שאר הליגה (ליגה לאומית+על) 24/25
- הסלע האדום
- קיבל.ה לייק אחד
שייע גלזר במכבי ואחיו חיים בהפועל.
-
- קיבל.ה 214 לייקים
מעולם לא הבנתי את ה"חסכון בשכר" כחלק מחישוב הרווח לפעמים אפילו סופרים את השכר עד סוף החוזה.
השחקנים האלה עוברים כי מציעים להם משכורת טובה יותר, כלומר הקבוצה הפסידה שחק בחוזה נמוך יחסית, ועכשיו צריך להביא שחקן אחר במקומו.
איך לעזזל אפשר לספור את זה כרווח ?
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 1621 לייקים
זה רווח כשלא מביאים שחקן במקומו או שמביאים שחקן בעלות נמוכה יותר
-
- קיבל.ה 214 לייקים
אם היה לייק עצוב, הייתי נותן 3-4 כאלה לתשובה שלך.בני12 כתב: ↑05 ספטמבר 2024, 13:31זה רווח כשלא מביאים שחקן במקומו או שמביאים שחקן בעלות נמוכה יותר
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
בנתיים כפר שלם בדרך לליגת העל , זה עד כמה הליגה הזו עלובה
-
- קיבל.ה 960 לייקים
וראשון האימתנית מפסידה לעכו שרק לפני דקה בנו קבוצה
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
הלאומית מקבלת צורה רק מאמצע הסיבוב שני, בסיבוב הראשון זה הכל שאפל אחד גדול
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
ספורט 5
אירוע חריג ומביך במיוחד התקיים אמש (חמישי) במסגרת משחק הדירוג בין הפועל ת"א למכבי כישרונות חדרה בגביע אתנה. שלוש שחקניות מהאדומות, ביניהן יו"ר ארגון השחקנים הישראלי, קארין סנדל, שנבחרה הקיץ גם להנהלת הארגון העולמי כנציגת אירופה, הוחלפו במחצית בכדי להגיע לחתונה וקבוצתן נקלעה למצב של 9 שחקניות נגד 11, שהוביל לספיגת שלושה שערים נוספים, בדרך ל-6:0 צורם במיוחד. כעת, מתבררים פרטים נוספים מאחורי האירוע, כאשר בסביבת הקבוצה, זעם גדול.
החתונה, של שחקנית עבר, הייתה כמובן ידועה מראש כך שהפועל ת"א פעלה בכדי לשנות את מועד המשחק, דבר שכאמור לא צלח. מה היה הפתרון המתוכנן, ובכן, החילופים במחצית היו כמובן מתוכננים מראש, כאשר קארין סנדל, שי פרל וזוהר כהן אכן היו אמורות להתחלף לאחר 45 הדקות הראשונות בשלוש שחקניות אחרות, אך גם קורל חזן ופביולה סאנצ'ס נאלצו להתחלף, בשל פציעות. עממה, להפועל לא היו מספיק שחקניות בסגל והן נאלצו להישאר עם 9 בלבד על המגרש.
"כל כך מביך", מסר מקורב למועדון, אך לא כאן הסתיימה הביקורת, הנסערת יש לומר. "כל ההתנהלות במהלך פגרת הקיץ הייתה ביזיונית, צוות לא ראוי, העזיבו את רוב השחקניות מהעונה שעברה שנתנו הכל למועדון ועלו איתו לליגת העל. מה שקרה בקבוצה הוא זלזול בכל הענף, ובסוף גם היו גורמים שאישרו לשחקניות לצאת באמצע משחק. אך צריך להודות, זה לא שהענף הזה לא היה מוכתם כבר קודם".
האדומות, שהראו גם יכולת מרשימה בגביע אתנה והצגיו מסע רכש מסקרן לדמי הקיץ, יקוו לשים את הסערה הזו מאחוריהן כשיפתחו ביום חמישי את ליגת העל במשחק ביתי לא קל בכלל, מול הפועל קטמון ירושלים.
