מילפורד כתב:באמת? 23 דקות? זה בערך 20 דקות יותר ממה שהיה אמור לשחק במשחק הזה בהן עשה יותר נזק מתועלת.
לא יודע אם זה מה שהפסיד את המשחק או לא.
אני יודע שאם יש טעות אחת מרכזית שדדאס עשה, זה זה.
מה שהפסיד לנו את הסדרה היתה ההטבעה המיותרת של הולנד שבה הוא נפצע. אלמלא הפציעה, הוא היה נרשם ולא אנגולה ואז קיבלנו גם שחקן ששומר טוב יותר על קולסון וגם שחקן שקולע באחוזים גבוהים יותר מאנגולה.
בהתחשב בכך שהקרב היה צמוד בלעדיו ועם אנגולה - אז אין ספק שאיתו היינו אלופים עכשיו.
מילפורד כתב:באמת? 23 דקות? זה בערך 20 דקות יותר ממה שהיה אמור לשחק במשחק הזה בהן עשה יותר נזק מתועלת.
לא יודע אם זה מה שהפסיד את המשחק או לא.
אני יודע שאם יש טעות אחת מרכזית שדדאס עשה, זה זה.
מה שהפסיד לנו את הסדרה היתה ההטבעה המיותרת של הולנד שבה הוא נפצע. אלמלא הפציעה, הוא היה נרשם ולא אנגולה ואז קיבלנו גם שחקן ששומר טוב יותר על קולסון וגם שחקן שקולע באחוזים גבוהים יותר מאנגולה.
בהתחשב בכך שהקרב היה צמוד בלעדיו ועם אנגולה - אז אין ספק שאיתו היינו אלופים עכשיו.
פחות להתראיין דדאס,
יותר לבנות קבוצה שאם היא לא תופסת יום מעולה ל3 אז היא בבעיה.
יש לך את השחקנים הכי טובים בישראל.
אני מקווה שיש לו מושג מעבר לריווח ובידודים.
גביזון כתב: ↑05 ספטמבר 2024, 22:29
פחות להתראיין דדאס,
יותר לבנות קבוצה שאם היא לא תופסת יום מעולה ל3 אז היא בבעיה.
יש לך את השחקנים הכי טובים בישראל.
אני מקווה שיש לו מושג מעבר לריווח ובידודים.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
...התראיין לפודקאסט "שוּט" עם האוזמן וג'ובה והתייחס באזור דקה 23' לפילוסופיית כדורסל - אמר שמה ששיחקנו שנה שעברה (וגם מופיע בספר שלו) מתאים לקבוצות "אנדרדוג" ועכשיו יש לנו קבוצה "פייבוריטית" אז צריך לשחק אחרת. https://www.youtube.com/watch?v=v6j0jMFNd18&t=427s
חידה למתקדמים באדיבות התרגום האוטומטי - איזה שחקן מוזכר במשפט הזה?
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
האוזמן היה ממש מעצבן בראיון הזה. כל הזמן התעסק בצהוב, ניסה לחלץ כותרות מפוצצות וחצי מהזמן גם לא הסכים לקבל את התשובות של דדאס. זה בסדר גמור להקשות על המרואיין ופה ושם להתעסק בעניינים רכילותיים, אבל מבחינת האוזמן זה היה כל הראיון וכך יצא שבמקום לדבר על עניינים מקצועיים, הוא העדיף לחזור שוב ושוב על זה שרגלנד ובברלי לא יסתדרו ביחד ושעופר ינאי יפטר את דדאס אם הוא לא יביא את כל שלושת התארים.
לצורך העניין, הם בכלל לא דיברו על דברים כמו חלוקת העבודה בין דדאס להינאס, האם קבוקלו ומוטלי ישחקו ביחד, היכולת הבעייתית של פוסטר עד כה, והקרדיט המפתיע לפלטין.
בכל אופן, אין ספק שבכל הנוגע לכדורסל יש לדדאס עוד מה להוכיח לנו, אבל אני חייב להגיד שאני מאוד מחבב אותו ובעיני על אף חוסר הניסיון יש לו את הטמפרמנט המתאים לאמן קבוצה כזו.
בניגוד לפרנקו, הוא לא מתרץ ולא מטיל את האשמה על אחרים, למרות שבעונה שעברה היו לו את כל הסיבות האפשריות להתעסק בתירוצים. הוא גם לא נרתע משמות גדולים ולא מתקפל. גם ברמת הכדורסל, עם כל הביקורת שהייתה לי עליו, הוא הוכיח בסדרה מול מכבי שהוא יכול למצוא פתרונות לא טריוויאלים שכמעט והביאו לנו את הניצחון בסדרה למרות שהיינו בעמדת נחיתות רצינית.
