מי בדיוק קילל אותך?נחמן אש הפרויקטור כתב: ↑30 דצמבר 2021, 15:38 אני בן אדם יותר טוב ומוסרי מרובכם.
זה בטוח.
בני וסומך![]()
![]()
![]()
מי אמר אני ולא קילל?
את רומק אני מכבד למרות מילותיו הקשות.
אפילו בהבנת הנקרא אתה לא משהו.
מי בדיוק קילל אותך?נחמן אש הפרויקטור כתב: ↑30 דצמבר 2021, 15:38 אני בן אדם יותר טוב ומוסרי מרובכם.
זה בטוח.
בני וסומך![]()
![]()
![]()
מי אמר אני ולא קילל?
את רומק אני מכבד למרות מילותיו הקשות.
אתה כזה חסר מודעות שאתה לא מבין את ההבדל בין שלל הדוגמאות שנתת פהנחמן אש הפרויקטור כתב: ↑30 דצמבר 2021, 16:22 יש לסיפור המשך.
המציאות מסתבר קצת יותר מורכבת מקשקשני פורום חשוכים.
הלכתי לסופר המקומי בקיבוץ לקנות תותים, ואת מי אני פוגש ראשונה? מכולם, דווקא הילדה המדהימה הזו עם אח שלה.
אני התרגשתי, הילדה (בלי מסיכה, בדיוק יצאה מהסופר) התרגשה ולפני שנפרדנו היא פונה אלי: עומר, אפשר חיבוק? תמיד.
הפעם בהשפעת הפורום המטורלל הזה לא התכוונתי להגיד לה גם אם היתה עם מסיכה, אבל היא כנראה יודעת יותר טוב מכם מי היה טוב אליה בגן.
החיים זה לא פורום לכל השדים והרוחות.
מעכשיו אמשיך לעשות את מה שעשיתי הרבה בקיבוץ בשנתיים האחרונות (יאללה עוד קללות) לעבור עם האופניים החשמליים, לראות נערים עם סמרטוט על הפרצוף (רובם
לא מכירים אותי, קיבוץ של 1000 איש) להגיד להם שינשמו כמו בני אדם באוויר הפתוח.
לפי כל מליצי היושר פה היו צריכים להוציא לי צו הרחקה ל-100 ילדים ונערים בקיבוץ.
לך אני מרשה הכל.
1. זה שתכנה את הדברים האלה בכינויי גנאי לא משנה את המהות שלהם ולא הופך אותך לצודק בשום דבר, מקסימום למכחיש שואהנחמן אש הפרויקטור כתב: ↑30 דצמבר 2021, 16:40 1. אנשים שתומכים בסלקציה, תו שחור וסגרים
2. ודבוקים ליונית לוי לתחת, ילמדו אותי מי בן אדם טוב ומי לא.
3. הורים שמזריקים לילדיהם הרכים רעל מסוכן במודע יטיפו לי מוסר על להיות בן אדם...
ואם כבר אנחנו בקטע של להבין את הטעויות שלנו, מוזמן לעבור גם על זו.נחמן אש הפרויקטור כתב: ↑26 דצמבר 2021, 15:34 https://www.israelhayom.co.il/culture/t ... d=facebook
מה באמת קרה לא יודע אם נדע, אבל יש כל כך הרבה כאלה שהם בטרם עת מאז שהתחילה הטרפת.
יוצר הסדרה "בני אור" נפטר בגיל 39.
אז לא הבנתי, עם ההצבעות של הרשימה שהבאת אתה כן מסכים?האדום הצורר כתב: ↑29 דצמבר 2021, 23:16 https://www.fda.gov/advisory-committees ... -committee
יחי ההבדל הקטן בין הרשימה הזאת לרשימה של הצטם.
אל תפריע לתפוח אדמה הלוהט שזרקתי כאן להמשיך להתגלגל.D&3 כתב: ↑30 דצמבר 2021, 17:32ואם כבר אנחנו בקטע של להבין את הטעויות שלנו, מוזמן לעבור גם על זו.נחמן אש הפרויקטור כתב: ↑26 דצמבר 2021, 15:34 https://www.israelhayom.co.il/culture/t ... d=facebook
מה באמת קרה לא יודע אם נדע, אבל יש כל כך הרבה כאלה שהם בטרם עת מאז שהתחילה הטרפת.
יוצר הסדרה "בני אור" נפטר בגיל 39.
תמשיך לעוף על עצמך, למה לא. ועוד "באחריות".נחמן אש הפרויקטור כתב: ↑30 דצמבר 2021, 17:27 הבנתי את הבעיה והטעות.
ועדיין אף אחד מכם לא אדם טוב ממני.
ועם ילדים בכלל.
באחריות.
זה לא קשור בשום צורה למסכות או לקורונה.נחמן אש הפרויקטור כתב: ↑30 דצמבר 2021, 18:06 אז הבקשה שלך לא תכובד, ולפעמים כשאני רוכב בדרך לסופר אז אני עובר דרך בית הילדים בו הם נמצאים אחרי הלימודים, ומספיק לי לשמוע את השם שלי בצעקות שלהם כדי לעצור.
על אפך וחמתך אמשיך "לסכן" את הילדים.
במקרה של המסיכה הבנתי את הטעות, אבל קח את מה שכתבת הרגע וזרוק לפח.
אין למילים האלה שום משמעות.
ההורים ימשיכו לשמוח שאני שומר על קשר איתם גם כשהם בכיתה א'.
והם יודעים שאני לא מחוסן והילדים אוהבים לחבק אותי.
1. אז אתה כבר מבין שמי שטועה טעות כל כך יסודית לא צריך להתקרב לילדים ובטח שלא ליצור איתם מערכת יחסים?נחמן אש הפרויקטור כתב: ↑30 דצמבר 2021, 18:22 1. הבנתי את הטעות עם הילדה.
2. תמשיך לכתוב מה שבא לך.
3. הילדה מאוד היתה קשורה אלי בגן.
תמיד אשמח לעזרה, אבל בסה"כ התמודדתי איתם בגבורה.
מה שכתבו וכותבים לו הן בדרך כלל תגובות.
ממה שנראה מהפורום אתה אולי מתנגד לחיסונים אבל לא נראה לי שהיית מתנהג כמוהו
אתה מה זה עף על עצמך.נחמן אש הפרויקטור כתב: ↑30 דצמבר 2021, 21:37 כבר אמרו לך שהבנתי את הטעות עם הילדה, יא סנילי.
לך תתלונן לאדמין שקראתי לך סנילי.
ולאיזה אשך שלי מזיז ממה שתגיד?בני12 כתב: ↑30 דצמבר 2021, 21:49אתה מה זה עף על עצמך.נחמן אש הפרויקטור כתב: ↑30 דצמבר 2021, 21:37 כבר אמרו לך שהבנתי את הטעות עם הילדה, יא סנילי.
לך תתלונן לאדמין שקראתי לך סנילי.
נראה לך שיש משהו שתאמר לי שיזיז לי בכלל.
כולם יודעים שאתה ליצן אז אף אחד לא מתרגש ממה שאתה כותב עליו.
מנסים למנוע ממך לפגוע בחפים מפשע.
ולגבי הסניליות. מוכן להעמיד אותה במבחן מולך.
אם אני מפסיד אני תורם 500 ש"ח למחץ ואם אתה מפסיד אתה תורם 500 ש"ח למחלקת קורונה.
הולך?