על סגרים ונגיפים (אשכול קורונה)

המועצה ע"ש וולטון הקדוש היא המקום בו תוכלו לדבר על כל נושא שהקשר בינו לבין כדורגל קלוש עד לא קיים בכלל

האם תהיה מוכן להתחסן בחיסון כאשר תהיה לך האפשרות?

כן
90
74%
לא
19
16%
מתלבט
13
11%

סך הכול הצבעות: 122
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

אז נכון לאתמול לא מחוסנים מתועדפים בקבלת התרופה החדשה על חשבון מחוסנים.

לא ברור מה יותר מטומטם, שחברי הכת נהנים מיחס מועדף, או שחברי הכת בטוחים שהם נרדפים.
בני12
קיבל.ה  1607 לייקים

אמרו את זה מראש גם על התרופה הקודמת.
בגלל שלא מחוסנים בסכנה יותר גדולה למחלה קשה הם
אלו שבעדיפות לקבלת התרופות
סמל אישי של משתמש
pelegs
קיבל.ה  800 לייקים

האדום הצורר כתב: 06 ינואר 2022, 01:39 (ובהערת אגב, אולי אם אתה לא מחבב כל כך אינטרסים של בעלי הון, כדאי להיות פחות מגויס להגן עליהם באופן שלא תואם את המציאות בשטח).
אני לא מנסה להגן על חברות התרופות, הן יכולות ללכת אחת אחת לעזאזל (אבל עדיף שילאימו אותן במקום).
אני פשוט כבר לא בן 14 ולא רואה את העולם באופן חד-מימדי, ולכן אני מסוגל להבין שכרגע המצב הוא שחברות התרופות הן הגופים היחידים שיכולים לייצר חיסונים בהמוניהם (ואני לא שוכח שהרבה מהמחקרים שהובילו לחיסונים האלה נעשו בגופים ציבוריים/ממשלתיים, ולמרות זאת חברות התרופות תגרופנה את כל הרווחים). מה לעשות שלאוניברסיטאות ומכוני מחקר אין יכולת ייצור של מיליארדי מנות בתוך כמה ימים.
וכאילו, מה האופציה האחרת כרגע? לא לחסן אנשים כי קפיטליזם זה רע, ולתת למליונים למות?
חופש לפלסטין 🇵🇸 כל הכוח למעמד העובדים :hammersickle: كل القوة للطبقة العاملة 🇵🇸 الحرية لفلسطين
ضد الصهيونية, الرجعية العربية والإمبريالية :lol: נגד הציונות, הריאקציה הערבית והאימפריאליזם
סמל אישי של משתמש
pelegs
קיבל.ה  800 לייקים

D&3 כתב: 06 ינואר 2022, 09:34 לא ברור מה יותר מטומטם, שחברי הכת נהנים מיחס מועדף, או שחברי הכת בטוחים שהם נרדפים.
ההעדפה צריכה להיות ע"פ הסיכוי של החולה לנזק רציני, ובגלל שמתנגדי חיסונים ברוב חוכמתם שמים את עצמם בסיכוי גבוה יותר לנזק, יוצא שהם מקבלים עדיפות.
זה דווקא הגיוני, כי האינטרס שלך ושלי הוא שיהיו כמה שפחות חולים חסרי סיכוי שיתפסו מיטות בבתי החולים, וכרגע הרבה מהם הם אותם גאונים שמתנגדים לחיסון.
זה שהם חושבים שהם נרדפים זו בהחלט תפישת עולם של ילד קטן.
חופש לפלסטין 🇵🇸 כל הכוח למעמד העובדים :hammersickle: كل القوة للطبقة العاملة 🇵🇸 الحرية لفلسطين
ضد الصهيونية, الرجعية العربية والإمبريالية :lol: נגד הציונות, הריאקציה הערבית והאימפריאליזם
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

יש גם מחקר אם הבוסטר5 לוקח את הסיגורדסון?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1472 לייקים

