עופר ינאי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
פומפה
קיבל.ה  431 לייקים

Red roy כתב: 20 דצמבר 2024, 17:28
Red_man כתב: 20 דצמבר 2024, 17:26
Red roy כתב: 20 דצמבר 2024, 17:24

למה ?
ברגע שינאי יראה שהוא בונה מגרש ההצבעה לא תהווה בעיה לכלום .
כל הדרישה מההתחלה היתה לוודא שזה באמת זמני .

והפועלה הנוכחית של ינאי רק מראה כמה צדקו שנלחמו על זה
אתה עושה את עצמך או שאתה באמת לא מבין? גם אם הסיכוי הוא תיאורטי זה עדיין תוספת סיכון להשקעה של 250 מיליון שקל. איזה חברות/משקיעים ירצו להצטרף להשקעה כזאת?
אז מה אתה היית מציע ?
לעבור ליד אליהו בלי ביטחון שזה זמני ?
כן כי מה האינטרס של עופר שנעבור לשנה שנתיים ליד אליהו וזהו? מה הוא ירוויח מזה?
הדבר הנכון בעיניי לעשות יהיה לעבור ואם העמותה רואה שהתהליך לא מתקדם בשנה וחצי שנתיים הקרובות או בפרק זמן שיקבע מראש אז להצביע ולחזור לדרייב אין. מה נפסיד מזה? בזמן הזה נקבל קבוצה עם תקציב גבוה ושאיפות. איפה ההפסד פה?
ברנדון מלכה
קיבל.ה  56 לייקים

ספרא טבא כתב:מתחיל להתייאש לגמרי מהקבוצה הזאת
אי אפשר כל יומיים לקבל פוש על דרמה ורעידת אדמה
ינאי מתנהל כמו מישהו שרוצה לטלטל את הספינה כל 4 דקות, חלאס זה לא רציני
אני אתך אבל די עם הקורבנות תהיה אקטיבי. שים 25 מליון שקל ואם לא יהיה וטו שנה הבאה, עופר יחזיר לך

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

nirgo
קיבל.ה  368 לייקים

..
נערך לאחרונה על ידי nirgo ב 20 דצמבר 2024, 17:38, נערך 2 פעמים בסך הכל.
Red roy
קיבל.ה  184 לייקים

פומפה כתב: 20 דצמבר 2024, 17:34
אתה עושה את עצמך או שאתה באמת לא מבין? גם אם הסיכוי הוא תיאורטי זה עדיין תוספת סיכון להשקעה של 250 מיליון שקל. איזה חברות/משקיעים ירצו להצטרף להשקעה כזאת?
אז מה אתה היית מציע ?
הדבר הנכון בעיניי לעשות יהיה לעבור ואם העמותה רואה שהתהליך לא מתקדם בשנה וחצי שנתיים הקרובות או בפרק זמן שיקבע מראש אז להצביע ולחזור לדרייב אין. מה נפסיד מזה? בזמן הזה נקבל קבוצה עם תקציב גבוה ושאיפות. איפה ההפסד פה?
אז כל ההבדל הוא מתן ווטו עוד שנתיים במקום עוד חצי שנה ?
Giovanni Giorgio
קיבל.ה  953 לייקים

באמת שאני לא מצליח להבין איך המשבר הזה שיכל להיות מנוהל ולהיסגר בתוך שבוע נגרר למצב הזה שאנחנו עומדים לאבד הכל

בתכלס אני שונא את כולם
long live the zapta
פומפה
קיבל.ה  431 לייקים

Red roy כתב: 20 דצמבר 2024, 17:35
פומפה כתב: 20 דצמבר 2024, 17:34

אז מה אתה היית מציע ?
אז כל ההבדל הוא מתן ווטו עוד שנתיים במקום עוד חצי שנה ?
לא ההבדל הוא שלא יחייבו אותו לשים 25 מיליון בזמן של שנה שבו גם ככה לא בטוח שידברים יספיקו להתקדם מבחינה בירוקרטית ואז יגידו לו שמע לא עמדת בזמן יש וטו והלכו לך ה-25 מיליון.
nirgo
קיבל.ה  368 לייקים

עד שמוטלי סוף סוף חזר, עופר הגיע היום לאימון בהדר יוסף וסיפר למוטלי על פסיקת ברוך אסולין ועל המתח שנוצר.

