אתה בדיסוננס פסיכי בין שנאתך לקפיטליזם של עופר ולחוליגניזם של האולטראס, קורע לב.
1. "קפיטליזם" זאת מילה מאוד עדינה ומכובסת בשביל זה...
2. שוב האולטראס?
3. תודה על הסימפטיה.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
אלפקה, מאכזב שנפלת לשטות הזו כאילו המאבק בין עופר ל(שם קוד) אולטראס זה כמו ביבי VS השמאל או אנאערף
זה שכמה דבילים פה שהביאו את ההייט שלהם לשמאל עם כל השיט הרגיל על האולטראס לא הופך את זה לדבר
אבל אולי אני מפספס וסתם כיף לך להיות בפוזיצית ה"נרדף" ואז אני לגמרי מפרגן
מתארגנת תביעה יצוגית על כך שגודל כיסוי הכסא בדרייב-אין הזמני לא מתאים גגודלו לכסא ברכב?
לא יודע אם זה זה, אבל ביקשו וכרזו אלף פעם להשאיר את הכיסויים וזה אינטרס שלנו.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
אגיע עם הכיסוי לכל משחק בדרייב-אין הזמני ולבלומפילד, זה הקמע שלי.
לא הבנתי איך זה מקטין את העלות למועדון.
הרי יהיה כיסוי חלופי על הכיסא שממנו כביכול לקחת את הכיסוי הזה.
אתה לא מאלה שכועסים על אוהדים שעולים למועדון כסף?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
גביזון כתב: ↑13 ינואר 2025, 21:27
לא יודע אם זה זה, אבל ביקשו וכרזו אלף פעם להשאיר את הכיסויים וזה אינטרס שלנו.
אגיע עם הכיסוי לכל משחק בדרייב-אין הזמני ולבלומפילד, זה הקמע שלי.
לא הבנתי איך זה מקטין את העלות למועדון.
הרי יהיה כיסוי חלופי על הכיסא שממנו כביכול לקחת את הכיסוי הזה.
אתה לא מאלה שכועסים על אוהדים שעולים למועדון כסף?
אוקי התאוששתי נפשית משבת, הגיע הזמן לפרוק באשכולות השונים
היה מאוד לא קל ופשוט. ישבתי צמוד למדרגות בין "שער 7" לגוש שניסה לעודד. האנשים שעמדו וניסו להרים את האווירה רואיים מבחינתי לכל הסופרלטיבים כי נתתם הכל ביציע שהיה חצי אנמי, במשחק נוראי שלא היו בו ריצות כמעט, בלי תנאים עם תופים נורמליים ואוהדים שחלקם חיפשו ל"למה אתם לא האולטראס" ורק רצו לראות את העידוד לא מצליח
דבר אחד שאני רוצה לשים דגש עליו ודיברו פה - המיקום של הגוש
בתור אחד שנכנס בתחילת פתיחת השערים אני חושב שהרבה יסכימו איתי שהאיזורים של מאחורי הסל התמלאו רק לקראת תחילת המשחק עצמו ולטעמי הרבה מהאוהדים שישבו שם הם כאלה שבעיקר חיפשו כיסא פנוי ולא כאלה שבאו לעודד ללא הגבלה ותנאי - זה בסדר לגמרי, זכותם המלאה ואף אחד לא יכול לצפות מהם, אבל מה שאני כן יכול להגיד זה שבאיזור שבו ישבתי עם הצמידות למדרגות הרגיש לי שהיה נוכחות של אוהדים שהיו צמאים לעודד ופשוט התקשו לשמוע את השירים שניסו להריץ
פתרון אחד זה באמת תופים איכותיים יותר
פתרון שני זה שאנשים כמוני ודומים באמת "יתחייבו" להגיע למאחורי השער במשחקים הבאים(ועל זה צריך לתאם מראש בקרוב)
פתרון שלישי זה אולי לשקול להעביר את התופים קצת הצידה שיהיו קרובים יותר לאולם 3(שער 2) שכן אם נהיה כנים - רוב האנשים שבאו ל'עודד' ובכללי מקורם בשער 2 בכדורסל ולנסות "להזיז" את הקהל יהיה יותר קשה מפשוט להביא לשם תופים
פתרון רביעי שהציעו זה באמת לעלות את התופים והכל ליציע למעלה אבל בהתחשב בזה שרוב מנויי הדרייב אין שהם "הגרעין" של העידוד מנויים ללמטה אז להרים אותם למעלה לא בהכרח יצור אווירה טובה יותר(במיוחד במשחקים שבהם לא יהיה מלא עד אפס מקום)
אהבתי את ההצעה של פתיחת תרומות לקניית תופים איכותיים שיתרמו לאולטראס שיחליטו לבוא
מכאן אשאיר הודעה לחבריי לארגון - הפועל צריכה אתכם, בבקשה תחשבו על טובת הקבוצה ובואו. מבטיח שזה לא יהיה כזה נורא
בתור אחד שישב בשער 10 מתחת ליציע של ירושלים
תופים איכותיים זה דבר משמעותי מאוד, ישבתי ממש מתחת ליציע של ירושלים, וכמעט לא שמענו את העידוד שלהם, בעיקר שמעו את התופים שלהם
שהיה רועשים בצורה בלתי רגילה. התופים שלהם נתנו תחושה שהם מעודדים בטירוף בעוד שהקהל שלהם היה די אנמי מבחינת השירה של האוהדים.
