מייקל ואלקאניס

פורום אוהדי הפועל תל אביב
ר.ש
קיבל.ה  419 לייקים

כרגיל, לא מפתיע אותי ששחקני נוער הם פחות טובים משחקנים בוגרים.
ונכון שיש לנו פציעות, אבל ממתי אין פציעות? בכל רגע נתון אמור להיות פצוע או שניים לפחות, וזה בלי להזכיר מורחקים.
עד כה, עושה רושם שבנו סגל בעייתי וקצר, וקיבלו כמה החלטות הזויות; להביא שני מגנים שמאליים שאחד מהם זר, לשחרר את גאנם (ועוד כשאלטמן ואוזבולט אשכרה פצועים), להתמהמה עם השחרור של גונזאלס שספק אם יגיע…

נכון שעוד לא נגמר החלון וצפוי להגיע שחקן או שניים, אבל כבר אפשר לקבוע שנעשו לא מעט טעויות ושהפועל כנראה לא תהיה קבוצת צמרת העונה. הלוואי שאני טועה.

לגבי ולקאניס - אני דווקא דלוק עליו. אבל זו יותר תחושת בטן מן הסתם מאשר דעה מבוססת. אני מרגיש שהשימוש בתרגילים במצבים הנייחים (שהפועל כבר שנים לא מתרגמת לשערים), והעובדה שמנסים לבנות התקפות ולא סתם להרחיק, הן אינדיקציות חיוביות לגביו.
רואה שחורות המקורי
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4722 לייקים

dino כתב: 08 אוגוסט 2023, 22:47
רדפוקס כתב: 08 אוגוסט 2023, 22:44
אוגוסטוס היל כתב: 08 אוגוסט 2023, 22:42

אולי. נמתין.
בכל אופן לא חושב שהיה משחק שבהרכב שיחקו יותר מ 6 שחקנים שאמורים לפתוח (לא כולל זובאס).
רק היום - זובאס, אזוגי, בלוריאן, פאסי, איינבינדר, צ׳יבוטה, לאיוס. אפילו 7.
אזוגי יהיה מחליף, יש סיכוי שגם איינבינדר
הבאנקר שהיו היום ויהיו תמיד: רודריגז, זובאס, פאסי, בלוריאן, צ׳יבוטה ולאיוס
מחליף של סניור? לא נראה לי.
איינבינדר או אל ים, אותה רמה.
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

מאמן טוב
הוא לא מושלם, על כל אחד אפשר למצוא מפגעים
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

רדפוקס כתב: 08 אוגוסט 2023, 22:50
רדפוקס כתב: 08 אוגוסט 2023, 22:44
רק היום - זובאס, אזוגי, בלוריאן, פאסי, איינבינדר, צ׳יבוטה, לאיוס. אפילו 7.
יביאו מגן
אין לי ספק
לגבי איינבינדר ואל ים, הם יהיו יותר טובים ממה שראית עד כה
יש גם סיכוי, שנראה קישור של בונה-רודריגז-אלטמן
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4722 לייקים

dino כתב: 08 אוגוסט 2023, 22:52

יביאו מגן
אין לי ספק
אם אתה אומר…
Xavi
קיבל.ה  1071 לייקים

dino כתב: 08 אוגוסט 2023, 22:51 מאמן טוב
מאמן טוב היה מוציא יותר מחומר השחקנים הזה
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

רדפוקס כתב: 08 אוגוסט 2023, 22:58
יביאו מגן
אין לי ספק
אם אתה אומר…
זאת דעה שלך מול שלי
זה הכל
לירון האדום
קיבל.ה  2287 לייקים

תגידו, שנה שעברה מה עשינו בשוקו?

