חיזוק - שינוי בסגל
במקום לחשוב מה יהיה עונה הבאה, צריך להתמקד במה יהיה בעונה הזו.
גם עם ים כשיר (ולא נראה שהוא כבר יהיה ב-100% כשירות העונה), צריך לליגה 3 אמיתי שאין לנו. יש לנו בור רציני שם.
זרקו פה קומבו גארד. גם לא הייתי מתנגד, כיכרגע התחליף האמיתי היחיד לים זה רגלנד שהופך לפציע ככל שמתקדמים.
רק שלא ניפול על איזה שחקן שהיה חסר כדי לסגור פינה אחרי סגל כזה רחב...
גם עם ים כשיר (ולא נראה שהוא כבר יהיה ב-100% כשירות העונה), צריך לליגה 3 אמיתי שאין לנו. יש לנו בור רציני שם.
זרקו פה קומבו גארד. גם לא הייתי מתנגד, כיכרגע התחליף האמיתי היחיד לים זה רגלנד שהופך לפציע ככל שמתקדמים.
רק שלא ניפול על איזה שחקן שהיה חסר כדי לסגור פינה אחרי סגל כזה רחב...
אדום-לבן. 

-
- קיבל.ה 61 לייקים
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
ראיתי איפשהו שעפולה בדרך לשחרר את לאקיו וטוקוטו.
אם זה נכון, אולי יש פה סוג של התפרקות.
אם זה נכון, אולי יש פה סוג של התפרקות.
-
- קיבל.ה 508 לייקים
-
- קיבל.ה 2433 לייקים
לדעתי צריך לסגור עם גייקובן כמה שיותר מהר כי בסוף ירושלים יקחו אותו וזה יכול ממש לשדרג אותם
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 779 לייקים
ג'ייקובן הוא השחקן הנכון למעמד מכל הסיבות חוץ מזה שהוא פציע
לא יודע אם יש אופציות טובות יותר בשוק ועדיין - לא הייתי רוצה אף אחד אחר
לא יודע אם יש אופציות טובות יותר בשוק ועדיין - לא הייתי רוצה אף אחד אחר
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
-
- קיבל.ה 350 לייקים
רק בשביל הסיכוי הקטן שהפועל תיקח אליפות העונה, מגיע לג׳ייקובן להיות חלק מזה.
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
לדעתי מולינאר קצת אוברייטד בקרב אוהדי הפועל בגלל המשחק הפסיכי שלו נגדנו. שחקן טוב ומוכשר אבל קליעה חלשה מאוד מבחוץ ומכונת איבודים. בעיני ג'סטין מקוי, הפורוורד שהם הביאו באמצע העונה, שחקן הרבה יותר מיוחד ומעניין.גולובורודקו כתב: ↑31 מרץ 2025, 13:43עפולה במאבקי תחתית, לא יקרה. אבל אם כבר, אז אייברסון מולינאר. באר שבע לא תרד ואולי תשתחל לפלייאוף, אם יש סיכוי להוציא אותו משם, אחלה שחקן
בכל אופן, לא הייתי מביא אף שחקן מהליגה. אנחנו צריכים חיזוק ברמה גבוהה, עם עדיפות לשחקן מנוסה שכבר היה במעמדים מלחיצים.
ג'ייקובן זה סיפור אחר.
