נכון אבל ביחד איתם יש הרבה אוהדי רגל/מזדמנים מהמעגל של האולטראס שהיו קונים מנוי לכל אולם שהוא לא יד אליהו אם האולטראס היה מגיע אבל "נאמנים לארגון"
אני אישית מכיר כמה כאלה
נכון אבל ביחד איתם יש הרבה אוהדי רגל/מזדמנים מהמעגל של האולטראס שהיו קונים מנוי לכל אולם שהוא לא יד אליהו אם האולטראס היה מגיע אבל "נאמנים לארגון"
הם מקסימום 250 איש שלא הסבו , אם הם משלמים בכלל לא אכפת לי .
נאמנים לארגון ?אייבר דה-בונלס כתב: ↑29 דצמבר 2024, 10:33נכון אבל ביחד איתם יש הרבה אוהדי רגל/מזדמנים מהמעגל של האולטראס שהיו קונים מנוי לכל אולם שהוא לא יד אליהו אם האולטראס היה מגיע אבל "נאמנים לארגון"
אני אישית מכיר כמה כאלה
עופר לא יכול למכור כרטיס על מקום של מנוי שמחליט לא להגיע למשחק בלי שהוא הסכים לכך. הוא שילם על הכיסא שלו.IsraelM כתב:הם מקסימום 250 איש שלא הסבו , אם הם משלמים בכלל לא אכפת לי .
גם עופר יכול למכור את הכרטיסים שלהם למשחקים גדולים אם יודעים שהם לא באים הם לא באמת תופסים מקום כי הם יושבים ביציע לא מסומן .
יש כאן נגע עברייני , זה בכלל לא קשור לנוקיה .
הפועל חיפה היה בפורים שנה שעברה שנוקיה לא עלתה על לשונו של עופר בכלל .
כדורסל הוא לא משחק של ערסים אז הטינופת שהם נעים בכדורגל לא חייבים לשעתק לכדורסל
זה שתספרו לעצמכם סיפורים ותצבעו אותם בצבעים שנוח לכם, לא הופך אותם לאמת.IsraelM כתב: ↑29 דצמבר 2024, 10:36נאמנים לארגון ?אייבר דה-בונלס כתב: ↑29 דצמבר 2024, 10:33נכון אבל ביחד איתם יש הרבה אוהדי רגל/מזדמנים מהמעגל של האולטראס שהיו קונים מנוי לכל אולם שהוא לא יד אליהו אם האולטראס היה מגיע אבל "נאמנים לארגון"
אני אישית מכיר כמה כאלה
יש אנשים שנאמנים לאל קעידה זה לא הופך את זה לסביר
אתה צודק, והכל טוב עם זהbambo_leo כתב: ↑30 דצמבר 2024, 10:07זה שתספרו לעצמכם סיפורים ותצבעו אותם בצבעים שנוח לכם, לא הופך אותם לאמת.IsraelM כתב: ↑29 דצמבר 2024, 10:36נאמנים לארגון ?אייבר דה-בונלס כתב: ↑29 דצמבר 2024, 10:33
אני אישית מכיר כמה כאלה
יש אנשים שנאמנים לאל קעידה זה לא הופך את זה לסביר
לא כל מי שמתנגד למעבר בתצורתו הנוכחית ולדרכו הכוחנית והמנותקת של עופר, לא הופך אותם לחיילים או נאמנים של אף ארגון.
תתפלאו, אבל ישנם אנשים לא מעטים בעלי חשיבה עצמאית לגמרי שהמציאות הזאת לא באה להם בטוב ולא מתכוונים לדרוך ביד אליהו.
אל תפריעו לעצמכם עם עובדות.
העניין פה הוא לא הארגון או לא.
יודעים.אדום ותיק כתב: ↑30 דצמבר 2024, 10:54 מציע לכולם לחזור ולבדוק מדוע:
1. קיבלנו עונש להפחתת 2 נקודות, אחת בפועל והשניה על תנאי.
2. נסגר יציע לחלק גדול מהמשחקים הביתיים. (כמדומני לחצי עונה? )
3. סהכ הקנסות שקיבלנו בשנה האחרונה. כולל הבהרות בבית הדין שבניגוד לקבוצות אחרות הפועל לא עשתה שימוש במצלמות לאיתור נקודתי של מפירי התקנון דבר שיכול היה להפחית משמעותית את הקנס. (ראה מכבי) תחשבו שכסף הזה יכול היה ליצור מקור להבאת זר איכותי יותר, או ללכת לתרומה למטרות חינוכיות\מעונות לנשים מוכות\ פעולות חינוכיות.
