שאר הליגה 23/24
-
- קיבל.ה 230 לייקים
בעצם, גם פה יהיה כשל לוגי. שכחתי שאתה הוא זה שכתב את השמות האלו.
הרי יש בריינה גם את סמבינה, נמניה, ורגאס, גונדולה, קוסטה, אוסמן.
אם לדעתך אי אפשר מהשחקנים האלו למצוא שניים או שלושה שהיו משדרגים אותנו, אז כנראה שלא ראית אותם משחקים.
הרי יש בריינה גם את סמבינה, נמניה, ורגאס, גונדולה, קוסטה, אוסמן.
אם לדעתך אי אפשר מהשחקנים האלו למצוא שניים או שלושה שהיו משדרגים אותנו, אז כנראה שלא ראית אותם משחקים.
-
- קיבל.ה 271 לייקים
רק אותי עצבן שזהבי לא קיבל אפילו צהוב אחרי התנועת השתקה לקהל של חיפה?
-
- קיבל.ה 295 לייקים
-
- קיבל.ה 2390 לייקים
העונה המגעילה בהיסטוריה בדרך להסתיים לפחות מבחינת קביעת האלופה , ברוך שפטרנו , נקווה שבהמשך יהיה קצת פחות מגעיל אבל לא הייתי בונה על זה
-
- קיבל.ה 205 לייקים
זו נבלה וזו טרפה..
אם אתם שמים בצד(קשה) את ההיסטוריה העירונית שלנו עם מכבי, אתם תשימו לב שחיפה צמחה להיות אותו חרא בדיוק
שחצנים מטונפים, פרוטקציות של יענק'ה שמתחילות להזכיר את הדון ועוד..
ואגב שונאים אותנו מאוד וסתם ככה כי זה מגניב.
אם אתם שמים בצד(קשה) את ההיסטוריה העירונית שלנו עם מכבי, אתם תשימו לב שחיפה צמחה להיות אותו חרא בדיוק
-
- קיבל.ה 1395 לייקים
כל מי שמשווה את חיפה למכבי לא באמת מבין מה זו הטינופת שנקראת ״מכבי תל אביב״ליאור א. כתב:זו נבלה וזו טרפה..
מספיק להיזכר במשחק שלהם נגד אותה חיפה בעונת הקיזוז.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- 7even
- קיבל.ה 2663 לייקים
-
- קיבל.ה 205 לייקים
בוא תחדש לי מה אתה מבין שאני לא מבין?Asafasraf כתב: ↑08 אפריל 2024, 22:38כל מי שמשווה את חיפה למכבי לא באמת מבין מה זו הטינופת שנקראת ״מכבי תל אביב״ליאור א. כתב:זו נבלה וזו טרפה..
מספיק להיזכר במשחק שלהם נגד אותה חיפה בעונת הקיזוז.
ולגבי אותו משחק, ברור שזו טינופת אבל על מכבי אין מה לדבר ולצפות, פשוט מוזר לי איך לא נוצרה גם סלידה כלפי הוונאבי מכבי השניים
מצד שני, אנחנו כל כך לא אטרקטיביים כבר שנים שאין לנו בכלל יכולת וזמן להתעסק בהם, אולי זו הסיבה..
-
- קיבל.ה 230 לייקים
הצלחתי בסוף. אם כך, אני מניח שאין לך אף ביקורת על חן סול על בניית הסגל. הרי אתה טוען שהסגל שלנו לא נופל מהסגל של הקבוצה במקום החמישי.
-
- קיבל.ה 2390 לייקים
ממש מוזר שבסוף מכבי לוקחת פה אליפות בפער דו ספרתי , היא לא קבוצה טובה יותר מחיפה מבחינת כדורגל
- Mr.china
- קיבל.ה 203 לייקים
שלא נדבר על תמוז בטדי משתיק אותם אחרי שנהמו עליו,
קיבל צהוב שני מהשופט ה״בינלאומי״
-
- קיבל.ה 547 לייקים
מה מוזר? לחיפה ירד 2 נקודות בבית הדין למכבי 0
רק ב2 משחקים האחרונים פסלו להפועל חיפה שיוויון חוקי ולסכנין שער ניצחון חוקי. וזה בלי להזכיר את הביזיון בדרבי(פנדל+אדום על בעיטה לראש)
3 משחקים שמכבי היו צריכים לקבל גג 2 נקודות וקיבלו 9.
