סגל לעונה הבאה 2025-2026
-
- קיבל.ה 201 לייקים
אוטורו במשחק פלייאוף בטורקיה היום 36 נק' ו 6 ריב.. אין ספק מפלצת, לדעתי אנדולו ילחמו עליו חזק עכשיו.. בראיינט עם 9 נק' ו 7 אס
-
- קיבל.ה 563 לייקים
- רדנקו
- קיבל.ה 1649 לייקים
אפשר לשאוף. לא תמיד אפשר להביא.Money כתב:עופר לימד אותנו לשאוף לשחקנים הכי טובים באירופה.אורי כתב: ↑28 מאי 2025, 15:40https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=507334לא עוצרת: דניאל אוטורו על סף סיכום בהפועל ת"א
הסנטר שבלט באנדולו אפס קרוב להבטחת עתידו אצל האדומים של איטודיס
על פי עניות דעתי, גם אוטורו וגם ברייאנט הם לא כאלה.
לא מובן לי בכלל.
יש שחקנים נהדרים ששיחקו במשחק הגמר של היורוליג אבל לא רוצים לבוא.
יש שחקנים עם חוזים שאתה לא יכול להביא.
https://basketnews.com/news-220608-euro ... arket.html
הנה כאן יש את רשימת השחקנים ועד מתי הם חתומים בקבוצות היורוליג.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
- רדנקו
- קיבל.ה 1649 לייקים
-
- קיבל.ה 1696 לייקים
צודק.
חמש שנים.
לא יודע למה זכרתי שלוש
מתחיל ב-750 אלף דולר ועולה כל שנה
כ-4.5 מליון דולר לכל החוזה
-
- קיבל.ה 201 לייקים
לדעתי חבל שלא הלכנו חזק על ליף, אם היה מגיע אלינו היה פותר לנו את בעיית הקו הקדמי בליגה. בגלל שהוא ישראלי היינו יכולים לרשום 2 סנטרים זרים ( נגיד מוטלי ואוטורו) ואז ליף וגינת ב 4.
- גביזון
- קיבל.ה 3165 לייקים
וואוו, נתונים אש.
הלוואי שיבוא, בן 25 עוד לפני השיא שלו, חתיכת שיחוק.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
- גביזון
- קיבל.ה 3165 לייקים
ראיתי את המשחק המלא,
זה היה רבע גמר פלייאוף טורקי, האולם היה יותר ריק ממלא, והקבוצה ששיחקו נגדה לא חלשה, אבל לא איזה משהו קשה מידי ככה התרשמתי.
לגבי אוטורו - כשהוא היה במגרש כל הכדורים הלכו אליו, לא משנה מי שומר עליו הוא עשה סל די בקלות.
הוא מאד מגוון, יכול לקבל כדור עם הגב לסל, ויכול לקבל תוך כדי פיק אנד רול ובשנייהם היה נראה מעולה, לא היתה לקבוצה השניה מישהו שהתקרב אליו. התרשמתי משחקן אינטליגנט, מגוון וקבוצתי, הפתיע אותי כמה הוא זריז ביחס לגודל.
אני מקווה מאד מאד שיגיע, הוא צעיר, מנוסה ביורוליג, מכיר את בריינט משחקים טוב ביחד, וסנטר מעולה, ביחד עם מוטלי הוא ייצר לנו קו קדמי מעולה בעמדת ה5,לגבי עמדת ה4 נצטרך שם עוד זר לדעתי אלא אם כן ברונו יהיה בריא, ישאר וישחק 4.
לגבי אלייז'ה - הוא פתח ולארקין הבכיר יותר היה על הספסל.
אתחיל מהסוף:
האם לדעתי הוא שחקן הולם למחיר של החוזה שלו? לא, בכל קבוצה אחרת היה מקבל הרבה פחות, אבל זו עמלת מלחמה הקבוצה חדשה ביורוליג.