כמו כן תבדקו כמה עלה למועדון, ההחלטה שלא לעלות למשחק גביע הווינר נגד מכבי בספטמבר 2023 (שגובתה עי עופר ששילם את הקנס) עקב התנהגות המשטרה כנגד הקהל!
להכות אוהדים של חיפה וחולון זה תמיכה במועדון?למה זה טוב כתב: ↑30 דצמבר 2024, 11:12יודעים.אדום ותיק כתב: ↑30 דצמבר 2024, 10:54 מציע לכולם לחזור ולבדוק מדוע:
3. סהכ הקנסות שקיבלנו בשנה האחרונה. כולל הבהרות בבית הדין שבניגוד לקבוצות אחרות הפועל לא עשתה שימוש במצלמות לאיתור נקודתי של מפירי התקנון דבר שיכול היה להפחית משמעותית את הקנס. (ראה מכבי) תחשבו שכסף הזה יכול היה ליצור מקור להבאת זר איכותי יותר, או ללכת לתרומה למטרות חינוכיות\מעונות לנשים מוכות\ פעולות חינוכיות.
כמו כן תבדקו כמה עלה למועדון, ההחלטה שלא לעלות למשחק גביע הווינר נגד מכבי בספטמבר 2023 (שגובתה עי עופר ששילם את הקנס) עקב התנהגות המשטרה כנגד הקהל!
נגד.
זה לא רלוונטי לאירוע שבו המועדון בא ומאשים את האוהדים שלו עצמו בכוונה לפוצץ ולפגוע.
כל מה שתיארת כאן הוא נכון ועובדתי, אבל הוא אף פעם לא הגיע בכוונה כדי לפגוע במועדון. מבחינתם זו תמיכה, מסכים שתוך כדי זה לשים פס על המועדון או אנשים שלא מעוניינים בדבר הזה אבל עדיין זה לא בכוונת זדון.
אתה סתם מתנגח.. אני מבין ומסכים איתך על הרוב אבל זה לא רלוונטי כרגע.אדום ותיק כתב: ↑30 דצמבר 2024, 11:29להכות אוהדים של חיפה וחולון זה תמיכה במועדון?למה זה טוב כתב: ↑30 דצמבר 2024, 11:12יודעים.אדום ותיק כתב: ↑30 דצמבר 2024, 10:54 מציע לכולם לחזור ולבדוק מדוע:
נגד.
זה לא רלוונטי לאירוע שבו המועדון בא ומאשים את האוהדים שלו עצמו בכוונה לפוצץ ולפגוע.
כל מה שתיארת כאן הוא נכון ועובדתי, אבל הוא אף פעם לא הגיע בכוונה כדי לפגוע במועדון. מבחינתם זו תמיכה, מסכים שתוך כדי זה לשים פס על המועדון או אנשים שלא מעוניינים בדבר הזה אבל עדיין זה לא בכוונת זדון.
לעשות דווקא כשיש עונש על תנאי - גם זה תמיכה במועדון?
מבין את המאבק על חופש הדיבור - כנגד אמירות שלנו שהוכנסו כאיסור בתקנון ועליהם מקבלים עונש. אבל האם זה מוצדק? האם הדווקא, משרת ושינה את התקנון? - לא. זה רק פגע במועדון.
לשיר שואה למשטרה אני שונא מגב אני שונה יסמ - במשחק בבאר שבע בשנה שעבר מספר חודשים מעט לאחר הטבח ולאחר שכ 60 שוטרים נפלו בקרב, זה מוצדק? זה תמיכה במועדון?
זה נכון גם לגבי עופר מהצד השנילמה זה טוב כתב: ↑30 דצמבר 2024, 13:56 אי אפשר גם לצפות מהם שיבואו ויהיו חלק וימשיכו כרגיל וגם להמשיך לצאת עליהם ונגדם, בטח לא כשמדובר באנשים "מרדנים" שחיים לפעמים רק בשביל הדווקא.
אני מאוד נגד להפוך את האולטראס לאוייבים, אז אל תיקח אותי ככזה, אבל אמירה של לא להזכיר מקרי עבר אלא להתמקד בעתיד יכול וצריך לבוא אחרי שיש התנצלות והצהרה לשינוי דרך, או נכונות לתקן.למה זה טוב כתב: ↑30 דצמבר 2024, 13:56 אז אם חשוב לך פשוט שחרר ותפסיק לפמפם דברים רעים שהם עשו בעבר או דברים שמישהו חושב שאולי בטעות ובמקרה הם יעשו בעתיד.
אי אפשר גם לצפות מהם שיבואו ויהיו חלק וימשיכו כרגיל וגם להמשיך לצאת עליהם ונגדם, בטח לא כשמדובר באנשים "מרדנים" שחיים לפעמים רק בשביל הדווקא.
