סגל הקבוצה - אשכול מתמשך
-
Red_man
- קיבל.ה 2637 לייקים
אם קרינגטון לא משחק הערב אני מאוד אבל מאוד מקווה שהוא לא יהיה אצלנו בעונה הבאה. אם היה בורח סבבה דבר אחד אבל כל עוד הוא נשאר אין לו תירוץ לא לשחק
-
adom4
- קיבל.ה 885 לייקים
רוב הסיכויים שהוא עושה את מה שרנדולף עשה לפני שנתיים, זה גועל נפש אבל זה שזה כנראה קורה אצלם פעם שנייה בעיקר מראה כמה הניהול שם בדיחה.
-
Red_man
- קיבל.ה 2637 לייקים
שחקן עם מחויבות נמוכה, הוא גם אחד הסיבות העיקריות שלירושלים לא עלו ליורוליג העונה...
בתור זר אף אחד לא היה שוקל להביא אותו,
גם בתור ישראלי, חלק מהשיקולים צריך להיות חיבור עם מועדון והקהל,
לכן עדיף לבדוק חלופות אחרות (גם שהשוק הישראלי לא מי יודע מה)...
בתור זר אף אחד לא היה שוקל להביא אותו,
גם בתור ישראלי, חלק מהשיקולים צריך להיות חיבור עם מועדון והקהל,
לכן עדיף לבדוק חלופות אחרות (גם שהשוק הישראלי לא מי יודע מה)...
-
Red_man
- קיבל.ה 2637 לייקים
בתור זר אין מה להתקרב אליו. הסיבה היחידה להביא אותו זה כי השוק הישראלי יבש כמו המדבר. בכל זאת לא לגעת בו, להתאבד על מדר ולא לגעת בו.
-
איש גדול
- קיבל.ה 617 לייקים
חייב להבין רגע
נוריד מהפרק את זה שהוא לא משחק כי הוא מפחד מהמלחמה כי סביר שאם זה היה בגלל זה הוא היה עוזב את הארץ.
אין היגיון בזה שנשאר בארץ ולא ישחק בגלל זה.
נעבןר לאופציה השניה שמדברים עליה
גם אם זה נכון,למה שקרינגטון לא ירצה לשחק בגלל שהוא סגר אצלנו?
אם הוא ישחק ויהיה טוב אז לא ניקח אותו?
אולי יש משהו שאני לא מבין
נוריד מהפרק את זה שהוא לא משחק כי הוא מפחד מהמלחמה כי סביר שאם זה היה בגלל זה הוא היה עוזב את הארץ.
-
Red_man
- קיבל.ה 2637 לייקים
לדעתי הנהלת ירושלים מבינה שהקהל שלהם בטירוף עליהם והם מנסים להסיט את האש. הם עשו חתיכת פאול מול הקהל עם השחקנים וזה נראה כמו ניסיון לזרוק אותו מתחת לגלגלים. הבעיה היא שקראתי איפשהו בטוויטר שהשחקנים הם אלה שהדליפו לפופלינגר את ההתכתבות מהקבוצת וואטסאפ כדי להגן עליו מפני ההנהלה.איש גדול כתב: ↑09 יוני 2026, 14:16 חייב להבין רגע
זה שיטשואו ברמות שאם זה קורה אצלנו השרתים של הפורום, טוויטר, פייסבוק, אינסטגרם ווואטסאפ נשרפים.
- גביזון
- קיבל.ה 5148 לייקים
Red_man כתב:לדעתי הנהלת ירושלים מבינה שהקהל שלהם בטירוף עליהם והם מנסים להסיט את האש. הם עשו חתיכת פאול מול הקהל עם השחקנים וזה נראה כמו ניסיון לזרוק אותו מתחת לגלגלים. הבעיה היא שקראתי איפשהו בטוויטר שהשחקנים הם אלה שהדליפו לפופלינגר את ההתכתבות מהקבוצת וואטסאפ כדי להגן עליו מפני ההנהלה.איש גדול כתב: ↑09 יוני 2026, 14:16 חייב להבין רגע
זה שיטשואו ברמות שאם זה קורה אצלנו השרתים של הפורום, טוויטר, פייסבוק, אינסטגרם ווואטסאפ נשרפים.