האם אנחנו צריכים שחקן כזה? מאד! עושה הכל, מרכז מעולה, מוביל כדור, הגנה, מוסר אדיר, שחקן מאד חכם ומאד קבוצתי, עושה נקודות בעצמו, רכש לקו האחורי שיקבל שיפור מדהים עונה הבאה.
בקיצור. אם שניהם מגיעים אנחנו קבוצה הרבה הרבה יותר טובה באופן משמעותי, גם בקו הקדמי, וגם בקו האחרוי בהתחשב בעובדה שיגיע רכז, נוסף אבל גם אם אלייז'ה למשל היה אצלנו עכשיו מול ירושלים, היינו קבוצה אחרת לגמרי בהנעת הכדור.
בקיצור, אם אלה 2 ההחתמות הראשונות שיש לנו עד עכשיו, מה יהיה בהמשך בקטע טוב...
זה היה רבע גמר פלייאוף טורקי, האולם היה יותר ריק ממלא, והקבוצה ששיחקו נגדה לא חלשה, אבל לא איזה משהו קשה מידי ככה התרשמתי.
לגבי אוטורו - כשהוא היה במגרש כל הכדורים הלכו אליו, לא משנה מי שומר עליו הוא עשה סל די בקלות.
הוא מאד מגוון, יכול לקבל כדור עם הגב לסל, ויכול לקבל תוך כדי פיק אנד רול ובשנייהם היה נראה מעולה, לא היתה לקבוצה השניה מישהו שהתקרב אליו. התרשמתי משחקן אינטליגנט, מגוון וקבוצתי, הפתיע אותי כמה הוא זריז ביחס לגודל.
אני מקווה מאד מאד שיגיע, הוא צעיר, מנוסה ביורוליג, מכיר את בריינט משחקים טוב ביחד, וסנטר מעולה, ביחד עם מוטלי הוא ייצר לנו קו קדמי מעולה בעמדת ה5,לגבי עמדת ה4 נצטרך שם עוד זר לדעתי אלא אם כן ברונו יהיה בריא, ישאר וישחק 4.
לגבי אלייז'ה - הוא פתח ולארקין הבכיר יותר היה על הספסל.
אתחיל מהסוף:
האם לדעתי הוא שחקן הולם למחיר של החוזה שלו? לא, בכל קבוצה אחרת היה מקבל הרבה פחות, אבל זו עמלת מלחמה הקבוצה חדשה ביורוליג.
האם אנחנו צריכים שחקן כזה? מאד! עושה הכל, מרכז מעולה, מוביל כדור, הגנה, מוסר אדיר, שחקן מאד חכם ומאד קבוצתי, עושה נקודות בעצמו, רכש לקו האחורי שיקבל שיפור מדהים עונה הבאה.
בקיצור. אם שניהם מגיעים אנחנו קבוצה הרבה הרבה יותר טובה באופן משמעותי, גם בקו הקדמי, וגם בקו האחרוי בהתחשב בעובדה שיגיע רכז, נוסף אבל גם אם אלייז'ה למשל היה אצלנו עכשיו מול ירושלים, היינו קבוצה אחרת לגמרי בהנעת הכדור.
בקיצור, אם אלה 2 ההחתמות הראשונות שיש לנו עד עכשיו, מה יהיה בהמשך בקטע טוב...
-
- קיבל.ה 132 לייקים
יאאלה שיחתמו כבר
שבוע שלם רק סיכם סיכם סיכם
שבוע שלם רק סיכם סיכם סיכם
- מילפורד
- קיבל.ה 2459 לייקים
לא תשמע שום החתמה רשמית כל עוד לא סיימנו את העונה.
-
- קיבל.ה 6031 לייקים
הביצועים של אוטורו מהמשחק:
https://www.facebook.com/share/v/1CBCp8vpPv/
אפשר לראות פה גם כמה בראיינט עוזר בניהול המשחק וכמה הוא מייצר לאחרים.
https://www.facebook.com/share/v/1CBCp8vpPv/
אפשר לראות פה גם כמה בראיינט עוזר בניהול המשחק וכמה הוא מייצר לאחרים.