לא צריך להמשיך לסכסך ולחרחר בתוכנו יותר מהמצב שכבר הגענו אליו.
הם רוצים לחזור ליציעים?red in blood כתב: ↑30 דצמבר 2024, 14:53אני מאוד נגד להפוך את האולטראס לאוייבים, אז אל תיקח אותי ככזה, אבל אמירה של לא להזכיר מקרי עבר אלא להתמקד בעתיד יכול וצריך לבוא אחרי שיש התנצלות והצהרה לשינוי דרך, או נכונות לתקן.למה זה טוב כתב: ↑30 דצמבר 2024, 13:56 אז אם חשוב לך פשוט שחרר ותפסיק לפמפם דברים רעים שהם עשו בעבר או דברים שמישהו חושב שאולי בטעות ובמקרה הם יעשו בעתיד.
אי אפשר גם לצפות מהם שיבואו ויהיו חלק וימשיכו כרגיל וגם להמשיך לצאת עליהם ונגדם, בטח לא כשמדובר באנשים "מרדנים" שחיים לפעמים רק בשביל הדווקא.
זה לא הגיע מהאולטראס. אז הם ממש ממש לא אוייבים, וצריך לפעול להחזירם ליציעים כי הם כן חשובים, אבל גם הזהירות והספקנות מובנת.
(ולא, זה לא מצדיק את המכתב הבושה ההוא, שאסור היה לו להכתב בכלל)
נכון. אני אישית מאוד נגד עופר ולא חבר בשום אולטראס.בני12 כתב: ↑30 דצמבר 2024, 14:38זה נכון גם לגבי עופר מהצד השנילמה זה טוב כתב: ↑30 דצמבר 2024, 13:56 אי אפשר גם לצפות מהם שיבואו ויהיו חלק וימשיכו כרגיל וגם להמשיך לצאת עליהם ונגדם, בטח לא כשמדובר באנשים "מרדנים" שחיים לפעמים רק בשביל הדווקא.
לא חושב שזה יקרה וגם לא חושב שהם צריכים לבקש אישור ממישהו אם להגיע ליד אליהו או לא.red in blood כתב: ↑30 דצמבר 2024, 14:53אני מאוד נגד להפוך את האולטראס לאוייבים, אז אל תיקח אותי ככזה, אבל אמירה של לא להזכיר מקרי עבר אלא להתמקד בעתיד יכול וצריך לבוא אחרי שיש התנצלות והצהרה לשינוי דרך, או נכונות לתקן.למה זה טוב כתב: ↑30 דצמבר 2024, 13:56 אז אם חשוב לך פשוט שחרר ותפסיק לפמפם דברים רעים שהם עשו בעבר או דברים שמישהו חושב שאולי בטעות ובמקרה הם יעשו בעתיד.
זה לא הגיע מהאולטראס. אז הם ממש ממש לא אוייבים, וצריך לפעול להחזירם ליציעים כי הם כן חשובים, אבל גם הזהירות והספקנות מובנת.
מה שהדגשתי זאת הנקודה.למה זה טוב כתב: ↑30 דצמבר 2024, 16:26לא חושב שזה יקרה וגם לא חושב שהם צריכים לבקש אישור ממישהו אם להגיע ליד אליהו או לא.red in blood כתב: ↑30 דצמבר 2024, 14:53אני מאוד נגד להפוך את האולטראס לאוייבים, אז אל תיקח אותי ככזה, אבל אמירה של לא להזכיר מקרי עבר אלא להתמקד בעתיד יכול וצריך לבוא אחרי שיש התנצלות והצהרה לשינוי דרך, או נכונות לתקן.למה זה טוב כתב: ↑30 דצמבר 2024, 13:56 אז אם חשוב לך פשוט שחרר ותפסיק לפמפם דברים רעים שהם עשו בעבר או דברים שמישהו חושב שאולי בטעות ובמקרה הם יעשו בעתיד.
לרוב הדברים יש שני צדדים. כמו שלעופר ינאי יש חלק שעושה מעשים נוראיים ןיש חלק שעושה פלאים גם לאולטראס יש.
לדעתי, לרוב, אפשר להמשיך לחיות בשלום עם הדברים הרעים באולטראס, כי הם מביאים עימם גם המון דברים טובים.
אני לא בא להגן עליהם או להצדיק התנהגויות הזויות. הם ארגון אוהדים וככאלו, הם קיצוניים ו"דפוקים".
אם לא ירצו לבוא בסוף זה רק שלהם, לא צריך להמציא עליהם שקרים שהם מתכננים לפגוע כשזה כבר הוכח מתחילת העונה שהם לא מחפשים את זה. המכתב ועליהום עליהם סתם מתסיסים דבר שהיה אמור להיגמר ב"סבבה, לא רוצים לא צריך".