Sent from my SM-G996B using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4722 לייקים

dino כתב: 08 אוגוסט 2023, 22:59
רדפוקס כתב: 08 אוגוסט 2023, 22:58

יביאו מגן
אין לי ספק
אם אתה אומר…
זאת דעה שלך מול שלי
זה הכל
זה לא
הוקיץ'
קיבל.ה  5888 לייקים

אני מופתע ממנו לטובה עד כה.
הרושם הראשוני היה לא טוב עם הבחירה במערך 5-3-2, אבל האמת היא שהקבוצה עומדת יפה על המגרש סך הכל, מראה לפעמים משחק לחץ לא רע וגם משחק ההגנה בסדר גמור (למעט עשרים הדקות האחרונות היום שדי התפרקנו והוא נראה מאוד עצבני על הקווים).
בכל שלושת המשחקים עד כה הייתה ירידה משמעותית כשהלכנו לספסל. זה נובע חלקית מהחיסורים, חלקית מכך שגם ללא החיבורים אנחנו מאוד קצרים, אבל גם מכך שהחילופים שלו נבעו מניהול עומסים ולא מניסיון לנצח. אין סיכוי שבמשחק ליגה לאיוס יוצא במחצית ורודריגז גם יורד בשלב כל כך מוקדם.

לגבי הקבוצה, מעבר לכך שבבירור חסר לנו מגן ימני הבעיה הגדולה לדעתי היא בקישור. רודריגז נהדר, אבל הוא לא שחקן שמייצר מסירות עומק ופורץ את ההגנה. איינבינדר ובנימין נראים זוועה, וקנצפולסקי, מעבר לכך שגם הוא לא נראה משהו עד כה, משחק בדיוק באותו סגנון כמו רודריגז.
אז נכון שאלטמן בונה לא משחקים, אבל אלטמן הוא יותר פינישר משחקן יוצר בונה הוא בעיקר סימן שאלה.
פה נמצאת בעיני הבעיה העיקרית בקבוצה.

דווקא העמדה של חלוץ 9 הרבה פחות מדאיגה אותי למרות החפירות של חביב ואיווניר בשידורים. זה נכון שאין לנו 9 מובהק, אבל יש לנו לא מעט איכות מקדימה וצריך לזכור ששני הסקוררים העיקריים שלנו לא שיחקו בכלל עד עכשיו (שזה מדאיג, אבל מסיבות אחרות).
סמל אישי של משתמש
זיטו
קיבל.ה  326 לייקים

לא מאשים אותו.
הוא בלי הרכב שרץ

עדיין לדעתי מאמן טוב עד שיוכח אחרת
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1322 לייקים

Xavi כתב: 08 אוגוסט 2023, 22:59
משפט מטופש אחרי כמה שבועות של אימונים וללא משחק אחד רשמי.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4722 לייקים

הוקיץ' כתב: 08 אוגוסט 2023, 23:35 אני מופתע ממנו לטובה עד כה.
הרושם הראשוני היה לא טוב עם הבחירה במערך 5-3-2, אבל האמת היא שהקבוצה עומדת יפה על המגרש סך הכל, מראה לפעמים משחק לחץ לא רע וגם משחק ההגנה בסדר גמור (למעט עשרים הדקות האחרונות היום שדי התפרקנו והוא נראה מאוד עצבני על הקווים).
בכל שלושת המשחקים עד כה הייתה ירידה משמעותית כשהלכנו לספסל. זה נובע חלקית מהחיסורים, חלקית מכך שגם ללא החיבורים אנחנו מאוד קצרים, אבל גם מכך שהחילופים שלו נבעו מניהול עומסים ולא מניסיון לנצח. אין סיכוי שבמשחק ליגה לאיוס יוצא במחצית ורודריגז גם יורד בשלב כל כך מוקדם.

לגבי הקבוצה, מעבר לכך שבבירור חסר לנו מגן ימני הבעיה הגדולה לדעתי היא בקישור. רודריגז נהדר, אבל הוא לא שחקן שמייצר מסירות עומק ופורץ את ההגנה. איינבינדר ובנימין נראים זוועה, וקנצפולסקי, מעבר לכך שגם הוא לא נראה משהו עד כה, משחק בדיוק באותו סגנון כמו רודריגז.
אז נכון שאלטמן בונה לא משחקים, אבל אלטמן הוא יותר פינישר משחקן יוצר בונה הוא בעיקר סימן שאלה.