כמובן שלא שמענו כלום מהעידוד של 5-6, אבל כשיש שירים עם מחוות (כפיים, ידיים באויר) היה יותר קל להבין מה שרים ולשתף פעולה
סומך כתב: ↑14 ינואר 2025, 15:17
תופים איכותיים זה דבר משמעותי מאוד, ישבתי ממש מתחת ליציע של ירושלים, וכמעט לא שמענו את העידוד שלהם, בעיקר שמעו את התופים שלהם
שהיה רועשים בצורה בלתי רגילה. התופים שלהם נתנו תחושה שהם מעודדים בטירוף בעוד שהקהל שלהם היה די אנמי מבחינת השירה של האוהדים.
כמובן שלא שמענו כלום מהעידוד של 5-6, אבל כשיש שירים עם מחוות (כפיים, ידיים באויר) היה יותר קל להבין מה שרים ולשתף פעולה
אני לא בטוח שהתופים טובים יותר כמו זה שהם פשוט שמו אותם בשורה למעלה ככה שהם לא נבלעו בקהל שהקיף אותם אלא התפזרו.
תמיד האולטראס ישבו למעלה במשקים ביד אליהו ובארנה וגם בכדורגל בנתניה הם ישבו למעלה. ממה שהבנתי תמיד הטענה הייתה שזה בגלל הקרבה לתקרה
ממש לא חכם יהיה לעבור למעלה, זה גם יגרום לתחתון שיותר תופס את העין להיראות ריק באחוז גבוה מדי של משחקים, גם היציע התחתון יותר גדול ויכול בהתאם לאכלס גוש עידוד גדול יותר ובטח קרוב יותר ומשפיע יותר על המשחק. עם תופים טובים ולא פחות חשוב עם מתופפים טובים (לא מתיימר) יפתרו הרבה בעיות.
בדיוק כפי שכתבת. לפי התיאור, ישבתי לידך
בפעם הבאה תבוא להגיד שלום
אני לא בטוח שהתופים טובים יותר כמו זה שהם פשוט שמו אותם בשורה למעלה ככה שהם לא נבלעו בקהל שהקיף אותם אלא התפזרו.
תמיד האולטראס ישבו למעלה במשקים ביד אליהו ובארנה וגם בכדורגל בנתניה הם ישבו למעלה. ממה שהבנתי תמיד הטענה הייתה שזה בגלל הקרבה לתקרה
לא יודע, בעונה שעברה שיחקנו נגדם בדרייב אין ועמדתי בשער 2 בצד שקרוב יותר לשער 1
וגם אז היה להם תוף שהיה ממש ממש חזק וחרפן אותנו.
