סטפן מרינוביץ סיכם בהפועל
-
- קיבל.ה 472 לייקים
לא מבין איך הכלומניקים האלה מצליחים לבנות קבוצה נחותה מאשדוד, סכנין, נתניה, והפועל חיפה. איך כל שנה, רכש של פחי אשפה? והעונה שברו שיא עם החתמה של שוער גמד מניו זילנד שירד ליגה... ועוד בונים על שחקן נוער שהרשים בליגה א' עם הפועל שלומי חמוצים, העמדה הכי קריטית מפילים על ילד, ועוד עם קהל שנהיה יותר מסריח מהקהל של בני יהודה.
העונה הזאת הולכת למחוזות קשים.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
הנקודה היא לא אם הוא טוב או לא, או אם יש עליהום או שזה מה שנדרש כעת…
לפני חודש וחצי (!) :
https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... le/898786/
הפועל תל אביב מרוצה מאוד מהחתמתו של סטפן מרינוביץ'. במועדון אמרו על צירופו של השוער הניו זילנדי ששיחק בעונה שעברה בהפועל נוף הגליל: "הבאנו שוער לא פחות טוב מישראלים שהתעניינו בהם כמו אריאל הרוש ובוריס קליימן, אבל בערך בחצי מהעלויות שהם דרשו"
אפסים.
לפני חודש וחצי (!) :
הפועל תל אביב מרוצה מאוד מהחתמתו של סטפן מרינוביץ'. במועדון אמרו על צירופו של השוער הניו זילנדי ששיחק בעונה שעברה בהפועל נוף הגליל: "הבאנו שוער לא פחות טוב מישראלים שהתעניינו בהם כמו אריאל הרוש ובוריס קליימן, אבל בערך בחצי מהעלויות שהם דרשו"
אפסים.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
השוער הזה הרבה דברים, גמד הוא לא, הוא 1.92chimpfive כתב: ↑01 ספטמבר 2022, 18:07 לא מבין איך הכלומניקים האלה מצליחים לבנות קבוצה נחותה מאשדוד, סכנין, נתניה, והפועל חיפה. איך כל שנה, רכש של פחי אשפה? והעונה שברו שיא עם החתמה של שוער גמד מניו זילנד שירד ליגה... ועוד בונים על שחקן נוער שהרשים בליגה א' עם הפועל שלומי חמוצים, העמדה הכי קריטית מפילים על ילד, ועוד עם קהל שנהיה יותר מסריח מהקהל של בני יהודה.
אתה בכלל צופה בקבוצה?
-
- קיבל.ה 2450 לייקים
החצי מהעלויות הביא עוד 5000 מנוייםצ'ימבויקה כתב: ↑01 ספטמבר 2022, 18:50 הנקודה היא לא אם הוא טוב או לא, או אם יש עליהום או שזה מה שנדרש כעת…
לפני חודש וחצי (!) :
אפסים.
כמה התרגשות שהם השיגו בחצי מהעלויות
אין ספק שהם יודעים מה עובד על האוהדים ואיך לשווק את המועדון
-
- קיבל.ה 271 לייקים
במקרה נתקלתי בטוויטר והייתי חייב לשתף
-
- קיבל.ה 472 לייקים
משתדל כמה שפחות, הוא גם בכלל אוסטרלירדפוקס כתב: ↑01 ספטמבר 2022, 18:51השוער הזה הרבה דברים, גמד הוא לא, הוא 1.92chimpfive כתב: ↑01 ספטמבר 2022, 18:07 לא מבין איך הכלומניקים האלה מצליחים לבנות קבוצה נחותה מאשדוד, סכנין, נתניה, והפועל חיפה. איך כל שנה, רכש של פחי אשפה? והעונה שברו שיא עם החתמה של שוער גמד מניו זילנד שירד ליגה... ועוד בונים על שחקן נוער שהרשים בליגה א' עם הפועל שלומי חמוצים, העמדה הכי קריטית מפילים על ילד, ועוד עם קהל שנהיה יותר מסריח מהקהל של בני יהודה.
אתה בכלל צופה בקבוצה?
