אוהדי מכבי מותקפים באמסטרדם

המועצה ע"ש וולטון הקדוש היא המקום בו תוכלו לדבר על כל נושא שהקשר בינו לבין כדורגל קלוש עד לא קיים בכלל
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  806 לייקים

עידן סרור כתב: 09 נובמבר 2024, 23:13 לא, אבל האם אוהדי ביתר מספיק חכמים כדי לעשות את ההבדלה?
לא יודע, אבל אם לא - זה יהפוך את מעשיהם לבסדר יותר?
רדיוס לבית"ר!
סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  372 לייקים

Hapolo כתב: 09 נובמבר 2024, 23:14
עידן סרור כתב: 09 נובמבר 2024, 23:13 לא, אבל האם אוהדי ביתר מספיק חכמים כדי לעשות את ההבדלה?
גם לא.
אני לא מצדיק את מעשיהם של התוקפים באמסטרדם.
מצליח להבין מאיפה מגיעה האלימות פשוט.
לא נפלתי מהרגליים כשקראתי בבוקר את הידיעות
עובדיה
קיבל.ה  239 לייקים

בסדר או לא בסדר זה משנה לאוהד שעובר לינץ' בזמן שהוא מקבל בעיטות לראש? מה אתה אמא תרזה? דונלד טראמפ? יש לנו השפעה על משהו? את מי זה מעניין אם זה בסדר או לא?

ההישג הנדרש הוא לצאת בחיים, האמצעי זה לא להיות צודק, אלא להיות חכם. לא גדלתם בשכונה? לא שמעתם אף פעם את המשפט הזה? אני לא מבין באיזה עולם אנשים חיים, עוד אוהדי כדורגל
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  806 לייקים

אני גם לא איפול מהרגליים אם חבר יספר לי שטייל בחו"ל וקיבל מכות כי התגלה שהוא ישראלי. אז מה?
רדיוס לבית"ר!
תא מרבוטא
קיבל.ה  556 לייקים

רווי כתב: 09 נובמבר 2024, 21:23
תא מרבוטא כתב: 09 נובמבר 2024, 19:53
רווי כתב: 09 נובמבר 2024, 18:49

פרום דה ריבר טו דה סי זה אומר שתיהיה מדינת פלסטין מים תיכון לנהר הירדן ללא יהודים.
אגלה לך משהו, הם לא מתכוונים לעשות טרנספר ל8 מיליון יהודים מישראל הם רוצים את האופציה השנייה.
לא לא, לא האופציה שגם יהודים יחיו בה יא מצחיקולקול, האופציה השנייה השנייה.
חמאס בהחלט מתכוונים לאופציה השניה השניה. ולכן בחמאס יש להלחם ולקעקע את משטרם (גם אם כדי להציל את חטופינו אני מוכן לעסקה כשלב *זמני*)
אגב
יש גם יהודים, לחלקם נציגים בממשלה, שבעד האופציה השניה השניה רק לכל הערבים- גם לא תומכי חמאס. יתכן נניח למשל ראש המטה של בן גביר שטען בצעירותו שהבעיה שלו עם היטלר ,שהוא היה בצד המפסיד
שמע ההודעה שלך כל כך מטומטמת שאני לא יודע מאיפה להתחיל. אתם פשוט מנותקים ברמות שאין לי מושג איך להתמודד איתם.. מה אתה מביא לי ציטוט של הנאצי הזה? מה שייך בכלל?????????? אידיוט
משום מה הנחתי שתגגל את שמו, או שאתה מכיר

מסתבר שלא

האדם שכינית "הנאצי הזה" הוא ראש המטה של שר לבטחון לאומי שלנו
https://www.inn.co.il/news/614079

עכשיו יותר ברור? ככה שגם אצלנו יש אנשים מאד מקןרבים לשלטון אצלנו כנראה רוצים לפעול כמו חמאס- כלפי ערבים. כל הערבים. וזה לפני שדיברנו על השר בן גביר עצמו https://tomerpersico.com/2022/08/26/ben_gvirs_kahanism/

אה, וכשאמרת ש65% מתושבי עזה תומכים ב7.10 התכוונת לסקר המזויף של חמאס? https://www.ynet.co.il/news/article/bj5fzfcsc
מניח שזה מה ש @KingAlpaca ניסה לומר לך. רק שליש תמכו. זה המון, זה יותר מדיי, זה מקומם. אבל זה ממש לא 65%. אפילו לא רוב גבולי.
עובדיה
קיבל.ה  239 לייקים

Hapolo כתב: 09 נובמבר 2024, 23:26 אני גם לא איפול מהרגליים אם חבר יספר לי שטייל בחו"ל וקיבל מכות כי התגלה שהוא ישראלי. אז מה?
מזכיר לי סיפור על איזה בבון שישב לידי בשולחן בבודפשט ולא הפסיק לדבר בעברית עם חבר שלו בשולחן על הקלפים שלהם תוך כדי ידיים שרצו. כשרצו שהם יפסיקו לדבר בעברית כי אף אחד שם לא הבין, התחיל להתווכח עם הדילר שהוא אנטישמי ובעטו אותו החוצה. לא נפלתי מהרגליים.
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  806 לייקים

עובדיה כתב: 09 נובמבר 2024, 23:20
בסדר או לא בסדר זה משנה לאוהד שעובר לינץ' בזמן שהוא מקבל בעיטות לראש? מה אתה אמא תרזה? דונלד טראמפ? יש לנו השפעה על משהו? את מי זה מעניין אם זה בסדר או לא?

