אדמונד ספרא

פורום אוהדי הפועל תל אביב
לירון האדום
קיבל.ה  2321 לייקים

Hapolo כתב: 12 אוגוסט 2024, 12:06
Nati כתב: 12 אוגוסט 2024, 11:45
נראה לכם שהשאיפה של אחד כזה זה להיות ב״ש או הפועל חיפה?
איך הוא יממש את השאיפות בלי לשפוך פה כמויות הזויות של כספים? אתה מבין כמה כסף הוא צריך לשים פה כדי להעמיד סגלים כמו של מכבי וחיפה?
או שהוא הולך להמציא את הגלגל?
אנחנו מסתמכים אך ורק על הדברים שאמר, אם משהו מהדברים לא יתאמו את המציאות (הוא כן ישקיע סכומים אדירים או לחילופין לא ניהיה ברמה של מכבי או חיפה) אז הבעייתיות לא אצלנו אלא בהצהרות שלו
רק שבניגוד לכל השאר שהיו פה, לו יש כסף...
לירון האדום
קיבל.ה  2321 לייקים

האדס כתב: 12 אוגוסט 2024, 11:53
לירון האדום כתב: 12 אוגוסט 2024, 11:51
האדס כתב: 12 אוגוסט 2024, 11:47 התנהלות על גבול ההזויה של ספרא.
לשים את הילד שלו בפרונט זה מהלך גרוע מאוד. גם אם הוא מאוד אוהב אותו.
לא מעניין אותי למה, הדבר הזה צובע את כל המהלך בצורה מפוקפקת.
אולי נטעה, אולי מואיז יהיה יענקלה שחר הבא. בינתיים זה מריח רע מאוד.
שמעת את הספייס?
כי מואיז בעצמו אמר שהוא לא יהיה בעל תפקיד במועדון, הוא לא ינהל את המועדון אלא אבא שלו והאנשים של אבא שלו.
כל מה שהוא עשה זה לנסות לתווך את המשפחה לקהל באמצעות המדיה החברתית.
שמעתי.
כשאמרת לשים בפרונט התכוונתי לספייס הזה ולדרך שבה הם מכריזים על הבעלות.
אגיד בצניעות, שאני מבין טיפה בשיווק ותקשורת ואני יכול לתת לך 3 אופציות טובות מלעלות לספייס עם אבא שלך כשאתה רוכש מועדון ספורט.
לכן גם השתמשתי במילים צובע. הם לא מבינים את האירוע ואת התקשורת פה. אם המתורגמן הוא היועץ שלהם, ממליץ להם לחשוב שוב.
מה גרוע בזה?
איזה נזק זה גם להפועל שזה מהלך גרוע וגובל בהזיה?
לירון האדום
קיבל.ה  2321 לייקים

האדס כתב: 12 אוגוסט 2024, 11:54
לירון האדום כתב: 12 אוגוסט 2024, 11:51
yoni143 כתב: 12 אוגוסט 2024, 11:45 בפועל מי המנכל נכון להיום של הפועל תל אביב? מי מנהל בפועל? דגו רוצה שחקן נגיד, מי עושה משא ומתן ומחתים?
יש מנכ"ל - עמית פסט.
יש תקציב שניתן מראש וכנראה יגדל עכשיו.
בעתיד ימנו מנהל מקצועי
זה מנכ״ל? מה הוא עשה? היה חלק מהורדת ליגה?
הם היו צריכים להכין מראש את כל השדרה אם הם לא מנהלים - יו״ר, מנכ״ל, מנהל מקצועי.
להציג אותם במסיבת עיתונאים.
כל השאר זה עבודה תקשורתית רעה מאוד (על גבול ההזויה).
אבל זה ברור והוא גם אמר את זה שהם מתכוונים למנות אנשי מקצוע, אנחנו בפאיקנג ליגה לאומית עם סגל מעל הליגה.
מה הלחץ?!
הבן אדם רק ביום חמישי יהיה הבעלים באופן רשמי.
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  817 לייקים