ובלי קשר שחיפה אפסים שהצליחו להפסיד פעמיים רצוף לריינה ולא ניצחו אותנו אפילו לא פעם אחת.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4727 לייקים
-
- קיבל.ה 230 לייקים
אז בוא תחלוק את תובנותייך ותסביר את הסתירה? כי עד עכשיו נראה שאתה מבין שסתרת את עצמך אז אתה כותב באופן עמום במכוון.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
אל תחפש לוגיקה במקום בו התפוח לא נופל מהעץ לאחר שמרקיב אלא הורג את כל העץ.
בכל מקרה בהחלט הייתי מביא 3 זרים מהם כי לך היו רק 3 כאלב לגיטימים בתחילת השנה + פאסי שסאמבינה טוב ממנו.
אוסמן, וארגס וסאמבינה תוסיף את 3 אלו למצבת הזרים שלך יחד עם זובאס רודריגס ואוזבולט ואתה במקום אחר...
אבל בתחיל שנה הסגל שלך ממש לא נפל מזה של רינה, גם אם עשו טעויות.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4727 לייקים
מה שטוב לריינה לא טוב בהכרח להפועל, זה עד כדי כך פשוט.
אם הפועל רוצה למצוא את עצמה במקום שהיא צריכה להיות בה היא צריכה להביא לפה זרים בקאליבר רציני שישדרגו אותה ויסחפו את השאר (כמו רודריגז, אבל 5 כאלה), לא כל מיני ישראלים בינוניים וזרים שטובים בריינה.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
אם אני מבין נכון אתה רוצה
5 זרים בשכר של 300
6-7 ישראלים בשכר של 200K
וואלה מסכים איך גם אני רוצה רק שזה לא תואם את שכר השחקנים של הפועל
-
- קיבל.ה 2302 לייקים
קייס גנאם ממש לא טוב יותר מצ'יבוטה (מה גם שהם לא בדיוק באותו תפקיד), תבדוק את הגולים של גנאם העונה, כמעט כל הגולים שלו זה גול של שוער.קירקגור כתב: ↑08 אפריל 2024, 15:58יכול להיות. יש יתרונות וחסרונות בלשחק בקבוצה בפריפריה, אבל אני חושב שקייס גאנם היה טוב מצ'יבוטה גם בהפועל. אני חושב שקנציפולסקי שחקן חלש ושרוב הביצועים החלשים שלו קשורים לליקויים בטכניקה, באינטיליגנצית המשחק, וביכולות הפיזיות. בסופו של דבר הקבוצות שמצליחות באירופה הן דווקא קבוצות עם הרבה אוהדים ולחץ, ככה שהפרמטר המשמעותי ביותר להצלחה הוא איכות השחקנים ולא הלחץ.לירון האדום כתב: ↑08 אפריל 2024, 15:14כן, יש לי ספק בכך.קירקגור כתב: ↑08 אפריל 2024, 14:11
לא יודע אם היינו בפלייאוף העליון, אבל יש לך ספק ששלומי אזולאי היה נותן מספרים טובים יותר משל אלטמן? יש לך ספק שרועי שוקרני, אם היה בהפועל, היה הטוב בשחקני הקישור? יש לך ספק שעמית מאיר היה תורם הרבה יותר מקנציפולסקי? ושגאנם היה תורם יותר מצ'יבוטה?
מזכיר לך אגב שבעונה האחרונה של שלומי אזולאי באמת הגענו לפלייאוף עליון. (לא שאני טוען שזה היה רק בזכותו, אבל כן, שחקנים טובים יותר ממה שיש לנו היום היו עוזרים לנו כנראה להשיג תוצאות טובות יותר מאלו שהשגנו. זאת לוגיקה פשוטה)
הרבה יותר קל להצליח בריינה מאשר הפועל
גנאם שחקן חלש מאד.
מעטים השחקנים שיכולים לתפקד תחת לחץ ולשחק במועדון גדול.
-
- קיבל.ה 2302 לייקים
כדי להיות קבוצת צמרת, אתה צריך לפגוע בזרים שלך.El dudernio כתב: ↑09 אפריל 2024, 08:47אם אני מבין נכון אתה רוצה
5 זרים בשכר של 300
6-7 ישראלים בשכר של 200K
כל עוד נמשיך להביא זרים בשקל ועשרים וצעירים לא נגיע לשום מקום.
אם נביא זרים בפרופיל של חוסה וזרים טובים זה גם ישפר את הישראלים שלצידם.
אבל שאנחנו משחקים עם 3 זרים לאן אפשר לצפות להגיע...
- רדפוקס
- קיבל.ה 4727 לייקים
לא צריך 6-7 ישראלים בשכר של 200K והאלה שיש לנו (אלטמן 250, לאיוס 250, צ'יבוטה 280) לא שווים את הסכומים האלה.El dudernio כתב: ↑09 אפריל 2024, 08:47אם אני מבין נכון אתה רוצה
5 זרים בשכר של 300
6-7 ישראלים בשכר של 200K
חילקו את העוגה לא נכון.
