עופר ינאי
-
- קיבל.ה 150 לייקים
הפשרה זה שמחכים לבוררות. קלאסיקה.
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
בקיצור לקח לו 14 שעות לשכנע אותם להסיר את הצו.
-
- קיבל.ה 150 לייקים
נו בחייאת
לא חיכינו להבטחת יד אליהו חיכינו לשלום אמיתי בין העמותה לעופר והאולטראס וכל מי שבעצם חלק מהקונפליקט.
אם בסופו של יום נשחק ביד אליהו ויהיו אוהדים שיחרימו
כל ה14 שעות שלהם שוות לתחת.
בקיצור, לאחד חזרה את המשפחה. כל עוד זה לא קורה
אני כועס על שני הצדדים.
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
הנגע המתקרא אולטראס הפועל הצליח לייאש אפילו את עופר אם זה מה שסוכם אחרי 14 שעות.
מדהים שכולם מבינים שלא האולם הוא הבעיה...אבל הם ממשיכים להביך את עצמם.
פשוט נראה עכשיו שההכרעה על גורל הפועל רק נדחתה בשבועיים.
הם כאלה חסרי השכלה שם בנגע...שהם באמת לא קולטים שהם נשארו לבד והקהל נטש אותם מזמן.
מדהים שכולם מבינים שלא האולם הוא הבעיה...אבל הם ממשיכים להביך את עצמם.
פשוט נראה עכשיו שההכרעה על גורל הפועל רק נדחתה בשבועיים.
הם כאלה חסרי השכלה שם בנגע...שהם באמת לא קולטים שהם נשארו לבד והקהל נטש אותם מזמן.
יחד, רק יחד! 

- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1451 לייקים
אתה חושב שרמי קובע לאולטראס אם יד אליהו זה טוב או לא? זה להיפך, רמי לא מאשר את ההצבעה למעבר ליד אליהו כי האולטראס לא מאשרים לו.
בשורה התחתונה, כאשר נעבור לשם יהיו חרמות, תהיינה קללות, תהיה ירידה לפסים אישיים ורצון להעיף את עופר ינאי מצד האולטראס בלי קשר להחלטת העמותה / נציגיה.
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
מי מתנדב לספר להם שהרוב המוחלט דווקא מאד מעוניין שהם יחרימו לנצח?הלך המומנטום כתב: ↑04 דצמבר 2024, 04:36אתה חושב שרמי קובע לאולטראס אם יד אליהו זה טוב או לא? זה להיפך, רמי לא מאשר את ההצבעה למעבר ליד אליהו כי האולטראס לא מאשרים לו.
בשורה התחתונה, כאשר נעבור לשם יהיו חרמות, תהיינה קללות, תהיה ירידה לפסים אישיים ורצון להעיף את עופר ינאי מצד האולטראס בלי קשר להחלטת העמותה / נציגיה.
וואי, חלום. איפה חותמים?
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1409 לייקים
כנראה שרוצים ״קצת״ שקט לקראת הדרבי, כי הוחלט שלא להחליט.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 195 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
ההתקדמות המשמעותית פה היא שהשיחות עוברות למקום מסודר ולא דרך הטוויטר.
מעבר לזה, שההסכמה היא היא שמה שיגיד הבורר זה מה שעושים וסביר להניח שמה שהיה אתמול היה להגיע להסכמות על תנאי הבוררות.
מעבר לזה, שההסכמה היא היא שמה שיגיד הבורר זה מה שעושים וסביר להניח שמה שהיה אתמול היה להגיע להסכמות על תנאי הבוררות.
- רדנקו
- קיבל.ה 1603 לייקים
הרי בוררות קצרה זה בדיוק מה שהעמותה ביקשה מבית משפט. מינוי בורר. הם קיבלו את מה שרצו.מילפורד כתב:ההתקדמות המשמעותית פה היא שהשיחות עוברות למקום מסודר ולא דרך הטוויטר.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1226 לייקים
אני חושב שזה דווקא לא העניין. העניין הוא שהקבוצה יכולה להמשיך למכור מנויים ולהגיע עם נתונים סטטיסטיים לבוררות.
