הפועל ת״א נגד הפועל פתח תקווה 11.04 במושבה 20:00

פורום אוהדי הפועל תל אביב
Gania23
קיבל.ה  173 לייקים

Adom_Adom כתב: 11 אפריל 2026, 22:22
Gania23 כתב: 11 אפריל 2026, 22:18
Adom_Adom כתב: 11 אפריל 2026, 22:16
תגיד אתה לא חושב שהתקדמנו בשנה הזאת 10 רמות מעל מה שהיינו בתקופה שלפני ספרא?
התקדמנו יפה , אז לעצור?
ס ב ל נ ו ת
עוד לא סיימתה עונה אחת שלמה בליגת העל אחרי העלייה
סבלנו כל כך הרבה שנים עכשיו אנחנו צריכים סבלנות?
צריך להסתער על הליגה פח הזאת , הקבוצה מאומנת רק בפן ההגנתי , בחלק ההתקפי אין שום דבר חוץ מהבלחות וכישרון .
בליגה הזאת זה מספיק בשביל להיכנס לפלייאוף ולקבל מחמאות מדי פעם . אין בעיה להיות סבלני עד סוף העונה עם כל העצבים אבל עונה הבאה התירוץ הזה של רק עלינו מהלאומית כבר לא יעבוד וצריך פה מאמן
Gania23
קיבל.ה  173 לייקים

amorphis כתב: 11 אפריל 2026, 22:26
Gania23 כתב: 11 אפריל 2026, 22:16
תא מרבוטא כתב: 11 אפריל 2026, 22:13
מאמן זר זה הבטחה למאבק צמרת?
שנזכיר את מנדיונדיו?
יש הבדל בין מאמן זר כשיש לך בעלים נורמלי לבין מאמן זר כשיש לך בעלים ליצן .
מה קשור מנדיונדו , מכבי הביאו עכשיו מאמן זר עם קבלות ומאז הם נראים הכי טוב בפלייאוף , מחר תקבלו דוגמא
המאמן הזה כבר קנה כרטיס לכיוון אחד בסוף העונה, אין להם אף מאמן זר שרצה להשאר פה אחרי שהצליח כבר שנים, מי צריך את זה. אפילו לאוהדים שלהם כבר נמאס המאמנים הזרים.
לא יהיה להם אכפת מזה כשהעונה שלהם תיגמר עם תואר או שניים.
Zito24
קיבל.ה  85 לייקים

דרך אגב אני רק זורק את זה לאוויר,
פעם אחרונה שחגגו תיקו 0-0 נגדנו לקחנו אליפות.
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1164 לייקים

Zito24 כתב: 11 אפריל 2026, 22:23
וינסנט כתב: 11 אפריל 2026, 22:20 19 בעיטות מתוכם 3 למסגרת ו-0 גולים. מראה שההתקפה לא עובדת טוב, אין מהלכים איכותיים רק בעיטות סתמיות מרחוק. חוזר על עצמו מתחילת העונה. לא מאומנים.
אתה גנב דעת תבדוק והפועל הקבוצה עם ניצול המצבים הכי טוב בליגה
אני רוצה להתעכב על התגובה הזו.
מסתבר שהפועל של ברדה לא יכולה להיות לא טובה..
אם הפועל מגיעה למעט מצבים זה אומר שהיא טובה כי היא יודעת להבקיע ולגנוב את הפועל ב״ש.
אם הפועל מגיעה להרבה מצבים לא איכותיים עם בעיטות מקילומטר לידייים של השוער, גם אז היא טובה כי מספרים לנו שהיא מנצלת מצבים.

מתישהו תבינו שדווקא אלה שמבקרים את ברדה ואת הכדורגל מאמינים בקבוצה יותר מכם.
הסגל הזה שווה יותר.
תא מרבוטא
קיבל.ה  926 לייקים

Gania23 כתב: 11 אפריל 2026, 22:16
תא מרבוטא כתב: 11 אפריל 2026, 22:13
Gania23 כתב: 11 אפריל 2026, 22:12