ההישג הנדרש הוא לצאת בחיים, האמצעי זה לא להיות צודק, אלא להיות חכם. לא גדלתם בשכונה? לא שמעתם אף פעם את המשפט הזה? אני לא מבין באיזה עולם אנשים חיים, עוד אוהדי כדורגל
באותה מידה אם אלך עם צעיף אדום לתחנת אוטובוס אחרי משחק בטדי ואחטוף מאןהדי ביתר הופך אותי לאשם בזה כי לא הייתי חכם ונשארתי בבית או דאגתי לטרמפ? זו מהות הדיון ?
רדיוס לבית"ר!
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  806 לייקים

עובדיה כתב: 09 נובמבר 2024, 23:34
Hapolo כתב: 09 נובמבר 2024, 23:26 אני גם לא איפול מהרגליים אם חבר יספר לי שטייל בחו"ל וקיבל מכות כי התגלה שהוא ישראלי. אז מה?
מזכיר לי סיפור על איזה בבון שישב לידי בשולחן בבודפשט ולא הפסיק לדבר בעברית עם חבר שלו בשולחן על הקלפים שלהם תוך כדי ידיים שרצו. כשרצו שהם יפסיקו לדבר בעברית כי אף אחד שם לא הבין, התחיל להתווכח עם הדילר שהוא אנטישמי ובעטו אותו החוצה. לא נפלתי מהרגליים.
מה הקשר?
רדיוס לבית"ר!
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1472 לייקים

רדפוקס כתב: 09 נובמבר 2024, 21:43
KingAlpaca כתב: 09 נובמבר 2024, 21:05
רדפוקס כתב: 09 נובמבר 2024, 20:17
כן.
אבל באמת שלא.
עכשיו ברצינות - באמת באמת שכן.
אבל אתה טועה.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4721 לייקים

KingAlpaca כתב: 09 נובמבר 2024, 23:49
KingAlpaca כתב: 09 נובמבר 2024, 21:05
אבל באמת שלא.
אבל אתה טועה.
אני צודק, אתה טועה וגם מטעה.
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1472 לייקים

רדפוקס כתב: 09 נובמבר 2024, 23:52
KingAlpaca כתב: 09 נובמבר 2024, 23:49
אבל אתה טועה.
אני צודק, אתה טועה וגם מטעה.
לא נכון.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
עובדיה
קיבל.ה  239 לייקים

Hapolo כתב: 09 נובמבר 2024, 23:43
עובדיה כתב: 09 נובמבר 2024, 23:34
מה הקשר?
בין המקרה הזה,

לקקי שחברים שלי עשו בלובי באיה נאפה כי זה מצחיק,
לחלאות שמסתובבים בבוקרשט ושואלים כל בחורה כמה היא לוקחת "כי כולם פה זונות אחי",
לנחמנים שהיו פושטים על אודסה וגילגלו אצל הזונות שם מחזור של שנה שלמה בשבוע כל ראש השנה,
לדור שלם שהביא ילדות קולומביאניות בלי שיניים לקאסה בנג'מין ופתח אותן תמורת פס של קוק,
לנוכלים בעגלות שמספרים לך בהתרברבות בכמה כסף הם פתחו סבתא אמריקאית שקנתה מהם את השקרים של ים המלח,
לבין הילדי שפיך שהורידו דגלי פלסטין ממרפסות, שרו על הילדים בעזה, ואיחלו מוות לערבים בזמן שהם בעיר מפוצצת מהגרים

עובר קו מאוד ברור - תחושת עדנות, ניתוק מוחלט מהסביבה, פיגור שכלי, ופתק של מח"ל/ש"ס/בנגבירסמוטריץ'. לרוב הם יוצאים בלי שריטה, הפעם זה נגמר אחרת.

זה הפרצוף של המדינה שלנו, ככה היא גם מתנהלת בפנים, וזו גם אחת הסיבות שדווקא שלא ייחקרו בוועדת החקירה, שבגללן הגענו ל7.10. את זה יחקרו היסטוריונים, אנתרופולוגים וסוציולוגים. יש לי תחושה גם מה המקור של כל המאפיינים שציינתי למעלה. אבל כבר לא נשחית את האשכול הזה. נמתין לפצועים/הרוגים הבאים.
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  806 לייקים

מה אתה מנסה לומר אז שלכל ישראלי מגיע שיעשו לו לינץ בגלל הפרופיל שציירת פה? איך זה רלוונטי לדיון הזה?
רדיוס לבית"ר!
עובדיה
קיבל.ה  239 לייקים

