ריינה בחוץ שבת ב 20:15
-
- קיבל.ה 425 לייקים
חשוב מאוד שלא הפסדנו
מקווה שברדה המטומטם הזה יפסיק לשחק אנטי כדורגל ויתחיל להעז יותר
-
- קיבל.ה 2070 לייקים
כדורגל ישראלי,זה כדורגל זבל
מחצית שלמה בקושי שיחקו 15 דקות.
ושופט חרא,הוסיף רק 9 דקות
מחצית שלמה בקושי שיחקו 15 דקות.
ושופט חרא,הוסיף רק 9 דקות
-
- קיבל.ה 163 לייקים
רן בנימין לא מתאים למערך הזה אפשר לסכם את זה.
איך שאלקוקין נכנס דברים התהפכו, למקין הצעיר לא ברמה וחייב לצאת להשאלה.
מזל שלא הפסדנו פה, חייבים להביא את ה2 זרים שנשארו בדחיפות.
איך שאלקוקין נכנס דברים התהפכו, למקין הצעיר לא ברמה וחייב לצאת להשאלה.
מזל שלא הפסדנו פה, חייבים להביא את ה2 זרים שנשארו בדחיפות.
-
- קיבל.ה 984 לייקים
הרבה חומר למחשבה לברדה
הרבה עבודה לצוות המקצועי
הרבה כסף ספרא צריך להוציא מהכיס
הרבה עבודה לצוות המקצועי
הרבה כסף ספרא צריך להוציא מהכיס
long live the zapta
כשהאוהדים הברזילאים חגגו ברשתות שפלקאו עזב, התעלמתי.
כשראיתי אותו בגביע הטוטו, הבלגתי.
נגד ק״ש, הדחקתי.
היום, הבנתי...
כשראיתי אותו בגביע הטוטו, הבלגתי.
נגד ק״ש, הדחקתי.
היום, הבנתי...
-
- קיבל.ה 1212 לייקים
כולם יודעים את הפתרון לבעיה
מגן ימני זר + 10 זר
בנימין לא צריך לראות הרכב
פלקאו לא צריך לראות הרכב
רוטמן לא צריך לראות הרכב
מגן ימני זר + 10 זר
בנימין לא צריך לראות הרכב
פלקאו לא צריך לראות הרכב
רוטמן לא צריך לראות הרכב
-
- קיבל.ה 6531 לייקים
ושוב ברדה משאיר אותנו לתהות מה היה קורה אם הוא היה פותח בהרכב טוב מלכתחילה, במקום לחטוף ולתקן.
מה שכן, אופי לא חסר בקבוצה הזאת.
מה שכן, אופי לא חסר בקבוצה הזאת.
-
- קיבל.ה 543 לייקים
תיקו כמו נצחון
מאוד אהבתי את האופי בעשרה שחקנים לא לוותר על המשחק ולנסות לנצח.
אבל הכדורגל לא טוב בלשון המעטה.
זה היה צפוי עם כמות השחקנים החדשים וההשלמה המאוחרת של הסגל שלא הסתיימה.
מאוד אהבתי את האופי בעשרה שחקנים לא לוותר על המשחק ולנסות לנצח.
אבל הכדורגל לא טוב בלשון המעטה.
זה היה צפוי עם כמות השחקנים החדשים וההשלמה המאוחרת של הסגל שלא הסתיימה.
-
- קיבל.ה 412 לייקים
השטויות של ברדה יעלו לנו בעוד הרבה נקודות, זה לא ליגה לאומית. ועדיין, בלי ההרחקה, עם יותר רגש של טוריאל וכניסה מוקדמת יותר של ליידנר אפשר היה להוציא נצחון. עם פלקאו ובנימין אי אפשר ליזום, ועם פיבן גם. תביאו כבר מגן ימני ו10 ותחתימו את בוסקילה. אם נעלה ככה נגד ביתר יהיה רע.
-
- קיבל.ה 1615 לייקים
משחק רע שלנו ומזל שלא הפסדנו. האמצע שלנו תקוע וזה זועק לשמיים.
למה לא הבאנו את ספר?
למה לא הבאנו את ספר?
