מוקדמות יורו 2024 ונבחרת ישראל
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
זה בעיקר קישור חלש.
5 הוצאות חוץ לתוך ה 16 של ישראל ב 4 האיסלנדים לוקחים ומגיעים למצב הבקעה, את החמישית ליידנר לוקח.
5 הוצאות חוץ לתוך ה 16 של ישראל ב 4 האיסלנדים לוקחים ומגיעים למצב הבקעה, את החמישית ליידנר לוקח.
-
- קיבל.ה 950 לייקים
ג'אבר ופרץ מתחרים מי יותר גרוע.
מה עשה ג'אבר, מלבד להיות שחקן מכבי חיפה, שמישהו חשב שהוא ראוי להרכב הנבחרת?
יאללה הביתה!!!
- DJSavta
- קיבל.ה 338 לייקים
ממש ככה.יהלום14אדום כתב: ↑13 יוני 2022, 22:59 ג'אבר ופרץ מתחרים מי יותר גרוע.
וצמד הליצנים משבחים אותו בלי הפסקה... על מה ולמה?
איך פרץ ודאבור עדיין על המגרש אני לא מבין
-
- קיבל.ה 426 לייקים
סאן מנחם מחליף את ליידנר ועושה טעות של גול
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
איזה כיף...
מקווה שננצח.
אבל אני שמח שחסרי המושג קיבלו הפעם שער באמת על מגן שמאל. ליידנר לא רואה את סאן מנחם שמתפקד כבלם לא בהתקפה ולא בהגנה
מקווה שננצח.
אבל אני שמח שחסרי המושג קיבלו הפעם שער באמת על מגן שמאל. ליידנר לא רואה את סאן מנחם שמתפקד כבלם לא בהתקפה ולא בהגנה
נערך לאחרונה על ידי El dudernio ב 13 יוני 2022, 23:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4727 לייקים
כמעט כל כדור שוער של מרציאנו מוביל להתקפה מתפרצת של איסלנד.
- Nivik
- קיבל.ה 243 לייקים
סאן מנחם עם טעות של גול. עכשיו אולי ירדו מליידנר.
IdanTheLittle/״עידן הקטן״ לשעבר
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
לא ראיתי שנים משחק של הנבחרת. הם תמיד משחקים בהגנה כאילו השחקים זה טראוארה והשוער זה בקר?
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- Hapolo
- קיבל.ה 812 לייקים
למה לא מכניסים את אצילי?
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
איזה חארטה אין הילוך חוזר אחד שרואים בוודאות שהכדור עבר את הקו.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
עכשיו הוא ממציא עבירה על דסה במצב של כיבוש. קיצר שופט דביל.
-
- קיבל.ה 878 לייקים
אם מחמוד ג’אבר מסיים 90 דקות גם אני יכול
- רדפוקס
- קיבל.ה 4727 לייקים
סולומון עושה מה שהוא רוצה באגף שמאל אבל לא נראה שהשאר להוטים לנצח.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4727 לייקים
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
שיפוט מגעיל. יצאו בזול.
מסכן אבו עביד.. רפואה שלמה.
מסכן אבו עביד.. רפואה שלמה.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
קרע בשריר התאומים לפי הדיווח כרגע.
פציעה חמורה?
רפואה שלמה
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
פציעה חמורה?
רפואה שלמה
- רדפוקס
- קיבל.ה 4727 לייקים
-
- קיבל.ה 2303 לייקים
תסתכל על הרגלים של השוער, עמוק מעבר לקו והכדור פגע לו ברגלChegi כתב:איזה חארטה אין הילוך חוזר אחד שרואים בוודאות שהכדור עבר את הקו.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אין שידור של הנבחרת הצעירה מול אירלנד מחר בערב?
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
אפרופו נבחרות, כולם מדברים על זה שהמשחק מול אלבניה הוא "הכי חשוב של הנבחרת בשנים האחרונות".
