חלון העברות 2026

פורום אוהדי הפועל תל אביב
לירון האדום
קיבל.ה  3004 לייקים

RedDrifter כתב: 15 יולי 2026, 07:38
תא מרבוטא כתב: 15 יולי 2026, 06:25
רדפוקס כתב: 14 יולי 2026, 19:48
אני חושב שהעניין יותר מקצועי מתקציבי אבל זה יכול להיות גם שילוב של שניהם.
לדעתי יש פה הטיית התינוק המכוער - הצוות המקצועי "התאהב" בקרייב, שאנדה ובואטנג כי הוא הביא אותם, מי שמסתכל מהצד לא רואה את מה שהם רואים בהם.
תוסיף לזה שלשלושתם חוזים גדולים לעונה הבאה (במקרה של קרייב גם לזאת שאחריה) ולשחרר אותם ולהביא זר במקומם זה בהכרח כרוך בעלויות גדולות יותר מלהשאיר אותם.
במהלך העונה נראה אם המהלך הזה נכון או לא לגבי כולם או חלק מהם.
קרייב אני עוד מבין כי היה לו שליש עונה מרשים בהתחלה. אנשים פה בפורום רצו להתחתן איתו. מה הצוות המקצועי מוצא בשאנדה ובבואטנג? קשר (בהחלט טכני) שיש חו יותר אדומים משערים וחלוץ עם שער אחד?
גם לי לא ממש ברור העניין עם שאנדה ובואטנג. התיאוריה שלי על שאנדה היא שהם מאוד אוהבים את העובדה שהוא זר 'נוח' שלא עושה בעיות אם ישב על הספסל ויעלה ל30 דקות אחרונות ומידי פעם גם יש לו פעולות טובות. בואטנג אני באמת לא יודע. יש לו נגיעות ורגעים שמראים שהוא יודע כדורגל אבל מול השער חסר לו את הגרוש ללירה... אולי העניין של הפן הכלכלי בעייתי יותר ממה שנדמה לנו

אם זה מצבנו ולא צפוים שינויים מלבד הגעה של 10 וככה הצוות המקצועי רוצה ורואה את הדברים, בעיניי שעון החול התהפך עבורם.
על מי מתהפך שעון החול?
סמל אישי של משתמש
בן לוז
קיבל.ה  761 לייקים

ספרא
פרימור
ברדה
אין תקציב
יש תקציב

הסיבה האמיתית שעוד לא הגיע לכאן רכש היא כי אדמוני מחלטר במונדיאל בארהב
כל עוד הוא שם לא יהיה כאן רכש
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  1009 לייקים

לירון האדום כתב: 15 יולי 2026, 09:03
תא מרבוטא כתב: 15 יולי 2026, 06:25
קרייב אני עוד מבין כי היה לו שליש עונה מרשים בהתחלה. אנשים פה בפורום רצו להתחתן איתו. מה הצוות המקצועי מוצא בשאנדה ובבואטנג? קשר (בהחלט טכני) שיש חו יותר אדומים משערים וחלוץ עם שער אחד?
גם לי לא ממש ברור העניין עם שאנדה ובואטנג. התיאוריה שלי על שאנדה היא שהם מאוד אוהבים את העובדה שהוא זר 'נוח' שלא עושה בעיות אם ישב על הספסל ויעלה ל30 דקות אחרונות ומידי פעם גם יש לו פעולות טובות. בואטנג אני באמת לא יודע. יש לו נגיעות ורגעים שמראים שהוא יודע כדורגל אבל מול השער חסר לו את הגרוש ללירה... אולי העניין של הפן הכלכלי בעייתי יותר ממה שנדמה לנו

אם זה מצבנו ולא צפוים שינויים מלבד הגעה של 10 וככה הצוות המקצועי רוצה ורואה את הדברים, בעיניי שעון החול התהפך עבורם.
על מי מתהפך שעון החול?
ברדה בעיקר..
אף לא צעד לאחור :hapoel:
אדום ותיק
קיבל.ה  1406 לייקים

למרות שטרם נבעטה בעיטת הפתיחה לעונה, התחושה שלי היא שהעונה שעברה היתה עבורנו עונת שיא ובעונה הנוכחית נתגעגע אליה.
מקווה מאד שאני טועה, לאור התחזקות היריבות השונות (מעלינו ומתחתינו), אני מקווה שניתן עונה לפחות כמו עונה שעברה.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  1018 לייקים

RedDrifter כתב: 15 יולי 2026, 11:22

על מי מתהפך שעון החול?
ברדה בעיקר..
זה פשוט הטבע של הכדורגל, שהראשון לשלם מחיר על אי-התאמה בין ציפיות למציאות הוא המאמן. לא השחקנים, ולא המנהלים המקצועיים.