-
- קיבל.ה 523 לייקים
-
- קיבל.ה 1615 לייקים
-
- קיבל.ה 523 לייקים
-
- קיבל.ה 1615 לייקים
-
- קיבל.ה 18 לייקים
-
- קיבל.ה 1615 לייקים
כבר כתבתי פה למשתמש אחר שחשבתי שהוא גמר את החוזה. טעיתי היא באמת לא הייתה משחררת וחבל.סימרוטיץ' סבסטיאן כתב: ↑30 אוגוסט 2025, 22:52כי אלונה הלביאה האמיצה של הכדורגל הישראלי חוששת מספרא יותר מסעיד בסול.
-
- קיבל.ה 543 לייקים
-
- קיבל.ה 216 לייקים
103 דק זמן ברוטו של משחק
49 דק זמן נטו של כדורגל.
בושה וחרפה
49 דק זמן נטו של כדורגל.
בושה וחרפה
-
- קיבל.ה 18 לייקים
ממה שהבנתי היחסים שלו עם ברדה טובים.Red_man כתב: ↑30 אוגוסט 2025, 22:53כבר כתבתי פה למשתמש אחר שחשבתי שהוא גמר את החוזה. טעיתי היא באמת לא הייתה משחררת וחבל.סימרוטיץ' סבסטיאן כתב: ↑30 אוגוסט 2025, 22:52כי אלונה הלביאה האמיצה של הכדורגל הישראלי חוששת מספרא יותר מסעיד בסול.
מאמין שאם היה מסיים את החוזה בבאר שבע, היה משחק היום 10 במקום רן בנימין.
בכל מקרה, שחקן שחקן. לא הייתה לנו תשובה בשבילו היום וגם לא משהו שמתקרב לתשובה.
אוהבים אותך כולם 

-
- קיבל.ה 1554 לייקים
לא הבאנו את ספר, כי הוא יושב על המשבצת של טוריאל.
מחצית ראשונה מזעזעת.
מחצית שניה של אופי.
הקבוצה הזאת מתחננת ל-10 ומגן ימיני.
Sent from my iPhone using Tapatalk
מחצית ראשונה מזעזעת.
מחצית שניה של אופי.
הקבוצה הזאת מתחננת ל-10 ומגן ימיני.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 115 לייקים
- מחצית ראשונה חושך, וזה על ברדה.
- פלואו בנימין וקרייג לא מחמיאים אחד לשני, כשאלקוקין נכנס זה פותח הכל.
-להלחים את אלקוקין להרכב על חשבון רן או פלקאו. עד שיש מישהו טוב יותר אם וכאשר.
- ליידנר חייב לפתוח במקום רוטמן משחק הבא.
- אם רוטמן יעבור לבני יהודה להתאחד עם מאקריץ זה יהיה ווין ווין.
- אולי זה ישמע מגוחך, אהבתי את הנגיעות של סילבה בכדור.
- בילד אפ נורא . אני לא יודע אם זה יותר חיובי משלילי אבל אני מעדיף את הכדור ברגל של תיקו מאשר מאיימבו.
-קייב מלך.
- פלואו בנימין וקרייג לא מחמיאים אחד לשני, כשאלקוקין נכנס זה פותח הכל.
-להלחים את אלקוקין להרכב על חשבון רן או פלקאו. עד שיש מישהו טוב יותר אם וכאשר.
- ליידנר חייב לפתוח במקום רוטמן משחק הבא.
- אם רוטמן יעבור לבני יהודה להתאחד עם מאקריץ זה יהיה ווין ווין.
- אולי זה ישמע מגוחך, אהבתי את הנגיעות של סילבה בכדור.
- בילד אפ נורא . אני לא יודע אם זה יותר חיובי משלילי אבל אני מעדיף את הכדור ברגל של תיקו מאשר מאיימבו.
-קייב מלך.