-
- קיבל.ה 635 לייקים
הרומנטיקה בשיאה, הזוי שאנחנו עוד מדברים על ג׳יקובן, כמה רצינו שהוא יהיה חלק מההצלחה, הבעיה שהוא מרגרינה וכל כך פציע…מצד שני אם זה נכון שג׳ו סיים את העונה, ים מדר פצוע, נועם נראה רע, בר זה הרכז היחידי אז אין צל שספק שג׳יקובן הוא המועמד המוביל, מחובר למועדון ולאוהדים, בכושר טוב, בקשר טוב עם עופר, מוטלי העלה סטורי שלו, הוא מקבל מחמאות ורמיזות מתומר ובר
מרגיש לי נכון והגיוני שהוא יגיע
-
- קיבל.ה 1774 לייקים
בנתיים הוא משחק יותר מ30 דקות למשחקshaolin232 כתב:הרומנטיקה בשיאה, הזוי שאנחנו עוד מדברים על ג׳יקובן, כמה רצינו שהוא יהיה חלק מההצלחה, הבעיה שהוא מרגרינה וכל כך פציע…מצד שני אם זה נכון שג׳ו סיים את העונה, ים מדר פצוע, נועם נראה רע, בר זה הרכז היחידי אז אין צל שספק שג׳יקובן הוא המועמד המוביל, מחובר למועדון ולאוהדים, בכושר טוב, בקשר טוב עם עופר, מוטלי העלה סטורי שלו, הוא מקבל מחמאות ורמיזות מתומר ובר
-
- קיבל.ה 214 לייקים
זה בדיוק מה שמדאיג את החוששים שזוכרים כמה דקות יש לו במחסניתNati כתב: ↑31 מרץ 2025, 22:21בנתיים הוא משחק יותר מ30 דקות למשחקshaolin232 כתב:הרומנטיקה בשיאה, הזוי שאנחנו עוד מדברים על ג׳יקובן, כמה רצינו שהוא יהיה חלק מההצלחה, הבעיה שהוא מרגרינה וכל כך פציע…מצד שני אם זה נכון שג׳ו סיים את העונה, ים מדר פצוע, נועם נראה רע, בר זה הרכז היחידי אז אין צל שספק שג׳יקובן הוא המועמד המוביל, מחובר למועדון ולאוהדים, בכושר טוב, בקשר טוב עם עופר, מוטלי העלה סטורי שלו, הוא מקבל מחמאות ורמיזות מתומר ובר
( עם זאת מאחר ויש לנו מקום להחתמת 2 זרים נוספים ואולי גם 3 אז ברור שזאת אופציה טובה )
* אישית אני נגד הצ'יט הזה של החלפת שחקנים אחרי שהעונה הסתיימה. אבל אם זה לגיטימי לכולם אז ברור שצריך לנצל.
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
- רדנקו
- קיבל.ה 1603 לייקים
יש לנו מקום להחתמת 2 זרים. לא יודע איך הגעת ל"אולי גם 3" אבל זה קשקוש.ההוא מפעם כתב:זה בדיוק מה שמדאיג את החוששים שזוכרים כמה דקות יש לו במחסניתNati כתב: ↑31 מרץ 2025, 22:21בנתיים הוא משחק יותר מ30 דקות למשחקshaolin232 כתב:הרומנטיקה בשיאה, הזוי שאנחנו עוד מדברים על ג׳יקובן, כמה רצינו שהוא יהיה חלק מההצלחה, הבעיה שהוא מרגרינה וכל כך פציע…מצד שני אם זה נכון שג׳ו סיים את העונה, ים מדר פצוע, נועם נראה רע, בר זה הרכז היחידי אז אין צל שספק שג׳יקובן הוא המועמד המוביל, מחובר למועדון ולאוהדים, בכושר טוב, בקשר טוב עם עופר, מוטלי העלה סטורי שלו, הוא מקבל מחמאות ורמיזות מתומר ובר
( עם זאת מאחר ויש לנו מקום להחתמת 2 זרים נוספים ואולי גם 3 אז ברור שזאת אופציה טובה )
* אישית אני נגד הצ'יט הזה של החלפת שחקנים אחרי שהעונה הסתיימה. אבל אם זה לגיטימי לכולם אז ברור שצריך לנצל.
אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו שחקן שעלול לבפצע ושלא שומר.
יש מספיק רכזים טובים שנוכל להביא.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 976 לייקים
חחחחחח עופר פנה לגרשון יאבוסלה.
איזה קיץ של מלפפונים יהיה לנו אם בטעות נקבל כרטיס ליורוליג.
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
איפה זה כתוב?Niro כתב:חחחחחח עופר פנה לגרשון יאבוסלה.
אני מאמין להכל אבל הכל עם עופר, הוא יביא גם את יוקיץ'
Sent from my 22101320G using Tapatalk
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
אוקי זה נכון, עופר ינאי פסיכופט, הוא לא נח, אני עוד לא מבין מי קנה אותנו.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1477 לייקים
לעונה הבאה או לזאת?
כי כרגע העונה הבאה מעניינת לי את הביצים.
כי כרגע העונה הבאה מעניינת לי את הביצים.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 336 לייקים
הוא אמנם שחקן חופשי בקיץ אבל הוא נראה טוב בחודשים האחרונים ( גם אם זה בקבוצת טנקינג ) ובטוח יקבל הצעה שהיא לא מינימום מקבוצה כלשהי וישאר בנבא. מצד שני, עופר...