Hapolo כתב: 10 נובמבר 2024, 00:06 מה אתה מנסה לומר אז שלכל ישראלי מגיע שיעשו לו לינץ בגלל הפרופיל שציירת פה? איך זה רלוונטי לדיון הזה?
אני אומר שאני גם לא אפול מהרגליים אם חבר שלך יספר לי שטייל בחו"ל וקיבל מכות כי הוא חושב שזה בגלל שהוא ישראלי. הייתי מכין לו תה חם, מנגב לו את הדם (או את המים) ושואל אותו מה הוא עשה. יש סיכוי, אם כי קטן עד לא קיים, שאכן עבר התקפה אנטישמית שנפלה עליו מהשמיים. רוב הסיכויים שמדובר במישהו שהתבלבל וחשב שהוא יכול להתנהג בחו"ל איך שבזין שלו
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  806 לייקים

טוב אתה לא רציני
רדיוס לבית"ר!
עובדיה
קיבל.ה  239 לייקים

רציני אחושרמוטה
tamiror
קיבל.ה  24 לייקים

לא מגיע לאף אחד להדקר בטח לא למשפחות עם ילדים (אם כך היה, לא ראיתי משהו בסגנון אבל בסדר).
אבל קצת מבט מהגולה:
1.גר בעיר אירופאית גדולה עם אוכלוסיה פלסטינית יותר גדולה מאשר באמסטרדם. הולך תדיר להפגנות פרו פלסטיניות, תמיד עם עוד חברים ישראלים ותמיד מדברים בעברית באמצע הקהל בלי לחשוב פעמיים. זה לא אומר שאין אנטישמיות בעולם אבל מהיכרותי עם האוכלוסיה הפלסטינית/מוסלמית באירופה הרוב מבדיל בהחלט בין יהודים לציונים ומניח שכך גם באמסטרדם. בחלק מההפכנות ארגונים יהודים אף נואמים או משתתפים בארגון.
2.אני יודע שבישראל הציונים רגילים להיות אדוני הארץ אבל מחוץ לבועה הישראלית מה לעשות לא מקובל לשיר שירים גזעניים ברחובות ולא מקובל לחגוג מוות של ילדים פלסטינים בריש גליי עם דגלים של מדינה שרצחה 16 אלף ילדים בשנה בטח לא מול אוכלוסיה שלרובם יש משפחות בעזה ולבנון. דבר כזה לא צריך לעבור בשתיקה באירופה ואני שמח שהוא לא עובר. להיות אנטיפה ונגד גזענים ברחובות זה לא רק כשזה נאצים אירופאים, אלא גם אם הם ישראלים במקרה הזה. אם יש אוהדים שלא קשורים שהותקפו מן הסתם זה עצוב, אבל אני תוהה לעצמי כמה אוהדים מכבי יש שלא שותפים לשירה הגזענית לדגלי ישראל ולתנו לצה"ל לכסח? כנראה לא הרבה.
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  806 לייקים

מקווה שלא. אתה מסיט פה את הדיון ואת הנקודות שאני מעלה למקומות לא רלוונטיים. וגם יוצא בהנחות לא נכונות שעליהן מבוססת הטענות שלך
רדיוס לבית"ר!
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  806 לייקים

tamiror כתב: 10 נובמבר 2024, 00:26
2.אני יודע שבישראל הציונים רגילים להיות אדוני הארץ אבל מחוץ לבועה הישראלית מה לעשות לא מקובל לשיר שירים גזעניים ברחובות ולא מקובל לחגוג מוות של ילדים פלסטינים בריש גליי עם דגלים של מדינה שרצחה 16 אלף ילדים בשנה בטח לא מול אוכלוסיה שלרובם יש משפחות בעזה ולבנון. דבר כזה לא צריך לעבור בשתיקה באירופה ואני שמח שהוא לא עובר. להיות אנטיפה ונגד גזענים ברחובות זה לא רק כשזה נאצים אירופאים, אלא גם אם הם ישראלים במקרה הזה. אם יש אוהדים שלא קשורים שהותקפו מן הסתם זה עצוב, אבל אני תוהה לעצמי כמה אוהדים מכבי יש שלא שותפים לשירה הגזענית לדגלי ישראל ולתנו לצה"ל לכסח? כנראה לא הרבה.
אז זה יהיה מוצדק מבחינת אוהדים של קבוצה ציונית כלשהי לבצע לינץ באוהדים של קבוצה ערבית ששרים ביציע בישראל "ברוח ודם נפדה את אל עקצא" או שירים אנטי ישראליים אחרים?
רדיוס לבית"ר!
עובדיה
קיבל.ה  239 לייקים

Hapolo כתב: 10 נובמבר 2024, 00:31
אז זה יהיה מוצדק מבחינת אוהדים של קבוצה ציונית כלשהי לבצע לינץ באוהדים של קבוצה ערבית ששרים ביציע בישראל "ברוח ודם נפדה את אל עקצא" או שירים אנטי ישראליים אחרים?
זה לחלוטין לא מוצדק כמו הלינץ' של הערבים באמסטרדם. לחלוטין אפשר להבין איך זה יכול להתגלגל לזה, כמו הלינץ' של הערבים באמסטרדם. מקווה שזה עזר לך להבין.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3075 לייקים

הכתבים של כאן 11 חייבים להפסיק להוריד דגלי פלשתין.

