גביזון כתב:אגב טריי ליילס מרוויח העונה 2 מליון דולר בריאל שרוצה מאד להשאיר אותו, ומבקש מהם לעונה הבאה פאקינג 5.5 מליון דולר.
הכל משתגע, והמכללות גורמות להכל ליותר מלהשתגע כי יש פחות שחקנים.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
ממה שאני הבנתי ריאל ממש לא בטוחים שהם רוצים להשאיר את ליילס ואני די בטוח שהוא לא מבקש מהם 5.5 מיליון כי אין קבוצה ביורוליג שתיתן לו את זה ואני בטוח שהוא יודע את זה.
El dudernio כתב:אותי כרגע פחות מעניין שמית מי הזרים שיהיו אלא יותר ההרכב הלאומי של הקבוצה.
עופר בדאבל דריבל דיבר על 6 זרים וחוק רוסי...
זה בהחלט מאפשר ליותר שחקנים ישראלים לשחק ויותר גמישות בזרים אבל זה מחייב לפחות 4 ישראלים בכירים, לכן אני חושב שהבניה אמורה להיות סביב ה 8 זרים, 2 מתאזרחים בכירים (קאדין + הזוניה / טופין) ו 2 ישראלים שיהיו חלק אינטגלי מהיורליג + 4 ישראלים שיקחו חלק בליגה. סה"כ 16 שחקנים.
בסיטואציה הזאת ים ותומר הם חלק אינטגרלי ביורוליג ויחד עם שני המתאזרחים ו 6 זרים מהווים 10 שחקנים טופ לליגה, ומאחר שזאת עונה ארוכה גם שאר השחקנים יזכו לדקות משחק.
ים לא יהיה בהפועל בעונה הבאה כך שאין מה לדבר עליו כאחד הישראלים שלנו.
גביזון כתב:אגב טריי ליילס מרוויח העונה 2 מליון דולר בריאל שרוצה מאד להשאיר אותו, ומבקש מהם לעונה הבאה פאקינג 5.5 מליון דולר.
הכל משתגע, והמכללות גורמות להכל ליותר מלהשתגע כי יש פחות שחקנים.
ממה שאני הבנתי ריאל ממש לא בטוחים שהם רוצים להשאיר את ליילס ואני די בטוח שהוא לא מבקש מהם 5.5 מיליון כי אין קבוצה ביורוליג שתיתן לו את זה ואני בטוח שהוא יודע את זה.
ים לא יהיה בהפועל בשנה הבאה , אם תומר יתן עונת שיא אז אולי יקבל דקות משמעותיות ויהיה חלק מהרוטציה . גם אם יביאו את בלאט זה יהיה בעיקר לליגה . מהשכן ברור שיהיו מתאזרחים שישחקו גם ביורוליג . מצד שני איטודיס לא ישנה את דרכיו ויעבור לרוטציה של 12 שחקנים , אז את רוב הדקות יקבלו עדיין הזרים. את הדעה של עופר ואיטודיס על ישראלים שמענו ברעיון .
לא הפועל, אבל ראיתי איפשהו שמכבי מתעניינים באוסקר טשיבווה.
מעבר לזה שהצעתי אותו כבר מספר פעמים ויכאב לי מאוד לראות אותו במכבי, זה שחקן שאם נתמודד מולו בדרבי אנחנו לא נראה ריבאונד יותר בחיים.
הוקיץ' כתב: ↑20 מאי 2026, 13:40
לא הפועל, אבל ראיתי איפשהו שמכבי מתעניינים באוסקר טשיבווה.
מעבר לזה שהצעתי אותו כבר מספר פעמים ויכאב לי מאוד לראות אותו במכבי, זה שחקן שאם נתמודד מולו בדרבי אנחנו לא נראה ריבאונד יותר בחיים.
Red_man כתב:
הוא רכז מעולה אבל וזה אבל גדול הוא לא מהווה איום מחוץ לקשת, הוא חייב שהשיטה תעבוד בשבילו והוא צריך משחק ריצה. פחות בידודים ולך תראה מה אתה יודע
מסכים איתך, הוא אדיר במשחק מהיר עם הרבה תנועה ללא כדור, פחות בתן כל פעם את הכדור לשחקן כשרוני אחר כדי שיעשה משהו.
ולכן זה לא ילך גם אצלנו. איטודיס לא ישנה את השיטה בשבילו פתאום.
הוא היה אדיר בשיטה הזאת בפריז אבל מישהו יכול אולי לשפוך אור איך הוא שיחק בקבוצות אחרות לפני?
חיזוק מיידי. בתקשורת הספרדית נכתב היום (שישי) כי אקס קריית אתא, הגארד קאנדרה קוק, יעזוב את ריו ברוגאן אחרי שהגיע להסכמה על תנאיו עד לסיום העונה בהפועל ת"א. ברוגאן צפויה לקבל 40 אלף יורו בתור ביי-אאוט על השחקן.
קוק שיחק בסיום העונה שעברה בקריית אתא, כשהוא שיחק קודם לכן בג'י ליג ובשורת ליגות בעולם, כולל סין והליגה האוסטרלית החזקה. השנה הוא משחק בריו ברוגאן, במדיה הוא קלע 10.8 נקודות (46.1% מהשדה, 40.4% מהשלוש) עם 3.2 ריבאונדים למשחק.
בארבעה משחקים במדי קרית אתא הוא קלע 19.5 נקודות (50% מהשדה) עם 5.3 ריבאונדים, כשהוא שיחק בעבר גם בליגה האדריאטית ובגוואנדוג טייגרס הסינית.
