מרקוס קוקו וולקאם
-
amorphis
- קיבל.ה 291 לייקים
מתי היה להפועל מגן ימין בכלל? אני לא מצליח להזכר
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1324 לייקים
אני חושב שכל הצהוהים שלו זה בשביל לעצור מתפרצות, אי אפשר שלא להיות מרוצים ממנו
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
הוא לא התקפי אבל אה
מגן מצוין
מקווה שנראה אותו תוקף יותר
מגן מצוין
מקווה שנראה אותו תוקף יותר
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 751 לייקים
הגנתית הוא אדיר
חבל שברדה אונס אותו לא לעלות.
חבל שברדה אונס אותו לא לעלות.
-
היחיד שנלחם
- קיבל.ה 55 לייקים
שחקן ענק, לא מפסיק לרוץ, חוטף, לא עושה טעויות. יציב ממשחק למשחק. נכס.
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1133 לייקים
בשנים האחרונות, מאז הדאבל של גוטמן, זאת היתה עמדה מאד בעיתית. אבל היו בעבר מספר מגינים ימניים לא רעים. (מציין רק את אלה שאישית ראיתי משחקים)
שמעון בן יהונתן.
אילן בכר.
נמרוד דריפוס.
גבי לאסרי.
דני בונדר (למרות שבתקופת גוטמן היתה ביקורת שהוא "הגנתי מידי")
לעינין קוקו, הוא קיבל היום כרטיס צהוב רביעי במשחקו הרביעי.
מגן ימני מצויין וחיזוק טוב, אבל קצת פזיז מידי בחלק מהתיקולים.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
CouchPotato
- קיבל.ה 55 לייקים
כשהיריבה מתקיפה מהאגף שלו, אני יכול ללכת להשתין. איזה קיר.
-
קוקאין ואלכוהול
- קיבל.ה 431 לייקים
מסוג הזרים שהיו מגיעים למחלה והיינו מסתכלים בקנאה בזמן שיש לנו בתפקיד הזה איזה חטיאר בן 32 או ליצן מהלאומית
זמנים יפים בהפועל
זמנים יפים בהפועל
נערך לאחרונה על ידי קוקאין ואלכוהול ב 07 פברואר 2026, 22:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
את הסם הכי גדול
אמת.קוקאין ואלכוהול כתב: ↑07 פברואר 2026, 18:56 מסוג הזרים שהיו מגיעים למחלה והיו מסתכלים בקנאה בזמן שיש לנו בתפקיד הזה איזה חטיאר בן 32 או ליצן מהלאומית
זמנים יפים בהפועל
אבל עדיין לא ראינו ממנו משהו התקפי
לא שצריך יותר מידי אבל זה היה בונוס ענק
- הסלע האדום
- קיבל.ה 2 לייקים
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 129 לייקים
אחלה שחקן, שמתי לב שהוא נכנס לתמוך להתקפה הוא יותר נכנס לאמצע מאשר עושה עקיפות מהקו.
חייב להפסיק עם המנהג המגונה לקבל צהוב כל משחק!
כמה צהובים כבר יש לו?
כמה צהובים כבר יש לו?
- RedDrifter
- קיבל.ה 564 לייקים
4אסון למכבי כתב: ↑07 פברואר 2026, 19:02 אחלה שחקן, שמתי לב שהוא נכנס לתמוך להתקפה הוא יותר נכנס לאמצע מאשר עושה עקיפות מהקו.
כמה צהובים כבר יש לו?
אף לא צעד לאחור 
- בונדר
- קיבל.ה 258 לייקים
וכמובן פנטסיל, בקדנציה הראשונה.אדום ותיק כתב: ↑07 פברואר 2026, 18:10בשנים האחרונות, מאז הדאבל של גוטמן, זאת היתה עמדה מאד בעיתית. אבל היו בעבר מספר מגינים ימניים לא רעים. (מציין רק את אלה שאישית ראיתי משחקים)
שמעון בן יהונתן.
אילן בכר.
נמרוד דריפוס.
גבי לאסרי.
דני בונדר (למרות שבתקופת גוטמן היתה ביקורת שהוא "הגנתי מידי")
לעינין קוקו, הוא קיבל היום כרטיס צהוב רביעי במשחקו הרביעי.