יכול להיות שנעשה עוד דברים נפלאים בחלון, ואז אף אחד לא יבוא אל ברדה בטענות על זה שנניח נפסיד לדודו גורש לפני שהגיע החיזוק. אבל אם לא נעמוד בציפיות של העונה הבאה, בלי קשר למי הגיע ומי הלך, הוא כנראה יהיה הראשון לשלם את המחיר. לא שמעתי את זה בקולו, אבל אמרו לי שגם ניר צדוק הימר לאחרונה שזה יקרה (לא שזו ראיה משפטית, רק קוריוז).
L.S
קיבל.ה  2383 לייקים

RedDrifter כתב: 15 יולי 2026, 11:22

על מי מתהפך שעון החול?
ברדה בעיקר..
שעון החול יתחיל להתהפך, אם בכלל, לאחר שתתחיל הליגה.
דיי עם השטויות
אנחנו בפאקינג אמצע יולי
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
אדוםאדום
קיבל.ה  281 לייקים

בואנה איבדתם את זה לגמרי
לירון האדום
קיבל.ה  3004 לייקים

אדום ותיק כתב: 15 יולי 2026, 11:55 למרות שטרם נבעטה בעיטת הפתיחה לעונה, התחושה שלי היא שהעונה שעברה היתה עבורנו עונת שיא ובעונה הנוכחית נתגעגע אליה.
מקווה מאד שאני טועה, לאור התחזקות היריבות השונות (מעלינו ומתחתינו), אני מקווה שניתן עונה לפחות כמו עונה שעברה.
איזה קבוצות התחזקו?
חיפה שאיבדה את כל הבלמים שלה?
מכבי שאיבדה את הזרים שלה ועדיין בלי חלוץ?
ב"ש שהחתימה זר אחד?
או אולי נתניה? ק"ש? סכנין?
בית"ר היחידה שהביאה רכש
אדום ותיק
קיבל.ה  1406 לייקים

לירון האדום כתב: 15 יולי 2026, 13:24
אדום ותיק כתב: 15 יולי 2026, 11:55 למרות שטרם נבעטה בעיטת הפתיחה לעונה, התחושה שלי היא שהעונה שעברה היתה עבורנו עונת שיא ובעונה הנוכחית נתגעגע אליה.
איזה קבוצות התחזקו?
ב"ש שהחתימה זר אחד?
בית"ר היחידה שהביאה רכש
כבר בשלהי העונה שעברה ראינו את חיפה (סיימה מתחתינו) מביסה אותנו.
בפליאוף לא הצלחנו לנצח את 3 הקבוצות שמעלינו.
אנחנו נישאנו שנה שעברה על ההיף של חזרה לליגה ודחיפת הקהל.
אנחנו גם נחלשנו בעזיבתו של לואיזו ללא מחליף.
זאת התחושה שלי. הלואי שאתבדה!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
adom4
קיבל.ה  925 לייקים

אדום ותיק כתב: 15 יולי 2026, 13:28
איזה קבוצות התחזקו?
ב"ש שהחתימה זר אחד?
בית"ר היחידה שהביאה רכש
כבר בשלהי העונה שעברה ראינו את חיפה (סיימה מתחתינו) מביסה אותנו.
בפליאוף לא הצלחנו לנצח את 3 הקבוצות שמעלינו.
אנחנו נישאנו שנה שעברה על ההיף של חזרה לליגה ודחיפת הקהל.
אנחנו גם נחלשנו בעזיבתו של לואיזו ללא מחליף.
זאת התחושה שלי. הלואי שאתבדה!
הביסה אותנו שעלינו בהרכב טלאים במשחק חסר חשיבות, המשחק הזה לא אמר שום דבר ומאז הם נחלשו עוד יותר.
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1220 לייקים

- אי אפשר לדעת מה ייקרה בהמשך העונה, אנחנו אכן בשלב מוקדם. אולי יביאו בספטמבר ישראלי בכיר ו-2 זרים וכל הדיון הזה לא יהיה שווה דבר.
- מה שכן אפשר לדעת, זה שלא נעבור את לודוגורץ. ואולי אפילו נובס וזה יכול ליצור אווירה לא נעימה במועדון. לגיטימי לגמרי להתבאס על זה שהפועל פשוט ויתרה על ההתמודדות הזו. 6000 אוהדים ייראו את הפועל מתגוננת 90 דקות ואולי מובסת. בניגוד לאחרים פה, אני חושב שאם היינו מחתימים זר איכותי ב-10 היינו יכולים להתמודד איתם הרבה יותר טוב ממה שנראה בחמישי. אבל אולי אני טועה.
- יש בעיה קשה מאוד עם בד היוטה, המועדון לא מדבר בכלל. זה נראה קצת ״דווקא״. אף אחד לא ביקש מהם להביא שמות ואני שמח שעובדים דיסקרטי. בעיניי אפשר טיפה לתדרך עיתונאים ולהסביר בערך לאן אתם מכוונים, מה אתם חווים עם שחקנים, והאם אתם באמת לא רוצים לעשות אירופה. יש משהו בהתנהלות הזו שהוא גם מתנשא וגם גורם לי לא להאמין בכוונות שלהם. לא היה קורה כלום אם גיא פרימור היה אומר לאיזה כלי תקשורת: ״בונים בקצב שלנו, סמכו עלינו, נעמיד קבוצה טובה״. זה היה מרגיע את כולנו.
- לגבי הקרדיט הכללי של הבנייה המקצועית, אני חושב שיש פה קבוצה חזקה ועיקשת. הם . קבוצת הגנה מעולה. אבל יש פה היסחפות הזויה. הפועל נהנתה מעונת בלהות חד פעמית של מכבי חיפה ומכבי ת״א. הפועל לא הפגינה דומיננטיות שהלמה את המקום שלה בטבלה.
- גם הקרדיט שמגיע להם בזרים. הם הביאו לפה חייזר כדורגל שהספיקו למכור. הם הביא את מאיימבו מהפועל חיפה. קוקו, צ׳יקו ופלקאו זה החתמות טובות שמתאזנות בעיניי עם 3 שחקנים יקרים יותר שתורמים הרבה אבל הרבה פחות. בעיניי, בואטנג וסילבה זה על גבול הזרים לענף.
- כמובן שבטוחים שהזמן הוא דבר חיובי, שזה שהם מתלבטים זה מעולה. אבל זה שהם התלבטו גרם לנו לא למצוא מגן, זה שהם התלבטו גרם לנו להביא שחקן כמו שאנדה לקו שמאל ברגע האחרון. הם יכולים למצוא את עצמם מגיעים לינואר, וגם שם ראינו שלא פעלו טוב והביאו שחקן יקר שלא תורם דבר.
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1220 לייקים

