יש מלחמה (מבצע חרבות ברזל ומבצע חיצי צפון)

המועצה ע"ש וולטון הקדוש היא המקום בו תוכלו לדבר על כל נושא שהקשר בינו לבין כדורגל קלוש עד לא קיים בכלל
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

רווי כתב: 29 ינואר 2024, 12:02
teknoboy כתב: 29 ינואר 2024, 11:51
רווי כתב: 29 ינואר 2024, 11:40 1. אין ביחד ביותר.
2. ואין דבר כזה עם פלסטיני.
1. מתי היה "ביחד"?
2. אתה (כמו רוב הישראלים) בכלל לא מאמין בלחיות ביחד ולא שיש עם מי לחיות ביחד. העיקר אתה מתלונן ש"ניסית לחיות ביחד" (שזה כאמור שקר גס ושקוף) וזה לא הצליח.
1. לא אמרתי שהיה.
2. מה אתה יודע עליי בכלל? איפה ועם מי גדלתי? לא מתכוון להיכנס איתך לדיון בכלל, מספיק אנשים כבר אמרו לך שאתה אידיוט פה לא צריך עוד אחד.

3. ד"א, יש עם מי לחיות פה ביחד? הם בעצמם רוצים אותנו בכלל? אני בספק.
1. כתבת ש"אין יותר". זה לא אומר שקודם היה? אתה לא דובר עברית?
2. אני יודע מה אתה כותב פה, ועל זה אני מגיב.
אתה מוזמן לברוח לעולמות הקילולים, כי מתברר שאתה לא מספיק חכם כדי לנמק את עצמך, להסביר מה אתה חושב או לנהל דיון כלשהו.
3. כלומר צדקתי קודם כשתיארתי את הדעות שלך. מתברר שאני לא האידיוט פה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  750 לייקים

ארז שדה כתב: 29 ינואר 2024, 14:36
רווי כתב: 29 ינואר 2024, 14:26 לקרוא לכל אחד שרוצה להגן על המדינה שלו לה פמיליה? הגיוני סה"כ.
יש הבדל בין להגן על המדינה לבין תמיכה בטרנספר של 2 מיליון איש.
ערבים החוצה היא סיסמא פופולרית בקרב לה פמיליה לכן יש דמיון, זה לא סותר את העובדה שאתם אוהדי הפועל ומותר לכם לחשוב אחרת.
אני לא אמרתי ערבים החוצה זאת פרשנות שלך. אני אמרתי או שייכנעו ויתחילו להתנהג כמו בני אדם שרוצים להגיע לפתרון שנוכל לחיות פה או שהם יסבלו וימשיכו לחיות בגטו. גם אנחנו נסבול אבל שואה הם לא יעשו לנו שוב.
OMG עווופררר
ארז שדה
קיבל.ה  1045 לייקים

תמונה
רוקדים על הדם
ארז שדה
קיבל.ה  1045 לייקים

רווי כתב: 29 ינואר 2024, 15:26
רווי כתב: 29 ינואר 2024, 14:26 לקרוא לכל אחד שרוצה להגן על המדינה שלו לה פמיליה? הגיוני סה"כ.
ערבים החוצה היא סיסמא פופולרית בקרב לה פמיליה לכן יש דמיון, זה לא סותר את העובדה שאתם אוהדי הפועל ומותר לכם לחשוב אחרת.
אני לא אמרתי ערבים החוצה זאת פרשנות שלך. אני אמרתי או שייכנעו ויתחילו להתנהג כמו בני אדם שרוצים להגיע לפתרון שנוכל לחיות פה או שהם יסבלו וימשיכו לחיות בגטו. גם אנחנו נסבול אבל שואה הם לא יעשו לנו שוב.
אמרת שאתה בעד פינוי בינוי בעזה, למה התכוונת אם לא לטרנספר של הפלסטינים מעזה?
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  750 לייקים

