הוא מחכה שהטרוריסט היהודי ישתכנע לא להפיל את הממשלה.
דמוקרטיה בישראל
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
-
- קיבל.ה 2450 לייקים
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
מה אתם אומרים? היום המשטר באמת יוצא את הכנופיות השונות שהוא מכין כבר שנים וייתן להם לדקור סמולנים?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
הבנתי שמי שיעבור היום את המוקדמות יגויס לאס.אה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 2450 לייקים
ממה שאני רואה גם טלוויזיה וגם מול הפגנה בלייב, רוב גדול מאוד של המפגינים בעד הרפורמה הם דתיים לאומיים
הרבה פחות מגוון מההפגנות נגד
הרבה פחות מגוון מההפגנות נגד
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
בקבוצות הווטסאפ שלי יוצאים עכשיו להפגין. לא נראה לי הגיוני להפגין יום יום עד יולי. אני בעד פורמט שבועי.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
כי הרי זה הסיפור בסופו של דבר. הציונות הדתית מאז ההתנתקות מפלסת דרכה כדי לנקום באליטות על ההתנתקות ולהגיע לעמדת כח.
אם זה אומר לרכב על אוכל שרצים שקרן בן שקרן כחמורו של משיח, סו בי איט.
ואם זה אומר להכשיר כל שרץ של שחיתות וגזענות נאלח ככל שיהיה, סו בי איט.
כל המסביב על שמרנות ומשילות הכל רעש שנועד להסוות סיפור אחד פשוט - ניסיון שיטתי להגיע לעמדת כח שלא יהיה ניתן לערער אותה.
אם זה אומר לרכב על אוכל שרצים שקרן בן שקרן כחמורו של משיח, סו בי איט.
ואם זה אומר להכשיר כל שרץ של שחיתות וגזענות נאלח ככל שיהיה, סו בי איט.
כל המסביב על שמרנות ומשילות הכל רעש שנועד להסוות סיפור אחד פשוט - ניסיון שיטתי להגיע לעמדת כח שלא יהיה ניתן לערער אותה.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
דמוגרפית , העתיד שלהם מבטיח מבחינתם.
לשנים הקרובות אם וכאשר רה"מ יחליט לפנות הבמה הם יצטרכו להחליט אם הם מתמתנים ונכנסים כשותפים או נשארים בלי כלום באופוזיציה.
לא הייתי פוסל שיהיה שם פיצול דוגמת ימינה של העבר או המפד"ל המתון של פעם.
לשנים הקרובות אם וכאשר רה"מ יחליט לפנות הבמה הם יצטרכו להחליט אם הם מתמתנים ונכנסים כשותפים או נשארים בלי כלום באופוזיציה.
לא הייתי פוסל שיהיה שם פיצול דוגמת ימינה של העבר או המפד"ל המתון של פעם.
-
- קיבל.ה 2450 לייקים
הם עושים יותר ילדים מהחילונים אבל פחות מהחרדים
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
נכון.האינטרסים שלהם ושל החרדים משותפים גם כיום וגם בטווח הארוך.dino כתב:הם עושים יותר ילדים מהחילונים אבל פחות מהחרדים
בניגוד לחרדים , הם יצטרכו להתמתן כדי להיות שותפים. החרדים לא צריכים להתמתן.
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
וחצי מהילדים שלהם עוזבים את הדת.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
-
- קיבל.ה 1005 לייקים
הרגע הזה שמתנחלים מגיעים בהסעות שממומנות מכספי המיסים להפגנה ומניפים שלטים של "אזרח סוג ב"
-
- קיבל.ה 2450 לייקים
-
- קיבל.ה 245 לייקים
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
יותר גרוע. מועצות מקומיות. מה שמזכיר לי לי אגב, שבהתנתקות בג"צ האסילמונאצי השמאלני בראשות אהרון ברק פסק שמותר למועצה מקומית לממן הסעות להפגנות נגד פינוי השטחים שלה.