-
- קיבל.ה 1473 לייקים
-
- קיבל.ה 163 לייקים
אם הייתי צריך לסכם את הבעיות של הפועל כרגע:
- רן בנימין לא מתאים לתפקיד ה10, כרגע אלקוקין חייב לפתוח
- ליידנר טוב מידי לשבת על הספסל
- אסף צור חייב לעבוד על עצמו כי זה לא פאדיחה ראשונה שלו
- רוטמן/למקין לא ברמה
- רן בנימין לא מתאים לתפקיד ה10, כרגע אלקוקין חייב לפתוח
- ליידנר טוב מידי לשבת על הספסל
- אסף צור חייב לעבוד על עצמו כי זה לא פאדיחה ראשונה שלו
- רוטמן/למקין לא ברמה
-
- קיבל.ה 523 לייקים
-
- קיבל.ה 140 לייקים
בסהכ תוצאה לא רעה ו4 נקודות אחרי 2 מחזורים לא פשוטים זה אחלה
אני חושב שהיום הוכח שאנחנו לא יכולים לשחק במשחקים כאלה גם עם קראייב וגם עם פלקאו ואמצע עם אלקוקין ועוד שחקן יצירתי ביחד עם שחקן כמו קראייב נראה יותר כמו המחצית השנייה ולא כמו הראשונה
ליידנר היה היום אדיר וחייב לפתוח גם הוא ולדעתי דווקא על חשבון רוטמן ולא על נאסר
יופי הפועל, על הראש של טל בן חיים הקירח
אני חושב שהיום הוכח שאנחנו לא יכולים לשחק במשחקים כאלה גם עם קראייב וגם עם פלקאו ואמצע עם אלקוקין ועוד שחקן יצירתי ביחד עם שחקן כמו קראייב נראה יותר כמו המחצית השנייה ולא כמו הראשונה
ליידנר היה היום אדיר וחייב לפתוח גם הוא ולדעתי דווקא על חשבון רוטמן ולא על נאסר
יופי הפועל, על הראש של טל בן חיים הקירח
-
- קיבל.ה 149 לייקים
באיזה עולם, נסאר על חשבון ליידנר איפה זה הגיוני
-
- קיבל.ה 311 לייקים
לא ראיתי את המשחק בגלל בלתמ של הרגע האחרון
כל מה שאתם רושמים אבל לא מפתיע אותי, היה אפשר לצפות את זה גם בפרי סיזן
יש בעיה עם ברדה ועם הקבוצה כרגע
מבאס תחת על סילבה
כל מה שאתם רושמים אבל לא מפתיע אותי, היה אפשר לצפות את זה גם בפרי סיזן
יש בעיה עם ברדה ועם הקבוצה כרגע
מבאס תחת על סילבה
לא מובן איך ספר שהיה שחקן מעולה בבאר שבע לפני שנתיים(?) נחת בריינה , בכמה רמות עדיף אותו מהשחקן שנבחר בפינצטה סילבה
-
- קיבל.ה 14 לייקים
קבוצה בלי 10 אמיתי היא לא קבוצה.
כמה עצבים הקבוצה הזאת עושה , אי אפשר להמשיך עם רוטמן ,למקין , נסאר אלה שחקני ליגה לאומית פשוט אי אפשר להמשיך ככה .
שילמדו ממכבי איך להביא ברזילאים נורמליים פלקאו וציקו זה לא זה .
שילמדו ממכבי איך להביא ברזילאים נורמליים פלקאו וציקו זה לא זה .
-
- קיבל.ה 523 לייקים
יש כמה דברים שהם נטו כדורגל על המגרש שהם כרגע לא מטופלים וזה לגמרי על ברדה:
1. יאזן נסאר. אחלה והכל, חייב לרדת לספסל.
2. כל הסיטואציה הזאת שנקראת רן בנימין ולירן רוטמן. די עם זה. תפתרו את הדבר הזה ותטפלו בו. לא יכול להיות שיהיו שני שחקנים על המגרש בעמדות קריטיות שאשכרה לא עושים שום דבר על הדשא, אפילו לא פעולה חיובית אחת. לחתוך כבר את התופעה הזאת, זריז.
3. שחר פיבן. פשוט לא הגיוני שהסתימת חור הזאת נמשכת עד עכשיו. מספיק עם זה, אי אפשר לשחק ככה.