איזה קבוצות התחזקו?
ב"ש שהחתימה זר אחד?
בית"ר היחידה שהביאה רכש
איזה קבוצות נחלשו?
הפועל ת״א שאיבדה את השחקן הכי טוב שלה.

שכחת שחיפה הביאה את ירין לוי ואת יאיר מרדכי ושחררה את הבלמים שלה (שלא הצטיינו לדעת רבים).
הפועל שחררה את לויזו והביאה את פרבר.

הפועל סיימה מעל חיפה.
אם היום הקבוצות משחקות אחת נגד השנייה 5 משחקים.
מי מנצחת יותר?

בעיניי לא הפועל.

לגבי מכבי וב״ש אני אפילו לא אגיב.
אנחנו לא בליגה שלהם, לא עם לויזו ולא בלעדיו. וראינו את זה שנה שעברה.
הן לא צריכות להתחזק כדי לטאטא אותנו. רק לא לאבד נכסים כמו רביבו, פרץ קנגאווה וונטורה. וזה לא קורה.
נערך לאחרונה על ידי צ'ימבויקה ב 15 יולי 2026, 14:03, נערך 3 פעמים בסך הכל.
ונרקומן
קיבל.ה  628 לייקים

תוהה מה חדש בהפועל > נכנס לפורום שדים > עובר על 4 עמודים אחרונים לראות מה קורה > קורא מגילות של צ׳ימבויקה ודריפטר או נהי של וינסנט ועוד כמה יוזרים פיקטיביים על זה שאנחנו נרד ליגה השנה > למרות ששמרנו על אותו סגל שעשה פה אחלה עבודה שנה שעברה.

Repeat. סעמק החיים שלי כבר

חבל שאין איזה כפתור של @all כמו בוואטסאפ לעדכונים רלוונטיים, שהיה חוסך לי את השעות האלה ששרפתי בחיים
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1220 לייקים

ונרקומן כתב: 15 יולי 2026, 14:01 תוהה מה חדש בהפועל > נכנס לפורום שדים > עובר על 4 עמודים אחרונים לראות מה קורה > קורא מגילות של צ׳ימבויקה ודריפטר או נהי של וינסנט ועוד כמה יוזרים פיקטיביים על זה שאנחנו נרד ליגה השנה > למרות ששמרנו על אותו סגל שעשה פה אחלה עבודה שנה שעברה.

חבל שאין איזה כפתור של @all כמו בוואטסאפ לעדכונים רלוונטיים, שהיה חוסך לי את השעות האלה ששרפתי בחיים
כן, אין ספק שזה ששמרנו על רוי קורין, שחר פיבן, אל ים, בוסקילה, אלקוקין ולמקין מעיד שנעשה השנה מקום 4 בגלל ששמרנו על הסגל. לויזו היה עוד חתיכה בפאזל, נקלע לסיטואציה ולא הפריע. ברור.
שום משתמש לא כתב שיורדים ליגה.
פשוט עם הסגל כרגע קשה לשחזר את ההצלחה.
זהו.
ונרקומן
קיבל.ה  628 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 15 יולי 2026, 14:05
ונרקומן כתב: 15 יולי 2026, 14:01 תוהה מה חדש בהפועל > נכנס לפורום שדים > עובר על 4 עמודים אחרונים לראות מה קורה > קורא מגילות של צ׳ימבויקה ודריפטר או נהי של וינסנט ועוד כמה יוזרים פיקטיביים על זה שאנחנו נרד ליגה השנה > למרות ששמרנו על אותו סגל שעשה פה אחלה עבודה שנה שעברה.