נערך לאחרונה על ידי הפועל ב 28 מרץ 2023, 11:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1044 לייקים
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
על ידיך. זה מתקציב המדינה (כמו כל דבר שהם עושים).
אתה שילמת על האוטובוס והשלטים שלהם, על הכיתות כוננות וקציני ה"ביטחון" שלהם.
כמו תמיד.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 400 לייקים
כמו כל דבר אחר בערך, כל מה שהשמאל הרדיקלי אומר כבר שנים מתפוצץ עכשיו לציוסאחים בפרצוף.
אנחנו (וקודם כל הפלסטינים, כמובן) עומדים מולם כבר שנים בירושלים ובגדה.
ברור שלציוסאחים אכפת רק מהתחת של עצמם ו90% מהמפגינים במצעדי דגלים שיצאו עכשיו מהחורים יחזרו בחדווה לבצע פשעי מלחמה בצייתנות מלאה בשנייה שביבי לא יהיה בשלטון, אבל אולי לשניים שלושה מהם ייפול האסימון עכשיו. נראה
אנטי ביתר לשעבר
-
- קיבל.ה 1044 לייקים
דגל הקונפדרציה הונף בהפגנה של תומכי הממשלה
קו קלוקס קלאן זה כאן
קו קלוקס קלאן זה כאן
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
אין בעולם סמל יותר מובהק של דמוקרטיה מאשר משטרה שפורשת גדרות תיל
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1044 לייקים
-
- קיבל.ה 1044 לייקים
יש לי הרגשה שלא נשמע שום גינוי מחברי ממשלת ה"שינוי" הקודמת.
אני אומנם לא קומוניסט אבל זאת התגובה שלי :
אני אומנם לא קומוניסט אבל זאת התגובה שלי :

- pelegs
- קיבל.ה 800 לייקים
משהו משהו מרטין נימלר
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين
ضد الصهيونية, الرجعية العربية والإمبريالية
נגד הציונות, הריאקציה הערבית והאימפריאליזם

ضد الصهيونية, الرجعية العربية والإمبريالية

-
- קיבל.ה 1044 לייקים
- pelegs
- קיבל.ה 800 לייקים
-
- קיבל.ה 1044 לייקים
איימן עודה פורש מהחיים הפוליטיים, לא יכהן בכנסת הבאה, המהלך מוסבר ברצון לאחד שוב את הרשימה המשותפת. עודה הציג קו מתון שאיפשר גם ליהודים שאינם מגדירים את עצמם כקומוניסטים ו/או אנטי ציוניים לתמוך ברשימה. הוא ניסה לשתף פעולה עם המפלגות שמתנגדות לנתניהו אבל לא ויתר על מדיניות של שיוויון ושלום בניגוד לעבודה ומרצ. מעניין מי יחליף אותו ואיזה חד"ש נראה בעתיד.
-
- קיבל.ה 557 לייקים
ארז שדה כתב: ↑16 מאי 2023, 20:52 איימן עודה פורש מהחיים הפוליטיים, לא יכהן בכנסת הבאה, המהלך מוסבר ברצון לאחד שוב את הרשימה המשותפת. עודה הציג קו מתון שאיפשר גם ליהודים שאינם מגדירים את עצמם כקומוניסטים ו/או אנטי ציוניים לתמוך ברשימה. הוא ניסה לשתף פעולה עם המפלגות שמתנגדות לנתניהו אבל לא ויתר על מדיניות של שיוויון ושלום בניגוד לעבודה ומרצ. מעניין מי יחליף אותו ואיזה חד"ש נראה בעתיד.
כתב יפה חגי מטר:
הודעת הפרישה של איימן עודה היא הסוף (הזמני) של סיפור טרגי.
