גביע ווינר 24/25

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

אתה לא אוהד הפועל אם אתה בעד דברים שגורמים לה לקנסות, רדיוסים, והורדת נקודות. ואתה כנראה בעד הדברים האלו לפי מה שאתה כותב.
בנוסף אתה בעד שהיא תהיה עם פחות כסף (מיליונים) ופחות הישגים.
מה להגיד לך אתה אוהד שרוף.
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  801 לייקים

Red Or Dead כתב: 22 ספטמבר 2024, 10:28 זה שיש 4000 איש שקנו זכאות לא אומר שהם יקנו מנוי, כאשר הם יודעים שיש להם כרטיסים לכל משחק שרק ירצו
מעבר לזה, תוריד כמה מאות שלא יגיעו ליד אליהו

האולטראס יעשו מה שהם חושבים לנכון, בניגוד לטענות אחד הלצנים פה אינני הדובר שלהם
לספר שיש עידוד בלי הארגון כי היה תוף ב99 זו בדיחה, כבר יצא לנו לראות מספר פעמים איך היציע נראה כשהארגון לא נכנס וזה עלוב ועצוב
בכל מקרה, אני נותן יותר קרדיט לאנשים שהיו שם תמיד, על פני כאלה שלא היו כל השנים שהיינו בדרייב אין חצי ריק, וגם לא יהיו אם ההצלחות לא יגיעו, ויותר מזה, מוכנים להגיע אך ורק ליד אליהו ולא יואילו בטובם לנסוע לירושלים, חיפה או חולון בשביל לייצר איזושהי פשרה.
אתה כנראה לא מבין מה אני מנסה להגיד לך, היה עידוד לפני האולטראס ויהיה גם אחריו
במשחקים הבודדים שהאולטראס לא נכנסים, אז מין הסתם אין עידוד כי אף אחד אחר לא התארגן על להכניס תוף במקומם, אגב אם המשטרה לא מאשרת תופים אז גם עם האולטראס אין עידוד אז זה לא קשור לאיזה גוף מעודד זה קשור לציוד עידוד אם הוא קיים או לא

ואני שואל לדעתך מה האולטראס יעשו אם כן יהיה ציוד עידוד שיכנס ליד אליהו וחס וחלילה אוהדים יעודדו גם בלעדיהם?
תא מרבוטא
קיבל.ה  556 לייקים

Red Or Dead כתב: 22 ספטמבר 2024, 10:43 מצטער לאכזב, אני אמשיך לאהוד את הפועל תל אביב
ואם אתה רוצה לראות קבוצת כדורסל שמשחקת ביד אליהו אתה מוזמן לעבור לאהוד את
אז הקבוצה מוגדרת לפי המגרש שלה?

אז דרבים חוץ בבלומפילד לא היו נגד מכבי תל אביב?
וכשירושלים עברו לשחק בהיכל פיס מהארנה? וחולון עזבו את אולם הפחים להיכל החדש?
ובכלל אולי נתעקש לחזור לשחק כדורסל בבלומפילד כי שם לקחנו דאבל סל ב1969.
אני אשמח שיהיה לנו אולם גדול משלנו ועל פניו זה הכיוון (אם ינאי לא ישבר בדרך), אבל לפסול לשחק באותו מגרש כמו מכבי? עשינו את זה ברגל, החיפאיות עשו את זה בסל, ואם כבר יד אליהו לא ירגיש זר במשחקי חוץ.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1322 לייקים

נראה ששכחו את הסיבה והמסובב לכל עניין הוטו על יד אליהו.
להבנתי, הוטו לא קיים כדי שלא נשחק ביד אליהו (כמו שאנשי האולטראס מנסים לסובב את זה) אלא כדי שלא יקרה שבאמצע עונה, בעלים חמדניים סטייל שאול יעבירו משחקים ביתיים לשם כדי 'לעשות קופה' ויוותרו על ביתיות.
אם זה אולם שלנו *לכל* העונה זה מקרה אחר לגמרי.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
תא מרבוטא
קיבל.ה  556 לייקים

Red Or Dead כתב: 22 ספטמבר 2024, 08:32
Nati כתב: 22 ספטמבר 2024, 03:41
Red Or Dead כתב:הנציג של האולטראס :rofl: :rofl: :rofl:
נפטרתי.

מצטער לאכזב אתכם, אבל התבאסתי מההפסד.
התבאסתי גם שהגיעו רק 3,000 איש למשחק במרכז הארץ בשעה נוחה, כאשר המכירה פתוחה לכולם.
מצד שני, נהניתי מהאולם בחולון והוא באמת יכול להיות פתרון מצוין אם אפשרי.
תסביר לי כאילו אני בן שלוש.
למה חולון כן,ויד אליהו לא?
כי בחולון ארגון האוהדים שאחראי על כל טיפת אווירה ביציעים יגיע, ובאולם של מכבי זה ייראה וירגיש כמו משחק האימון מול אליצור נתניה
מובן או שצריך הסבר גם לגיל שנתיים?
למה שלא יגיע? אלי טביב מסרב למכור? אלימות משטרתית? מחירי מנוי מופקעים? נתנו את שער 5 למכבי?

אה לא
זה כי אשכרה יש בעלים שהעמיד קבוצה שוות ערך על אמת למכבי, וכדי להשיג יותר מנויים רוצה יד אליהו וחס ושלום לתמוך בו כי יד ושם...
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

היכולת הזו לפסול את כל מי שלא אוהד כבר 60 שנה או כל מי שלא מהאולטראס היא פשוט הזויה.
במקום שהמטומטמים האלה יחבקו קהל חדש, ויעודדו הרחבת הבסיס של הקהל שלנו הם מתנים את האהדה להפועל בעמידה בתנאים מסויימים כאילו מישהו שואל אותם בכלל.