כן, אין ספק שזה ששמרנו על רוי קורין, שחר פיבן, אל ים, בוסקילה, אלקוקין ולמקין מעיד שנעשה השנה מקום 4 בגלל ששמרנו על הסגל. לויזו היה עוד חתיכה בפאזל, נקלע לסיטואציה ולא הפריע. ברור.
שום משתמש לא כתב שיורדים ליגה.
פשוט עם הסגל כרגע קשה לשחזר את ההצלחה.
זהו.
די לראות שחור.
לויזו היה משמעותי ואהוב אבל לא משהו שאי אפשר להחליף.
שמרנו גם על השוער הטוב בליגה, צמד בלמים מהטובים בליגה, מגנים מעולים, קשר נבחרת בולגריה, סתיו טוריאל, ולא מעט צעירים מוכשרים (מה הבעיה עם רוי קורין ושאר השמות שציינת פה?). די ברור גם שעוד נתחזק ואפילו ברדה אמר את זה. אוי ואבוי אם לא, אבל הנהי בפורום בוא רפטטיבי , מעייף וחסר פואנטה, זה הכל
adom4
קיבל.ה  925 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 15 יולי 2026, 13:59
איזה קבוצות התחזקו?
ב"ש שהחתימה זר אחד?
בית"ר היחידה שהביאה רכש
איזה קבוצות נחלשו?
הפועל ת״א שאיבדה את השחקן הכי טוב שלה.

שכחת שחיפה הביאה את ירין לוי ואת יאיר מרדכי ושחררה את הבלמים שלה (שלא הצטיינו לדעת רבים).
הפועל שחררה את לויזו והביאה את פרבר.

הפועל סיימה מעל חיפה.
אם היום הקבוצות משחקות אחת נגד השנייה 5 משחקים.
מי מנצחת יותר?

בעיניי לא הפועל.

לגבי מכבי וב״ש אני אפילו לא אגיב.
אנחנו לא בליגה שלהם, לא עם לויזו ולא בלעדיו. וראינו את זה שנה שעברה.
הן לא צריכות להתחזק כדי לטאטא אותנו. רק לא לאבד נכסים כמו רביבו, פרץ קנגאווה וונטורה. וזה לא קורה.
חיפה בינתיים לא הביאה אף מחליף לשני הבלמים שעזבו אותה והם בלי קורנו עד לפחות נובמבר, גם בלי לויזו אנחנו עדיין יותר טובים מהם לדעתי.
מכבי יש להם סגל יותר טוב אבל הם בינתיים עושים קיץ ביזיוני, הביאו רק את דן גלזר (וכנראה עוד חלוץ בקרוב) ואיבדו את סהיטי ונתקעו עם מלא זבל ומינו את העוזר כי לא הצליחו למצוא מאמן אחד שהסכים לבוא לפה.
המצב שלהם לא הרבה יותר טוב משלך אם בכלל.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6414 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 15 יולי 2026, 13:54
- יש בעיה קשה מאוד עם בד היוטה, המועדון לא מדבר בכלל. זה נראה קצת ״דווקא״. אף אחד לא ביקש מהם להביא שמות ואני שמח שעובדים דיסקרטי. בעיניי אפשר טיפה לתדרך עיתונאים ולהסביר בערך לאן אתם מכוונים, מה אתם חווים עם שחקנים, והאם אתם באמת לא רוצים לעשות אירופה. יש משהו בהתנהלות הזו שהוא גם מתנשא וגם גורם לי לא להאמין בכוונות שלהם. לא היה קורה כלום אם גיא פרימור היה אומר לאיזה כלי תקשורת: ״בונים בקצב שלנו, סמכו עלינו, נעמיד קבוצה טובה״. זה היה מרגיע את כולנו.
לא מבין את הנקודה הזאת בכלל.
מצד אחד אומר שצריך לעבוד דסקרטי ושהעובדה שלא יוצאים שמות זה דבר חיובי.
מצד שני אומר שאתה רוצה שיגידו לך דברים סתומים שלא אומרים כלום כמו: "בונים בקצב שלנו, סמכו עלינו, נעמיד קבוצה טובה" (שמקרובים כותבים את זה בפורום אתה מתעצבן ובצדק).
מצד שלישי זה שברדה אמר בראיון אחרי המשחק השני במחנה שחסרה לנו איכות ושמתנהלים מול מספר מועמדים והוא מקווה שבזמן הקרוב יהיו התפתחויות לא מספיק טוב לך כנראה.
מה אתה רוצה? לדעתי אתה בעצמך לא יודע מה אתה רוצה.
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  859 לייקים

זה שקבוצות אחרות התחזקו או לא, לא אמור לעניין אותנו.
וזה לא הכי נכון כי ביתר בנתיים התחזקה יפה מאוד.

הבעיה הכי גדולה שלנו בעונה הקודמת זה ביכולת לכבוש ולייצר מצבים
וכרגע אף שחקן שעוזר לנו לפחות לנסות לפתור את הבעיות האלו לא הגיע.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  1009 לייקים

אתמול עלתה כאן הודעה שנמחקה די מהר. לא אגיד מי ומה על מנת לכבד אבל ממה שאני הסקתי מהכתוב הוא שכרגע צפויה לנו החתמה של זר אחד נוסף בלבד. לפחות ממש עד סוף חלון העברות.