מגן ימני מצויין וחיזוק טוב, אבל קצת פזיז מידי בחלק מהתיקולים.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
אחד במאי אחד במאי, אני שואל: מהי עמדתו של עמית למקין?
אחד במאי אחד במאי, אני שואל: מהי עמדתו של עמית למקין?
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2881 לייקים
בינתיים נראה כמו עוד בול פגיעה, רק היא חייב להפסיק לקבל צהוב כל משחק
זה נכון לגבי הצהוב בתור עובדה אבל הכרטיס שהוא קיבל היום היה רך בטירוף....
הייתי רוצה לראות אותו עושה הרבה יותר עקיפות מאחורי לואיזו כדי לשחרר אותו קצת ולתת לו עוד אופציות מסירה, ההצטרפות שלו בנתיים הייתה לא משהו. הגנתית הוא קינג
הייתי רוצה לראות אותו עושה הרבה יותר עקיפות מאחורי לואיזו כדי לשחרר אותו קצת ולתת לו עוד אופציות מסירה, ההצטרפות שלו בנתיים הייתה לא משהו. הגנתית הוא קינג
-
בר קולמוסא
- קיבל.ה 725 לייקים
בבירור ברדה דורש ממנו לא לעלות ולעקוף
-
Nati
- קיבל.ה 2802 לייקים
- DJSavta
- קיבל.ה 461 לייקים
בונדר היה בינוני, קנדה התקפית היה סביר אבל היה (ונשאר) די טמבל.
בשני העשורים האחרונים לא היה לנו מגן ימני נורמלי.
אחלה קוקו
בשני העשורים האחרונים לא היה לנו מגן ימני נורמלי.
אחלה קוקו
- 7even
- קיבל.ה 4030 לייקים
אז למעשה כדי לא להסתכן בעדרות מול חיפה הוא צריך לקבל צהוב במחזור הבא לא?
ואז ייעדר נגד סכנין...
ואז ייעדר נגד סכנין...
יחד, רק יחד! 
- Mendelson
- קיבל.ה 804 לייקים
אבל גם שהוא עלה היה נראה שהוא מלווה אותו דרך המרכז במקום לפתוח על הקו ולשחרר את לואיזו או לתת לו אופציית מסירה
משתף אתכם תגובה לא רשמית שקיבלתי, לא החלטתי אם אני מסכים איתה מוזמנים להחליט בעצמכם:
המערך הא-סימטרי המדובר לא רק תלוי ביכולות המגנים אלא גם ביכולות הבלמים - כאשר תוקפים למעשה יש בלם אמצעי, ובלם-מגן מפתחים משחק מכל צד.
כיום זה שם את צ׳יקו בשמאל לפתח את המשחק ואת מאיימבו באמצע כבלם מנהל הגנה
אם ברדה ״יהפוך״ את המערך כמו שכולם צועקים זה למעשה ישים את צ׳יקו באמצע, ואת מאיימבו בימין - מה שהרבה פחות מחמיא ליכולות שלהם ועלול לתקוע את המשחק אפילו יותר מהמצב הנוכחי.
האם זו סיבה מספיקה לוותר על קוקו כתוקף ולשים מגן פחות טוב התקפית כמו מורגן מקדימה, לא יודע.
- RedDrifter
- קיבל.ה 564 לייקים
לפי ההיגיון הזה עשו טעות להביא חלוץ.. היו צריכים להתמקד במגן שמאל זר ברמהמינה כתב: ↑11 פברואר 2026, 10:02משתף אתכם תגובה לא רשמית שקיבלתי, לא החלטתי אם אני מסכים איתה מוזמנים להחליט בעצמכם:
המערך הא-סימטרי המדובר לא רק תלוי ביכולות המגנים אלא גם ביכולות הבלמים - כאשר תוקפים למעשה יש בלם אמצעי, ובלם-מגן מפתחים משחק מכל צד.
אם ברדה ״יהפוך״ את המערך כמו שכולם צועקים זה למעשה ישים את צ׳יקו באמצע, ואת מאיימבו בימין - מה שהרבה פחות מחמיא ליכולות שלהם ועלול לתקוע את המשחק אפילו יותר מהמצב הנוכחי.
האם זו סיבה מספיקה לוותר על קוקו כתוקף ולשים מגן פחות טוב התקפית כמו מורגן מקדימה, לא יודע.