לא נו זה לא להאמין...אשכרה שמחים בהפסדים, העיקר שלא תיווצר תחושה של הצלחה שתגרום להגדלת בסיס האוהדים.
הרי הקבוצה שייכת להם. והגדלת בסיס האןבדים אומרת שלכל אחד מהם יש פחות משקל, זה מה שעומד מאחרי הכל. הרצון לשלוט ולקבוע, ותו לא.
נערך לאחרונה על ידי 7even ב 22 ספטמבר 2024, 12:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

סומך כתב: 22 ספטמבר 2024, 12:30 נראה ששכחו את הסיבה והמסובב לכל עניין הוטו על יד אליהו.
להבנתי, הוטו לא קיים כדי שלא נשחק ביד אליהו (כמו שאנשי האולטראס מנסים לסובב את זה) אלא כדי שלא יקרה שבאמצע עונה, בעלים חמדניים סטייל שאול יעבירו משחקים ביתיים לשם כדי 'לעשות קופה' ויוותרו על ביתיות.
אני לא בטוח שזה תיאור מדוייק.
לא רצינו לעבור לשם כל עוד לא הייתה לזה הצדקה, כלומר קבוצה ברמה מתאימה ו/או ביקוש מספק של קהל.
היום יש לנו את הקבוצה המתאימה ואת הביקוש.
זה לא שבא איזה שאול ואמר נעבור ליד אליהו ואז נוכל לבנות קבוצה , בא מישהו , בנה קבוצה ואז אמר עכשיו בואו נעבור לשם.
סמל אישי של משתמש
porthos
קיבל.ה  111 לייקים

Red Or Dead כתב: 22 ספטמבר 2024, 10:28 זה שיש 4000 איש שקנו זכאות לא אומר שהם יקנו מנוי, כאשר הם יודעים שיש להם כרטיסים לכל משחק שרק ירצו

לספר שיש עידוד בלי הארגון כי היה תוף ב99 זו בדיחה, כבר יצא לנו לראות מספר פעמים איך היציע נראה כשהארגון לא נכנס וזה עלוב ועצוב
בכל מקרה, אני נותן יותר קרדיט לאנשים שהיו שם תמיד, על פני כאלה שלא היו כל השנים שהיינו בדרייב אין חצי ריק, וגם לא יהיו אם ההצלחות לא יגיעו, ויותר מזה, מוכנים להגיע אך ורק ליד אליהו ולא יואילו בטובם לנסוע לירושלים, חיפה או חולון בשביל לייצר איזושהי פשרה.

אתה קצת לא מחובר למציאות.
אם רק תצליח להוציא את הראש מהתחת שלך אתה תראה את מה שכוווולם רואים.
תמשיך לשמוח בהפסדים, "אוהד" עלק.
נועם שחם
קיבל.ה  864 לייקים

Charlie כתב: 22 ספטמבר 2024, 00:08 לא מתרגש.
מכבי ר"ג קבוצה טובה
הפועל בהרכב חסר מאד
הראש בבדאלונה
עדיין לא נכנסו לכושר מלא
עדיין לא התחברו לקבוצה
ואם להפסיד - אז הערב ולא בעוד כמה ימים בספרד.

לא להיחלץ. הפועל תהיה קבוצה מעולה.
לא מתרגש אבל בהחלט מוטרד.

משחק שהיה אמור להגמר בנצחון קליל, והפסדנו בגלל חוסר יכולת בביצוע פעולות בסיסיות בהגנה ובהתקפה.

עצירה של הפיק אנד רול של סטיבנס והובר מצד אחד, הכנסת כדורים לקבוקלו מצד שני.

שני דברים בסיסיים שלא הצלחנו לעשות מחצית שלמה מול מכבי ר"ג וגורמים לי לתהות ולדאוג מאד בקשר ליכולות של צוות האימון.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1322 לייקים

מילפורד כתב: 22 ספטמבר 2024, 12:38
סומך כתב: 22 ספטמבר 2024, 12:30 נראה ששכחו את הסיבה והמסובב לכל עניין הוטו על יד אליהו.
אני לא בטוח שזה תיאור מדוייק.
לא רצינו לעבור לשם כל עוד לא הייתה לזה הצדקה, כלומר קבוצה ברמה מתאימה ו/או ביקוש מספק של קהל.
היום יש לנו את הקבוצה המתאימה ואת הביקוש.
זה לא שבא איזה שאול ואמר נעבור ליד אליהו ואז נוכל לבנות קבוצה , בא מישהו , בנה קבוצה ואז אמר עכשיו בואו נעבור לשם.
נכון. היה גם החשש שחולדאי עושה עלינו תרגיל ואחרי שהרס את אוסשקין הוא ימנע מהקמת אולם להפועל ויאלץ אותנו לשאר ביד אליהו. אבל אם יהיה הסכם על הרחבת הדרייב אין ועוד התחייבות של ינאי להשקעה אז זה כבר מקרה שונה לגמרי.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
Red Or Dead
קיבל.ה  256 לייקים

porthos כתב: 22 ספטמבר 2024, 12:57

אני לא שמח בהפסדים נשמה שלי, אבל אני יודע שעוד כמה כאלה וכל אלו שהפועל כדורסל לא עניינה אותם 17 שנים ופתאום שמעו את השם ״פטריק בברלי״ ורוצים להגיע(סביר להניח שרק לדרבים ולפלייאוף), ייעלמו מחיינו כלא היו
אז אני אמשיך להיות ״אוהד״ עלק עם מנוי בדיוק כמו בכל עונה מאז שהוקם המועדון מחדש(הייתי שם גם לפני, באוסישקין, אל דאגה), ואתה תמשיך להתבכיין בפורום
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

Red Or Dead כתב: 22 ספטמבר 2024, 15:31

אני לא שמח בהפסדים נשמה שלי, אבל אני יודע שעוד כמה כאלה וכל אלו שהפועל כדורסל לא עניינה אותם 17 שנים ופתאום שמעו את השם ״פטריק בברלי״ ורוצים להגיע(סביר להניח שרק לדרבים ולפלייאוף), ייעלמו מחיינו כלא היו
אז אני אמשיך להיות ״אוהד״ עלק עם מנוי בדיוק כמו בכל עונה מאז שהוקם המועדון מחדש(הייתי שם גם לפני, באוסישקין, אל דאגה), ואתה תמשיך להתבכיין בפורום
אז מצד אחד אתה טוען שצריך להרחיב את בסיס האוהדים (כדי שגם בימים קשים יבואו הרבה אוהדים) ומצד שני עושה הכל כדי שזה לא יקרה.
ה-9000 אוהדים בליגה הלאומית בכדורגל בנויים על אלפי האוהדים שהצטרפו ב-2010-2012
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

Red Or Dead כתב:
Nati כתב: 22 ספטמבר 2024, 03:41
Red Or Dead כתב:הנציג של האולטראס :rofl: :rofl: :rofl:
נפטרתי.