אודי קימרון נוזף על לא להודות בטעויות
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
האדום הצורר
קיבל.ה  673 לייקים

pelegs כתב: 06 ינואר 2022, 14:02
האדום הצורר כתב: 06 ינואר 2022, 01:39 (ובהערת אגב, אולי אם אתה לא מחבב כל כך אינטרסים של בעלי הון, כדאי להיות פחות מגויס להגן עליהם באופן שלא תואם את המציאות בשטח).
אני לא מנסה להגן על חברות התרופות, הן יכולות ללכת אחת אחת לעזאזל (אבל עדיף שילאימו אותן במקום).
אני פשוט כבר לא בן 14 ולא רואה את העולם באופן חד-מימדי, ולכן אני מסוגל להבין שכרגע המצב הוא שחברות התרופות הן הגופים היחידים שיכולים לייצר חיסונים בהמוניהם (ואני לא שוכח שהרבה מהמחקרים שהובילו לחיסונים האלה נעשו בגופים ציבוריים/ממשלתיים, ולמרות זאת חברות התרופות תגרופנה את כל הרווחים). מה לעשות שלאוניברסיטאות ומכוני מחקר אין יכולת ייצור של מיליארדי מנות בתוך כמה ימים.
וכאילו, מה האופציה האחרת כרגע? לא לחסן אנשים כי קפיטליזם זה רע, ולתת למליונים למות?
אפשר גם לראות את זה שיש להן בעיקר אינטרס למכור, ולכלול את העובדה הזו בהסתכלות כוללת על החיסוני פח שלהן.
אינתי עומרי, הפועל.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1824 לייקים

האדום הצורר כתב: 06 ינואר 2022, 21:14
אפשר גם לראות את זה שיש להן בעיקר אינטרס למכור, ולכלול את העובדה הזו בהסתכלות כוללת על החיסוני פח שלהן.
למי אכפת מה האינטרס שלהם?
ברור שהאינטרס שלהם זה למכור.
מערכות הבריאות בעולם ממליצות להתחסן כי יש שם אנשים שמבינים באפידמיולוגיה, שגם יודעים איך לקרוא מחקר ואיך קוראים נתוני מועילות.
אתה חושב שיש פה איזו קונספירציה חובקת עולם? שכמה אינטרסנטים מזייפים את כל הידע המדעי בנושא כדי לעשות כמה ג'ובות?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

אתה לא קונה כלום אף פעם? כי יש לי סוד קטן בשבילך: כל דבר שאתה קונה, ליצרן שלו יש אינטרס למכור. מפחיד, נכון?
אפילו האוכל שלך! מזעזע!
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

לא החלטתי אם הטנטרום של צורר יותר משעשע או יותר עצוב
סמל אישי של משתמש
pelegs
קיבל.ה  800 לייקים

its-sick כתב: 06 ינואר 2022, 22:05 אתה לא קונה כלום אף פעם? כי יש לי סוד קטן בשבילך: כל דבר שאתה קונה, ליצרן שלו יש אינטרס למכור. מפחיד, נכון?
אפילו האוכל שלך! מזעזע!
אני שונא את זה שמישהו אחר מספיק לענות לפני כמעט בדיוק את מה שרציתי לענות :devil-smile:
האדום הצורר
קיבל.ה  673 לייקים

its-sick כתב: 06 ינואר 2022, 22:05 אתה לא קונה כלום אף פעם? כי יש לי סוד קטן בשבילך: כל דבר שאתה קונה, ליצרן שלו יש אינטרס למכור. מפחיד, נכון?
אפילו האוכל שלך! מזעזע!
ובאמת לא אעשה פרופוגנדה מתמשכת לצריכת מוצרי מזון לאנשים שלא מעוניינים בהם מסיבות לגיטימיות.
אינתי עומרי, הפועל.
סמל אישי של משתמש
pelegs
קיבל.ה  800 לייקים