4. הנעת כדור ובילד אפ. לא קיים. או שתלמדו את פלקאו להניע כדור או שתורידו אותו לספסל, כי אי אפשר ככה.
5. אין משחק התקפה. אנחנו נותנים גולים מקריים בהבלחות. אין אף שחקן מסוכן על המגרש חוץ מטוריאל.
6. טוריאל לא סוחב. חייב לשפר את הכושר ואת העמידות שלו למשחק כדורגל. נעלם ליותר מדי דקות.
7. כל העסק נראה לא מחובר ולא בשל. יופי שחוזרים מפיגור, אחלה אופי, באמת. למה אני צריך להיות מלכתחילה בפיגור מול ריינה? למה אני צריך לקבל מהם גול בקרן השישית ואחרי ביצוע כזה עלוב של קרן שלי? למה אני צריך לקוות שגד עמוס לא יבזבז זמן או לחסדים שלא יגיעו מהשופט?
נלחמים והכל. אבל עדיין אין עמידה של קבוצה על מגרש כדורגל. עוד מעט בית"ר. תכף דרבי. הדבר הזה לא יחזיק מעמד נגד קבוצות חזקות ופחות נאיביות מהשתיים הראשונות שפגשנו.
1. יאזן נסאר. אחלה והכל, חייב לרדת לספסל.
2. כל הסיטואציה הזאת שנקראת רן בנימין ולירן רוטמן. די עם זה. תפתרו את הדבר הזה ותטפלו בו. לא יכול להיות שיהיו שני שחקנים על המגרש בעמדות קריטיות שאשכרה לא עושים שום דבר על הדשא, אפילו לא פעולה חיובית אחת. לחתוך כבר את התופעה הזאת, זריז.
3. שחר פיבן. פשוט לא הגיוני שהסתימת חור הזאת נמשכת עד עכשיו. מספיק עם זה, אי אפשר לשחק ככה.
4. הנעת כדור ובילד אפ. לא קיים. או שתלמדו את פלקאו להניע כדור או שתורידו אותו לספסל, כי אי אפשר ככה.
5. אין משחק התקפה. אנחנו נותנים גולים מקריים בהבלחות. אין אף שחקן מסוכן על המגרש חוץ מטוריאל.
6. טוריאל לא סוחב. חייב לשפר את הכושר ואת העמידות שלו למשחק כדורגל. נעלם ליותר מדי דקות.
7. כל העסק נראה לא מחובר ולא בשל. יופי שחוזרים מפיגור, אחלה אופי, באמת. למה אני צריך להיות מלכתחילה בפיגור מול ריינה? למה אני צריך לקבל מהם גול בקרן השישית ואחרי ביצוע כזה עלוב של קרן שלי? למה אני צריך לקוות שגד עמוס לא יבזבז זמן או לחסדים שלא יגיעו מהשופט?
נלחמים והכל. אבל עדיין אין עמידה של קבוצה על מגרש כדורגל. עוד מעט בית"ר. תכף דרבי. הדבר הזה לא יחזיק מעמד נגד קבוצות חזקות ופחות נאיביות מהשתיים הראשונות שפגשנו.
-
- קיבל.ה 649 לייקים
בסוף הכל מתחיל ונגמר שלא הגענו מוכנים לעונה
זה צועק לשמיים
אנחנו מחזור 2 וחסרים לנו 4 שחקנים (במידה ובוסקילה לא שלנו).
2 זרים ו2 ישראלים
אם זה היה היינו היום 6 מ6.
זה צועק לשמיים
אנחנו מחזור 2 וחסרים לנו 4 שחקנים (במידה ובוסקילה לא שלנו).
2 זרים ו2 ישראלים
אם זה היה היינו היום 6 מ6.
-
- קיבל.ה 425 לייקים
היכולת מאוד מדאיגה אותי לשלב הנוכחי של העונה.
2 המחציות הראשונות שלנו מול ק"ש וריינה היו מתחת לכל ביקורת, אחריי שבוע של הכנה מול הקבוצות האלו ובהרכבים שברדה מעלה איתם ככה אנחנו נראים? אני לא רוצה לחשוב איך נראה מול ביתר.