מדובר באדם ששנים, מרגע שנכנס לתפקיד וזכה להוביל את ההישג הכביר של הרשימה המשותפת, ניסה בעקביות להציע ליהודים שותפות מבוססת על שוויון ודמוקרטיה. אדם שהזכיר שוב ושוב, כנביא בשער, שהערבים לא יכולים להבטיח את עתידם ולעצור את הפשיזם בארץ לבדם, אבל גם שאף אחד לא יכול לעשות זאת בלעדיהם (מספרית בכנסת מול הימין הקיצוני, וגם מהותית). מי שהרבה לפני שעלתה הממשלה הנוראית הנוכחית, וגם לפני קודמתה, הציע חזון של מחנה דמוקרטי רחב.
ומי שפעם אחר פעם מצא שדוחים את ידו המושטת. אם זה דרעי בשיחה על "ברית המדוכאים", אם זה גנץ שקיבל את ההמלצה וירק לערבים בפנים, אם זה לפיד, שעד עכשיו ממשיך להדיר את חד"ש-תע"ל מישיבות אופוזיציה וממסיבות עיתונאים, גם נוכח האיום האדיר שמנגד, ואם זו המחאה ה"דמוקרטית" ליהודים בלבד.
כן, אפשר להגיד שהדרך של עודה נכשלה. הסיבה: השותפים היהודים הפוטנציאליים לא פספסו הזדמנות לפספס הזדמנות. או בקיצור: אין פרטנר.
(צילום: אורן זיו, נו מה)
-
- קיבל.ה 1044 לייקים
במישור האישי של יחסים בין בני אדם, אם 2 אנשים לא מסתדרים ביניהם בגלל חוסר רצון לשתף פעולה, כל אחד הולך לדרכו ומחפש חברים אחרים, במציאות הפוליטית שלנו 2 העמים חיים ביחד, אין לאף עם לאן ללכת, זה הבית של כולנו לכן צריך לבחור אם לחיות יחד או למות יחד, החזון של איימן עודה הוא בחירה בחיים משותפים, וגם אם כרגע רוב הציבור שחי כאן לא מעוניין בכך , צריך להמשיך להיאבק ביחד, אלו שמעוניינים בכך למען עתיד של שותפות ערבית יהודית .אדום מטלי כתב: ↑17 מאי 2023, 02:35ארז שדה כתב: ↑16 מאי 2023, 20:52 איימן עודה פורש מהחיים הפוליטיים, לא יכהן בכנסת הבאה, המהלך מוסבר ברצון לאחד שוב את הרשימה המשותפת. עודה הציג קו מתון שאיפשר גם ליהודים שאינם מגדירים את עצמם כקומוניסטים ו/או אנטי ציוניים לתמוך ברשימה. הוא ניסה לשתף פעולה עם המפלגות שמתנגדות לנתניהו אבל לא ויתר על מדיניות של שיוויון ושלום בניגוד לעבודה ומרצ. מעניין מי יחליף אותו ואיזה חד"ש נראה בעתיד.
כתב יפה חגי מטר:
הודעת הפרישה של איימן עודה היא הסוף (הזמני) של סיפור טרגי.
מדובר באדם ששנים, מרגע שנכנס לתפקיד וזכה להוביל את ההישג הכביר של הרשימה המשותפת, ניסה בעקביות להציע ליהודים שותפות מבוססת על שוויון ודמוקרטיה. אדם שהזכיר שוב ושוב, כנביא בשער, שהערבים לא יכולים להבטיח את עתידם ולעצור את הפשיזם בארץ לבדם, אבל גם שאף אחד לא יכול לעשות זאת בלעדיהם (מספרית בכנסת מול הימין הקיצוני, וגם מהותית). מי שהרבה לפני שעלתה הממשלה הנוראית הנוכחית, וגם לפני קודמתה, הציע חזון של מחנה דמוקרטי רחב.