teknoboy כתב: 06 ינואר 2022, 21:40
האדום הצורר כתב: 06 ינואר 2022, 21:14

למי אכפת מה האינטרס שלהם?
ברור שהאינטרס שלהם זה למכור.
מערכות הבריאות בעולם ממליצות להתחסן כי יש שם אנשים שמבינים באפידמיולוגיה, שגם יודעים איך לקרוא מחקר ואיך קוראים נתוני מועילות.
אתה חושב שיש פה איזו קונספירציה חובקת עולם? שכמה אינטרסנטים מזייפים את כל הידע המדעי בנושא כדי לעשות כמה ג'ובות?
מה שמשגע אותי הוא חוסר היכולת של אנשים לחשיבה רב-מימדית. זה הרי נכון שפייזר, מודרנה ושות' הן חברות בעולם קפיטליסטי, קרי יש להן אינטרס למקסם רווחים ולמזער הוצאות.

מה שאנשים תמיד שוכחים זה שהמערכת קצת יותר מורכבת מזה, ויש שחקנים אחרים במגרש: ספציפית, גופי הרגולציה. הם לא מושלמים, הם לפעמים מושחתים בעצמם, אבל כרגע אנחנו במצב שהאינטרס שלהם מתלכד עם האינטרס שלנו: כולם רוצים לסיים עם הפאקינג מגיפה הזו שרק דופקת את הכלכלה עוד ועוד. בניגוד לכל תרופה אקראית שגופי הרגולציה דנים בה, פה מדובר במשהו שמשפיע ישירות על החיים של מיליארדים, ועל הכנסות בטריליונים. זו לא מקריות שתנאי הסף לאישור חיסונים גבוהים מתנאי הסף המקבילים לרוב התרופות. כולם כרגע בוחנים את גופי הרגולציה בשבע-מאות עיניים, לא מדובר פה באיזו תרופה שרלוונטית רק לשני אחוז מהאוכלוסיה.

והנה, עובדה שלא כל חיסון שהוגש לרגולטורים (גם של חברות גדולות ועשירות כמו מרק) הותר לשימוש. ומדובר פה על כמה גופי רגולציה גדולים בכמה מדינות שונות.

בקיצור, כמה כבר אפשר לראות את המציאות באופן חד-מימדי כמו בני נוער?
סמל אישי של משתמש
pelegs
קיבל.ה  800 לייקים

נחמן אש הפרויקטור כתב: 06 ינואר 2022, 17:17
אם בפוסטי פייסבוק עסקינן:

D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

אין יכולת לקיים דיון רציני עם מישהו שטוען שהחיסון פח כי יש לו תוקף קצר, ואז מציג את התוצאות הראשוניות של פייזר בהן היא מצהירה שאלה נתונים שצריך לבדוק לאורך זמן, ומסיק/רומז שאותה חברה משקרת

הוא עושה 1+1, יוצא לו 7, והוא לא מבין למה כולם חושבים שהוא משוגע כי הוא מתעקש שזה 7
סמל אישי של משתמש
pelegs
קיבל.ה  800 לייקים

האדום הצורר כתב: 06 ינואר 2022, 22:34
אפילו האוכל שלך! מזעזע!
ובאמת לא אעשה פרופוגנדה מתמשכת לצריכת מוצרי מזון לאנשים שלא מעוניינים בהם מסיבות לגיטימיות.
במשל הזה אתה עושה פרופגנדה כנגד הרעיון של לאכול.
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

pelegs כתב: 06 ינואר 2022, 22:49
האדום הצורר כתב: 06 ינואר 2022, 22:34
אפילו האוכל שלך! מזעזע!
במשל הזה אתה עושה פרופגנדה כנגד הרעיון של לאכול.
פלוט טוויסט לרובין הוד, כדי לא להעשיר את העשירים מרעיבים את העניים, או סתם חושפים אותם לסיכונים בריאותיים מיותרים.

אבל היי! העיקר שהראנו לפייזר מה זה!