דעתי היא ששעון החול כן התהפך כבר עכשיו ולא בגלל שאני קבעתי משהו, אלא כי כולנו מבינים ורואים מה החוסרים של הקבוצה הזאת - לא נראה כי יש באמת רצון להשתדרג וכל רואי השחורות למיניהם כמובן יקפצו וילחצו אם וכאשר ברדה (שגם ככה לא הציג כדורגל גדול בעונה שעברה) לא יצליח לשמר או לשפר את מצבנו . זה טבעו של הכדורגל, אין מה לעשות. זאת הייתה אמירה אובייקטיבית לחלוטין.

כולנו דיברנו על זה בעונה שעברה שנותנים חסד לברדה והצוות כי זאת עונת בנייה והשנה תהיה שנת המבחן האמיתי שלו. אם אנחנו כרגע מניחים בצד את מה קבוצות אחרות עושות (לנו אין באמת תמונה רחבה מספיק להבין מה נשאר להם ואת מי הם עוד רוצים להביא) ובהתאם למה שאנחנו רואים כרגע וממה שמספרים פה מקורבים (מעוניינים להשאיר את בואטנג, אוהבים את שאנדה) הגיע הרגע שכן אולי צריך להתחיל לשאול שאלות ולבקר אותם. גם בעונה שעברה היו לי הרבה טענות אבל נתתי להם את החסד של השנה הזאת לעשות טעויות ולתקן אותם - מה שלא נראה שקורה.

אפשר להגיד עליי הרבה דברים אבל באופן כללי אני לא בן אדם שמפרסם פה הרבה נהי ובד''כ אני בצד השני של כל הדבר הזה, לא אוהב את ההחלטות השנה עד כה. נחיה ונראה אם אולי המשחק בשבת ואירופה יצליחו לשנות את עמדתם על הרבה דברים שכן לדעתי צריכים להשתנות עד פתיחת הליגה.
dino
קיבל.ה  3277 לייקים

אנחנו בתהליך כתב: 15 יולי 2026, 15:09 זה שקבוצות אחרות התחזקו או לא, לא אמור לעניין אותנו.

אבל יגיע די בודאות אחד כזה, אז השאלה פה היא אם יש לנו איזשהו חיסרון עצום בלהמתין לזה? האם ההמתנה פוגעת מאוד בקבוצה? בהנחה שיגיע זר כזה. או שני שחקנים כאלה.
סמל אישי של משתמש
לוסיאנו
קיבל.ה  142 לייקים

dino כתב: 15 יולי 2026, 15:31
אנחנו בתהליך כתב: 15 יולי 2026, 15:09 זה שקבוצות אחרות התחזקו או לא, לא אמור לעניין אותנו.

אבל יגיע די בודאות אחד כזה, אז השאלה פה היא אם יש לנו איזשהו חיסרון עצום בלהמתין לזה? האם ההמתנה פוגעת מאוד בקבוצה? בהנחה שיגיע זר כזה. או שני שחקנים כאלה.
ההמתנה תפגע ברגע שהתוצאות נגד ביתר ולודוגורץ פחות יהיו נעימות, כי כרגע אין פליימייקר בקבוצה שיכול לייצר את המצבים, אפשר להתנחם בזה שברדה דיבר על שחקנים ברבים בראיון ההוא ולא שחקן יחיד
נערך לאחרונה על ידי לוסיאנו ב 15 יולי 2026, 15:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
dino
קיבל.ה  3277 לייקים

לוסיאנו כתב: 15 יולי 2026, 15:37

ההמתנה תפגע ברגע שהתוצאות נגד ביתר ולודוגורץ פחות יהיו נעימות, כי כרגע אין פליימייקר בקבוצה שיכול לייצר את המצבים
רק זה?
נגד לודוגורץ אפשר לעבור בשיטת האנדרדוג והפועל יודעת לבוא טוב למשחקים כאלו. לא דואג מהמשחקים האלו. ביטר זה על הכבוד בלבד, המפעל מעניין תתחת והם עם חיסורים רבים.
סמל אישי של משתמש
לוסיאנו
קיבל.ה  142 לייקים

dino כתב: 15 יולי 2026, 15:41

ההמתנה תפגע ברגע שהתוצאות נגד ביתר ולודוגורץ פחות יהיו נעימות, כי כרגע אין פליימייקר בקבוצה שיכול לייצר את המצבים
רק זה?
נגד לודוגורץ אפשר לעבור בשיטת האנדרדוג והפועל יודעת לבוא טוב למשחקים כאלו. לא דואג מהמשחקים האלו. ביטר זה על הכבוד בלבד, המפעל מעניין תתחת והם עם חיסורים רבים.
למה כאנדרדוג מול באר שבע או חיפה או ביתר או דרבי זה שונה מאוד מלבוא כאנדרדוג נגד קבוצה כמו לודוגורץ
dino
קיבל.ה  3277 לייקים

חלק גדול מאוד מהחוסר סבלנות נובע מהחוסר ודאות לגבי זה.
אם מישהו היה מבטיח לכם בודאות שיבוא זר טוב ל10 אולי עוד שחקן או שניים אבל זה יהיה באוגוסט פלוס, לא היו תלונות.
קפבלנקה
קיבל.ה  951 לייקים

אני לא חושב שזה עניין של המשחקים האלו ספציפית, לא נראה לי שלעבור את דודו גורש ולנצח את הבבונים בגביע הטוטו זה מטרה מרכזית של המועדון השנה.

