בלייזר אחלה, אני פשוט חושב שהאנס טוב יותר. (בהתחשב במה שראינו ממנו לא בהפועל) .
מעבר לזה בלייזר חתם, לדעתי האנס ירצה להשתחרר לבד כבר.
בלייזר אחלה, אני פשוט חושב שהאנס טוב יותר. (בהתחשב במה שראינו ממנו לא בהפועל) .
הפרצופים זה הבעיה האחרונה איתו. הוא מחרב משחקים שלמים ולא מספיק טוב
הייל לא גיבוי ולא נעליים, מדובר בסקורר ברמת יורוליג שיכול להפוך בקלות לשחקן טופ יורוליג (ילד בן 25), לכן לא ברור לי האם ההחתמה הזו לכשתקרה בעצם מבשרת על פרידה ממנפורד.El dudernio כתב: ↑22 יוני 2024, 21:08אז הבאנו את פלטין בנוסף.El dudernio כתב: ↑17 יוני 2024, 14:33 שאנחנו חייבים עומק דומה של 6-7 ישראלים + 6-7 זרים.
חתומים כרגע:
גארדים : בר + דאסטי
עמדה 3:
גבוהים : תומר
לדעתי צריך עוד 3 ישראלים, יעקב + זלי ( לא נראה לי שיש אפשרות למשהו אחר לעמדה 5) ואז חסר ישראלי לעמדה 3.
לדעתי האפשרויות הן : דאוסן (לא רוצה), ארצי ( תחת חוזה בחולון), בלייזר (בירידה) וסילבן לנדסרג (הכי ראלי).
במצב הזה נצטרך 7 זרים.
גארדים : רנגלנד / אניס + מנפורד + אנגולה ( גיבוי לעמדות 1-3).
עמדה 3 : מקרי / ג'סטין סמית / סם דקר
גבוהים : הורד + זר בפרופיל גבוה ( ניבו??) + זר גיבוי (אלכסנדר טוב אבל אפשר גם סטיבנס כזה שיעשה קפיצת מדרגה).
סהכ 6 ישראלים + 7 זרים עמוק ואיכותי
הייק אמור להיות הגיבוי ל 1-3 ( במקום אנגולה) במיוחד שהבאנו את בליזר שהוא 3/4.
נשאר להביא 3 ועוד שני גבוהים ( לי אישית אין בעיה להשאר עם קייל כסנטר גיבוי).. ואם לא משחררים אף אחד זה סגל מפלצתי ועוד קפיצה קדימה.
אם יהיה הסכמה לחלוק את העמדה הזו יש לנו עומק פסיכי , השאלה אם אכן יקרה ואם מנפורד יסכים למהלך כזהTaCMaN11 כתב: ↑22 יוני 2024, 21:20הייל לא גיבוי ולא נעליים, מדובר בסקורר ברמת יורוליג שיכול להפוך בקלות לשחקן טופ יורוליג (ילד בן 25), לכן לא ברור לי האם ההחתמה הזו לכשתקרה בעצם מבשרת על פרידה ממנפורד.El dudernio כתב: ↑22 יוני 2024, 21:08אז הבאנו את פלטין בנוסף.El dudernio כתב: ↑17 יוני 2024, 14:33 שאנחנו חייבים עומק דומה של 6-7 ישראלים + 6-7 זרים.
חתומים כרגע:
גארדים : בר + דאסטי
עמדה 3:
גבוהים : תומר
לדעתי צריך עוד 3 ישראלים, יעקב + זלי ( לא נראה לי שיש אפשרות למשהו אחר לעמדה 5) ואז חסר ישראלי לעמדה 3.
לדעתי האפשרויות הן : דאוסן (לא רוצה), ארצי ( תחת חוזה בחולון), בלייזר (בירידה) וסילבן לנדסרג (הכי ראלי).
במצב הזה נצטרך 7 זרים.
גארדים : רנגלנד / אניס + מנפורד + אנגולה ( גיבוי לעמדות 1-3).
עמדה 3 : מקרי / ג'סטין סמית / סם דקר
גבוהים : הורד + זר בפרופיל גבוה ( ניבו??) + זר גיבוי (אלכסנדר טוב אבל אפשר גם סטיבנס כזה שיעשה קפיצת מדרגה).
סהכ 6 ישראלים + 7 זרים עמוק ואיכותי
הייק אמור להיות הגיבוי ל 1-3 ( במקום אנגולה) במיוחד שהבאנו את בליזר שהוא 3/4.
נשאר להביא 3 ועוד שני גבוהים ( לי אישית אין בעיה להשאר עם קייל כסנטר גיבוי).. ואם לא משחררים אף אחד זה סגל מפלצתי ועוד קפיצה קדימה.
אני חושש שלא הבנת עד הסוף את הסגנון של הייל, לא מדובר ב1 וגם לא ב3 (בטח ובטח שלא באירופה, אולי בליגה בהרכבים מסויימים), מדובר ב2 קלאסי, קלעי מחונן שהפורטה שלו הוא קליעת שלשות וסקורינג, גו טו גאי אמיתי.El dudernio כתב: ↑22 יוני 2024, 21:37 גם אנגולה היה באנקר ועדין היה הגיבוי שלך לעמדות 1-3 כאשר בפועל הוא היה ה3 הבכיר מלבד במשחקים באירופה שהיית צריך קצת יותר בשר בעמדה הזאת והיה לך את הולנד.
אם היית בונה נכון היה לך עוד באנקר לעמדה 3 ואז אנגולה היה מפלרטט עם כל העמדות.
למשל בסגל המתגבש הייל יוכל לתת מנוחה לרנגלנד, לאקס וגם למקרי אם יוחתם כי הוא יכול לשחק בכל אחת מהעמדות ויש לך גיבוי ישראלי מספיק טוב שם שתוכל לתת לשחקנים לנוח.
אני אפילו לא רוצה לחשוב על אפשרות שהזבל הזה יישאר פה עוד משחק אחד. לא יכול לראות את הפרצוף שלו יותר.רק הפועל כתב:להיפרד מאנגולה נראה כמו המהלך הכי מתבקש אוליי אחריי העונה האחרונה והמשחק המביך שלו נגד מכבי
באמת שכל העניין הזה עם הבדיקות בלב נראה עכשיו כמו מזימה של שמעון בשביל שאנחנו נחתים אותו , אם לא האפס הזה היינו זוכים לדעתי
יש פה מנהל מקצועינייט רובינסון כתב: ↑23 יוני 2024, 20:45 עולה דיווח שמנפורד צפוי לעזוב.
אם זה קורה לא תהיה סליחה לדדאס על ההחלטה הבזויה הזאת.
אקס לא יזוז מהפועל
יזוז גם יזוז, לא נבלום את עצמנו מקצועית בשביל שחקן שסיכן (ואף החריב) את העונה שלנו בשביל שאכטה, הלאה.נייט רובינסון כתב: ↑23 יוני 2024, 20:45 עולה דיווח שמנפורד צפוי לעזוב.
אקס לא יזוז מהפועל
פחחחחTaCMaN11 כתב: ↑23 יוני 2024, 20:55יזוז גם יזוז, לא נבלום את עצמנו מקצועית בשביל שחקן שסיכן (ואף החריב) את העונה שלנו בשביל שאכטה, הלאה.נייט רובינסון כתב: ↑23 יוני 2024, 20:45 עולה דיווח שמנפורד צפוי לעזוב.
אקס לא יזוז מהפועל
כן, אבל נשאר באיזור מלחמה ונתן מעצמו חזק במאני טיים. שטויות. שאכטה ששימון אירגן בדיקה.TaCMaN11 כתב:יזוז גם יזוז, לא נבלום את עצמנו מקצועית בשביל שחקן שסיכן (ואף החריב) את העונה שלנו בשביל שאכטה, הלאה.נייט רובינסון כתב: ↑23 יוני 2024, 20:45 עולה דיווח שמנפורד צפוי לעזוב.
אקס לא יזוז מהפועל
לא מנפורד ולא הנאנס ממאמן שבונה קבוצה על שלשות, שמישהו ייקח לו את האוזו דחוף.נייט רובינסון כתב:עולה דיווח שמנפורד צפוי לעזוב.
אקס לא יזוז מהפועל
פחחחחחחחחח תגיד אתה אמיתי??? גרתי באותו בניין עם שחקנים זרים של קבוצה מסויימת בליגה והיה לי ריח במדרגות של קופי שופ. כל הזרים פה מעשנים ואת מי שצריך להאשים זה רק את שימון הזקן.TaCMaN11 כתב: ↑23 יוני 2024, 20:55יזוז גם יזוז, לא נבלום את עצמנו מקצועית בשביל שחקן שסיכן (ואף החריב) את העונה שלנו בשביל שאכטה, הלאה.נייט רובינסון כתב: ↑23 יוני 2024, 20:45 עולה דיווח שמנפורד צפוי לעזוב.
אקס לא יזוז מהפועל
oleg neduda כתב: ↑23 יוני 2024, 20:54יש פה מנהל מקצועינייט רובינסון כתב: ↑23 יוני 2024, 20:45 עולה דיווח שמנפורד צפוי לעזוב.
אקס לא יזוז מהפועל
דדאס לא בונה את הסגל
איפה דווח?
מה זאת אומרת דדאס לא בונה את הסגל? מפילים על מאמן שחקנים שהוא לא בוחר בהם?oleg neduda כתב:יש פה מנהל מקצועינייט רובינסון כתב: ↑23 יוני 2024, 20:45 עולה דיווח שמנפורד צפוי לעזוב.
אקס לא יזוז מהפועל
דדאס לא בונה את הסגל
איפה דווח?
פחחחחחח.TaCMaN11 כתב: ↑23 יוני 2024, 20:55יזוז גם יזוז, לא נבלום את עצמנו מקצועית בשביל שחקן שסיכן (ואף החריב) את העונה שלנו בשביל שאכטה, הלאה.נייט רובינסון כתב: ↑23 יוני 2024, 20:45 עולה דיווח שמנפורד צפוי לעזוב.
אקס לא יזוז מהפועל
oleg neduda כתב: ↑23 יוני 2024, 20:54יש פה מנהל מקצועינייט רובינסון כתב: ↑23 יוני 2024, 20:45 עולה דיווח שמנפורד צפוי לעזוב.
אקס לא יזוז מהפועל
דדאס לא בונה את הסגל
איפה דווח?
אקס נעלם במשך כל העונה, היה על תקן נעלם גם מול בשיקטאש וגם מול ירושלים בגביע, אי אפשר לבנות עליו כסקורר המרכזי, מעדיף את הייל ביום רע על מנפורד ביום שיא.נייט רובינסון כתב: ↑23 יוני 2024, 21:07פחחחחחח.TaCMaN11 כתב: ↑23 יוני 2024, 20:55יזוז גם יזוז, לא נבלום את עצמנו מקצועית בשביל שחקן שסיכן (ואף החריב) את העונה שלנו בשביל שאכטה, הלאה.נייט רובינסון כתב: ↑23 יוני 2024, 20:45 עולה דיווח שמנפורד צפוי לעזוב.
אקס לא יזוז מהפועל
כל האמריקאים מעשנים. אקס עשה טעות, לא יעשה את זה יותר.
נבלום את עצמנו מקצועית? עוד בדיחה לא מצחיקה שלך.
אקס היה השחקן הכי טוב בשתי הקבוצות בסדרת גמר נגד מכבי. 20 נקודות למשחק, 25 במשחק 2 בדרייב אין. אחד הווינרים הכי גדולים שדרכו בהפועל.
אינספור רגעי ווינריות וניצחונות שהוא הביא על הגב שלו.
אקס לב אדום ולא יזוז מהפועל
תרגיע אותי ותגיד מי הגבוהים שעל הכוונתTaCMaN11 כתב:אקס נעלם במשך כל העונה, היה על תקן נעלם גם מול בשיקטאש וגם מול ירושלים בגביע, אי אפשר לבנות עליו כסקורר המרכזי, מעדיף את הייל ביום רע על מנפורד ביום שיא.נייט רובינסון כתב: ↑23 יוני 2024, 21:07פחחחחחח.
אקס היה השחקן הכי טוב בשתי הקבוצות בסדרת גמר נגד מכבי. 20 נקודות למשחק, 25 במשחק 2 בדרייב אין. אחד הווינרים הכי גדולים שדרכו בהפועל.
כמו שאמרתי, יזוז גם יזוז, תגז'דרו מעכשיו.
אקס הגיע לבשיקטאש אחרי שלושה שבועות בלי שנגע בכדור ולא היה בסגל נגד ירושלים.TaCMaN11 כתב: ↑23 יוני 2024, 21:13אקס נעלם במשך כל העונה, היה על תקן נעלם גם מול בשיקטאש וגם מול ירושלים בגביע, אי אפשר לבנות עליו כסקורר המרכזי, מעדיף את הייל ביום רע על מנפורד ביום שיא.נייט רובינסון כתב: ↑23 יוני 2024, 21:07פחחחחחח.
אתה מביך את עצמך, באמת.TaCMaN11 כתב: ↑23 יוני 2024, 21:13אקס נעלם במשך כל העונה, היה על תקן נעלם גם מול בשיקטאש וגם מול ירושלים בגביע, אי אפשר לבנות עליו כסקורר המרכזי, מעדיף את הייל ביום רע על מנפורד ביום שיא.נייט רובינסון כתב: ↑23 יוני 2024, 21:07פחחחחחח.