הבילד אפ שלנו לא טוב, פלקאו לא שחקן מספיק טכני לבוא לקבל כדור, קרייב כן - אבל קבוצות יקלטו את זה מהר מאוד ויסגרו קודם את קרייב, גם פיבן מאוד חלש בנושא הזה.
ושוב אגיד את מה שאמרתי לפניי תחילת העונה - אי אפשר לשחק כדורגל עם 3 בלמים (פיבן לא עובר את החצי ואני מחשיב אותו בלם כשהפועל מתקיפה) ומגן שמאלי שמצוות בכנף שמאל!!!
אף קבוצה בעולם לא משחקת ככה
לא הגיוני שטוריאל יהיה מחצית שלמה לבד באגף ימין שפיבן לא עושה לו עקיפה אפילו פעם אחת!!
אבל כשאנחנו בפיגור? פיבן עולה חופשי, למה לא לתת לו הוראה לתמוך בטוריאל מתחילת המשחק?
והשאר בנוהל הבעיות הקבועות שידענו, שפלקאו מיותר, רוטמן לא צריך להיות שחקן סגל, ובנימין לא טוב.
ההרכב של הפועל צריך להיות ככה, אחרת אנחנו בפלייאוף תחתון ועם קצת מזל רע יכולים להסתבך בתחתית :
צור
ליידנר צ'יקו מאיימבו X
קרייב אלקוקין
סילבה/בוסקילה X טוריאל
דאפה
X - רכש
* בנימין יכול להיות לא רע במקום אלקוקין כ8, אבל עדיין עולה עם אלקוקין.
במשחקים מול חיפה,ב"ש,ביתר,מכבי - שהן קבוצות יותר טובות ממך כמובן לעבות יותר את הקישור, אבל שאר המשחקים? לפתוח ככה, להעז, ללחוץ יותר גבוה, שאר הקבוצות נותנות לך כבוד (בנתיים) כי אתה הפועל תל אביב וברוב המוחלט של המשחקים ישחקו נגדנו זהיר ולא יתנפלו עלינו, אם זה ימשך כך - פשוט יעלו נגדנו בלחץ גבוה ובמקום ל "רק לא להפסיד" זה יהפוך ללנצח בכל מחיר.
וברדה - מגיע לך קרדיט גדול על הכושר הגופני של השחקנים ועל הווינריות, אבל תתעורר! תפסיק לשחק פחדני, תפסיק להיות מקובע על שחקנים, תעז, תלחץ, ותפסיק לחשוב רק לא להפסיד.
2 המחציות הראשונות שלנו מול ק"ש וריינה היו מתחת לכל ביקורת, אחריי שבוע של הכנה מול הקבוצות האלו ובהרכבים שברדה מעלה איתם ככה אנחנו נראים? אני לא רוצה לחשוב איך נראה מול ביתר.
הבילד אפ שלנו לא טוב, פלקאו לא שחקן מספיק טכני לבוא לקבל כדור, קרייב כן - אבל קבוצות יקלטו את זה מהר מאוד ויסגרו קודם את קרייב, גם פיבן מאוד חלש בנושא הזה.
ושוב אגיד את מה שאמרתי לפניי תחילת העונה - אי אפשר לשחק כדורגל עם 3 בלמים (פיבן לא עובר את החצי ואני מחשיב אותו בלם כשהפועל מתקיפה) ומגן שמאלי שמצוות בכנף שמאל!!!
לא הגיוני שטוריאל יהיה מחצית שלמה לבד באגף ימין שפיבן לא עושה לו עקיפה אפילו פעם אחת!!
אבל כשאנחנו בפיגור? פיבן עולה חופשי, למה לא לתת לו הוראה לתמוך בטוריאל מתחילת המשחק?
והשאר בנוהל הבעיות הקבועות שידענו, שפלקאו מיותר, רוטמן לא צריך להיות שחקן סגל, ובנימין לא טוב.