Sent from my 22101320G using Tapatalk
בנושא קרינגטון וכתבות על זה שהוא סיכם בהפועל. נתעלם רגע מנושא מחויבות, חיבור לקהל וכו'.
יש כאן 2 תהיות:
1. אמנם מדר וקרינגטון לא בדיוק באותה העמדה, אבל עדיין אם מדר נשאר וממשיך באותה מגמה שהוא נמצא בה,
מה הצורך בקרינגטון ואיך הוא בדיוק משתלב בעמדה שדי עמוסה בזרים איכותיים וכאמור הוא לא תחליף לזר איכותי ברמת יורוליג.
אם חשבו עליו בתור ישראלי מוביל במידה שמדר לא ישאר, זה עוד איכשהו עושה יותר הגיון...
2. בהשוואה בין בורג לקרינגטון, לא בטוח בכלל שקרינגטון עדיף, במיוחד שלבורג יש עוד פוטנציאל לשיפור.
יש כאן 2 תהיות:
1. אמנם מדר וקרינגטון לא בדיוק באותה העמדה, אבל עדיין אם מדר נשאר וממשיך באותה מגמה שהוא נמצא בה,
מה הצורך בקרינגטון ואיך הוא בדיוק משתלב בעמדה שדי עמוסה בזרים איכותיים וכאמור הוא לא תחליף לזר איכותי ברמת יורוליג.
אם חשבו עליו בתור ישראלי מוביל במידה שמדר לא ישאר, זה עוד איכשהו עושה יותר הגיון...
2. בהשוואה בין בורג לקרינגטון, לא בטוח בכלל שקרינגטון עדיף, במיוחד שלבורג יש עוד פוטנציאל לשיפור.
-
ביוניק מאן
- קיבל.ה 6 לייקים
קרינגטון שובר שיוויון - לא פחות טוב ממדרd.k. כתב: ↑12 יוני 2026, 09:24 בנושא קרינגטון וכתבות על זה שהוא סיכם בהפועל. נתעלם רגע מנושא מחויבות, חיבור לקהל וכו'.
יש כאן 2 תהיות:
איתו אתה הופך למועמד בכיר לכל תואר בארץ
תיכנס לאירוע
-
Red_man
- קיבל.ה 2637 לייקים
הם לא אותה עמדה וזה מוריד את הצורך לרשום זר בעמדה 2 בליגה ברוב המשחקים.d.k. כתב: ↑12 יוני 2026, 09:24 בנושא קרינגטון וכתבות על זה שהוא סיכם בהפועל. נתעלם רגע מנושא מחויבות, חיבור לקהל וכו'.
יש כאן 2 תהיות:
אם הוא לא ישראלי אין בכלל מה להביא אותו
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1977 לייקים
אני לא מחזיק מקרינגטון בכלל ובעיני החתמה מיותרת
-
ביוניק מאן
- קיבל.ה 6 לייקים
אז סלח לי אתה ממש לא באירוע
יש בליגה הזו 3 ישראלים ברמת זר - סורקין, מדר וקרינגטון
לא הייתי אומר שקרינגטון הפחות טוב ברשימה
להחזיק 2 כאלה + 2 גארדים זרים כשב3-5 יש מקום ל3 זרים נוספים
זה יתרון משמעותי על כל קבוצה בליגה
-
Xavi
- קיבל.ה 2057 לייקים
יש לי הרגשה לא מוסברת שאם קרינגטון אצלנו, מעלים את מכסת הזריםביוניק מאן כתב: ↑12 יוני 2026, 10:41אז סלח לי אתה ממש לא באירוע
יש בליגה הזו 3 ישראלים ברמת זר - סורקין, מדר וקרינגטון
לא הייתי אומר שקרינגטון הפחות טוב ברשימה
להחזיק 2 כאלה + 2 גארדים זרים כשב3-5 יש מקום ל3 זרים נוספים
זה יתרון משמעותי על כל קבוצה בליגה
- גביזון
- קיבל.ה 5148 לייקים
קרינגטון חשוב מאד לליגה בארץ.
הלוואי ויחתום.
בשלבים המכריעים של העונה - פלייאוף, הוא סופר חשוב כישראלי.
יחד עם זאת הוא לא תחליף אפילו לא קלוש למדר ששומר הרבה יותר טוב ממנו והרבה יותר מגוון ממנו וצעיר משמעותית ממנו.