שאף אחד לא יתפלא אם מחר בבוקר נגלה שמוטלי הגיע בלילה לדרייב-אין, אסף משם את חפציו וטס לחו"ל.
Red_man
קיבל.ה  1228 לייקים

Red roy כתב: 20 דצמבר 2024, 17:24

למה ?
ברגע שינאי יראה שהוא בונה מגרש ההצבעה לא תהווה בעיה לכלום .
כל הדרישה מההתחלה היתה לוודא שזה באמת זמני .

והפועלה הנוכחית של ינאי רק מראה כמה צדקו שנלחמו על זה
אז מה אתה היית מציע ?
אלוהים אתה כזה דמגוג. לא הכל שחור ולבן תתבגר כבר. היה אפשר להיות אחרי הכל כבר באוגוסט אבל העמותה החליטה להחריב את הכל כמו גבר מכה שגומר הכל ברצח והתאבדות. תבלה בליגה א׳ ואל תשכח שרק גביע האיגוד זה מרגששששש
Adom_Adom
קיבל.ה  275 לייקים

אגב עם עופר יעזוב, רמי כהן ידאג להגדלת האולם? הוא יביא 25 מיליון ערבות? אוו שזה חל רק על עופר ינאי?
Red roy
קיבל.ה  184 לייקים

המטרה היא להראות רצינות
אם ינאי רציני גם המטרה שלו היא להתקדם כמה שיותר מהר בשיפוץ
Red roy
קיבל.ה  184 לייקים

Red_man כתב: 20 דצמבר 2024, 17:39
אז מה אתה היית מציע ?
אלוהים אתה כזה דמגוג. לא הכל שחור ולבן תתבגר כבר. היה אפשר להיות אחרי הכל כבר באוגוסט אבל העמותה החליטה להחריב את הכל כמו גבר מכה שגומר הכל ברצח והתאבדות. תבלה בליגה א׳ ואל תשכח שרק גביע האיגוד זה מרגששששש
אני מאבד את הסבלנות
אני רוצה להיות בליגה א ?
באמת בלי ינאי לא תהיה הפועל אלא בליגה א ...
טמבל
נערך לאחרונה על ידי Red roy ב 20 דצמבר 2024, 17:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
Red_man
קיבל.ה  1228 לייקים

Adom_Adom כתב: 20 דצמבר 2024, 17:39 אגב עם עופר יעזוב, רמי כהן ידאג להגדלת האולם? הוא יביא 25 מיליון ערבות? אוו שזה חל רק על עופר ינאי?
נעבור להדר יוסף יהיה בסדר
Adom_Adom
קיבל.ה  275 לייקים

Red roy כתב: 20 דצמבר 2024, 17:40 המטרה היא להראות רצינות
למה בכלל זה נורמל שעל עופר ינאי חלה החובה להביא 250 מיליון שקל להרחבת אולם עירוני?
רק הפועל
קיבל.ה  2439 לייקים

רמי כהן מעדיף להישאר בינוני ושהקבוצה תהיה שלו מאשר שהקבוצה תגיע לשיאים עם עופר ינאי , זו השורה התחתונה של העניין הזה ולא מעניין פסק דין כזה או אחר , אסור לתת לקרות
רק הפועל
קיבל.ה  2439 לייקים

עצם העובדה שאפשר לבטל את הכל עונה הבאה אחריי שעופר משקיע מליונים היא לא פחות מביזיונית , לא צריכה להיות אופציה כזו ווטו בכלל בנושא הזה
Red roy
קיבל.ה  184 לייקים