ומי שפעם אחר פעם מצא שדוחים את ידו המושטת. אם זה דרעי בשיחה על "ברית המדוכאים", אם זה גנץ שקיבל את ההמלצה וירק לערבים בפנים, אם זה לפיד, שעד עכשיו ממשיך להדיר את חד"ש-תע"ל מישיבות אופוזיציה וממסיבות עיתונאים, גם נוכח האיום האדיר שמנגד, ואם זו המחאה ה"דמוקרטית" ליהודים בלבד.
כן, אפשר להגיד שהדרך של עודה נכשלה. הסיבה: השותפים היהודים הפוטנציאליים לא פספסו הזדמנות לפספס הזדמנות. או בקיצור: אין פרטנר.
(צילום: אורן זיו, נו מה)
כמו שאומר שיר ידוע:
לעולם לא נתייאש, את העליונות נזרוק לאש כי רק שותפות ערבית יהודית זה מרגש.
-
- קיבל.ה 557 לייקים
ארז, סלח לי,
אתה שוב שופט אנשים, ומתיימר להחליט מה נכון להם לעשות, מעמדה של נוחות.
עודה נלחם הרבה שנים לקדם את החזון שלו. מותר לו לחשוב שצריך לשנות את הדרך, מותר לו לחשוב שהצוות שלו לא מתאים לו, מותר לו אפילו להתייאש.
אמרו חכמינו: אל תדון אדם עד שתגיע למקומו.
אתה שוב שופט אנשים, ומתיימר להחליט מה נכון להם לעשות, מעמדה של נוחות.
עודה נלחם הרבה שנים לקדם את החזון שלו. מותר לו לחשוב שצריך לשנות את הדרך, מותר לו לחשוב שהצוות שלו לא מתאים לו, מותר לו אפילו להתייאש.
אמרו חכמינו: אל תדון אדם עד שתגיע למקומו.
-
- קיבל.ה 1044 לייקים
לא הבנת אותי אדום מטלי, הקריאה לא להתייאש לא הייתה מופנית לאיימן עודה אלא לנו ,ליהודים והערבים שמעוניינים בחיים משותפים בשלום ובשיוויון, אין לי שום טענה לאיימן עודה, אני מעריך אותו מאוד ומאחל לו רק דברים טובים אני גם שותף לחזון שאותו הוא ניסה לקדם ובהחלט לא מאשים אותו בכך שהחזון לא הוגשם בינתיים.
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
לי נראה שהיא צודקת.
וגם בדיקטטורה אין צורך באדריכליות ומעצבים, כי ממילא כולם גרים בשיכונים אפורים אז חבל על הכסף.
(כשהדיקטטורה תיאוקרטית לפחות מקבלים קצת קישוטים דתיים, גם זה משהו)
וגם בדיקטטורה אין צורך באדריכליות ומעצבים, כי ממילא כולם גרים בשיכונים אפורים אז חבל על הכסף.
(כשהדיקטטורה תיאוקרטית לפחות מקבלים קצת קישוטים דתיים, גם זה משהו)
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1005 לייקים
לא חושב שזה סוד, אומרים במפורש, "רפורמות" במשפט בתקשורת ובאקדמיה
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
(כמעט שמתי את זה באשכול הידיעות הפלסטיניות, אבל כיוון שהתנקשויות כאלה הן מאפיין מובהק של משטרים לא דמוקרטיים, חשבתי שיותר מתאים פה - ומי שלא מבין את הקשר הוא חלק מהבעיה, לא מהפתרון)
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
שמעתי שהמשטרה שולפת מההפגנות את מובילי המחאה (ה"מסיתים"), שמה להם כיסוי בד על העיניים, מעבירה אותם מתחנה לתחנה ולא מסכימה לעדכן איפה הם (כולל לבני משפחה ולחברי כנסת) ועוד ועוד פרקטיקות נוראיות של דיקטטורה
פלסטיני זקן.jpg
נשמע קשה
פלסטיני זקן.jpg
נשמע קשה
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא