joshsoos כתב: ↑02 נובמבר 2025, 12:38
התמקדת גם בהיצמדות שלו לקווים ובמה שקרה שהוא עושה את זה?
גם בפויזציה שלך אתה יודע שהוא לא 10 והוא אחלה שחקן לקו, ואם תשים לב פה וברחבי הרשת אתה די בודד בדביקה שלך לעניין הזה
הגול הראשון הגיע כשחקן 10 פרופר.
חכמת ההמונים מזיזה לי...
מה?!
הגול הראשון הגיע שהוא ברח לשמאל ועשה שם פעולות של שחקן אגף (דריבל וקרוס).
אתה יודע, שחקן 10 לא חייב להיות תקוע באמצע המגרש, זה בדיוק מה שהוא אמור לעשות.
לחפש שטחים פנויים ולהכניס לשם כדור או להכנס לשם בעצמו
יכול לעשות את כל זה נהדר מתפקיד הפייק אגף שמאל של ברדה בלי להפקיר את קרייב ופלקאו להניע כדור בעצמם עם אלקוקין ב-10.
זה לא מסובך וזה דיי מטורף שעם כל הניסויים ההזויים של ברדה את הניסוי היחסית סטנדרטי הזה הוא מסרב לעשות.
לויזיו לא שחקן "10" טהור, לא פליימקר ולא עושה משחק.
בהפועל לויזיו משחק כתפקיד חופשי, הוא פעם באמצע, פעם בימין ופעם בשמאל.
אני לא מבין את ההתעקשות הזאת לקרוא לו "10".
אנחנו הקבוצה היחידה בעולם שתמיד לאוהדים שלה יש פוזיציה שהם מתאבדים עליה בשיא הכוח גם כשזה ברור שזה פוגע בקבוצה
כולנו רואים שלויזו יופי של שחקן
כולנו רואים שהוא לא 10
חלאס עם השקר הזה
חייבים עוד שחקן באמצע שהכדור יעבור דרכו ויבוא מקו שני. טוריאל בנימין ולויזו לא פותרים את הבעיה הזו ויש בור, הם משחקים קדימה מדי. זה די בסיסי וברדה חייב למצוא לזה פתרון.
לויזו שחקן מצוין, הלוואי עוד הרבה כאלה
אני מהיציע ניסיתי לראות אם הוא משתלב חברתית וראיתי שהוא ממש בתוך העניין, מעודד את טוריאל אחרי מהלך לא טוב,מחלק כיפים במהלך משחק, מעודד וממש בתוך הקבוצה, בדיוק כמו קרייב, מאיימבו והבריזלאים..
סילבה לעומת זאת, נראה די מנוכר ולא חלק מהאירוע.
שחר כתב: ↑03 נובמבר 2025, 12:23
אני מהיציע ניסיתי לראות אם הוא משתלב חברתית וראיתי שהוא ממש בתוך העניין, מעודד את טוריאל אחרי מהלך לא טוב,מחלק כיפים במהלך משחק, מעודד וממש בתוך הקבוצה, בדיוק כמו קרייב, מאיימבו והבריזלאים..
סילבה לעומת זאת, נראה די מנוכר ולא חלק מהאירוע.
לגמרי
אחרי המשחק נגד נתניה הוא בא לפיבן שישב על הרצפה, נתן לו יד לקום.
הבעיה עם שחקנים כמו סילבה שאני מצפה שמאמן יידע לתקן את ההרגלים הגרועים שלהם (גם שחקן כמו בנימין אגב). משום מה הטעויות פשוט חוזרות על עצמן
דווקא לדעתי מתאים לו מאוד להגיע מהאמצע.
שליטה בכדור על שטח קטן, זריז אבל לא מהיר מאוד. נגיעה יפה
לא ברור לי הדרייב שלכם להוריד אותו או את טוריאל לספסל, כי בשמאל הוא כנראה לא ישחק בשיטה של ברדה.
שחקן מצוין, שמצליח לבלוט גם במשחק שכל החברים שלו נראים רע מאוד, וכשאנחנו בכלל לא קיימים התקפית. והוא גם מאוד מחויב, לא מפסיק לרוץ 90 דקות ואני משוכנע שהוא נתן הכי הרבה ק״מ על המגרש היום.
בדקות ששיחק באגף שמאל היה מעולה, ולא ברור לי למה לא לאייש את העמדה הזאת איתו במקום לשחק עם התייר, ועל הדרך להרוויח את אלקוקין ב- 10.
dino כתב: ↑08 נובמבר 2025, 18:09
פחות תכליתי מטוריאל
1 על 1 הכי טוב בהפועל כנראה, אבל מה יוצא בסוף
טוריאל פשוט שחקן שיודע להבקיע גם אחרי 90 דקות של חושך ומשום מקום. זו תכונה שאין להרבה שחקנים בעולם.
לואיזו כן שחקן של מספרים, יש לו את המספרים האלו גם בקפריסין וגם בנבחרת, אבל הוא לא יכול לעשות שערים כשהקבוצה כולה לא משחקת כדורגל. הוא כן יודע לשחק 90 דקות, ממש לשחק כדורגל, והוא היחיד על הדשא שעשה את זה.