Red_man כתב: 20 דצמבר 2024, 17:41
Adom_Adom כתב: 20 דצמבר 2024, 17:39 אגב עם עופר יעזוב, רמי כהן ידאג להגדלת האולם? הוא יביא 25 מיליון ערבות? אוו שזה חל רק על עופר ינאי?
נעבור להדר יוסף יהיה בסדר
איזה היסטריה אלוהים ישמור
איפה היינו וצמחנו ואיפה אנחנו עכשיו ...
Red roy
קיבל.ה  184 לייקים

Adom_Adom כתב: 20 דצמבר 2024, 17:42
Red roy כתב: 20 דצמבר 2024, 17:40 המטרה היא להראות רצינות
למה בכלל זה נורמל שעל עופר ינאי חלה החובה להביא 250 מיליון שקל להרחבת אולם עירוני?
לא חובה
זה פשוט מה שהוא אמר
שיקר ? סבבה שיודה בזה
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1604 לייקים

הפועל כתב:
רדנקו כתב: 20 דצמבר 2024, 16:27 לכל החכמים שחושבים שעופר קיבל כל מה שרצה - פסק הבורר קובע שגם אם עופר מוציא הון תועפות ומשלם לאדריכל עשרות מיליונים עדיין בסוף העונה אפשר להחליט שלא נשארים ביד אליהו וחוזרים לדרייב אין.
פסק הדין שופך אש וגופרית על ההתנהגות של הנהלת העמותה ודוח את כל הטענות שלהם לגבי ההתנהלות שלהם ולגבי איך שהתנהגו ומרחו ודחו את ההצבעה וגם אומר שהם היו צריכים להעמיד בפני חברי העמותה הצבעה של כן או לא וזהו. הוא גם אומר שלא היתה להם זכות להטיל וטו בעצמם בלי להביא את זה להצבעה של חברי העמותה. הבעיה בפסק הדין היא זו שכתבתי למעלה. שגם אם עופר יוצא הון על האולם עדיין העמותה יכולה לבטל את המעבר ליד אליהו בסוף העונה. זה פשוט לא הגיוני.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk
אבל הוא חתם על הסכם עם זכות וטו על מעבר ליד אליהו. זאת המשמעות.
כמו שהמשמעות שהעמותה לא יכולה לשלוט בפיפס במועדון כשאין לה 51%.
שני הצדדים מגלים לפתע את המציאות. מדהים.
אתה מדבר שטויות. אולי אם היית קורא את פסק הבורר היית מקשקש פחות.

ברנדון מלכה
קיבל.ה  56 לייקים

למה זה טוב כתב:
רק הפועל כתב: 20 דצמבר 2024, 10:36
למה זה טוב כתב: 20 דצמבר 2024, 10:27 כן אבל זה לא רק ה25, זה באמת שם אותו במקום שהוא מחוייב לשיפוץ האולם, הרגה יותר ממה שהוא רצה להיות מחוייב אליו בתחילת הדרך ("תאמינו בי").
שרף פה המון כסף, ציפה להיות רווחי בזמן מהיר ושיהיה יורוליג כבר העונה והוא כניראה מתחיל להבין שזה הרבה יותר קשה ממה שהוא חשב
בוא הוא לא חייב להיות מחייב לדברים כאלה מלכתחילה , הוא הבעלים של המועדון בסוף והוא שם הרבה יותר כסף מראשי העמותה ולהחזיק אותו ככה בביצים זה לא לעניין בכלל וכנראה המצב הזה מעיי אותו כבר
אולי מעייף אבל כמו שאמרו פה, קיבל את מה שרצה. עוברים ליד אליהו בלי בעיות. הוא מראה הבטחה ולשיפוץ והכל ממשיך כמו שהוא טוען שהוא רוצה. אם באמת עכשיו הוא מאיים לעזוב אז זה לגמרי ממנו ואין כבר שום קשר לעמותה, רמי או אולטראס.
אתה ליצן חסר תבונה. הוא צריך להביא משקיעים ולגייס 200 מליון שקל מעבר להשקעה בקבוצה. נראה לך שמשהו מזה יכול לקרות כשהשלטר בידיים של חבורת מטורללים?
אם אתה זה אתה ואנשים כמו עופר ינאי הם כמו עופר ינאי, אתה לא חושב שיכול להיות שאתה לא חד כמו שנדמה לך?