לירון האדום כתב: 12 אוגוסט 2024, 12:18
Nati כתב: 12 אוגוסט 2024, 11:45
נראה לכם שהשאיפה של אחד כזה זה להיות ב״ש או הפועל חיפה?
איך הוא יממש את השאיפות בלי לשפוך פה כמויות הזויות של כספים? אתה מבין כמה כסף הוא צריך לשים פה כדי להעמיד סגלים כמו של מכבי וחיפה?
אנחנו מסתמכים אך ורק על הדברים שאמר, אם משהו מהדברים לא יתאמו את המציאות (הוא כן ישקיע סכומים אדירים או לחילופין לא ניהיה ברמה של מכבי או חיפה) אז הבעייתיות לא אצלנו אלא בהצהרות שלו
העניין הוא לא כמה כסף יש לו.
אחזור על זה שוב - הוא מצהיר שהוא רוצה להביא את הפועל להיות מועדון מס 1 במדינה, ברמה של מכבי וחיפה (ואף יותר כדי להיות מס 1). בשביל זה התקציב שלנו צריך להגיע בנקודה מסויימת ל-80 מליון צפונה . הוא אמר במילים כאלו או אחרות שהוא לא הולך להשקיע סכומים ענקיים, אין לי שום בעיה עם זה ואני רק יכול להודות לו אם יעלה אותנו כמה רמות מהזבל שאנחנו כבר כמה שנים, הבעיה היא שכמו קודמיו, הוא מציב מטרות שנראה שאין להן כיסוי (הוא למעשה סותר אותן באותה שיחה כשאמר שהם לא הבעלים לא ציפינו להם והם לא הולכים "לשרוף" פה כספים)
פה הבעיה שלי
רדיוס לבית"ר!
טכנית לארז
קיבל.ה  1969 לייקים

לדעתי הוא התכוון לזה שאולי הקהל ציפה שיבוא מישהו שעכשיו ישפוך מיידית מאות מיליונים, וזה משהו שלא הולך לקרות.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  817 לייקים

טכנית לארז כתב: 12 אוגוסט 2024, 12:32 לדעתי הוא התכוון לזה שאולי הקהל ציפה שיבוא מישהו שעכשיו ישפוך מיידית מאות מיליונים, וזה משהו שלא הולך לקרות.
לא נראה לי שמישהו ציפה לדבר כזה ונראה לי שזה ברור לו, אין צורך באמירה כזו אם בסופו של דבר הוא ישקיע כמו גולדהאר או שחר (אחרת לא ניהיה המועדוןן מספר 1 במדינה) ככה שמשהו לא מסתדר פה
רדיוס לבית"ר!
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  712 לייקים

הדרך היחידה שהשקעה בנוער תבוא יחד עם הצלחה מקצועית היא שאם יש לנו 3- 4 צעירים בהרכב הראשון שאנחנו רוצים להריץ ולפתח אותם, השחקנים האחרים בהרכב צריכים להיות שחקנים מובילים בכדורגל הישראלי וזרים ברמה גבוהה.לדוגמא שחקני נבחרת.
אם חושבים על הרכב של צעירים יחד עם כל מיני רז מאירים,אייבינדרים וכו- זה לא יחזיק מעמד
ונרקומן
קיבל.ה  303 לייקים

שיקיים את הדברים הבאים ואנחנו מסודרים -
- כל התחייבות קיימת במועדון בתקופת הבעלות, שתשולם. לא לגרור את הפועל לחובות עתידיים כמו הבני זונות שלפניך.(חוץ ממינצברג)
- תמנה אנשי מקצוע באופן ישר ומסודר ולא דרך קומבינות. די לחלטוריסטים, די למנכ"לים בני 27, די למנהלים מקצועיים בלי שום ניסיון, ודי לדוברים שהם בעצם הבן בן ה18 של הבעלים (כבר התחלה לא משהו, גם אם הוא לא דובר רשמי במועדון והוא סוג של יאיר נתניהו - אין קשר רשמי, אבל הוא מעורב ויודע הכל מבפנים)
- השקעה של 3-4 מיליון דולר בשנה בתקציב לשחקנים.
- הבהרה לכל מי שבמועדון ומחוצה לו, ששחקן נוער מוכשר של הפועל תל אביב - לא יעבור ליריבה ישירה. לא למכבי, לא לחיפה ולא לב"ש - בתמורת שום הון שבעולם. אם שחקן רוצה להתקדם וזה כמובן בסדר - שיעוף לחו"ל.