- רדנקו
- קיבל.ה 1603 לייקים
-
- קיבל.ה 554 לייקים
להביא בטח להביא וואוו
17 נקודות למשחק ביורוליג על 4.7 אס ו3.5 ריב
סוחט 6 עבירות כל משחק ו90% מהקו
סטייל הארפר
17 נקודות למשחק ביורוליג על 4.7 אס ו3.5 ריב
סוחט 6 עבירות כל משחק ו90% מהקו
סטייל הארפר
-
- קיבל.ה 976 לייקים
אחרי אתמול עופר בטוח בטירוף ומציע חוזים היסטוריים גם בקנה מידה אירופי
כמו להשוות בין פריים אונואקו למוטלי של קובאן, הפרופורציות והאפסייד לא באמת ברי השוואה, מדובר באחד הגארדים היותר מוכשרים ברמת הכדורסל האירופי שאני זוכר ב20 שנה האחרונות, לילד יש את כל החבילה והוא טוחן את היורוליג ומחזיק את וילרבאן בגיל 23 אחרי ניסיון של 4 שנים בNBA, זה יהיה לא נורמאלי אם נצליח להביא אותו.
-
- קיבל.ה 2433 לייקים
אנחנו חיים בסרט הוליודי פשוט מה שקורה פה זה טוב מדיי בשביל להיות אמיתי (גם אם חלילה לא ניקח את הגמר )
- רדנקו
- קיבל.ה 1603 לייקים
דרך אגב - וילרבאן מובילה כרגע את הליגה בצרפת.
למה שיסכימו לוותר על מלדון שהוא הסקורר המוביל שלהם?
למה שיסכימו לוותר על מלדון שהוא הסקורר המוביל שלהם?
-
- קיבל.ה 2433 לייקים
מה ריאלי להביא עוד לפליאוף בארץ ? יש הרבה שמות גדולים שלא בטוח שיגיעו עוד העונה ...
- רדנקו
- קיבל.ה 1603 לייקים
לא בטוח שחייבים להביא שמות כאלה גדולים.
צריך להביא גארד שמתאים למה שיש בקבוצה ויכול לעזור לנו בצורה משמעותית.
צריך להביא גארד שמתאים למה שיש בקבוצה ויכול לעזור לנו בצורה משמעותית.
-
- קיבל.ה 554 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
-
- קיבל.ה 1474 לייקים
למונטרו יש אפסייד מטורף, הוא בן 21, והרגליים שלו יותר מהירות משל ים, וים חתיכת קפיץ ברמת יורוליג. מזכיר שתמיר בלאט זה רכז שרץ שם ואפילו לפעמים טוב מאוד.
מונטרו יכול להיות וואו במקום רגלנד לעונה הבאה.
-
- קיבל.ה 976 לייקים
אם מביאים את מונטרו שיארזו לי גם את קוסטלו שיתאקלמו ביחד.
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
אם עולים ליורוליג האשכול הזה יראה חייזרי עונה הבאה.
אגב מיצ'יץ' אמר הלילה לעיתונאים שהפרק שלו ב NBA הסתיים.
השאלה אןם כבר העונה יחזרו או רק בעונה הבאה.
השאלה אןם כבר העונה יחזרו או רק בעונה הבאה.
אדום-לבן. 

- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
אם דובאי תציע לו 10 מליון לדוגמה, מה אפשר בכלל לעשות נגד מפלצת כלכלית מדובאי?
"מתקרב להחלטה. למרות הצהרות פומביות לפיהן ימשיך לנסות לשחק ב-NBA, וסיליה מיציץ' הודה הלילה (בין ראשון לשני) שזמנו ב-NBA הגיע לסיומו. הגארד של פיניקס, שזכה פעמיים ביורוליג עם אנאדולו ומחזיק בהצעת עתק מהפועל ת"א (5 מיליון דולר), שוחח עם עיתונאים בחדר ההלבשה לפני המשחק מול הניקס הלילה והודה בפני עיתונאים בגארדן: "הפרק שלי ב-NBA הסתיים". פיניקס צפויה לסיים את העונה מחוץ לפלייאין, כשעיקר השאלה היא האם מיציץ' יגיע לאירופה כבר העונה כפי שינאי רוצה, או רק בקיץ.
