לא סתם מחלה, מחלה גרורתיתKingAlpaca כתב: ↑14 ינואר 2026, 17:20 בנתיים מכבי כותרת ראשית בכל מדיה בבריטניה,
לא יאמן איך המועדון המקולל הזה רודף אחרי.
תכחדו כבר.
שאר הליגה 25/26
- Mendelson
- קיבל.ה 634 לייקים
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1780 לייקים
עולמית.
קוביד וצהבת פראיירות לידה.
קוביד וצהבת פראיירות לידה.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- RedDrifter
- קיבל.ה 407 לייקים
שועה ניצל מאדום ברור בלי התערבות של ואר
- Mendelson
- קיבל.ה 634 לייקים
במאמר מוסגר, בית״ר לא הצליחו לרשום את השחקן רכש שלהם למשחק היום בזמן. משהו שאנחנו היינו נופלים בו בכל הזדמנות שאני זוכר מאז ומעולם. אז שאפו לפרימור שהצליח לדאוג לרשום את קוקו ביעילות רבה שלא אופיינית לנו.
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2822 לייקים
תוצאות ההגרלה מעלות את היסכוי שמקום
רביעי ילך לאירופה בעונה הבאה
-
Nati
- קיבל.ה 2607 לייקים
״קצת משונה״ איך כל הגדולות נפגשות נגד כל הקטנות
- בן לוז
- קיבל.ה 527 לייקים
הדבר היחיד שנשאר מהעונה הזאת זה ללכת All in על מקום רביעילירון האדום כתב: ↑15 ינואר 2026, 12:13 תוצאות ההגרלה מעלות את היסכוי שמקום
חייבים להגיע איכשהוא לאירופה
- RedDrifter
- קיבל.ה 407 לייקים
מכבי חיפה בשיחות מתקדמות על סדריק דון
ספורט 5
כוסאמק איך הייתי רוצה אותו אצלנו
ספורט 5
כוסאמק איך הייתי רוצה אותו אצלנו
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 812 לייקים
אני באמת לא מבין את הפועל. במקום להביא שחקנים כמו דון ולצמצם פערים מהגדולות, הפערים רק הולכים וגדלים כשקבוצה כמו חיפה לוקחת אותו. וזה בול שחקן שהפועל צריכה, לא סתם שחקן שצריך לקחת כדי לסמן V.
-
Niro
- קיבל.ה 2190 לייקים
חכו, בטח בוקסנבוים עובד קשה על להביא לנו עוד קיצוני ימני.
- RedDrifter
- קיבל.ה 407 לייקים
ככל הנראה גוני נאור גם יעבור להפועל ירושלים כחלק מהעסקה
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2822 לייקים
מה אתם כזה תופסים מדון?
גם תופס מקום של זר וגם עוד תוצר של מחלקת היחצ של קטמון, גוני נאור, ליאור קאסה ועכשיו זה דון
גם תופס מקום של זר וגם עוד תוצר של מחלקת היחצ של קטמון, גוני נאור, ליאור קאסה ועכשיו זה דון
- DJSavta
- קיבל.ה 413 לייקים
ראית קצת משחקים שלהם? הוא אשכרה כדורגלן, בניגוד לשמות גדולים כמו שאנדה סילבה או מורבוס שעשויים ככל הנראה מפלסטלינה.לירון האדום כתב: ↑15 ינואר 2026, 18:31 מה אתם כזה תופסים מדון?
אגב עכשיו כשדון מועמד לחיפה כמובן מתחילה חרושת השמועות על זה ששנה הבאה הוא יהיה תושב ארעי ולא ייחשב להם זר.
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2822 לייקים
גוני נאור היה מצוין בקטמון אז?DJSavta כתב: ↑15 ינואר 2026, 18:56ראית קצת משחקים שלהם? הוא אשכרה כדורגלן, בניגוד לשמות גדולים כמו שאנדה סילבה או מורבוס שעשויים ככל הנראה מפלסטלינה.לירון האדום כתב: ↑15 ינואר 2026, 18:31 מה אתם כזה תופסים מדון?