כל משחק אתה תבצע את הבילדאפ הזה עם בלם-מגן שלא מסוגל להניע כדור ואין לו יכולת התקפית? זה פשוט לזרוק התקפות ומשחקים שלמים לפח ואידיוטי לחלוטין
אף לא צעד לאחור 
-
Gania23
- קיבל.ה 137 לייקים
הציפייה שיהיה לך את ליידנר , ואולי בחלק מהמשחקים הטקטיקה תהיה שונה , מאמין שאנחנו עוד נראה את קוקו עולה להתקפה והרבהRedDrifter כתב: ↑11 פברואר 2026, 10:23לפי ההיגיון הזה עשו טעות להביא חלוץ.. היו צריכים להתמקד במגן שמאל זר ברמהמינה כתב: ↑11 פברואר 2026, 10:02משתף אתכם תגובה לא רשמית שקיבלתי, לא החלטתי אם אני מסכים איתה מוזמנים להחליט בעצמכם:
כל משחק אתה תבצע את הבילדאפ הזה עם בלם-מגן שלא מסוגל להניע כדור ואין לו יכולת התקפית? זה פשוט לזרוק התקפות ומשחקים שלמים לפח ואידיוטי לחלוטין
-
CouchPotato
- קיבל.ה 55 לייקים
זה מן הסתם תלוי גם בשחקנים שאפשר היה להביא. מגנים שמאליים זאת תמיד עמדה טריקית. כנראה שהבינו שאין משהו זמין והלכו על חלוץ במקום.RedDrifter כתב: ↑11 פברואר 2026, 10:23לפי ההיגיון הזה עשו טעות להביא חלוץ.. היו צריכים להתמקד במגן שמאל זר ברמהמינה כתב: ↑11 פברואר 2026, 10:02משתף אתכם תגובה לא רשמית שקיבלתי, לא החלטתי אם אני מסכים איתה מוזמנים להחליט בעצמכם:
- רדפוקס
- קיבל.ה 6121 לייקים
אני סומך יותר על היכולת של מאיימבו/ארצ׳ל עם הכדור מאשר על היכולת של מורגן או יזן לרוץ על כל קו שמאל ולהיות השחקנים שכל התקפה עוברת דרכם.מינה כתב: ↑11 פברואר 2026, 10:02משתף אתכם תגובה לא רשמית שקיבלתי, לא החלטתי אם אני מסכים איתה מוזמנים להחליט בעצמכם:
אבל היי זה רק אני ואני לא מאמן כדורגל.
-
D&3
- קיבל.ה 1629 לייקים
אבל ההתקפות שלנו עוברות דרך צ'יקו יותר מכל שחקן אחר... והאקסטרה שהוא נותן בניהול המשחק היא קריטית למשחק של הפועל ואני ממש ממש לא בטוח שאפילו עכשיו התוספת ניהול משחק שהוא נותן לעומת כל בלם אחר לא עולה על התוספת שייתן לנו קוקו לעומת מורגן.רדפוקס כתב: ↑11 פברואר 2026, 11:12אני סומך יותר על היכולת של מאיימבו/ארצ׳ל עם הכדור מאשר על היכולת של מורגן או יזן לרוץ על כל קו שמאל ולהיות השחקנים שכל התקפה עוברת דרכם.מינה כתב: ↑11 פברואר 2026, 10:02משתף אתכם תגובה לא רשמית שקיבלתי, לא החלטתי אם אני מסכים איתה מוזמנים להחליט בעצמכם:
והזכירו פה גם שבמקור המגן שמאל שלנו הוא ליידנר שמתאים מאוד למערך הזה, יש גם את העניין שברגע שמשחקים כל הזמן באותו מערך כל שחקן יודע ולומד את מקומו וגם התיאום בין השחקנים משתפר, ויש מחיר גדול להחליף מערך. אם אנחנו מחליפים נניח לאסימטרי שהמגן ימין תוקף, זה משנה לגמרי את התפקוד של שתי הכנפיים שלנו, משנה את התפקוד של ה10 (שעכשיו ילך יותר ימינה). ישנה מאוד מאוד את המעבר מהתקפה להגנה ולהפך עבור הקשרים שלנו. פתאום זה הקשר השני שאולי צריך לחפות? איפה נשארים השטחים הפתוחים שהיריבה יוצאת למתפרצת ואנחנו עוד לא בקו 4?
כל התבניות משחק פתאום משתנות, זה לא שינוי מינורי.