האשכול הזה גורם לי כל פעם מחדש לרצות לקחת אדויל
דל פיירו
קיבל.ה  21 לייקים

pelegs כתב: 06 ינואר 2022, 14:07
D&3 כתב: 06 ינואר 2022, 09:34 לא ברור מה יותר מטומטם, שחברי הכת נהנים מיחס מועדף, או שחברי הכת בטוחים שהם נרדפים.
ההעדפה צריכה להיות ע"פ הסיכוי של החולה לנזק רציני, ובגלל שמתנגדי חיסונים ברוב חוכמתם שמים את עצמם בסיכוי גבוה יותר לנזק, יוצא שהם מקבלים עדיפות.
זה דווקא הגיוני, כי האינטרס שלך ושלי הוא שיהיו כמה שפחות חולים חסרי סיכוי שיתפסו מיטות בבתי החולים, וכרגע הרבה מהם הם אותם גאונים שמתנגדים לחיסון.
וואי וואי איזו עדיפות מדהימה זו שאני לא יכול להיכנס לחנויות ולקולנוע ואתם כן.

האמת שמענייין בעניין העדיפות חשבתי לאחרונה. הרי אני בתור אזרח ישראלי בעל דרכון גרמני ומחוסן פעמיים יכול אולי להוציא תעודת חיסון מגרמניה.
נניח והייתי בעל חזות ארית ודובר גרמנית, הייתי יכול להיכנס למסעדות? כי החוק הארץ ישראלי מכיר בדם הגרמני כנקי יותר ולכן הגרמני יכול אחרי שני חיסונים להיכנס למקומות בישראל והיהודי זקוק ל-3. או שאנחנו עדיין סגורים לתיירים?
נערך לאחרונה על ידי דל פיירו ב 06 ינואר 2022, 23:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
דל פיירו
קיבל.ה  21 לייקים

D&3 כתב: 06 ינואר 2022, 22:47 אין יכולת לקיים דיון רציני עם מישהו שטוען שהחיסון פח כי יש לו תוקף קצר, ואז מציג את התוצאות הראשוניות של פייזר בהן היא מצהירה שאלה נתונים שצריך לבדוק לאורך זמן, ומסיק/רומז שאותה חברה משקרת

הוא עושה 1+1, יוצא לו 7, והוא לא מבין למה כולם חושבים שהוא משוגע כי הוא מתעקש שזה 7
ככה זה כשאתה חבר בכת. אתה לא תצליח לקיים דיון רציני עם אף אחד
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1824 לייקים

דל פיירו כתב: 06 ינואר 2022, 23:10

האמת שמענייין בעניין העדיפות חשבתי לאחרונה. הרי אני בתור אזרח ישראלי בעל דרכון גרמני ומחוסן פעמיים יכול אולי להוציא תעודת חיסון מגרמניה.
גם בשביל התעודה האירופאית צריך בוסטר אחרי שישה חודשים (אולי פחות, לא סגור על זה במאה אחוז).
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
pelegs
קיבל.ה  800 לייקים

דל פיירו כתב: 06 ינואר 2022, 23:10 וואי וואי איזו עדיפות מדהימה זו שאני לא יכול להיכנס לחנויות ולקולנוע ואתם כן.
מי דיבר על בתי קולנוע? העדיפות היא שאתה תקבל טיפול תרופתי לפני במקרה וגם אתה וגם אני נגיע לבית חולים עם קורונה.
מצד שני, בגלל שאני מחוסן, הסיכוי שאני אגיע לבית חולים בגלל קורונה נמוך משמעותית מהסיכוי שאתה תגיע לבית חולים בגלל קורונה (אפילו אם אתה ספורטאי חסון ולא שמנמן כמוני) - אז בסופו של דבר אתה זה שנדפק מההחלטות שלך.
סמל אישי של משתמש
pelegs
קיבל.ה  800 לייקים