Red_man
קיבל.ה  1228 לייקים

Red roy כתב: 20 דצמבר 2024, 17:41

אז מה אתה היית מציע ?
אני מאבד את הסבלנות
אני רוצה להיות בליגה א ?
טמבל
אוי אתה מאבד סבלנות איזה פחד. מה קרה? שמעת את האמת שלא נוחה לך? אתה גיבור על כסף של אחרים. בוא תעביר 25,000 שקל ויש מצב שאני אטיל וטו והלך לך יותר מזה הולך? אבל תסמוך עליי יהיה בסדר. אני מניח שגם לעופר לשים 25 מיליון שקל בנאמנות זה לא משהו באהלן אהלן.
אתה הרי חכם מכולנו ואתה ורק אתה רואה את האמת בזמן שכולנו טועים.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1604 לייקים

Red roy כתב:המטרה היא להראות רצינות
שמע אני באמת לא מבין אם אתה באמת לא קולט או שאתה נהנה לעשות מעצמך מטומטם. במיוחד כשאני יודע שאתה לא כזה

רק הפועל
קיבל.ה  2439 לייקים

זה פשוט פשע מה שרמי כהן עושה פה איך אפשר לסלוח אחריי דבר כזה אם עופר ינאי עוזב איך ? חתיכת אפס מאופס במקום להאבק על אליפות ניאבק על הישארות פשוט בושה
רק הפועל
קיבל.ה  2439 לייקים

ראיתי עכשיו את השידור של ספורט 5 ואני פשוט בהלם ממה שקורה פה
Red roy
קיבל.ה  184 לייקים

Red_man כתב: 20 דצמבר 2024, 17:50
Red roy כתב: 20 דצמבר 2024, 17:41

אני מאבד את הסבלנות
אני רוצה להיות בליגה א ?
טמבל
אוי אתה מאבד סבלנות איזה פחד. מה קרה? שמעת את האמת שלא נוחה לך? אתה גיבור על כסף של אחרים. בוא תעביר 25,000 שקל ויש מצב שאני אטיל וטו והלך לך יותר מזה הולך? אבל תסמוך עליי יהיה בסדר. אני מניח שגם לעופר לשים 25 מיליון שקל בנאמנות זה לא משהו באהלן אהלן.
אתה הרי חכם מכולנו ואתה ורק אתה רואה את האמת בזמן שכולנו טועים.
וואו
תעשה חיים ויאללה הפועל
סמל אישי של משתמש
porthos
קיבל.ה  120 לייקים

רק הפועל כתב: 20 דצמבר 2024, 17:57 ראיתי עכשיו את השידור של ספורט 5 ואני פשוט בהלם ממה שקורה פה
מה קרה שם?
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3112 לייקים

Adom_Adom כתב:אגב עם עופר יעזוב, רמי כהן ידאג להגדלת האולם? הוא יביא 25 מיליון ערבות? אוו שזה חל רק על עופר ינאי?
רמי אמר שעופר הגיע הוא היה כבר בתהליכים להגדיל את האולם, נקווה אחרי שעופר יפסיק להפריע רמי ימשיך בתהליך שכבר היה ממש קורה רק שלא יעשה הורד ויבנה עוד יציע למכבי ויקבל 40 ש"ח להפועל.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

רק הפועל
קיבל.ה  2439 לייקים

porthos כתב: 20 דצמבר 2024, 17:59
רק הפועל כתב: 20 דצמבר 2024, 17:57 ראיתי עכשיו את השידור של ספורט 5 ואני פשוט בהלם ממה שקורה פה
מה קרה שם?
סיפרו שאמר להם ש95 אחוז שהוא מסיים פה והוא דיבר עם מדר ומוטלי על זה שאפשר למכור אותם או משהו כזה
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