לדעתי לאף אחד, בטח לא לעיתונאים, שמעתי אתמול גם את דובר ההתאחדות שלומי ברזל די מגמגם בקשר לזה, אין ממש מושג מה בדיוק חשוב המשחק הזה.
אולי נקבל איזשהו יתרון ביתיות בפלייאוף, אבל אם אני מבין נכון (ואני מודה שגם אני די מבולבל), נהיה בפליאוף בכל מקרה.
לדעתי לאף אחד, בטח לא לעיתונאים, שמעתי אתמול גם את דובר ההתאחדות שלומי ברזל די מגמגם בקשר לזה, אין ממש מושג מה בדיוק חשוב המשחק הזה.
אולי נקבל איזשהו יתרון ביתיות בפלייאוף, אבל אם אני מבין נכון (ואני מודה שגם אני די מבולבל), נהיה בפליאוף בכל מקרה.
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 769 לייקים
שחר כתב: ↑22 ספטמבר 2022, 11:15 אפרופו נבחרות, כולם מדברים על זה שהמשחק מול אלבניה הוא "הכי חשוב של הנבחרת בשנים האחרונות".
המשחק הזה נותן 3 דברים משמעותיים:
1. מבטיח עלייה לפלייאוף היורו
2. מעלה אותו לליגה הראשונה בליגת האומות
3. מבטיח שבהגרלת המונדיאל הבאה נהיה דרג ב'
זה שיש סיכוי שנעלה גם אם אלבניה ואיסלנד יצאו ביניהם תיקו(או כל פורמט אחר שבו לא עוקפים אותנו) לא אומר שאנחנו לא צריכים להילחם בשבת כדי להבטיח את המקום הזה
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
-
- קיבל.ה 1947 לייקים
תמיד אוהבים פה את הסנסציוניות. "הכי חשוב בשנים האחרונות".
גם כשהיה המשחק ההוא בסקוטלנד שמלך הרייטינג החמיץ פנדל סיפרו לפני כמה זה "הכי חשוב בשנים האחרונות" (ואז מה אם אחר כך יש משחק בחוץ נגד סרביה).
גם בכל מערכת בחירות "הפעם זה הכי גורלי".
מדינה של רודפי הייפים.
גם כשהיה המשחק ההוא בסקוטלנד שמלך הרייטינג החמיץ פנדל סיפרו לפני כמה זה "הכי חשוב בשנים האחרונות" (ואז מה אם אחר כך יש משחק בחוץ נגד סרביה).
גם בכל מערכת בחירות "הפעם זה הכי גורלי".
מדינה של רודפי הייפים.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
המקום הראשון מארח את חצי הגמר בפלייאוף.וכמעט בטוח שגם את הגמראייבר דה-בונלס כתב:שחר כתב: ↑22 ספטמבר 2022, 11:15 אפרופו נבחרות, כולם מדברים על זה שהמשחק מול אלבניה הוא "הכי חשוב של הנבחרת בשנים האחרונות".
זה שיש סיכוי שנעלה גם אם אלבניה ואיסלנד יצאו ביניהם תיקו(או כל פורמט אחר שבו לא עוקפים אותנו) לא אומר שאנחנו לא צריכים להילחם בשבת כדי להבטיח את המקום הזה
-
- קיבל.ה 370 לייקים
למה יש רצון להיות בליגה הראשונה של ליגת האומות? הרי אם וכאשר נהיה שם, הסיכויים העתידיים להגיע ליורו דרך המסלול הזה יימחקו לחלוטין.אייבר דה-בונלס כתב: ↑22 ספטמבר 2022, 12:08שחר כתב: ↑22 ספטמבר 2022, 11:15 אפרופו נבחרות, כולם מדברים על זה שהמשחק מול אלבניה הוא "הכי חשוב של הנבחרת בשנים האחרונות".