אגב עכשיו כשדון מועמד לחיפה כמובן מתחילה חרושת השמועות על זה ששנה הבאה הוא יהיה תושב ארעי ולא ייחשב להם זר.
ראיתי, לא חושב שהוא שווה משבצת של זר
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2544 לייקים
קטמון מומחים בלייצא לקרדות. חיפה אוהבים גם לאככול את הלקרדות שלהם.
לא הייתי ממהר לסמן את דון כאיזה באנקר, בטח אחרי החצי עונה הזו.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 759 לייקים
כמה זרים יש לחיפה שהם הולכים גם על דון וגם על ברוניניו הזה?
אה שכחתי, כל אחד שעובר את הארובות של חדרה עובר ברית מילה אצל יונה יהב. כמה קל.
אה שכחתי, כל אחד שעובר את הארובות של חדרה עובר ברית מילה אצל יונה יהב. כמה קל.
מסכים. כבר ראינו את כל האנדלובו והאבו חצירא שהפציצו בקבוצות קטנות ולא צלחו את המעבר לקבוצה גדולה.טכנית לארז כתב: ↑15 ינואר 2026, 19:14 קטמון מומחים בלייצא לקרדות. חיפה אוהבים גם לאככול את הלקרדות שלהם.
לפני שנתיים אנשים פה פינטזו על גיא בדש ומתן חוזז
- DJSavta
- קיבל.ה 413 לייקים
אל תשים אותי עם האנשים האלה, בחיים לא רציתי לא את זה ולא את זה.עומר19891 כתב: ↑16 ינואר 2026, 00:09מסכים. כבר ראינו את כל האנדלובו והאבו חצירא שהפציצו בקבוצות קטנות ולא צלחו את המעבר לקבוצה גדולה.טכנית לארז כתב: ↑15 ינואר 2026, 19:14 קטמון מומחים בלייצא לקרדות. חיפה אוהבים גם לאככול את הלקרדות שלהם.
לדעתי סדריק דון יותר טוב מכל השמות שהוזכרו.
סדריק דון נראה טוב במשחקים שראיתי אותו. ועדיין המרחק מלהצליח בחממה של הפועל ירושלים לבין להצליח בקבוצה גדולהDJSavta כתב: ↑16 ינואר 2026, 00:32אל תשים אותי עם האנשים האלה, בחיים לא רציתי לא את זה ולא את זה.עומר19891 כתב: ↑16 ינואר 2026, 00:09מסכים. כבר ראינו את כל האנדלובו והאבו חצירא שהפציצו בקבוצות קטנות ולא צלחו את המעבר לקבוצה גדולה.טכנית לארז כתב: ↑15 ינואר 2026, 19:14 קטמון מומחים בלייצא לקרדות. חיפה אוהבים גם לאככול את הלקרדות שלהם.
לדעתי סדריק דון יותר טוב מכל השמות שהוזכרו.
רחוק מאוד.
אני יכול לשלוף לך עשרות דוגמאות של שחקנים שנראו מעולה בק״ש/פתח תקווה/ אשדוד
ורק במקרים מאוד נדירים הצליחו באמת גם בגדולות.
- DJSavta
- קיבל.ה 413 לייקים
זה מוכר וידוע לגבי הרבה שחקנים, לא חושב שזה המקרה כאן.עומר19891 כתב: ↑16 ינואר 2026, 00:49סדריק דון נראה טוב במשחקים שראיתי אותו. ועדיין המרחק מלהצליח בחממה של הפועל ירושלים לבין להצליח בקבוצה גדולה
רחוק מאוד.
אני יכול לשלוף לך עשרות דוגמאות של שחקנים שנראו מעולה בק״ש/פתח תקווה/ אשדוד
ורק במקרים מאוד נדירים הצליחו באמת גם בגדולות.
הוא בן 21, כלומר ממש צעיר, משחק בליגת העל כבר כמה שנים (הוא מגיל 18 בקטמון) ונראה טוב, סהכ מסתמן כהימור יותר מסביר לשחקן שאפשר להביא.