D&3 כתב: 06 ינואר 2022, 23:01 האשכול הזה גורם לי כל פעם מחדש לרצות לקחת אדויל
מזכיר לי שכשגרתי בישראל הייתי קונה חפיסות של 50 כדורים של איבופרופן גנרי (400 מ"ג כל אחד), במקום לקנות את ה"מותגים" שגם עולים יותר וגם מכילים פחות חומר פעיל.
אבל לפי כמה משתמשים פה אני עבד של פייזר ¯/_(ツ)_\¯
בני12
קיבל.ה  1607 לייקים

דל פיירו כתב: 06 ינואר 2022, 23:10

נניח והייתי בעל חזות ארית ודובר גרמנית, הייתי יכול להיכנס למסעדות? כי החוק הארץ ישראלי מכיר בדם הגרמני כנקי יותר ולכן הגרמני יכול אחרי שני חיסונים להיכנס למקומות בישראל והיהודי זקוק ל-3. או שאנחנו עדיין סגורים לתיירים?
לא. מי שמוציא חיסון מחול צריך בדיקה סרולוגית
והטררם להוציא מזה תו ירוק הוא ארוך מאד וביורקרטי
בני12
קיבל.ה  1607 לייקים

pelegs כתב: 06 ינואר 2022, 23:57
דל פיירו כתב: 06 ינואר 2022, 23:10 וואי וואי איזו עדיפות מדהימה זו שאני לא יכול להיכנס לחנויות ולקולנוע ואתם כן.
מי דיבר על בתי קולנוע? העדיפות היא שאתה תקבל טיפול תרופתי לפני במקרה וגם אתה וגם אני נגיע לבית חולים עם קורונה.
מצד שני, בגלל שאני מחוסן, הסיכוי שאני אגיע לבית חולים בגלל קורונה נמוך משמעותית מהסיכוי שאתה תגיע לבית חולים בגלל קורונה (אפילו אם אתה ספורטאי חסון ולא שמנמן כמוני) - אז בסופו של דבר אתה זה שנדפק מההחלטות שלך.
אף אחד גם לא מונע ממנו להכנס לבתי קולנוע וחנויות. שיעשה בדיקה והוא יכול להכנס לאן שהוא רוצה
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

אבל בדיקה זה כמו טלאי צהוב שמחובר לחולצה עם סיכה שדוקרת
אוהד הפועל לא יכול להסכים ללבוש טלאי צהוב. זה צבע מכוער!
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
דל פיירו
קיבל.ה  21 לייקים

אני דיברתי על בתי קולונוע, כי זה אדיוטי לדבר על עדיפות לטובתי בזמן שאני צריך לשלם מאות שקלים ולהסתכן בבידוד כדי להיכנס למקומות, ואתה לא צריך. אפילו שיכול להיות שאתה מאומת ואין לך מושג.
העדיפות כביכול לטיפול רפואי שאתה מדבר עליה מעניינת לי את הביצה.
דל פיירו
קיבל.ה  21 לייקים

בני12 כתב: 07 ינואר 2022, 00:22
אף אחד גם לא מונע ממנו להכנס לבתי קולנוע וחנויות. שיעשה בדיקה והוא יכול להכנס לאן שהוא רוצה
בדוק אחי
דל פיירו
קיבל.ה  21 לייקים

its-sick כתב: 07 ינואר 2022, 07:08 אבל בדיקה זה כמו טלאי צהוב שמחובר לחולצה עם סיכה שדוקרת
אוהד הפועל לא יכול להסכים ללבוש טלאי צהוב. זה צבע מכוער!
לא אבל זה משהו שעולה הרבה זמן וכסף ויכול להכניס אותי לבידוד של שבועיים בבית.
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

כן הרי לא לדעת שאתה מאומת ועלול לדבק זה הרבה פחות נורא מלדעת שאתה מאומת ולהתנהל בהתאם
דל פיירו
קיבל.ה  21 לייקים