-
- קיבל.ה 843 לייקים
נו, ואם זה 2 סנטרים זרים (נגיד מוטלי ואוטורו) ואז גור לביא וגינת ב-4, זה בעייתי? היתרון של ליף (חוץ מהעובדה שהוא נראה שחקן טוב יותר עם רקורד מרשים יותר) זה הגובה והיכולת לשחק גם ב-5 אבל לליגה יש לנו שם את איתי שגב, אז נראה שגור לביא (שמזכיר במבנה הגוף והזקן את תומר) ישתלב מצויין בפאזל.lior777 כתב:לדעתי חבל שלא הלכנו חזק על ליף, אם היה מגיע אלינו היה פותר לנו את בעיית הקו הקדמי בליגה. בגלל שהוא ישראלי היינו יכולים לרשום 2 סנטרים זרים ( נגיד מוטלי ואוטורו) ואז ליף וגינת ב 4.
יש לזכור גם שמדברים עכשיו להגדיל את מס' הזרים שיירשמו בליגה ל-6, וזה שינוי גדול.
-
- קיבל.ה 201 לייקים
נו באמת, אתה משווה את גור לביא לליף? ליף מאתיים רמות עליו.. לליף יש את כל הנתונים להיות איכותי גם ברמות יורוליג, לביא במקרה הטוב זה שחקן חביב לליגה המעפנה שלנו.Charlie כתב: ↑31 מאי 2025, 13:26נו, ואם זה 2 סנטרים זרים (נגיד מוטלי ואוטורו) ואז גור לביא וגינת ב-4, זה בעייתי? היתרון של ליף (חוץ מהעובדה שהוא נראה שחקן טוב יותר עם רקורד מרשים יותר) זה הגובה והיכולת לשחק גם ב-5 אבל לליגה יש לנו שם את איתי שגב, אז נראה שגור לביא (שמזכיר במבנה הגוף והזקן את תומר) ישתלב מצויין בפאזל.lior777 כתב:לדעתי חבל שלא הלכנו חזק על ליף, אם היה מגיע אלינו היה פותר לנו את בעיית הקו הקדמי בליגה. בגלל שהוא ישראלי היינו יכולים לרשום 2 סנטרים זרים ( נגיד מוטלי ואוטורו) ואז ליף וגינת ב 4.
יש לזכור גם שמדברים עכשיו להגדיל את מס' הזרים שיירשמו בליגה ל-6, וזה שינוי גדול.
מיציץ שווה 5 מיליון לעונה ?
יש קבוצת יורוליג שתסכים לשלם את זה ?
הוא יכול להביא פלייאוף ?
שואל ברצינות
יש קבוצת יורוליג שתסכים לשלם את זה ?
הוא יכול להביא פלייאוף ?
שואל ברצינות
-
- קיבל.ה 563 לייקים
הדיבור שיש קבוצות שמוכנות לשים 4-4.2 מיליון דולר.
יכול להביא פלייאוף? ברור! טופ טופ רכזים
האם שווה את הכסף? קשה לדעת, הכי קל להגיד שלא. אבל אם יביא אותנו לפלייאוף ולפיינל פור אז בהחלט שווה.
- גביזון
- קיבל.ה 3165 לייקים
הולכת להיות ליגה כל כך פסיכית וקשה שנה הבאה עם דובאי והקבוצות הנוספות שמצטרפות ליורוליג שלא בטוח ששחקן אחד יוכל לקבוע אם נעלה לפלייאוף, נראה שעליה לפלייאוף הולכת להיות משימה אולטרה קשה שנה הבאה.