הבעיה בהמתנה היא אחרת והיא קשורה יותר לחיבור של הקבוצה ולאיזה טווח שיפור אפשרי לראות בחלון הזה, שבעצם יגדיר מה אמורות להיות הציפיות מהקבוצה והמטרות של המועדון העונה.

כרגע ההמתנה שמה את כולנו בחושך ובחוסר וודאות, והשקט הזה הוא קצת שקט מדי ביחס למה שקורה במועדונים אחרים.
dino
קיבל.ה  3277 לייקים

לוסיאנו כתב: 15 יולי 2026, 15:42
dino כתב: 15 יולי 2026, 15:41

רק זה?
למה כאנדרדוג מול באר שבע או חיפה או ביתר או דרבי זה שונה מאוד מלבוא כאנדרדוג נגד קבוצה כמו לודוגורץ
לא ברור מה השאלה, אבל בגדול הגישה וההתרגשות והמוטיבציה והחדש הזה מול לודוגורץ יכול מאוד לפקס
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  1009 לייקים

dino כתב: 15 יולי 2026, 15:42 חלק גדול מאוד מהחוסר סבלנות נובע מהחוסר ודאות לגבי זה.
אם מישהו היה מבטיח לכם בודאות שיבוא זר טוב ל10 אולי עוד שחקן או שניים אבל זה יהיה באוגוסט פלוס, לא היו תלונות.
לא חושב שיש כאן מישהו שאומר אחרת.
הבעיה היא שלא רוצים להביא 2-3 שחקנים כרגע. זאת הבעיה האמיתית.
סמל אישי של משתמש
לוסיאנו
קיבל.ה  142 לייקים

dino כתב: 15 יולי 2026, 15:42 חלק גדול מאוד מהחוסר סבלנות נובע מהחוסר ודאות לגבי זה.
לאנשים יש הרבה טראומות מעומר בוקסנבוים, מזל שלנו שברדה הוא המאמן ולא איזו בובה
הוקיץ'
קיבל.ה  9104 לייקים

גם אם יגיע אחד כזה בזמן לפתיחת הליגה, וגם אם יקרה נס והוא יהיה ברמה של לויזו פחות או יותר, זה עדיין משאיר אותנו ברמה של הקבוצה של העונה שעברה.
לדעתי יש כאן איזו התאהבות ב"דרך" שהיא בעיני דבר קצת מסוכן למועדוני ספורט. בכל מקרה, כרגיל, הם בסוף ישפטו בשורה התחתונה.
dino
קיבל.ה  3277 לייקים

RedDrifter כתב: 15 יולי 2026, 15:44
אני לא יודע האמת, לא יכול לומר לך אם רוצים או לא או שמחפשים הזדמנות
אין ממש יכולת לדעת את זה. מניח שלפחות יגיע שחקן משמעותי אחד. לפחות.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  1009 לייקים

dino כתב: 15 יולי 2026, 15:47
אני לא יודע האמת, לא יכול לומר לך אם רוצים או לא או שמחפשים הזדמנות
אין ממש יכולת לדעת את זה. מניח שלפחות יגיע שחקן משמעותי אחד. לפחות.
שחקן משמעותי אחד כולנו מבינים שיגיע בדמות ה10.

לשיטתי, אם לא יגיעו לפה לפחות 3 שחקנים שישדרגו את ההרכב הזה לא נוכל להתקדם ולדעתי האישית יש גם סיכוי לא רע שנלך אחורה ביכולת.

הלוואי ואני טועה.
dino
קיבל.ה  3277 לייקים

הוקיץ' כתב: 15 יולי 2026, 15:46

גם אם יגיע אחד כזה בזמן לפתיחת הליגה, וגם אם יקרה נס והוא יהיה ברמה של לויזו פחות או יותר, זה עדיין משאיר אותנו ברמה של הקבוצה של העונה שעברה.
לדעתי יש כאן איזו התאהבות ב"דרך" שהיא בעיני דבר קצת מסוכן למועדוני ספורט. בכל מקרה, כרגיל, הם בסוף ישפטו בשורה התחתונה.
מסכים שלפי הסגל, אם לשפוט רק את השמות ומה שאנחנו מכירים מהם עד כה, אז רק זר אחד איזה לויזו 2 כזה, לא אמור לגרום לשדרוג הקבוצה ביחס לעונה שעברה. יתכן שכן יש איזשהי השפעה גם על עניין החיבור ביחד של עוד עונה שיכול לתת שדרוג אבל זה משהו לשפוט לא מעכשיו.
אם כמובן יגיע רק עוד זר אחד.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6414 לייקים