מצטער לאכזב אתכם, אבל התבאסתי מההפסד.
התבאסתי גם שהגיעו רק 3,000 איש למשחק במרכז הארץ בשעה נוחה, כאשר המכירה פתוחה לכולם.
מצד שני, נהניתי מהאולם בחולון והוא באמת יכול להיות פתרון מצוין אם אפשרי.
תסביר לי כאילו אני בן שלוש.
למה חולון כן,ויד אליהו לא?
כי בחולון ארגון האוהדים שאחראי על כל טיפת אווירה ביציעים יגיע, ובאולם של מכבי זה ייראה וירגיש כמו משחק האימון מול אליצור נתניה
מובן או שצריך הסבר גם לגיל שנתיים?
לארגון שאחראי על כל טיפת אווירה ביציעים אין את המחשבה שאולי לשחק ״באולם של מכבי״ זה לתקוע להם סכין בעין?
Red Or Dead
קיבל.ה  256 לייקים

בני12 כתב: 22 ספטמבר 2024, 15:37
Red Or Dead כתב: 22 ספטמבר 2024, 15:31

אז מצד אחד אתה טוען שצריך להרחיב את בסיס האוהדים (כדי שגם בימים קשים יבואו הרבה אוהדים) ומצד שני עושה הכל כדי שזה לא יקרה.
ה-9000 אוהדים בליגה הלאומית בכדורגל בנויים על אלפי האוהדים שהצטרפו ב-2010-2012
בהחלט צריך להגדיל את בסיס האוהדים
אני לא עושה הכל כדי שזה לא יקרה, אלא חושש שהמהלך באופן הנוכחי יפרק את הקהילה ובסופו של דבר יגרום נזק בלתי הפיך למועדון
אסור לנו לאבד לא את עופר ולא את האולטראס, ולכן אני חושב שהפתרון האולטימטיבי הוא שנה אחרונה בדרייב אין(או באולם אחר שאינו יד אליהו) בה כל הקצוות בנושא השיפוץ נסגרים
אז באמת יהיה הרבה יותר קל לדבר על מעבר זמני שבסופו להפועל תל אביב יהיה אולם ביתי גדול וראוי משלה.
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

Red Or Dead כתב:זה שיש 4000 איש שקנו זכאות לא אומר שהם יקנו מנוי, כאשר הם יודעים שיש להם כרטיסים לכל משחק שרק ירצו

כןןן,יהודים וישראלים ידועים בנדיבות שלהם.הרי 4 אלף ששמו 150 שקל נתנו את זה רק כתרומה לכיס של עופר.לא בגלל שהם רואו את זה כמקדמה על הסיכוי לקנות מנוי.
נערך לאחרונה על ידי Nati ב 22 ספטמבר 2024, 16:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

Red Or Dead כתב:מצטער לאכזב, אני אמשיך לאהוד את הפועל תל אביב
אני דווקא זוכר ימים הרבה הרבה לפני שאתה נולדת שצפיתי בקבוצה באדום משחקת ביד אליהו.
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

רק הפועל כתב:
גביזון כתב: 22 ספטמבר 2024, 00:12
Charlie כתב:לא מתרגש.
מכבי ר"ג קבוצה טובה
הפועל בהרכב חסר מאד
הראש בבדאלונה
עדיין לא נכנסו לכושר מלא
עדיין לא התחברו לקבוצה
ואם להפסיד - אז הערב ולא בעוד כמה ימים בספרד.

לא להיחלץ. הפועל תהיה קבוצה מעולה.
תתרגש, הקבוצה לא מאומנת,משבלונית, וגם בחמישיה שהיו בה בנטיל וקבוקלו מול פאקינג מיילס (מה??) וסטיבנס היינו תלויים אך ורק בשלשות.

Sent from my 22101320G using Tapatalk
לדעתי אם נראה רע נגד באדלונה ונפסיד אז דדאס צריך לסיים פה , משחק הזדמנות אחרונה אם שואלים אותי
מזכיר לי את מנדיונדו שאחרי 2 משחקים פוטר.
תהיה בטוח שינאי לא פראייר ואם הוא יראה שהפועל לא משחקת טוב ומפסידה, הוא יבין לבד שזה לא בגלל ששלושה שחקני NBA לשעבר שכחו לשחק או כוכבי יורוליג, אלא מי שאמור לעשות מכל אלה קבוצה דורסנית - לא מספק את הסחורה.

איטודיס היה אורח בגמר הפלייאוף. יש לו קבוצה?
Red Or Dead
קיבל.ה  256 לייקים

Nati כתב: 22 ספטמבר 2024, 16:08
אני דווקא זוכר ימים הרבה הרבה לפני שאתה נולדת שצפיתי בקבוצה באדום משחקת ביד אליהו.
ואני זוכר ימים בהם היה קונצנזוס בקהל שהפועל תל אביב לא מארחת ביד אליהו. מה זה משנה?
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

Red Or Dead כתב: 22 ספטמבר 2024, 16:14
Nati כתב: 22 ספטמבר 2024, 16:08
ואני זוכר ימים בהם היה קונצנזוס בקהל שהפועל תל אביב לא מארחת ביד אליהו. מה זה משנה?
הקונצנזוס היה שלא מעבירים לשם משחקים באמצע עונה או בפלייאוף רק בשביל לעשות קופה
אף אחד לא דבר על לארח או לא לארח ביד אליהו עונה שלמה חוץ מבעונה אחרי הרס אוסישקין
ששם לא באו ליד אליהו בגלל שאול ולא בגלל האולם

עד שנה שעברה זה לא היה רלוונטי בכלל.
לפני שנתיים כבר הבינו שהדרייבאין קטן עלינו אבל הועד המנהל לא עשה שום פעולה כדי לקדם איזשהו פתרון
adom4
קיבל.ה  437 לייקים

הנה הרחיקו עכשיו את בורדיון מהרצליה על שתי טכניות מהירות על כלום, השופטים באו טעונים אחושרמוטה לעונה הזאת.
אלון1
קיבל.ה  129 לייקים

משחק מעניין מאד הרצליה ירושלים
כמה תהפוכות
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