ארז שדה כתב: 29 ינואר 2024, 15:29
תיהיה בריא באמת.. מדהים כמה אנשים עם דעות השמאל בארץ הם מאוסים. מזלנו שאתם המיעוט של המיעוט.
OMG עווופררר
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  750 לייקים

ארז שדה כתב: 29 ינואר 2024, 15:26 תמונה
רוקדים על הדם
ערמה של חארות בתמונה העליונה וערמה של חארות בתמונה התחתונה.
OMG עווופררר
ארז שדה
קיבל.ה  1045 לייקים

רווי כתב: 29 ינואר 2024, 15:34
ארז שדה כתב: 29 ינואר 2024, 15:29

תיהיה בריא באמת.. מדהים כמה אנשים עם דעות השמאל בארץ הם מאוסים. מזלנו שאתם המיעוט של המיעוט.
תהיה בריא גם אתה אבל אתה לא עונה לי על השאלה אם הבנתי אותך לא נכון אני מתנצל.
ארז שדה
קיבל.ה  1045 לייקים

רווי כתב: 29 ינואר 2024, 15:35
ארז שדה כתב: 29 ינואר 2024, 15:26 תמונה
רוקדים על הדם
ערמה של חארות בתמונה העליונה וערמה של חארות בתמונה התחתונה.
הפעם אני מסכים אתך במיליון אחוז
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

להגיד אין דבר כזה עם פלשתינאי זה לא להגן על המדינה, זה להתעלם מהבעיה.

להגיד בוא נהרוס ונרחיב בית של מעל ל 2 מליון איש ונבנה על בתיהם וילות זה לא להגן על המדינה זה לרצות בהמשך שפיכת דם של בניה.
תא מרבוטא
קיבל.ה  573 לייקים

L.S כתב: 29 ינואר 2024, 14:19 כל אוהד הפועל שחושב אחרת מכם הוא בהכרח לה פמיליה?
זכותו לחשוב אחרת. והוא ועוד מי שחושב דומה התבטאו פה לא מעט, קומוניסים, ביניים , היו ויש עוד.
לקרוא למי שחושב באופן שנפוץ בקרב לה פמיליה, לכתוב בפורום לה פמיליה את דעותיו הביטחוניות והמדיניות נשמע הגיוני, לא? אתה מצפה שפלגס למשל יהיה פעיל במיוחד בפורום ליברטריאנים? או D&3 בפורום מתנגדי חיסונים?
D&3
קיבל.ה  1009 לייקים

חייב להודות שכבר מזמן ממש לא מעניין אותי מה אנשים חושבים על חיסוני הקורונה

וזו שאלה טובה אם "אין עם פלסטיני" זו חשיבה שנפוצה בלה פמיליה, הרושם שלי זה שלרוב הבבונים שם אין בכלל מושג מה המשפט הזה אומר
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  437 לייקים

רווי כתב: 29 ינואר 2024, 12:03
ארז שדה כתב: 29 ינואר 2024, 12:01
רווי כתב: 29 ינואר 2024, 11:40

אין ביחד ביותר. ואין דבר כזה עם פלסטיני. מה שיש זה מיליון ומשהו אנשים שצריכים להחליט כקולקטיב האם הם נכנעים או שהם ימשיכו לסבול . זאת המציאות.
אין עם פלסטיני אבל צריך לגרש אותו מכאן, לא הייתה נכבה אבל צריך לעשות נכבה שנייה, ההיגיון שלך מדהים.
לא הגיון שלך לעשות שלום אם אנשים שמוכנים לרצוח את הילדים שלך במיטה שלהם באמצע היום בתל אביב עדיף. העם הראשון בהיסטוריה שכבשו לו את המדינה בלי שהיית לו מדינה אף פעם. מדהים!
אתה מנסה להוכיח את הטענה שלו לחוסר עקביות שלך?
כי לפני שניה טענת שאין דבר כזה עם פלסטיני ועכשיו קראת להם עם.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  750 לייקים