כתבת כאן חדשות מיכל רשף והצוות שלה נאלצו לקפל את עמדת שידור שלהם באמסטרדם ולהתחבא בחנות עד חילוץ, לאחר שחבורת צעירים התקבצו סביבה והחלו לצעוק להם ״פרי פלסטין״ ולאחר מכן אף חיכו להם בסימטה סמוכה.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  806 לייקים

עובדיה כתב: 10 נובמבר 2024, 00:33 זה לחלוטין לא מוצדק כמו הלינץ' של הערבים באמסטרדם. לחלוטין אפשר להבין איך זה יכול להתגלגל לזה, כמו הלינץ' של הערבים באמסטרדם. מקווה שזה עזר לך להבין.

אוף טופיק- ובמקרה הזה, אתה לא "תיפול מהרגליים"? הפוקוס שלך יהיה על חוסר ב"חכמת רחוב" או מה שלא תיארת מקודם, ולא על האלימות של מי שביצע את הלינץ?
רדיוס לבית"ר!
עובדיה
קיבל.ה  239 לייקים

גביזון כתב: 10 נובמבר 2024, 00:35 הכתבים של כאן 11 חייבים להפסיק להוריד דגלי פלשתין.

כתבת כאן חדשות מיכל רשף והצוות שלה נאלצו לקפל את עמדת שידור שלהם באמסטרדם ולהתחבא בחנות עד חילוץ, לאחר שחבורת צעירים התקבצו סביבה והחלו לצעוק להם ״פרי פלסטין״ ולאחר מכן אף חיכו להם בסימטה סמוכה.

אתה היית נכנס לעשות קניות באום אל פאחם אחרי שאריק שרון עלה להתריס בהר הבית באוק' 2000 בשביל כמה קולות?
עובדיה
קיבל.ה  239 לייקים

Hapolo כתב: 10 נובמבר 2024, 00:37
עובדיה כתב: 10 נובמבר 2024, 00:33 זה לחלוטין לא מוצדק כמו הלינץ' של הערבים באמסטרדם. לחלוטין אפשר להבין איך זה יכול להתגלגל לזה, כמו הלינץ' של הערבים באמסטרדם. מקווה שזה עזר לך להבין.

אוף טופיק- ובמקרה הזה, אתה לא "תיפול מהרגליים"? הפוקוס שלך יהיה על חוסר ב"חכמת רחוב" או מה שלא תיארת מקודם, ולא על האלימות של מי שביצע את הלינץ?
לחלוטין. זה הפוקוס שלי בכל האשכול. סיבה ותוצאה.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3075 לייקים

מי ידע שאחרי כל כך הרבה שנים שראיתי בהם די הכל בכדורגל, מראות של אוהד הפועל חוטף פצצות רצח מאוהדי בית"ר שחיכו לו בסמטה כשהילדים שלו צורחים זו סך הכל תגובה טבעית, הגיונית ואולי גם מתבקשת לכך שהוא משתייך לקהל ששר שימו את ירושלים בירדן ושיפול עליכם הכותל, ולא משנאה תהומית, גזענות ואלימות שהם ינקו מהמועדון שהם משתייכים אליו.

אחריכם גיבורי הניצחון!

סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3075 לייקים

עובדיה כתב:
גביזון כתב: 10 נובמבר 2024, 00:35 הכתבים של כאן 11 חייבים להפסיק להוריד דגלי פלשתין.

אתה היית נכנס לעשות קניות באום אל פאחם אחרי שאריק שרון עלה להתריס בהר הבית באוק' 2000 בשביל כמה קולות?
חוץ מהאשמת הקורבן לכל העולם ואשתו, ככל הנראה לא קרה פה בעצם כלום, בסדר גמור.
אתה צודק, כתבת כאן לא היתה צריכה להתגרות בהם ולעשות את העבודתה לסקר משחק כדורגל. יש כללים מה מותר ומה לא בשביל לא לעבור לינץ'?

עובדיה
קיבל.ה  239 לייקים

גביזון כתב: 10 נובמבר 2024, 00:43 מי ידע שאחרי כל כך הרבה שנים שראיתי בהם די הכל בכדורגל, מראות של אוהד הפועל חוטף פצצות רצח מאוהדי בית"ר שחיכו לו בסמטה כשהילדים שלו צורחים זו סך הכל תגובה טבעית, הגיונית ואולי גם מתבקשת לכך שהוא משתייך לקהל ששר שימו את ירושלים בירדן ושיפול עליכם הכותל, ולא משנאה תהומית, גזענות ואלימות שהם ינקו מהמועדון שהם משתייכים אליו.

אחריכם גיבורי הניצחון!

סורי אחי, למשחק עם בית"ר לא הייתי מביא את הילדים שלי, ואני אף פעם לא הולך לבד באזור של טדי. אם הולך, אז רק על אזרחי ובלי שום דבר שקשור להפועל. מיותר לציין שאני לא מצדיק והם חלאות המין האנושי. אני פשוט אוהב את החיים שלי, וכדי שהם ימשיכו צריך לנקוט בקומון סנס והוראות בטיחות בסיסיות לאוהד הממוצע שמבין מה קורה סביבו.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3075 לייקים

עובדיה כתב:
גביזון כתב: 10 נובמבר 2024, 00:43 מי ידע שאחרי כל כך הרבה שנים שראיתי בהם די הכל בכדורגל, מראות של אוהד הפועל חוטף פצצות רצח מאוהדי בית"ר שחיכו לו בסמטה כשהילדים שלו צורחים זו סך הכל תגובה טבעית, הגיונית ואולי גם מתבקשת לכך שהוא משתייך לקהל ששר שימו את ירושלים בירדן ושיפול עליכם הכותל, ולא משנאה תהומית, גזענות ואלימות שהם ינקו מהמועדון שהם משתייכים אליו.