כמובן שאפשר במקום זה לחפש בשדות זרים איזה שאנדה סילבה 2.
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 695 לייקים
הכל בהתאם לקבוצה.
שחקן כמו סדריק דון היה יכול להצליח פלאים בהפועל כי כל האמצע שלנו כבד.
לחיפה יש אמצע מאוד דינמי - אגבה, מוחמד, אזולאי.. הם כולם שחקנים מאוד דינמיים שיכולים לרוץ ולעבור שחקן עם כדור.
לעומת זאת, לנו יש את קרייב פלקאו וקנצפולסקי שלא רק שלא יכולים לעבור שחקן עם כדור הם לא מסוגלים לרוץ עם כדור.
שחקן כמו סדריק דון היה יכול להצליח פלאים בהפועל כי כל האמצע שלנו כבד.
לחיפה יש אמצע מאוד דינמי - אגבה, מוחמד, אזולאי.. הם כולם שחקנים מאוד דינמיים שיכולים לרוץ ולעבור שחקן עם כדור.
לעומת זאת, לנו יש את קרייב פלקאו וקנצפולסקי שלא רק שלא יכולים לעבור שחקן עם כדור הם לא מסוגלים לרוץ עם כדור.
- 7even
- קיבל.ה 3877 לייקים
נתניה קיבלו על ההעברה של טאבי 3 מיליון יורו
יחד, רק יחד! 
- פוגודין
- קיבל.ה 246 לייקים
ביחד עם דאפה וסטוינוב הם מגיעים ל20 מליון שקל הכנסות ממכירות שחקנים.
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
-
Xavi
- קיבל.ה 1538 לייקים
טאבי זה עקיצת העשור
שחקן שלא עשה כלום בליגת פח הזאת
שחקן שלא עשה כלום בליגת פח הזאת
-
הלוטוס הלבן
- קיבל.ה 466 לייקים
- RedDrifter
- קיבל.ה 407 לייקים
גלוך וסלומון זה עקיצות? שחקנים מעולים
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2544 לייקים
סולומון שחקן לגיטימי לליגות גדולות.
הוא הצליח בכל קבוצה ששיחק בה חוץ מהחצי עונה האחרונה בויאריאל. נתן בלידס דאבל דאבל בצ'מפיונשיפ.
גלוך וכמובן השוער זה קלאסי מכונת הלקרדות הצהובה.
על גלוך זלצבורג עוד הצליחה לעקוץ את איאקס הכושלים.
הוא הצליח בכל קבוצה ששיחק בה חוץ מהחצי עונה האחרונה בויאריאל. נתן בלידס דאבל דאבל בצ'מפיונשיפ.
גלוך וכמובן השוער זה קלאסי מכונת הלקרדות הצהובה.
על גלוך זלצבורג עוד הצליחה לעקוץ את איאקס הכושלים.
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 812 לייקים
עכשיו מליקה זה הפרופגנדה החדשה.
הדף פנדל אחד בדיוק כמו צור, ותראו איך התעמולה עובדת.
הדף פנדל אחד בדיוק כמו צור, ותראו איך התעמולה עובדת.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2544 לייקים
זה היה ברור.
בכל רגע נתון יש ילד פרופגנדה שהוא הוא הדבר הבא, בטיס שלחה הצעה ורומא התחננה.
עוד מעט נשמע שולנסיה נדחתה אחרי שהציעה על בן חמו סכום עתק.
דוקטרינת אילון אלמוג.
רק מה שמוזר לי זה איך כל הטאלנטים ה"חריגים" האלה מקבלים מכל קבוצה נורמלית מדנמרק 3 סטירות קלילות בכל הזדמנות.
בכל רגע נתון יש ילד פרופגנדה שהוא הוא הדבר הבא, בטיס שלחה הצעה ורומא התחננה.
עוד מעט נשמע שולנסיה נדחתה אחרי שהציעה על בן חמו סכום עתק.
דוקטרינת אילון אלמוג.