אני לגמרי חושב שבקיץ הקרוב נתחיל אותו כבר עם שלד מוכן וזה בדיוק הזמן להכין את הקבוצה להיות הרבה יותר גמישה שנה הבאה (מה שמאוד קשה לעשות עם קבוצה בבנייה), אבל כרגע זה לא ריאלי. אופציה שאני מאוד מעוניין לראות זה מעבר בהתקפה ל3 בלמים סימטרי שפלקאו הוא השלישי המרכזי אבל זה רק אני וזה בטח רעיון רע משלל סיבות.
ובכל מקרה, אם מחליטים שהמערך העיקרי שבו אנחנו הולכים לשחק הוא אותו מערך, אם בטעות ליידנר לא חוזר מהפציעה האחרונה שחקן כשיר יותר אנחנו נצטרך לעשות הרבה חושבים בקיץ.
-
L.S
- קיבל.ה 2098 לייקים
מ ד ו י קD&3 כתב: ↑11 פברואר 2026, 11:33אבל ההתקפות שלנו עוברות דרך צ'יקו יותר מכל שחקן אחר... והאקסטרה שהוא נותן בניהול המשחק היא קריטית למשחק של הפועל ואני ממש ממש לא בטוח שאפילו עכשיו התוספת ניהול משחק שהוא נותן לעומת כל בלם אחר לא עולה על התוספת שייתן לנו קוקו לעומת מורגן.רדפוקס כתב: ↑11 פברואר 2026, 11:12אני סומך יותר על היכולת של מאיימבו/ארצ׳ל עם הכדור מאשר על היכולת של מורגן או יזן לרוץ על כל קו שמאל ולהיות השחקנים שכל התקפה עוברת דרכם.מינה כתב: ↑11 פברואר 2026, 10:02
משתף אתכם תגובה לא רשמית שקיבלתי, לא החלטתי אם אני מסכים איתה מוזמנים להחליט בעצמכם:
והזכירו פה גם שבמקור המגן שמאל שלנו הוא ליידנר שמתאים מאוד למערך הזה, יש גם את העניין שברגע שמשחקים כל הזמן באותו מערך כל שחקן יודע ולומד את מקומו וגם התיאום בין השחקנים משתפר, ויש מחיר גדול להחליף מערך. אם אנחנו מחליפים נניח לאסימטרי שהמגן ימין תוקף, זה משנה לגמרי את התפקוד של שתי הכנפיים שלנו, משנה את התפקוד של ה10 (שעכשיו ילך יותר ימינה). ישנה מאוד מאוד את המעבר מהתקפה להגנה ולהפך עבור הקשרים שלנו. פתאום זה הקשר השני שאולי צריך לחפות? איפה נשארים השטחים הפתוחים שהיריבה יוצאת למתפרצת ואנחנו עוד לא בקו 4?
אני לגמרי חושב שבקיץ הקרוב נתחיל אותו כבר עם שלד מוכן וזה בדיוק הזמן להכין את הקבוצה להיות הרבה יותר גמישה שנה הבאה (מה שמאוד קשה לעשות עם קבוצה בבנייה), אבל כרגע זה לא ריאלי. אופציה שאני מאוד מעוניין לראות זה מעבר בהתקפה ל3 בלמים סימטרי שפלקאו הוא השלישי המרכזי אבל זה רק אני וזה בטח רעיון רע משלל סיבות.
ובכל מקרה, אם מחליטים שהמערך העיקרי שבו אנחנו הולכים לשחק הוא אותו מערך, אם בטעות ליידנר לא חוזר מהפציעה האחרונה שחקן כשיר יותר אנחנו נצטרך לעשות הרבה חושבים בקיץ.
ועוד דבר קטן כתוספת. וזה בקשר ישיר לביקורת על ה"עקשנות" או "שבלוניות" של ברדה.
קבוצה בבניה צריכה בראש ובראשונה יציבות. גם כשלא הולך, לא לשבור את הכלים ולהמשיך להתעקש על דרך מסוימת. וזו הסיבה שאני כ"כ מעריך את ברדה.
שעל אף הביקורת הקשה במהלך העונה, לא נשבר לרעשי רקע והמשיך באני מאמין שלו וגם בא על שכרו.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- רדפוקס
- קיבל.ה 6121 לייקים
אבל הכדורגל גם ככה נראה רע אז לא כזה נורא אם הפיכת המערך הא-סימטרי לצד השני תשנה גם את מיקום שאר השחקנים.