בנוסף אני חושב שההסכמות בגישור תגרום לזה שלא בטוח שעופר יעלם מהר גם אם תוצאות הבוררות לא יהיו בדיוק מה שהוא רוצה. מעל הכל הצדדים מדברים אחד עם השני ויש מצב שתושג פשרה עוד לפני החלטת הבורר.
-
- קיבל.ה 522 לייקים
בסופו של דבר מה שהכי חשוב
שהעמותה ועופר הגיעו להסכמות ,
גם אם לאחרים זה נראה חרטא
נגמרו לי הכוחות והאנרגיות מהמריבות והפילוג
אוהד הפועל
רוצה בהצלחת הפועל השיגים ,תארים וכו
אך לא פחות חשוב עבורי
רוצה שנתעסק בספורט ונפסיק לריב
אם ההסכמות יעזרו לזה
אני בעד
יאאלה הפועל
שהעמותה ועופר הגיעו להסכמות ,
גם אם לאחרים זה נראה חרטא
נגמרו לי הכוחות והאנרגיות מהמריבות והפילוג
אוהד הפועל
רוצה בהצלחת הפועל השיגים ,תארים וכו
אך לא פחות חשוב עבורי
רוצה שנתעסק בספורט ונפסיק לריב
אם ההסכמות יעזרו לזה
אני בעד
יאאלה הפועל
אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים!
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1477 לייקים
אין על פופי
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
העמותה קיבלה בוררות, עופר קיבל המשך מכירת מנויים.רדנקו כתב: ↑04 דצמבר 2024, 07:27הרי בוררות קצרה זה בדיוק מה שהעמותה ביקשה מבית משפט. מינוי בורר. הם קיבלו את מה שרצו.מילפורד כתב:ההתקדמות המשמעותית פה היא שהשיחות עוברות למקום מסודר ולא דרך הטוויטר.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
אנחנו קיבלנו שאבא ואמא (סלחו לי על הדימוי) חזרו לפחות לדבר אחד עם השני.
-
- קיבל.ה 1474 לייקים
למשפטנים - מה תעזור הבוררות?
על מה הם יתפשרו שם שלא התפשרו עד כה?
מה האפשרויות שיכולות לצאת שם?
על מה הם יתפשרו שם שלא התפשרו עד כה?
מה האפשרויות שיכולות לצאת שם?
-
- קיבל.ה 1226 לייקים
מטרתו של גישור כשמו כן הוא לגשר בין הצדדים ולנסות להגיע להסכמות. מגשר לא יכול לכפות דברים על הצדדים.
בוררות זה כבר יותר בירור עובדות ומטרה להגיע להחלטות. הבורר יכול לכפות דברים על הצדדים.
לדעתי הגישור אתמול השיג את מטרתו לדעתי הצדדים חזרו לדבר, אף צד לא ״הביס״ את השני וממה שהבנתי הם הסכימו לסד זמנים לסיום האירוע.
-
- קיבל.ה 960 לייקים
אז מה שהושג בגישור הוא שהולכים לבוררות שהיתה מלכתחילה?
יאללה הביתה!!!
- Scofield
- קיבל.ה 231 לייקים
נו זה הרי ברור שלא הגיעו לשום הסכמה אחרי שישבו שם 14 שעות
ובמקום להגיד ״לא הגענו לשום הסכמה״ הוציאו הודעה שלא תוציא את הסיפור הזה בתור בדיחה.
הרי מה ההבדל בין ההודעה שפרסמו לבין הודעה שהייתה נרשמת כ:
״לצערנו, בתור הליך מייגע לא הגענו לשום הסכמה. בלית ברירה, הנושא יוכרע בבוררות שתתקיים עוד שבועיים״
העמותה מזמן איבדה כיוון
ובמקום להגיד ״לא הגענו לשום הסכמה״ הוציאו הודעה שלא תוציא את הסיפור הזה בתור בדיחה.