ברנדון מלכה כתב: 20 דצמבר 2024, 17:49
למה זה טוב כתב:
רק הפועל כתב: 20 דצמבר 2024, 10:36
בוא הוא לא חייב להיות מחייב לדברים כאלה מלכתחילה , הוא הבעלים של המועדון בסוף והוא שם הרבה יותר כסף מראשי העמותה ולהחזיק אותו ככה בביצים זה לא לעניין בכלל וכנראה המצב הזה מעיי אותו כבר
אולי מעייף אבל כמו שאמרו פה, קיבל את מה שרצה. עוברים ליד אליהו בלי בעיות. הוא מראה הבטחה ולשיפוץ והכל ממשיך כמו שהוא טוען שהוא רוצה. אם באמת עכשיו הוא מאיים לעזוב אז זה לגמרי ממנו ואין כבר שום קשר לעמותה, רמי או אולטראס.
אתה ליצן חסר תבונה. הוא צריך להביא משקיעים ולגייס 200 מליון שקל מעבר להשקעה בקבוצה. נראה לך שמשהו מזה יכול לקרות כשהשלטר בידיים של חבורת מטורללים?
אם אתה זה אתה ואנשים כמו עופר ינאי הם כמו עופר ינאי, אתה לא חושב שיכול להיות שאתה לא חד כמו שנדמה לך?

תודה על המחמאות. מעריך.
לעניינו, לא אני הצעתי שהוא ישים את הכסף ה-25 ולא אני הצעתי שהוא ייקח על עצמו את השיפוץ. הוא הביא את זה לחלוטין בעצמו. אפילו תוצאות הבבוררות הביאו לו בדיוק את מה שביקש וטען שהוא מעוניין בו ועוד בנוסף הבורר הטיח אשמה בעמותה, כמו שמגיע לה.
הצדדים הלכו לבוררות אצל בורר שהיה מוסכם על שני הצדדים ועשו זאת כצעד מחייב לעמוד במה שיעלה בבוררות.
הוא החליט לעצמו הכל במודעות של האיש החד שהוא (אני באמת חושב שהוא כזה).
באמת אני שואל, מה קרה? דווקא אחרי שהוא קיבל את המעבר, קיבל חיוב משפטי של העמותה להעלות את הנושא להצבעה בעמותה כשהוא יודע שיש לו רוב, דווקא עכשיו הוא לכאורה מרים ידיים ואומר אני הולך?

אם אתה שואל אותי אגב, להיות בעלים של מועדון ספורט זו אחת ההחלטות הכי גרועות שאדם עשיר פרטי יכול לעשות לעצמו. לרוב זה לא מוכיח את עצמו.
רק הפועל
קיבל.ה  2439 לייקים

רציתי להיות אופטימי אבל הסיפור הזה דיי גמור לצערי
Red roy
קיבל.ה  184 לייקים

רדנקו כתב: 20 דצמבר 2024, 17:54
Red roy כתב:המטרה היא להראות רצינות
שמע אני באמת לא מבין אם אתה באמת לא קולט או שאתה נהנה לעשות מעצמך מטומטם. במיוחד כשאני יודע שאתה לא כזה

וואלה
יכול להיות שיש משהו עקרוני שאני לא מבין או לא מוכן להבין.
נקווה יהיה טוב
Nati
קיבל.ה  1775 לייקים

רק הפועל כתב:
Nati כתב: 20 דצמבר 2024, 16:39
הפועל כתב:חבל שעופר לא מדבר. לא ממש הבנתי מה הוא רוצה, נשמע שהבורר הציע משהו מאד פושר וסביר
מה פושר פה?
הוא אומר לאיש עסקים,שים עכשיו 25 מיליון שקל בצד לשנה.כסף שהוא יכול לעשות ממנו עוד כסף.
כמשתמש מאוד אופטימי איך להערכתך העניין יסתיים ?
עופר לא הולך
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3112 לייקים

רק הפועל כתב:
porthos כתב: 20 דצמבר 2024, 17:59
מה קרה שם?
סיפרו שאמר להם ש95 אחוז שהוא מסיים פה והוא דיבר עם מדר ומוטלי על זה שאפשר למכור אותם או משהו כזה
אם זה ככה נשמע שעופר החליט שחלאס, החזיק יותר ממה שחשבתי.
אני מניח שהוא ימכור כל מה שאפשר להחזיר משהו ממה שהוא שם.