זה כל כך הרבה לבקש? (רמז - זה לא.)
Adom_Adom
קיבל.ה  274 לייקים

אגב בנושא את מי הייתם רוצים לראות מנהל מקצועי?
פשוט לא עולה לי שמות, זר לא יגיע כרגע, אולי לחכות קצת? במידה והמצב הביטחוני משתפר מתישהו להביא מנהל מקצועי זר?
טכנית לארז
קיבל.ה  1969 לייקים

רק שזה לא יהיה מישהו שכתב ספר.
dino
קיבל.ה  2464 לייקים

או שחקן עבר רק כי הוא שחקן עבר ש״מכיר את המערכת״
טכנית לארז
קיבל.ה  1969 לייקים

או "יועץ".
לירון האדום
קיבל.ה  2321 לייקים

Adom_Adom כתב: 12 אוגוסט 2024, 13:07 אגב בנושא את מי הייתם רוצים לראות מנהל מקצועי?
פשוט לא עולה לי שמות, זר לא יגיע כרגע, אולי לחכות קצת? במידה והמצב הביטחוני משתפר מתישהו להביא מנהל מקצועי זר?
ביבראס נאתכו.
דמות חינוכית, איש כדורגל עם קשרים, זיקה ואהבה להפועל.
אם אלברמן יכול אז גם ביבראס יכול
לירון האדום
קיבל.ה  2321 לייקים

Hapolo כתב: 12 אוגוסט 2024, 12:29
לירון האדום כתב: 12 אוגוסט 2024, 12:18

העניין הוא לא כמה כסף יש לו.
אחזור על זה שוב - הוא מצהיר שהוא רוצה להביא את הפועל להיות מועדון מס 1 במדינה, ברמה של מכבי וחיפה (ואף יותר כדי להיות מס 1). בשביל זה התקציב שלנו צריך להגיע בנקודה מסויימת ל-80 מליון צפונה . הוא אמר במילים כאלו או אחרות שהוא לא הולך להשקיע סכומים ענקיים, אין לי שום בעיה עם זה ואני רק יכול להודות לו אם יעלה אותנו כמה רמות מהזבל שאנחנו כבר כמה שנים, הבעיה היא שכמו קודמיו, הוא מציב מטרות שנראה שאין להן כיסוי (הוא למעשה סותר אותן באותה שיחה כשאמר שהם לא הבעלים לא ציפינו להם והם לא הולכים "לשרוף" פה כספים)
פה הבעיה שלי
אני הבנתי שהוא התכוון שהם לא מתכוונים העונה להשקיע מיליונים וכנראה גם לא בשנה הבאה, אבל המטרה שלהם להחזיר את הפועל לגדולתה וזה אומר לקחת תארים.
בשביך לקחת אליפות ולחזור להיות קבוצת צמרת, צריך להשקיע כסף ואני בטוח שהם מבינים את זה
הצבי ישראל
קיבל.ה  26 לייקים

dino כתב: 12 אוגוסט 2024, 13:40 או שחקן עבר רק כי הוא שחקן עבר ש״מכיר את המערכת״
למה? אלמוג כהן עושה אחלה עבודה בביתר עד כה, עם הקשרים שלו הצליח להביא את טוואמסי.
טכנית לארז
קיבל.ה  1969 לייקים

אולי יצליח להביא גם את אריך ברקו שוב.
ונרקומן
קיבל.ה  303 לייקים

מנהל מקצועי חייב להיות מישהו עם ניסיון בכדורגל הישראלי ספציפית.
סטייל גוטמן נגיד?
מנהל מקצועי זר לא שווה לנו כלום.
אני חושב שאנחנו לא מכירים מספיק את האופי של השמות האלה,
אולי דמארי? טועמה? אנטבי? אולי מישהו עם קצת חיבור למועדון.
טכנית לארז
קיבל.ה  1969 לייקים

סלים מינוי ראוי.
dino
קיבל.ה  2464 לייקים

הצבי ישראל כתב: 12 אוגוסט 2024, 13:45
dino כתב: 12 אוגוסט 2024, 13:40 או שחקן עבר רק כי הוא שחקן עבר ש״מכיר את המערכת״
למה? אלמוג כהן עושה אחלה עבודה בביתר עד כה, עם הקשרים שלו הצליח להביא את טוואמסי.
אלמוג עבר דרך בתפקיד והוא רציני
הכוונה היא שחקן בלי פזם בזה שהתקבל רק בגלל דמותו במועדון
הצבי ישראל
קיבל.ה  26 לייקים

dino כתב: 12 אוגוסט 2024, 13:51
הצבי ישראל כתב: 12 אוגוסט 2024, 13:45
אלמוג עבר דרך בתפקיד והוא רציני
הכוונה היא שחקן בלי פזם בזה שהתקבל רק בגלל דמותו במועדון
מסכים!
L.S
קיבל.ה  1055 לייקים

