עמנואל בואטנג
- רדפוקס
- קיבל.ה 6248 לייקים
אין שום סיבה שהוא יפתח על חשבון דאפה יותר עד תום העונה.
דאפה זה שחקן העתיד שלנו והוא צריך לקבל את הדקות, בואטנג זה שחקן שבקיץ יצטרכו למצוא לו קבוצה.
דאפה זה שחקן העתיד שלנו והוא צריך לקבל את הדקות, בואטנג זה שחקן שבקיץ יצטרכו למצוא לו קבוצה.
- Red Wolf
- קיבל.ה 1802 לייקים
לתת לדאפה לשחק
חבל לבזבז דקות משחק של ילד על זר שלא ימשיך כאן ולא תורם כלום
חבל לבזבז דקות משחק של ילד על זר שלא ימשיך כאן ולא תורם כלום
- RedDrifter
- קיבל.ה 741 לייקים
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 823 לייקים
עדיין חושב שהוא היה טוב היום למרות ההחמצה
הרוויח המון כדורים מול חתיכת בלם פיזי
באסה שזה לא נכנס.
הרוויח המון כדורים מול חתיכת בלם פיזי
באסה שזה לא נכנס.
- Spiderman
- קיבל.ה 269 לייקים
שחקן לא טוב.
גם שאנדה שחקן לא טוב.
שניהם הביתה ושיקחו את הגולש קנצפולסקי
גם שאנדה שחקן לא טוב.
שניהם הביתה ושיקחו את הגולש קנצפולסקי
-
נועם שחם
- קיבל.ה 1095 לייקים
הבה נגזימה.
בואטנג פשוט לא טוב. זה הכל.
גם כשהוא מגיע למצבים הוא מחמיץ בצורה רשלנית, לייצר לעצמו מצב הוא לא מסוגל, מהיר הוא לא, דריבליסט הוא לא, פה ושם מצליח לסחוט איזה פאול, בשביל זה לאבד את פלקאו בקישור? היינו עולים עם דאפה בחוד, גם ביום רע הוא היה נותן יותר.
סילבה לפחות מדי פעם עושה מהלכים מסוכנים בחלק הקדמי, יש לו דריבל לא רע, מהירות עם הכדור, הוא לפחות מנסה.
-
CouchPotato
- קיבל.ה 137 לייקים
הוא עושה המון תנועה ומנצח במאבקים פיזיים עם הגב לשער. גם משתתף מצויין במשחק לחץ. למרבה הצער הטכניקה שלו בעוכריו.
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 823 לייקים
הוא טוב עד לקטע שהוא צריך לתת גול.
-
אלון1
- קיבל.ה 317 לייקים
מחלוץ אני מצפה לגול
אבל נתן הצגה היום גם בלי לכבוש
שמר כל כדור עם הגוף
סחט עבירות לקח ראשון בראש
עשה תנועות
אהבתי את המשחק שלו היום
אבל נתן הצגה היום גם בלי לכבוש
שמר כל כדור עם הגוף
סחט עבירות לקח ראשון בראש
עשה תנועות
אהבתי את המשחק שלו היום
-
Giovanni Giorgio
- קיבל.ה 1085 לייקים
בדיוק
קשה לבקר שחקן שעשה משחק כמו שלו היום מצד אחד ומצד שני לכל עמדה במגרש יש תכלית ואת התכלית שלו הוא לא מספק
long live the zapta
-
InFlames
- קיבל.ה 522 לייקים
לדעתי ממש תקע התקפות ולוקח לו הרבה זמן לחשוב מה הוא עושה
- SickleCell
- קיבל.ה 656 לייקים
הסיבה שהוא לא מגיע למצבים היא שהוא לא משחרר כדור מהר מספיק כשהוא מחוץ לרחבה. אין שום סיבה בכלל שיבזבז זמן בלהחזיק כדור. תן לקשר וכנס לרחבה לקבל כדור. כן עשה עבודה טובה בקבלת כדורים בחצי. חבל שברדה לא הכניס את דאפה במקום אלקוקין במחצית. השילוב שלו עם בואטנג היה טוב ודאפה היה לדעתי מנצל את המצבים שאלקוקין לא הצליח.
-
Niro
- קיבל.ה 2757 לייקים
היה בסדר גמור היום. לא קל להתמודד מול הבלם העמלק של מכבי.
-
Charlie
- קיבל.ה 1216 לייקים
הוא חלוץ זר
הוא אמור לשדרג את ההתקפה
הוא אמור לתת מספרים
בינתיים הוא החמיץ בפלייאוף פעמיים 1 על 1 נגד מכבי בדרבי הקודם ונגד בית''ר השבוע - ובשאר הזמן משוטט על המגרש.
אני לא צריך תואם דאפה. יש לי כבר כזה. אני צריך דאפה משודרג. אם הוא לא מצליח לשדרג את ההתקפה ולתת גולים - יאללה ביי.