תביא 5 זרים תותחים שיסחבו את הישראלים הבינוניים.
-
- קיבל.ה 753 לייקים
מתחבר לחלוטין למשפט שכתבת. וגם לביקורת על מצבת הזרים.רדפוקס כתב: ↑09 אפריל 2024, 10:51לא צריך 6-7 ישראלים בשכר של 200K והאלה שיש לנו (אלטמן 250, לאיוס 250, צ'יבוטה 280) לא שווים את הסכומים האלה.El dudernio כתב: ↑09 אפריל 2024, 08:47אם אני מבין נכון אתה רוצה
5 זרים בשכר של 300
6-7 ישראלים בשכר של 200K
חילקו את העוגה לא נכון.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 295 לייקים
מתי קבוצה פגעה ב5 זרים תותחים בעונה אחת? באמת אני שואל. לדעתי אף פעם.רדפוקס כתב: ↑09 אפריל 2024, 10:51לא צריך 6-7 ישראלים בשכר של 200K והאלה שיש לנו (אלטמן 250, לאיוס 250, צ'יבוטה 280) לא שווים את הסכומים האלה.El dudernio כתב: ↑09 אפריל 2024, 08:47אם אני מבין נכון אתה רוצה
5 זרים בשכר של 300
6-7 ישראלים בשכר של 200K
חילקו את העוגה לא נכון.
הייתי הולך על זרים שכבר הכרנו בליגה כבסיס. להביא זר מחו"ל זה הימור שלרוב פשוט לא עובד, ואנחנו חווים את זה כבר שנים.
אגב - גם אם מביאים זר בשכר של 300, זה לא מבטיח כלום. זוכר את קלאודיו בומבה ופינטילי? אנטל? לא הייתי בוחר אותם בשכונה.
-
- קיבל.ה 950 לייקים
אני לא פרשן של רדפוקס והוא בטוח לא צריך עזרה, אבל נראה לי שהכוונה להביא יותר זרים בסגנון רודריגז ופחות כאלה כמו טאמבלדו.ונרקומן כתב: ↑09 אפריל 2024, 13:37מתי קבוצה פגעה ב5 זרים תותחים בעונה אחת? באמת אני שואל. לדעתי אף פעם.רדפוקס כתב: ↑09 אפריל 2024, 10:51לא צריך 6-7 ישראלים בשכר של 200K והאלה שיש לנו (אלטמן 250, לאיוס 250, צ'יבוטה 280) לא שווים את הסכומים האלה.El dudernio כתב: ↑09 אפריל 2024, 08:47
5 זרים בשכר של 300
6-7 ישראלים בשכר של 200K
חילקו את העוגה לא נכון.
הייתי הולך על זרים שכבר הכרנו בליגה כבסיס. להביא זר מחו"ל זה הימור שלרוב פשוט לא עובד, ואנחנו חווים את זה כבר שנים.
אגב - גם אם מביאים זר בשכר של 300, זה לא מבטיח כלום. זוכר את קלאודיו בומבה ופינטילי? אנטל? לא הייתי בוחר אותם בשכונה.
ככה הסיכוי שיהיה להם ערך מוסף ושנצליח לפגוע בזרים טובים יעלה משמעותית.
יאללה הביתה!!!
- רדפוקס
- קיבל.ה 4727 לייקים
לא דיברתי על לפגוע, אבל שמגיעים זרים כמו פאסי, קאיונדו ובובקאר אז אפילו לא ניסו.ונרקומן כתב: ↑09 אפריל 2024, 13:37מתי קבוצה פגעה ב5 זרים תותחים בעונה אחת? באמת אני שואל. לדעתי אף פעם.רדפוקס כתב: ↑09 אפריל 2024, 10:51לא צריך 6-7 ישראלים בשכר של 200K והאלה שיש לנו (אלטמן 250, לאיוס 250, צ'יבוטה 280) לא שווים את הסכומים האלה.El dudernio כתב: ↑09 אפריל 2024, 08:47
5 זרים בשכר של 300
6-7 ישראלים בשכר של 200K
חילקו את העוגה לא נכון.