רק מה שמוזר לי זה איך כל הטאלנטים ה"חריגים" האלה מקבלים מכל קבוצה נורמלית מדנמרק 3 סטירות קלילות בכל הזדמנות.
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 759 לייקים
גם איתי בן חמו זה בעצם מינימום סרחיו ראמוס של זמננו מסתבר.
מי זוכר שהם כמעט מסרו אותו ליואב כץ על המשקל בקילוגרמים יחד עם כל מני ילדי קקה אחרים, כחלק מהסדר הפטרונות על הפועל חיפה השטיחים שלהם. הבקיע פנדל אז עכשיו הוא חלק מ"שושלת המכביזם".
מתעב אותם.
הם יכולים לנצח גם 1000 דרבים ברצף ולהישאר הדבר הכי ריקני מושחת, יהיר ועלוב על הפלנטה.
מי זוכר שהם כמעט מסרו אותו ליואב כץ על המשקל בקילוגרמים יחד עם כל מני ילדי קקה אחרים, כחלק מהסדר הפטרונות על הפועל חיפה השטיחים שלהם. הבקיע פנדל אז עכשיו הוא חלק מ"שושלת המכביזם".
מתעב אותם.
הם יכולים לנצח גם 1000 דרבים ברצף ולהישאר הדבר הכי ריקני מושחת, יהיר ועלוב על הפלנטה.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2544 לייקים
אם הנוער שלהם כזה אדיר ומדהים, איך זה שהם לא הוציאו שחקן מצליח לליגה גדולה כבר מעל 20 שנה?
או אפילו שחקן מצליח לליגה נניח טופ 10.
לטוכמן הפתרונים.
לטוכמן הפתרונים.
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2822 לייקים
אוסקר גלוך?טכנית לארז כתב: ↑16 ינואר 2026, 22:29 אם הנוער שלהם כזה אדיר ומדהים, איך זה שהם לא הוציאו שחקן מצליח לליגה גדולה כבר מעל 20 שנה?
לטוכמן הפתרונים.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2544 לייקים
הוא יותר לקרדה מהצלחה. אבל נניח.לירון האדום כתב: ↑17 ינואר 2026, 00:16אוסקר גלוך?טכנית לארז כתב: ↑16 ינואר 2026, 22:29 אם הנוער שלהם כזה אדיר ומדהים, איך זה שהם לא הוציאו שחקן מצליח לליגה גדולה כבר מעל 20 שנה?
לטוכמן הפתרונים.
גם במקרה הזה הוא היחיד.
-
L.S
- קיבל.ה 2006 לייקים
אני בכל יום בשבוע לוקח את האופי, המנטליות והפיזיות של שחקני נוער שלהם לעומת הפרכיות שלנו
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
Piz
- קיבל.ה 134 לייקים
דניאל פרץלירון האדום כתב: ↑17 ינואר 2026, 00:16אוסקר גלוך?טכנית לארז כתב: ↑16 ינואר 2026, 22:29 אם הנוער שלהם כזה אדיר ומדהים, איך זה שהם לא הוציאו שחקן מצליח לליגה גדולה כבר מעל 20 שנה?
לטוכמן הפתרונים.
-
Piz
- קיבל.ה 134 לייקים
זה קצת קלישאתי להגיד, אופי זה עניין אינדבדואלי. אני חושב שהם פשוט שמים את היד על שחקנים מוכשרים יותר כי יש להם יותר משאבים . מה גם שבסוף בהרכב שלהם משחקים כמה שחקנים שגדלו במחלקת הנוער של הפועל.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2544 לייקים
די נו.
איזה אופי? שדוראדו פרז ויוני עונה אחת מחלקים מגבות באיטליה וחוזרים למיטשל?
ממש דוגמא למנטליות.
שחקנים כמו נאתכו, ברדה, רפאלוב וגנדלמן מחרבנים על הטאלנטים שלהם.
לחשוב שלשחקני נוער שלהם יש איזו "מנטליות" מיוחדת או "אופי" זה נטו לאכול פרופגנדה צהובה.