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
הוא דווקא כן קיווי
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
הוא לאchimpfive כתב: ↑01 ספטמבר 2022, 22:11משתדל כמה שפחות, הוא גם בכלל אוסטרלירדפוקס כתב: ↑01 ספטמבר 2022, 18:51השוער הזה הרבה דברים, גמד הוא לא, הוא 1.92chimpfive כתב: ↑01 ספטמבר 2022, 18:07 לא מבין איך הכלומניקים האלה מצליחים לבנות קבוצה נחותה מאשדוד, סכנין, נתניה, והפועל חיפה. איך כל שנה, רכש של פחי אשפה? והעונה שברו שיא עם החתמה של שוער גמד מניו זילנד שירד ליגה... ועוד בונים על שחקן נוער שהרשים בליגה א' עם הפועל שלומי חמוצים, העמדה הכי קריטית מפילים על ילד, ועוד עם קהל שנהיה יותר מסריח מהקהל של בני יהודה.
אתה בכלל צופה בקבוצה?
-
- קיבל.ה 472 לייקים
תעדכן את ההתאחדות, באתר שלהם הוא אוסטרלי. גמד, גבוהה, אוסטרלי, קיווי, חייזרי, הוא שוער בינוני ומטה שלא היה צריך להחתים.
-
- קיבל.ה 342 לייקים
אני לא אומר שהוא לא שוער חלש, אבל מלכתחילה לא היה לו סיכוי בהפועל בגלל שהוא סומן ע"י האולטראס (בדיוק כמו גוטליב).
היו צריכים להתאבד על לבקוביץ' או מרציאנו.
אני הייתי משאיר אותו אם אחד מהנ"ל לא מגיע לקבוצה (וכולנו יודעים שלא).
לא חושב שיש הבדל גדול בינו לקליימן.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
יש הבדל ענק בינו לבין קלימן. צבע תעודת הזהותעד המ!!ת הפועל כתב: ↑02 ספטמבר 2022, 16:19 אני לא אומר שהוא לא שוער חלש, אבל מלכתחילה לא היה לו סיכוי בהפועל בגלל שהוא סומן ע"י האולטראס (בדיוק כמו גוטליב).
-
- קיבל.ה 342 לייקים
נו, לא חדש ששום החלטה במועדון המת הזה היא לא מקצועית.El dudernio כתב: ↑02 ספטמבר 2022, 21:16יש הבדל ענק בינו לבין קלימן. צבע תעודת הזהותעד המ!!ת הפועל כתב: ↑02 ספטמבר 2022, 16:19 אני לא אומר שהוא לא שוער חלש, אבל מלכתחילה לא היה לו סיכוי בהפועל בגלל שהוא סומן ע"י האולטראס (בדיוק כמו גוטליב).
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
זאת דווקה החלטה מקצועית.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑03 ספטמבר 2022, 02:11נו, לא חדש ששום החלטה במועדון המת הזה היא לא מקצועית.El dudernio כתב: ↑02 ספטמבר 2022, 21:16יש הבדל ענק בינו לבין קלימן. צבע תעודת הזהותעד המ!!ת הפועל כתב: ↑02 ספטמבר 2022, 16:19 אני לא אומר שהוא לא שוער חלש, אבל מלכתחילה לא היה לו סיכוי בהפועל בגלל שהוא סומן ע"י האולטראס (בדיוק כמו גוטליב).
אם יש לך ישראלע וזר באותה רמה לך בכל הכח על הישראלי כדי להביא זר בעמדה שאין לך בה ישראלי ברמה מספקת.
-
- קיבל.ה 342 לייקים
נכון, אבל רצוי לעשות את זה מראש במקום לשלם עכשיו גם פיצויים וגם לשוער חדש.El dudernio כתב: ↑03 ספטמבר 2022, 07:11זאת דווקה החלטה מקצועית.
אם יש לך ישראלע וזר באותה רמה לך בכל הכח על הישראלי כדי להביא זר בעמדה שאין לך בה ישראלי ברמה מספקת.
מקצוענות נטו.