בהנחה ובסוף יגיע רק זר שיחליף את לויזו ובהנחה הסבירה שבואטנג ושאנדה לא הולכים להראות משהו שונה מהותית ממה שראינו שנה שעברה ושהזר שיגיע יהיה במקרה הטוב ברמה של לויזו אז לא באמת התקדמנו ואולי אפילו הלכנו אחורה במובן מסוים.
ונרקומן
קיבל.ה  628 לייקים

רדפוקס כתב: 15 יולי 2026, 15:53 בהנחה ובסוף יגיע רק זר שיחליף את לויזו ובהנחה הסבירה שבואטנג ושאנדה לא הולכים להראות משהו שונה מהותית ממה שראינו שנה שעברה ושהזר שיגיע יהיה במקרה הטוב ברמה של לויזו אז לא באמת התקדמנו ואולי אפילו הלכנו אחורה במובן מסוים.
אני די בטוח שלפחות אחד משאנדה או בואטנג יוחלפו, ובנוסף לזה יגיע מגן שמאלי וזר יקר להרכב במקום לויזו.
כל מה שפחות מזה, ואכן הלכנו אחורה
סמל אישי של משתמש
לוסיאנו
קיבל.ה  142 לייקים

ונרקומן כתב: 15 יולי 2026, 15:55
רדפוקס כתב: 15 יולי 2026, 15:53 בהנחה ובסוף יגיע רק זר שיחליף את לויזו ובהנחה הסבירה שבואטנג ושאנדה לא הולכים להראות משהו שונה מהותית ממה שראינו שנה שעברה ושהזר שיגיע יהיה במקרה הטוב ברמה של לויזו אז לא באמת התקדמנו ואולי אפילו הלכנו אחורה במובן מסוים.
אני די בטוח שלפחות אחד משאנדה או בואטנג יוחלפו, ובנוסף לזה יגיע מגן שמאלי וזר יקר להרכב במקום לויזו.
קיבלת כבר את כובע ״המקורב״?
ונרקומן
קיבל.ה  628 לייקים

לוסיאנו כתב: 15 יולי 2026, 16:32
לא ידעתי שמחלקים כזה, אבל לא צריך להיות גאון כדי להבין שאין מגן שמאלי, שצריך מחליף ללויזו, ושיעברו המון מים בנהר מהיום ועד סוף החלון בסוף ספטמבר וכנראה שאנדה או בואטנג יפלו בדרך כי בהרגשה שלי הם לא מספיק טובים וגם לא מחוברים מאוד למרקם בקבוצה.
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  859 לייקים

קודם כל אם יגיע רק 1 אז מצבנו רע.
דבר שני, כן לעניין של הזמן יש פקטור משמעותי
לוקח זמן להתחבר לקבוצה מבחינה מקצועית וחברתית ולוקח זמן להתאקלם
יש שחקנים שעושים את זה תוך חודש, יש כאלו תוך שלושה חודשים ויש כאלו אחריי שבוע.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  1009 לייקים

ונרקומן כתב: 15 יולי 2026, 17:04

לא ידעתי שמחלקים כזה, אבל לא צריך להיות גאון כדי להבין שאין מגן שמאלי, שצריך מחליף ללויזו, ושיעברו המון מים בנהר מהיום ועד סוף החלון בסוף ספטמבר וכנראה שאנדה או בואטנג יפלו בדרך כי בהרגשה שלי הם לא מספיק טובים וגם לא מחוברים מאוד למרקם בקבוצה.
כרגע זה נראה שצירוף זר אחד בלבד לשם פנינו ולכן הדיון הזה התחיל מחדש.

לא חושב שאתה צריך לצפות לאיזה טיזרים ממקורבים כי לדעתי בעקבות זאת שרוצים לצרף רק זר אחד אין כל כך מה לשתף פה.. אם היו על הכוונת 3-5 שחקנים כבר היה דולף משהו או מגיע דרך איזה סוכן. לכן היובש הקיצוני הזה הקיץ.
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  1018 לייקים

אני חושב שהבעיה האמיתית לתחושות היא דווקא משהו ש- @צ'ימבויקה כתב באמצע ההודעה שלו קודם, וזה מתחבר למה ש @dino אומר על חוסר ודאות.

זו פשוט טעות של פרימור, שברור לי שנעשית לא מכוונה רעה, שהוא או מי מטעם המועדון לא מדברים עם הקהל יותר באופן ישיר (ולא ברדה באיזה רבע משפט אמורפי בראיון קצר אחרי משחק אימון).