אנחנו לא מתחרים על שום אירופה , רק מקווים שיעשו לנו את העבודה בגביע וככה נעלה ממקום 4 .
מקום 3 אתה לא תראה עם המאמן הזה .
מאמן זר
מאמן זר זה הבטחה למאבק צמרת?
שנזכיר את מנדיונדיו?
יש הבדל בין מאמן זר כשיש לך בעלים נורמלי לבין מאמן זר כשיש לך בעלים ליצן .
מה קשור מנדיונדו , מכבי הביאו עכשיו מאמן זר עם קבלות ומאז הם נראים הכי טוב בפלייאוף , מחר תקבלו דוגמא
מכבי הביאו כל הזמן מאמנים זרים.גם המאמן שבגללו הם שברו רצף אי הפסדים בדרבי של 12 שנה היה זר. והוא אגב הביא להם אליפות לפני עונה
ואני הכי בעד מאמן עם קבלות. רק שגם מאמן כזה לא חף מנפילות ובעיות. למשל המאמן הנוכחי שלך, שלפני 4 שנים הביא לבאר שבע גביע.
נערך לאחרונה על ידי תא מרבוטא ב 11 אפריל 2026, 22:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
Gania23
קיבל.ה  173 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 11 אפריל 2026, 22:32
וינסנט כתב: 11 אפריל 2026, 22:20 19 בעיטות מתוכם 3 למסגרת ו-0 גולים. מראה שההתקפה לא עובדת טוב, אין מהלכים איכותיים רק בעיטות סתמיות מרחוק. חוזר על עצמו מתחילת העונה. לא מאומנים.
אם הפועל מגיעה למעט מצבים זה אומר שהיא טובה כי היא יודעת להבקיע ולגנוב את הפועל ב״ש.
אם הפועל מגיעה להרבה מצבים לא איכותיים עם בעיטות מקילומטר לידייים של השוער, גם אז היא טובה כי מספרים לנו שהיא מנצלת מצבים.

הסגל הזה שווה יותר.
מקווה מאוד שהקהל שלנו ישנה dna בקרוב אי אפשר להשלים עם הבינוניות הזאת .
שיסיים את העונה וביי .
אחלה בנאדם אחלה אישיות צריך יותר מזה
תא מרבוטא
קיבל.ה  926 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 11 אפריל 2026, 22:32

הסגל הזה שווה יותר.
אין בעיה לבקר כשצריך. אין גם בעיה להתייאש כשאין מנוס.
רק שוינסנט לא מבקר *כשצריך* הוא מבקר כל הזמן. מבחינתו ברדה זה דגו עם מזל. וזה מאמן שלקח אותנו מקום 5 אאלט בליגה הלאומית, והעלה אותנו ממקום ראשון כולל חצי גמר גביע אחרי נצחונות על טבריה והפועל חיפה, והשנה היה במקום 3 כרגע אם לא הדרבי הראשון.
וכן יש לברדה מגרעות. גם לפליק ולקומפני.
דל פיירו
קיבל.ה  111 לייקים

המסקנה העיקרית שלי מהמשחק הזה שצריך לחזור לשיטה של שלושה סיבובים ולהפסיק את העיוות הזה של הפלייאוף
Adom_Adom
קיבל.ה  575 לייקים

Gania23 כתב: 11 אפריל 2026, 22:29
Gania23 כתב: 11 אפריל 2026, 22:18

התקדמנו יפה , אז לעצור?
ס ב ל נ ו ת
צריך להסתער על הליגה פח הזאת , הקבוצה מאומנת רק בפן ההגנתי , בחלק ההתקפי אין שום דבר חוץ מהבלחות וכישרון .
בליגה הזאת זה מספיק בשביל להיכנס לפלייאוף ולקבל מחמאות מדי פעם . אין בעיה להיות סבלני עד סוף העונה עם כל העצבים אבל עונה הבאה התירוץ הזה של רק עלינו מהלאומית כבר לא יעבוד וצריך פה מאמן
והשנה אנחנו לא סובלים
תראה אני לא חולק על זה שהכדורגל משעמם ושבלוני ואנחנו מאומנים בעיקר הגנתית
אבל צריך לחזק במקומות הנכונים בקיץ ולראות מה ברדה יעשה עונה הבא
Xavi
קיבל.ה  1842 לייקים

לא יודע מה ברדה עושה איתם באימונים, אבל זה לא נראה שהוא עובד על דברים שצריך לעבוד עליהם.
למשל, דאפה חצי עונה לא פוגע, לא תנסה להסיט אותו עמדה? נגיד מתחת לחלוץ או חלוץ במערך 2 חלוצים?
כשלויזו וטוריאל דרכו אחד לשני על הרגליים, לא תנסה את טוריאל חלוץ או 10?
כל זה מצטרף להרכבים החלשים שהוא מרכיב. לטקטיקה של לשרוף מחצית ראשונה כל משחק ולנסות לגנוב את המחצית השנייה. חילופים לא טובים ולא בזמן.
ומכאן נשאלת השאלה, אז מה בדיוק התפקיד של המאמן? נכון אנחנו כרגע מקום רביעי ופגענו בזרים. אבל זה לא קשור לתפקיד שלו. ובתפקיד שלו הוא יכל לעשות הרבה יותר
Gania23
קיבל.ה  173 לייקים