אחריכם גיבורי הניצחון!

סורי אחי, למשחק עם בית"ר לא הייתי מביא את הילדים שלי, ואני אף פעם לא הולך לבד באזור של טדי. אם הולך, אז רק על אזרחי ובלי שום דבר שקשור להפועל. מיותר לציין שאני לא מצדיק והם חלאות המין האנושי.
ראיתי את זה מחוץ לבלומפילד מזמן, לא באדי.
אבל הקהל שלנו שר את הדברים הכי נוראיים להם, כולל על אסון ורסאי, אני עבדתי עם נפגעים ונכים מהאירוע, לא סבבה.
אז יש להם זכות לגיטימית לעשות בכל אוהד הפועל לינץ' באשר הוא, זה יותר גרוע מלהוריד דגל.

עובדיה
קיבל.ה  239 לייקים

גביזון כתב: 10 נובמבר 2024, 00:46
עובדיה כתב:

אתה צודק, כתבת כאן לא היתה צריכה להתגרות בהם ולעשות את העבודתה לסקר משחק כדורגל. יש כללים מה מותר ומה לא בשביל לא לעבור לינץ'?

כן. הוראה ראשונה, אל תסתובב במקום שהיה בו לינץ' אנטישמי אתמול. אני כאילו אומר כאן את המובן מאליו, לא צריך להיות קב"ט בבטמ"ח או לעבוד במל"ל כדי להבין את זה
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3075 לייקים

עובדיה כתב:
גביזון כתב: 10 נובמבר 2024, 00:46
עובדיה כתב: אתה היית נכנס לעשות קניות באום אל פאחם אחרי שאריק שרון עלה להתריס בהר הבית באוק' 2000 בשביל כמה קולות?

כן. הוראה ראשונה, אל תסתובב במקום שהיה בו לינץ' אנטישמי אתמול. אני כאילו אומר כאן את המובן מאליו, לא צריך להיות קב"ט בבטמ"ח או לעבוד במל"ל כדי להבין את זה
בסדר גמור, אז אם אתה מסתובב בבלומפילד, מקום שעשו בו לינץ' באוהד הפועל, זו אחריותך אם מתנפלים עליך שודדים אותך ומפרקים לך את הצורה.

עובדיה
קיבל.ה  239 לייקים

גביזון כתב: 10 נובמבר 2024, 00:49
עובדיה כתב:

אחריכם גיבורי הניצחון!

סורי אחי, למשחק עם בית"ר לא הייתי מביא את הילדים שלי, ואני אף פעם לא הולך לבד באזור של טדי. אם הולך, אז רק על אזרחי ובלי שום דבר שקשור להפועל. מיותר לציין שאני לא מצדיק והם חלאות המין האנושי.
ראיתי את זה מחוץ לבלומפילד מזמן, לא באדי.
אבל הקהל שלנו שר את הדברים הכי נוראיים להם, כולל על אסון ורסאי, אני עבדתי עם נפגעים ונכים מהאירוע, לא סבבה.
אז יש להם זכות לגיטימית לעשות בכל אוהד הפועל לינץ' באשר הוא, זה יותר גרוע מלהוריד דגל.

דיברתי על הזכות לעשות לינץ'? דיברתי על מצב נתון ותוצאה. תגיד לי מה יעזור לי להגיד שהם חלאות ולהמשיך להסתובב לבד כשאני יודע שמשטרת ישראל לא מסוגלת לעשות כלום? אותו הסיפור בהולנד, או כל משחק חוץ אחר. אפילו לא הבעתי את דעתי על הגזענות עצמה, חפש מילה במילה, בכל האשכול. דיברתי רק על סיבה ותוצאה.
עובדיה
קיבל.ה  239 לייקים

גביזון כתב: 10 נובמבר 2024, 00:51
עובדיה כתב:
גביזון כתב: 10 נובמבר 2024, 00:46 חוץ מהאשמת הקורבן לכל העולם ואשתו, ככל הנראה לא קרה פה בעצם כלום, בסדר גמור.

בסדר גמור, אז אם אתה מסתובב בבלומפילד, מקום שעשו בו לינץ' באוהד הפועל, זו אחריותך אם מתנפלים עליך שודדים אותך ומפרקים לך את הצורה.