אייבר דה-בונלס כתב: ↑14 ינואר 2025, 13:05
אוקי התאוששתי נפשית משבת, הגיע הזמן לפרוק באשכולות השונים
היה מאוד לא קל ופשוט. ישבתי צמוד למדרגות בין "שער 7" לגוש שניסה לעודד. האנשים שעמדו וניסו להרים את האווירה רואיים מבחינתי לכל הסופרלטיבים כי נתתם הכל ביציע שהיה חצי אנמי, במשחק נוראי שלא היו בו ריצות כמעט, בלי תנאים עם תופים נורמליים ואוהדים שחלקם חיפשו ל"למה אתם לא האולטראס" ורק רצו לראות את העידוד לא מצליח
דבר אחד שאני רוצה לשים דגש עליו ודיברו פה - המיקום של הגוש
בתור אחד שנכנס בתחילת פתיחת השערים אני חושב שהרבה יסכימו איתי שהאיזורים של מאחורי הסל התמלאו רק לקראת תחילת המשחק עצמו ולטעמי הרבה מהאוהדים שישבו שם הם כאלה שבעיקר חיפשו כיסא פנוי ולא כאלה שבאו לעודד ללא הגבלה ותנאי - זה בסדר לגמרי, זכותם המלאה ואף אחד לא יכול לצפות מהם, אבל מה שאני כן יכול להגיד זה שבאיזור שבו ישבתי עם הצמידות למדרגות הרגיש לי שהיה נוכחות של אוהדים שהיו צמאים לעודד ופשוט התקשו לשמוע את השירים שניסו להריץ
פתרון אחד זה באמת תופים איכותיים יותר
פתרון שני זה שאנשים כמוני ודומים באמת "יתחייבו" להגיע למאחורי השער במשחקים הבאים(ועל זה צריך לתאם מראש בקרוב)
פתרון שלישי זה אולי לשקול להעביר את התופים קצת הצידה שיהיו קרובים יותר לאולם 3(שער 2) שכן אם נהיה כנים - רוב האנשים שבאו ל'עודד' ובכללי מקורם בשער 2 בכדורסל ולנסות "להזיז" את הקהל יהיה יותר קשה מפשוט להביא לשם תופים
פתרון רביעי שהציעו זה באמת לעלות את התופים והכל ליציע למעלה אבל בהתחשב בזה שרוב מנויי הדרייב אין שהם "הגרעין" של העידוד מנויים ללמטה אז להרים אותם למעלה לא בהכרח יצור אווירה טובה יותר(במיוחד במשחקים שבהם לא יהיה מלא עד אפס מקום)
אהבתי את ההצעה של פתיחת תרומות לקניית תופים איכותיים שיתרמו לאולטראס שיחליטו לבוא
מכאן אשאיר הודעה לחבריי לארגון - הפועל צריכה אתכם, בבקשה תחשבו על טובת הקבוצה ובואו. מבטיח שזה לא יהיה כזה נורא
אני חושב שצריך לייצר גוש מעודד כמה שיותר גדול באולם 5, ברגע שישמעו מה שרים כל השאר יצטרפו, אני התחייבתי לעבור לשם במשחקים הקרובים, צריך לייצר באז ברשת בעניין.
זה היה כמה מטרים ממני, צחי רייכנשטיין התפוצץ על אוסידון בקטע פסיכי, עשה לו עם היד אתה אפס (ככה זה נראה), וצרח עליו ממרחק אפס, בסוף מאבטחים העיפו את אוסידון משם, היה לי ברור שזה על מיקום.
זה היה נראה שעוד שניה זה יתפתח למכות מצד צחי.
1. קודם כל מילה טובה. גם האולטראס של הפועל לא נתנו הצגות במשחק הראשון. ברור שצריך לגבש גוש עידוד + לגייס תמיכה מהיציעים ליד כדי להגיע לעוצמה
מספקת, אבל אם הקהל של מקקי מצליח להישמע חזק ביד אליהו זה לא בשמיים.
2. הייתי מציע בהתחלה להיצמד לקלאסיקות. "אנשים רק מדברים" נשמע אולי בסיסי לכל מי שמגיע למשחקים של הפועל בתדירות גבוהה, אבל רוב מי שהגיע
למשחק מול י-ם ידע מקסימום לזמזם את המנגינה או לשיר את הפזמון. ישבתי ב-9 למטה (לא גאה בזה, אבל לא בדיוק החלטה שלי), ככה ששמעתי טוב את
הקהל של י-ם ו-80% ממה שהם שרו היה שירים שבשינויים קטנים גם מופיעים אצלנו.
3. נכון שהיה מבאס בלי העידוד של האולטראס, אבל איזה מרענן היה ללכת למשחק של הפועל בלי שירי שואה וחפצים שנזרקים לפרקט.