הוא אמור לשדרג את ההתקפה
הוא אמור לתת מספרים
בינתיים הוא החמיץ בפלייאוף פעמיים 1 על 1 נגד מכבי בדרבי הקודם ונגד בית''ר השבוע - ובשאר הזמן משוטט על המגרש.
אני לא צריך תואם דאפה. יש לי כבר כזה. אני צריך דאפה משודרג. אם הוא לא מצליח לשדרג את ההתקפה ולתת גולים - יאללה ביי.
- RedDrifter
- קיבל.ה 741 לייקים
בגדול היה בהופעה סבבה וגם סחט פנדל, הבעיה היא שהוא לא יודע לתת לנו את המעבר.. יכול היה להוציא היום הרבה יותר ממצבים אם היה משחרר כדורים יותר מהר, בכללי הוא פשוט לא נמצא בעמדות שיכולות להביא אותנו לגול לכן לא ממש ברור לי מה התפקיד שלו פרט להציק לבלמים.
ההחלטה הכי טובה שאפשר לעשות היא לשחרר אותו ולהנחית פה חלוץ שמריח גולים מקילומטרים, שיודע לתת את המעבר הזה.
ההחלטה הכי טובה שאפשר לעשות היא לשחרר אותו ולהנחית פה חלוץ שמריח גולים מקילומטרים, שיודע לתת את המעבר הזה.
אף לא צעד לאחור 
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2950 לייקים
הוא עושה הכל טוב, כל כדור עם הגב ראשון, עולה לכדורי גובה באמצע ומגיע, לוחץ טוב אבל חסר לו היכולת לשים את הכדור ברשת ולאיים על השער
-
adom4
- קיבל.ה 818 לייקים
דווקא היה טוב היום אבל לא מסרו לו בכלל, כל הזמן עשה תנועה מצוינת.
- רדפוקס
- קיבל.ה 6248 לייקים
המחצית הראשונה הייתה מהטובות או מהפחות גרועות שלו.
לא שחקן טוב מספיק להפועל תל אביב.
לא שחקן טוב מספיק להפועל תל אביב.
- Sin Queso
- קיבל.ה 819 לייקים
מעדיף את דאפה פי 10 עליו לפחות אתה יודע שהוא יכול להשתפר.
הרכש הראשון והמרכזי לעונה הבאה זה להביא חלוץ קילר שאוכל ברזלים לארוחת בוקר
הרכש הראשון והמרכזי לעונה הבאה זה להביא חלוץ קילר שאוכל ברזלים לארוחת בוקר
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2950 לייקים
איך אנשים פה מעדיפים את דאפה אלוהים יודע.
דאפה נכנס ולא נגע בכדור בגלל, דאפה לא יודע לעצור כשור עם הגב ולהוריד לקשרים ובטח לא היה יודע להתמודד מול קמארה
דאפה נכנס ולא נגע בכדור בגלל, דאפה לא יודע לעצור כשור עם הגב ולהוריד לקשרים ובטח לא היה יודע להתמודד מול קמארה
נכון, הוא מגיע לכדורי גובה באופן מאוד מרשים, אבל כמעט תמיד זה קורה כשהוא השחקן הכי קדמי שלנו, והוא פשוט נוגח את הכדור קדימה, כך שבפועל מדובר באיבוד כדור.לירון האדום כתב: ↑10 מאי 2026, 00:26 הוא עושה הכל טוב, כל כדור עם הגב ראשון, עולה לכדורי גובה באמצע ומגיע, לוחץ טוב אבל חסר לו היכולת לשים את הכדור ברשת ולאיים על השער
זה לא בהכרח דווקא אשמתו, ותלוי גם במסירות אליו, אבל הגיע הזמן שצוות האימון יבחין בזה כבר ויתן לכך את הדעת.
-
אדום
- קיבל.ה 1192 לייקים
חלוץ טוב וסקורר היה עושה את ההבדלים בשני המשחקים האחרונים שהיינו צריכים להבקיע 6 במצטבר
-
L.S
- קיבל.ה 2223 לייקים
עשה אתמול המון עבודה, התיש את ההגנה שלהם, הרוויח כדורים בגובה ובמאבקים על הקרקע.
לא הגיע למצבי כיבוש.
שחקן טוב, לא יודע אם מספיק טוב, אבל הביקורת כאן לא מחוברת.
לא הגיע למצבי כיבוש.
שחקן טוב, לא יודע אם מספיק טוב, אבל הביקורת כאן לא מחוברת.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- 7even
- קיבל.ה 4440 לייקים
אם הוא יהיה במחליף לחלוץ מוכח שיגיע לכאן שנה הבאה זה יהיה נהדר.
גם חלוץ שני אפשר.
משום מה לשחק עם שני חלוצים נהיה מילה גסה בהפועל.
גם חלוץ שני אפשר.
משום מה לשחק עם שני חלוצים נהיה מילה גסה בהפועל.