ונרקומן כתב: 12 אוגוסט 2024, 13:50 מנהל מקצועי חייב להיות מישהו עם ניסיון בכדורגל הישראלי ספציפית.
סטייל גוטמן נגיד?
מנהל מקצועי זר לא שווה לנו כלום.
אני חושב שאנחנו לא מכירים מספיק את האופי של השמות האלה,
אולי דמארי? טועמה? אנטבי? אולי מישהו עם קצת חיבור למועדון.
מעבר לידע רחב בכדורגל מנהל מקצועי חייב שיהיו לו קשרים מעבר לים.
כדי להביא לכאן שחקנים זרים איכותיים באמת אתה צריך שיהיה לך משהו שפותח דלתות במקומות שלא יכלת עד היום.

לא הייתי נוגע בגוטמן ולא באף שם שעלה כאן.
כן הייתי רוצה לראות כאן צוות זר ברמה.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
Nati
קיבל.ה  1775 לייקים

Adom_Adom כתב:אגב בנושא את מי הייתם רוצים לראות מנהל מקצועי?
בכדורסל הביאו זר
ואן גוך
קיבל.ה  156 לייקים

אכן כמו בכדורסל, כמו גם המאמן והמנהל המקצועי עם הקשרים שלהם הביאו שחקנים שלא בטוח היו באים בלעדיהם. זו השאיפה גם בכדורגל לדעתי צריכה להיות, ויש 8-10 חודשים לחפש אחד כזה.
תעיף ליציע
קיבל.ה  172 לייקים

אם זר אז רק תותח וזה כנראה לא יקרה.
ישראלי?
אני מעדיף את יוסי בניון
לירון האדום
קיבל.ה  2321 לייקים

רדפוקס כתב: 21 אפריל 2024, 14:06
קוקאין ואלכוהול כתב: 21 אפריל 2024, 13:41 לא מאמין שאני אומר את זה, אבל הפעם זה נראה אמיתי.
יש לי גשר על הירח למכור לך במחיר מבצע.
עדיין רלוונטי?
בכלל, עברתי קצת על ההודעות בעמודים הראשונים, נראה שאתה ודינו הייתם מאד החלטים שמדובר בבולשיט,
פייק, לא יקרה וכו'.
קובי
קיבל.ה  219 לייקים

אני מניח שהותיקים עוד זוכרים את דיבורי הסרק של תאומים על תהליך וזמן וסבלנות ודבק.
הדבק המפורסם שנראה שהניחוחות שלו עדיין מרחפים באויר של הפועל תל וכל מיני חברה פה מסניפים ומכורים אליו.
ואנחנו המתישים, כן בטח.

"אנחנו כנראה לא הבעלים שאתם חשבתם שנהיה"
טכנית לארז
קיבל.ה  1969 לייקים

יש משהו שהם יכולים להגיד שלא יזכיר למישהו חוויה מבאסת מהעבר?
המשפט הזה מזכיר את מינצברג, ההצהרה הזאת מזכירה את ניסנוב.
פשוט תנו לזמן לעשות את שלו ותשתפטו לפי מעשים.
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

מה היה קשה לעשות מסיבת עיתונאים עם השדרה המקצועית שלך (אף אחד לא הכריח אותו לעלות אתמול, יכל לעלות גם עוד חודש) -
ולהגיד:
מתחילים לבנות את הפועל מחדש, המשימה לעלות ליגה.
קצר, ברור, מלא תקווה ופשוט.
במקום זה - אנחנו לא הבעלים שציפיתם, אנחנו לא נפזר כסף, אנחנו נהיה גדולים כמו מכבי. באמא שלכם, מי לעזאזל כתב לו את הטקסט ההזוי הזה. לא מחוברים לאירוע.
RnM
קיבל.ה  34 לייקים

אחרי 80 עמודים על אדמונד ספרא, עברנו ל-4-5 עמודים על מה שמואיז אמר. אני חושב שכולם מפספסים דבר אחד - אם לקנדי היה בן, הוא היה נותן לו לדבר בספייס ב-X על מכבי? מישהו יודע איך קוראים לילדים של אלונה? מישהו חושב שאפילו אברמוב/ג'קי או לוזון היו נותנים לבן שלהם להיות הדוברים שלהם בטוויטר?