מישהו יודע איך זה עובד עכשיו?
העמותה מקבלת בחזרה את ה81 אחוז של עופר חוזרת ל100 אחוז?

Sent from my 22101320G using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1604 לייקים

למה זה טוב כתב:
ברנדון מלכה כתב: 20 דצמבר 2024, 17:49
למה זה טוב כתב: אולי מעייף אבל כמו שאמרו פה, קיבל את מה שרצה. עוברים ליד אליהו בלי בעיות. הוא מראה הבטחה ולשיפוץ והכל ממשיך כמו שהוא טוען שהוא רוצה. אם באמת עכשיו הוא מאיים לעזוב אז זה לגמרי ממנו ואין כבר שום קשר לעמותה, רמי או אולטראס.

תודה על המחמאות. מעריך.
לעניינו, לא אני הצעתי שהוא ישים את הכסף ה-25 ולא אני הצעתי שהוא ייקח על עצמו את השיפוץ. הוא הביא את זה לחלוטין בעצמו. אפילו תוצאות הבבוררות הביאו לו בדיוק את מה שביקש וטען שהוא מעוניין בו ועוד בנוסף הבורר הטיח אשמה בעמותה, כמו שמגיע לה.
הצדדים הלכו לבוררות אצל בורר שהיה מוסכם על שני הצדדים ועשו זאת כצעד מחייב לעמוד במה שיעלה בבוררות.
באמת אני שואל, מה קרה? דווקא אחרי שהוא קיבל את המעבר, קיבל חיוב משפטי של העמותה להעלות את הנושא להצבעה בעמותה כשהוא יודע שיש לו רוב, דווקא עכשיו הוא לכאורה מרים ידיים ואומר אני הולך?

אם אתה שואל אותי אגב, להיות בעלים של מועדון ספורט זו אחת ההחלטות הכי גרועות שאדם עשיר פרטי יכול לעשות לעצמו. לרוב זה לא מוכיח את עצמו.
איזה קשקוש. הוא היה מוכן לעשות הרבה מאוד. אבל הוא רצה דבר מאוד פשוט - שיצביעו עכשיו ויאמרו אל עוברים או לא. אם אומרים שלא אז הוא יורד מההשקעה. זה פשוט מאוד.
יש כבר פסק דין שקובע שהמעבר יהיה זמני. אבל יש פה הנהלה של העמותה שהחליטה על דעת עצמה ובלי לשאול את החברים לעשות כל מה שביכולתה כדי לסלק מפה את עופר.
ואני מקווה 'הם יזכרו לעד כמחריבי הכי גדולים של הפועל. פי אלף יותר משאול. שימון מזרחי קדוש לעומתם.

רק הפועל
קיבל.ה  2439 לייקים

כל עוד רמי שם זה לא מעניין אותי , אם יש בקבוצה אנשים שמונעים ממנה להתקדם אז מה הטעם בכלל ?
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4778 לייקים

רדנקו כתב: 20 דצמבר 2024, 18:11
למה זה טוב כתב:
ברנדון מלכה כתב: 20 דצמבר 2024, 17:49 אתה ליצן חסר תבונה. הוא צריך להביא משקיעים ולגייס 200 מליון שקל מעבר להשקעה בקבוצה. נראה לך שמשהו מזה יכול לקרות כשהשלטר בידיים של חבורת מטורללים?

תודה על המחמאות. מעריך.

איזה קשקוש. הוא היה מוכן לעשות הרבה מאוד. אבל הוא רצה דבר מאוד פשוט - שיצביעו עכשיו ויאמרו אל עוברים או לא. אם אומרים שלא אז הוא יורד מההשקעה. זה פשוט מאוד.
יש כבר פסק דין שקובע שהמעבר יהיה זמני. אבל יש פה הנהלה של העמותה שהחליטה על דעת עצמה ובלי לשאול את החברים לעשות כל מה שביכולתה כדי לסלק מפה את עופר.
ואני מקווה 'הם יזכרו לעד כמחריבי הכי גדולים של הפועל. פי אלף יותר משאול. שימון מזרחי קדוש לעומתם.