מועדון הפועל ת"א מסר בתגובה: ״אנחנו רואים את המקרה בחומרה רבה. קבוצת כדורגל מקצוענית לא אמורה לנהוג כך, בלשון המעטה. המועדון משקיע משאבים רבים, זמן וכוח אדם בכדי להפוך את קבוצת הנשים לקבוצה מקצוענית והמקרה הזה לא מוסיף לאף אחד כבוד. אנו מתנצלים בפני כל מי שמועדון הכדורגל תל אביב יקר ללבו, דבר כזה לא יכול לקרות ואנחנו גם נדאג שלא יקרה. הנושא ייבדק לעומק, נסיק את המסקנות ואם צריך לקבל החלטות קשות, זה מה שיהיה. על כל מי שלובש את הסמל של הפועל תל אביב יש אחריות לנהוג במקצועיות ברמה הגבוהה ביותר - ומי שלא מסוגל לעמוד בסטנדרטים הגבוהים שלנו, פשוט לא יהיה פה״.
אירוע חריג ומביך במיוחד התקיים אמש (חמישי) במסגרת משחק הדירוג בין הפועל ת"א למכבי כישרונות חדרה בגביע אתנה. שלוש שחקניות מהאדומות, ביניהן יו"ר ארגון השחקנים הישראלי, קארין סנדל, שנבחרה הקיץ גם להנהלת הארגון העולמי כנציגת אירופה, הוחלפו במחצית בכדי להגיע לחתונה וקבוצתן נקלעה למצב של 9 שחקניות נגד 11, שהוביל לספיגת שלושה שערים נוספים, בדרך ל-6:0 צורם במיוחד. כעת, מתבררים פרטים נוספים מאחורי האירוע, כאשר בסביבת הקבוצה, זעם גדול.
החתונה, של שחקנית עבר, הייתה כמובן ידועה מראש כך שהפועל ת"א פעלה בכדי לשנות את מועד המשחק, דבר שכאמור לא צלח. מה היה הפתרון המתוכנן, ובכן, החילופים במחצית היו כמובן מתוכננים מראש, כאשר קארין סנדל, שי פרל וזוהר כהן אכן היו אמורות להתחלף לאחר 45 הדקות הראשונות בשלוש שחקניות אחרות, אך גם קורל חזן ופביולה סאנצ'ס נאלצו להתחלף, בשל פציעות. עממה, להפועל לא היו מספיק שחקניות בסגל והן נאלצו להישאר עם 9 בלבד על המגרש.
"כל כך מביך", מסר מקורב למועדון, אך לא כאן הסתיימה הביקורת, הנסערת יש לומר. "כל ההתנהלות במהלך פגרת הקיץ הייתה ביזיונית, צוות לא ראוי, העזיבו את רוב השחקניות מהעונה שעברה שנתנו הכל למועדון ועלו איתו לליגת העל. מה שקרה בקבוצה הוא זלזול בכל הענף, ובסוף גם היו גורמים שאישרו לשחקניות לצאת באמצע משחק. אך צריך להודות, זה לא שהענף הזה לא היה מוכתם כבר קודם".
האדומות, שהראו גם יכולת מרשימה בגביע אתנה והצגיו מסע רכש מסקרן לדמי הקיץ, יקוו לשים את הסערה הזו מאחוריהן כשיפתחו ביום חמישי את ליגת העל במשחק ביתי לא קל בכלל, מול הפועל קטמון ירושלים.
מועדון הפועל ת"א מסר בתגובה: ״אנחנו רואים את המקרה בחומרה רבה. קבוצת כדורגל מקצוענית לא אמורה לנהוג כך, בלשון המעטה. המועדון משקיע משאבים רבים, זמן וכוח אדם בכדי להפוך את קבוצת הנשים לקבוצה מקצוענית והמקרה הזה לא מוסיף לאף אחד כבוד. אנו מתנצלים בפני כל מי שמועדון הכדורגל תל אביב יקר ללבו, דבר כזה לא יכול לקרות ואנחנו גם נדאג שלא יקרה. הנושא ייבדק לעומק, נסיק את המסקנות ואם צריך לקבל החלטות קשות, זה מה שיהיה. על כל מי שלובש את הסמל של הפועל תל אביב יש אחריות לנהוג במקצועיות ברמה הגבוהה ביותר - ומי שלא מסוגל לעמוד בסטנדרטים הגבוהים שלנו, פשוט לא יהיה פה״.