-
- קיבל.ה 295 לייקים
הבעלים מסתכלים על השבחה. השבחה לא עושים עם שחקן שהוא כבר יקר, אז לדעתי נמשיך לראות פה טמבאדואים וקאיונדויםרדפוקס כתב: ↑09 אפריל 2024, 14:37לא דיברתי על לפגוע, אבל שמגיעים זרים כמו פאסי, קאיונדו ובובקאר אז אפילו לא ניסו.ונרקומן כתב: ↑09 אפריל 2024, 13:37מתי קבוצה פגעה ב5 זרים תותחים בעונה אחת? באמת אני שואל. לדעתי אף פעם.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
א. אני בגדול מסכים איתך זאת גם האכזבה המרכזית שלי מהקבוצה השנה.רדפוקס כתב: ↑09 אפריל 2024, 14:37לא דיברתי על לפגוע, אבל שמגיעים זרים כמו פאסי, קאיונדו ובובקאר אז אפילו לא ניסו.ונרקומן כתב: ↑09 אפריל 2024, 13:37מתי קבוצה פגעה ב5 זרים תותחים בעונה אחת? באמת אני שואל. לדעתי אף פעם.
ב. אני לא יודע מה עמד מאחורי ההחלטה הזאת כי אחרי החתמת רודריגס הם דיברו שונה.
ג. הייתי מקבל את זה אם היו משקיעים בישראלים בכירים (דוגמאת אלטמן) שנמצאים על סף הסגל של הנבחרת ואז בעצם היית מסדר עתודה לשנים הבאות אבל זה לא ממש קרה.
ד. אתמול מכבי פתחו עם 2 זרים. מילסון וסבוריט היו לה בנוסף 0 זרים על הספסל. זאת הקבוצה שלוקחת כאן אליפות בהליכה.
אין ספק שאם אתה חדרה / ריינה היכולת שלך להיות פליאוף עליון היא אך ורק פגיעה בזרים ומיקסום הסגל. השאלה אם זה מה שאתה או שאתה עדין רוצה להיות הפועל תל אביב.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4727 לייקים
אנחנו לא יכולים להתחרות עם ב״ש ובטח שלא עם מכבי וחיפה על ישראלים בכירים.El dudernio כתב: ↑09 אפריל 2024, 15:22א. אני בגדול מסכים איתך זאת גם האכזבה המרכזית שלי מהקבוצה השנה.רדפוקס כתב: ↑09 אפריל 2024, 14:37לא דיברתי על לפגוע, אבל שמגיעים זרים כמו פאסי, קאיונדו ובובקאר אז אפילו לא ניסו.ונרקומן כתב: ↑09 אפריל 2024, 13:37
מתי קבוצה פגעה ב5 זרים תותחים בעונה אחת? באמת אני שואל. לדעתי אף פעם.
ג. הייתי מקבל את זה אם היו משקיעים בישראלים בכירים (דוגמאת אלטמן) שנמצאים על סף הסגל של הנבחרת ואז בעצם היית מסדר עתודה לשנים הבאות אבל זה לא ממש קרה.
ד. אתמול מכבי פתחו עם 2 זרים. מילסון וסבוריט היו לה בנוסף 0 זרים על הספסל. זאת הקבוצה שלוקחת כאן אליפות בהליכה.
אין ספק שאם אתה חדרה / ריינה היכולת שלך להיות פליאוף עליון היא אך ורק פגיעה בזרים ומיקסום הסגל. השאלה אם זה מה שאתה או שאתה עדין רוצה להיות הפועל תל אביב.
אם אנחנו רוצים להגיע באופן קבוע לפלייאוף עליון ולחזור לאירופה זה יקרה רק אם יגיעו לפה זרים משמעותיים.
הם חשבו שרודריגז אחד מספיק, את שאר המשאבים השקיעו באלטמן, לאיוס וצ׳יבוטה וחשבו שכל זה יספיק כדי להגיע למקום 4-5 ולהשביח את הצעירים.
בפועל רודריגז הלך, גם איתו זה כנראה לא היה מספיק וערך הצעירים רק ירד. כישלון טוטאלי, אבל ידוע מראש.