דווקא העמדה של חלוץ 9 הרבה פחות מדאיגה אותי למרות החפירות של חביב ואיווניר בשידורים. זה נכון שאין לנו 9 מובהק, אבל יש לנו לא מעט איכות מקדימה וצריך לזכור ששני הסקוררים העיקריים שלנו לא שיחקו בכלל עד עכשיו (שזה מדאיג, אבל מסיבות אחרות).
ושכחת עוד חלק מאוד מדאיג - המגנים שהם לא מספיק טובים לקו 5.
Xavi
קיבל.ה  1071 לייקים

סומך כתב: 09 אוגוסט 2023, 00:01
Xavi כתב: 08 אוגוסט 2023, 22:59
משפט מטופש אחרי כמה שבועות של אימונים וללא משחק אחד רשמי.
3 משחקים רשמיים.
סופגים 3 שערים בדקות הסיום.
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1154 לייקים

לא יודע אם שמת לב אבל בכל המשחקים בדקות בסיום שיחקנו עם נוער מחוזק בכמה שחקנים. מניח שזה גם מטעמי מנוחה ונראה לי שגם כי הוא מנסה לראות עם מי יש לו עסק ומה האיכויות של השחקנים.
אולי יש איזשהו קשר. בקטנה
shaolin232
קיבל.ה  632 לייקים

אני מסכים איתך על רוב הדברים וגם עם דבריו של רדפוקס שאין לנו מגנים תוקפים למערך 5 בקו הגנה.

אבל חלוץ 9 זה משהו דיי קריטי בעיניי לפחות כאופציה לסגנון אחר בספסל, חלוץ 9 זה לא בהכרח מי שיסיים עם הכדור ברשת, כפי שציינת שיש לנו איכות בחלק הקדמי ועל זה אינני חולק, אלא זה מישהו שימשוך אש מהבלמים, זה מישהו שידע להשתלט על כדורים שמעיפים למעלה, מישהו עם משחק גב לשער וראש טובים, מישהו פיזי בחלק הקדמי...לצערי זה נראה שכולם אצלנו בקבוצה רבע עוף, אולי אלטמן בנוי טוב, כל השאר שחיפים

תראה את ציבוטה, או את אוזבולט עונה שעברה, קשה להם בשפיץ לבד הם תמיד בורחים לאגפים, גם אלטמן שהיה אצלנו לא הבריק כאשר שובץ בחוד ההתקפה...
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1322 לייקים

אוגוסטוס היל כתב: 09 אוגוסט 2023, 00:20 לא יודע אם שמת לב אבל בכל המשחקים בדקות בסיום שיחקנו עם נוער מחוזק בכמה שחקנים. מניח שזה גם מטעמי מנוחה ונראה לי שגם כי הוא מנסה לראות עם מי יש לו עסק ומה האיכויות של השחקנים.
אולי יש איזשהו קשר. בקטנה
מה פתאום אחי, מדובר במאמן שלא ממצא את הפוטנציאל של השחקנים, בדוק.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הוקיץ'
קיבל.ה  5888 לייקים

shaolin232 כתב: 09 אוגוסט 2023, 00:25

אני מסכים איתך על רוב הדברים וגם עם דבריו של רדפוקס שאין לנו מגנים תוקפים למערך 5 בקו הגנה.