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 769 לייקים
שום סיבה אמיתית מעבר ל"יאא אמבפה יגיע לבלומפילדדד קנו כרטיס ב700 שקל" אבל לפי מה שהבנתי ליגת האומות אחראית על הדירוג למונדיאל אז כאילו זה טרייד אוף משתלם - לסבול בדרג א' של האומות כדי לקבל הגרלות נוחות למונדיאלבר לב אדום כתב: ↑22 ספטמבר 2022, 13:12למה יש רצון להיות בליגה הראשונה של ליגת האומות? הרי אם וכאשר נהיה שם, הסיכויים העתידיים להגיע ליורו דרך המסלול הזה יימחקו לחלוטין.אייבר דה-בונלס כתב: ↑22 ספטמבר 2022, 12:08שחר כתב: ↑22 ספטמבר 2022, 11:15 אפרופו נבחרות, כולם מדברים על זה שהמשחק מול אלבניה הוא "הכי חשוב של הנבחרת בשנים האחרונות".
אה כן וכמובן - להתקדם מקצועית ולשחק נגד נבחרות ברמה גבוהה יותר כדי לחשוף את השחקנים שלך לרמות משחק איכותית בשלב מוקדם ולקדם את הכדורגל שלך וכל השטויות האלה שעובדות רק במדינות מפותחות ומקצועניות
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
סיכוי גבוה למיטב הבנתי שגם אם נסיים במקום השלישי בבית נעלה לפלייאוף ליורו.אייבר דה-בונלס כתב: ↑22 ספטמבר 2022, 13:20שום סיבה אמיתית מעבר ל"יאא אמבפה יגיע לבלומפילדדד קנו כרטיס ב700 שקל" אבל לפי מה שהבנתי ליגת האומות אחראית על הדירוג למונדיאל אז כאילו זה טרייד אוף משתלם - לסבול בדרג א' של האומות כדי לקבל הגרלות נוחות למונדיאלבר לב אדום כתב: ↑22 ספטמבר 2022, 13:12למה יש רצון להיות בליגה הראשונה של ליגת האומות? הרי אם וכאשר נהיה שם, הסיכויים העתידיים להגיע ליורו דרך המסלול הזה יימחקו לחלוטין.אייבר דה-בונלס כתב: ↑22 ספטמבר 2022, 12:08
אה כן וכמובן - להתקדם מקצועית ולשחק נגד נבחרות ברמה גבוהה יותר כדי לחשוף את השחקנים שלך לרמות משחק איכותית בשלב מוקדם ולקדם את הכדורגל שלך וכל השטויות האלה שעובדות רק במדינות מפותחות ומקצועניות
גם המקום השני עולה בוודאות.
וכמו שנאמר, אין שום דבר טוב בלהיות בדרג הראשון בליגת האומות. עדיף נבחרת מהדרג השני ואז ממילא תופסים מקומות של אלה שמעפילות מהדרג הראשון (כנראה כולם).
אז נהיה דרג ב' בהגרלת המונדיאל..נו שויין..בגלל זה המשחק הזה "החשוב ביותר בשנים האחרונות"??
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
ממש לא יימחקו..מפסידים את כל המשחקים, כל הנבחרות האלה עולות למונדיאל מהמסלול הרגיל ואז נשארים לבד בדרג א מול נבחרת שתעלה מדרג 2 כי יתפנו ספוטים.בר לב אדום כתב: ↑22 ספטמבר 2022, 13:12למה יש רצון להיות בליגה הראשונה של ליגת האומות? הרי אם וכאשר נהיה שם, הסיכויים העתידיים להגיע ליורו דרך המסלול הזה יימחקו לחלוטין.אייבר דה-בונלס כתב: ↑22 ספטמבר 2022, 12:08שחר כתב: ↑22 ספטמבר 2022, 11:15 אפרופו נבחרות, כולם מדברים על זה שהמשחק מול אלבניה הוא "הכי חשוב של הנבחרת בשנים האחרונות".