אמן שיצליח.
הוא גם אמר דברים מעניינים כמו זה שהוא מתכוון לשחק עם שתי חמישיות (וציין שזה מה שפריז עשו בשנה שעברה. זה מענין לראות שהוא עקב אחרי קבוצה ששיחקה ביורוקאפ).
הוא רוצה שככה נוכל לשחק בקצב גבוה וברמה גבוהה כל הזמן.
ציין (מה שגם אני וכל מי שמבין ראה לדעתי) שדווקא החמישיה השניה שלנו שיחקה טוב במיוחד והגדילה הפרשים במשחקים האחרונים.
בכלל אדם מענין מאוד.
אני מגדיר את עצמי בסה"כ יחסית חובב האוזמן אבל אין ספק שזה היה (ולא בפעם הראשונה) ראיון מגעיל מצידו.
מאיפה החוצפה לזלזל בפאקינג כל תשובה של דדאס שמשרת האימון האחרונה שהחזקת הייתה של עוזר מאמן באשדוד??
איך נזכה בתואר אמיתי אם במשחק כזה שאנחנו צריכים לנצח ב25 קל אנחנו בדרך להפסיד עם כל הסגל כוכבים שלנו ? מצטער אבל לא רואה את זה קורה , עם כל בקרדיט על ההבאה של חלק מהשחקנים הוא לא נראה מאמן מספיק טוב פשוט
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
גדול עליו בעשר מידות - קודם המנוחה לשניים משלושת הכוכבים הגדולים שלנו במשחק נוקאאוט אחרי 9 ימים בלי משחק + אנגולה הליצן במקום ווינרייט, אח"כ מטווח שלשות ואי הכנסת הכדורים לקבאקולו, ושום פתרונות בהגנה. במקום להרגיע את בנטיל הרותח הוא משאיר אותו לקבל טכנית שנייה, ולקינוח כל טעות אפשרית בדקה האחרונה, ממש כמו בפלייאוף נגד קריית-אתא.
הביתה ומיד.
נערך לאחרונה על ידי יורם ב 21 ספטמבר 2024, 23:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
גביזון כתב: ↑21 ספטמבר 2024, 23:20
בראיון דיבר שאנחנו בחסר שחקנים, יש לך עם החסר הזה סגל מטורף. ניהלת נשחק כמו דביל, אין שום שינוי איתו.
הקבוצה לא בלחץ, אתה בלחץ.
גנב דעת ליצן, צריך להתבייש בכלל לתרץ כאלה תירוצים נגד ר״ג עם שניים וחצי זרים.
זה שהוא ביקש לעשות פאול ולא עשו זה לא אשמתו.
אבל זה שפאקינג אנגולה (פחות טוב מפוסטר במשחק חשוך של פוסטר) נרשם במקום איש זה הזיה. וגם שחצנות.
כי אף אחד לא עייף, לא התחילה העונה.
וזה שקבוקלו לא קיבל כדור שעתיים על שחקן עם 4 עבירות זה בושה.
צריך מאמן שיודע לתפקד בלחץ ברמות כאלה.
הוא לא הסתדר עם רבע גמר ווינר, ולכן אין מנוס מלהגיד לאיטודיס או מישהו ברמתו לעשות חימום על הקו
גביזון כתב: ↑21 ספטמבר 2024, 23:20
בראיון דיבר שאנחנו בחסר שחקנים, יש לך עם החסר הזה סגל מטורף. ניהלת נשחק כמו דביל, אין שום שינוי איתו.
הקבוצה לא בלחץ, אתה בלחץ.
גנב דעת ליצן, צריך להתבייש בכלל לתרץ כאלה תירוצים נגד ר״ג עם שניים וחצי זרים.
מה גנב דעת?
חצי שני שיחקת ללא:
בר, בברלי, איש, בנטיל, גינת, מוטלי.
חייב לברר משהו, כולם כולל כולם גם האוהדים ״הבורים ביותר״ שמו לב שסטיבנס עם 4 עבירות, קבוקלו רמה מעל ולא קיבל אף כדור לצבע, יתרה מכך אנחנו עם משחק מחוץ לקשת מזעזע, יש לנו צוות מקצועי רחב ואף אחד מהם לא ראה את זה?! מה זה לעזאזל