״לצערנו, בתור הליך מייגע לא הגענו לשום הסכמה. בלית ברירה, הנושא יוכרע בבוררות שתתקיים עוד שבועיים״
העמותה מזמן איבדה כיוון
הפועל זה מיום הולדתי
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
פרקטית לא אבל עניין איסור הצו מניעה בעצם זה בפועל אישור המעבר ליד אליהו , אבל באמת בלאגן אחד גדול כל הסיפור הזהScofield כתב: ↑04 דצמבר 2024, 09:02 נו זה הרי ברור שלא הגיעו לשום הסכמה אחרי שישבו שם 14 שעות
העמותה מזמן איבדה כיוון
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
בול!

יחד, רק יחד! 

- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
פיספסתם את הקטע שהצו מניעה יוסר וממשיכים למכור מנויים.
אגב, עצם זה שישבו 15 שעות עד 1:00 בלילה מלמד על רמת המוכנות של שני הצדדים להשקיע במציאת פשרה ועמק השווה.
עכשיו אם לא יגיעו להסכמות תוך שבועיים, הבורר יגיד להם על מה הם מסכימים.
אגב, עצם זה שישבו 15 שעות עד 1:00 בלילה מלמד על רמת המוכנות של שני הצדדים להשקיע במציאת פשרה ועמק השווה.
-
- קיבל.ה 1474 לייקים
הבורר באותה מידה (אוהד מכבי?) יכול לפסוק שלא עוברים. מה מונע את זה?מילפורד כתב:פיספסתם את הקטע שהצו מניעה יוסר וממשיכים למכור מנויים.
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
אפשר להסתכל על זה ככה ואפשר להסתכל על זה מהכיוון של ההלם שאיכשהו אדם רציני כמו עופר ינאי שרד אנשים כאלו במשך 15 שעות.
בסוף הרי לא הגיוני שכולם מבינים שהמאבק הוא לא יד אליהו או לא יד אליהו, ואיזו קבוצה מאד מאד קטנה של אנשים מנסה לגרום לנו לחשוב שהם חכמים וכל העולם חוץ מהם מטומטם.
אני בעצמי לא משתגע על יד אליהו(לא בגלל שהוא של מכבי כי הוא לא, אלא כי זה לא הדרייב אין סטייל) אבל אני מבין שכרגע זה מה יש.
מביך שבכלל צריך להתיחס לאנשים שכבר שבוע חוגגים את ההפסד של הפועל באירופה בפרהסיה ברשתות החברתיות ועברו נטו להסתה נגד הקבוצה, ונגד עופר תוך זלזול בוטה באוהדים.
את ההשלכות של זה אפשר היה לראות מול גלבוע בראשון. מי שחושב שאין קשר חי בסרט. הם פסע מלפגוע בעופר פיסית. אז כן, אני בהלם שהוא שורד אותם.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1226 לייקים
שאתה בוחר לאיזה בורר אתה הולך אבל אתה לא בוחר לאיזה שופט אתה הולך.ranjef כתב: ↑04 דצמבר 2024, 09:19הבורר באותה מידה (אוהד מכבי?) יכול לפסוק שלא עוברים. מה מונע את זה?מילפורד כתב:פיספסתם את הקטע שהצו מניעה יוסר וממשיכים למכור מנויים.
-
- קיבל.ה 156 לייקים
לא יודע אם פגיעה פיסית, אבל זה כבר התחיל לרדת לפסים אישיים שזכורים לנו ממקרי עבר רק שהפעם להפתעתם או שלא אין להם את התמיכה של רוב הקהל והם (ראשי העמותה והאולטראס) הולכים ראש בקיר נטו בגלל אגו והם ורק הם גורמים לקהילה ענקית לחץ מיותר והמון כעס.7even כתב: ↑04 דצמבר 2024, 09:25אפשר להסתכל על זה ככה ואפשר להסתכל על זה מהכיוון של ההלם שאיכשהו אדם רציני כמו עופר ינאי שרד אנשים כאלו במשך 15 שעות.
בסוף הרי לא הגיוני שכולם מבינים שהמאבק הוא לא יד אליהו או לא יד אליהו, ואיזו קבוצה מאד מאד קטנה של אנשים מנסה לגרום לנו לחשוב שהם חכמים וכל העולם חוץ מהם מטומטם.