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
עכשיו יהיה(קהל של תוכנית ריאלטי זולה)
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
בינתיים בלאומית שלומי אזולאי החלוץ כובש
צמד ורעננה מובילה 2:1 על אום אל פאחם.
יפו מובילה 3:0 על הפועל ר"ג
בני יהודה מובילה 2:0 על הרצליה
-
- קיבל.ה 1055 לייקים
אשכרה שלומי אזולאי היה על המדף והבאנו את שהר?לירון האדום כתב: ↑09 ספטמבר 2024, 20:29 בינתיים בלאומית שלומי אזולאי החלוץ כובש
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
טעות שלי כמובן, הכוונה לשלומי אזולאי הקשר.L.S כתב: ↑09 ספטמבר 2024, 21:02אשכרה שלומי אזולאי היה על המדף והבאנו את שהר?לירון האדום כתב: ↑09 ספטמבר 2024, 20:29 בינתיים בלאומית שלומי אזולאי החלוץ כובש
החלוץ משחק באשדוד
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
שמח באול אל פאחם
קראו כתבה מעניינת מאפליקציית sport5
אלעד בראון התפטר מאימון אום אל פאחם - ערוץ הספורט
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=483078
קראו כתבה מעניינת מאפליקציית sport5
אלעד בראון התפטר מאימון אום אל פאחם - ערוץ הספורט
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=483078
-
- קיבל.ה 391 לייקים
מסתבר שיש משחק אימון מול מכבי פ״ת, 3-1 להפועל במחצית, אגב פ״ת קבוצת ליגה לאומית לכל דבר ככה שאין מה להתלהב.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
אשכרה כפר שלם יכולה לעלות לליגת העל , כרגע במחצית מובילה 3 0 על רמת גן ובדרך ל4 ניצחונות מארבעה משחקים
-
- קיבל.ה 371 לייקים
-
- קיבל.ה 1055 לייקים
-
- קיבל.ה 1080 לייקים
כפר שלם תיקח כרטיס אחד
צריך להאבק עם בני יהודה והפועל פ"ת על הכרטיס השני
צריך להאבק עם בני יהודה והפועל פ"ת על הכרטיס השני
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
די נו, איזה יעלו ליגה.
אנשים לא ראו את הליגה הזאת בשנים האחרונות?
-
- קיבל.ה 374 לייקים
איתן אהרון שבמקרה גם מנהל הקבוצה שלהם והוא בן איזה 50, רצו לעשות לו כבוד אז הכניסו אותו במצב של 5:0
-
- קיבל.ה 1080 לייקים
לאלירון האדום כתב: ↑12 ספטמבר 2024, 21:32 די נו, איזה יעלו ליגה.
רק 2 עונות בחיים שלי ראיתי משחקים בלאומית ויקוללו האנשים שגרמו לי לעשות את זה
-
- קיבל.ה 177 לייקים
מי שראה ערוץ הקיבוץ ראה איזה שכונה הליגה הזאת
אנשים מתמסרים בעיגול האמצע, משחקים בעמידה..
זה שהפועל לא מובילה 2-0 במחצית על כל קבוצה פה זה ביזיון גדול
אנשים מתמסרים בעיגול האמצע, משחקים בעמידה..
זה שהפועל לא מובילה 2-0 במחצית על כל קבוצה פה זה ביזיון גדול
-
- קיבל.ה 1055 לייקים
מושה שפעם ראשונה ראיתי ערוץ הקיבוץ
זו פשוט רמה מביכה.
מה שהסקתי מהצפיה הדבר המביך הזה שקבוצות באות להתאבד על המגרש נגדנו.