אפשר לחשוב כמה לויזו יתבאס שיהיה לו אשכרה עם מי לשחק על הקו או איזה שוס עמדת ה-10 אצלנו שעכשיו תהיה קצת יותר שמאלה ופחות ימינה.
ובכל אופן כמו שרשמתי באשכול של ליידנר - אם ממשיכים לשחק כמו העונה גם בעונה הבאה אז נצטרך להביא מגן שמאלי זר ולהחתים את ליידנר כמחליף, מורגן ויזן וכל מגן שמאלי ישראלי ריאלי אחר לא מתאימים.
אפשר לחשוב כמה לויזו יתבאס שיהיה לו אשכרה עם מי לשחק על הקו או איזה שוס עמדת ה-10 אצלנו שעכשיו תהיה קצת יותר שמאלה ופחות ימינה.
ובכל אופן כמו שרשמתי באשכול של ליידנר - אם ממשיכים לשחק כמו העונה גם בעונה הבאה אז נצטרך להביא מגן שמאלי זר ולהחתים את ליידנר כמחליף, מורגן ויזן וכל מגן שמאלי ישראלי ריאלי אחר לא מתאימים.
-
CouchPotato
- קיבל.ה 55 לייקים
למה דווקא פלקאו בלם שלישי מרכזי במערך הזה ולא מאיימבו עם ארצ'ל מימין וצ'יקו משמאל?D&3 כתב: ↑11 פברואר 2026, 11:33אבל ההתקפות שלנו עוברות דרך צ'יקו יותר מכל שחקן אחר... והאקסטרה שהוא נותן בניהול המשחק היא קריטית למשחק של הפועל ואני ממש ממש לא בטוח שאפילו עכשיו התוספת ניהול משחק שהוא נותן לעומת כל בלם אחר לא עולה על התוספת שייתן לנו קוקו לעומת מורגן.רדפוקס כתב: ↑11 פברואר 2026, 11:12אני סומך יותר על היכולת של מאיימבו/ארצ׳ל עם הכדור מאשר על היכולת של מורגן או יזן לרוץ על כל קו שמאל ולהיות השחקנים שכל התקפה עוברת דרכם.מינה כתב: ↑11 פברואר 2026, 10:02
-
Xavi
- קיבל.ה 1722 לייקים
איזה שחקן יא אללה, מושלם
הטענה היחידה זה שלא קיבל צהוב
הטענה היחידה זה שלא קיבל צהוב
-
CouchPotato
- קיבל.ה 55 לייקים
סוף סוף ראינו גם קצת התקפה ממנו.
- רווי
- קיבל.ה 1419 לייקים
כוסאמאמא שלו ששלחה אותו לרומניה באוגוסט. אח אח רק אם היה מגיע לפה בקיץ .
OMG עווופררר
- RedDrifter
- קיבל.ה 564 לייקים
הפועל תל אביב במקום הראשון היום אם הוא היה מגיע בקיץ
המגן הימני הטוב בליגה
המגן הימני הטוב בליגה
אף לא צעד לאחור 
אלוף, רמה גבוהה מאוד. מה שהכי מרשים אצלו זה המשמעת הטקטית, אם ברדה אומר לו לשחק בלם שלישי שאנחנו תוקפים או פלקאו נכנס לעמדה הזאת והוא עולה ספציפית דרך האמצע כמו שברדה ביקש כדי לרווח את הצד - תענוג לכול מאמן וכמעט סיים את זה בגול היום
- Spiderman
- קיבל.ה 162 לייקים
הגנתית הוא מעולה,
התקפית כנראה לא נדע לעולם.
כל כך רציתי שסתיו ימסור לו במתפרצת רק כדי לראות מה הוא מסוגל.
-
ונרקומן
- קיבל.ה 567 לייקים
פשוט מהיר, חזק וחכם יותר מכל שחקן התקפה שעמד מולו עד עכשיו. לא תקף מספיק עד היום, אבל עלה קצת יותר בניגוד שחצי בלם שהיה עד עכשיו. מעניין שדווקא כשליידנר פותח איתו זה קורה אבל עם מורגן לא..
שיאאאוווו גם אניSpiderman כתב:הגנתית הוא מעולה,
Sent from my SM-S926B using Tapatalk