את דיוויד וורלד קלאס מינצברג לא אהבתי מהיום הראשון בגלל דבר אחד שבלט ברקע - קבוצת משקיעים. ברגע שמתייחסים לקבוצה כאל השקעה וחושבים שיהיה אפשר להרוויח עליה, אז בשניה שהמניה יורדת (תרתי משמע) מנסים להיפטר ממנה בכל מחיר.

לגבי ספרא - ואני מתקשה להחליט אם כשאני כותב ספרא אני מתכוון לאבא או לבן - אני חושב שמה שבולט בעיקר זה מואיז - כלומר, זה שאבא קנה קבוצת כדורגל כי ילד בן 18 החליט שבא לו להיות בעלים של קבוצה. לא מעניין אותי השקעה בנוער או אם הוא יבטיח לשפוך כאן 50 מיליון שקל בשנה. לא זה מבטיח הצלחה ולא זה מבטיח הצלחה. השאלה מה יקרה כשלמואיז יימאס מהצעצוע החדש, לא יודע, כי הוא יתחיל לצאת עם איזה ג'יזל, אלסנדרה או איזה פרננדה בריזלאית או שהוא סתם יגלה איזה ספורט כמו בייסבול, פוטבול אמריקאי או NBA ...

ולכל מי שכתב כאן שאנחנו סוף סוף נקיים מחובות - מוכנים להתערב על זה? מעבר לחובות CAS, מישהו באמת מאמין שמינצברג, זה שלא הצליח להחזיק בקבוצה שנה, שהוריד אותה ליגה, שנתן לפחים לחגוג עליו בחוזה בלי לדעת מה עושים עם חובות שנוצרו בחודש הראשון מהיום שהוא חתם על ההסכם, באמת יעמוד בהסכם ויכסה את כל החובות? אם הוא סוגר את החברה או לא יודע מה שהחזיקה בהפועל, מי ישלם את החובות האלה? ספרא יתנדב? כל הסיפור של החובות שלנו (ושוב פעם, זה עוד בלי לדבר על חובות חו"ל) זה הרי כמו חור שחור אצלנו שכל פעם רק מגלים מחדש כמה הוא עמוק.

בשורה התחתונה - לא מתרגש מכלום ולא יודע אם הם הולכים להיות בעלים טובים או לא, אני רק מקווה שלמואיז לא יימאס מהצעצוע מהר מדי, סתם למשל עם איזה הדחה מוקדמת בגביע והתפרעות של האולטראס היקרים שלנו כשהוא בדיוק יושב ביציע ויבין שהצעצוע המזרח תיכוני הזה קצת פחות מגניב ממה שהוא חשב. עם זאת - אני נותן להם קצת יותר חסד וקרדיט מאשר מינצברג, שמהיום הראשון הבנתי שלא יישאר כאן יותר מדי, רק לא חשבתי שזה ייגמר בירידת ליגה ובריחה תוך שנה.
בן לוז
קיבל.ה  177 לייקים

למנהל מקצועי מבחינתי צריך להיות 2 דרישות:
1. ידע חזק הכדורגל
2. קשרים

2 אגב יותר חזק מ1
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1156 לייקים

האדס כתב: 12 אוגוסט 2024, 16:34 מה היה קשה לעשות מסיבת עיתונאים עם השדרה המקצועית שלך (אף אחד לא הכריח אותו לעלות אתמול, יכל לעלות גם עוד חודש) -
ולהגיד:
במקום זה - אנחנו לא הבעלים שציפיתם, אנחנו לא נפזר כסף, אנחנו נהיה גדולים כמו מכבי. באמא שלכם, מי לעזאזל כתב לו את הטקסט ההזוי הזה. לא מחוברים לאירוע.
כן צריך להודות שהאירוע היה מעט ביזאר
Asafasraf
קיבל.ה  1409 לייקים

קובי כתב:אני מניח שהותיקים עוד זוכרים את דיבורי הסרק של תאומים על תהליך וזמן וסבלנות ודבק.
הדבק המפורסם שנראה שהניחוחות שלו עדיין מרחפים באויר של הפועל תל וכל מיני חברה פה מסניפים ומכורים אליו.
ואנחנו המתישים, כן בטח.