גם ירושלים מודחים
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

אולי ההדחה של ירושלים תרגיע פה את הלחץ
הכל בסדר, הליגה אפילו לא התחילה

וברכות למכבי על זכיה בגביע הטוטו בכדורסל
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

Charlie כתב: 22 ספטמבר 2024, 23:12 אולי ההדחה של ירושלים תרגיע פה את הלחץ

לא בטוח בכלל , יש להם מכת פציעות והם יהיו שם בסגל מאוד חסר
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

כל תואר אמיתי שירושלים לוקחת על חשבוננו זה משהו שאסור לקרות , יש להם קבוצה לתפארת למקומות 3-4 מבחינת חומר שחקנים (אוליי נעולים ל3 אבל רחוקים מהחלאות ומאיתנו מבחינת כשרון )
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

Charlie כתב:אולי ההדחה של ירושלים תרגיע פה את הלחץ

אתה משווה את הסגל של מכבי לסגל שלנו? ואת הסגל של הרצליה לסגל של ר"ג בלי שני זרים?

Sent from my NE2215 using Tapatalk

XM
קיבל.ה  62 לייקים

כל ההשוואות כאן לא נכונות.
ההפסד מרגיז.
בסוף זה הכל שאלה של עקביות ויציבות. האווירה במשחק הייתה של עוד משחק חצי אימון ולא רבע גמר. בסוף מדובר על גביע הטוטו של הכדורסל אז פרופורציות כשהכל נרגע.
יחד עם זאת - דדאס פשוט לא מתאים וזה עוד מהעונה השעברה.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

XM כתב: 23 ספטמבר 2024, 00:14 כל ההשוואות כאן לא נכונות.
ההפסד מרגיז.
בסוף זה הכל שאלה של עקביות ויציבות. האווירה במשחק הייתה של עוד משחק חצי אימון ולא רבע גמר. בסוף מדובר על גביע הטוטו של הכדורסל אז פרופורציות כשהכל נרגע.
יחד עם זאת - דדאס פשוט לא מתאים וזה עוד מהעונה השעברה.
בול
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

סוף סוף הצלחתי להשלים את המשחק שראיתי רק מעט ממנו בלייב. כמה נקודות:

1. צריך להגיד את האמת, וזה כנראה משהו שיותר קל לשים לב אליו בשידור חוזר מאשר בזמן אמת, הניצחון של רמת גן היה האמ-אמא של הפוקסים. אנחנו הובלנו בנינוחות יחסית משחק שלם בפער שנע סביב ה-10 הפרש, ואז רמת גן הצליחו לחזור עם רצף אירועים ביזארי שכלל החלטות שיפוט פושעות (לא ברור לי איך לא עשינו רעש על מה שהיה שם, פשוט שערוריה), אינסוף החטאות עונשין, איבודים הזויים ויום פסיכי של רמת גן, ספציפית של סטיבנס, אריאל והובר שנתן את המשחק הכי גדול בקריירה שלו. רוצה לומר, עם כל הבאסה חשוב לשים דברים בפרופורציה.

2. מרכוס פוסטר נתן משחק ברמה של תחתית ליגה לאומית ואני מפרגן לו. ההפסד הזה בערך 50 אחוז על שמו. קלע באחוזים מזעזעים זריקות חופשיות לחלוטין, לא הצליח לעבור את השחקן שלו, החטיא עונשין בלי סוף, איבד כדורים בצורה הזויה, לא שמר על כלום. נורא.
אני מכיר אותו המון שנים, עוד לפני שהגיע לחולון, ואני מת עליו בכל מקום שהוא שיחק בו. בעונה שעברה האיש זכה לריטאס באליפות כמעט לבד עם תצוגות קלאץ' מטורפות. מה שאנחנו רואים ממנו עד כה זה פשוט לא דומה ואני מתחיל לחשוב שיש כאן דברים שלא קשורים לכדורסל.
כך או כך, בלתי מתקבל על הדעת שככה יראה שחקן של 600 אלף דולר. כבר איבדנו תואר אחד בגללו וגם אם זה רק גביע ווינר, זה עדיין מדאיג מאוד. כדאי מאוד שיתאפס על עצמו מהר כי אחרת צריך לעשות חושבים.
לחשוב שויתרנו על אקס בשבילו, איזה כאב לב.

3. ראיתי פה כל מיני טענות על הצורה שבה שיחקנו בהתקפה, אבל האמת היא שקודם כל הפסדנו את המשחק בהגנה, וזה התחיל מהגנה אינדיבידואלית. נועם יעקב, שחקן שהגנה זה אחד הטיקטים העיקריים שלו, היה פשוט מתחת לכל ביקורת. עבר שוב ושוב מתחת לחסימה וחטף שלשות בפנים, וכל מי שרצה לקחת אותו לטיול. ככה הוא לא יראה שניה העונה. גם פלטין שנתן משחק טוב סך הכל פישל בלי סוף בהגנה. זה נהדר שהוא משחק עם כל כך הרבה אינטנסיביות, אבל הוא חייב לשמור חכם יותר. חטפנו יותר מדי סלים על טעויות לא מחויבות שלו וכל מיני רגעים של חוסר ריכוז.
כמובן שלא פחות מהגנה אינדיבידואלית נפלנו על הגנה קבוצתית, מה שמביא אותי לנקודה הבאה שלי.

4. עבודה רעה מאוד של דדאס. לא יתכן שמשחק שלם הם טוחנים את הפיק אנד רול של הובר עם סטיבנס ודדאס לא מסוגל למצוא פתרון מתקבל על הדעת. היו מקרים שבהם הגבנו והם עדיין עשו סל כי רמת הביצוע שלהם הייתה באמת גבוהה, אבל ברוב המקרים פשוט טיפלנו רע מאוד הפיק אנד רול. אשכרה הדבר הכי טוב שדדאס הצליח לחשוב עליו זה חילופים אוטומטיים שנגמרו בדחיפת הכדור לסטיבנס בצבע ושתי נקודות קלות. דגל אדום רציני.
בנוסף, כמו שדובר כבר רבות, מאוד לא אהבתי את בחירת הזרים שלו ששידרה זלזול וחוסר הערכה ליריבה. לא יתכן שאתה עולה למשחק הראשון של העונה, משחק נוקאאוט נגד יריבה טובה, בלי שלושת הזרים הכי טובים של הקבוצה בכל ההכנה ועוד עולה עם אנגולה, שחקן שהיה רגל וחצי מחוץ לקבוצה אחרי שפשוט הסריח את הפרקט בעונה שעברה. פשוט לא יעלה על הדעת.
אני אישית לא חושב שהוא צריך להיות מפוטר וגם לא חושב שזה יקרה כל כך מהר, אבל כן מקווה שיבהירו לו שמצופה ממנו להרבה יותר.