החיים שלך קודם כל באחריותך. אל תסמוך על אף שוטר, בטח לא בישראל. לא הייתי סומך גם בשום מקום אחר. מערבים באמסטרדם או יהודים ממוצא ערבי מהיציע המזרחי אין לי שום ציפייה לאחריות. זה מהם והלאה
עובדיה
קיבל.ה  239 לייקים

וכן, גם לנו כקהל, שבעצמנו לקחנו על עצמנו מלחמה אידאולוגית נגד הבבונים של בית"ר ומכבי יש אחריות. או לפחות פעם מישהו לקח באמת אחריות. היום זה כבר לא בדיוק המצב.
עובדיה כתב: 08 נובמבר 2024, 16:51
עובדיה כתב: 08 נובמבר 2024, 16:33
D&3 כתב: 08 נובמבר 2024, 16:16 בטח פעם הבאה שאוהד שלנו יעבור לינץ' בטדי מייד תתייצבו לכתוב על אוהדי הפועל הדוחים שבאו לכבוש את ירושלים ושרו שירים נגד ירושלים כולל שירים דוחים על אסון ורסאי, תסבירו שזה בטוח בגלל זה ולא נטו בגלל שהוא אוהד הפועל וזה לא שאוהדי ביתר שונאים שמאלנים ואוהדי הפועל, פשוט גרמנו להם לעשות את זה עם המעשים הדוחים שלנו

באמת לא ראיתי אפסים כאלה כבר הרבה זמן
ומי שיורד איתם לרמות האלו, ושר את השירים האלו צריך להבין שהוא מטרה ושם את המשפחות שהגיעו רק לראות כדורגל בסיכון. לא כי זה תקין, אלא כי פשוט האוהדים של בית״ר לא עובדים לפי קודים של ארגוני אולטראס אלא יותר לפי קודים של קבוצות של מהגרים מוסלמים ממרוקו וטורקיה. פעם כשהייתי בן 17 היה מגניב לשיר בטדי שיפול עליהם הכותל, היום אני מבין שיש לזה השלכות וכבר לא שר את זה יותר, למרות שממש בא לי שזה יקרה. כי אצל קבוצות של מהגרים מוסלמים, או הגירסא המקומית שלהם בלה פמיליה, אין יכולת לחשוב לעומק מי מולם או מה מולם. מבחינתם כל מה שאדום בר מינן. כמו שאתמול כל מה שצהוב היה בר מינן.

על ילדי השפיך של הפאנטיקס אין מה לדבר. אבל פעם האולטראס שלנו ידעו לתת גב ולראות גם את שאר האוהדים, ולפחות אם הכניסו אותם להרפתקאה ידעו גם להוציא. היום המצב שונה, כל אחד לעצמו. משכך הדבר, עדיף לא להזיק. הייתי זורם על להפוך את האצטדיון לזירת התגוששות אידאולוגית אם היה לה גיבוי, זה כבר לא המצב היום.
אגב, הותיקים זוכרים שבעבר הזקנה הייתה המכרטסת הראשית למשחקי החוץ, ובסוף המשחקים תמיד הייתה יציעה כגוש בצעדה או בהסעה מסודרת למלון כדי למנוע קפיצה. ככה ארגון אוהדים אמיתי אמור לתפקד. בועדת החקירה של הפנאטיקס זה אמור להיות המחדל הראשי.

כאמור כנראה שעניין אותם יותר האחים המפקירים מאייאקס, להתארגן על הפירו, כובעי סקי והקולקציה החדשה של סטון איילנד. פחות האוהדים שלהם.

לפני האסון הבא, ובלי קשר, הייתי ממליץ לערוך גם ועדת בדיקה פנימית אצלנו. אנחנו לא מתקרבים להיות מכבי רק כי הגיע בעלים עשיר. זה יותר גדול מזה.
עובדיה
קיבל.ה  239 לייקים

Hapolo כתב: 09 נובמבר 2024, 23:42
עובדיה כתב: 09 נובמבר 2024, 23:20

באותה מידה אם אלך עם צעיף אדום לתחנת אוטובוס אחרי משחק בטדי ואחטוף מאןהדי ביתר הופך אותי לאשם בזה כי לא הייתי חכם ונשארתי בבית או דאגתי לטרמפ? זו מהות הדיון ?
כתבתי למעלה. בכל אופן אחרי משחק מול בית"ר/מכבי אני לא הולך לכיוון שער 11, אלא לכיוון רח' יפו ומשם מתקדם. בטדי חונה בגן חיות ומגיע בשאטל המסודר, ואם חונה בחניה רגילה הולך על אזרחי עד ליציע. חלק מהמשחקים בארץ הפכו להיות שדה קרב וכך צריך להתנהל. המצב דומה גם באמסטרדם כשאתה מחליט לפתוח חזית נגד המוסלמים ובאופן כללי לא להתנהל בצורה מאובטחת. (בנוהל שפירטתי למעלה והיה נהוג אצלנו. ואנחנו לא פתחנו חזית נגד אף ערבי.)
tamiror
קיבל.ה  24 לייקים

לא כי אני לא חושב שיש סימטריה בין פלסטני שהוא אנטי ישראלי ושר שירים לשחרור מולדו ביציע לבין אזרח של מדינה שכרגע מבצעת רצח המונים(שאולי ירשם בדפי ההיסטוריה כרצח עם) שחוגג את זה. זה פאשיסט שתומך ברצח. וזה עם תחת כיבוש שנחלם על חרותו.
אם תרצה לדמיין תחריש שבו סלפיסטים קיצוניים צועדים בשכונות יהודיות בפולין מורידים חנוכיות מהחלונות ושרים שירים איזה כיף שמתו בשואה ששה מיליון ואז אחרי זה יוצאים אליהם חבורות של יהודים מהבית כנסת ומרביצים להם, אז כן זה תרחיש שבו אני יכול להבין למה הם הותקפו. וגם בו לא תהיה לי חמלה למותקפים. (אבל כמו שאמרתי לא חושב שמישהו צריך להתאשפז על שירת שירים)
אבל זו לא הנקודה. הנקודה היא שקל מהנקודת מבט הישראלית לראות את זה כמתקפה על יהודים ואת ההתגרות שלפני כהתנהגות של אוהדי כדורגל שגרתית ותו לא כשבעצם מדובר בפאשיסטים גזענים לכל דבר ועניין. בארץ לא רואים את זה כך כי לצערנו זו ממזמן הנורמה.
מה לעשות שלפשיסטים שחוטפים מכות אין לי הרבה חמלה.
עובדיה
קיבל.ה  239 לייקים