ים מדר צריך, לא צריך חייב, להשאר בהפועל בלי שום קשר לקרינגטון.
הלוואי ויחתום.
בשלבים המכריעים של העונה - פלייאוף, הוא סופר חשוב כישראלי.
יחד עם זאת הוא לא תחליף אפילו לא קלוש למדר ששומר הרבה יותר טוב ממנו והרבה יותר מגוון ממנו וצעיר משמעותית ממנו.
ים מדר צריך, לא צריך חייב, להשאר בהפועל בלי שום קשר לקרינגטון.
- מילפורד
- קיבל.ה 3842 לייקים
אני אמשיך לטעון , גם אם קרינגטון יהיה אצלינו שלושה דברים:
1. מתאזרח שלא מוכן לשחק בארץ בזמן מלחמה, לא יכול להיחשב ישראלי.
2. מתאזרח שמשחק בזמן שהשחקנים הישראלים הכריזו שביתה, לא יכול להיחשב ישראלי.
3. מתאזרח שלא משלמים עליו מס כישראלי, לא יכול להיחשב ישראלי.
לגבי סעיף 3. , אני חושב שהוא כבר לא רלוונטי לקרינגטון יותר.
- גביזון
- קיבל.ה 5148 לייקים
לפי פרסומים עופר אמר שהוא ישמח שהוא ישחק אצלנו אבל כרגע מתרכזים בליגה וקאדין עצמו לא קיבל החלטה.
-
Red_man
- קיבל.ה 2637 לייקים
לגבי ס׳ 2. לדעתי יש איזה קטע שם שמתאזרחים הם לא חלק מארגון השחקניםמילפורד כתב: ↑12 יוני 2026, 13:10 אני אמשיך לטעון , גם אם קרינגטון יהיה אצלינו שלושה דברים:
- מילפורד
- קיבל.ה 3842 לייקים
אם לא היה ברור, אלו דעות שלי, בלי שום קשר לתקנה , חוקה או משהו שקורה כיום בפועל.
-
Red_man
- קיבל.ה 2637 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 3842 לייקים
אתה רוצה לנסח את זה ששחקן מעל גיל נוער שלא משתייך לארגון השחקנים לא ייחשב ישראלי?
אני פחות אוהב את הניסוח הזה
אני פחות אוהב את הניסוח הזה
-
Niro
- קיבל.ה 2872 לייקים
חוקית אנחנו יכולים להחזיק בסגל גם את טופין וגם את קרינגטון?
-
Red_man
- קיבל.ה 2637 לייקים
הנקודה היא שאני לא מבין איך הם אמורים לשבות חוקית אם הם לא מאוגדים. זה פשוט לא עובד ככה.
@Niro כן, קרינגטון השלים קמפיין בנבחרת ולכן הוא לא נחשב למתאזרח חדש וזה בסדר. ברמה העקרונית אנחנו יכולים להביא עוד מתאזרח חדש וזה יהיה בסדר. האם אני אוהב את זה או בעד זה? ממש אבל ממש לא.
קרינגטון לא איזה זר ליורוליג באמת ועדיף להביא את משגב אם כבר. אין בעיה עם מתאזרח אחד לעמדה 4 כי שם באמת יש בור בישראלים אבל בעמדות הגארד זה די מיותר.
@Niro כן, קרינגטון השלים קמפיין בנבחרת ולכן הוא לא נחשב למתאזרח חדש וזה בסדר. ברמה העקרונית אנחנו יכולים להביא עוד מתאזרח חדש וזה יהיה בסדר. האם אני אוהב את זה או בעד זה? ממש אבל ממש לא.
קרינגטון לא איזה זר ליורוליג באמת ועדיף להביא את משגב אם כבר. אין בעיה עם מתאזרח אחד לעמדה 4 כי שם באמת יש בור בישראלים אבל בעמדות הגארד זה די מיותר.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 2046 לייקים
איזה גועל נפש.
אני חייב להודות שההודעה של שאקו נגעה בי.