ההרכב של הפועל צריך להיות ככה, אחרת אנחנו בפלייאוף תחתון ועם קצת מזל רע יכולים להסתבך בתחתית :
צור
ליידנר צ'יקו מאיימבו X
קרייב אלקוקין
סילבה/בוסקילה X טוריאל
דאפה
X - רכש
במשחקים מול חיפה,ב"ש,ביתר,מכבי - שהן קבוצות יותר טובות ממך כמובן לעבות יותר את הקישור, אבל שאר המשחקים? לפתוח ככה, להעז, ללחוץ יותר גבוה, שאר הקבוצות נותנות לך כבוד (בנתיים) כי אתה הפועל תל אביב וברוב המוחלט של המשחקים ישחקו נגדנו זהיר ולא יתנפלו עלינו, אם זה ימשך כך - פשוט יעלו נגדנו בלחץ גבוה ובמקום ל "רק לא להפסיד" זה יהפוך ללנצח בכל מחיר.
וברדה - מגיע לך קרדיט גדול על הכושר הגופני של השחקנים ועל הווינריות, אבל תתעורר! תפסיק לשחק פחדני, תפסיק להיות מקובע על שחקנים, תעז, תלחץ, ותפסיק לחשוב רק לא להפסיד.
-
- קיבל.ה 429 לייקים
" תפסיק לחשוב לא להפסיד". אמיתי?אנחנו בתהליך כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 01:37 היכולת מאוד מדאיגה אותי לשלב הנוכחי של העונה.
צור
ליידנר צ'יקו מאיימבו X
קרייב אלקוקין
סילבה/בוסקילה X טוריאל
דאפה
X - רכש
גמר גביע טוטו.
שיא נקודות בליגה לאומית.
שני משחקים בליגת העל 4 נקודות מ-6.
שבוע טוב
-
- קיבל.ה 850 לייקים
מסכים איתך

אלונה במקורה מכביסטית, וושם למדה שיריבים לא מחזקים. קונים שחקן ומושיבים על הספסל העיקר שלא יחזק יריבים.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 1624 לייקים
ואני רוצה להגיד כמידי שבוע.
מי שהמציא את משחק הבילד אפ המכוער הזה מאחורה בשנים האחרונות והחליט שזה כדורגל מודרני ומי שמשחק אחרת הוא מיושן, צריך להרוג אותו.
כשבאר שבע עשו עלינו לחץ גבוה, ברדה שיחרר ושחקנו כמו פעם על בעיטות שוער, זה עבד נפלא. חשבתי שלמדנו מזה לקח, אני באמת לא רוצה לחשוב מה יקרה שנשחק ככה מול מכבי או חיפה.
מי שהמציא את משחק הבילד אפ המכוער הזה מאחורה בשנים האחרונות והחליט שזה כדורגל מודרני ומי שמשחק אחרת הוא מיושן, צריך להרוג אותו.
כשבאר שבע עשו עלינו לחץ גבוה, ברדה שיחרר ושחקנו כמו פעם על בעיטות שוער, זה עבד נפלא. חשבתי שלמדנו מזה לקח, אני באמת לא רוצה לחשוב מה יקרה שנשחק ככה מול מכבי או חיפה.
-
- קיבל.ה 2192 לייקים
לא סובל קרנות שהפואנטה שלהן זה בעיטה מחוץ ל-16.
מספיק שזה פוגע בשחקן של היריבה בדרך לשער (מה שגם ככה רוב הסיכויים) וזה מתפרצת של גול.
עדיף להרים רגיל מהחרא הזה. גם אם הכדור הזה לטוריאל מגיע שטוח, והוא בועט סבבה, סיכוי סביר פלוס שזה פוגע בשחקן ריינה, ניתז קדימה ואז לך תדע מה קורה.
מספיק שזה פוגע בשחקן של היריבה בדרך לשער (מה שגם ככה רוב הסיכויים) וזה מתפרצת של גול.
עדיף להרים רגיל מהחרא הזה. גם אם הכדור הזה לטוריאל מגיע שטוח, והוא בועט סבבה, סיכוי סביר פלוס שזה פוגע בשחקן ריינה, ניתז קדימה ואז לך תדע מה קורה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
אתה יכול בבקשה לא לקלל את המאמן שלי?אנחנו בתהליך כתב: ↑30 אוגוסט 2025, 22:19 חשוב מאוד שלא הפסדנו
תודה מראש.