחתכו בגלל המלחמה שנגמרה לפני כמה ימים, לוקח זמן ליצור קשר שוב עם שחקנים, לשכנע אותם לבוא הנה, אבל הם יגיעו ויחד איתם יהיה פה כבר 11 שחקנים להרכב. קצת סבלנות....
- רדפוקס
- קיבל.ה 4975 לייקים
אז לשתות כוס מים קרים כן? תודה הרבה זמן לא הציעו לי את זה.שחר כתב: ↑30 יוני 2025, 12:17יש לנו זר אחד כרגע..ברור לכולם שג'וקו או איך שלא קוראים לו, לא יהיה פה. ברור גם שיביאו זרים, ברור שהם מיועדים להרכב.
פחות משבוע למחנה האימונים זר אחד חתום 5-6 שחקני הרכב ראויים בלבד.
חבל על הכסף לדעתי, אפשר לעשות מחנה בשפיים בבית הנבחרות עם סגל כזה.
-
- קיבל.ה 1028 לייקים
לא מצאתי פרסום על המחנה אימונים, הוא לא מתחיל לרוב אמצע יולי?
- Sin Queso
- קיבל.ה 510 לייקים
-
- קיבל.ה 371 לייקים
הרכב ברור שיגיעו, זרים, ואם אלה לא יהיו שחקנים של כסף טוב אז ממילא הלך עלינו ושיקרו אותנו.רדפוקס כתב: ↑30 יוני 2025, 12:13ישראלוב ומחמיד גם שחקני סגל ראויים ורן בנימין יהיה שחקן סגל גם אם אנחנו לא אוהבים את זה, אז כן 13 נשמע מדויק.joshsoos כתב: ↑30 יוני 2025, 12:1013 שחקני סגל ראויים לקבוצה עם שאיפות למקום רביעי? אם אני אופטימי מאוד מאוד הגעתי ל10, וברור שלא כולם יהיו ברמה הזו במבחן התוצאה:צ'ימבויקה כתב: ↑30 יוני 2025, 11:43 עזבו שמות וספקולציות, על עמדות ואיכות השחקנים שמועמדים (זרים וישראלים כאחד)
6 ימים למחנה אימונים
מה זה הדבר הזה?
חסרים פה 5-6 שחקני הרכב
מה עושה בוקסה
צור
מאיימבו
פיבן
מורגן
ליידנר
נסאר
אלקוקין
טוריאל
קורין
בוסקילה
אבל גם אם יבואו, הסגל בעייתי מאוד. בעשרה שכתבתי ישנם שחקנים שבכלל לא ברור שהם לקבוצת צמרת ( בגלל זה לא כתבתי את ישראלוב ומחאמיד, לא רואה מה צמרת בהם לפי מה שראינו מהם ) ונותר לקוות. יבואו עוד חמישה זרים, יבוא עוד ישראלי בכיר שנקווה שהוא לא איזה ויסמן שרוף, וזו קבוצה שיכולה בתסריט אופטימי שפגענו בזרים והישראלים הבכירים נותנים אחלה עונה להיות במקום רביעי, אבל בתסריט הפוך שנפלנו בחלק מהזרים והישראלים לא מעלים רמה, יכולה להידרדר לפלייאוף תחתון, פיטורי מאמן ובלגנים. רק מאיימבו ופיבן עם נסיון ליגה ברמה טובה, צור נקווה וגם דיארה אם יחתום, פעם היו קוראים לזה צלש או טרש.
-
- קיבל.ה 2013 לייקים
או שפשוט אף אחד מהפועל בכלל לא פנה אליו, כמו שהסוכן שלו אמר במפורש....
-
- קיבל.ה 2132 לייקים
אצלינו הוולקאמים זה ששחקן שלא רוצים חותם במקום אחר.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 2610 לייקים
אני מניח שאם גוקו משוחרר, זה אומר שמצאו קשר אחורי אחר.
אבישי כהן לא בתכניות שלהם, להחתים לפני שבית"ר יקפצו , אין מגן ימני נורמאלי ישראלי חוץ מדסה
-
- קיבל.ה 1176 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4975 לייקים
אין שום דבר רשמי אל תפתח ציפיות, סתם צנציפר ממחזר כל מיני דברים שהוא רשם כמה פעמים בחודשיים האחרונים בכתבת מחזור גדולה.
הוא גם אמר שהשבוע יהיה חדשות על הפועל, בינתיים הוא שקט כמו דג פרט לעטיפת הדגים הוירטואלית שהוא העלה הבוקר.
-
- קיבל.ה 2610 לייקים
לגבי ההבטחות שלו שלא מומשו מעולם, יש ספר שלם. לא מצפה מההגזמות שלו.
-
- קיבל.ה 2393 לייקים
-
- קיבל.ה 2393 לייקים
-
- קיבל.ה 1176 לייקים
-
- קיבל.ה 1087 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4975 לייקים
מה זה אומר לא בטוח?
אגב יפה שאתה אומר שבונים קבוצה טובה ושנשתה כוס מים ונרגע ובאותה נשימה מכריז פה שמביאים זר ברזומה של ג'וקו (פרופיל של הפועל חדרה/טבריה), זה מאוד מרגיע את כולם