אני חייב להודות שההודעה של שאקו נגעה בי.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
Red_man
- קיבל.ה 2637 לייקים
שאקו נרקיסיסט מגלומן ושקרן. הבן אדם שהחריב את העמותה ועשה בה כשלו כמו דיקטטור שלא יבוא ויטיף מוסר לאחרים. שאקו יהיה עצוב אם ניקח אליפות והוא הבן אדם היחיד שאני שמח שלא מגיע.
העקרב ישאר עקרב אמר האיש שבתקופתו הלינו שכר, זה נכון זה הכי הפועל שיש עוד מימי בית ברנר. שילינו לו שכר כל החיים
- iamgabormarton
- קיבל.ה 691 לייקים
אם הודעה של שקאו נגעה בך צריך לעשות בדיקות דם
יחסית לאדם ש״הפועל עופר״ לא מעניינת אותו מלין השכר עם הפה המטונף כותב עליה כל יום
יחסית לאדם ש״הפועל עופר״ לא מעניינת אותו מלין השכר עם הפה המטונף כותב עליה כל יום
-
Red_man
- קיבל.ה 2637 לייקים
היא מעניינת אותו טורבו. הוא קורא כאן קבוע וזכיה באליפות זה תרחיש בלהות מבחינתו. סיטואציה שבה אנחנו לוקחים אליפות בטעות ויגיע יותר קהל זה סיוט עבורו.iamgabormarton כתב: ↑12 יוני 2026, 16:33 אם הודעה של שקאו נגעה בך צריך לעשות בדיקות דם
-
ביוניק מאן
- קיבל.ה 6 לייקים
זו טהרנות
הוא סיים חוזה והוא יכול לדבר עם מי שהוא רוצה לשנה הבאה
באר שבע החתימו את זלאטנוביץ' בינואר כבר
לבנדובסקי שיחק חצי שנה בדורטמונד כשהוא כבר שחקן באיירן
- מילפורד
- קיבל.ה 3842 לייקים
אגב, כל הסיפור המדובר כאן מתבסס על ידיעות תקשורתיות שאנחנו עוד לא יודעים כמה הן נכונות, כן?
שאקו גם כתב משהו השבוע על בתי הדין של האיגוד, שבסופו של דבר לא החזיק מים.
כשנראה את קרינגטון משחק בהפועל, הדיון הזה יהיה רלוונטי.
בינתיים , זה מבחינתי הכל ידיעות סוכנים.
כמובן שלפעמים הם פוגעים, אבל יש גם הרבה מקרים שלא.
בלי לבדוק, זה משהו כמו 50%.
שאקו גם כתב משהו השבוע על בתי הדין של האיגוד, שבסופו של דבר לא החזיק מים.
כשנראה את קרינגטון משחק בהפועל, הדיון הזה יהיה רלוונטי.
בינתיים , זה מבחינתי הכל ידיעות סוכנים.
כמובן שלפעמים הם פוגעים, אבל יש גם הרבה מקרים שלא.
בלי לבדוק, זה משהו כמו 50%.
-
Red_man
- קיבל.ה 2637 לייקים
לגופו של אדם, שאקו הוא אדם שאם הוא עושה אז זה בסדר ואחרים זה לא בסדר. לא משנה מה הפועל תעשה כרגע הוא יהיה נגד.ביוניק מאן כתב: ↑12 יוני 2026, 17:23 זו טהרנות
לגופו של עניין גצה היה חתום בבאיירן בזמן שדורטמונד עלתה לגמר ליגת האלופות מולם. באיירן הכריזה על המעבר יומיים לפני החצי שלהם מול ריאל. בכדורגל אפשר להחתים שחקן שיש לו חצי שנה לחוזה לחלון הבא. בכדורגל היה אפשר (אולי עדיין) להשאיל שחקן ולקבוע שהוא לא יכול לשחק נגד הקבוצה המשאילה.
ירושלים לא דיברו עם תומר במהלך הסדרה? דיברו גם דיברו. לפי איך שתומר נראה ולפי איך שקרינגטון היה נראה בסדרה הייתי בודק אם דן שמיר אכל פיצה עם תומר לפני שהייתי בודק אם הינאס אכל אחת כזאת עם קרינגטון
- מילפורד
- קיבל.ה 3842 לייקים
שחקנים שנגמר להם חוזה, מנהלים משאים ומתנים לשדרג את החוזה הבא שלהם.
למה שיחכו שסגלים יסגרו לצמצם את האפשרויות שלהם?