D&3 כתב: 07 ינואר 2022, 11:33 כן הרי לא לדעת שאתה מאומת ועלול לדבק זה הרבה פחות נורא מלדעת שאתה מאומת ולהתנהל בהתאם
מוזמן לשלם על בדיקה בכל פעם לפני שאתה נכנס למסעדה, לבלומפילד או לקולנוע. תגלה אחריות.
בעצם אם אתה באמת אחראי אל תלך כי מאוד צפוף ועשוי להיות חבר כת מאומת עם תו ירוק שלא נבדק לפני
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

מעניין אם ה"מחוסנים" מקפידים להיבדק בתדירות שהלא מחוסנים נבדקים בה.

אה בעצם שכחתי שהבוסטר כזה אימפריה אז הם לא צריכים.
Noam
קיבל.ה  245 לייקים

דל פיירו כתב:
אני דיברתי על בתי קולונוע, כי זה אדיוטי לדבר על עדיפות לטובתי בזמן שאני צריך לשלם מאות שקלים ולהסתכן בבידוד כדי להיכנס למקומות, ואתה לא צריך. אפילו שיכול להיות שאתה מאומת ואין לך מושג.
העדיפות כביכול לטיפול רפואי שאתה מדבר עליה מעניינת לי את הביצה.
תגובה מדהימה
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1824 לייקים

אני לא מצליח להבין אם מדובר בניתוק מוחלט מהמציאות או בדוגמה ששוברת את שיא הפורום הקודם בלצאת אני-ואפסי-עוד.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

איך לא הצלחת להבין?
אתה הרי המפענח מספר 1 פה.

בוא תגיד לנו במה מדובר, מה מרגיש הדובר ומה הוא חושב.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1824 לייקים

אז יש את הקטע הזה של משתמשים שחוץ מירידה לפסים אישיים אין להם מה לתרום לדיון.
אז מה?

עריכה: שכחתי שיש גם תרומה אמיתית לדיון, בדיחת השנה "האם הבוסטר הX יהיה טוב נגד Y?"
נערך לאחרונה על ידי teknoboy ב 07 ינואר 2022, 12:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

אז מפענחים אם מדובר בניתוק מוחלט מהמציאות או באני ואפסי.
והשאלה האם הבוסטר טוב נגד משהו הוא יותר בדיחת/הונאת המאה אני מניח.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1824 לייקים

לא הבנתי, אתה אשכרה מאמין שיש סיכוי שיש פה (בעולם , הכוונה) מישהו שהמשפט "יש גם מחקר אם הבוסטר5 לוקח את הסיגורדסון?" מצחיק אותו?
ולגבי מה שאתה קורא לו הונאה, אני קורא לו "משהו שהמשתמש טכנית לא מצליח להבין, ומשום מה זה גורם לו להיות בטוח שמרמים אותו".
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

אז תמשיך לרוץ להזריק ובוא נקווה שהבוסטר5 אכן לוקח את הסיגורדסון הבא עלינו לטובה.
דל פיירו
קיבל.ה  21 לייקים

teknoboy כתב: 07 ינואר 2022, 12:13 אני לא מצליח להבין אם מדובר בניתוק מוחלט מהמציאות או בדוגמה ששוברת את שיא הפורום הקודם בלצאת אני-ואפסי-עוד.
מה אתה לא מבין? מדברים פה על זה שאני ואחרים ״מקבלים עדיפות״ כדי שאתם תרגישי אפילו עוד יותר צדקנות עצמית עם התמיכה שלכם בכפייה.

בפועל לא צריך את הטובות מכם. אני בן 31, בריא ולא חושש ממחלה עם אחוזי אשפוז ותמותה דומים לשפעת לאנשים בגיל שלי.
אני חושש מזה שאני בתחילת החיים ומתקשה לסגור את החודש וצריך לשלם עוד אקסטרה כסף להיכנס למקומות או להסתכן בזריקה לא נחוצה כל שלושה חודשים.
שליחת תגובה