tamiror כתב: 10 נובמבר 2024, 01:17
לא כי אני לא חושב שיש סימטריה בין פלסטני שהוא אנטי ישראלי ושר שירים לשחרור מולדו ביציע לבין אזרח של מדינה שכרגע מבצעת רצח המונים(שאולי ירשם בדפי ההיסטוריה כרצח עם) שחוגג את זה. זה פאשיסט שתומך ברצח. וזה עם תחת כיבוש שנחלם על חרותו.
אם תרצה לדמיין תחריש שבו סלפיסטים קיצוניים צועדים בשכונות יהודיות בפולין מורידים חנוכיות מהחלונות ושרים שירים איזה כיף שמתו בשואה ששה מיליון ואז אחרי זה יוצאים אליהם חבורות של יהודים מהבית כנסת ומרביצים להם, אז כן זה תרחיש שבו אני יכול להבין למה הם הותקפו. וגם בו לא תהיה לי חמלה למותקפים. (אבל כמו שאמרתי לא חושב שמישהו צריך להתאשפז על שירת שירים)
אבל זו לא הנקודה. הנקודה היא שקל מהנקודת מבט הישראלית לראות את זה כמתקפה על יהודים ואת ההתגרות שלפני כהתנהגות של אוהדי כדורגל שגרתית ותו לא כשבעצם מדובר בפאשיסטים גזענים לכל דבר ועניין. בארץ לא רואים את זה כך כי לצערנו זו ממזמן הנורמה.
לעשות רומנטיזציה בלהציג את ברוח בדם נפדה את אל אקצה כאילו זה שיר חינני לשחרור המולדת זה איוולת שמנותקת לחלוטין מהקונטקסט הג'יהאדיסטי שהשיר הזה קיבל. לשיר את זה לא שונה בכלום מלשיר את פזמון הג'יהאד היהודי מוות לערבים. מי ששר אותו צריך להבין טוב מאוד שהוא עלול להיות מטרה עסיסית אם יסתובב לבד באזור עוין אחרי שהחליט להסתובב עם קבוצה ששרה את זה או כשהוא לובש את המרצ' שלהם. טרם ציינתי את זה באשכול, אבל קהילות המהגרים שלצערי לא מצליחות לשלוט על הצעירים אצלם עשויות לצערי לאכול את החרא שהילדים שלהם מבשלים להם. אני יודע שרובם המוחלט הוא נורמטיבי, וצר לי על כך אבל ככה זה בעולם שלנו. זו הדינמיקה.

לגבי הסייפא, אני מסכים.
tamiror
קיבל.ה  24 לייקים

עובדיה כתב: 10 נובמבר 2024, 01:30

לעשות רומנטיזציה בלהציג את ברוח בדם נפדה את אל אקצה כאילו זה שיר חינני לשחרור המולדת זה איוולת שמנותקת לחלוטין מהקונטקסט הג'יהאדיסטי שהשיר הזה קיבל. זה לא שונה בכלום מסלוגן הג'יהאד היהודי מוות לערבים. מי ששר אותו צריך להבין טוב מאוד שהוא עלול להיות מטרה עסיסית אם יסתובב לבד באזור עוין אחרי שהחליט להסתובב עם קבוצה ששרה את זה או כשהוא לובש את המרצ' שלהם. טרם ציינתי את זה באשכול, אבל קהילות המהגרים שלצערי לא מצליחות לשלוט על הצעירים אצלם עשויות לצערי לאכול את החרא שהילדים שלהם מבשלים להם. אני יודע שרובם המוחלט הוא נורמטיבי, וצר לי על כך אבל ככה זה בעולם שלנו. זו הדינמיקה.

לגבי הסייפא, אני מסכים.
לא אמרתי שהוא שיר חינני. בהחלט לא חינני. אבל גם לנתק אותו מההקשר הפוליטי הרחב זו איוולת. הייתי כבר בשטחים בהפגנות שהיה גם את הסלוגן הזה וגם שם ידעו מאיפה באתי ולא נשחטתי אז זה לא רק ג'יהדאיסטים שונאי יהודים. אבל בסדר לא השיר החביב עליי לא מעניין אותי להגן עליו.
על קהילת מהגרים באירופה ודינמיקה של קהילות או חבורות שמרובות בגברים צעירים יש הרבה מה להגיד וזה בהחלט נושא לא פשוט אבל נראה לי זה חורג מהשרשור המקורי.
עובדיה
קיבל.ה  239 לייקים