צריך לדאוג לסגל גדול מאד ומגוון מאד, ונראה שאיטודיס ועופר כבר התחילו לעשות את זה מצויין, תוך כדי הפלייאוף, לעומת ירושלים ומכבי, זו משימה קשה בפני עצמה שאנחנו עומדים בה מדהים. מקווה שנמשיך בקו הזה.
צריך לדאוג לסגל גדול מאד ומגוון מאד, ונראה שאיטודיס ועופר כבר התחילו לעשות את זה מצויין, תוך כדי הפלייאוף, לעומת ירושלים ומכבי, זו משימה קשה בפני עצמה שאנחנו עומדים בה מדהים. מקווה שנמשיך בקו הזה.
-
- קיבל.ה 843 לייקים
ברור שאני לא משווה. אבל היה ברור שליף, בברכת אביו, ילך למכבי אם וכאשר. יעברו עוד כמה שנים בטרם הפועל באמת תהיה אלטרנטיבה אמיתית למכבי לכל שחקן. כרגע רוב השחקנים עדיין מעדיפים אותה.lior777 כתב:נו באמת, אתה משווה את גור לביא לליף? ליף מאתיים רמות עליו.. לליף יש את כל הנתונים להיות איכותי גם ברמות יורוליג, לביא במקרה הטוב זה שחקן חביב לליגה המעפנה שלנו.Charlie כתב: ↑31 מאי 2025, 13:26נו, ואם זה 2 סנטרים זרים (נגיד מוטלי ואוטורו) ואז גור לביא וגינת ב-4, זה בעייתי? היתרון של ליף (חוץ מהעובדה שהוא נראה שחקן טוב יותר עם רקורד מרשים יותר) זה הגובה והיכולת לשחק גם ב-5 אבל לליגה יש לנו שם את איתי שגב, אז נראה שגור לביא (שמזכיר במבנה הגוף והזקן את תומר) ישתלב מצויין בפאזל.lior777 כתב:לדעתי חבל שלא הלכנו חזק על ליף, אם היה מגיע אלינו היה פותר לנו את בעיית הקו הקדמי בליגה. בגלל שהוא ישראלי היינו יכולים לרשום 2 סנטרים זרים ( נגיד מוטלי ואוטורו) ואז ליף וגינת ב 4.
וכן, גור לביא טוב לליגה ובליגה צריכים ישראלים טובים.
-
- קיבל.ה 512 לייקים
שנים שאני מייחל לליף. בהתחלה זה היה בגדר חלום ואז הפך לאפשרי. חבל לי מאוד שהלך להם. מזכיר לכם שגור לביא לא סגר אצלנו (עדיין?), ואני שומע שאולי יילך למקומות אחרים, כך שעוד אי אפשר לבנות עליו.
ברור לי שלא יכריזו על אף וולקאם לפני שנסיים את העונה.
אני מאמין גדול באיטודיס ובצוות שסביבו, וסומך שהם יודעים לבנות קבוצה ויודעים מה שהם עושים. בינתיים צריך סבלנות (שאין לי) ולהתמקד בפלייאוף.
אני מאמין גדול באיטודיס ובצוות שסביבו, וסומך שהם יודעים לבנות קבוצה ויודעים מה שהם עושים. בינתיים צריך סבלנות (שאין לי) ולהתמקד בפלייאוף.
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
-
- קיבל.ה 228 לייקים
גור לביא יעשה טעות גדולה אם יבוא אליינו, לטוב ולרע המצב אצלנו זה המצב של מכבי לפני עידן הקמצנותארבעת המופלאים כתב: ↑01 יוני 2025, 06:39 שנים שאני מייחל לליף. בהתחלה זה היה בגדר חלום ואז הפך לאפשרי. חבל לי מאוד שהלך להם. מזכיר לכם שגור לביא לא סגר אצלנו (עדיין?), ואני שומע שאולי יילך למקומות אחרים, כך שעוד אי אפשר לבנות עליו.
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
- גביזון
- קיבל.ה 3165 לייקים
הלוואי 3 שנים...אני יודע שאנדולו ברבעק עליו, בן 25 בשיפור מתמיד.