חוץ מלהוציא הודעות רשמיות שקוראות להצטרף אליהם (ולא מעבר), לעשות מחאה ביציעים, לקלל ולצעוק הם לא עשו עד כה שום דבר.
הגופיה זה אקט יפה, אפשר לוותר על הזמר והפסטיבל
לא חוגגים את חנוכת יד אליהו כאולם הביתי
איך אנחנו יכולים בכלל לחשוב שהאולטראס שפגעו בקבוצה בעיתות שלום, יפגעו בקבוצה כשהם בסכסוך עם הבעלים? נאיבים שכמותנו.למה זה טוב כתב:לא חושב שזה יקרה וגם לא חושב שהם צריכים לבקש אישור ממישהו אם להגיע ליד אליהו או לא.red in blood כתב: ↑30 דצמבר 2024, 14:53אני מאוד נגד להפוך את האולטראס לאוייבים, אז אל תיקח אותי ככזה, אבל אמירה של לא להזכיר מקרי עבר אלא להתמקד בעתיד יכול וצריך לבוא אחרי שיש התנצלות והצהרה לשינוי דרך, או נכונות לתקן.למה זה טוב כתב: ↑30 דצמבר 2024, 13:56 אז אם חשוב לך פשוט שחרר ותפסיק לפמפם דברים רעים שהם עשו בעבר או דברים שמישהו חושב שאולי בטעות ובמקרה הם יעשו בעתיד.
לרוב הדברים יש שני צדדים. כמו שלעופר ינאי יש חלק שעושה מעשים נוראיים ןיש חלק שעושה פלאים גם לאולטראס יש.
לדעתי, לרוב, אפשר להמשיך לחיות בשלום עם הדברים הרעים באולטראס, כי הם מביאים עימם גם המון דברים טובים.
אני לא בא להגן עליהם או להצדיק התנהגויות הזויות. הם ארגון אוהדים וככאלו, הם קיצוניים ו"דפוקים".
אם לא ירצו לבוא בסוף זה רק שלהם, לא צריך להמציא עליהם שקרים שהם מתכננים לפגוע כשזה כבר הוכח מתחילת העונה שהם לא מחפשים את זה. המכתב ועליהום עליהם סתם מתסיסים דבר שהיה אמור להיגמר ב"סבבה, לא רוצים לא צריך".
חוץ מלהוציא הודעות רשמיות שקוראות להצטרף אליהם (ולא מעבר), לעשות מחאה ביציעים, לקלל ולצעוק הם לא עשו עד כה שום דבר.
איך אנחנו יכולים בכלל לחשוב שעופר ינאי שיצא לפחות פעמיים נגד הקהל שלו (ולא רק כלפי האולטראס) בעיתות שלום, יפגע בקהל כשהוא בסכסוך עם האולטראס? אפשר להתסכל על זה גם ככה...Asafasraf כתב: ↑30 דצמבר 2024, 19:01איך אנחנו יכולים בכלל לחשוב שהאולטראס שפגעו בקבוצה בעיתות שלום, יפגעו בקבוצה כשהם בסכסוך עם הבעלים? נאיבים שכמותנו.למה זה טוב כתב:לא חושב שזה יקרה וגם לא חושב שהם צריכים לבקש אישור ממישהו אם להגיע ליד אליהו או לא.red in blood כתב: ↑30 דצמבר 2024, 14:53
אני מאוד נגד להפוך את האולטראס לאוייבים, אז אל תיקח אותי ככזה, אבל אמירה של לא להזכיר מקרי עבר אלא להתמקד בעתיד יכול וצריך לבוא אחרי שיש התנצלות והצהרה לשינוי דרך, או נכונות לתקן.
הארגון הזה מנתהל כמו משפחת פשע (תקרא את מה שלירון האדום כתב כאן אחרי המשחק האחרון) שהחליט שזה או בדרך שלו, או בדרך שלו.
להרבה אוהדים נמאס מההתנהגות הקיצונית, מהשירים המזעזעים והכי גרוע- תמיד יש תחושה שהם מסוגלים לרדת יותר נמוך.
Sent from my iPhone using Tapatalk
לא הודיעו על זה בשום מקום, ממה שפרסמו זה ב12.1 מוצ"ש, התנהלות של הביצים שליnirgo כתב:המשחק ביד-אליהו מול י-ם יתקיים בשבת הבאה 11.01.25
כך עופר כתב לי עכשיו בוואטספ
nirgo כתב:אמת
בכל מקום פורסם ב-12.01
עופר כתב לי אתמול בוואטספ: 11.01
גביזון כתב:התנהלות של הביצים שלי.