#מה
נראה שלעונה הבאה מתכוונים להביא מתאזרחים. השמות ידועים. מישהו יכול לפרט על חוקי המתאזרחים בליגה?
למיטב ידיעתי מותר רק מתאזרח חדש אחד (עד 3 שנים בארץ).
האם זה נכון? ואם כן, מה נעשה עם קרינגטון וטופין, ואולי אחרים?
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
ארבעת המופלאים כתב: ↑23 מאי 2026, 08:36
נראה שלעונה הבאה מתכוונים להביא מתאזרחים. השמות ידועים. מישהו יכול לפרט על חוקי המתאזרחים בליגה?
למיטב ידיעתי מותר רק מתאזרח חדש אחד (עד 3 שנים בארץ).
האם זה נכון? ואם כן, מה נעשה עם קרינגטון וטופין, ואולי אחרים?
קרינגטון שיחק מכל 5 הופעות בנבחרת ולכן הוא לא נחשב מצאזרח חדש לדעתי
פומפה כתב: ↑23 מאי 2026, 13:26
אני גם הייתי מעדיף רכז גדול סטייל מקינטייר או הורטון טאקר
מקינטייר סגור באולימפיאקוס. הורטון טאקר לא קרוב ללהיות רכז ואין סיכוי שיעבור מפנר אם לא לנבא.
לדעתי הוא על תקן כריס ג'ונס ואז זו החלטה די טובה. רק צריך לראות מה קורה עם מיציץ ועמדת הרכז המוביל
אולימפיאקוס שנה הבאה עם קו אחורי של מילר מקינטייר- מונטרו- ווקאפ- דורסי. שיהיה לכולם בהצלחה
לא יודע מה אני חושב על שורטס אצל איטודיס, אנחנו הקבוצה שרצה הכי פחות במפעל השנה, והוא ניזון המון ממשחק ריצה. כשהוא ומיציץ' יהיו ביחד על המגרש אנחנו לא נוכל לקנות עצירה, אבל כנראה שבהתחשב באופציות הפנויות הוא הכי מוכשר.
גם אני לא אהבתי את סגנון המשחק העונה של הפועל, אבל אין הכרח שזה יהיה הסגנון בעונה הבאה. זה לא "הסגנון של איטודיס". בצסק"א למשל הוא לא שיחק ככה.. ברור שבמידה ושורטס מגיע אז הפועל לא תוכל לשחק באותו סגנון,, הקבוצה תצטרך לשחק כדורסל יותר מהיר כדי לנצל את היכולות שלו. ובסגל הנוכחי יש שחקנים שיתאימו לזה: מלקולם, אוטורו, בלייקני, לדעתי גם בראיינט ומי שעוד ירוויח אלה הישראלים: תומר, פלטין, בר. אני גם חושב שאם שורטס מגיע, ים מדר צריך לחשב מסלול מחדש ולהישאר. בסגנון המשחק של שורטס צריך סגל רחב שאשכרה ישחק (בניגוד לעונה) ואני גם חושב שסגנון יותר מהיר יתאים מאוד לים.
אם מביאים את שורטס ומשחקים את הכדורסל של העונה - כל החסרונות שלו יתגלו - בעיית הקליעה, גוף קטן וכו' וברור שאין שום היגיון בדבר הזה.
מעבר לעובדה שאני אוהב את שורטס כשחקן, אני אוהב את הרעיון להביא שחקן דווקא אחרי עונה מאכזבת, כשיש לו המון מה להוכיח. לא תמיד צריך להביא את השחקן הכי לוהט בשוק אחרי עונת שיא.
אם ניקח שנה אחורה כנראה שהיינו מתעלפים מהחתמה כזאת, כי היה ברור לנו שהחתמנו את הרכז הטוב באירופה. אז אמנם הוא מגיע מעונה לא טובה, עם מאמן וסגנון משחק שלא התאימו לו, אבל במקרה שלו אנחנו יודעים שהפוטנציאל בשמיים.
אני מסכים עם פרוויס, אין ספק שנצטרך להתאים את סגנון המשחק שלנו אליו, ובראש ובראשונה להרים את קצב המשחק. אני גם חושב שזה יהיה מצוין עבורנו, כי כל פעם שרצנו ושיחקנו מהר זה נראה טוב מאוד העונה. אני משער שגם איטודיס מודע לכך וגם הוא מבין שבקצב בו שיחקנו העונה יהיה קשה לשורטס להראות את היכולות שלו.
לי אישית הייתה פנטזיה, שאני לא יודע אם היא ריאלית או רלוונטית באיזשהי צורה, שנחתים את טיוס ג'ונס. לא יודע אם הוא בכלל מעוניין להגיע לאירופה, אבל לדעתי הוא יכול להיות הרכס הטוב ביורוליג.
בכל אופן, אני חושב שהיה ברור העונה שאם נרצה לעשות עוד קפיצת מדרגה נצטרך להחתים רכז ברמה גבוהה, ושורטס הוא לגמרי כזה.
כולם הולכים נגדו אנדר תמיד וזה לא עוזר. כמו שאפשר לראות פה הוא גם מאוד טוב כשההגנה עושה חילוף והוא מקבל את הגבוה מולו, ובכלל הוא שחקן פיק אנד רול מצוין. הוא ממש לא רק שחקן של מגרש פתוח.
אם כבר משהו מטריד אותי זה השילוב שלו עם מיציץ'. שני שחקנים שדורשים המון את הכדור בידיים. זו גם הייתה הבעיה איתו העונה בפאו - עתמאן רצה שהוא ישחק הרבה בלי הכדור ודי קשה לו לבוא ככה לידי ביטוי. צריך לשים את הקבוצה בידיים שלו.