אגב, לקראת הגמר, גם הסיפורים על בלאט יעלו מדרגה, למה? כי ככה הסוכנים משדרגים חוזים וככה אתרי הספורט מוסיפים קליקים.
יש הבדל משמעותי לטעמי בקרב בין קבוצות שיכולות להתחרות תקציבית אחת עם השניה לבין קבוצות שלוקחות שחקנים מקבוצות אחרות עם עשירית תקציב (רועי הובר הדוגמא הכי בולטת בשנים האחרונות).
בהמשך לזה, דוקא הדיבורים על זה שג׳וש פרוינד מועמד להפועל בשנה הבאה דוקא בזמן הסדרה מול ראשון הפריע לי יותר.
ועדיין זה הכל כרגע בגדר בועות, בואו נראה קודם איזה מהבועות האלו לא מתפוצצות לפני שנעשה מזה דרמה.
למה שיחכו שסגלים יסגרו לצמצם את האפשרויות שלהם?
אגב, לקראת הגמר, גם הסיפורים על בלאט יעלו מדרגה, למה? כי ככה הסוכנים משדרגים חוזים וככה אתרי הספורט מוסיפים קליקים.
יש הבדל משמעותי לטעמי בקרב בין קבוצות שיכולות להתחרות תקציבית אחת עם השניה לבין קבוצות שלוקחות שחקנים מקבוצות אחרות עם עשירית תקציב (רועי הובר הדוגמא הכי בולטת בשנים האחרונות).
בהמשך לזה, דוקא הדיבורים על זה שג׳וש פרוינד מועמד להפועל בשנה הבאה דוקא בזמן הסדרה מול ראשון הפריע לי יותר.
ועדיין זה הכל כרגע בגדר בועות, בואו נראה קודם איזה מהבועות האלו לא מתפוצצות לפני שנעשה מזה דרמה.
- iamgabormarton
- קיבל.ה 691 לייקים
דיבורים בתקשורת תמיד היו ויהיו
הקטע הוא ששאקו וראיתי עוד כמה ממתנגדי עופר כותבים כאילו יצאה הודעה רישמית מהקבוצה/עופר על חתימת קרינגטון
הם כמובן יודעים שזה לא נכון אבל בשביל ליצר עוד רעל שירחיק אוהדים אחרים הם יצטרפו ויתמכו בכל שונא הפועל בתקשורת ובכל מקום
הקטע הוא ששאקו וראיתי עוד כמה ממתנגדי עופר כותבים כאילו יצאה הודעה רישמית מהקבוצה/עופר על חתימת קרינגטון
הם כמובן יודעים שזה לא נכון אבל בשביל ליצר עוד רעל שירחיק אוהדים אחרים הם יצטרפו ויתמכו בכל שונא הפועל בתקשורת ובכל מקום
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1575 לייקים
יש הבדל אם מדובר בהודעות סוכנים לבין סיכום עם שחקן. אם יש שחקן שרוצים אותו, אפשר להעביר מסרים, וסיכומים אפשר לעשות אחרי שמסתיימת הסדרה מולם.
ועם זאת, הפרסום הזה צץ במקום אחד על ידי כתבת אחת שהמטרה היחידה שלה היא הפצת רעל.
ועם זאת, הפרסום הזה צץ במקום אחד על ידי כתבת אחת שהמטרה היחידה שלה היא הפצת רעל.
יאללה הביתה!!!
-
shaharot
- קיבל.ה 1360 לייקים
הוא כל כך מפחד מאליפות של הפועל שהוא כתבRed_man כתב: ↑12 יוני 2026, 16:42היא מעניינת אותו טורבו. הוא קורא כאן קבוע וזכיה באליפות זה תרחיש בלהות מבחינתו. סיטואציה שבה אנחנו לוקחים אליפות בטעות ויגיע יותר קהל זה סיוט עבורו.iamgabormarton כתב: ↑12 יוני 2026, 16:33 אם הודעה של שקאו נגעה בך צריך לעשות בדיקות דם
לקחת אליפות זה חשוב אבל הפועל ת"א זה יותר חשוב והמועדון כבר שנתיים מתרחק מלהיות הפועל
אני מניח שהוא ימשיך לפמפם את זה במידה ונוביל בסדרה
כזה אפס מאופס