red in blood כתב: 29 ינואר 2024, 23:41
ארז שדה כתב: 29 ינואר 2024, 12:01
אין עם פלסטיני אבל צריך לגרש אותו מכאן, לא הייתה נכבה אבל צריך לעשות נכבה שנייה, ההיגיון שלך מדהים.
לא הגיון שלך לעשות שלום אם אנשים שמוכנים לרצוח את הילדים שלך במיטה שלהם באמצע היום בתל אביב עדיף. העם הראשון בהיסטוריה שכבשו לו את המדינה בלי שהיית לו מדינה אף פעם. מדהים!
אני קורא להם "עם" לטובת הדיון. בגדול אני לא חושב שכבני אדם לא מגיע להם חופש או מקום לחיות בו אבל להשתמש בטענת ה"עם" בשביל זה, זה מביך. הקשר בין שני ערבים בארץ הזאת הוא מקרי לחלוטין לרוב והם בטח לא "עם".
OMG עווופררר
בני12
קיבל.ה  1610 לייקים

רווי כתב: 30 ינואר 2024, 15:30

אני קורא להם "עם" לטובת הדיון. בגדול אני לא חושב שכבני אדם לא מגיע להם חופש או מקום לחיות בו אבל להשתמש בטענת ה"עם" בשביל זה, זה מביך. הקשר בין שני ערבים בארץ הזאת הוא מקרי לחלוטין לרוב והם בטח לא "עם".
עם הוא קבוצת אנשים שמגדירה את עצמה ככזה.
למה את ההגדרה של האמריקאים או של האינדונזים כעם (סתם דוגמאות) אתה כן מקבל ?

* הקשר בין יהודי מתימן ליהודי מגרמניה הרבה יותר מקרי
ארז שדה
קיבל.ה  1045 לייקים

מקרי לחלוטין? הם במקרה נולדו פה והוריהם והסבים והסבתות שלהם חיו פה, הם רואים את עצמם כפלסטינים כל העולם מכיר בהם כפלסטינים ורק אתה מתעקש שהם לא עם, כל הערבים הם אותו דבר? האימפריה העותומנית כבר לא קיימת יש סורים, לבנונים, מצרים , עיראקים וכן גם פלסטינים.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4748 לייקים

ארז שדה כתב: 30 ינואר 2024, 16:26

מקרי לחלוטין? הם במקרה נולדו פה והוריהם והסבים והסבתות שלהם חיו פה, הם רואים את עצמם כפלסטינים כל העולם מכיר בהם כפלסטינים ורק אתה מתעקש שהם לא עם, כל הערבים הם אותו דבר? האימפריה העותומנית כבר לא קיימת יש סורים, לבנונים, מצרים , עיראקים וכן גם פלסטינים.
אין ספק שהם עם.
עם שיוסד בשנות השישים על בסיס מחבר של התקוממות כנגד המפעל הציוני ומדינת ישראל.
בני12
קיבל.ה  1610 לייקים

רדפוקס כתב: 03 פברואר 2024, 01:55

אין ספק שהם עם.
יותר שנות העשרים אבל אין ספק שהציונות גיבשה אותם כעם
כמו שלפי האגדה/הגדה המצרים גיבשו אותנו לעם
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4748 לייקים

בני12 כתב: 03 פברואר 2024, 02:00
אין ספק שהם עם.
יותר שנות העשרים
לא
ארז שדה
קיבל.ה  1045 לייקים

רדפוקס כתב: 03 פברואר 2024, 02:32
בני12 כתב: 03 פברואר 2024, 02:00
אין ספק שהם עם.
יותר שנות העשרים
לא
למה לא, אתה מוכן לפרט? הלאומיות הפלסטינית התגבשה הן כתוצאה מהתנגדות להצהרת בלפור ב1917 אבל בעיקר בעקבות האכזבה מרעיון סוריה הגדולה בראשות פייסל. הסכמי סייקס פיקו שחילקו את המזרח התיכון בין בריטניה וצרפת לפיהם סוריה ולבנון נמסרו לצרפת וארץ ישראל לבריטניה ניפצו את החלום של הערבים בארץ ישראל לסוריה גדולה שתכלול את סוריה, לבנון וארץ ישראל ובעקבות זאת ערביי ארץ ישראל הפסיקו לראות את עצמם כתושבי סוריה הדרומית כחלק מסוריה הגדולה אלא כפלסטינים.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1710 לייקים
יצירת קשר:

כל פעם שאיזה ימנואיד מעלה את השטות הזאת, זה משעשע מחדש. את מי זה מענין בכלל? אם נספר ונסביר לכל העולם ואשתו שהם לא עם, או שהם עם רק משנות השישים או העשרים - האם יש פלסטיני אחד, או ערבי אחד, שיקום ויגיד "עכשיו ראיתי את האור, אין טעם להמשיך במאבק לשחרור הפלסטינים"? ברור שלא.
אז את מי זה בכלל מענין פתפותי הביצים המפולפלים האלו?
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
ארז שדה
קיבל.ה  1045 לייקים

הפועל כתב: 03 פברואר 2024, 10:01 כל פעם שאיזה ימנואיד מעלה את השטות הזאת, זה משעשע מחדש. את מי זה מענין בכלל? אם נספר ונסביר לכל העולם ואשתו שהם לא עם, או שהם עם רק משנות השישים או העשרים - האם יש פלסטיני אחד, או ערבי אחד, שיקום ויגיד "עכשיו ראיתי את האור, אין טעם להמשיך במאבק לשחרור הפלסטינים"? ברור שלא.
הימין מסביר בעיקר לעצמו ולא לעולם שאין עם פלסטיני מכיוון שכך הוא משכנע את עצמו שלא צריכה לקום מדינה פלסטינית כי אין עם פלסטיני. זה מזכיר את הערבים שמתעקשים לא להגיד את השם מדינת ישראל אלא קוראים לה הישות הציונית וככה הם משכנעים את עצמם שמדינת ישראל לא קיימת.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4748 לייקים

הפועל כתב: 03 פברואר 2024, 10:01 כל פעם שאיזה ימנואיד מעלה את השטות הזאת, זה משעשע מחדש. את מי זה מענין בכלל? אם נספר ונסביר לכל העולם ואשתו שהם לא עם, או שהם עם רק משנות השישים או העשרים - האם יש פלסטיני אחד, או ערבי אחד, שיקום ויגיד "עכשיו ראיתי את האור, אין טעם להמשיך במאבק לשחרור הפלסטינים"? ברור שלא.
אינני ימנואיד, רק ציינתי עובדות.
״את מי זה בכלל מעניין בלבולי הביצים״ האלה אפשר להגיד על 90% מההודעות שנכתבו בנושא הזה.
בקיצור - למה קציצי עצבני?
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1710 לייקים
יצירת קשר:

"רק ציינתי עובדות" זאת בדיוק הסיבה שכתבתי את זה.
זה אותו משפט של מתנגדי הקורונה. משפט של אנשים שמנסים לדחוף בכח אג'נדה רדיקלית, אבל מיתממים כדי לא להודות בזה.
וגם מאחורי ההעלאה החוזרת של הנושא הזה יש אג'נדה מכוונת בעשרות השנים מאז שמרבית הציבור הישראלי השלים עם זה שהפלסטינים לא הולכים לשום מקום.
ומאז שזה קרה כל האג'נדה של "הם בכלל לא עם, אין להם בכלל זכות להיות פה" היא אג'נדה של טרנספריסטים. לא כל מי שמעלה את האג'נדה הזאת היום ומנסה להציף אותה הוא טרנספריסט. לפעמים הוא סתם עוזר להם שלא ביודעין. אבל זה הסיפור האמיתי מאחורי ההצפה של הנושא הזה ב20-30 השנה האחרונות.
וזאת הסיבה שקציצי עצבני. קציצי לא אוהב טרנספריסטים.
Red Or Dead
קיבל.ה  256 לייקים