!!!
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1715 לייקים
יצירת קשר:

רדנקו כתב: 20 דצמבר 2024, 17:48
הפועל כתב:
רדנקו כתב: 20 דצמבר 2024, 16:27 לכל החכמים שחושבים שעופר קיבל כל מה שרצה - פסק הבורר קובע שגם אם עופר מוציא הון תועפות ומשלם לאדריכל עשרות מיליונים עדיין בסוף העונה אפשר להחליט שלא נשארים ביד אליהו וחוזרים לדרייב אין.
פסק הדין שופך אש וגופרית על ההתנהגות של הנהלת העמותה ודוח את כל הטענות שלהם לגבי ההתנהלות שלהם ולגבי איך שהתנהגו ומרחו ודחו את ההצבעה וגם אומר שהם היו צריכים להעמיד בפני חברי העמותה הצבעה של כן או לא וזהו. הוא גם אומר שלא היתה להם זכות להטיל וטו בעצמם בלי להביא את זה להצבעה של חברי העמותה. הבעיה בפסק הדין היא זו שכתבתי למעלה. שגם אם עופר יוצא הון על האולם עדיין העמותה יכולה לבטל את המעבר ליד אליהו בסוף העונה. זה פשוט לא הגיוני.

אבל הוא חתם על הסכם עם זכות וטו על מעבר ליד אליהו. זאת המשמעות.

תודה על המחמאות. קראתי מהתחלה עד הסוף כבר בצהרים. ואמרתי כבר את המסקנה שלי כמה עמודים אחורה שלדעתי זה בכלל פסק דין שהוא לטובת ינאי - הבורר התייחס למעבר כמעשה גמור וביקר בחומרה את דחיית ההצבעה עליו, מאיין את זכות הוטו של העמותה לכדי הצבעה מחויבת בסוף השנה בפני כלל החברים, שאינה מותנית בדבר, ואינה מחויבת בדבר (לא תכנון ולא בטיח) בפני כלל חברי העמותה, הצבעה שצפויה להיגמר ברוב מוחץ בעד מעבר ליד אליהו. ועוד תחת דרישה שייעשו מאמצים מירביים לצרף לעמותה כמה שיותר חברים שיוכלו להצביע בנושא (כי, כפי שציין הבורר, ברור לחלוטין שבקרב האוהדים יש תמיכה גורפת למעבר).
כל מה שינאי צריך לעשות לעומת זאת זה לשים כסף שממילא התכוון לשים לטובת תכנון האולם החדש. הוא אפילו לא חייב לבנות, הוא רק חייב לשים את הכסף לתכנון, לחכות לסוף השנה שתהיה הצבעה וזהו. אחרי זה הוא יכול להעביר את השחקנים לגור ביד אליהו תיאורטית.

זה לא אידיאלי, אבל זה תוצאה הוגנת ומעלה לינאי. אולי לינאי זה מצב משונה שיש מהלך שהוא רוצה לעשות והוא מוגבל בו בצורה כלשהי. אבל זאת גישה ילדותית למדי - ההסכם שהוא חתם עליו קובע זכות וטו לעמותה (בניגוד למה שניסה לטעון באותות ומופתים של גניבת דעת שהבורר ביטל בקלילות). למרות זאת . ינאי פשוט צריך להפסיק להתנהג כמו ילד בטנטרום ולעשות מה שהבטיח לעשות ממילא (להקשיב לבורר, להתקדם עם בנית האולם החדש).
נערך לאחרונה על ידי הפועל ב 20 דצמבר 2024, 18:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
Adom_Adom
קיבל.ה  275 לייקים

לפי צנציפר הוא אמר לאיטודיס, בברלי ומוטלי שיתכן שעד ראשון-שני הוא יודיע להם שהם משוחררים
Adom_Adom
קיבל.ה  275 לייקים

הפועל כתב: 20 דצמבר 2024, 18:12
רדנקו כתב: 20 דצמבר 2024, 17:48
הפועל כתב: אבל הוא חתם על הסכם עם זכות וטו על מעבר ליד אליהו. זאת המשמעות.