רק שהם טעו בגובה, זה לא 2.03 זה 2.08.
https://m.one.co.il/Mobile/Article/24-2 ... 93310.html
רק שהם טעו בגובה, זה לא 2.03 זה 2.08.
https://m.one.co.il/Mobile/Article/24-2 ... 93310.html
- גביזון
- קיבל.ה 3165 לייקים
משחק שני היום בפלייאוף אנדולו נתנו משחק לא טוב והם סיימו נצחון חוץ של 2 נקודות.
אוטורו עם 9 נקודות, 1 אסיסט ו2 ריבאונד, לצורך העניין השחקן עם הכי הרבה ריבאונד היה עם 5.
דווקא בריינט סיים כקלע השני בקבוצה (דוזייר עם 17 נקודות, עריכה: עכשיו הפועל רוצה גם אותו??) עם 15 נקודות ו2 אסיסטים שזה נתון מעודד.
אראה את המשחק בלילה.
הלוואי שיבואו הלוואי...
אוטורו עם 9 נקודות, 1 אסיסט ו2 ריבאונד, לצורך העניין השחקן עם הכי הרבה ריבאונד היה עם 5.
דווקא בריינט סיים כקלע השני בקבוצה (דוזייר עם 17 נקודות, עריכה: עכשיו הפועל רוצה גם אותו??) עם 15 נקודות ו2 אסיסטים שזה נתון מעודד.
אראה את המשחק בלילה.
הלוואי שיבואו הלוואי...
נערך לאחרונה על ידי גביזון ב 01 יוני 2025, 21:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1321 לייקים
לפי ספורט 5 איש על סף סיכום לעונה נוספת. לא הכי עף עליו אבל בסדר אם הוא נשאר בתור 3 מחליף לרוטציה לגמרי.
מה שכן הפרסום הוא שאטורו על סף סיכום. שלוש שנים 7 מ׳ דולר.
אני אגיד בעדינות שאני מאוד מאוד רוצה את אטורו ובראיינט
- גביזון
- קיבל.ה 3165 לייקים
הודעה מעליךRed_man כתב:לפי ספורט 5 איש על סף סיכום לעונה נוספת. לא הכי עף עליו אבל בסדר אם הוא נשאר בתור 3 מחליף לרוטציה לגמרי.

מסכים, הלוואי ויבואו, הלוואי!
נערך לאחרונה על ידי גביזון ב 01 יוני 2025, 21:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
- גביזון
- קיבל.ה 3165 לייקים
אם איש אכן חותם לעוד עונה:
1. מקווה מאד שזה לעמדה 3 מהספסל, צריך סגל מאד עמוק לעונה הבאה, מאד.
2. יש פה נשתמש בפורום שידפוק תראש בקיר.
1. מקווה מאד שזה לעמדה 3 מהספסל, צריך סגל מאד עמוק לעונה הבאה, מאד.
2. יש פה נשתמש בפורום שידפוק תראש בקיר.
-
- קיבל.ה 1321 לייקים
ועכשיו דיווח על פי ג׳י דויזר שאנחנו במו״מ איתו. חשבתי ערב חג יהיה שומם. מה קרה שאנחנו מביאים את כל אנדולו דווקא?
-
- קיבל.ה 1020 לייקים
-
- קיבל.ה 1321 לייקים
הוא גם 2-3 אם אני לא טועה. אם כך אני לא מבין למה להשאיר את איש אם מביאים אותו ואת ברייאנט. אנחנו צריכים מוביל כדור זרתותח ועוד ישראלי אחד לשם.