אני מה זה לא רוצה לקחת את למחוזות הפוליטיקה, וזה באמת להבדיל אלף אלפי הבדלות. אבל זה כן מזכיר לי טיפה באלמנטים מסויימים דברים שקרו בשלבים מסויימים במלחמה, כשהציבור היה בחרדה ולדרג המדיני/צבאי דווקא כן היו תוכניות. חלק מהתוכניות האלו עבדו, והיו גם הישגים גדולים מאוד בצידן. אבל בטווח הזמן שעבדו על זה מתחת לפני השטח, נתנו לספק לכרסם, וכל כתב סיפר את חששותיו, וכולם פה רק אכלו סרט גדול יותר על המצב. במקרה של הממשלה/צה״ל, ברור לי שלא יכלו לצאת לציבור ולומר - שומעים, נכון שאוכלים קצת חרא בצפון, אבל עוד איזה חודש נפוצץ אלפי ביפרים, נהרוס את רוב הכוח הרקטי של חיזבאללה, נהרוג את נסראללה וצמרת הארגון, ונחזיק קרקע בתוך לבנון. וזו סתם דוגמה שקופצת לראש, באמת לא כותב את זה מהזווית הפוליטית ובבקשה שאף אחד לא ימשיך עם הקו הזה.

להבדיל מראש הממשלה או שר הבטחון או הרמטכ״ל, זה לא סודות מדינה. לא חושב שאם היינו מפרסמים בשנה שעברה שמתעניינים בקרייב או בפלקאו, אז אלונה או הקנדי היו גונבים לנו אותם. יש מלא שחקנים בשוק הזרים, ומלבד כמה מציאות קטנות אתה מקבל מה שאתה משלם עליו, ואם אחד נפל אתה יכול להביא שישה במקומו.

אבל לבוא לקהל ולהגיד לואיזו הלך, אנחנו מתכוונים להביא לו מחליף ראוי ובנוסף להשתדרג בשחקן הרכב נוסף בחוד שיעשה את ההבדל - זה אחושילינג ירגיע את הרוחות. ובשונה מהחזית המדינית, האמירה הזאת לא תפיל עסקאות. להיפך, אולי נקבל גם כמה פניות מעניינות מסוכנים על הצעות שבתוכן מסתתר גם איזה יהלום. זה כן ירגיע את הקהל, כי אם יש משהו שהוא כמעט קונצנזוס לדעתי - זה שספרא הוא אחלה, ופרימור הוא אחלה, ורובם ככולם של האנשים במערכת מצויינים. זה שהם מצויינים לא הופך אותם לחסינים מטעויות, ונעשו טעויות גם בשנה שעברה (להתבסס על דפאה ולפתוח עונה בלי מגן ימין). ולנסות להשתיק את הביקורת בשם העובדה שהם כן אנשים ראויים ומגיע להם קרדיט, לדעתי לא תורם לשיח ולאווירה.

ואגב, אם אותו פרימור יצא לקהל ויגיד - ספרא הוא לא בעלים שהולך לשפוך מיליונים, אבל הוא כן יקפיד על ניהול תקין בתחומי הפייר פליי ותו לא - גם סבבה. נדע לאכול את זה, ונכבד את זה. אולי נעקוץ תואר פעם ב- 5-6 שנים, ומי יודע. אבל תגיד, תדבר, תתקשר איתנו. האשכול מלפפונים הזה הוא פשוט תולדה של ואקום, ואת הואקום הזה הם מייצרים, כנראה במכוון אבל זו באמת טעות. יש אפליקציה, יש צוות סושיאל (גם אם אדמוני עסוק בלעשות תספורות מפוקפקות אצל הומלסים בניו יורק), אתה לא חייב לדבר עם צנציפר או הדר או כל העסקוניה כדי להעביר אלינו את המסר.

ולא רק פרימור, יעשה מאוד מאוד טוב לכולם אם גם ספרא יעלה לראיון פעם בשנתיים (נגיד ממש עכשיו) ויספר קצת יותר לעומק על החזון שלו, הכוונות שלו, המחשבות שלו. זה כמעט לא משנה מה הוא יגיד, אני משוכנע שזה יעשה רק טוב. או שזה ינמיך את הציפיות שלנו ויוריד אותנו לקרקע המציאות (ואז לא יהיו את כל העצבים והתסכול על הפער הזה בין הציפיות למציאות), או שיגרום לנו קצת לפנטז ולקוות.
dino
קיבל.ה  3277 לייקים

RedDrifter כתב: 15 יולי 2026, 17:11
ונרקומן כתב: 15 יולי 2026, 17:04

כרגע זה נראה שצירוף זר אחד בלבד לשם פנינו ולכן הדיון הזה התחיל מחדש.

לא חושב שאתה צריך לצפות לאיזה טיזרים ממקורבים כי לדעתי בעקבות זאת שרוצים לצרף רק זר אחד אין כל כך מה לשתף פה.. אם היו על הכוונת 3-5 שחקנים כבר היה דולף משהו או מגיע דרך איזה סוכן. לכן היובש הקיצוני הזה הקיץ.
מה שנאמר בין השורות(פרשנותי), זה שכל החלפת שחקנים עם חוזה, זה עניין של מידת האיכות של התחליף אם ימצאו כזה, לא יתעסקו עם חוזה קיים של שחקן בשביל דברים שהם לא חלומם או אופציות ראשונות שהזדמן לנו להביא של הצוות המקצועי. לכן מה שכן ניתן לומר די בודאות זה שיביאו 10, יהיה אשר יהיה ושאר שחקנים זה עניינים דינמים של הזדמנויות שאולי יגיעו.
שליחת תגובה