תודה על המחמאות. קראתי מהתחלה עד הסוף כבר בצהרים. ואמרתי כבר את המסקנה שלי כמה עמודים אחורה שלדעתי זה בכלל פסק דין שהוא לטובת ינאי - הבורר התייחס למעבר כמעשה גמור וביקר בחומרה את דחיית ההצבעה עליו, מאיין את זכות הוטו של העמותה לכדי הצבעה מחויבת בסוף השנה בפני כלל החברים, שאינה מותנית בדבר, ואינה מחויבת בדבר (לא תכנון ולא בטיח) בפני כלל חברי העמותה, הצבעה שצפויה להיגמר ברוב מוחץ בעד מעבר ליד אליהו. ועוד תחת דרישה שייעשו מאמצים מירביים לצרף לעמותה כמה שיותר חברים שיוכלו להצביע בנושא (כי, כפי שציין הבורר, ברור לחלוטין שבקרב האוהדים יש תמיכה גורפת למעבר).
כל מה שינאי צריך לעשות לעומת זאת זה לשים כסף שממילא התכוון לשים לטובת תכנון האולם החדש. הוא אפילו לא חייב לבנות, הוא רק חייב לשים את הכסף לתכנון, לחכות לסוף השנה שתהיה הצבעה וזהו. אחרי זה הוא יכול להעביר את השחקנים לגור ביד אליהו תיאורטית.

זה לא אידיאלי, אבל זה תוצאה הוגנת ומעלה לינאי. אולי לינאי זה מצב משונה שיש מהלך שהוא רוצה לעשות והוא מוגבל בו בצורה כלשהי. אבל זאת גישה ילדותית למדי - ההסכם שהוא חתם עליו קובע זכות וטו לעמותה (בניגוד למה שניסה לטעון באותות ומופתים של גניבת דעת שהבורר ביטל בקלילות). למרות זאת . ינאי פשוט צריך להפסיק להתנהג כמו ילד בטנטרום ולעשות מה שהבטיח לעשות ממילא (להקשיב לבורר, להתקדם עם בנית האולם החדש).
בסדר הנה עוד כמה ימים כנראה מי שרצה ישיג את המטרה ועופר יעזוב
אני רק שואל רמי כהן ישים ערבויות לבניית אולם? אוו שזה רק על חשבון הגב של עופר ינאי?
nirgo
קיבל.ה  368 לייקים

טביב, מוני הראל, רמון, כבירי, תושב, ניסנוב, גרינברג, מינצברג וספרא
לא יכולים לסייע לעופר עם ערבות 25 מיליון ש"ח?
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

רדנקו כתב: 20 דצמבר 2024, 18:11
למה זה טוב כתב:
ברנדון מלכה כתב: 20 דצמבר 2024, 17:49 אתה ליצן חסר תבונה. הוא צריך להביא משקיעים ולגייס 200 מליון שקל מעבר להשקעה בקבוצה. נראה לך שמשהו מזה יכול לקרות כשהשלטר בידיים של חבורת מטורללים?

תודה על המחמאות. מעריך.

גם העמותה מבקשת להראות בטוחות ולא מקבלת.
די כבר לחפש אשמים.
הלכו לבוררות כצעד מחייב לעמוד במה שיעלה בבבוררות.
זה מה שנקבע? שיעמדו במה שנקבע. מי שלא טוב לא עם החלטת הבוררות שיעשה מה שהוא צריך ויכול כדי לשנות.
אי אפשר לשנות? שיקבל החלטה.
אם עופר נכנס לבוררות ולמרות שקיבל באמת הכי קרוב שאפשר למה שהוא טען שהוא מעוניין בו ועדיין יוצא ממנה עם הודעות תחזיקו אותי, מתחיל למכור שחקנים וכו' אז מה רוצים מכל גורם אחר מעורב?
שליחת תגובה