כנראה שהשם הפועל תל אביב עדיין עושה משהו לקבוצות שמולנו.
זו ליגה ברמה מאוד מביכה. על גבול החובבני ואם אנחנו לא עולים ליגה זה ביזיון ענק
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
לא צריך לראות, אפשר גם להתעניין ולעקוב.Xavi כתב: ↑12 ספטמבר 2024, 21:40לאלירון האדום כתב: ↑12 ספטמבר 2024, 21:32 די נו, איזה יעלו ליגה.
זאת ליגה שמקבלת צורה רק לקראת סוף הסיבוב השני.
קבוצות שבקבר פתאום בסיבוב אחרון כמעט עולות לפלייאוף עליון.
קבוצות שהיו בצמרת מתרסקות לתחתית.
זאת ליגה ארוכה ועומקי הסגל והאיכות באים לידי ביטוי שהליגה מתקדמת.
זה לא דומה לליגת העל
-
- קיבל.ה 960 לייקים
איזה יעלו ליגה? אני בספק אם כפר שלם יסיימו בפלייאוף העליון
יאללה הביתה!!!
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
רמת גן העלו שוער מצחיק ממש, שני גולים קיבלו עליו באשמתו הישירה.
- כרובית
- קיבל.ה 1009 לייקים
- Shacham
- קיבל.ה 846 לייקים
מקווה שזה לא קונספציהלירון האדום כתב: ↑12 ספטמבר 2024, 22:37לא צריך לראות, אפשר גם להתעניין ולעקוב.Xavi כתב: ↑12 ספטמבר 2024, 21:40לאלירון האדום כתב: ↑12 ספטמבר 2024, 21:32 די נו, איזה יעלו ליגה.
זה לא דומה לליגת העל
-
- קיבל.ה 350 לייקים
אני לא יודע איך כפר שלם משחקים, הם ממש לא מעניינים אותי.
מה שאני יודע זה ש-12/12 זה מה שנקרא "מעל הליגה". אנחנו היינו צריכים להיות במקומם היום. 4/9 (שיכול היה בקלות להיות גם 1/9 או 2/9) זה בושה וחרפה.
אם אנחנו לא עולים ליגה העונה (וזה מה שאני חושב שהולך לקרות), כל הצוות המקצועי והעאלק שחקנים האלה צריכים לעוף על טיל ללא יוצא מן הכלל.
מה שאני יודע זה ש-12/12 זה מה שנקרא "מעל הליגה". אנחנו היינו צריכים להיות במקומם היום. 4/9 (שיכול היה בקלות להיות גם 1/9 או 2/9) זה בושה וחרפה.
אם אנחנו לא עולים ליגה העונה (וזה מה שאני חושב שהולך לקרות), כל הצוות המקצועי והעאלק שחקנים האלה צריכים לעוף על טיל ללא יוצא מן הכלל.
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
אתה אומר אפשר לשבת בבית ולהרגע והכל בסדר ויהיה בסדרלירון האדום כתב: ↑12 ספטמבר 2024, 22:37לא צריך לראות, אפשר גם להתעניין ולעקוב.Xavi כתב: ↑12 ספטמבר 2024, 21:40לאלירון האדום כתב: ↑12 ספטמבר 2024, 21:32 די נו, איזה יעלו ליגה.
זה לא דומה לליגת העל
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
אני אומר שההיסטריה שלך ושל עד המוות לדוגמה היא מיותרת, מגוחכת ומצחיקה.dino כתב: ↑13 ספטמבר 2024, 07:05אתה אומר אפשר לשבת בבית ולהרגע והכל בסדר ויהיה בסדרלירון האדום כתב: ↑12 ספטמבר 2024, 22:37לא צריך לראות, אפשר גם להתעניין ולעקוב.
זה לא דומה לליגת העל
אבל כנראה העיקר להיות אנטי הפועל
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
כפר שלם מעל הליגה?עד המ!!ת הפועל כתב: ↑13 ספטמבר 2024, 03:25 אני לא יודע איך כפר שלם משחקים, הם ממש לא מעניינים אותי.