מה לגבי הטרנספריסטים של From the river to the sea?
הפלסטינים לא הולכים לשום מקום, גם אנחנו לא.
לא קיבלתי את הרושם שהמאבק הוא לשחרור פלסטין, יותר לשחרור הארץ ממדינת ישראל והיהודים הנמצאים בה.
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

אתה מכיר את שניים אוחזין בטלית? זה בדיוק זה.
כל עוד יש בישראל ממשלה יודונאצית שגורסת שכל ארץ ישראל השלמה שייכת לה, גם הצד השני צריך להצהיר את אותו הדבר רק הפוך.
אחרת, נקודת ההתחלה ממנה מתחילים להתפשר היא לרעתם.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
Red Or Dead
קיבל.ה  256 לייקים

its-sick כתב: 04 פברואר 2024, 17:17 אתה מכיר את שניים אוחזין בטלית? זה בדיוק זה.
כל עוד יש בישראל ממשלה יודונאצית שגורסת שכל ארץ ישראל השלמה שייכת לה, גם הצד השני צריך להצהיר את אותו הדבר רק הפוך.
עם כל שנאתי לממשלת ישראל הנוכחית, ראינו טוב מאוד מי הנאצים האמיתיים
והודות לאותם נאצים, הפלסטינים(שתומכים ברובם המכריע במעשי הזוועות), ימשיכו לחיות תחת כיבוש צבאי, ובצדק.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4748 לייקים

הפועל כתב: 04 פברואר 2024, 06:34 "רק ציינתי עובדות" זאת בדיוק הסיבה שכתבתי את זה.
זה אותו משפט של מתנגדי הקורונה. משפט של אנשים שמנסים לדחוף בכח אג'נדה רדיקלית, אבל מיתממים כדי לא להודות בזה.
וגם מאחורי ההעלאה החוזרת של הנושא הזה יש אג'נדה מכוונת בעשרות השנים מאז שמרבית הציבור הישראלי השלים עם זה שהפלסטינים לא הולכים לשום מקום.
ומאז שזה קרה כל האג'נדה של "הם בכלל לא עם, אין להם בכלל זכות להיות פה" היא אג'נדה של טרנספריסטים. לא כל מי שמעלה את האג'נדה הזאת היום ומנסה להציף אותה הוא טרנספריסט. לפעמים הוא סתם עוזר להם שלא ביודעין. אבל זה הסיפור האמיתי מאחורי ההצפה של הנושא הזה ב20-30 השנה האחרונות.
וזאת הסיבה שקציצי עצבני. קציצי לא אוהב טרנספריסטים.
קציצי עצבני ויורה לכל הכיוונים בלי הבחנה.
לא אמרתי שהם לא עם, לא אמרתי טרנספר, אמרתי שהעם הזה התגבש בשנות ה-60.
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

Red Or Dead כתב: 04 פברואר 2024, 18:07
its-sick כתב: 04 פברואר 2024, 17:17 אתה מכיר את שניים אוחזין בטלית? זה בדיוק זה.
והודות לאותם נאצים, הפלסטינים(שתומכים ברובם המכריע במעשי הזוועות), ימשיכו לחיות תחת כיבוש צבאי, ובצדק.
יש נאצים בכל מקום. הנה, גם אלה נאצים:
https://e.walla.co.il/item/3641417
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
dino
קיבל.ה  2454 לייקים

ארז שדה כתב: 05 פברואר 2024, 09:20 תמונה
יפה
בול
סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  372 לייקים

מעבר לשלט, אני חושב שדווקא הפרצוף שלה מסביר הכל.
תא מרבוטא
קיבל.ה  573 לייקים

its-sick כתב: 05 פברואר 2024, 08:04
Red Or Dead כתב: 04 פברואר 2024, 18:07
יש נאצים בכל מקום. הנה, גם אלה נאצים:
https://e.walla.co.il/item/3641417
הם גם חובבי נאצים, אנטישמים ונאו נאצים

https://www.haaretz.co.il/news/politics ... f70ce50000

https://www.haaretz.co.il/blogs/yossime ... 3c8aab0000

https://www.haaretz.co.il/news/politics ... 9fbc320000

https://www.haaretz.co.il/news/politics ... d694560000

https://m.maariv.co.il/news/politics/Article-602729

וזה מכסה שנים רבות ...
Asafasraf
קיבל.ה  1398 לייקים

ורק לקרוא את התגובות כאן לפני ה-7.10 וכמה ניסו לשכנע אותנו שהשכנים שלנו רוצים שלום, אם רק ניתן להם חלק מהשטח.