אבל כאמור, עוד אני פעם הייתי מומחה לכל הפורמטים האלה, אף אחד לא באמת מבין את זה , כולל השחקנים, המאמן והמנהל המקצועי.
אני מוכן להתערב על כך

-
- קיבל.ה 2303 לייקים
להיות מדורג בדרג ב' במוקדמות זה משמעותי מאד
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
א. אני לא בטוח שהזוכה בליגת האומות מגיעה למונדיאל...שחר כתב: ↑22 ספטמבר 2022, 14:27ממש לא יימחקו..מפסידים את כל המשחקים, כל הנבחרות האלה עולות למונדיאל מהמסלול הרגיל ואז נשארים לבד בדרג א מול נבחרת שתעלה מדרג 2 כי יתפנו ספוטים.בר לב אדום כתב: ↑22 ספטמבר 2022, 13:12למה יש רצון להיות בליגה הראשונה של ליגת האומות? הרי אם וכאשר נהיה שם, הסיכויים העתידיים להגיע ליורו דרך המסלול הזה יימחקו לחלוטין.אייבר דה-בונלס כתב: ↑22 ספטמבר 2022, 12:08
אבל כאמור, עוד אני פעם הייתי מומחה לכל הפורמטים האלה, אף אחד לא באמת מבין את זה , כולל השחקנים, המאמן והמנהל המקצועי.
אני מוכן להתערב על כך![]()
ב. במונדיאל 2026 יהיו 16 נבחרות אירופאיות, גם אם ידובר על 14+2 או 15+1, יש 55 נבחרות באירופה הסיכוי שנסיים באחד משני המקומות הראשונים בכל בית שלא נקבל או שלחילופין נעבור בפליאוף עח כרטיס העליה קבוצות כמו ( צרפת / שוויץ / אנגליה / ווילס) שכרגע נמצאות בעמדת ירידה לדרג השני הוא מזערי ככה שזה לא באמת רלוונטי.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
שידור בספורט 5 מחר החל משעה 20:55De Niro כתב:אין שידור של הנבחרת הצעירה מול אירלנד מחר בערב?
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
או שלא הבנתי כלום, או שעשית סלט שלם לא קשור מהדיון .El dudernio כתב:א. אני לא בטוח שהזוכה בליגת האומות מגיעה למונדיאל...שחר כתב: ↑22 ספטמבר 2022, 14:27ממש לא יימחקו..מפסידים את כל המשחקים, כל הנבחרות האלה עולות למונדיאל מהמסלול הרגיל ואז נשארים לבד בדרג א מול נבחרת שתעלה מדרג 2 כי יתפנו ספוטים.בר לב אדום כתב: ↑22 ספטמבר 2022, 13:12 למה יש רצון להיות בליגה הראשונה של ליגת האומות? הרי אם וכאשר נהיה שם, הסיכויים העתידיים להגיע ליורו דרך המסלול הזה יימחקו לחלוטין.
אני מוכן להתערב על כך![]()
ב. במונדיאל 2026 יהיו 16 נבחרות אירופאיות, גם אם ידובר על 14+2 או 15+1, יש 55 נבחרות באירופה הסיכוי שנסיים באחד משני המקומות הראשונים בכל בית שלא נקבל או שלחילופין נעבור בפליאוף עח כרטיס העליה קבוצות כמו ( צרפת / שוויץ / אנגליה / ווילס) שכרגע נמצאות בעמדת ירידה לדרג השני הוא מזערי ככה שזה לא באמת רלוונטי.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
@שחר
אמרת שההפסדים בליגת האומות לא ימחקו כי אם כל דרג א יעפיל למונדיאל נתמודד בפליאוף על בכרטיס הנוסף. ציינתי שאני בכלל לא בטוח שניתן לעלות למונדיאל דרך ליגת האומות. לפחו לשנת 2022 לדעתי העולות לא היו מליגת האומות אלא רק מהמוקדמות.