אני בעצמי לא משתגע על יד אליהו(לא בגלל שהוא של מכבי כי הוא לא, אלא כי זה לא הדרייב אין סטייל) אבל אני מבין שכרגע זה מה יש.
מביך שבכלל צריך להתיחס לאנשים שכבר שבוע חוגגים את ההפסד של הפועל באירופה בפרהסיה ברשתות החברתיות ועברו נטו להסתה נגד הקבוצה, ונגד עופר תוך זלזול בוטה באוהדים.
את ההשלכות של זה אפשר היה לראות מול גלבוע בראשון. מי שחושב שאין קשר חי בסרט. הם פסע מלפגוע בעופר פיסית. אז כן, אני בהלם שהוא שורד אותם.
צריך להתפלל שהבורר לא יהיה מורן מאירי או שימון אי אפשר לדעת איתם
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
האמת שאני לא מבין גדול בענייני ראשי העמותה ולא מכיר אישית את.מי שנמצא שם אבל יצא לי לראות לאחרונה בעמוד של הקבוצה על איזה בחור בשם שאקו שמראה התנגדות נחרצת למעברליד אליהו בתגובות ושמח שיש נפילות של הקבוצה אפילו , זה אותו אחד ממקבלי ההחלטות שם ? כי אם כן זה ממש לא מקצועי7even כתב: ↑04 דצמבר 2024, 09:25אפשר להסתכל על זה ככה ואפשר להסתכל על זה מהכיוון של ההלם שאיכשהו אדם רציני כמו עופר ינאי שרד אנשים כאלו במשך 15 שעות.
-
- קיבל.ה 1226 לייקים
אתה באמת לא מכיר שאקו? הוא חבר בועד המנהל ודה פאקטו הוא נציג האולטראס בועדרק הפועל כתב: ↑04 דצמבר 2024, 09:42האמת שאני לא מבין גדול בענייני ראשי העמותה ולא מכיר אישית את.מי שנמצא שם אבל יצא לי לראות לאחרונה בעמוד של הקבוצה על איזה בחור בשם שאקו שמראה התנגדות נחרצת למעברליד אליהו בתגובות ושמח שיש נפילות של הקבוצה אפילו , זה אותו אחד ממקבלי ההחלטות שם ? כי אם כן זה ממש לא מקצועי7even כתב: ↑04 דצמבר 2024, 09:25
אפשר להסתכל על זה ככה ואפשר להסתכל על זה מהכיוון של ההלם שאיכשהו אדם רציני כמו עופר ינאי שרד אנשים כאלו במשך 15 שעות.
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
המצב קשה אם ככהRed_man כתב: ↑04 דצמבר 2024, 09:54אתה באמת לא מכיר שאקו? הוא חבר בועד המנהל ודה פאקטו הוא נציג האולטראס בועדרק הפועל כתב: ↑04 דצמבר 2024, 09:42האמת שאני לא מבין גדול בענייני ראשי העמותה ולא מכיר אישית את.מי שנמצא שם אבל יצא לי לראות לאחרונה בעמוד של הקבוצה על איזה בחור בשם שאקו שמראה התנגדות נחרצת למעברליד אליהו בתגובות ושמח שיש נפילות של הקבוצה אפילו , זה אותו אחד ממקבלי ההחלטות שם ? כי אם כן זה ממש לא מקצועי7even כתב: ↑04 דצמבר 2024, 09:25
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
ממה שאני שומע , החדשות מהאירוע הזה אתמול , שכרגע חזרו לתקשורת ידידותית וישירה.
זה מה שחשוב כרגע.
עוד להבנתי, אם הבורר יחליט שיש זכות וטו לעמותה , הוא יכתיב את נוסח ומעוד ההצבעה.
זה מה שחשוב כרגע.
עוד להבנתי, אם הבורר יחליט שיש זכות וטו לעמותה , הוא יכתיב את נוסח ומעוד ההצבעה.