-
- קיבל.ה 105 לייקים
החלטה מקצועית זה להביא שוער טוב לעמדה, לחתוך זרים זו דרך להוציא כסף מהקופה של הפועל ולגזור קופון בדרךEl dudernio כתב: ↑03 ספטמבר 2022, 07:11זאת דווקה החלטה מקצועית.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
צר לי שאני לא חלק מקליקת אנשי הלטאה.fidel כתב: ↑03 ספטמבר 2022, 19:18החלטה מקצועית זה להביא שוער טוב לעמדה, לחתוך זרים זו דרך להוציא כסף מהקופה של הפועל ולגזור קופון בדרךEl dudernio כתב: ↑03 ספטמבר 2022, 07:11זאת דווקה החלטה מקצועית.
-
- קיבל.ה 105 לייקים
אשרייך צדיק, מרינוביץ'ראוי ללבוש את האפודה, ולתפוס מקום של זר, יש לו גם חיבור טוב להגנה שלו למאמן ולצוות המקצועיEl dudernio כתב: ↑03 ספטמבר 2022, 19:29צר לי שאני לא חלק מקליקת אנשי הלטאה.fidel כתב: ↑03 ספטמבר 2022, 19:18החלטה מקצועית זה להביא שוער טוב לעמדה, לחתוך זרים זו דרך להוציא כסף מהקופה של הפועל ולגזור קופון בדרךEl dudernio כתב: ↑03 ספטמבר 2022, 07:11
זאת דווקה החלטה מקצועית.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
הציל גול בטוח היום במצב של 0-0, אם היינו נכנסים לפיגור לא היינו יוצאים עם ניצחון בחיים, ככה שהוא הביא נקודות היום.
חוץ מזה היה בסדר ולא עשה טעויות משמעותיות.
נקווה שימשיך ככה.
חוץ מזה היה בסדר ולא עשה טעויות משמעותיות.
נקווה שימשיך ככה.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
משחק מצוין שלו.
הקללות עשו שם משהו בראש כנראה.
עדיין לשחרר.
הקללות עשו שם משהו בראש כנראה.
עדיין לשחרר.
-
- קיבל.ה 2450 לייקים
מקווה מאוד בשבילו ובשבילנו שיהיה בסדר איתו
כבר ניתן לומר שבאחד על אחד הוא שוער טוב
לא הצלה ראשונה ולא שנייה שלו כזאת
כבר ניתן לומר שבאחד על אחד הוא שוער טוב
לא הצלה ראשונה ולא שנייה שלו כזאת
-
- קיבל.ה 1077 לייקים
אולי היינו קשים איתו
ואני מכליל פה את עצמי
ואני מכליל פה את עצמי
ממשיך לבזבז זמן כאילו הוא בנוף הגליל, אם ימשיך ככה ימשיך לקבל בוז.
לשחרר.
לשחרר.
-
- קיבל.ה 673 לייקים
לא נביא כרגע שוער טוב ממנו ויש מקום לזר עם השחרור של רומארטו. למרות שהרבה ממה שקורה אצלנו זה קפריזות הייתי מחכה עם ההיסטריה ונותן לו מקום בהפועל לפחות עד ינואר.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
ו ? עכשיו אנחנו קובעים לפי משחק אחד ? מרינוביץ שוער חלש והיה אפשר לראות את זה במשך עונה שלמה שנה שעברה, או שאתה רוצה לחכות ל8-0 בדרבי שכל בעיטה של זהבי מחוץ לרחבה תיהיה ברשת?
-
- קיבל.ה 673 לייקים
אני בטוח שצפית באדיקות בכל משחקיה של נצרת עילית בשנה שעברה.rooster13 כתב: ↑05 ספטמבר 2022, 22:26ו ? עכשיו אנחנו קובעים לפי משחק אחד ? מרינוביץ שוער חלש והיה אפשר לראות את זה במשך עונה שלמה שנה שעברה, או שאתה רוצה לחכות ל8-0 בדרבי שכל בעיטה של זהבי מחוץ לרחבה תיהיה ברשת?
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 110 לייקים
לא סובל אותו מכל כך הרבה סיבות, אבל תפס יום טוב וכל הכבוד. הציל אותנו היום
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
היה סביר גם בנוף הגליל.... לא אשם בשום שער שספגנו בליגה ואחראי די ישיר על ה3 נקודות היום.rooster13 כתב: ↑05 ספטמבר 2022, 22:26ו ? עכשיו אנחנו קובעים לפי משחק אחד ? מרינוביץ שוער חלש והיה אפשר לראות את זה במשך עונה שלמה שנה שעברה, או שאתה רוצה לחכות ל8-0 בדרבי שכל בעיטה של זהבי מחוץ לרחבה תיהיה ברשת?