"אנחנו כנראה לא הבעלים שאתם חשבתם שנהיה"
זה בדיוק דומה לחתונה שנעשתה בשידוך ושניה אחרי החופה אומרים לכלה ״זה לא הבעל שרצית, אבל את חייבת להיות מאושרת״
אני נותן לספרא את הזמן והכבוד שמגיעים לו.
מקווה שלא נפלנו שוב.

Sent from my iPhone using Tapatalk
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

מה הסכום שספרא רכש את הקבוצה ?
אדום
קיבל.ה  940 לייקים

אוגוסטוס היל כתב: 12 אוגוסט 2024, 17:06
האדס כתב: 12 אוגוסט 2024, 16:34 מה היה קשה לעשות מסיבת עיתונאים עם השדרה המקצועית שלך (אף אחד לא הכריח אותו לעלות אתמול, יכל לעלות גם עוד חודש) -
ולהגיד:
זה שהוא שולח את הילד בן ה-18 לדבר בשמו בספייס ב-X, זה מדליק קצת נורה אדומה. מקווה שכולנו נאכל את הכובע
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1156 לייקים

אדום כתב: 12 אוגוסט 2024, 17:28
ולהגיד:
זה שהוא שולח את הילד בן ה-18 לדבר בשמו בספייס ב-X, זה מדליק קצת נורה אדומה. מקווה שכולנו נאכל את הכובע
היה איזה רגע ששאלו אולו והוא אמר שהוא רק נציג של אבא שלו שבעיקר בר לבסס את הקשר עם הקהל ומי שימנה את בעלי התפקידים וינהל את העסק זה אבא שלו.
אם ניקח טוויסט חיובי על האירוע הוא אולי מנסה להיות עלק עדכני וחדשני
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4776 לייקים

לירון האדום כתב: 12 אוגוסט 2024, 15:11
רדפוקס כתב: 21 אפריל 2024, 14:06
קוקאין ואלכוהול כתב: 21 אפריל 2024, 13:41 לא מאמין שאני אומר את זה, אבל הפעם זה נראה אמיתי.
יש לי גשר על הירח למכור לך במחיר מבצע.
עדיין רלוונטי?
בכלל, עברתי קצת על ההודעות בעמודים הראשונים, נראה שאתה ודינו הייתם מאד החלטים שמדובר בבולשיט,
פייק, לא יקרה וכו'.
אז הייתי מאוד סקפטי לגבי העסקה בתור התחלה, נו ו?
לא הבנתי את הפלקס.
אדום
קיבל.ה  940 לייקים

אוגוסטוס היל כתב: 12 אוגוסט 2024, 17:31
אדום כתב: 12 אוגוסט 2024, 17:28

היה איזה רגע ששאלו אולו והוא אמר שהוא רק נציג של אבא שלו שבעיקר בר לבסס את הקשר עם הקהל ומי שימנה את בעלי התפקידים וינהל את העסק זה אבא שלו.
אם ניקח טוויסט חיובי על האירוע הוא אולי מנסה להיות עלק עדכני וחדשני
עדיין צריך להודות שמעורבות של ילד בן 18 בתוך הסיפור הזה היא קצת מוזרה
הצבי ישראל
קיבל.ה  26 לייקים

יא עלוקות, כולה עשה מיני מסיבת עיתונאים. איך אוהבים להיתפס ולחפש בציציות מה לא טוב.
אמר שימנו מנהל מקצועי, מואיז לא יהיה מעורב מקצועית. שחררו מהבן אדם, תנו לו ימי חסד.
Nati
קיבל.ה  1775 לייקים

הצבי ישראל כתב:יא עלוקות, כולה עשה מיני מסיבת עיתונאים. איך אוהבים להיתפס ולחפש בציציות מה לא טוב.
אמר שימנו מנהל מקצועי, מואיז לא יהיה מעורב מקצועית. שחררו מהבן אדם, תנו לו ימי חסד.
ימי חסד??
שכחת איפה אתה נמצא?
שליחת תגובה