- גביזון
- קיבל.ה 3165 לייקים
אנדולו סיימה מקום שישי מתוך 18 ביורוליג. אין לי בעיה שיביאו את כל הסגל שלהם
זה גם יקרב את מיצ'יץ' אלינו ( למרות שדוזייר לא שיחק איתו אני חשוב), הוא ירגיש בבית מההתחלה

זה גם יקרב את מיצ'יץ' אלינו ( למרות שדוזייר לא שיחק איתו אני חשוב), הוא ירגיש בבית מההתחלה
נערך לאחרונה על ידי גביזון ב 01 יוני 2025, 22:25, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- גביזון
- קיבל.ה 3165 לייקים
איזה ערב חג עמוס חדשות!/עבודת סוכנים
נערך לאחרונה על ידי גביזון ב 01 יוני 2025, 22:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 984 לייקים
נשמע שמישהו לקח את העצה שלך ברצינות
עכשיו ב-ONE:
פושטת על אנדולו: פי ג'יי דוזייר בדרך להפועל?
https://m.one.co.il/Mobile/Article/24-2 ... 93618.html
יאללה הביתה!!!
- גביזון
- קיבל.ה 3165 לייקים
בגלל זה כתבתי את זה...יהלום14אדום כתב:נשמע שמישהו לקח את העצה שלך ברצינות
עכשיו ב-ONE:
אני רק אומר עופר משוגע אמבוא נשתגע לגמרי:
קו אחורי של אלייז'ה, בלייקני, מדר (תהיה בריא!!!), ואם יביאו את דוז'ייר (אלא אם כן זו עבודה של סוכן שרוכב על זה ש2 שחקנים מאנדולו בדרך להפועל) ומיציץ' גם יבוא, זה קו אחורי לשלשל ניטים, לשבת להרים רגליים ולרייר.
-
- קיבל.ה 1321 לייקים
ככל שבניית הסגל מתקדמת אני לא יודע אם מיציץ׳ זאת הבחירה הנכונהגביזון כתב: ↑01 יוני 2025, 22:45בגלל זה כתבתי את זה...יהלום14אדום כתב:נשמע שמישהו לקח את העצה שלך ברצינות
עכשיו ב-ONE:
קו אחורי של אלייז'ה, בלייקני, מדר (תהיה בריא!!!), ואם יביאו את דוז'ייר (אלא אם כן זו עבודה של סוכן שרוכב על זה ש2 שחקנים מאנדולו בדרך להפועל) ומיציץ' גם יבוא, זה קו אחורי לשלשל ניטים, לשבת להרים רגליים ולרייר.
- גביזון
- קיבל.ה 3165 לייקים
איך? למה?Red_man כתב:ככל שבניית הסגל מתקדמת אני לא יודע אם מיציץ׳ זאת הבחירה הנכונהגביזון כתב: ↑01 יוני 2025, 22:45בגלל זה כתבתי את זה...יהלום14אדום כתב: נשמע שמישהו לקח את העצה שלך ברצינות
עכשיו ב-ONE:
שחקן ששיחק עם אוטרו ובריינט באותה קבוצה.
בעמדה שהכי חשובה לנו עכשיו (במידה וזדוזייר מגיע, אם לא אז 3 ורכז, אבל קודם רכז).
נסיון עשיר ביורוליג כולל mvp.
על הנייד הרכז הכי טוב שאפשר להביא ככל הנראה , ואם לא אז בין ה3 הכי טובים.
-
- קיבל.ה 1020 לייקים
לפי כל אירופה בערך מיציץ' החליט לא לבוא בגלל המלחמה.
יכול להיות שהולכים על 9-10 זרים?
מוטלי, אוטורו, קבוקלו, פאוור פורוורד, וויינרייט, ברייאנט, דוזייר, בלייקני, רכז? שכחתי מישהו?
יכול להיות שהולכים על 9-10 זרים?
מוטלי, אוטורו, קבוקלו, פאוור פורוורד, וויינרייט, ברייאנט, דוזייר, בלייקני, רכז? שכחתי מישהו?