ואני חושב שהיה טעות להביא אותו כי יש ישראלי טובים לעמדה הזאת שיכלנו להביא...
-
- קיבל.ה 673 לייקים
כן, איך אנחנו מפסידים את ההחתמה של בוריס קליימן העילוי, העונה תראה אחרת לגמרי איתו.
די נו, מרינוביץ לא מושלם אבל המתקפה עליו חסרת כל קשר למציאות ובעיניי מעידה יותר על המבקרים אותו מאשר עליו.
די נו, מרינוביץ לא מושלם אבל המתקפה עליו חסרת כל קשר למציאות ובעיניי מעידה יותר על המבקרים אותו מאשר עליו.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אני חושב שההגנה עליו מעידה על המגנים יותר מאשר עליו.
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
יופי של משחק.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 673 לייקים
אין לי שום אינטרס להגן עליו חוץ מההבנה ששחרור שלו לא יוריד ולא יעלה כלום כי הוא שוער בסדר ברמות השכר של הקבוצה וכי הסיכוי להביא מחליף טוב יותר הוא אפסי, ובתקציב מוגבל עדיף לא לבזבז כסף סתם.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
לנו יש אינטרס לתקוף אותו?
הוא פשוט שוער בינוני ואנחנו רוצים להפועל יותר טוב.
איזה תקציב מוגבל? אתה אמיתי? אתה באיזה עודף תקציבי של 20 מיליון שקל השנה.
הוא פשוט שוער בינוני ואנחנו רוצים להפועל יותר טוב.
איזה תקציב מוגבל? אתה אמיתי? אתה באיזה עודף תקציבי של 20 מיליון שקל השנה.
משחק ענק שלו, לבוא למשחק כזה ולשחק כל כך רגוע אחרי שכל השבוע ניסו להרוג אותך, מעיד על אופי מאוד חזק.
אופי זה משהו שצריך בהפועל לא רק להמשך העונה אלה גם כדי לנצח דרבי.
שאפו מרינוביץ'
אופי זה משהו שצריך בהפועל לא רק להמשך העונה אלה גם כדי לנצח דרבי.
שאפו מרינוביץ'
-
- קיבל.ה 673 לייקים
כן, הרבה אנשים מחפשים את השחקנים שהוחתמו השנה כדי לצאת על ההנהלה הבלתי נסבלת שלנו. בוז כמו שהוא זכה לו אחרי משחק וחצי לא קרה מעולם מול שחקן זר בבלומפילד. צריך להיות עיוור כדי לא לראות את הקשר לחוסר הסבלנות כלפיו וכדי לא להבין שלהנהלה בסיטואציה הזו קל להפיל את האשמה עליו. להפועל כקבוצה זה לא יעזור כי מבחינת כדורגל הוא שוער בסדר עם 1 על 1 טוב ובלי משחק רגל, לא שונה בכלום מעילוי כמו בוריס קליימן. זה לא שאניימה מחכה לחתום בהפועל.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
אבל אתה לא.
כל השחקנים נמכרו בתשלומים.
שילמת לבוזאגלו, החזרת הלוואות חיצוניות וכו'
עכשיו גם אתה יודע את זה אבל לא מפריע לך לצייר מציאות אחרת.
וברור לי שאתה רוצה את הכי טוב להפועל, כולנו רוצים
- Gili
- קיבל.ה 437 לייקים
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
נמכרו בתשלומים? תגיד אתה אמיתי?El dudernio כתב: ↑05 ספטמבר 2022, 22:47אבל אתה לא.
כל השחקנים נמכרו בתשלומים.
שילמת לבוזאגלו, החזרת הלוואות חיצוניות וכו'
עכשיו גם אתה יודע את זה אבל לא מפריע לך לצייר מציאות אחרת.
וברור לי שאתה רוצה את הכי טוב להפועל, כולנו רוצים
ומשכורות לשאר הסגל משולמות במקדמה?