אם הם היו כאלה מיוחדים ואדירים השחקני נוער שלהם היו מככבים עכשיו באירופה, בפועל הם במקרה הטוב מככבים בישראל ורוב המקרים הם מתפלשים בעוד יותר זבליאדה.
פשוט לא מפסיקים לשטןף לכם את המוח עם כתבות של איזה חנציס או קורדובה גנרים ואיזה גדולים הם הולכים להיות שאנשים תמיד בתודעה שיש להם מחלקת נוער של ספורטינג ליסבון.
ממש דוגמא למנטליות.
לחשוב שלשחקני נוער שלהם יש איזו "מנטליות" מיוחדת או "אופי" זה נטו לאכול פרופגנדה צהובה.
אם הם היו כאלה מיוחדים ואדירים השחקני נוער שלהם היו מככבים עכשיו באירופה, בפועל הם במקרה הטוב מככבים בישראל ורוב המקרים הם מתפלשים בעוד יותר זבליאדה.
פשוט לא מפסיקים לשטןף לכם את המוח עם כתבות של איזה חנציס או קורדובה גנרים ואיזה גדולים הם הולכים להיות שאנשים תמיד בתודעה שיש להם מחלקת נוער של ספורטינג ליסבון.
-
L.S
- קיבל.ה 2006 לייקים
מעניין לי את הביצה מה שחקנים עושים באירופה.טכנית לארז כתב: ↑17 ינואר 2026, 12:22 די נו.
ממש דוגמא למנטליות.
אני חיי ונושם כדורגל ישראלי. ומה שאני רואה זה את שחקני הנוער שלנו שמשתלבים בבוגרת, לא מצליחים להחזיק מעמד בסיטואציות מורכבות.
ללמקין רעדו הרגליים בטדי
אלקוקין משלשל בכל משחק עם קצת יותר מקהל ממוצע באיצטדיון
ארי כהן מטייל על המגרש כמו תמהוני
בפאקינג חטואל עושה סחסחורת לארצ׳ל
לא צריך לעצום עיניים אם אנחנו רוצים להשתפר, צריך להסתכל למציאות בעיניים, להתמודד איתה ולהתחיל לעשות דברים אחרת.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2544 לייקים
ובסוף בהרכב שלהם אשתקד עלו יותר שחקני נוער שלנו משלהם, וגם בדרבי האחרון היו 2 שחקני נוער שלנו בהרכב שלהם. דוידה ורז שלמה איזה מנטליות יש להם?
זה לחפש איפה שאין.
וכן אם אתה רוצה ככ להלל את הנוער שלהם אז תבחן לפי מי יוצא לאירופה ומצליח. פרופגנדות סטייל "אילון אלמוג ממש תותח מילאן עוקבת" פחות מרשימות אותי.
בלמלא את הליגה פה בזבל של רוי נאווי ובר כהן דרך קבוצות בת אני מסכים שהם עדיפים עלינו.
זה לחפש איפה שאין.
וכן אם אתה רוצה ככ להלל את הנוער שלהם אז תבחן לפי מי יוצא לאירופה ומצליח. פרופגנדות סטייל "אילון אלמוג ממש תותח מילאן עוקבת" פחות מרשימות אותי.
בלמלא את הליגה פה בזבל של רוי נאווי ובר כהן דרך קבוצות בת אני מסכים שהם עדיפים עלינו.
-
Gania23
- קיבל.ה 106 לייקים
תורגמןטכנית לארז כתב: ↑17 ינואר 2026, 13:04 ובסוף בהרכב שלהם אשתקד עלו יותר שחקני נוער שלנו משלהם, וגם בדרבי האחרון היו 2 שחקני נוער שלנו בהרכב שלהם. דוידה ורז שלמה איזה מנטליות יש להם?
זה לחפש איפה שאין.
גלזר
שחר
יונתן כהן
פרץ
ואפילו הבלם הזה שלהם ששם את הפנדל האחרון הוא אחלה שחקן
אלה כולם שחקני נוער שלהם שהפכו לשחקנים עם קבלות בליגה פה