5. היו גם כמה נקודות אור ובראשן ג'ו רגלנד שנתן משחק אדיר. במשך כל תקופת ההכנה הוא נראה חצי כוח, אבל במשחק הרשמי הראשון הוא פשוט נתן הצגת כדורסל. ניהל את המשחק מושלם, הגיע לטבעת, קלע מבחוץ, הפעיל את קבוקלו, עשה סלים גדולים בקלאץ', ואפילו שמר יותר טוב מרוב השחקנים. שחקן שחקן.
קבוקלו נתן מחצית ראשונה מטורפת עם כל הרפרטואר משני צידי המגרש, אבל צריכים להיות כנים ולהגיד שהוא לא עלה למחצית השנייה. זה נכון שהוא לא קיבל כמעט כדורים, אגב, בעיקר בגלל שרמת גן שיחקו אזורית וצופפו כמו משוגעים מה שעלה להם בהרבה שלשות, אבל הוא גם די הפסיק לשמור ולהתאמץ בריבאונד. בכל אופן, ראינו את הפוטנציאל העצום שלו.
אני אישית גם אהבתי את איך ששיחקנו בהתקפה. במחצית הראשונה טחנו אותם באמצעות הפיק אנד רול של רגלנד וקבוקלו, וכשהם עברו לאזורית והביאו עזרות, הגענו כדור יפה ומצאנו קלעים לשלשות פנויות. היו מקרים שהיינו צריכים למצוא את קבוקלו בצבע כדי להוציא את החמישית של סטיבנס ולא עשינו את זה, אבל בסך הכל שיחקנו התקפה טובה ויעילה לאורך כל המשחק.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

אחלה סיכום, חסרה לי התייחסות בסעיף דדאס לניהול המשחק בדקות הסיום.
למשל , גיא פלטין מחטיא שתי זריקות מהקו , למה הוא נשאר לפוזשן התקפי הבא לקבל כדור ולהחטיא עוד אחת?
גם היציאה הזאת שהשחקנים צריכים להתרגל לזה שהם פייבוריטים, זאת אמירה פרנקואית, שישאל את עצמו אם הוא עמד בלחץ?
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

דווקא לפוסטר אני פחות דואג. לבחור יש פוטנציאל אדיר.
קבוקלו אכן היה חלש בהגנה אבל(וזה אבל גדול), זה המאמץ ההגנתי שתקבל מכל שחקן התקפי טוב שבקושי יראה כדורים בהתקפה.
לא הגיוני ליטרלי להתעלם מקיומו של הסטאר שלך במשך רבע שלם(+) ולצפות ממנו להיות 100% מחוייב הגנתית.
המוח של ספורטאים במשחקים קבוצתי לא פועל ככה לצערי.

תחשבו על ג'ייקובן בשיאו לא מקבל כדור רבע שלם ולמה זה יוביל בצד השני...
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

יופי של ניתוח של הוקיץ.

בעיניי הדבר היחיד שבאמת מדאיג זה שהדבר שהכי חששנו ממנו מתגשם, וזה שרמת האימון לא ברמת הסגל.
לא מבחינת ניהול סגל, לא מבחינת תיאום התאמות ואינטליגנציה בהגנה, לא מבחינת ניהול התקפה שמרגישה חצי מהזמן כמו שלשות או כלום.
פשוט לא מספיק טוב.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1322 לייקים

הוקיץ' כתב: 23 ספטמבר 2024, 07:22 סוף סוף הצלחתי להשלים את המשחק שראיתי רק מעט ממנו בלייב. כמה נקודות:

1. צריך להגיד את האמת, וזה כנראה משהו שיותר קל לשים לב אליו בשידור חוזר מאשר בזמן אמת, הניצחון של רמת גן היה האמ-אמא של הפוקסים. אנחנו הובלנו בנינוחות יחסית משחק שלם בפער שנע סביב ה-10 הפרש, ואז רמת גן הצליחו לחזור עם רצף אירועים ביזארי שכלל החלטות שיפוט פושעות (לא ברור לי איך לא עשינו רעש על מה שהיה שם, פשוט שערוריה), אינסוף החטאות עונשין, איבודים הזויים ויום פסיכי של רמת גן, ספציפית של סטיבנס, אריאל והובר שנתן את המשחק הכי גדול בקריירה שלו. רוצה לומר, עם כל הבאסה חשוב לשים דברים בפרופורציה.

2. מרכוס פוסטר נתן משחק ברמה של תחתית ליגה לאומית ואני מפרגן לו. ההפסד הזה בערך 50 אחוז על שמו. קלע באחוזים מזעזעים זריקות חופשיות לחלוטין, לא הצליח לעבור את השחקן שלו, החטיא עונשין בלי סוף, איבד כדורים בצורה הזויה, לא שמר על כלום. נורא.
אני מכיר אותו המון שנים, עוד לפני שהגיע לחולון, ואני מת עליו בכל מקום שהוא שיחק בו. בעונה שעברה האיש זכה לריטאס באליפות כמעט לבד עם תצוגות קלאץ' מטורפות. מה שאנחנו רואים ממנו עד כה זה פשוט לא דומה ואני מתחיל לחשוב שיש כאן דברים שלא קשורים לכדורסל.
כך או כך, בלתי מתקבל על הדעת שככה יראה שחקן של 600 אלף דולר. כבר איבדנו תואר אחד בגללו וגם אם זה רק גביע ווינר, זה עדיין מדאיג מאוד. כדאי מאוד שיתאפס על עצמו מהר כי אחרת צריך לעשות חושבים.