מיציץ' אף נשאל על הפועל ת"א על ידי עיתונאים סרבים, אך שמר על עמימות וסירב לענות מה יהיה היעד הבא. "מיציץ' קיים איתי מספר שיחות", סיפר מאמן פיניקס, מייק בודנהולצר, "יש לי הרבה כבוד ליכולת שלו לאורך הקריירה. הוא מבין איפה אנחנו כקבוצה ואיך הסגל שלנו נבנה. הוא יודע את המצב שלו פה".
הפועל ת"א היא לא הקבוצה האירופית היחידה שהתעניינה במיציץ'. גם דובאי BC שמתחרה על היורוליג, הכוכב האדום בלגרד (הצעה של 4.2 מיליון דולר) ופנאתינייקוס נקשרו לשמו, כשהתפתחויות צפויות בקרוב מאוד."
-
- קיבל.ה 753 לייקים
אנחנו עם 2 רכזים מובילים , ים ורגלנד לא לגמרי כשירים.
במצבם היום לא יוכלו להתמודד עם הקו האחורי של ירושלים ומכבי. יפעילו עליהם לחץ פיזי בוטלי ואני לא רואה שופטים שיתערבו.
במצבם של ה 2 הם גם לא יוכלו לתת פייט לרכזי ירושלים והמכבי.
חייבים חיזוק בעמדת הרכז שיוכל גם לתת שמירה מעולה על הרפר\יקוביטיס\רנדולף\ קרינגטון וגם לתת נקודות. זה חייב להיות ממש בימים האלה לפני חזרה לארץ מהיורוקאפ (הלואי נחזור כאלופים) ובלי קשר לתוצאה באירופה. הוא צריך זמן להתרגל לקבוצה ושהקבוצה תתרגל אליו!
במצבם היום לא יוכלו להתמודד עם הקו האחורי של ירושלים ומכבי. יפעילו עליהם לחץ פיזי בוטלי ואני לא רואה שופטים שיתערבו.
חייבים חיזוק בעמדת הרכז שיוכל גם לתת שמירה מעולה על הרפר\יקוביטיס\רנדולף\ קרינגטון וגם לתת נקודות. זה חייב להיות ממש בימים האלה לפני חזרה לארץ מהיורוקאפ (הלואי נחזור כאלופים) ובלי קשר לתוצאה באירופה. הוא צריך זמן להתרגל לקבוצה ושהקבוצה תתרגל אליו!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- Mr.china
- קיבל.ה 204 לייקים
מה שלום טיילר האניס? בריא? נשמע לי אופצייה מעולה למישהו שיכול להיות כינור שני לים במצב הנוכחי (רנגלנד נראה שגמר את העונה)אדום ותיק כתב: ↑07 אפריל 2025, 10:38 אנחנו עם 2 רכזים מובילים , ים ורגלנד לא לגמרי כשירים.
-
- קיבל.ה 1226 לייקים
לתחושתי אם נזכה השבוע (אמן טפו חמסה) נחתים כבר גארד בהסתכלות על השנה הבאה גם.Mr.china כתב: ↑07 אפריל 2025, 10:47מה שלום טיילר האניס? בריא? נשמע לי אופצייה מעולה למישהו שיכול להיות כינור שני לים במצב הנוכחי (רנגלנד נראה שגמר את העונה)אדום ותיק כתב: ↑07 אפריל 2025, 10:38 אנחנו עם 2 רכזים מובילים , ים ורגלנד לא לגמרי כשירים.
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
עופר ואיטודיס רוצים את זה ומבינים את הצורך, ומנסים להביא את מיצ'יץ כבר העונה.Red_man כתב: ↑07 אפריל 2025, 10:57לתחושתי אם נזכה השבוע (אמן טפו חמסה) נחתים כבר גארד בהסתכלות על השנה הבאה גם.Mr.china כתב: ↑07 אפריל 2025, 10:47מה שלום טיילר האניס? בריא? נשמע לי אופצייה מעולה למישהו שיכול להיות כינור שני לים במצב הנוכחי (רנגלנד נראה שגמר את העונה)אדום ותיק כתב: ↑07 אפריל 2025, 10:38 אנחנו עם 2 רכזים מובילים , ים ורגלנד לא לגמרי כשירים.