נערך לאחרונה על ידי Niro ב 01 יוני 2025, 23:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
- הפועל
- קיבל.ה 1747 לייקים
- יצירת קשר:
איך זה מסתדר עם הפייר פליי?גביזון כתב: ↑01 יוני 2025, 22:45בגלל זה כתבתי את זה...יהלום14אדום כתב:נשמע שמישהו לקח את העצה שלך ברצינות
עכשיו ב-ONE:
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- גביזון
- קיבל.ה 3165 לייקים
בפורום??הפועל כתב:איך זה מסתדר עם הפייר פליי?גביזון כתב: ↑01 יוני 2025, 22:45בגלל זה כתבתי את זה...יהלום14אדום כתב: נשמע שמישהו לקח את העצה שלך ברצינות
עכשיו ב-ONE:
- רדפוקס
- קיבל.ה 4846 לייקים
למה צריך את דוזייר? מספרים חלשים מאוד יש לו.
-
- קיבל.ה 1020 לייקים
-
- קיבל.ה 163 לייקים
טעות ענקית להשאיר את איש, פאקינג 750k על חיוך.
חסר לנו עדיין 4 זר ורכז ליורוליג (עם כל הכבוד לים) וכל זה במידה שבאמת שאוטרו, בראיינט ודוזייר חותמים.
כמו שזה נראה-
זר, ים, ברטי, ישראלי נוסף
בלייקני, בראיינט, פלטין, פוסטר?
דוזייר, בלייזר, איש?
זר,תומר, לביא?
מוטלי, אוטרו, שגב, קבוקלו/בינגהאם?
אם אוטרו באמת מגיע אז קבוקלו ובינגהאם מיותרים.
לדעתי גם איש מיותר וככה אנחנו עם 8 זרים (להשאיר אולי את בינגהאם לליגה מניח שלא מרוויח המון)
חסר לנו עדיין 4 זר ורכז ליורוליג (עם כל הכבוד לים) וכל זה במידה שבאמת שאוטרו, בראיינט ודוזייר חותמים.
כמו שזה נראה-
זר, ים, ברטי, ישראלי נוסף
בלייקני, בראיינט, פלטין, פוסטר?
דוזייר, בלייזר, איש?
זר,תומר, לביא?
מוטלי, אוטרו, שגב, קבוקלו/בינגהאם?
אם אוטרו באמת מגיע אז קבוקלו ובינגהאם מיותרים.
לדעתי גם איש מיותר וככה אנחנו עם 8 זרים (להשאיר אולי את בינגהאם לליגה מניח שלא מרוויח המון)
-
- קיבל.ה 1321 לייקים
המספרים שכותבים זה לכל העונות, ממש nba נהיו לי פה. לא ממש הבנתי את חוקי הפייר פלי של היורוליג אבל אין איזה שני חוזים מוחרגים ואז השאר? וגם זה צריך איזה אחוז הכנסות טבעיות לא? מנחש שאנחנו נשלם יופי יופי על מנויים בעונה הבאה+ההסכמי חסויות שלא יגמרו רק עם ibi+ תאי צפייה בטח ועוד ועוד. אנחש בזהירות שינסו לעשות משהו עם הזכויות שידור למשחקי הפועל. הכל תלוי בהאם טראמפ גומר לביבוש את המלחמה בקרוב וחוזרים לשחק בארץ. הכי קלאסי הפועל זה יהיה אם בסוף ירחיקו אותנו מאירופה כמו את הרוסיות.הפועל כתב: ↑01 יוני 2025, 23:08איך זה מסתדר עם הפייר פליי?גביזון כתב: ↑01 יוני 2025, 22:45בגלל זה כתבתי את זה...יהלום14אדום כתב: נשמע שמישהו לקח את העצה שלך ברצינות
עכשיו ב-ONE:
לפני שאתה קופץ על דובאי, הם יעמדו בפייר פלי דרך הספונסר שלהם בדיוק כמו שפ.ס.ז עומדים דרך קטאר אירווייז
@גביזון אני חייב שתסביר לי מה זה קשור שהוא שיחק איתם?