ראית את התקציר שלהם?
וכן אם אנחנו לא עולים זה כישלון ענק
-
- קיבל.ה 695 לייקים
בלי להתעסק באף קבוצה אחרת, רק מלהסתכל על הפועל, ההיסטריה אולי מוגזמת מעט אבל בטח לא מגוכחת או מצחיקה. אנחנו לא נראים טוב בכלל, במרכז השדה וההגנה אנחנו בכלל נוראיים. תסריט ההסתבכות לא מופרך.לירון האדום כתב: ↑13 ספטמבר 2024, 10:07אני אומר שההיסטריה שלך ושל עד המוות לדוגמה היא מיותרת, מגוחכת ומצחיקה.dino כתב: ↑13 ספטמבר 2024, 07:05אתה אומר אפשר לשבת בבית ולהרגע והכל בסדר ויהיה בסדרלירון האדום כתב: ↑12 ספטמבר 2024, 22:37
לא צריך לראות, אפשר גם להתעניין ולעקוב.
זה לא דומה לליגת העל
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
פעם קודמת עליית ממקום 1 עם פער של 12 נק ממקום שלישי.בר קולמוסא כתב: ↑13 ספטמבר 2024, 11:24בלי להתעסק באף קבוצה אחרת, רק מלהסתכל על הפועל, ההיסטריה אולי מוגזמת מעט אבל בטח לא מגוכחת או מצחיקה. אנחנו לא נראים טוב בכלל, במרכז השדה וההגנה אנחנו בכלל נוראיים. תסריט ההסתבכות לא מופרך.לירון האדום כתב: ↑13 ספטמבר 2024, 10:07אני אומר שההיסטריה שלך ושל עד המוות לדוגמה היא מיותרת, מגוחכת ומצחיקה.
היו לך 7 הפסדים ו 7 תוצאות תיקו.
חדרה עלתה עם 8 הפסדים ו 11 תיקו.
פרופורציות, יש לחץ כי פתיחת העונה היתה מגמגמת, אבל בתחילת העונה הכל עוד צמוד אז זה הגיוני.
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
שנה שעברה
קריית שמונה עלתה עם 9 הפסדים!
טבריה עם 12 תיקו ו 5 הפסדים.
לפני שנתיים 2 הפתח תקוויות עולות עם 8 הפסדים
קריית שמונה עלתה עם 9 הפסדים!
טבריה עם 12 תיקו ו 5 הפסדים.
לפני שנתיים 2 הפתח תקוויות עולות עם 8 הפסדים
-
- קיבל.ה 753 לייקים
כגודל הציפיות (נדרוס את הליגה), כך גודל האכזבה (מדשדשים... ).
נכון, זאת רק תחילת הדרך. הדאגה היא מהבחירה הלא נכונה (חפוזה) של הזרים שנעלו לך את האופציה לחיזוק כשתצטרך להתחזק.
הדאגה היא מאי קריאת המצב. כבר חודשיים שברור שחייבים מגן שמאלי וקשר אמצע!
הדאגה\האכזבה מאי מעורבות מספקת של הבעלים החדשים. בעלים חדש אמור להפיח רוח חדשה (באמצעות הזרמת תקציבים). וזה לא קורה אצלנו.
לחשוב רק מה היה אם עופר ינאי היה הבעלים.
נכון, זאת רק תחילת הדרך. הדאגה היא מהבחירה הלא נכונה (חפוזה) של הזרים שנעלו לך את האופציה לחיזוק כשתצטרך להתחזק.
הדאגה היא מאי קריאת המצב. כבר חודשיים שברור שחייבים מגן שמאלי וקשר אמצע!
הדאגה\האכזבה מאי מעורבות מספקת של הבעלים החדשים. בעלים חדש אמור להפיח רוח חדשה (באמצעות הזרמת תקציבים). וזה לא קורה אצלנו.
לחשוב רק מה היה אם עופר ינאי היה הבעלים.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)