- Red Wolf
- קיבל.ה 841 לייקים
עדיין חסר לי נעלם אחד גדול
על מה הולכים לבוררות בדיוק??
הרי כל הסיפור פה זה רק המעבר לא?
זה כן או לא, איך שבועיים של דיונים (כשלכולם ברור שאין אלטרנטיבה, כולל לבית משפט) ישנו משהו
ושוב, אם הפחד הגדול זה שעופר יעזוב, אז אסור בשום פנים ואופן להרוס את הדרייב אין
כי אז באמת נתקע ביד אליהו ולא יהיה לנו לאן לחזור
ומי שכרגע יגרום לעופר לעזוב זה העמותה והאולטראס שהם אלה שמתעקשים לשפץ את הדרייב אין בכל מחיר
ממש מלחמת התשה
זה כן או לא, איך שבועיים של דיונים (כשלכולם ברור שאין אלטרנטיבה, כולל לבית משפט) ישנו משהו
ומי שכרגע יגרום לעופר לעזוב זה העמותה והאולטראס שהם אלה שמתעקשים לשפץ את הדרייב אין בכל מחיר
ממש מלחמת התשה
-
- קיבל.ה 195 לייקים
להבנתי אין שבועיים דיונים, יש בורר עוד שבועיים… עד אז יש מכירת מנויים וינאי מתחייב להמשיך לפעול למען הקמת האולם החדש.Red Wolf כתב: ↑04 דצמבר 2024, 10:15 עדיין חסר לי נעלם אחד גדול
ממש מלחמת התשה
הבורר אמור להחליט אם הסעיף הוטו בחוזה הוא תקף או לא
אם הוא מחליט שאין סעיף - עוברים ישירות ליד אליהו בלי הצבעה
ואם הוא מחליט שיש סעיף - אז קובעים מועד הצבעה
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
יש התערבות של בית המשפט על קביעת מועד ההצבעה ? שלא יוכלו למרוח את זה יותרMic_red כתב: ↑04 דצמבר 2024, 10:19להבנתי אין שבועיים דיונים, יש בורר עוד שבועיים… עד אז יש מכירת מנויים וינאי מתחייב להמשיך לפעול למען הקמת האולם החדש.Red Wolf כתב: ↑04 דצמבר 2024, 10:15 עדיין חסר לי נעלם אחד גדול
ממש מלחמת התשה
הבורר אמור להחליט אם הסעיף הוטו בחוזה הוא תקף או לא
אם הוא מחליט שאין סעיף - עוברים ישירות ליד אליהו בלי הצבעה
ואם הוא מחליט שיש סעיף - אז קובעים מועד הצבעה
-
- קיבל.ה 976 לייקים
מוכרים מנויים אבל ניתנה התחייבות לא לשחק ביד אליהו עד להחלטת הבורר. מה קורה אם הוא מחליט שזכות הוטו תקפה? ממשיכים בדרייב אין והמנויים מתבטלים?
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
אז זהו שלא. זה סתם תירוץ כי הזיזו למישהו את הגבינה.
העמותה רצתה שיחשבו ככה, אבל השבוע האחרון חשף אותם בערוותם לעיני כל.
כרגע ממה שאני רואה בטוויטר יש גל ביטולים גבוה מאד של חברות בעמותה.
ככה זה כשמוביליה חוגגים הפסדים של הפועל בפומבי ואז רצים להוציא צווי מניעה תוך כדי קללות עסיסיות לעופר.
נערך לאחרונה על ידי 7even ב 04 דצמבר 2024, 10:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 2435 לייקים
תכלס , היה לי יותר קל לקנות לילד מנוי לנוקיה אם הייתי יודע שהאולטראס מחרימים .
ילד בן 8 לא צריך את האלימות שלהם .
ואם נקנה והאנרכיסטים יהרסו את המעבר יוחזר לנו הכסף או שנקבל זיכוי לחנות ?!
ילד בן 8 לא צריך את האלימות שלהם .
ואם נקנה והאנרכיסטים יהרסו את המעבר יוחזר לנו הכסף או שנקבל זיכוי לחנות ?!
-
- קיבל.ה 195 לייקים