יחד, רק יחד! 
- בן לוז
- קיבל.ה 671 לייקים
הביקורות כאן קשות מדי, נכון, אין לו עדיין מספרים אבל:
הוא חלק בלתי נפרד ממשחק הלחץ הגבוהה שלנו
שומר מצוין על הכדור עם הגב וסוחט עבירות גם מבלמים כמו קמארה וקראבלי שגדולים ממנו פיזית, הוא מאוד חזק
מאוד מהיר, עם קצת יותר תנועות עומק כמו שהוא עשה במשחקים הראשונים הוא יגיע למצב לכיבוש כל משחק עם מוסרים כמו סתיו אלקוקין ולואיזו
סחט אתמול פנדל
אני עדיין לא סגור אם הוא good enough לשנה הבאה, אבל הוא עושה עבודה עבודה ולא לראות את זה זה פשע
האם הייתי מעדיף גולר כמו אוגריסה? כנראה שכן
אבל אני גם לא פוסל שאם הוא נכנס לכושר כיבוש הוא יהפוך להיות חלוץ מעולה לליגה הזאת
הוא חלק בלתי נפרד ממשחק הלחץ הגבוהה שלנו
שומר מצוין על הכדור עם הגב וסוחט עבירות גם מבלמים כמו קמארה וקראבלי שגדולים ממנו פיזית, הוא מאוד חזק
מאוד מהיר, עם קצת יותר תנועות עומק כמו שהוא עשה במשחקים הראשונים הוא יגיע למצב לכיבוש כל משחק עם מוסרים כמו סתיו אלקוקין ולואיזו
סחט אתמול פנדל
אני עדיין לא סגור אם הוא good enough לשנה הבאה, אבל הוא עושה עבודה עבודה ולא לראות את זה זה פשע
האם הייתי מעדיף גולר כמו אוגריסה? כנראה שכן
אבל אני גם לא פוסל שאם הוא נכנס לכושר כיבוש הוא יהפוך להיות חלוץ מעולה לליגה הזאת
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 823 לייקים
משחק גרוע שלו
לא החלוץ שאני רוצה לעונה הבאה ומקווה שבטעות ברדה לא חושב להשאיר אותו
לא החלוץ שאני רוצה לעונה הבאה ומקווה שבטעות ברדה לא חושב להשאיר אותו
- Mendelson
- קיבל.ה 921 לייקים
מזכיר לעצמי שאם הצליחו לפגוע עם 7 מתוך 8 זרים העונה - זה חתיכת הישג. לפגוע במובן שאף אחד מהם לא נפילה, והם כולם טובים, גם אם חלקם לא מספיק טובים כדי לרוץ איתם לאליפות. אבל מתחזקת התחושה שבואטנג הוא נפילה, פשוט לא שחקן טוב וכנראה הרבה הרבה מעבר לשיא שלו.
ינואר זה לא חלון קל, בטח לא כשהוא תחת אווירת מלחמה בפתח, וזה כנראה הכי טוב שהצליחו למצוא. מה שכן, זה עשה טוב לדפאה, שנראה טוב יותר בעיני (גם היום, במעט דקות שקיבל). אפשר לתת לו עוד דקות עד סוף העונה כדי לדעת בוודאות שאין שם שום דבר, אבל גם חייבים לנסות להרים את דפאה עוד יותר לקראת העונה הבאה. בידיעה שנהיה חייבים להביא לפה זרתותח לעמדה הזאת לצד דפאה.
ינואר זה לא חלון קל, בטח לא כשהוא תחת אווירת מלחמה בפתח, וזה כנראה הכי טוב שהצליחו למצוא. מה שכן, זה עשה טוב לדפאה, שנראה טוב יותר בעיני (גם היום, במעט דקות שקיבל). אפשר לתת לו עוד דקות עד סוף העונה כדי לדעת בוודאות שאין שם שום דבר, אבל גם חייבים לנסות להרים את דפאה עוד יותר לקראת העונה הבאה. בידיעה שנהיה חייבים להביא לפה זרתותח לעמדה הזאת לצד דפאה.
-
Mario
- קיבל.ה 463 לייקים
בחור חביב, משתדל אבל לא מספיק טוב.
לטעמי הזר הכי חלש שלנו העונה.
צריכים להסתער על חלוץ 9 עונה הבאה אם רוצים לתת פייט לאליפות.
לטעמי הזר הכי חלש שלנו העונה.
צריכים להסתער על חלוץ 9 עונה הבאה אם רוצים לתת פייט לאליפות.
-
chimpfive
- קיבל.ה 509 לייקים
- Mendelson
- קיבל.ה 921 לייקים
כחלוץ לסגל - חלום. אבל לא כחלוץ 9 להרכב, גם תזכור שהוא בן 30 כבר, זה גיל שחלוצים מתחילים להחלש בו.
-
chimpfive
- קיבל.ה 509 לייקים