-
- קיבל.ה 1395 לייקים
פראליה, רוסו, יעקובו, מיכאלסקי וז׳אוטאוטס, אם אני זוכר נכון.ונרקומן כתב:מתי קבוצה פגעה ב5 זרים תותחים בעונה אחת? באמת אני שואל. לדעתי אף פעם.רדפוקס כתב: ↑09 אפריל 2024, 10:51לא צריך 6-7 ישראלים בשכר של 200K והאלה שיש לנו (אלטמן 250, לאיוס 250, צ'יבוטה 280) לא שווים את הסכומים האלה.El dudernio כתב: ↑09 אפריל 2024, 08:47 אם אני מבין נכון אתה רוצה
5 זרים בשכר של 300
6-7 ישראלים בשכר של 200K
חילקו את העוגה לא נכון.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
לכמה מהם זאת היתה השנה הראשונה?Asafasraf כתב: ↑09 אפריל 2024, 18:17פראליה, רוסו, יעקובו, מיכאלסקי וז׳אוטאוטס, אם אני זוכר נכון.ונרקומן כתב:מתי קבוצה פגעה ב5 זרים תותחים בעונה אחת? באמת אני שואל. לדעתי אף פעם.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
אני מקבל ומסכים במאת האחוזים.רדפוקס כתב: ↑09 אפריל 2024, 15:45אנחנו לא יכולים להתחרות עם ב״ש ובטח שלא עם מכבי וחיפה על ישראלים בכירים.El dudernio כתב: ↑09 אפריל 2024, 15:22א. אני בגדול מסכים איתך זאת גם האכזבה המרכזית שלי מהקבוצה השנה.
אם אנחנו רוצים להגיע באופן קבוע לפלייאוף עליון ולחזור לאירופה זה יקרה רק אם יגיעו לפה זרים משמעותיים.
הם חשבו שרודריגז אחד מספיק, את שאר המשאבים השקיעו באלטמן, לאיוס וצ׳יבוטה וחשבו שכל זה יספיק כדי להגיע למקום 4-5 ולהשביח את הצעירים.
בפועל רודריגז הלך, גם איתו זה כנראה לא היה מספיק וערך הצעירים רק ירד. כישלון טוטאלי, אבל ידוע מראש.
לדעתי היו חייבים להשקיע יותר בשני הזרים הנוספים.
ממש רציתי שתומא מבית"ר יגיע, ואפילו הייתי משאיר את רומראטו שהוא שחקן צעיר יחסית ועם פוטנציאל. הוא ורודריגס באמצע היה משדרג משדרג אותנו משמעותי ומאפשר לחלק ההתקפי הבאמת מוכשר שלנו לבוא לידי ביטוי
- רדפוקס
- קיבל.ה 4727 לייקים
אם אתה ואני מסכימים על משהו זה כנראה קונצנזוס על חלל, רק חן סול כנראה לא קלט עדיין.El dudernio כתב: ↑09 אפריל 2024, 19:25אני מקבל ומסכים במאת האחוזים.רדפוקס כתב: ↑09 אפריל 2024, 15:45אנחנו לא יכולים להתחרות עם ב״ש ובטח שלא עם מכבי וחיפה על ישראלים בכירים.El dudernio כתב: ↑09 אפריל 2024, 15:22
א. אני בגדול מסכים איתך זאת גם האכזבה המרכזית שלי מהקבוצה השנה.
לדעתי היו חייבים להשקיע יותר בשני הזרים הנוספים.
ממש רציתי שתומא מבית"ר יגיע, ואפילו הייתי משאיר את רומראטו שהוא שחקן צעיר יחסית ועם פוטנציאל. הוא ורודריגס באמצע היה משדרג משדרג אותנו משמעותי ומאפשר לחלק ההתקפי הבאמת מוכשר שלנו לבוא לידי ביטוי
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
עוד שער נפלא של ארי כהן במדי כפ"ס
הוא מושאל?
הוא מושאל?
-
- קיבל.ה 1039 לייקים
-
- קיבל.ה 2302 לייקים
1 לחדרה.
טוב לנו, העיקר שביתר לא תנצח
טוב לנו, העיקר שביתר לא תנצח
-
- קיבל.ה 387 לייקים
אוהדי בית״ר עם זריקת חפצים ויריקות על הכוון. אם זה הפועל מזמן היו מכלילים נגד כולם ומלכלכים עלינו.
זה ביתר אז זה עובר בשקט.
זה ביתר אז זה עובר בשקט.
-
- קיבל.ה 2302 לייקים
טוב לנו שביתר הפסידה, עכשיו נשאר לנו לנצח היום
-
- קיבל.ה 172 לייקים
למישהו היה ספק שסילבס ישאיר את חדרה בליגה?
פשוט לא אמיתי.
למה מיהרו להחליף אותו לא ברור.
פשוט לא אמיתי.
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
מיהרו להחליף אותו כי בנו על מאמן זר שיחזיק את הקבוצה הזאת עם יותר שאיפות ועם כדורגל יותר יפה משל סילבס הטעות היא שלא החזירו אותו כשולקאניס עזב וכשהיה פנוי והיה ברור שלמה יפוטר ביום מן הימיםתעיף ליציע כתב: ↑13 אפריל 2024, 17:33 למישהו היה ספק שסילבס ישאיר את חדרה בליגה?
פשוט לא אמיתי.
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!