Adom_Adom כתב: 11 אפריל 2026, 22:41
Gania23 כתב: 11 אפריל 2026, 22:29
ס ב ל נ ו ת
והשנה אנחנו לא סובלים
תראה אני לא חולק על זה שהכדורגל משעמם ושבלוני ואנחנו מאומנים בעיקר הגנתית
אבל צריך לחזק במקומות הנכונים בקיץ ולראות מה ברדה יעשה עונה הבא
השנה אנחנו סובלים מהכדורגל אבל נהנים מהתוצאות שהרבה מהם הגיעו מאלילת המזל .
יש לך סגל מספיק טוב למעט עמדה אחת שלוקה בחסר אז חיזוק בעונה הבאה לא באמת ישדרג אותך משמעותית.
זה אפילו לא כדורגל משעמם זה לא כדורגל בכלל מה שהיה היום היה מולנו בונקר על מלא והאחזקת כדור הייתה שוויונית אז מה זה אומר?
Gania23
קיבל.ה  173 לייקים

ארצל , אלטמן , דאפה

אשכרה בזבז שליש הרכב על בולשיט .
בתחילת העונה עוד היינו מתעצבנים על ציוות של בנימין , ועכשיו כל משחק מינימום 2 ציוותים הזויים .
זה מאמן שניסה להוציא תיקו מול קבוצה שבאה להוציא תיקו , אין דברים כאלה .
Nati
קיבל.ה  3071 לייקים

Adam כתב:
צ'ימבויקה כתב: 11 אפריל 2026, 22:06
Adam כתב: 11 אפריל 2026, 22:05 אני חגגתי כי הפועל ת"א ניצחה.
האם אתה חושב שפעלתי לא נכון ושאני לוזר בגלל זה?
ברור.
כי אני לא חגגתי.
שאני אומר חגג, אני מתכוון לכל אותם משתמשים ששיקרו את כולם על רמת הכדורגל פה. ולא דיברו על הדרך אלא התמקדו בתוצאה בלבד.
אבל אם הפועל ינצחו וישחקו יפה תחת ברדה אז אתה תצטרך להודות בטעות ולהגיד שכל אותם משתמשים הם צודקים.
האם אתה בטוח שזה שווה את זה? זה יהיה לא נעים.
נראה לך??
זה אחד שגם אם הפועל ינצחו 0-3 הוא יימצא מה היה רע במשחק.
Asafasraf
קיבל.ה  1909 לייקים

Red_man כתב:על מה כולם מאוננים על פרץ? בונקר של החיים לא ניסו אפילו לשחק כדורגל. כן ברדה דביל עם איך שפתח והכל ועדיין מי ישמע איזה גאון פרץ
הוא עלה עם הרכב שעידן כהן ושביט מזל משחקים בו.
הכוכב של הקבוצה שלו בא מכפר שלם.
הצליח להוציא שחקן באמצע העונה לפרמייר ליג.
הקבוצה שלו נראית מאומנת ומודעת למגבלות שלה (ושיחקה בצורה מגעילה כדי להשיג את היעד היום).
מבחינתי, מה שהוא עשה עם הסגל שלהם הוא לא פחות מנס.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Red_man
קיבל.ה  2314 לייקים

Asafasraf כתב: 11 אפריל 2026, 23:33
Red_man כתב:על מה כולם מאוננים על פרץ? בונקר של החיים לא ניסו אפילו לשחק כדורגל. כן ברדה דביל עם איך שפתח והכל ועדיין מי ישמע איזה גאון פרץ
הקבוצה שלו נראית מאומנת ומודעת למגבלות שלה (ושיחקה בצורה מגעילה כדי להשיג את היעד היום).

עם כל הכבוד ויש לי לא מעט כבוד הפועל פתח תקווה זאת לא הפועל תל אביב. להצליח שם זה רחוק מערובה להצלחה במועדון עם שאיפות. כבר ראינו לא מעט מאמנים ושחקנים שבקטנות הם אחלה ובקבוצות גדולות הם רחוקים מלהיות זה. גם זיו אריה עשה פלייאוף עליון עם קטמון ואפילו ניסו עשה את זה עם חדרה בעונת עליה.
Asafasraf
קיבל.ה  1909 לייקים

Red_man כתב:
Asafasraf כתב: 11 אפריל 2026, 23:33

עם כל הכבוד ויש לי לא מעט כבוד הפועל פתח תקווה זאת לא הפועל תל אביב. להצליח שם זה רחוק מערובה להצלחה במועדון עם שאיפות. כבר ראינו לא מעט מאמנים ושחקנים שבקטנות הם אחלה ובקבוצות גדולות הם רחוקים מלהיות זה. גם זיו אריה עשה פלייאוף עליון עם קטמון ואפילו ניסו עשה את זה עם חדרה בעונת עליה.
אין בינינו ויכוח שהפועל היא לא פ״ת, ושיש הבדל בין קבוצה קטנה לגדולה, אבל אי אפשר להתעלם ממה שהוא עושה עם סגל ששביט מזל שחקן הרכב בו.

שליחת תגובה