3. ראיתי פה כל מיני טענות על הצורה שבה שיחקנו בהתקפה, אבל האמת היא שקודם כל הפסדנו את המשחק בהגנה, וזה התחיל מהגנה אינדיבידואלית. נועם יעקב, שחקן שהגנה זה אחד הטיקטים העיקריים שלו, היה פשוט מתחת לכל ביקורת. עבר שוב ושוב מתחת לחסימה וחטף שלשות בפנים, וכל מי שרצה לקחת אותו לטיול. ככה הוא לא יראה שניה העונה. גם פלטין שנתן משחק טוב סך הכל פישל בלי סוף בהגנה. זה נהדר שהוא משחק עם כל כך הרבה אינטנסיביות, אבל הוא חייב לשמור חכם יותר. חטפנו יותר מדי סלים על טעויות לא מחויבות שלו וכל מיני רגעים של חוסר ריכוז.
כמובן שלא פחות מהגנה אינדיבידואלית נפלנו על הגנה קבוצתית, מה שמביא אותי לנקודה הבאה שלי.

4. עבודה רעה מאוד של דדאס. לא יתכן שמשחק שלם הם טוחנים את הפיק אנד רול של הובר עם סטיבנס ודדאס לא מסוגל למצוא פתרון מתקבל על הדעת. היו מקרים שבהם הגבנו והם עדיין עשו סל כי רמת הביצוע שלהם הייתה באמת גבוהה, אבל ברוב המקרים פשוט טיפלנו רע מאוד הפיק אנד רול. אשכרה הדבר הכי טוב שדדאס הצליח לחשוב עליו זה חילופים אוטומטיים שנגמרו בדחיפת הכדור לסטיבנס בצבע ושתי נקודות קלות. דגל אדום רציני.
בנוסף, כמו שדובר כבר רבות, מאוד לא אהבתי את בחירת הזרים שלו ששידרה זלזול וחוסר הערכה ליריבה. לא יתכן שאתה עולה למשחק הראשון של העונה, משחק נוקאאוט נגד יריבה טובה, בלי שלושת הזרים הכי טובים של הקבוצה בכל ההכנה ועוד עולה עם אנגולה, שחקן שהיה רגל וחצי מחוץ לקבוצה אחרי שפשוט הסריח את הפרקט בעונה שעברה. פשוט לא יעלה על הדעת.
אני אישית לא חושב שהוא צריך להיות מפוטר וגם לא חושב שזה יקרה כל כך מהר, אבל כן מקווה שיבהירו לו שמצופה ממנו להרבה יותר.

5. היו גם כמה נקודות אור ובראשן ג'ו רגלנד שנתן משחק אדיר. במשך כל תקופת ההכנה הוא נראה חצי כוח, אבל במשחק הרשמי הראשון הוא פשוט נתן הצגת כדורסל. ניהל את המשחק מושלם, הגיע לטבעת, קלע מבחוץ, הפעיל את קבוקלו, עשה סלים גדולים בקלאץ', ואפילו שמר יותר טוב מרוב השחקנים. שחקן שחקן.
קבוקלו נתן מחצית ראשונה מטורפת עם כל הרפרטואר משני צידי המגרש, אבל צריכים להיות כנים ולהגיד שהוא לא עלה למחצית השנייה. זה נכון שהוא לא קיבל כמעט כדורים, אגב, בעיקר בגלל שרמת גן שיחקו אזורית וצופפו כמו משוגעים מה שעלה להם בהרבה שלשות, אבל הוא גם די הפסיק לשמור ולהתאמץ בריבאונד. בכל אופן, ראינו את הפוטנציאל העצום שלו.
אני אישית גם אהבתי את איך ששיחקנו בהתקפה. במחצית הראשונה טחנו אותם באמצעות הפיק אנד רול של רגלנד וקבוקלו, וכשהם עברו לאזורית והביאו עזרות, הגענו כדור יפה ומצאנו קלעים לשלשות פנויות. היו מקרים שהיינו צריכים למצוא את קבוקלו בצבע כדי להוציא את החמישית של סטיבנס ולא עשינו את זה, אבל בסך הכל שיחקנו התקפה טובה ויעילה לאורך כל המשחק.
מסכים כמעט עם כל מילה.
פרט לסעיף הראשון, לאורך כל המשחק אמנם הובלנו בעשר הפרש אבל זה הרגיש שמשהו תקוע ואנחנו לא מצליחים לברוח. מהמחצית כבר דיברנו על זה ביציע שבסוף ר"ג יובילו פעם אחת המשחק וזה יהיה על הבאזר. לא הצלחנו לעשות להם סטופים הגנתיים ומשחק ההתקפה היה תקוע כל עוד לא היה תרגיל של פיק אנד רול בין רגלנד לקבוקלו.

אפרופו השיפוט השערורייתי, ההתעלמות מעבירות של ר"ג, והשריקות ההזויות לנו, נזכרתי שהיה מהלך ממש בסוף של הכנסת כדור לצבע שהם עצרו עם הרגל ולא שרקו לנו. לפחות ככה זה נראה מהיציע.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

הוקיץ' כתב: 23 ספטמבר 2024, 07:22 סוף סוף הצלחתי להשלים את המשחק שראיתי רק מעט ממנו בלייב. כמה נקודות:

מסכים עם רוב הדברים.
1. עם כל הכבוד לשיפוט, משחק כזה לא אמור להיות בידיים שלהם ואנחנו לא אמורים להיות תלויים בהם. כך שמבחינתי זה לא מעניין. אנחנו צריכים לדאוג לא להגיע למצב שהם יכולים להכריע משחק לרעתנו.
הובר נתן משחק נהדר כי נתנו לו. אתה נותן לשחקן להכנס למשחק בזריקות חופשיות (וצריך לומר את האמת - רוב הזריקות שלו, כולל ההזויות - היו חופשיות. בעיקר במחצית השניה) והוא יקלע גם את הקשות.
2. פוסטר נראה ככה בכל משחקי האימון העונה מלבד המשחק מול סלוניקי וכמה דקות מול ירושלים בחדרה. אני לא יודע מה הסיפור, אבל לא קרה במשחק משהו יוצא דופן מבחינתו.
3. נועם באמת היה מזעזע. לא יכול להיות שהובר, שהוא שחקן בגובה שלו, יקח אותו לסל ויעשה סלים בקלות מעליו. פלטין שמר מזעזע. עם כל הכבוד להתלהבות ולאנרגיה, אתה צריך גם להפעיל את הראש. לא יכול להיות שכל קרוס אובר של שחקן שקיבל כדור ביציאה מחסימה יזרוק אותך לרצפה וישאיר שחקן חופשי לקליעה. כנ"ל בשמירה באופן כללי ביצירה מחסימות. אתה חייב להסתכל על מה שקורה במגרש ולא רק לרדוף כמו סוס עיוור אחרי השחקן שלך.
כנ"ל לגבי בלייזר. בכל פעם שהוא מאחר להגיע הוא קפץ לחסום בהטעיית זריקה ולפחות שלוש פעמים שאני זוכר, השאיר שחקנים לזריקה פנויה כתוצאה מכך.
4. בדיוק הבעיה הגדולה שלנו. חוסר היכולת של דדאס לעשות התאמות. נכון שהיה לנו סגל מוגבל אחרי ההרחקה של בנטיל. אבל לא יכול להיות שאנחנו משחקים כשבלייזר שומר על קרופורד ופוסטר שומר על מיילס שעושה עליו סלים בפוסט אפ. ולא יכול להיות שלא מוצאים פתרונות לתרגילים של ר"ג וממשיכים עם החילופים האוטומטיים בלי שום התאמות. זה כמובן בלט במיוחד גם בהתקפה מול אזורית שנראינו מולה פשוט אבודים. דברים שמלמדים בגיל קטסל לא נעשו אצלנו. למשל - בן בנטיל עולה להיי פוסט מול אזורית. ראבאק - תרים ידיים למעלה כדי שיוכלו למסור לך. מה אתה עומד כמו נציב מלח. או כשהכדור נמצא אצל שחקן ב"חצי פינה" כמו שזה נקרא פעם וגבוה חותך מההי פוסט למטה הדבר הבסיסי זה ששחקן יגיע בעקבותיו להיי פוסט.
ובמקרים אחרים בנטיל עמד על ההי פוסט כשכדור למעלה אצל רגלנד וקבוקלו נצמיד ללו פוסט בצד השני וככה עזר לשחקני ההגנה לצמצם מרחקים במקום לפתוח את המשחק. דברים בסיסיים שלא קורים אצלנו.
5. לצערי הנושא של רגלנד לא מלהיב אותי. זה לא הפתיע אותי כי כולנו יודעים מה הוא שווה. אבל זה משחק שבו רגלנד היה למעשה מוביל הכדור היחיד ועשה מה שהוא יודע לעשות (מצוין) והיה יכול לעשות אפילו טוב יותר כי היינו משחקים קצת יותר אינטיליגנטי בהתקפה (למשל לא מניעים כדור מסביב ומפגיזים מהשלוש כמו מפגרים מול אזורית 2-3 פשוטה). הבעיה היא שרגלנד לא יקבל ככל הנראה את ההזדמנות לשחק כרכז מוביל כמו שהוא יודע והראה אתמול בגלל מתן העדיפות לבברלי והצבה של רגלנד כגארד שני ליד בברלי.
התלהבו פה מהעובדה שבברלי מסיים משחק עם שישה אסיסטים, אבל זה מה שרגלנד עשה במחצית אחת רגילה שלו. הלוואי שזה יגרום לדדאס לשנות קצת את החשיבה שלו.
לגבי קבוקלו - אני חושב שהוא עדיין ילד בחשיבה שלו ובמחצית השניה, כשהוא הפסיק לקבל כדורים בהתקפה, זה הוריד את המוטיבציה שלו לשמור. יכול להיות שהוא גם היה עייף מכיוון שכבר לא היה לו מחליף וצריך לזכור שהוא לא בכושר משחק של שאר השחקנים בקבוצה. מקווה שזה הענין וצריך לזכור שוב - הוא לא יצטרך לשחק כל כך הרבה דקות במשחקים רגילים.
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