דבר נוסף הוא שטענת שנהיה נגד מישהי מהדרג השני, לפחות כרגע אם נתפוס את המקום בדרג א זה יהיה במקום צרפת / אנגליה שיורדות לדרג ב', לא נראה לי שנעבור אותם בנוק האוט על כרטיס למקסיקו 2026
אמרת שההפסדים בליגת האומות לא ימחקו כי אם כל דרג א יעפיל למונדיאל נתמודד בפליאוף על בכרטיס הנוסף. ציינתי שאני בכלל לא בטוח שניתן לעלות למונדיאל דרך ליגת האומות. לפחו לשנת 2022 לדעתי העולות לא היו מליגת האומות אלא רק מהמוקדמות.
דבר נוסף הוא שטענת שנהיה נגד מישהי מהדרג השני, לפחות כרגע אם נתפוס את המקום בדרג א זה יהיה במקום צרפת / אנגליה שיורדות לדרג ב', לא נראה לי שנעבור אותם בנוק האוט על כרטיס למקסיקו 2026
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
לא ההפסדים, אלא הסיכויים יימחקו. התכוונתי לטורניר הקרוב, ליורו.
לקטאר 2022 הגיעו דרך ליגת האומות צ׳כיה ופולין.
לגבי החלק השני, כמו שחשדתי, לא הבנת שום דבר מהפורמט. צרפת ואנגליה יעלו ליורוֿ למודניאל גם מהדרג השני. אחרי שמסננים את כל העולות עושים שיבוצים של פלייאוף.
לקטאר 2022 הגיעו דרך ליגת האומות צ׳כיה ופולין.
לגבי החלק השני, כמו שחשדתי, לא הבנת שום דבר מהפורמט. צרפת ואנגליה יעלו ליורוֿ למודניאל גם מהדרג השני. אחרי שמסננים את כל העולות עושים שיבוצים של פלייאוף.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
א. צודק פולין ואוסטריה הגיעו לשלב הפליאוף דרך ליגת האומות, 10 הסגניות + 2 הבכירות מליגת האומות שלא עלו. אם יהיו עוד 3 נבחרות מליגת האומות ההפעל לדרג א כנראה תכניס אותך אוטומטית לפליאוף, או משהו כזה, נקבעו כבר המוקדמות באירופה? כי אם זה 10 בתים + 10 סגניות שיהיו בנוקאוט זה כבר 15, עוד 1 מליגת האומות והסיפור סגור, כלומר 15+1. לפי המצב כרע בהנחה וכל הבכירות יעלו הפליאוף יהיה מול נבחרות כמו ( אוסטריה, נורבגיה, ווילס שוויץ), לא רואה אותנו עוברים.
2. אתה רשמת שכל דרג א יהיה במונדיאל, כלומר 15 נבחרות ונשאר רק מקום 1, אם צרפת + ואנגליה שיהיו במוקדמות המונדיאל בדרג ב של ליגת האומות יעלו אוטומטית זה יהיה חייב להיות על חשבון קבוצה נוסף מדרג א למשל סקוחנד שכרגע עולה יחד איתנו לשם.
2. אתה רשמת שכל דרג א יהיה במונדיאל, כלומר 15 נבחרות ונשאר רק מקום 1, אם צרפת + ואנגליה שיהיו במוקדמות המונדיאל בדרג ב של ליגת האומות יעלו אוטומטית זה יהיה חייב להיות על חשבון קבוצה נוסף מדרג א למשל סקוחנד שכרגע עולה יחד איתנו לשם.
-
- קיבל.ה 385 לייקים
בלומפילד מלא מחר. רק מראה כמה מחירים שפויים עוזרים להגיע למגרשים (60 ש''ח כרטיס ואם קונים מעל 3 כרטיסים מקבלים בחצי מחיר כל כרטיס)
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
מה ההערכות שלכם למשחק הערב מול אירלנד?