אבל חלוץ 9 זה משהו דיי קריטי בעיניי לפחות כאופציה לסגנון אחר בספסל, חלוץ 9 זה לא בהכרח מי שיסיים עם הכדור ברשת, כפי שציינת שיש לנו איכות בחלק הקדמי ועל זה אינני חולק, אלא זה מישהו שימשוך אש מהבלמים, זה מישהו שידע להשתלט על כדורים שמעיפים למעלה, מישהו עם משחק גב לשער וראש טובים, מישהו פיזי בחלק הקדמי...לצערי זה נראה שכולם אצלנו בקבוצה רבע עוף, אולי אלטמן בנוי טוב, כל השאר שחיפים

תראה את ציבוטה, או את אוזבולט עונה שעברה, קשה להם בשפיץ לבד הם תמיד בורחים לאגפים, גם אלטמן שהיה אצלנו לא הבריק כאשר שובץ בחוד ההתקפה...
מסכים שתשע זה לא רק שערים וגם מסכים שעדיף אם היה אחד כזה, אני רק לא חושב שזה אסון אם אין.
במיוחד אגב, אם נשחק כדורגל ולא נסתמך על להעיף כדור קדימה.
אדום ותיק
קיבל.ה  753 לייקים

אני לא נמצא באימונים ולא מכיר את המצב הפיסי של לאיוס, אבל נראה לי שהמאמן ממהר מידי להחליפו.
זהו השחקן החשוב ביותר בהפועל כיום - בהיבט של יכולת היצירה בהתקפה, ובהיבט של ריכוז תשומת לב של 2 שחקני יריב אליו (מגן ובלם או\ו קשר שבאים לעזרה).
אז במשחק הראשון הוא הוחלף בסביבות דקה 60, ציפיתי שממשחק למשחק דקות שהוא משחק יגדלו. אתמול בכלל הוחלף שמחצית.
ברגע שהוא יוצא הגנת היריב נושמת לרווחה, והלחץ על הקישור (המאד בינוני של הפועל )גובר עד להכרעה וספיגת גול.
עוד 17 יום יתקיים משחק הפתיחה מול קבוצה שנצמאת בכושר טוב ומריצה הרכב כבר מספר משחקים ואנחנו נראים כאילו רק עכשיו התחלנו מחנה אימונים...
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
L.S
קיבל.ה  1029 לייקים

אדום ותיק כתב: 09 אוגוסט 2023, 11:23 אני לא נמצא באימונים ולא מכיר את המצב הפיסי של לאיוס, אבל נראה לי שהמאמן ממהר מידי להחליפו.
זהו השחקן החשוב ביותר בהפועל כיום - בהיבט של יכולת היצירה בהתקפה, ובהיבט של ריכוז תשומת לב של 2 שחקני יריב אליו (מגן ובלם או\ו קשר שבאים לעזרה).
אז במשחק הראשון הוא הוחלף בסביבות דקה 60, ציפיתי שממשחק למשחק דקות שהוא משחק יגדלו. אתמול בכלל הוחלף שמחצית.
ברגע שהוא יוצא הגנת היריב נושמת לרווחה, והלחץ על הקישור (המאד בינוני של הפועל )גובר עד להכרעה וספיגת גול.
עוד 17 יום יתקיים משחק הפתיחה מול קבוצה שנצמאת בכושר טוב ומריצה הרכב כבר מספר משחקים ואנחנו נראים כאילו רק עכשיו התחלנו מחנה אימונים...
בשנה שעברה נתנו בראש בטוטו להפועל ירושלים וחשבנו שאנחנו קבוצה טופ בליגה. ואז הגיעה הליגה, והבנו שבגביע הטוטו יש מאמנים שמתאבדים על כל משחק, ויש כאלה שעושים את הבדיקות שלהם במשחקים האלה.

במחצית השניה אתמול שיחקה קבוצת נוער מחוזקת. גם בראשונה למען האמת.
אני מקווה ומאמין שבליגה זה לא יראה ככה.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
קפבלנקה
קיבל.ה  102 לייקים

אדום ותיק כתב: 09 אוגוסט 2023, 11:23 אני לא נמצא באימונים ולא מכיר את המצב הפיסי של לאיוס, אבל נראה לי שהמאמן ממהר מידי להחליפו.
אני בדרך כלל מסכים איתך אבל נראה שהלחץ קצת מדבר ממך הפעם..

זה בסדר גמור להחליף את לאיוס במחצית ולא לקחת שום סיכון לפציעה שלו במשחק מהסוג הזה.

הדבר השני, הפסדנו מגול שטותי ולא מחויב המציאות. נכון שאסור לקבל גול כזה אבל אנחנו ממש לא נראים כאילו רק התחלנו מחנה. הקבוצה עומדת טוב ונראית מאומנת ושלטנו לחלוטין בהרכב שני אתמול.

יש חלון העברות עד 20 בספטמבר. לא הייתי ממהר לחרוץ גורלות בגלל הפסד אחד בשלב הזה
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

החילוף של לאיוס היה חילוף מהבית וגם חילוף נדרש. עם כל האכזבה מהמשחק אתמול, זה היה משחק אימון ויש עוד אחד כזה בשבת. אין שום היגיון להעמיס על השחקן הכי טוב שלנו, בטח שכבר חסרים שני שחקנים משמעותיים מקדימה.
תעיף ליציע
קיבל.ה  172 לייקים

נכון.
אבל מצד שני יכולנו לראות יכולות של שחקנים.
פאסי זה בלם לאמצע טבלה במקרה הטוב.
באמצע אנחנו חלשים להחריד.
צד ימין לא קיים.

דווקא בחלק הקדמי במצב הנתון יש על מי לסמוך.
בהנחה שכולם יהיו בריאים.

במצב הנוכחי אנחנו קבוצה למקום 8-6 וזה בדיוק אגב
מה שאמר חן סול לפני חודשיים.
Nati
קיבל.ה  1761 לייקים

אדום ותיק כתב:אני לא נמצא באימונים ולא מכיר את המצב הפיסי של לאיוס, אבל נראה לי שהמאמן ממהר מידי להחליפו.
מריצה הרכב כבר מספר משחקים??
אתה מדבר על אותה קבוצה שעולה עם הנוער ובלי המאמן בגלל שעוד לא עברה בבקרה??
Mario
קיבל.ה  341 לייקים

עוד מוקדם לקבוע אם הוא טוב או לא אבל המערך שלו 5 בהגנה קצת בעייתי למרות שאנחנו הגנתית בסדר.
הבעיה שאזוגי וגרופינקל מגנים מאוד מוגבלים וזה יוצר בעיה.
אם היה לנו שני סילונים בקו שיודעים להשתתף במשחק התקפה זה היה נראה אחרת לגמרי.
דוגיס
קיבל.ה  428 לייקים

Mario כתב: 09 אוגוסט 2023, 18:30 עוד מוקדם לקבוע אם הוא טוב או לא אבל המערך שלו 5 בהגנה קצת בעייתי למרות שאנחנו הגנתית בסדר.
הבעיה שאזוגי וגרופינקל מגנים מאוד מוגבלים וזה יוצר בעיה.
אם היה לנו שני סילונים בקו שיודעים להשתתף במשחק התקפה זה היה נראה אחרת לגמרי.
במערך של חמש בהגנה המגנים זה החלק הכי חשוב והם צריכים להיות מעל הליגה כדי שהמערך הזה באמת יראה כדורגל טוב, אצלנו יש את שני המגנים הכי חלשים בליגה והוא נלחם על ההרכב הזה, זאת בעיה גדולה שהוא אפילו לא מנסה לעשות שינוי במערך, אם הוא ימשיך ככה למרות שהוא איש עבודה והוא מדבר יפה הוא לא יהיה כאן, אין כאן אוהד אחד שלא רואה שזה אסון המערך הזה לסגל שלנו ורק הוא לא רואה.
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1154 לייקים

אגב, כן צריך להגיד שבהרכב ה"חזק" שהיה בשלוש המשחקים עד עכשיו לא ספגנו אף שער וגם לא היו מצבים מי יודע מה