תמונה

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1710 לייקים
יצירת קשר:

אותי קצת יותר מדאיג אלו שבמשך שנים הסבירו שחמאס זה נכס שצריך לטפח.
במיוחד אלו שיושבים בשלטון כבר פאקינג 15 שנה, וממשיכים להסגביר לנו את זה אפילו עכשיו
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

Asafasraf כתב: 05 פברואר 2024, 23:25 ורק לקרוא את התגובות כאן לפני ה-7.10 וכמה ניסו לשכנע אותנו שהשכנים שלנו רוצים שלום, אם רק ניתן להם חלק מהשטח.

תמונה

אז בעצם הם אומרים שאין חפים מפשע בעזה? סליחה בישראל?

דבר שני: הימין הדתי הגזעני של הפלסטינים מונע משנאה? נו שיט שרלוק.
בדיוק בגלל זה השמאל תמיד הציע לדבר עם השמאל הפלסטיני, בניגוד לימין הישראלי שניסה להגיע להסדרים (שת"פ, פרוטקשן, תקרא לזה איך שבא לך) עם הימין הפלסטיני.
פעם גם היה סיכוי לעשות את זה, כי השמאל (המתון) אצלם היה יותר פופולרי ועם יותר תמיכה, אבל בינתיים - בדיוק כמו שקרה בישראל - מי שהתחזק זה הימין הדתי שמונע משנאה.

מדהים גם כמה סימטריה ודמיון יש בין האנשים משני צדי הגדר, וגם כמה קשה לאנשים לראות את זה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
ארז שדה
קיבל.ה  1045 לייקים

teknoboy כתב: 06 פברואר 2024, 00:19
Asafasraf כתב: 05 פברואר 2024, 23:25 ורק לקרוא את התגובות כאן לפני ה-7.10 וכמה ניסו לשכנע אותנו שהשכנים שלנו רוצים שלום, אם רק ניתן להם חלק מהשטח.

תמונה

אז בעצם הם אומרים שאין חפים מפשע בעזה? סליחה בישראל?

דבר שני: הימין הדתי הגזעני של הפלסטינים מונע משנאה? נו שיט שרלוק.
בדיוק בגלל זה השמאל תמיד הציע לדבר עם השמאל הפלסטיני, בניגוד לימין הישראלי שניסה להגיע להסדרים (שת"פ, פרוטקשן, תקרא לזה איך שבא לך) עם הימין הפלסטיני.
פעם גם היה סיכוי לעשות את זה, כי השמאל (המתון) אצלם היה יותר פופולרי ועם יותר תמיכה, אבל בינתיים - בדיוק כמו שקרה בישראל - מי שהתחזק זה הימין הדתי שמונע משנאה.

מדהים גם כמה סימטריה ודמיון יש בין האנשים משני צדי הגדר, וגם כמה קשה לאנשים לראות את זה.
עד שראיתי את המילה חמאס הייתי בטוח שמדובר בפסק הלכה של איזה רב כהניסט .
הסימטריה והדמיון ברורים לכולם פשוט יש כאלה שמתעקשים להתעלם מהם.
Gur
קיבל.ה  105 לייקים

teknoboy כתב: 04 פברואר 2024, 17:22
https://apps.education.gov.il/gfi/gfi_map.aspx

וואלה המפה של משרד החינוך בציוץ, לא במפתיע, היא חרטא.
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

הכי מעצבנת ההמצאה הזו כאילו הישראלים מתיישבים ביהודה ושומרון.
لا إله
שליחת תגובה