Red roy כתב: ↑01 אוגוסט 2024, 02:36
מילפורד כתב: ↑01 אוגוסט 2024, 02:17
אני חושב, ואני עדין פה, שאתה מפאר יתר על המידה את הצד שאתה רוצה לפאר בסיפור הזה.
האולטראס נתנו את שלהם, כמו תמיד, זה לאו דוקא דברים חיוביים ו/או כאלו שעזרו, וגם לא הכל שלילי.
בין זה ולבין להגיד שהם הגורם העיקרי לזה שהקמנו קבוצה מחדש.
זה בעיקר לזלזל באנשים שהקרדיט הזה מגיע להם הרבה יותר משהו מגיע לאולטראס.
חותם לך עכשיו, שאם אכן זה היה כמו שאתה מתאר את זה , לא היינו עוברים מעבר לליגה א׳ וגם פה אני מפרגן.
מודיע לך באמת ויעידו אנשים שהיו חלק .
האולטראס לעולם לא לקח קרדיט , בטח לא הקטין אנשים .
פשוט היו עוד גורם ולדעתי הכי משמעותי בהקמת נפועל אוסישקין.
ולדעתי , ושוב שאנשים יסתכלו פנימה ויהיו ישרים עם עצמם ,בנוגע למעבר מליגה א' , בלי אולטראס הפועל לא היית בכלל חושב על לייצר קבוצה תחרותית ושווה איזכור במדורי הספורט .
סוף סוף הוספת את המילה החשובה ״לדעתי״.
ועכשיו אני אגיד לך שאין באולטראס גרם אחד של ניהול נכון שיכול היה לבנות את הקבוצה מחדש.
נכון, הם באו לעודד גם בליגה ב׳ (ולא רק הם) וזה עזר לרוח הגבית.
הם לא יכולים בשום צורה לטעון שהם הגורם העיקרי בהשוואה לאנשים שבנו את התשתיות, הביאו את הכספים, את האנשי מקצוע (לאו דוקא של כדורסל) והרימו אירגון שעובד (אפילו מקבל אישור ניהול תקין מרשם העמותות) ורובם (בטח בשנים הראשונות) בהתנדבות מלאה.
אפילו תרומת המשרדים שקיבלנו היתה יותר משמעותית מהם.
לגבי זה שאני מכיר בזה שהם חלק, גם פה אני לא לגמרי מסכים איתך.
הפועל תל אביב היתה לפני שהיו אולטראס וזה אולי יפתיע אותך, תהיה גם אחרי שלא יהיה יותר אולטראס.
אם האולטראס רוצים שנתייחס אליהם כחלק מאיתנו אני מצפה מהם לכמה דברים:
1. לשים את הקבוצה במקום הראשון, ולא כסיסמה, בעשור האחרון (ואולי יותר) הם שמים את עצמם מעל אוהדים אחרים ומעל הקבוצה, וזה לא מקובל בשום צורה.
2. להתחיל לגנות אלימות , אפילו לא אומר להילחם בזה אקטיבית , אבל כמו שהם יודעים להוציא הודעה נגד מעבר ליד אליהו, שיוציאו הודעות נגד מכות בין אוהדים, נגד השלכת אבוקות (שים לב שנתתי פה הנחה ואני מתייחס רק להשלכה).
כל עוד הם לא מגנים את האלימות הזאת שיוצאת מקרבם (גם אם תוכיח לי שזה לא חברי אולטראס בעצמם , זה יוצא מצידם) אז הם תומכים בזה.
3. להכיר בעובדה שאם יש רוב בקהל של הפועל שלא חושב כמוהם , הם צריכים לקבל את זה.
אולטראס הפועל זה ארגון שקם ונועד כדי לשפר את העידוד להפועל תל אביב, נכון להיום, הוא עושה יותר נזק מתועלת וכל עוד זה המצב, ואני אומר את זה בצער, עדיף לנו בלעדיו.