כל השערים שקיבלנו היו בהרכב משני עם הרבה צעירים
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1322 לייקים

מה גם שבמשחק האחרון הוא שיחק גם במערך 4-3-3 אז לא ברור על איזה קבעון ועיוורון מדובר פה
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

אכן בהרכב הסביר יותר, הפועל ים ופתח תקווה וגם אשדוד מחצית ראשונה, כמעט ולא סיכנו את השער
אגב, בניגוד למשל לקבוצה של לפני סילבס שהיתה חתיכת מסננת
אדום
קיבל.ה  939 לייקים

נכון,
מצד שני גם הייתה לנו התקפה ורבע בכל המחצית עם השליטה המוחלטת שלנו
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

היו התקפות, אתה מתכוון שהגענו להזדמנות ורבע
מצד שני, שוב בניגוד לעונה הקודמת, נראה שהקבוצה יותר מסוגלת לנהל מסירות גם תחת לחץ
Piz
קיבל.ה  78 לייקים

אני קורא את זה שהוא נותן דקות לשחקנים לא מספיק טובים גם כי זה הזמן שלו לשקף את הדלות בסגל להנהלה.
לכן זה ניראה כלכך גרוע במחצית השניה במשחק מול אשדוד. מקווה שעד הליגה נוכל לרוץ עם הרכב חזק לאורך יותר זמן ולבצע פחות חילופים.
אדום
קיבל.ה  939 לייקים

dino כתב: 11 אוגוסט 2023, 08:14 היו התקפות, אתה מתכוון שהגענו להזדמנות ורבע
מצד שני, שוב בניגוד לעונה הקודמת, נראה שהקבוצה יותר מסוגלת לנהל מסירות גם תחת לחץ
כשהבלמים מתמסרים ביניהם על האמצע זה לא נחשב התקפה.
בינתיים אין הבדל ביכולת בין הקבוצה מהעונה שעברה לזאת שראינו עד כה
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4722 לייקים

לא הבנתי את הקולות שעלו שהצעירים מרגישים שהוא מוריד להם את הביטחון, מזכיר את זה שיצא בתקשורת ששחקנים לא אוהבים את רפואה כי הוא צועק.
הביטחון שלכם נמוך לא כי צועקים עליכם אלא כי אתם מקבלים הזדמנות כבר מעל חודש במחנה אימונים ובמשחקי גביע הטוטו ונראים כמו כלום.

״אמא המורה בחוג צועק עלי״ יאללה תתבגרו כבר סמרטוטים.
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

אדום כתב: 11 אוגוסט 2023, 10:15
dino כתב: 11 אוגוסט 2023, 08:14 היו התקפות, אתה מתכוון שהגענו להזדמנות ורבע
כשהבלמים מתמסרים ביניהם על האמצע זה לא נחשב התקפה.
בינתיים אין הבדל ביכולת בין הקבוצה מהעונה שעברה לזאת שראינו עד כה
התכוונתי דווקא תחת לחץ(בעיקר רודריגז אבל לא רק)
לא לרוחב בין הבלמים
יש הבדל פיזי, הפועל הזאת יותר חסונה וחזקה פיזית ופחות שברירית, מבחינת לאיוס לדעתי הוא כרגע בחדות שהיתה לו לפני הפציעה ואפילו יותר
Xavi
קיבל.ה  1071 לייקים

רדפוקס כתב: 11 אוגוסט 2023, 10:19 לא הבנתי את הקולות שעלו שהצעירים מרגישים שהוא מוריד להם את הביטחון, מזכיר את זה שיצא בתקשורת ששחקנים לא אוהבים את רפואה כי הוא צועק.
הביטחון שלכם נמוך לא כי צועקים עליכם אלא כי אתם מקבלים הזדמנות כבר מעל חודש במחנה אימונים ובמשחקי גביע הטוטו ונראים כמו כלום.