tamiror כתב: 10 נובמבר 2024, 01:52
לעשות רומנטיזציה בלהציג את ברוח בדם נפדה את אל אקצה כאילו זה שיר חינני לשחרור המולדת זה איוולת שמנותקת לחלוטין מהקונטקסט הג'יהאדיסטי שהשיר הזה קיבל. זה לא שונה בכלום מסלוגן הג'יהאד היהודי מוות לערבים. מי ששר אותו צריך להבין טוב מאוד שהוא עלול להיות מטרה עסיסית אם יסתובב לבד באזור עוין אחרי שהחליט להסתובב עם קבוצה ששרה את זה או כשהוא לובש את המרצ' שלהם. טרם ציינתי את זה באשכול, אבל קהילות המהגרים שלצערי לא מצליחות לשלוט על הצעירים אצלם עשויות לצערי לאכול את החרא שהילדים שלהם מבשלים להם. אני יודע שרובם המוחלט הוא נורמטיבי, וצר לי על כך אבל ככה זה בעולם שלנו. זו הדינמיקה.

לגבי הסייפא, אני מסכים.
לא אמרתי שהוא שיר חינני. בהחלט לא חינני. אבל גם לנתק אותו מההקשר הפוליטי הרחב זו איוולת. הייתי כבר בשטחים בהפגנות שהיה גם את הסלוגן הזה וגם שם ידעו מאיפה באתי ולא נשחטתי אז זה לא רק ג'יהדאיסטים שונאי יהודים. אבל בסדר לא השיר החביב עליי לא מעניין אותי להגן עליו.
על קהילת מהגרים באירופה ודינמיקה של קהילות או חבורות שמרובות בגברים צעירים יש הרבה מה להגיד וזה בהחלט נושא לא פשוט אבל נראה לי זה חורג מהשרשור המקורי.
אין פה פשרות או יעני וזה בכלל לא נתון למשא ומתן. זה שיר שהוא כולו הסתה לרצח ציונים. זה שהיית בהפגנות עם השיר הזה זה עניין שלך, והסיבה שלא נשחטת היא בגלל שאתה לא ציוני ואולי גם בגלל שלא הייתה המוטיבציה הנכונה לעשות את זה באותו רגע. יהיה מי שיתן פרשנות אנטישמית לשיר הזה ברוח הפופוליזם ואז גם הסיפור שלך גמור. גם לשיר מוות לערבים יש קונטקסט פוליטי, זה לא הופך אותו לשיר לא ג'יהאדיסטי או מכשיר באיזו צורה את החרא הדוחה הזה. כשפלסטיני שר ברוח ובדם, הוא צריך לראות במראה נער גבעות ששר ואנקמה נקמה אחת משתי עיני, או בבון מהמזרחי/פנאטיקס ששר מוות לערבים. ולהפך. אין הבדל בין גושי החרא האלו.
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  806 לייקים

עובדיה כתב: 10 נובמבר 2024, 00:41
Hapolo כתב: 10 נובמבר 2024, 00:37

לחלוטין. זה הפוקוס שלי בכל האשכול. סיבה ותוצאה.
אתה חוזר על המנטרה השטחית הזו של סיבה ותוצאה כאילו זה הסבר או הצדקה למה שנעשה שם. כאילו חזות כל העניין זה אל תעשה משהו שעלולות להיות לו השלכות. באותה מידה אפשר לסגור את הדיון על מה שקורה בעזה במלחמה הזו גם בFAFO על מתקפת 7.10.
הפוקוס שלי ונראה לי של רוב המגיבים פה הוא על האופי האנטישמי/אנטי ישראלי של המתקפה הזו ושהיא חסרת אבחנה וייתכן שאף מאורגנת מראש, עם זאת שבטוח ההתנהגות של אוהדי מכבי לא הייתה חכמה, אני חושב שיש פה משהו שהוא גדול ומסוכן יותר מהFAFO הזה שאתה מנסה להדגיש פה
רדיוס לבית"ר!
tamiror
קיבל.ה  24 לייקים

עובדיה כתב: 10 נובמבר 2024, 02:03
tamiror כתב: 10 נובמבר 2024, 01:52

לגבי הסייפא, אני מסכים.
אין פה פשרות או יעני וזה בכלל לא נתון למשא ומתן. זה שיר שהוא כולו הסתה לרצח ציונים. זה שהיית בהפגנות עם השיר הזה זה עניין שלך, והסיבה שלא נשחטת היא בגלל שאתה לא ציוני ואולי גם בגלל שלא הייתה המוטיבציה הנכונה לעשות את זה באותו רגע. יהיה מי שיתן פרשנות אנטישמית לשיר הזה ברוח הפופוליזם ואז גם הסיפור שלך גמור. גם לשיר מוות לערבים יש קונטקסט פוליטי, זה לא הופך אותו לשיר לא ג'יהאדיסטי או מכשיר באיזו צורה את החרא הדוחה הזה. כשפלסטיני שר ברוח ובדם, הוא צריך לראות במראה נער גבעות ששר ואנקמה נקמה אחת משתי עיני, או בבון מהמזרחי/פנאטיקס ששר מוות לערבים. ולהפך. אין הבדל בין גושי החרא האלו.
אין סימטריה בין כובש לנכבש. ואין סימטריה בין אלימות של כובש ונכבש.
שליחת תגובה