רדנקו כתב: 23 ספטמבר 2024, 11:17 מסכים עם רוב הדברים.
1. עם כל הכבוד לשיפוט, משחק כזה לא אמור להיות בידיים שלהם ואנחנו לא אמורים להיות תלויים בהם. כך שמבחינתי זה לא מעניין. אנחנו צריכים לדאוג לא להגיע למצב שהם יכולים להכריע משחק לרעתנו.
הובר נתן משחק נהדר כי נתנו לו. אתה נותן לשחקן להכנס למשחק בזריקות חופשיות (וצריך לומר את האמת - רוב הזריקות שלו, כולל ההזויות - היו חופשיות. בעיקר במחצית השניה) והוא יקלע גם את הקשות.
2. פוסטר נראה ככה בכל משחקי האימון העונה מלבד המשחק מול סלוניקי וכמה דקות מול ירושלים בחדרה. אני לא יודע מה הסיפור, אבל לא קרה במשחק משהו יוצא דופן מבחינתו.
3. נועם באמת היה מזעזע. לא יכול להיות שהובר, שהוא שחקן בגובה שלו, יקח אותו לסל ויעשה סלים בקלות מעליו. פלטין שמר מזעזע. עם כל הכבוד להתלהבות ולאנרגיה, אתה צריך גם להפעיל את הראש. לא יכול להיות שכל קרוס אובר של שחקן שקיבל כדור ביציאה מחסימה יזרוק אותך לרצפה וישאיר שחקן חופשי לקליעה. כנ"ל בשמירה באופן כללי ביצירה מחסימות. אתה חייב להסתכל על מה שקורה במגרש ולא רק לרדוף כמו סוס עיוור אחרי השחקן שלך.
כנ"ל לגבי בלייזר. בכל פעם שהוא מאחר להגיע הוא קפץ לחסום בהטעיית זריקה ולפחות שלוש פעמים שאני זוכר, השאיר שחקנים לזריקה פנויה כתוצאה מכך.
4. בדיוק הבעיה הגדולה שלנו. חוסר היכולת של דדאס לעשות התאמות. נכון שהיה לנו סגל מוגבל אחרי ההרחקה של בנטיל. אבל לא יכול להיות שאנחנו משחקים כשבלייזר שומר על קרופורד ופוסטר שומר על מיילס שעושה עליו סלים בפוסט אפ. ולא יכול להיות שלא מוצאים פתרונות לתרגילים של ר"ג וממשיכים עם החילופים האוטומטיים בלי שום התאמות. זה כמובן בלט במיוחד גם בהתקפה מול אזורית שנראינו מולה פשוט אבודים. דברים שמלמדים בגיל קטסל לא נעשו אצלנו. למשל - בן בנטיל עולה להיי פוסט מול אזורית. ראבאק - תרים ידיים למעלה כדי שיוכלו למסור לך. מה אתה עומד כמו נציב מלח. או כשהכדור נמצא אצל שחקן ב"חצי פינה" כמו שזה נקרא פעם וגבוה חותך מההי פוסט למטה הדבר הבסיסי זה ששחקן יגיע בעקבותיו להיי פוסט.
ובמקרים אחרים בנטיל עמד על ההי פוסט כשכדור למעלה אצל רגלנד וקבוקלו נצמיד ללו פוסט בצד השני וככה עזר לשחקני ההגנה לצמצם מרחקים במקום לפתוח את המשחק. דברים בסיסיים שלא קורים אצלנו.
5. לצערי הנושא של רגלנד לא מלהיב אותי. זה לא הפתיע אותי כי כולנו יודעים מה הוא שווה. אבל זה משחק שבו רגלנד היה למעשה מוביל הכדור היחיד ועשה מה שהוא יודע לעשות (מצוין) והיה יכול לעשות אפילו טוב יותר כי היינו משחקים קצת יותר אינטיליגנטי בהתקפה (למשל לא מניעים כדור מסביב ומפגיזים מהשלוש כמו מפגרים מול אזורית 2-3 פשוטה). הבעיה היא שרגלנד לא יקבל ככל הנראה את ההזדמנות לשחק כרכז מוביל כמו שהוא יודע והראה אתמול בגלל מתן העדיפות לבברלי והצבה של רגלנד כגארד שני ליד בברלי.
התלהבו פה מהעובדה שבברלי מסיים משחק עם שישה אסיסטים, אבל זה מה שרגלנד עשה במחצית אחת רגילה שלו. הלוואי שזה יגרום לדדאס לשנות קצת את החשיבה שלו.
לגבי קבוקלו - אני חושב שהוא עדיין ילד בחשיבה שלו ובמחצית השניה, כשהוא הפסיק לקבל כדורים בהתקפה, זה הוריד את המוטיבציה שלו לשמור. יכול להיות שהוא גם היה עייף מכיוון שכבר לא היה לו מחליף וצריך לזכור שהוא לא בכושר משחק של שאר השחקנים בקבוצה. מקווה שזה הענין וצריך לזכור שוב - הוא לא יצטרך לשחק כל כך הרבה דקות במשחקים רגילים.
1. מסכים שלא היינו צריכים לאפשר להם להיות מספיק קרובים כדי לחזור, אבל הנקודה שלי היא שאם היינו משחקים את אותו משחק 20 פעמים הם היו מנצחים אולי פעם אחת. זה לא רק החלטות השיפוט, זה גם איבודים הזויים שהגיעו בלי לחץ בכלל והחטאות עונשין בכמויות. אני מסכים שכאשר נותנים להם להיכנס למשחק אז הם יקלעו גם זריקות קשות, אבל הובר היה ביום פסיכי מהשניה הראשונה וחצי מהשלשות שלו היו כאלו שסטף קארי היה מתגאה בהן.

2. מסכים. אם זה היה אירוע מבודד לא הייתי טורח לציין את זה בכלל. גם בנטיל היה חלש אבל אני לא רואה טעם להתייחס לזה כי עד כה הוא היה מצוין, אצל פוסטר זה פשוט המשך ישיר לכל תקופת ההכנה.

3. מסכים.

4. כנ"ל.

5. נחיה ונראה. לדעתי, וזה מה ששמעתי גם מאוהדי חולון, לרגלנד יש נטייה לשחק בהילוך ראשון כשהמשחק לא חשוב ומה שראינו ממנו נגד רמת גן זו הפעם הראשונה שהוא באמת לקח את המשחק ברצינות. אני מאמין שהוא יכול להביא את היכולת הזו גם לצד בברלי, אבל כמו שאמרתי, נחיה ונראה.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

עושה רושם שהחלאות קיבלו זיקפה מזה שאנחנו וירושלים הודחנו ומיהרו להכשיר את בלאט , נקווה שזה התואר היחידי שיחגגו העונה
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  437 לייקים

Red Or Dead כתב: 22 ספטמבר 2024, 10:28 בכל מקרה, אני נותן יותר קרדיט לאנשים שהיו שם תמיד, על פני כאלה שלא היו כל השנים שהיינו בדרייב אין חצי ריק, וגם לא יהיו אם ההצלחות לא יגיעו, ויותר מזה, מוכנים להגיע אך ורק ליד אליהו ולא יואילו בטובם לנסוע לירושלים, חיפה או חולון בשביל לייצר איזושהי פשרה.
וואו, די עם תחושת הבעלות המזוייפת הזו על התקומה של הקבוצה.
יש לא מעט אנשים שהיו שם מהרגע הראשון שרוצים לעבור. יש לא מעט אנשים שהיו שם מהרגע הראשון, כולל אני, ששוקלים זאת בחיוב אבל רוצים לשמוע עוד פרטים לפני החלטה סופית. וכן, גם לא מעט אנשים שהיו שם מהרגע הראשון ולא רוצים לעבור. הקבוצה שייכת לכולם בצורה שווה, והתקופה של הקבוצה נזקפת לכל אלו בצורה שווה.

ולמה אתה לא מדבר על אלו שלא יואילו בטובם לנסוע למשחקים ביד אליהו גם אם הקהל ירצה בכך בשביל לייצר פשרה כלשהי?
יש כאלו שרוצים לעבור ליד אליהו, וכאלו שלא רוצים לעבור ליד אליהו, למה בעינך לא לשחק ביד אליהו ולקבל את הדעה של אחד הצדדים זו פשרה?
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

מדהים כמו משקיעים פה חברי הפורום בבחירת הכינוי שלהם.
אדום ותיק
קיבל.ה  752 לייקים

רג עלו לגמר הגביע לאחר שניצחו את בני הרצליה. מהמעט שראיתי הם קבוצה מאד מאומנת ורואים שם השקעה של המאמן ורצון של השחקנים לבצע את מה שהוא אומר. זאת קבוצה !

משחק הליגה עם רג הוא משחק פתיחת העונה שלנו.
זאת הזדמנות בלתי חוזרת לשחקנים ולמאמן להראות שהמעידה מולם היתה ארוע בודד (אמנם כואב).
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
שליחת תגובה