ממש
באיזה עוד קבוצה תקבלו ככה דקות?
דוגיס
קיבל.ה  428 לייקים

Xavi כתב: 11 אוגוסט 2023, 21:27
רדפוקס כתב: 11 אוגוסט 2023, 10:19 לא הבנתי את הקולות שעלו שהצעירים מרגישים שהוא מוריד להם את הביטחון, מזכיר את זה שיצא בתקשורת ששחקנים לא אוהבים את רפואה כי הוא צועק.

ממש
באיזה עוד קבוצה תקבלו ככה דקות?
עכשין מבינים שגם אין לצעירים האלה אופי, בקיצור דחוף לחזק את הקבוצה עם הצעירים האלה אנחנו בבעיה
בר קולמוסא
קיבל.ה  693 לייקים

לפני שלושה שבועות היה פודקאסט עם כל הצעירים וכולם נשמעו חיוביים, מחוייבים, עם ראש על הכתפיים ומוטיבציה. אבל איזה סער או ליפקין מכניס משפט ״מקורבים לצעירים״ וישר נמצא מי שקופץ על החרטוטים האלו כמוצא שלל רב.
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

בר קולמוסא כתב: 12 אוגוסט 2023, 00:35 לפני שלושה שבועות היה פודקאסט עם כל הצעירים וכולם נשמעו חיוביים, מחוייבים, עם ראש על הכתפיים ומוטיבציה. אבל איזה סער או ליפקין מכניס משפט ״מקורבים לצעירים״ וישר נמצא מי שקופץ על החרטוטים האלו כמוצא שלל רב.
״צעירים״ סביר להניח שאם יש איזה עניין, זה ״צעיר״ אחד
אני מאמין שכן יש צעיר שהתלונן, אם למערכת וזה זלג לסער(one רק מלקטים רעיונות מאתרים אחרים)
או סער ישירות מהצעיר(או מקורבו)
והוא פרסם, אחרת להפועל לא היה חשוב להציג את דבריו של ולקאניס מאסיפת השחקנים בהקשר הזה של הלחץ שלו כלפי הצעירים
מאמין שזה צעיר אחד בכל אופן.
בסדר, ילמדו אולי כמה דברים מזה.
אדום ותיק
קיבל.ה  753 לייקים

אם יודעים מי המדליף, הוא צריך להיות מחוץ להפועל.
התחילו לייצר כאן מעין התנהלות אחרת של שחקנים(ומקורביהם) מול תקשורת ואחרי חודש שוברים את זה.
צריך להשליט את ההתנהלות החדשה ללא ויתור.
שחקן צריך להיות אחראי ולהיענש גם אם סוכנו\מקורביו\בני משפחתו פתחו פה.

לדעתי הגישה של "צעירים מוכשרים " שיתקדמו מפרורים היא שגויה. השנים האחרונות הוכיחו שצריך דרך אחרת.
הדרך היא השאלה לקבוצות אחרות. זה עבד עם ספורי, זה עבד עם אליאס שחזרו שחקניםטובים יותר, אחרי ההשאלות
.אפשר ללמוד ממכבי חיפה ומכבי תא שפיתחו שחקנים מובילים שלהם דרך השאלה לקבוצות כמו אבו פאני בחדרה, אילון אלמוג וגויאגון .
ההשאלה נותנת 2 דברים לשחקן :
1. משחק ברציפות ו 90 דקות ומול שחקנים בוגרים.
2. לומד להתמודד עם לחץ בקבוצות פחות לחוצות מהפועל.
כמובן שממשיכים לעקוב מיקצועית אחר התקדמותו ואם התקדם אפשר להביאו להפועל אם הוא לא מספיק טוב, למכור אותו לקבוצה אחרת ולמנוע תסכול הדדי.
לדעתי בנימין, קנצפולסקי, הרי כהן, סניור הם מועמדים בכירים לצעד כזה.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
שליחת תגובה